Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

hhhnd2.jpg

TIME TO PLAY THE GAME

Koffboju z dzikiego zachodu nie masz sie co martwić o to czy zdobędę ten pas na tym PPV czy na następnym to tylko kwestia czasu,czasu którego ja jestem panem i władcą.Co do naszego pojedynku jestem bardzo spokojny o jego przebieg.Bo to ja jestem King of Kings a ty ??kim jesteś ??Pra,pra wnukiem Lucky Luka ?? hahahahahahaha zresztą nie ważne kim ty jesteś ważne kim ja jestem.

Nasz drogi GM wybrał dla nas LMSM.....hmm........whatever

Druga sprawa to przybycie do WSF BIG RED MONSTER!KANE ,cieszę sie że do nas dołączyłeś......czas pokaże jak sie to wszystko ułoży na naszej linii........................

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Widze że z moich najbliższych rywali po wakacyjnej przerwie tylko debiutujący Kane wykazuje chęć do walki...

Będzie to również mój pierwszy pojedynek w WSF mimo że od podpisania kontraktu mineło już troche czasu,ale mysle że ta letnia przerwa korzystnie wpłyneła no moja forme którą sam oceniam dość wysoko... Mimo tego że jestem najstarszym zawodnikiem w federacji i z kondycja nie jest już tak jak kiedyś to technika mimo upływu lat jest nadal doskonała i to może być mój klucz do zwycięstwa.

Pierwszą walką nie jest Main Event,więc ciśnienie nie jest aż tak wielkie,ale odrazu jest szansa na pierwszy pas i na wpisanie sie na stałe do historii WSF.

08na9.jpg

Big Red Machine Kane jeszcze nic nie pokazales w ringu a już straszysz bólem i rozpaczą?? Nie zadałeś nawet jedego ciosu,a już mianujesz sie przyszłym Mistrzem Świata... Tym samym widze że lekceważysz swoja pierwszą walke i byc może to jest twój największy błąd!!!

Dozobaczenia w ringu!!!

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

ICONATOR_976476c8b7a88065ceb0f7b64e10ffb2.jpg

No i się zaczęło... WSF ponownie ruszyło z kopyta tuż przed pierwszym ever PPV... Wszyscy jak zwykle skoczyli sobie do gardeł lecz... Lecz kogoś mi tu brakuje... Samoa Joe... Rhino... Where are you? Przed przerwą wakacyjną na prawo i lewo rozpowiadaliście jak to wygracie pasy TT Champion... A teraz gdy przychodzi co do czego to Was nie ma... W sumie to chyba najlepsza decyzja jaką mogliście podjąć. W końcu lepiej dla Was nie pojawić sie na PPV niż przeżyć najgorsze lanie swojego życia... Tak więc podczas gali będę miał wolne, w sumie to już mi się trochę znudziło... Więc zgłaszam się do GM'a - Jeśli te dwa dupki się nie pojawią znajdź nowych pretendentów do walki...

James_Storm@Commons.jpg

Kim jestem? Pytasz się, królewno, kim jestem? I'm "Cowboy" James Storm, Pride of Tennessee, self-proclaimed beer drinking champion of wrestling, the 8-time World Tag Team Champion... Mam wymieniać dalej? Zresztą masz rację: nie jest ważne, kim jestem, ale nie ważne też jest, kim ty jesteś. Bo te wszystkie tytuły nie dają najważniejszego. Można tak gadać bez końca, ale nic przez to się nie wygra. A zwycięstwo dla mnie jest najważniejsze! Because I play to win! Zapowiada się świetny pojedynek, a ta gadanina o czasie, którego niby jesteś panem i władcą, świadczy tylko o twoim poziomie. Takie rzeczy opowiadaj swoim dzieciom, kiedy odejdziesz na emeryturę po walce ze mną! Sorry about your damn luck!

Four Days ...

Four Days ...

Four Days...

4 Dni ... coraz wiekszymi krokami zbliża sie dzien ten dzien na który czekam od dłuzszego czasu To The Death . Nic lepszego nie mogło mi sie przytrafić niż zadebiutować i zmierzyc swoje siły w walce o pas! IC , pokazać wszystkim dookoła ze moje słowa nie są puste. Do Ciebie mówie HITMAN!to ty masz czelnośc zwrócić mi uwage, MI? . Uwierz lub nie ale znam swoje możliwości ! , i ty tez je poznasz ! , na 10 man Battle Royal Match for Ic Championchip!.

To tylko cztery dni ! az poczujesz moją siłe , ty w szczególnosci ty! . Poznasz prawdziwy wymiar bólu! , strachu! I znow bedziesz odpoczywal od wrestlingu jak wbije twoją twarz w mate ringu.! ! !

Wracając do tematu ...To The Death . Widze i to nie złudzenie ale z minuty na minute coraz większy ogarnia was strach. Zamiast ruchu na backstage jest was mało a nawet coraz mniej . Kazdy z was coraz powazniej myśli o tym co stanie sie w MOIM matchu i czy warto sie zmierzyć skoro wygrana ze mna jest równa zeru . To mój match , moja noc ! oraz moj pas! . Teraz moge tylko czekać az nadejcie czas wejscia na ring usłysze swoj entrance song ... i gotowy na wszystko udam sie w strone ringu, po pokazaniu wszystkiego czego potrafie zaczne swietować WASZYM kosztem , i zabiore pas do domu... to moja wizja... która na wasze nie szczeście spełni sie!

Ha ha ha ha ha ha! Remember ... four day's.

sws.png

31576.png

WEEEELLLL!! IT'S THE BIG SHOW!!!!! ( APLAUZ!)

O tak! Nareszcie zostałem zatrudniony w federacji WSF! Dość juz miałem walczenia jaki "drugoplanowiec". Teraz ja Wam pokaze na co mnia naprawde stac. Nie podoba mi sie zachowanie niektorych z was. Kazdy wygaduje, ze mbedzie jakis tam pogrom, ze pasy zdobedzie ale to przeciez pic na wode. Osiągniecie cos tylko dzieki swoim umiejetnoscia. Ja nic nie zapowiadam ale zobaczycie, co bedzie na mojej 1 walce!!! (GŁOŚNY APLAUZ!)

Aha i jeszcze jedno, podoba mi sie jedno. James, wydaje mi sie, ze mozemy stworzyc dpbry tag, jestes do mnie podobny, ale nie wyglądem (ŚMIECH WIDZÓW) tylko charakterem. Co na to powiesz??

DO ZOBACZENIA NA GALI! DOWIDZIENIA!!

big_show.jpg

WEEEEELL! IT"S THE BIG SHOW!!! (BRAWA WIDZÓW)

rvwzyx.jpg

Wreszcie The Showstopper zawitał do WSF, miałem już po dziurki w nosie kłopotów w WWE. Teraz The Heartbreak Kid pokaże wam że nie stracił formy. Już niedługo będę cieszył się

z WSF Championship, bo wiek nie gra tu żadnej roli, ten który spróbuje stanąć mi na drodze słono pożałuje. Stone Cold Steve Austin, The Rock ? oni są gwiazdeczkami, które bardzo dużo mówią a bardzo mało robią. Nie zwyciężycie The Headliner'a !. ''Kiedyś'' miałem do was szacunek ''ale właśnie było to kiedyś''.

ShawnMichaels024.jpg

Triple H: witaj przyjacielu, chciał bym aby DX powróciło, ale muszę wiedzieć czy jesteś chętny, pamiętaj HHH, HBK do niczego cię nie skłania.

Sexy Boy!!

Time TO PLAY THE GAME

hhhmn1.jpg

Jeszcze tylko parę godzin,parę marnych chwil i THE GAME udowodni że jest wart tego co o nim mówią.Pokaże na tej Gali że mogę pokonać każdego i w KAŻDEJ sytuacji.....Przez wakacje wy siedzieliście na plaży,piliście,i tak dalej a w tym czasie King of Kings ostro trenował,powracał do dawnej dobrej formy...i stało sie wróciłem na najwyższy poziom swego ciała.....i mogę spokojnie powiedzieć.....że THE GAME IS BACK !!

Co do Ciebie drogi przyjacielu,muszę o tym pomyśleć,jedna moja strona mówi TAK IDŹ przecież wy razem jesteście nie do pokonania.....ale z druga mówi uważaj na niego ON MOŻE POKRZYŻOWAĆ twoje plany.........

Dlatego drogi HBK daj mi trochę czasu na przemyślenie tego wszystkiego niedługo dam Ci odpowiedz..........

pezetvi7.png

tanhat.jpg

Słuchaj, panie Duży... Perspektywa zrobienia z tobą teamu jest co najmniej interesująca i podchodzę do tego dość pozytywnie. Na razie jednak muszę załatwić sprawy osobiste z tchórzem o nazwisku Hunter Hearst Helmsley. Dopiero po tym, gdy się z nim rozprawię, będę mógł zająć się innymi sprawami. Dywizja Tag Team? Ciekawa sprawa, pomyślę nad tym. By the way, ostatnimi czasy coś sporo weteranów się tu pojawiło, jak Michaels. Jutro pewnie pojawi się znów Hulk Hogan, Ric Flair i Dusty Rhodes... To nie miejsce dla staruszków! Tutaj powinni być, tylko młodzi i perspektywiczni wrestlerzy jak ja! I parafrazując twój "super" tekst, Shawn: And if you're not down with that, then I got five words for ya: SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

goldberg.jpg

Hmmm widzę że po tej przerwie zaroiło się od nowych gwiazd w WSF Big Show , HBK oraz Kane . Cieszę się z przybycia was i serdecznie witam w rosterze WSF .

Teraz odniosę się do mojej walki na PPV z legendą Mickie Foleyem i zabójcą Legend Randym Ortonem . Powiem wam jedno skopie wasze tyłki i dam z siebie wszystko w tej walce . Orton kiedyś mnie zdradziłeś i nie wybacze ci tego nigdy NEVER NEVER i zemsta teraz będzie słodka . Foley dziadku idz na emeryturkę i nie blokuj miejsca w PPV innym młodym gwiazdom WSF

Przez wakacje wy siedzieliście na plaży,piliście,i tak dalej a w tym czasie King of Kings ostro trenował,powracał do dawnej dobrej formy...

HHH nie tylko ty trenowałeś ale również ja ...

w1puet.png

0342341972fe6.jpg

What?! What?! What?!

Pan Sram w gacie Marella się wycofuje z walki o pas IC?! What?! Zamiast jego teraz muszę się użerać z 10 innych zasmarkańców co to myślą, że dostaną w swoje brudne łapy pas który uwziąłem sobie na cel?! Gówno prawda! Zwiększenie liczby przeciwników,... znaczy mięsa do skopania to gówniana decyzja! Mister GM to wiedział, ale jeśli tak bardzo chce abym wyzbył się połowy rosteru, to nie ma problemu. Jest temu jeden maleńki powód... powodem tym jest moje serce. Serce któremu zawdzięczamy cały dorobek mojej kariery.... serce dzięki któremu się nie poddałem, a miałem ku temu powody. Właśnie to serce... serce które drzemie w człowieku, na którego patrzą miliony osób, to ono właśnie powoduje taką determinację, która każe mi zrobić wszystko, WSZYSTKO! aby zdobyć ten cholerny pas! Tak więc czy się wam to podoba czy nie, to ja opuszczę galę To the Death z pasem mistrzowskim na moim ramieniu! And that is the bottom line!....couse Stone Cold said.... zaraz zaraz.... co ja tu widzę?! Czyżby to moi przyszli przeciwnicy???? Tak tak to nie kto inny jak... a dupa... szkoda mi czasu i głosu na ta bandę debili. ( Austin wyciąga jakąś kartkę z kieszeni) EEEeeeee! Panie fotografie! Nie zoomuj pan tak na ten papier! Jak pan chcesz to ci powiem co to jest....Chcesz?! ( operator skina głową) To jest karta na To the Death. Patrząc subiektywnie na walkę o tytuł IC to muszę przyznać, że szukuje nam się nie zapomniane widowisko... tak więc nie może was tam zabraknąć! OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA! hehe... dobra... walka, walka.... a jest! Kogo my tu mamy. (Po minucie ciszy Stone Cold wgniata kartkę w ring) To by było na tyle :) Nie mam zamiaru odnosić się do jednostek, tak więc powiem coś do wszystkich. Słuchać, bo nie mam zamiaru powtarzać! Nie ważne kogo wy tam kiedyś pokonaliście! Nie ważne co osiągnęliście kiedyś i co macie zamiar osiągnąć w WSF... the bottom line is that I going to whopp your ass! And that is the bottom line!

0329478819uw4.jpg

the-big-show-interview-200412090251431101.jpg

James, ciesze sie, ze pozytyznie podchodzisz do mojej propozycji. Mam nadzieje, ze w tagu duzo osiągniemy. Mogę pomóc Ci rozprawic sie z tym, no jak mu tam, w kazdym razie z tym cieniasem. Ale zrobie to tylko w tagu. Musze miec pewnosc, ze pomagam przyjacielowi a nie pierwszemu lepszemu wrestlerowi. Dletego czekam na jasna odpowiedź! Jest tag czy nie?

Co do Triple H, po odejściu w WWE trenowałem chyba najcięzej z was wszystkich po to, zeby mój pierwszy występ był jak najlepszy.

Austin, ja Cie troche nie rozumiem! Człowieku! Twoja pewność siebie cie zgubi. Wydaje Ci sie, ze jestes najlepszy ale to za przeproszeniem , GÓWNO PRAWDA! Jest tu wielu innych wrestlerów o wiele lepszych od ciebie. Gdybym ja walczyl z Tobą, Steve, na pewnopokazałbym pełnię swoich umiejętności! ! ! Sobaczymy kozaku na co Cie stac ale na ringu.

DO ZOBACZENIA!

rvwzyx.jpg

james-storm.jpg

I tell you what, Biggie: I like you. Podobasz mi się, człowieku. Potrafisz ostro dopowiedzieć, np. temu świniakowi... Jesteś duży, więc w ringu też pewnie dobry. Po To The Death musimy zacząć razem działać, by zapanować nad WSF. Sorry about damn luck dla gości, którzy odważą stanąć na drodze mnie i mojemu dużemu koledze.

Hunter, dalej mnie rozśmieszasz... Nikomu nie zaszkodzi popić trochę piwka... Przecież my money is on my beer!

shawn-michaels6-300x231.jpg

James, widać że o wrestlingu gówno wiesz, kiedy ty bawiłeś się w piaskownicy ja walczyłem z najlepszymi. I mylisz się myśląc że ja The Heartbreak Kid jestem staruszkiem, prawda jest taka że ty siedzisz mniej w tym biznesie.....i to cię osłabia. Spij spokojnie James bo na następnej gali możesz ujrzeć The Showstopper'a przeciwko tobię.

HHH: Już czekam Hunter....myślę że powinniśmy szybko aktywować DX, ale wiem że to dla ciebie trudne i szanuje twoją decyzję. Póki co jestem dobrej myśli.

degeneration_x_dx_1280x1024.jpg

Stone Cold Steve Austin : Widzę że się zmieniłeś od naszej pierwszej walki.......my weterani nie powinniśmy wchodzić sobie w drogę.

Big Show : Myślałem że nie będziesz na tyle głupi aby mieć sojusz ze Storm'em....ale jak widać myliłem się.

DX 4EVER.

Edytowane przez Gość

Kane masz racje już tylko godziny dzielą nas od naszej walki na "To The Death"!!!

Mówisz że nic lepszego Cie nie mogło spotkać niż taka walka?? Pewnie , też tak myśle !!!

Chociaż zaczynać od porażki chyba nie jest najlepiej,ale z drugiej strony jeśli już przegrywać to z najlepszymi...

Nadal jesteś taki pewny siebie?? ... ale widze ze jesteś też coraz bardziej agresywny i im bliżej walki stajesz sie coraz bardziej nerwowy, coraz bardziej wściekły!!! ... ale powiem Ci że dla mnie niema nic lepszego niż wyprowadzić Cie z równowagi,co akurat nie jest najtrudniejszą rzeczą!!!

Zastanów sie czy Twoja siła jest wystarczająca żeby przeciwstawić ją mojej szybkości i technice?? ... i wtedy zrozumiesz że może to być: "twój match ,twoja noc..." ale czy pas będzie twój??... tego na twoim miejscu nie był bym już taki pewny!!!

32og5.jpg

Kiedy myślałem że Ty Kane będziesz moim największym rywalem, widze że pojawił sie jeszcze Steve "Cold Beer" Austin, który jak zwykle pokazuje że nie należy do najbardziej rozwiniętych umysłowo zapaśników...

Myślisz Steve że nie wiedząc nawet z kim walczysz uda Ci sie wbiec na ring i wyrzucić 10 ludzi i poprostu odejśc z pasem?? Chyba myślisz że czas stanoł w miejscu,bo może 10 lat temu udaloby Ci sie to zrobić ale niestety czas biegnie nie ublagalnie i niemasz już takiej mocy jak kiedyś...

Mówisz o sercu do walki i w to akurat Ci wierze,tak jak i w to że zrobisz wszystko żeby wygrać,... W tej walce uważam Cie za najgrożniejszego rywala ale muszisz wiedzieć że.... serce do walki mam i Ja i nie po to wracam na ring po tylu latach żeby przegrywać... Na mój powrót będą patrzeć nie tylko miliony widzów ale przedewszystkim cała moja rodzina której nie moge przynieśc wstydu!!!

Kane, Austin dozobaczenia w ringu... Jedno jest pewne po tej gali hasło:

The Best There Is The Best There Was And The Best There Ever Will Be

zacznie znowu być aktualne i wy zapamiętacie je najlepiej!!!

Big Show jeśli czujesz sie taki mocny czemu odrazu szukasz kompana do tag-teamu?? HBK mój ulubieńcu boisz sie że bez HHH nie dasz sobie rady?? Wasza sprawa ale nie straszcie nikogo tylko przyznajcie sie że jesteście tchórzami i tyle!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
  • Dodaj nową pozycję...