Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

storm.JPG

What the hell is going on here?! [James robi długą przerwę, spory heat] Alright, thanks, spróbuję to sobie sam wszystko poukładać. So here we go: Triple H, rozumiem w pewnym sensie twój gniew. Jednak wydaje mi się, że powinieneś dziękować Show'owi. Gdyby cię nie zaatakował - a przy tym mnie - poległbyś marnie. A tak jest remis - no shame, everybody will forget. Może byś tak teraz usiadł na tyłku, włączył swój piękny wielki telewizor i oglądnął naszą walkę z TTD jeszcze raz, ale tym razem bardzo dokładnie. Przeanalizuj wszystko i powiesz mi, co zauważyłeś. Ja ci doradzę: cały czas przeważałem i byłem so close do wygrania tej walki. Tak więc przestań gadać głupoty i podziękuj swojemu przyjacielowi, panu Big "Great Ass" Show. W sumie to może nie musisz mu dziękować... Let me think about it... Wkurzyłeś się porządnie na Grubego, chciałeś walki, a ten... a ten zaczyna ci lizać tyłek! Tak więc panie Big Show zdecyduj się, nie lubisz tego, czy tamtego? Poślubisz tego, czy ożenisz się z tamtym? Jesteś taki wielki, swoim tyłkiem zmiażdżył byś każdego, a ty boisz się takiego Trypla. What's wrong with ya? Damn, jestem tak zażenowany, że nie mam siły powiedzieć... Sorry about your damn luck... 'cause you're freak!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

PunkPromo.jpg

Benjamin , jesteś moim rywalem na sobotniej gali.Dostałem szansę od GM skopania ci dupska i udowodnię że nic tak naprawdę nie potrafisz oprócz przechwalania się że jesteś najlepszym wrestlerem w tej federacji... :t_down:Złamie ci nos moim GTS tak jak to zrobiłem Snitskiemu na jednym z RAW. I potem będziesz miał pretensje do GM dlaczego wybrał ci tak dobrego wrestlera do walki.Szybko będę mógł pokazac na co mnie stac i że jestem nadchodzącą gwiazdą tej federacji czyli WSF.Dzięki tej walce udowodnią ile wy jesteście naprawdę warci.A ta suma wynosi duże ZERO.Wiadomo że karta może się zmienic nawet za 30 sekund , ale ja wierze w to że GM pozostawi naszą walkę na miejscu i usunie Eugene z naszej walki bo jest zbędny w tej walce i tylko będzie mi przeszkadzał skopac ci tyłek.Więc pamiętaj przygotuj się dobrze bo nadchodzi ERA PUNKERA!!!

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Wiesz co Steve powiem Ci że ciesze sie że poraz kolejny będziemy mogli stanąć na przeciw siebie w ringu... Dwie legendy, dwie ikony tego sportu ...

Nie pierwsza nasza walka i może i nie ostatnia ale Steve pierwszy raz chyba chcesz mnie znieważyć twierdząc że licze na jakąkolwiek taryfe ulgową!!! ...

19gw7.jpg

Fakt to że mam dla Ciebie troche szacunku za to co dokonałeś w ringu nie oznacza że licze na jakiekolwiek łagodne traktowanie... wręcz przeciwnie mam nadzieje że dasz z siebie 100% i że będziesz w świetnej formie ale tym razem może to nie wystarczyć!!! Myśle też że dając jakieś ogłoszenie na poszukiwanie swojego rywala po raz kolejny mnie znieważasz czyli mimo mojego szacunku dla ciebie widze że Ty nie szanujesz mnie!!!... a taki szacunek mi sie należy i udowodnie ci to już w najbliższej gali!!!... a Twoje lekceważenie mojej osoby może być bardzo poważnym twoim błędem,ale to już twój problem!!!

Szukasz rywala?? Ja Cie wyzywam!!! Pokonasz mnie wtedy szukaj sobie kolejnych rywali!!! Ja wiem i Ty wiesz że będzie to cięzka walka, do upadłego więc bądż gotowy!! Ja nie boje sie Ciebie , TY nie musisz bać sie mnie ale zwycięzca może być tylko jeden i tym razem zrobie wszystko żebym był to JA!!!

Nie chodzi tu nawet o pas ale o udowodnienie Tobie i kilku innych niedowiarkom na co mnie naprawde stać!!!

Time TO PLAY THE GAME.....

my.php?image=hhhzy3.jpg

Jestem bardzo zdenerwowany,tak bardzo że zaraz chyba coś..........Easy,Easy,tylko spokojnie,

Gdyby cię nie zaatakował - a przy tym mnie - poległbyś marnie

James myślisz że jesteś śmieszny ??Ha?? Co jest z tobą Cowboyu ??Czy aby nie za długo byłeś na słońcu ??To mnie Big Show zaatakował ??

To na mnie chciał sie zemścić ?? You are idiot jesteś zwykłym szczeniakiem który nic nie wie o tym biznesie,

Ja powinienem dziękować Big Show'i że przez niego zremisowałem walkę?,To TY zasrańcu powinieneś dziękować swojemu ,,przyjacielowi'' za pomoc,powinieneś kupić kwiaty i ładnie go przeprosić na kolankach za to że wasz Tag Team sie rozpadł,rozumiesz ??You are nafing.

Gdyby nie Show to miałbyś teraz dłuższą przerwę od walk po tym jak rozwalił by ci twarz młotkiem,Pojmujesz cowffboju ?? i nie mów więcej że to mi BIG SHOW pomógł!! Do you understand ??.....DO YOU UNDERSTAND ??

Co do Ciebie Big,masz szczęście że znamy sie z poprzedniej federacji,wybaczam Ci to że przez Ciebie ,,przegrałem'' swój pojedynek,ale w zamian za moje przebaczenie będę miał u Ciebie dług,czy jak tam wolisz przysługę o którą napewno kiedyś sie upomnę,zgadzasz sie na taki układ ??

Czekam na odpowiedz,

pezetvi7.png

Hurcianna widzę że życie ci nie miłe że zadzierasz z największymi gwiazdami tej federacji . Niedługo użyjesz swojej magicznej mocy i polecisz z ringu na betonową posackę na naszej walce ! Nie długo ty zielony ludziku z kreskówki z jetixa zostaniesz tchórzem uciekając z ringu po przegranej walce . Nie jesteś dobrym wrestlerem i przypominasz mi rey mysterio który jest tak dobry jak ty .

Shelton ... Jeżeli myślisz że gadanie głupot to wielka umiejętność to na pewno masz jej najwięcej (aplaus publiczności) . Nie stoczyłeś jeszcze walki a śmiesz sie obrażać gwiazdy tej federacji i też całego świata wrestlingu . Jesteś młodym zawodnikiem ale i tak jesteś tylko przeciętnym wrestlerem który jak na razie tylko w słowach jest mocny . Edge jest od ciebie lepszy nawet jak stracił pas to i tak nie masz z nim szans . Tylko ja mogę go pokonać .

Big Show ... Teraz mam wątpliwości czy dobrze że ci zaufałem ponieważ jesteś zdrajcą ! Jeśli mnie zdradzisz w tag teamie to prędzej ci później będziesz miał wyrzuty sumienia że zdradziłeś znakomitego wrestlera . Zgodzę się ze stormem że zaczynasz tchórzyć przed gorszy wrestlerem niż ty .

Cm Punk ... Jesteś dobrym wrestlerem i myślę że mogli byśmy zrobić dobre widowisko . Życzę ci powodzenia w federacji bo możesz być zaraz po mnie najlepszy w WSF . Ale nie myśl też że będzie to twoja era bo gdy zdarzy się taka okazja to skopie ci tyłek

HHH : Haha rozśmieszasz mnie . Ty byś nawet przegrał z Reyem Mysterio . Może jesteś legendą tego sportu ale już powinieneś odejść z tego biznesu . Ty wybaczasz big showowi ? Czyż byś bał sie jego a przy okazji mnie ? Widać że jesteś prawdziwym "Hunterem" . Powinieneś mu dziękować że nie zmiażdżył ci głowy i że nie przegrałeś tego pojedynku tylko go zremisowałeś .

2008photos

f6dfb83c87.png

PunkPromo.jpg

Jeffie , wiadomo że to ja jestem numerem jeden w tej federacji i udowodnię to jak najszybciej a ty numerem dwa?Ciebie nawet numerem dwa nie można nazwac tylko numerem totalnego i jedynego ZERA.Może i zdarzy się okazja do skopania mi tyłka , ale na pewno nie przez ciebie tylko innego mądrzejszego , bardziej doświadczonego i utalentowanego.Albo ja skopie ci tyłek i w tedy już będziesz do mnie mówił po prostu inaczej , powtarzam inaczej.I jeżeli myślisz że jeżeli zrobiłeś jakiś skok z drabiny to jesteś najlepszym High Flyerem w całej federacji.A zapewniam się że tak nie jest i nigdy nie będzie i że się mylisz.Może i jesteś troche lepszy od Sheltona , ale to nie znaczy że mam się ciebie bac( i tak nie jest).ERA PUNKERA nadchodzi wraz z pierwszą moją walką i nikt ani nic tego nie zmieni!.

HHH, mnie jeszcze w tej federacji nie było jak zdarzyło się to wszystko , ale słucham was i widzę że naprawdę lepiej nie ufac Big Showowi , to co on robi jest nie normalne jeden TT drugi TT , zaraz posypie się trzeci czwarty piąty i tak dalej aż do stu i już nikt nie będzie miał do niego pewności.Naprawdę ci radze tak jak Jeff nie wybaczaj mu i pilnuj się.Też potwierdzam ostatnie zdanie Jeff'a , widziałem gale na żywo dlatego już po tej gali wiedziałem że przyda się ktoś taki jak ja<śmiech punk'a>.

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Kurt_Angle.jpg

Witam wszystkich zebranych którzy chcieli dowiedzieć się co mam do powiedzenia największemu arogantowi jakiego znam czyli ...Chrisowi Jericho oraz byłemu mistrzowi Word Show Federation Edgowi .

Mr.Edge mam nadzieję ,iż nie będziesz miał nic przeciwko jeśli pierwsze słowa wypowiem w kierunku posiadacza pasa , człowieka który dużo gada i przez to że ma więcej szczęścia niż rozumu posiada pewną rzecz która należy się tylko i wyłącznie mnie .[ słychać gromkie buuuu] No dobra , dobra jest jeszcze jeden wrestler który obok mnie zasługuję na miano posiadacza pasa WHC , wiemy dobrze o kogo chodzi ale spokojnie Chris ,nie jesteś tą osobą Ty.

Jak to ująłeś te "badziewie" na mojej szyi [Kurt pokazuje zebranej publiczności swój złoty medal] jest więcej warte niż Twoja cała , zasrana kariera . W WWE byłem kimś wielkim , nie powtarzalnym , ludzie mnie kochali [Angle suck, Angle suck] , w TNA stałem się jeszcze większą gwiazdą . Widziałeś kiedyś człowieka posiadającego jednocześnie wszystkie pasy organizacji ? Nie...? Tak ...?! Jednak widziałeś i dobrze wiesz że to byłem właśnie ja the Olimpic Gold Medalist [wypowiadając te słowa trzyma swój medal] Z jedną rzeczą się z Tobą zgodzę , masz rację w TNA robiłem co chciałem ale okazano mi wielki szacunek . Jako największa gwiazda wrestligu na świecie [buuuuu] , dziękuje droga publiczności za okazany hołd w moją stronę , ale dokończę będąc mega gwiazdą mogłem pozwolić sobie na taki status.

Mówisz że pokonał mnie Joe ? No i co z tego wynikło ? Kto wielkie jest w WWE ? Odpowiedź jest prosta : NIKT! Kto wielki jest w TNA ? Odpowiedź również jest bardzo prosta : NIKT! A kto jest wielki w WSF ? To jest najprostsza odpowiedź z możliwych : JA [ wypowiadając te słowa z ironicznym uśmieszkiem miał w du*** ludzi krzyczących na całe gardło 'Angle suck!'] A gdzie jest Joe ? No właśnie , gdzie jest ten co mnie pokonał ? W Japonii może ? Może w Indiach wyjechał z Grejtem Khali czy gdzie tam indziej . Ale mniejsza z nim , słuch o nim zaginął a ja mam się bardzo dobrze i stoję twardo na Twojej drodze ; -)

Mówisz żebym kogoś wyzwał do walki i pokonał go : Nie ma sprawy ale dam Ci tę przyjemność i wybierz mi przeciwnika . Jeśli GM Paul Heyman nie będzie nic miał przeciwko to na następnym weklly czekać na przeciwnika .

Chris ... No dalej śmiało. Ja nie boję się nikogo. Czy wybierzesz dla mnie jako przeciwnika : Jeffa Hardego , Big Showa , Jamesa Stroma czy nawet wielkiego Triple H'a .

Chris , czekam ... czekam ... czekam ...

Edge ..., wiem że siedzisz teraz przed TV i słuchasz tego co mam Ci do przekazania . Przepraszam Cię że tak długo musiałeś czekać ale musiałem powiedzieć pewnej osobie kilka ważnych rzeczy , mam nadzieję że nie będziesz miał nic przeciwko jeśli zacytuję Ciebie określając tego człowieka :

"Paper Champion"
Jericho mistrz na papierze! Pff , cała prawda o tym człowieku. Ale wrócę do setna sprawy , Edge ... Byłem główną twarzą WWE , twarzą TNA , posiadałem tam najważniejsze pasy . Chcę też kontynuować mój świetny dorobek w WSF[Angle suck] . Nikogo to nie dziwi , no może poza tymi ludźmi zebranymi w hali. Dam Ci dobrą radę , odejdź na bok , poczekaj ... Wkrótce zostanę Champem! A Ty jako pierwszy staniesz oko w oko ze mną . Dobrze wiemy co będzie na szali pojedynku ... pas WSF .

Prawda jest taka że przegrałeś , więc musisz udowodnić że jednak zasługujesz na ponowne starcie o to cudeńko które jest piękne niczym mój złootyy medal . Walczyłeś ale przegrałeś więc nawet nie próbuj nic z tym robić . Jak powiedziałem wcześniej , szybciej niż się wam wszystkim zdaje główny pas zmieni posiadacza na mnie ; -)

Tak jak powiedziałem Edge , dostaniesz walkę o pas w momencie gdy ja go zgarnę ,a o rematch'ach z Jericho... ZAPOMNIJ!!!

Obiecuję Ci że nie będziesz musiał czekać na kolejną szansę walki o pas długo. Pierwsza nadarzająca się okazją i staniemy na przeciwko siebie!!!

It's real. It's damn real.

[Angle opuścił konferencje przy dużym buczeniu zebranych ludzi]

AAGL172.jpg

Jeff czy ja powiedziałem ze cię zdradzę? Mamy tag team na te walkę, ale czy to znaczy ze na zawsze? Już wyjaśniłem dlaczego zerwałem tag z Jamesem, i on nie ma do mnie pretensji o to. Wydaje mi się, ze na dłuższą metę takowy TT nie bylby dobry chociaż zobaczymy na Wednesday Arena.

Cm Punk o co chodzi? Mnie nazywasz zdrajcą? Myślałem ze jestesmy przyjaciołmi, a ty nazywasz mnei zdrajcą? jeden TT drugi TT? No ale czy ten TT był stworzony przeze mnie? nie! to gm go stworzył i on nie bedzie wieczny! zawiodłem się na tobie, co nie znaczy ze skreślam cię z listy moich przyjaciół. Jesteś młody, utalentowany. Wierzę w Ciebie.

Triple zgadzam się na taki układ. Mam nadzieję ze nie bedziesz miał do mnie zalu? I mam małe pytanko. Jak wam idzie tworzenie TT z HBK'em? Będę miał z nim walkę i nie zyw do mnie złości, jeśli mu coś zrobię. Po prostu muszę wygrać. :)

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

180px-Eugene_Dinsmore_Superhero_111007.jpg

Widzę wiele...wiele gwiazd. Niestety nie zadebiutuje na następnej gali...ale ... ale i tak ona będzie świetna. Walki..Edge i Christian oraz Kurt Angle...złoty medalista. Ja...ja też mam medal, też mam medal. Zdobyłem medal na paraolimpiadzie , nie wiem co to była ale jakaś specjalna podobno , mówią że ja też jestem specjalny. (Eugene klaszcze w ręce) Super nie? A..a może mnie ktoś z was nie zna? (Eugene pokazuje na karteczkę którą ma przypięta do bluzy , na niej napisane jest jak ma na imię.) Mam na imię Eugene. Trenował mnie sam Dean Malenko...super i..i...on też powtarzał mi że jestem specjalny. Ale następna gala będzie super. Będzie walczył Kane i Undertaker...razem w drużynie...super nie? Trochę się ich boję ale nie walczę z nimi...a .. a niedługo Cybernetic Bash....tam będą super walki....ale nie wiem jakie...poproszę może dostanę do mojego pokoju z gąbkami komputer....będę głosował....Awesome...

Więc...nie mogłem poprostu tak milczyć po tym co spotkało mnie podczas PPV To The Death...Podczas 10 Man Battle Royal For Vacant IC Championship ,którego byłem uczestnikiem...czułem ,że moge zdobyć ten tytuł...co więcej taka osoba jak ja czyli PRICELESS PERSON powinna wygrać ten 10 Man Battle Royal...i być IC Champem na jakiego zasługuje ta federacja...jednak tak się nie stało i odpadłem przez strach ,który opanował moich przeciwników...oczywiście chodzi mi tutaj o current IC Champa Stone Colda i Cristiana Cage,którzy aby mnie wyeleminować musieli połączyć swoje siły...widocznie byli zbyt słabi ,aby pojedyńczo mnie wyeleminować...i to ma być obecny IC Champion?Stone Cold?...Śmiech mnie ogarnia...a Cristian Cage okazał sie zbyt złaby aby ten tytuł zdobyć...jednak z drugiej strony jestem zły na siebie,że dałem sie takim śmiesznym postaciom wyeleminować...no ale trudno bywa...Ja jestem tak bezcenny ,że sam w pojedynke każdą osobe z tego rosteru bym pokonał!!!Widocznie słabsi muszą się łączyć aby stawić czoło silnejszym...taka jest kolej rzeczy w tym śmiesznym świecie, a oni używaja takiego słowa jak honor i odwaga haha...Może teraz powtórze słowa pewnego człowieka... ale w pewien sposób je troche zmienie...If you wanna be THE MAN you have to beat THE MAN,but alone!!!I mówie to Ja...Ted DiBiase Jr...Priceless...

7292308ld4.jpg

y2jsighe0uk6.png

Zapewniam cię Big Show, że nasza walka się odbędzie! Z tag team partnerem czy bez niego. Pojawię się na ringu! Bądź pewny, że nie obawiam się was! Z kimkolwiek miałbym współpracować, ciebie to nie powinno obchodzić! W tą środę twoim przeciwnikiem będzie The Hurricane! [ Słychać głośny cheer 'głównie od publiczności >15 lat'] Tak jak Dawid pokonał Goliata, tak The Hurricane pokona ciebie Big Show! Nic i nikt nie stanie mi na przeszkodzie, aby oczyścić Wrestle Show Federation!...Wait a second...one more time...nic i nikt nie stanie mi na przeszkodzie, żeby oczyścić cały świat ze zła i nieuczciwości!

Big Show i Hardy...wasza dwójka najczęściej pojawia się na backstage'u! Co oznacza, że żaden z waszej dwójki nie trenuje! Całymi dniami pokazujecie się w TV i gardzicie każdym wrestlerem w tej federacji! Coraz częściej dochodzi do sprzeczek między wami. Powiem wam dlaczego, bo chcę, żebyście dali z siebie wszystko podczas tej walki! Dlaczego? Dlatego, ponieważ wasz tag-team składa się z dwóch zakochanych w sobie indywidualistów, których nie obchodzi współpraca. Was obchodzi tylko to, żeby pokazać się podczas match'u lepiej niż wasz partner! Właśnie to was zgubi! Jeff gadasz, że jesteś niepokonany i najwspanialszy, a czy kiedykolwiek wygrałeś walkę w WSF? Big Show pokazujesz swoją wyższość nad Triple H, a teraz go przepraszasz. What's up whit that!? Zgodzę się tutaj z CM Punk'iem...ty się go po prostu boisz! Zaatakowałeś go po walce, bo wiedziałeś, że podczas prawdziwej walki nie miałbyś z nim szans! Przepraszasz go, żeby ci nie oddał podczas uczciwej walki, w której też nie miałbyś z nim szans! Czujesz się kochany przez publikę, a tak naprawdę jesteś nienawidzony. Zamiast pokazać im widowiskową i uczciwą walkę...ty wchodzisz na ring i niszczysz im przedstawienie.

You are big, fat showstopper !

Aha...byłbym zapomniał! Teddy...nigdy wcześniej o tobie nie słyszałem, ale widzę, że coś nas łączy. Potrafisz dostrzec niesprawiedliwość...prawie tak ja EYE OF THE HURRICANE!. Po usłyszeniu twojej wypowiedzi...jeszcze raz przeanalizowałem twoją walkę i nie mylisz się. Jak widzisz potrzebuję tag-team partnera, ponieważ HBK nie wrócił jeszcze z urlopu, a z tego co widzę i tak jesteś wolny podczas gali. Co ty na to, żebyśmy ramię w ramię zniszczyli zło i występek podczas jednej walki Tag-team match? To do niczego nie zobowiązuje. Only one match!

rmsig3.png

2483_1.png

PunkPromo.jpg

Cm Punk o co chodzi? Mnie nazywasz zdrajcą? Myślałem ze jestesmy przyjaciołmi, a ty nazywasz mnei zdrajcą? jeden TT drugi TT? No ale czy ten TT był stworzony przeze mnie? nie! to gm go stworzył i on nie bedzie wieczny! zawiodłem się na tobie, co nie znaczy ze skreślam cię z listy moich przyjaciół. Jesteś młody, utalentowany. Wierzę w Ciebie

"Cm Punk o co ci chodzi?"O gówno!W ogóle co ty mi tutaj k***a pieprzysz o jakimś sojuszu?Kto ci k***a powiedział o naszym sojuszu?Bo na pewno nie ja.Może twoja babcia dziewiędziesięcioletnia?Która tylko wie o tym że masz włosy jak Bob Marley =)) .Nazywam cię zdrajcą bo tak jest , posłuchaj wszystkich a dopiero potem coś powiedz bo z tego co widzę to każdy cię tu tak nazywa a ty akurat posłuchałeś mnie i się głupio pytasz :lol .Nie zwalaj winy na GM bo ty go za przeproszeniem zjebałeś(chodzi o TT) i na pewno zjebiesz następne jeżeli w ogóle GM da ci na to szansę choc myśle że szansy kolejnej nie dostaniesz."Zawiodłem się na tobie".Nie wytrzymam , jesteśmy przyjaciółmi czy co?Dobrze wiesz że cię nie na widzę choc tego nie pokazywałem.I jeżeli myślisz że jak obaj nie cierpimy tego samego wrestlera chodzi tu o Sheltona to od razu robimy się przyjaciółmi?Jesteś głupszy od żaby jeżeli tak twierdzisz..."To nie znaczy że skreślam cię z mojej listy przyjaciół".Co to ma byc?Pewnie jeżeli ktoś lubi frytki i ty też to od razu przyjaciółmi jesteście?Zrozum to że ktoś ma coś wspólnego z kimś to nie znaczy że się mają lubiec.Masz liste przyjaciół?Kto na niej jest?Vicky Guerrero?

Wiem że jestem utalentowany i to udowodnię na pierwszej gali lub walce jaką będę miał."Wierze w ciebie".Co ja kurna bóg jestem że we mnie wierzysz czy jak?Może wierzysz że będe wygrywał walki to proszę bardzo jestem z tego zadowolny , ale jeżeli wierzysz że będziemy mieli sojusz to odejdź z WSF bo tak nnigdy nie będzie obiecuje.

What's up whit that!? Zgodzę się tutaj z CM Punk'iem...ty się go po prostu boisz! Zaatakowałeś go po walce, bo wiedziałeś, że podczas prawdziwej walki nie miałbyś z nim szans! Przepraszasz go, żeby ci nie oddał podczas uczciwej walki, w której też nie miałbyś z nim szans! Czujesz się kochany przez publikę, a tak naprawdę jesteś nienawidzony. Zamiast pokazać im widowiskową i uczciwą walkę...ty wchodzisz na ring i niszczysz im przedstawienie.

You are big, fat showstopper !

Widzisz Big?Każdy powtarza to samo a do ciebie to chyba nie dociera...Radzę ci po "Koleżeńsku :8 " wycofaj się z federacji albo zostani sędziom lub woźnym bo nic z ciebie chłopie nie będzie :t_down: .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

sheltonmr6.jpg

Punk! Zmierzmy się na WSF After Show, zobaczysz do czego jestem zdolny i Eugene, nie będzie się liczył w tej walce, tylko ty i ja... Zaliczę swoją pierwszą walkę w WSF, skopaniem ci dupska i pokazaniem wszystkim niedowiarkom moich wspaniałych umiejętności. Mam tylko nadzieję, że pokarzesz coś w tej walce, a nie ośmieszysz się przed całą

publicznością. Inaczej z twojego powodu, walka będzie po prostu nudna, bo ciągłe kopanie twojego dupska przeze mnie w końcu i mi się znudzi. Era "PUNKERA" czy jakoś tak, nie nadejdzie bo ja, ją zahamuję odliczając cię do 3 po T-Bone Suplex, a to co nazwałeś filmikiem to mój titantron, jesteś wrestlerem a nie potrafisz nazwać takich żeczy. Więc, lepiej się pilnuj i przygotuj dobrze tej do walki, bo twoim przeciwnikiem będę ja.

Big Show, żal mi ciebie, robisz z siebie większego debila niż jesteś, naprawdę zahamuj się z tym co robisz, bo skończysz marnie i nikt ci nie pomoże. Jak już wcześniej mówiłem, jesteś wielki ale słaby. Łudzisz się, że skopiesz mi dupsko?

Jesteś w błędzie, bo zaraz gdy rozprawię się z Punkiem, to z miłą chęcią odeśle cię na emeryturę. Przestaniesz wkurzać ludzi, i w WSF nie będzie takich idiotów jak ty. Jesteś oszustem i nie masz własnego zdania, najpierw coś mówisz

a potem sam temu zaprzeczasz, czas z tym skończyć spuszczając ci lanie... To tyle ode mnie!!!

Ain't no stopping me, now...!

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

You think you know me...

edge15al.jpg

Stop it... stop it, stop it... Stop it! Czy wy... czy wy... Tutaj zwracam się do CAŁEGO ROSTERU, nie rozumiecie, że nikt nie dba i nikogo nie obchodzą wasze problemu natury: kto się kogo boi, czy kto ma lepszą klatę... ludzie, nawet ci najgłupsi nie płacą swoich pieniędzy by oglądać tłuste tyłki bądź też skretyniałych alkoholików, który okładają się po głowie kijem... Pomyliliście miejsca, bo tutaj jest Wrestle Show Federation! Ludzie płacą, by zobaczyć gwiazdy, ludzie płacą by zobaczyć twarze. Ludzie płacą, by zobaczyć gwiazdy. Osobistości rozpoznawalne na ulicach. A w skrócie, żeby nikt nie robił sobie nadziei... ludzie płacą by zobaczyć "Rated R Superstar", "The Champ'a" Edge'a. I'm sick and tired of WSF! Dlaczego tutejszy zarząd nie zajmuje się sprawami ważnymi, tylko zaprząta sobie głowę błahostkami... Eugene? For the God's Sake... To jakiś żart... Jeszcze tylko tego tutaj brakowało... specjalnego dziecka, które zagubiło się w przedszkolu. Może ktoś zwróciłby nareszcie uwagę na sprawy ważne takie jak... nasz "Paper Champion" Chris Jericho... Tutaj kieruje słowa do ciebie Jericho... Twierdzisz, że byłem oszustem... Miejscami jest mi ciebie na prawdę żal. Ja robiłem to, co wszyscy inni by robili na moim miejscu... chroniłem swój tytuł. Czy byłem kłamcą? Nie! Zawsze mówiłem, że będę robił wszystko co w mojej mocy by obronić title... And I DID IT! Godnie reprezentowałem WSF jako Proud Champion. Mój title reign trwał prawie 5 miesięcy, that's HUGE! Rated R Era trwała tak wiele, że tylko, i to TYLKO dzięki dwóm, a raczej trzem oszustom została chwilowo... CHWILOWO zahamowana... Nie myśl sobie, że skoro masz ten tytuł to wszystko ci wolno, bo tak nie jest. Ten żałosny Title Reign, który teraz zaczynasz nie potrwa długo. Mam swoją klauzulę re-matchową and belive me or not... użyje jej. Cybernetic Bash... Chris Jericho vs EDGE... World Title on the Line... I want it... Ludzie decydują, kto będzie walczył z mistrzem... Dawno przestałem wierzyć w ludzi, ale... liczę, że tym razem dokonają trafnego wyboru i pozwolą mi zdobyć tytuł po raz drugi, by Rated R Era znowu dumnie trwała w Wrestle Show Federation. Bo... Let's Face it Jericho... Nikt, nie chce cię oglądać jako mistrza! Co ty prezentujesz... postura nie godna mistrza, fryzura jak prowadzący Ciao Darwin... co najmniej żałosne Jericho... Przestać okłamywać wszystkich wokół ciebie, oraz samego siebie i przyznaj, że pas wygrałeś, bo jesteś tchórzem i posłużyłeś się siłą The Rock'a i Undertakera. Jesteś żałosnym mistrzem i pogódź się z tym. Każdy zdrowo-myślący przyzna mi rację...

Co do ciebie Undertaker... Chokeslam ? Strata title... Teraz chce tylko jednego... zemsty... Next Week, you and me... One last time...

Kurt Angle... First of all... Witamy w Wrestle Show Federation... Widzę, że zdążyłeś się już zadomowić i czujesz się jak u siebie w domu... ale... co ty sobie do cholery myślisz! Przychodzisz tutaj, pojawiasz się i od razu chcesz stać na szczycie? Have you lost your mind ? Bo tak to wygląda... Wspominałeś o WWE i TNA... chcę tylko zaznaczyć, że tutaj jest Wrestle Show Federation! Nikt nie dba o to co osiągnąłeś w tej nędznej federacji o nazwie TNA... A jeśli już jesteśmy przy WWE... może i miałeś jakieś osiągnięcia w WWE, ale ja osiągnąłem coś, czego ty nie zrobiłeś... obaj jesteśmy King of the Ring, World Titles, Intercontinental Champs, European... Jednak ja wygrałem first-ever Money in the Bank Ladder Match! To dowodzi, że jestem dużo bardziej od ciebie doświadczony w meczach z drabinami. TLC Match... to moje dzieło, a ty nawet o tym nie masz pojęcia... więc jeśli myślisz, że to twoje show, to zapomnij, wyjdź i zamknij za sobą drzwi... bo w Wrestle Show Federation jest miejsce... miejsce dla tylko jednego Top Man w WSF... i jest to EDGE!

jrthqr.jpg

Hurricane, jesteś taki mocny w gębie? Ja pokazuję się non stop w telewizji? Jesteś mocny w gębie. Próbujesz pokazać wszystkim jaki to nie jesteś wspaniały a jaki ten Big Show nie jest zły. Czy ja jestem zakochanym w sobie indywidualistą? NIE! Dobra, starałem się być dla wszystkich przyjazny, ale jak widzę, co niektórzy myślą tylko o tym, zeby jeździć po wszystkich i nic nie pokazywać w ringu. Jestem nienawidzony przez publikę?? Zoabcz sobie tylko, co się dzieje gdy wchodzę na ring. Myślisz ze jak zalożysz sobie maskę, to nie pokażesz tego, ze przed każdą walką sie boisz? O NIE! To widac! Moze publika tego nie widzi ale widza to inni wrestlezy.

O nie CM PUNK!

Nie zwalaj winy na GM bo ty go za przeproszeniem zjebałeś(chodzi o TT) i na pewno zjebiesz następne j/quote] O co ci chodzi? moze najpierw naucz się mówić, a dopiero spróbuj coś osiągnąć w profesjonalnym wrstlingu. Miałem cię za przyjaciela, lecz ty chcesz być tylko sam, moze z jakimś innym cieniasem przydupasem jak ty, u którego nie ma ani śladu mięśni. Dobrze Edge powiedział
nie rozumiecie, że nikt nie dba i nikogo nie obchodzą wasze problemu natury: kto się kogo boi, czy kto ma lepszą klatę
. Ty myślisz ze będe się ciebie bał po tym jak mi powisz ze mnie nienawidzisz? O NIE! nie ze mną te numery. Poczekajmy, moze GM da nam szansę walki a wtedy udowodnię ci ze zadarłeś nie z tą osobą.

Shelton, co mówię a potem zmieniam zdanie? Odeślesz mnie na emeryturę? Czy ja wkurzam ludzi? Nie wiem kto wchodzi na ring i jest glośniejszy Heat od muzyki? hmm, ciekawe kto to? O już wiem! To ten dupek Benjamin, co myśli ze jak bedzie po kazdym jeździł to wygra walki. =))

Ludzie wy chyba nie macie w domu telewizji. Tłumaczylem juz chyba sto razy dlaczego nie mam sojuszu ze Stormem, i to wcale nie była moja wina a wy mi tu gadacie ze ja zdanie zmieniam? Tag z Hardym, to tag, którego obaj nie chcieliśmy, lecz na tym polega profesjonalizm, ze potrafimy się na ten czas pogodzić, skupić i wygrać pojedynek. Poczekajcie do środy!!!

WELL IT'S THE BIG SHOW!

rvwzyx.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...