Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

7071854

Hurciane . Mówisz że nie jesteśmy zgrani tak ? Zgodzę sie , Big Show jest trochę tchórzem i nie umiem z nim współpracować . Na początku chciałem załagodzić sytuacje udając że chce z nim współpracować ale niestety sie nie udało , ale niestety los niesłusznie nas połączył i gdybym mógł nie zjawił bym się na tej walcę ale chce cię pokonać bez względu czy będę musiał walczyć z tag team partnerem czy bez niego po prostu chcę wygrać ten mecz ! Big Show powiem jeszcze jedno przez nasz tag team kompromitujesz mnie a jeszcze bardziej siebie . Czekam na naszą walkę przeciwko sobie i mam nadzieję że wygram bo nie chce być dłużej porównywany do ciebie i kompromitowany przez ciebie !

Jeff gadasz, że jesteś niepokonany i najwspanialszy, a czy kiedykolwiek wygrałeś walkę w WSF

Przepraszam "kolego" ale mam ci przypomnieć kilka twoich cytatów w których mówiłeś że pokonasz całe WSF i tym podobne ? To że nie wygrałem żadnej walki nie oznacza że jestem słabeuszem . Można to stwierdzić po treningach w których podobno twoim zdaniem nie uczęszczam i po występach w federacji WWE i TNA . Jeszcze raz powtórzę rzeczywiście nie jesteśmy zgranym tag team'am ponieważ było kilka sprzeczek między nami i w ogóle do siebie nie pasujemy . Mam nadzieję że to będzie pierwsza i ostatnia nasza walka w tym tag teamie . Szczerze mówiąc wolałbym walczyć z Big showem niż być w nim tag teamie .

Edge... Jeżeli uważasz sie za największą gwiazdę tej federacji to dlaczemu na ostatniej gali przegrałeś pas . Najwidoczniej nie jesteś dobrym materiałem na championa czyli po prostu nie jesteś najlepszym wrestlerem w tej federacji . Owszem jesteś dobry szanuję cię ale nie na tyle dobry by zostać championem tej federacji

WSF... I'm Comin

f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

PunkPromo.jpg

Punk! Zmierzmy się na WSF After Show, zobaczysz do czego jestem zdolny i Eugene, nie będzie się liczył w tej walce, tylko ty i ja... Zaliczę swoją pierwszą walkę w WSF, skopaniem ci dupska i pokazaniem wszystkim niedowiarkom moich wspaniałych umiejętności. Mam tylko nadzieję, że pokarzesz coś w tej walce, a nie ośmieszysz się przed całą

publicznością. Inaczej z twojego powodu, walka będzie po prostu nudna, bo ciągłe kopanie twojego dupska przeze mnie w końcu i mi się znudzi. Era "PUNKERA" czy jakoś tak, nie nadejdzie bo ja, ją zahamuję odliczając cię do 3 po T-Bone Suplex, a to co nazwałeś filmikiem to mój titantron, jesteś wrestlerem a nie potrafisz nazwać takich żeczy. Więc, lepiej się pilnuj i przygotuj dobrze tej do walki, bo twoim przeciwnikiem będę ja.

Zobacze!I na pewno zobacze że jesteś zdolny wyjśc na ring ściągnonc dres i uciec.Wiadomo że ty tylko się przechwalasz a tak naprawdę nic nie umiesz totalne ZERO twoich umiejętności.Pokarze więcej niż myślisz , może raz mnie w dupe kopniesz , ale zapewniam cię że resztę walki ja będę kopał ci tyłek jeżeli ty tak bardzo tego pragniesz...Z mojego powodu akcja będzie nudna?Zobaczysz moje akcji i się zesrasz w gacie ze strachu , chyba nigdy mnie na ringu nie widziałeś.Teraz zobaczysz i się przekonasz że tak naprawdę to ja żądzę w WSF!I nikt mi nie będie mógł powiedziec czego innego bo sami będą to wiedzieli.Zapewniam cię Shelton że tej walki nie zapomniesz.Nie zapomnisz jak po walce leżałeś trzydzieści minut na ringu bo rozwaliłem cię na cząsteczki!Będziesz tylko przeszkadzał bo nie pozwolisz by następne matche się rozgrały.Mówisz że nie potrafię nazywac rzeczy , to mój drogi spójrz na siebie kto nie wie jak nazywa się moja ERA?Może i zgadłeś teraz ponieważ miałeś fuksa , lecz po walce nic nie będziesz pamiętał bo zrobie na tobie GTS i nawet zapomniesz co to wrestling.Przygotuj się dobrze bo nadejdę aby skopac ci porządnie tyłek.

. Ty myślisz ze będe się ciebie bał po tym jak mi powisz ze mnie nienawidzisz? O NIE! nie ze mną te numery. Poczekajmy, moze GM da nam szansę walki a wtedy udowodnię ci ze zadarłeś nie z tą osobą.

Kiedy zobaczysz jak skopie tyłek Benjaminowi to będziesz pluł tymi słowami i wycofasz się z walki jeżeli w ogóle będzie taki match bo nie wiem czy czasami nie speniasz.Nie zadarłem z tą osobą?Masz rację , jesteś za cienki dla mnie i dobrze o tym wierz , będziesz moje słowa kiedyś powtarzac zapewniam cię Big Show!

Pamiętajcie!ERA PUNKERA nadejdzie wraz ze skopaniem tyłka Benjaminowi i nigdy ta era się nie zakończy!Nikt i nic nie będzie wstanie zakończyc tej ery.Bo to Punk będzie rządził w WSF i nikt w tym mu nie przeszkodzi!Bójcie się Punk'a , radzę wam , bo potem będziecie tylko żałowac że chcieliście ze mną walczyc i że byliście tacy pewni!

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Time TO play THE GAME

hhhww2.jpg

Widzę że do naszej wspaniałej federacji zwitało kilka młodych gwiazdek,mowa tutaj oczywiście o Cm Punku,czy też Gold Standart Shelton Benjamin.

Na wstępie chciałbym powitać was w WSF............I niestety ja tym przyjemności w tej rozmowie sie skończą.........Jestem bardzo rozbawiony waszym sposobem zachowania w nowej dla was federacji,przybywacie tutaj i zamiast jak sie to mówi w biznesie wkupić sie w łaski innych ,,weteranów'' federacji wy atakujecie wszystkich których spotkacie........It's Funny.......Idąc w głąb naszego jakże przyjemnego tematu dla wszystkich,,NOWYCH'' zawodników.........Jak wiem wszyscy Stone Cold Steve Austin zdobył IC champ drugi pas w WSF,a tu nasz nowy przyjaciel Złoty Standard który w federacji jest może 5 dni chce go mieć......AA it's very very funny.....o nasz złoty panie może nie będziesz sie fatygował z jakimś durnym IC,zacznij od razu ubiegać sie o WSF Champ........

Sheton a teraz otwórz oczka i idź sie wysikać,to był tylko piękny sen,należący do tych pod tytułem ,,Czego nigdy nie osiągnę''.......

Następna osoba która bardzo mnie zdziwiła,a zarazem zaciekawiła..CM PUNK...o tak to on jedyny i nie powtarzający który ma w sobie ogromną siłę,Jaką ?? Otóż nasz mistrzunio umie tworzyć Nowe Ery !!O tak proszę państwa,udowodnił nam to po przez utworzoną w swojej głowie erę PANKERA ??What ??Zapytacie co to za Era,jest to nowość na Rynku Audio-Tele.Ta Era jest jedna i nie powtarzalna,

Co zakłada ?? Że wszystkie najważniejsze pasy,w tej federacji zdobywa KTO ??Tak,tak to CM punker.........

Jest jednak jedno zastrzeżenie tego ,,produktu'' mogą używać tylko osoby o bardzo dużej wyobraźni,ludzie uzależnieni od narkotyków,bądź Alkoholu.....

O to nowe gwiazdy naszej federacji miejmy nadzieję że będą dobrze spełniać swoją rolę,jak narazie dobrze zaczęli bo doskonale idzie im rozbawianie publiczności do łez......

pezetvi7.png

am_400x300_image.jpg

Zacznę od ciemnej strony tej Federacji a raczej od ciemnych zawodników którzy nie mają co robić i chyba nie tylko mnie tutaj zaczynają denerwować swoimi kłótniami kto ma większą klatę itp . . . a mianowicie chodzi mi tutaj o cudowne wielkie gwiazdy WSF Big Show , Benjamin , Hardy i inne wybryki natury typu Huricane . Panowie , panom mówimy stanowcze NIE !!! :t_down::t_down: Wiec zamilknijcie na wieki wieków Amen , a jak macie coś powiedzieć to z sensem albo wogule nic nie mówcie .

A teraz odniosę się do mojego rywala piątkowego . Każdy z was wie komu skopie tyłek a ta osobą będzie Rey Mysterio i od tego rywala zacznę drogę na sam szczyt . Wiec rey liczę że w piątkowy wieczór dasz z siebie wszystko i razem skleimy ładną walkę :t_up:

w1puet.png

1129452-H.jpg

Prosiłem cię o dokładne przeanalizowanie naszego meczu, ale widzę, że nie miałeś czasu, bo zajmowałeś się swoją piękną żoną, Stephanie... nice... Nie myślę, że jestem śmieszny, bo to, co mówię nie powinno być śmieszne, nie żartuję, wszystko, co powiedziałem to sama prawda. Fajnie, że się o mnie martwisz. Rzeczywiście w Tennessee mamy ładną pogodę, ale chyba z opalaniem się nie przesadziłem. Jednak tyle o mnie, czas porozmawiać, o tym co powiedziałeś. Zaatakował i ciebie, i mnie. Zapomniałeś już? Skleroza czy po prostu starość? Czy na tobie chciał się zemścić? Nie wiem... kto wie, co mieści się w tym małym móżdżku dużej osoby? Pytasz się, czy rozumiem. Chyba tak. Wolałeś dostać ode mnie niż od Showa? Tak musi być, jeśli mówisz, że on ci nie pomógł. No ale dobra, nie drążmy już tak tego tematu. Nie ma sensu gadać o przeszłości, is that true?

Now, Biggie, słuchaj: będę mówił głośno, powoli i wyraźnie, żebyś zrozumiał. Jeśli ja nie mam pretensji do ciebie o to, co zrobiłeś, to Triple H nie ma długiego nochala. Nie gadałem z tobą od TTD! Więc jak mogliśmy sobie wszystko wyjaśnić? Dammit, what's wrong with you, man?! Next thing: kto powiedział, że byłem z tobą w teamie. Wyszedłeś z prośbą, powiedziałem, że pomyślę nad tym, ale najpierw muszę załatwić sprawy z Panem Mój-Teść-to-Vince-McMahon. Więc to nie znaczy, że jestem twoim przyjacielem, kochankiem, lub kimś tam innym, o kim śniłeś. I hope that everything is clear for you. Damn, tutaj ludzie mają kłopoty z zapamiętywaniem przeszłości. Dodatkowo niektórzy gadają, że jakieś niestworzone rzeczy staną się w przyszłości. Nadejdzie era jakiegoś tam kolesia, któryś tam mówi, że zdobędzie złoto czy cuś... prędzej Big Show schudnie, niż wy to wszystko zrobicie. Sorry about your damn luck!

A jeszcze jedno: Triple H, Big Show: a teraz podajcie sobie dłonie, przytulcie się i pocałujcie. Jak już mówiłem, powodzenia na nowej drodze życia!

TheUndertaker3.jpg

Edge...rozgłaszasz wszystkim o pokonaniu mnie....o zniszczeniu mnie...cieszyłeś się jak odszedłem przez Ciebie i z WWE i z WSF...ale teraz jest czas....czas zemsty.Nie Ma tutaj nikogo kto mógłby Ciebie obronić...To The Death..Twoje plany legły w gruzach...zacząłem odbierać Tobie to co dla Ciebie najcenniejsze...zacząłem od Twojego złota...skończę na Twojej duszy. Nie ma gdzie uciec? Nie ma gdzie się schować? Na Twoje nieszczęście przede mną się nie schowasz...wielu ludzi boi się piekła...na Twoim miejscu też bym się bał...byłem tam i wiem czego tam się spodziewać , to nie miejsce dla takich jak Ty...Chcesz walki na next weekly's....(Taker obraca głowę...)Heyman.....Long... dajcie mu tego czego oczekuje. Będę czekać Edge...będę czekać na Ciebie. You will be Rest...in....peace...

Co do reszty zapaśników...nie próbujcie pomóc tej zmęczonej duszy...Ja ją wyleczę na zawsze...Kane , Chris Jericho...Dzisiaj w nocy...wasza dwójka stoczy pojedynek ramię w ramię z Phenomem...ze mną. Chris...I don't care czy posiadasz pas czy nie...W tej walce liczy się zwycięstwo...liczy się porażka...porażka naszych przeciwników. Edge , christian i Kurt Angle...

61.jpg

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

We ...

We lost...

We lost everything...

BUT WE'RE STILL STANDING!

Ekehem... panowie! Mimo tego co stało się na TtD nie zapominajcie kto w dalszym ciągu rządzi tą federacją! Tak tak... nie mylicie się. To... Rated Coalition więc zamknijcię się. Nikt nie chce was słuchać. Nikt nie ma ochoty słuchać CM Punka, Hurricane'a czy reszty z was. Ciągnac dalej... nikt nie chce słuchać jak żalicie się, że ten i ten skopał wam tyłem na PPV. Nikt nie chce słuchać o erach pankera, o tym kto nie boi się jakiegoś Big Showa czy innych głupotach wymyślanych przez gwiazdy... 2 kategorii. Chociaż nie. 2 kategoria to dla was wciąż za dużo! Jesteście nikim. Jesteście zwykłymi jobberami, którzy myślą, że jak trochę się pożalą, że w WSF są takie osoby jak Shelton Benjamin czy jemu podobni... staną się sławni. Ale to nie prawda. By stać się sławnym... trzeba na to zapracować. Dokładnie tak jak zrobiłem to ja, jak zrobił to Edge. Najlepszy tag team w historii nie tylko WWE ale w historii całego profesjonalnego wrestlingu. And there is nothin' that you can do to change it! Ale czy mi się wydaje, czy wam już za dużo czasu poświęciłem? Nie nie zdaje mi się. Poświęciłem go o wiele za dużo dla nic nie znaczących w tej federacji wrestlerów... a mam parę ważnych spraw do omówienia, więc nie będę czekał a przejdę do pierwszej z nich. A konkretnie do najmniej znaczącego champa w historii WSF... Chris Jericho.

Widzisz Chris... po zwycięstwie nad Edgem poczułeś się pewnie kimś ważnym... i nie bronię Ci tego. W końcu każdy ma prawo do tych 5 min sławy. Ty jesteś dalej nikim... i nic tego nie zmieni. Wygrałeś WSF World Heavyweight title tylko dzięki jednemu... dzięki interwencji Undertakera, do którego jeszcze przejdę później. Nie będę sobie przerywał ze względu na Ciebie Taker. Jericho wygrałeś na TtD... ale jak już mówiłem bez interwencji... nie byłbyś dziś champem. Dla tych wszystkich siedzących w pierwszych rzędach byłbyś dalej nikim. Ale jednak ktoś przeszkodził. Ta osoba dokładnie wie, że mówię o niej i już tylko czeka, żeby "The Instant Classic" Christian Cage zwrócił się do niej.

Ya want it... ya got it... The Undertaker. Kolejna z gwiazd przeszłości, tak samo jak Kane, tak samo jak Stone Cold, The Rock czy Goldberg. Kolejny wrestler, którego najlepsze momenty już dawno są za nim. Pewnie myślisz, że dzięki zadarciu z grupą, która trzyma władzę w Wrestle Show Federation coś osiągniesz tutaj. Zgadłem? Nie musisz odpowiadać, bo wiem to dokładnie. Myślisz, że nawet jobbując takim gwiazdom jak Christian Cage czy Edge będzisz sławny. Że będziesz kochany przez tą grupę partaczy zwanych fanami wrestlingu. Za każdym razem, kiedy widzę te dzieciaki w maskach Mysterio i merchandisem innych wciąz nie znaczących wrestlerów coś mnie skręca w środku. Nie zasługujecie na miano fanów wrestlingu... jesteście podobnie jak Jeff Hardy, Rey Mysterio itd... już wiecie kim jesteście? Ja wiem, że wiecie.

Ale teraz przejdę do tego, który pozbawił mnie pasa... Kane. Kiedy ostatnio widzieliśmy się Ty wykonywałeś Chokeslam. Przez ten cały czas myślałem... czemu to zrobiłeś Kane. Jakie były przyczyny... jakie mogą być tego skutki. Myślałem, myślałem... no i wiem. Czemu zrobiłeś co zrobiłeś? Pewnie większość myśli: "Aaa... był zdenerwowany, stracił szanse na tytuł to rozwalił Stone Colda i Christiana Cage'a." Ale Kane mnie nie okłamiesz. Ja dobrze wiem, co kierowało Tobą. To po raz kolejny wina tych, którzy nazywają siebie fanami. Siadają w pierwszych rzędach, zakładają nogę na nogę i patrzą na Ciebie mówiąc "Come on... impress me! They eliminate you... beat them! Do it! If you ain't gonna do it you still will be nobody." A co Ty robisz? Oczywiście to co mówią Ci oni! I w żadnym przypadku... nie pokazuje to Twojej siły... to pokazuje Twoją słabość Kane. Zrobisz wszystko co ktoś przekaże Ci w odpowiedni sposób. Ty pewnie myślisz, że po To the Death jesteś silny jak nigdy... ale naprawdę jesteś słaby jak nigdy. Przekonasz się o tym już na następnej gali... And if ya don't know... now ya know!

TIme To Play THE GAME

hhhys9.jpg

Hmmm......tak naprawdę nie wiem od czego zacząć,jestem tutaj dlatego że pewne osoby chyba mają problemy z głową,mowa tutaj o naszym prze wspaniałym Coffboju.....o tak...........w sumie sie nie dziwię sie James że masz problemy z pamięcią,bo przecież praca Cowboya jest bardzo ciężka musi codziennie czesać konie,czyścić je.............I tu nie ma nic do śmiech,taki jest los naszego Coffboy'a...

Jedyną rozrywką James'a jest co ??Picie do upadłego.....o Yeah to jest jego Całe życieee czasem zastanawiam sie czemu wógóle został wrestlerem,przecież on by mógł startować w piciu piwa na czas......

Nie obraź sie James ale to że nadużywasz piffka widać na pierwszy rzut oka.....All Right

Jesteś młodym ,,perspektywicznym'' zawodnikiem ale tak na prawdę w Ringu lepiej prezentuje sie nasz Staruszek Steve Austin a wiemy że on też jakoś sie nie ogranicza.........Korzystając z Okazji chciałem go serdecznie pozdrowić,Wracają jednak to tematu przewodniego którym jest Coffboy,

Mówiłem już o tym setki razy,ale nie mam zamiaru sie już więcej powtarzać znów usłyszałem z ust któregoś zawodnika WSF że wszystko zawdzięczam mojej żonie,może nie do końca jej ale mojemu teściowi..........chciałem po raz ostatni zabrać głos w tej sprawie.....

This is Bullshit ......This is bullshit......

Jeśli tak by było rzeczywiście po co odchodził bym z WWE ??Haa?? odszedłem z tamtej federacji gdyż wszystko w niej osiągnąłem........Everthing........

pezetvi7.png

wwaaic1048x10jeffhardypwk5.jpg

Cm Punk ... Hola hola kolego chyba trochę sie zapędziłeś . Jesteś najlepszy w WSF ? Nic podobnego ? Pewnie zaraz wyskoczysz do mnie z cytatem " ty też sie za takiego uważasz " owszem tak jest ale ja mam rację i mogę to potwierdzić na ringu . Era punkera ? Hmmm ... its funny ... . Ty uważasz że to twoja era a nawet nie wystąpiłeś na ringu w WSF . Dla mnie nawet przy mikrofonie nie ma "ery punkera" bo jeżeli będziesz tak walczyć jak gadać to powiem ci wprost nie będziesz miał tu dobrze . Szanuję cię ale widzę że masz za duży temperament i pora obudzić się ze snu bo gdy pojawię się ja i skopie ci tyłek to będzie twój koszmar . Nie chciałbym tego robić bo dla mnie to strata czasu ale przygotowuje cię na najgorsze czyli walki ze mną CM Punk !

O widzę że to naszej federacji przyszła śmierc czyli Undertaker . Długo cię nie było w naszej federacji czyżby diabeł nie chciał cię wypuścić ze swojego świata ? Wiesz szczerze mówiąc nie boję sie ciebie ani że "zabierzesz mi dusze " . Dla ciebie miejsce jest jak na razie tylko w piekle ale na ringu coś mi sie wydaje że nie .Już niedługo wiele wrestlerów tej federacji będzie klęczeć i modlić się ale nie do ciebie byś nie zabrał im ich "duszy" tylko do mnie bym ich oszczędził na ringu .Skoro nie chcesz naszej pomocy to nie ale zawsze pamiętaj że ja mogę ich pokonać bo nie straszny mi jest chłopak z kreskówki i tym podobni anty-wrestlerzy .

Goldberg ... Tak jestem cudowną gwiazdą ale nie w przenośni . Gdybyśmy chcieli chodzi mi tu o Hurcianne , Sheltona i mnie mogli byśmy spuścić ci niezły łomot (nie licząc oczywiście Big Showa bo on by sie pewnie ciebie przestraszył) .Ale my jednak wolimy skupić się na sobie niż na tobie wielka gwiazdo WSF . Radzę ci żebyś wziął piwo z lodówki , siad wygodnie w fotelu i obejrzeć moje walki i słuchać jak wspiera mnie publiczność (głośny aplaus publiczności) . A co do twojej piątkowej walki to myślę że taki przeciętny wrestler jak Rey da ci rade i od razu mówię że ta walka będzie nudna jak flaki z olejem

f6dfb83c87.png

sandman.jpg

Hardy i Punk wy uważacie się za gwiazdy wrestlingu?? Ehh możecie byś jedynie nadzieją na przyszłość chociaż ty Jeff już kilka ładnych lat walczysz na ringu i narazie nic większego nie osiągnołeś . Punk ty akurat możesz być gwiazda przyszłości , rozwijałeś się tam gdzie ja święciłem największe sukcesy czyli w ECW. Tylko nie wolno porównywać tego ECW w którym tym zaczynałeś do tego w którym ja walczyłem . W tedy to naprawdę była federacja EXTREME i walki były krwawe i pokazywały co to znaczy ból. A te ECW w którym ty walczyłeś to tylko pozostałość po starym ECW a dokładniej została sama nazwa bo walki to już nie ten poziom.

• Styl:  Jasny

The_Monster_Abyss.jpg

(Jest ciemno...słychać tylko sapanie)

Nareszcie..."The Monster" Abyss...w WSF...Abyss...jest tu po to...żeby zaprowadzić tu porządek...Abyss...zniszczy was wszystkich! Nikt nie uchroni się przed moim gniewem...Widzę tutaj wiele znajomych twarzy...Was czeka to samo co innych! To samo...czyli...ból...strach...cierpienie...Abyss chce waszej krwi! Abyss chce waszego bólu i cierpienia! Abyss chce poczuć wasz lęk...lęk przed Abyssem...Abyss...to potwór...potwór który tylko czeka na okazje żeby was zniszczyć! Najbliższa okazja już dzisiaj...na WSF Wednesday Arena...już dziś Abyss będzie miał swoją pierwszą walkę w WSF...Już dziś pierwsze cztery osoby poczują ból i cierpienie...Chodzi mi o Jamesa Storma...Triple H'a...Johna Morrisona...Ted DiBiase Jr...to wy będziecie pierwszymi ofiarami Abyss! Cieszcie się...bo to dla was zaszczyt...nic nie warci jobberzy! Bójcie się...bo dziś poczujecie ból jakiego nigdy w życiu nie doświadczyliście! Dziś poleje się krew...nie o krew Abyssa...chodzi o waszą krew...Abyss kocha krew...kocha przemoc i wasz ból! Zapewne widzieliście mnie już w akcji...wiecie jaki jestem brutalny...nic nie wiecie! Teraz Abyss to inna osoba...dużo bardziej brutalniejsza...dużo groźniejsza...dużo gorsza...a przede wszystkim...dużo silniejsza! Dziś jest mój dzień...dziś nie ma szans żebyście mnie pokonali...dziś...rozniósłbym całe WSF w pył!

(światła się zapalają i widać wściekłego Abyssa)

abyss.jpg

James Storm!...Znamy się z TNA...ty już wiesz że to Abyss jest najpotężniejszy...ty już wiesz że to Abyssem jest najlepszy i pokona Cię dzisiaj. Myślę że nie muszę Ci tego tłumaczyć...Natomiast cała reszta nigdy ze mną nie walczyła ani mnie nie spotkała...może już wiecie że dziś przegracie...jeśli nie wierzycie w to co mówie...spytajcie Storma...

Triple H...sporo o tobie słyszałem...miałeś sporo pasów i myslisz że dzięki temu wygrasz...mylisz się! Nie liczy się to co było kiedyś...liczy się to co jest teraz...a teraz...teraz jest Abyss...teraz jest Abyss i to on tutaj rządzi! Teraz to Abyss zdobędzie pasy...teraz jest era Abyssa! Nie pomoże Ci twoją przeszłość...nic Ci nie pomoże! Nawet jeśli ktoś będzie próbował Ci pomóc...interweniować w walce i atakować Abyssa...też zostanie zniszczony! Każdy kto stanie mi na drodze poczuje ból i cierpienie...a ja dostanę to czego pragnę najbardziej...jego krew...dziś...chcę twojej krwi...nie tylko chcę ale i ją dostanę! Dziś...wszystko co miałeś bądź masz jest nie ważne...dziś...ważny jest tylko Abyss!

John Morrison...ty jesteś jeszcze młody...ty jeszcze nie osiągnąłeś żadnych większych sukcesów...to jedyna rzecz która nas łączy...nie myśl że z tego powodu będę dla Ciebie łagodny! Czeka Cię to samo co innych...Abyss to potwór...a wszystkie potwory są bezwzględne...Ja nie jestem inny...potwory nie mają żadnych uczuć...potwory...są inne niż wy...niczego się nie boją...Potwory za to uwielbiają wasz strach...uwielbiają was straszyć...uwielbiają was niszczyć...Kochają wasz ból...my jesteśmy waszymi przeciwieństwami...wy lubicie bawić się lalkami...my tego nienawidzimy! Wy jesteście jak dzieci...dopóki nie poczujecie tego co my nie możecie się nazywać wrestlerem...więcej...nie możecie się nazywać dorosłymi ludźmi! Musicie poczuć to co my...nasz ból...

Ted DiBiase Jr. następna młodzieniaszek...ty jesteś tu nowy...nie masz doświadczenie w normalnych walkach...co dopiero w walkach z potworami...dziś nie będziesz się liczył...możesz mieć dużo pieniędzy i znanego tatusia w świecie wrestlingu...jednak ani jedno ani drugie nie ochroni Cię przed Abyssem! Abyssa nie da się pokonać...możecie mnie spinować...możecie zmusić do poddania...ale i tak nigdy mnie nie pokonacie! Abyss jest niezniszczalny...jest niczym Bóg w świecie wrestlingu! To on jest tu najlepszy i najważniejszy...to on tu rządzi...i to on pokona was dzisiaj! Nikt nie może się ze mną równać...możecie walczyć od 40 lat...możecie dopiero pojawić się w tym interesie...i tak mnie nie pokonacie! Ani doświadczenie ani młodzieńcza siła nie ma ze mną szans...choćbyście nie wiem jak się starali...nie pokonacie mnie!

Dziś wielki debiut Abyssa...wszystko co przed chwilą usłyszeliście jest prawdą...niektórzy może to zrozumieli a inni nie...ale wszyscy zrozumieją to dzisiaj, na gali! Wszyscy przekonacie się kim jest Abyss i kto jest jedynym prawdziwym potworem!

abyss50.jpg

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Booker T wreszcie pojawił się na backstage po przegranej z Kennedym na PPV! Już dzisiaj znowu stoczę z nim pojedynek rewanżowy, a jako, że ostatnio zabrakło mi bardzo niewiele do wygrania to dzisiaj jestem już na 100% pewny że wygram i przestane sobie w końcu zawracać gitarę takimi debilami jak ty Kennedy. Szykuj się do walki na śmierć i życie. Miłej rehabilitacji w szpiatlu.

bookertaa4.jpg

CAN YOU DIG IT SUCKA?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

E

C

W

E

W

O

2276856395a2288158161b16000999ml.jpg

Powstaje nowa siła , nowa marka , nowa jakość w WSF. Zacznijmy od tego że odchodzi najlepszy GM w historii Paul Heyman. Lecz trzeba iść dalej , trzeba zwalczać przeciwności losu. Tak samo jak niszczenie marki E C W. Miałem dość już tych upokorzeń w WWE. Mark Henry i Matt Hardy mistrzami ECW , a co oni mają z tą federacją wspólnego? Nic , powiedzcie mi więc czemu oni dostali ten pas? A czemu nie ja , Knox , Richards? Cóż teraz piszemy nowy rozdział w nowym życiu. Teraz nie ma już ECW tylko WSF , lecz...pomimo że Extreme Championship Wrestling już nie istnieje , już nie przyjdziecie na jego galę , to jednak namiastka może przyjść do was. E W O - Extreme World Order , Dreamer , Van Dam oraz Sabu. Nie zamierzamy zachowywać się jak nWo czy DX , daleko nam do tego , lecz radzę na zadzierać z nami. EWO to doświadczenie , siła i hardcore jakiego nikt z was do tej pory nie widział. Ale może przybliżę sylwetki moich przyjaciół. Zacznijmy od : "Mr. Wednesday Night , Mr. Pay-Per-View , Mr. Money in the Bank , The Whole "Dam" Show , The Whole F'n Show , The Whole Fuckin' Show , The Van Daminator" Rob Van Dam. Najdłużej posiadający ECW TV championship w historii , czterokrotny Hardcore Champion w WWE , sześciokrotny Intercontinental Champion , długo by wyliczać. Jeden z najlepszych zawodników w historii. Drugi z załogi to "The Homicidal, Genocidal, Suicidal, Death-Defying Maniac" , samo to powinno przekazać kim jest Sabu. Trzykrotny ECW World Champion , jeden z najbardziej hardcore'owych zawodników w historii wrestlingu ever. Na końcu przybliżę wam moją sylwetkę , mówią na mnie "The Heart and Soul of ECW" oraz "The Innovator of Violence". Jestem czternastokrotnym WWF/E hardcore championem. Posłuchajcie uważnie , Innovator of Violence , czyli radzę trzymać się z daleka.

Dreamer wchodzi między publikę i zaczyna wraz z nimi skandować E-C-W , E-C-W , E-C-W.

WELL! (Big Show drapie się po brodzie)

Big_Show.jpg

Wieluu było niedowiarków. Wielu sądziło, że Big Show juz nic nie znaczy, że jest zdrajcą. A więc teraz zobaczcie sami.

Ileż to osób mówiło, że ja, nie wygram swojej walki, ze potrafię tylko interweniować i z zaskoczenia kogoś pokonać. Otóż jak sami widzicie nie!

Pokazałem, że Big Show moze walczyć w Wrestle Show Federation, o najwyższe cele, że nie ma się kogo obawiać. Pomogłem swojemu tag team partnerowi, gdy przezywał cięższe chwile na ringu, ale pragnę podkreślić, że nawet, że Jeff jest moim kumplem, to jako tag team partner nie pasuje do mnie, i ten tag team nie będzie trawał wiecznie. Myślę, że Jeff nie bedzie miał mi to za złe.

THE HURRICANE i co? i co? mówiłeś, ze ja wystepuje w telewizjii non- stop, i nie skupiam się na treningu, a jednak cię pokonałem, i pokazałem swoją wyższość nad takim cwaniakiem jak ty. Powiedziałeś ze pokonasz mnie, czy tego chcę czy nie. Ale to ja pokonałem ciebie. Może i z Jeffem ci szło lepiej ale ja pokazałem ci ze jestem najlepszy, i pokonam jeszcze nie jednego .

IT'S THE BIG SHOW!

rvwzyx.jpg

Jeff-Hardy38.jpg

Don't you see the writing on the wall ?

What's up peapole ? (głośny cheer publiki) . Witam wszystkich po mojej wygranej walce nad hurcianne'a i Kofi Kingstonem . Dziwne że nie pojawił się Michaels czyżby stchórzył ? Szczerzę mówiąc nie dziwie się mu , pewnie życie mu miłe i nie chciał leżeć na deskach i zwijać się z bólu po Swanton Bomb .

Big Show ... Nie zgodzę się z tobą . Myślę że poszło nam nieźle jako tag team . Wyciągnołeś mnie z kilku opresji tak samo jak ja ciebie . Myślę że moglibyśmy wygrać jeszcze kilka walk ale nie wiem czy się dogadamy ale chętnie bym jeszcze raz spróbował walczyć z tobą w tag teamie . Ale widzę że masz inne zdanie na ten temat . Nie przepadam za tobą ale mógłbym zmienić zdanie . Ty jesteś wielkim facetem a ja jestem dobry technicznie więc mogli byśmy się nawzajem uzupełniać . Przemyśl tą decyzję ...

Hurricane ... Tak jak wcześniej mówiłem twoja moc zadziałała czyli odleciałeś z ringu po chokeslamie Big Showa do góry . Dla mnie w tej federacji możesz tylko rywalizować z rey mysterio bo jesteście do siebie strasznie podobni . Czyli dwóch małych gostków w masce którzy wyglądają jak wyjęci z kreskówki . Liczę wam powodzenia które na pewno wam się przyda w WSF . Dla mnie na pewno nie jesteś zagrożeniem nawet z potężnym partnerem .

Sandman ... No no no pokazałeś troche hardcore'u w swoim debiucie . Jesteś mocnym przeciwnikiem który nie boi się bólu . Ja też jestem hardcorowym zawodnikiem i myślę że we dwójkę moglibyśmy się zmierzyć o Hardcore Championship .Zaliczyłeś niezły debiut tak jak ja . Nie wiem co na o gm ale chciałbym się z tobą zmierzyć w jakiejś hardcorowej walce . Odrazu chce ci przypomnieć ze w WWE byłem 3 razy hardcore championem więc jestem pewny że wygrałbym walkę z tobą

Czekam na kolejną walke w WSF . Bye ...

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...