Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Santino!! Po pierwsze nigdy nie mów mi co mam robić...jedynym marnym pajacem w potrójnej walce byłeś Ty...tak samo mogłem Ciebie zaatakować i teraz nie chodziłbyś ze swoją tłustą włoską mordą po backstage tylko byłbyś w szpitalu...pamiętaj nigdy ale to nigdy nie mó Petey Williamsowi kto ma szczęście claro Don Juanie za 2 euro??...

A teraz wracając do ważnych spraw...najbliższa walka w której będę miał przyjemność wystąpić to Elimination "Finisher only" 6 Man Tag Match w którym będę miał przyjemność wystąpić u boku The Rocka i Y2J Chrisa Jericho a naszymi przeciwnikami będą Mich Foley, Rhino i Randy Orton.

Przede wszystkim chciałbym podziękować panu Heymanowi za możliwość walki w takim matchu...ale wracając do konkretów...

Na ostatniej gali stało się to o czym wspominałem...nikt ale to nikt nie może się spodziewać kiedy ja Petey Williams wkroczę do walki aby pokazać swój kunszt...Sting pierwszy się o tym przekonał...

Hmm...Rhino ja rozumiem, że Ty byłeś znakomitym wrestlerem ale te czasy już dawno minęły...wrestling poszedł do przodu czego przykładem są gwiazdy takie jak: Aj Styles, The Rock, Y2J i w końcu ja The Definition of Definition...niegdyś Twoje walki oglądało się z przyjemnością a teraz...jesteś zwykłym tłustym kolesiem który na domiar złego nie potrafi sprawnie wejść na ring...Twój finisher jest nadal efektowny ale tylko w walce z zawodnikami pokroju super cruiserweight...moim zdaniem nikt ale to nikt nie powinien dopuścić do tego, że występujesz w ringu WSF...Twoje występy pokazują tylko to, że czas mija nie ubłagalnie i przydałaby Ci się kuracja odchudzająca...

Następnym przykładem upadku człowieka jest Mick Foley...można powiedzieć nestor wrestlingu...facet który nie ma ucha i kilku zębów...ale...kogo to właściwie interesuje mamy 2008 rok a nie 1997...nie jesteś już mistrzem i nie będziesz bo sądzę...i zapewne moi tag team partnerzy przyznają mi racje nie ma na to szans...pamiętaj czyny znaczą więcej niż tysiąc słów więc nie będę się rozczulał jaki to jesteś twardy hardcorowiec...po najbliższej gali Twoja skarpeta pójdzie do pieca a Ty przejdziesz do historii w niesławie...nikt już nie usłyszy "Have a nice Day"...Jedyne co możesz ode mnie usłyszeć to "I'm going to hurt you"

I w końcu Randy Orton... The Legend Killer...wrestler który podobnie jak ja jest przyszłością tego sportu i tej federacji...ale...Randy czy czasem nie jest tak, że zachłysnąłeś się swoimi sukcesami??...od dawna nie widzę u Ciebie żadnych postępów...a Twoje RKO niegdyś niemożliwe do skontrowania teraz jest mało wartościowe...myślę, że powinieneś wziąć się do ciężkiej pracy nad doskonaleniem się a nie pokazywać tylko swoje wielkie EGO...nikogo nie obchodzi kogo jesteś synem i jaką generację wrestlerów reprezentujesz...pamiętaj "Pride comes before the fall"

Najbliższa gala przejdzie do historii...nie tylko dlatego, że to będzie debiut wrestlera którego finisher został uznany najlepszym w przeciągu trzech lat...ale także dlatego, że jeszcze nigdy nikt nie widział tak mocnej dominacji w ringu którą The Rock, Y2J i Petey Williams będą mieli przyjemność zaprezentować na najbliższej gali!!

Holla if Yaa Hear Me!!

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Woooo... co my tutaj mamy? Petey Williams... człowiek o którym prawie nic nie słyszałem. Pewnie należy do kolejnych wresterów typu "zrobię fikołka i jestem fajny", czyż nie? Myslisz, że kiedy robisz swojego canadian destroyera wszystkim serce podskakuje do gardła? Pff... szczerze mówiąc to robię tak zawsze gdy potknę się o skórkę od banana, powiem Ci, że to naprawdę fajne uczucie . Mamy 2008 rok... racja. Ale jak wrócisz do domu to zapytaj się mamy ile czasu trwa wyrastanie drugich zębów stałych, lub odrastanie ucha. Ciekawe co Ci odpowie :8 . Dziś wieczorem będziesz miał okazję aby mi to powiedzieć... ale musisz mówić szybko, bo nie mam pojęcia ile czasu będziesz miał na powiedzenie czegoś ciekawego, a ile będziesz połykał Mr.Socko... Masz zamiar go spalić? Wow, to masz siłę go podnieść? :shock: Niesamowite, naprawdę... może się założymy, że go nie podniesiesz? Zobaczymy... Remember: This evening... you will be facing "The Definition of Hardcore" Mick Foley... "The Definition of Power" Rhino and "The Definition of Technic" Randy Orton! Ciekawe, czy będziesz w stanie zrobić na którymkolwiek z nas tego Twojego flipping piledriver :thinking: ...

Mam do ciebie jeszcze tylko CZTERY słowa- Have a nice day :t_up: .

100318201.jpg

Time To Play THE GAME

tripleh8fd5.jpg

King of KINGS TRIPLE H zaliczył zwycięstwo,Zwyciężył z taką znakomitą gwiazdą jaką jest STING.Wiem może was to zdziwi ale to właśnie ten człowiek według mnie jest najlepszym dowodem na to że Doświadczenie jest najważniejsze,że mimo swoich lat potrafi walczyć z o wiele młodszymi i sprawniejszymi wrestlerami niż ON, sądzę że ja THE GAME jak najbardziej zasłużyłem na tą wygraną,

Wiele osób w WSF uważało lub dalej uważa że nic tutaj nie osiągnę bo nie mam już teścia po swojej stronie,wielu zarzucało mi,iż wszystkie tytuły czy to WWE CHAMP,czy też WHC były tylko i wyłącznie podyktowane tym iż Vince to mój teść.Po raz ostatni powtarzam że NIGDY TAKIE ZAJŚCIE W MOJEJ KARIERZE NIE MIAŁO MIEJSCA.Myślałem nad tym troszkę i doszedłem do wniosku,że osoby które tak mówią zazdroszczą mi po prostu talentu a przede wszystkim tego co już osiągnąłem,oraz boją sie że mogę całkowicie zdeklasować innych wrestlerów czyli was.

Większość z was to bardzo dobrzy wresterzy z doświadczeniem mówię tutaj np.O MNIE,Stingu,Mankind,Rock,Steve,czy też Jericho,ale w grupie WSF jest również kilka żółtodziobów typu Petey Wiliams,Jay Lethal,Kenedy,oraz nasz ukochany IC czyli Włosek Santino.

Dear Petey

Myślisz że walka u boku The ROCKa i Y2J uczyni z was przyjaciół ??

Myślisz że po tej walce Rock będzie chronił twoje dupsko przed np.Mną ?

Myślisz że Y2J i ROCK chcą Cię w swoim Tag Team ??

HAHAHA you are very funny

Radzę Ci uważaj i nigdy nie obracaj sie plecami do Y2J bo on tylko czeka kiedy bedzie mógł zrobić na tobie Wall of Jericho,a później Rock Cię dobije People Elblow.

What this shit?

Dwie oddzielne formacje Destroyers oraz Rated ERA chcą pokoju ??

Interesujące

pezetvi7.png

kenkennedy55fs3.jpg

Cóż...Nie mogę powiedzieć,że jestem zadowolony ze swojego zwycięstwa.Wręcz przeciwnie.Muszę kilka spraw wyjaśnić.Po pierwsze...

RVD ...Nie potrzebowałem twojej zasranej pomocy by wygrać.Mimo wszystko chciałem podziękować Ci po walce.Chciałem,ale nie zdołałem.Sam wiesz czemu.I teraz nie pozwolę....słyszysz? NIE POZWOLĘ byś na najbliższej gali wymigał się od pojedynku ze mną.Obojętne jak.Albo dołączę do Austina i razem z nim pokonam Ciebie i Marellę...Albo namówię GM'a do zmienienia decyzji i zmierzę sioę z Tobą jeden na jednego...Albo przyjdę po Twojej walce i skopię Ci dupę!!Tak czy inaczej nie myśl sobie,że tego unikniesz.Może i w ECW byłeś kimś wielkim,ale tutaj...tutaj jesteś nikim.Nikt nie liczy litrów krwi,które wylałeś w Extreme Championship Wrestling,tutaj liczy się to,czego dokonałeś w WSF.A Ty nie zrobiłeś nic.Poza skazaniem się na kalectwo zaraz po debiucie.

Booker T niezależnie od wyniku naszej walki przegrałem.Może i jestem skur*ysynem,ale nie mogę nazwać się zwycięzcą.Bardzo chciałem wygrać,ale wygrać sprawiedliwie.Jednak tak się nie stało,przez PEWNEGO CZŁOWIEKA ,który ledwo co zaczął karierę w WSF,a już niedługo ją skończy.Tak czy inaczej-Booker,zdobyłeś mój szacunek.I jeśli w przyszłości spotka Cię coś złego od kogoś w tej federacji,to na pewno nie ode mnie.Na pewno nie zrobi Ci nic Misteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Kennedy!!!!! KENNEDY!!!!

e916f7e946.png

RVD! Nie rozumiem cię! Przez tyle lat byliśmy partnerami, a ty tak po prostu wykonujesz na mnie Van Damintor? Zawiodłem się na tobie...

, ale nie daruję Ci tego. Chcę z tobą walczyć. Jest tylko jeden szkopół: Kennedy nie lubię zostawiać niedokończonych spraw. Więc mówię teraz do GM: na następnej gali WSF chcę mieć ich dwóch w meczu triple theart! Trzymajcie się mocno i pomyślcie czy dotyk mojego buta na waszej głowie będzie przyjemny SUCKA!

Przegrałem wczoraj walkę nie wiem jakim cudem ale Samoa Joe gratulację dla ciebie za ten pojedynek :) Wygrałeś z najlepszym , chociasz nie powiem że jesteś moim ulubieńcem ale szacunek ci się należy odemnie czyli BILLA GOLDBERGA :)

Fakt mojej przemiany pragnę tylko skomentować w jeden sposób... zostawcie niewinną kobietę... I'm sick na tired gdy patrzę na tą bezbronną damę zapłakaną. Dla niej od dzisiaj zmieniam się... liczę jednak, że nie ucierpi ona już z waszych słów any more... jeśli jednak to nie pomoże... będę musiał...

Edge myślisz że jet tu jakiś idiota który uwierzy w twoją przemianę ??? Ja osobiście ci nie wierzę i możesz pocałować mnie w dupę !!! Nigdy nie uwierzę że się zmieniłeś !!! To samo dotyczy twojego przydupasa Cage .

w1puet.png

Edge ... proszę przestań, przychodzisz tak sobie i chcesz nam wszystkim wmówić że się zmieniasz! Przestań! Miej honor i nie baw się w te gierki psychologiczne... każdy zapamiętał Cię jako osobę która używa wszelkich sztuczek i nie jest wstanie wygrać walki bez pomocy kogoś a raczej pomocy Cage'a... Tak właśnie Christian kiedyś byłeś kimś, posiadałeś najważniejszy pas w TNA ale zacząłeś , a raczej powróciłeś do przeszłości czyli połączyłeś siły z Edgem i robisz za jego przydupasa. On ma pas a Ty masz jego puste słowa . Prawda ze to jest ciekawe :8

Goldi... zrobiłem co musiałem, po prostu sam mnie do tego zmusiłeś ! Nie wchodźmy już sobie w drogę bo nie ma to najmniejszego sensu.

Więc Destroyers....Miejcie się na baczności.Bo jak tylko zajmę się Bookerem T,wam też trzeba będzie zarezerwować miejsca w szpitalu.

Wiesz że jesteś straszny , niesamowity , okrutny i inne określenia takiej strasznej osoby ale daruj to sobie takie ataki na nas bo robisz jak na razie z siebie pośmiewisko takimi stwierdzeniami!

You think you know me...

26.jpg

To wszystko... to wszystko... nie ma sensu... Czymże jest tytuł... co mi po pasie mistrza wagi ciężkiej, gdy muszę zmierzyć się sam na sam z miłością mojego życia... Powiem więcej... to wszystko... to wszystko przez to, że chciałem się zmienić... To wszystko przez to! Chciałem udowodnić wszystkim, że mogę być dobrym mistrzem... a co mi z tego przyszło... Teraz muszę walczyć z kobietą... hell no! Muszę walczyć z kobietą, którą kocham... A jeśli nie będę uczestniczył w meczu pas... to, o co tak bardzo walczyłem zostanie mi odebrane. I gdzie tutaj sprawiedliwość! Pytam się do cholery! Widzę tylko jedną osobę odpowiedzialną za to... Paul... Heyman... Mogę ci tylko jedno powiedzieć... przegiąłeś... i to bardzo przegiąłeś. Powinieneś uważać na to co robisz, bo teraz twój World Champion jest wściekły i gotowy zrobić ci krzywdę w każdej chwili! Heyman... żądam, byś wycofał swój mecz, bo dobrze wiesz, że nie uderzę Lity... I nie obchodzi mnie fakt, że stracę tytuł. Może dla ciebie kobiety nie mają żadnej wartości, ale dla mnie te piękne istoty są więcej warte niż cokolwiek innego, nawet World Heavyweight Title...

Lita, beautiful... nie masz się czego obawiać kochanie... nie zrobię ci krzywdy... ten mecz się nie odbędzie, obiecuję. Nawet jeżeli... nawet jeżeli... nawet jeżeli przyjdzie mi rozstać się z drugą najważniejszą rzeczą w moim życiu. Bo przecież wiesz skarbie, że ty jesteś tą pierwszą rzeczą. Nie ma mowy, bym podniósł na ciebie rękę lub uderzył cię. No Way. Powiem więcej... jeżeli będzie taka potrzeba to podłożę ci się, byś odniosła nade mną zwycięstwo.

AJ Styles... teraz powinieneś wiedzieć, dlaczego nie trzymam się zasad. Ostatnia gala jest tego przykładem... gdy tylko postępujesz właściwie, od razu płacisz, hell no! Płacą za to twoi najbliżsi. Ale tak jak powiedziałem... może i stracę tytuł, ale swojego honoru nie stracę. Powiedziałem, że jestem nową osobą i tak jest... nie będę więcej kłamał i oszukiwał. Możesz się cieszyć AJ... proszę bardzo... ponieważ na następnej gali mogę już nie być mistrzem... powiem ostatnią rzecz... nie dbam o to AJ... bo gdy przychodzi co do czego... to moi bliscy są dla mnie najważniejszy... tak więc Styles... to tyle z mojej strony...

Niech cały roster mówi sobie co chce... ale Edge jest nową osobą, nowym mistrzem... A teraz wszyscy zejdźcie mi z oczu...

jrthqr.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

I kto to mówi.. nie chcesz tracić honoru ? przecież Ty nie wiesz nawet co to jest honor, a już na pewno go nie posiadasz.. widać próba przemiany w little-pussy-face'a toczy się dalej, nie mam nic przeciwko, rób dalej z siebie idiotę.. Możliwe, że już wkrótce stracisz pas, very nice.

Więc kto następny ?! teraz, gdy Edge bardziej przypomina płaczkę na pogrzebie niż siebie, pewnie inni będą chcieli sięgnąć po pas.. więc oświadczam oficjalnie, że na drodze do mistrzostwa, pierwszy w kolejce stoję ja..

IMG_7763.jpg

SEE! Na ostatniej gali! Team Destroyers przegrał! But... Rhino, Samoa Joe and Mick Foley znaleźli przyczynę tej porażki! RANDY ORTON! Randy! To Ty byłeś najsłabszym ogniwem podczas naszej walki. To Ty zostałeś wyeliminowany ostatni przez co nasz team przegrał! Orton! Destroyers to siła! To destrukcja! To Hardcore! Destroyers nie potrzebuje kogoś takiego jak TY!!! Well! OFICJALNIE! YOUR FIRED!!!

Rhino! Samoa Joe! Mick Foley! WE ARE POWER! WE ARE HARDCORE!!! Teraz! Stanowimy jedność! Stanowimy coś czego nikt nie jest wstanie powstrzymać! ... WE ARE DESTROYERS!!!

Cała nasza trójka obserwuje poczynania Edga! Mistrz który nagle staje się miły dla każdego... But... EDGE! Znam Cię! To nie w Twoim stylu! ALE TO NIE WAŻNE! BĄDŹ KIM CHCESZ!!! U swojego boku masz Litę... TAK! LITA! Kieruje te słowa do Ciebie! To jak się zachowujesz! HAHA! TY PŁACZESZ! Co jest grane!!? Nie potrzebujemy w naszej federacji takiego czegoś! THIS IS WSF! Tutaj nie ma miejsca na płacz! Jesteś jedyną kobietą tutaj... Jedyną?! Wait! ............... Jesteś jedną z dwóch kobiet w tej federacji! Ta druga kobieta! Nie płacze!!!

_MG_5316.jpg

Słychać charakterystyczne "OOOOOOOU" i O.D.B stoi koło Rhino!

YES! THIS IS O!! D!! B!! Ona nigdy nie płacze! Ona nie martwi się czy leci jej krew czy nie! Nazywajcie ją jak chcecie! BITCH!!!?? OK! To nie Lita! SHE DON'T CRY!!! WELL... Lita! SEE! Teraz nie tylko Ty masz cycki w WSF! Also... cycki O.D.B. są HUUUUGE!!! Tak więc LITA! Jeśli kiedykolwiek będziesz myślała że jesteś ładna...... LOOK! Spójrz na O.D.B.! Zobaczysz co znaczy KOBIETA!

AND FINALY!! Jericho! Y2J! Mieliśmy walczyć one on one! Heyman! Miał inne plany! ALE NA NAJBLIŻSZEJ GALI! Będziemy walczyć! Cage match!? OK! Cokolwiek innego? OK! RHINO JEST GOTOWY DO WALKI Z TOBĄ! ZAWSZE! Ty też musisz być zawsze gotowy... musisz być także uważny... OR YOUR ASS WILL BE GORED! GORED! GORED!

SEE! Na ostatniej gali! Team Destroyers przegrał! But... Rhino, Samoa Joe and Mick Foley znaleźli przyczynę tej porażki! RANDY ORTON! Randy! To Ty byłeś najsłabszym ogniwem podczas naszej walki. To Ty zostałeś wyeliminowany ostatni przez co nasz team przegrał! Orton! Destroyers to siła! To destrukcja! To Hardcore! Destroyers nie potrzebuje kogoś takiego jak TY!!! Well! OFICJALNIE! YOUR FIRED!!!

Randy twoja przygoda z destroyers trwała jeszcze krócej niż przypuszczałem ale cóż czego można było się spodziewać bo twoich marnych umiejętnościach . Dawno cię tutaj nie widziałem i co może Randy pojedynek między Orton vs BILL GOLDBERG ??? boisz się ??? masz rację !!! bez Destroyers jesteś nikim !!! kompletne zero a ja ci to mówię !! Ja czyli BILL GOLDBERG więc jak się zgadzasz na naszą walkę to czekam na potwierdzenie od ciebie :evil::evil::evil: oraz od GM Mr.Heyman :!::!::!:

w1puet.png

7909_randy.jpg

Team Destroyers przegrał! But... Rhino, Samoa Joe and Mick Foley znaleźli przyczynę tej porażki! RANDY ORTON! Randy! To Ty byłeś najsłabszym ogniwem podczas naszej walki. To Ty zostałeś wyeliminowany ostatni przez co nasz team przegrał! Orton! Destroyers to siła! To destrukcja! To Hardcore! Destroyers nie potrzebuje kogoś takiego jak TY!!! Well! OFICJALNIE! YOUR FIRED!!!

Rhino! Samoa Joe! Mick Foley! WE ARE POWER! WE ARE HARDCORE!!! Teraz! Stanowimy jedność! Stanowimy coś czego nikt nie jest wstanie powstrzymać! ... WE ARE DESTROYERS!!!

Rhino, skoro uważasz że byłem najsłabszym ogniwem to czemu zostałem jako ostatni z wielkiej jak uważałem jeszcze przed galą grupy Destroyers?

Czy to nie ty i Foley zostaliście wyeliminowani jako pierwsi?

Gdyby nie Legend Killer to wasze szanse byłyby żenująco małe...Jeszcze jedna rzecz..Czy aby przypadkiem w wygranej nie przeszkodził mi ktoś obcy?

Rock padł na ziemię a Randy zaczyna gnębić Brahma Bull'a. Stomp na dłoń , stomp na nogę , stomp na twarz. Randy schodzi do pozycji pompki. Czeka na podniesienie się Rock'a. Ale kto to? To Goldberg , Randy odwraca się i spear. goldberg zadowolony z siebie schodzi z ringu. Sędzia nic nie może zrobić.

Więc rusz tą swoją głową i pomyśl czy gdyby Destroyers była dobrą, rozumiejącą się grupą to doszło by do tej sytuacji?

Jakoś mi się nie wydaję..I w sumie dobrze się stało że mnie już tam nie ma..Po co hamować sobie karierę?

Goldberg, dzięki twojemu wyczynowi zostałem wyrzucony z Destroyers..I myślę sobie że jestem ci wdzięczny..Bo w tej grupie nic wielkiego bym nie osiągnął..Jednak chętnie zamiast podania tobie ręki zmierzę się z tobą w ringu..

Mówisz że jestem nikim..Szczerze? Po walce ze mną będziesz conajmniej zdziwiony...

Kompletne zero? Ciekawe.. Czy to nie ty przypadkiem zmieniasz grupy częściej niż Rhino wypowiada te swoje "bardzo groźne" Gore?

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

6249458.jpg

Wow... Rhino widzę że odnalazłeś brata bliźniaka... ale nie o tym przyszedłem tu mówić. Tydzień temu mieliśmy stanąć w ringu 1 on 1... Nie udało się, ale jak tylko skończy się to całe tourne które wymyślił sobie GM dopnę swego...Zmierzymy się na następnej gali nie zależnie od tego co powie Heyman... To nie będzie zwykły single match... cage match? Czemu nie, mogę Cię pokonać zawsze i w każdej stypulacji...

Wiele lat przerwy,ale wkońcu stało sie... wracam na ring!!!

Przez te wiele lat po głowie chodziła mi wciąż ta sama myśl czy nie spróbować jeszcze raz, czy jeszcze nie poczuć tej adrenaliny tych emocji...

Patrząc na obecny roster WSF, na walki i umiejętnośći poszczególnych zawodników stwierdzam że mino upływu lat i dość zaawansowanego wieku nadal mógłbym odgrywać tu kluczową role "Main Eventera". Mysle też że będzie to niespodzianka dla fanów którzy chyba nie zapomnieli,mimo upływu lat, mojego nazwiska!!! A nawet jeśli zapomnieli to będzie świetna okazja do przypomnienia sie światu!!!

Mimo wielu tyułów mistrzowskich nadal jestem głodny sukcesów i myśle że mam dużą szanse na wpisanie sie do historii WSF jako kolejny WSF World Heavyweight Champion!!!

bretatcanoeeu4.jpg

No i pamiętajcie jedno:

"The Best There Is The Best There Was And The Best There Ever Will Be" to hasło znowu jest aktualne!!!

You think you know me...

74.jpg

First and formal... nie dbam o to co ty AJ Styles będziesz mówił o mnie World Heavyweight Championie. Mogę ci za to powiedzieć, jak ja to widzę. Każesz stać mi się "the man". Godnym mistrzem i walczącym czysto graczem... ale gdy ja się z tobą zgadzam, ty odraczasz kota ogonem. Teraz jak mnie nazywasz? Beksą? AJ... nie każdy płacze jak ty przy zdobyciu swojego pierwszego World Heavyweight Title, a tak właśnie było gdy po raz pierwszy zdobyłeś NWA World Heavyweight Title. Mówisz również, że jest to najbardziej prestiżowy tytuł w historii pro wrestlingu? Nie będę wnikał, czy WWE Championship znaczy więcej od NWA Title... ale mogę ci powiedzieć tyle... to, co teraz zasila moje ramie (Edge pokazuje na tytuł World Championa), to jest najbardziej prestiżowy tytuł w pro wrestlingu ever. I pomyl mnie, jeżeli się mylę, ale jeszcze tego pasa nie posiadałeś. Możesz mi wierzyć, ja z Litą walczył nie będę... więc tytuł przeniesiony zostanie na Vacant... jednak dokonam wszystkich moich starań byś ty go też nie zdobył. Na ostatniej gali AJ... na ostatniej gali oferowałem ci zgodę, uścisk dłoni. Jednak ty wolisz udawać twardziela, który nie potrzebuje kumpli. Fine AJ... zrobisz jak będziesz uważał. Pamiętaj, zmieniłem się... nie będę cię już oceniał. Ale nie będę się także czuł winny tego, że zrobiłem ci krzywdę na następnej gali. Gdyż właściwie to przez ciebie ta cała sytuacja zaistniała. To ty powinieneś się czuć winny tego, że piękna Lita będzie musiała się ze mną zmierzyć. Powinieneś czuć się winny tego, jak nazwałeś Litę... Ja się zmieniłem i jestem Damn Sure, że fani i wszyscy w tej szatni poprą mnie, gdyż to ty Styles zrobiłeś błąd i nie potrafisz się do niego przyznać i zachowujesz się po szczeniacku. Jednak wiem, że jest tutaj kilku godnych uwagi wrestlerów, którzy na pewno nauczą cię szacunku. Styles... zrobiłeś źle... i ciągle robisz. Nazwałeś Litę... nie powinieneś jej tak nazywać... ale ja chciałem wszystko rzucić w niepamięć. Jednak i tym razem odrzuciłeś moją propozycję. Woda sodowa uderza ci do głowy AJ. Myślisz, że jak byłeś Main Event w ostatnim czasie, to coś zmienia? Nic się nie zmienia... Hell no! Wszystko się zmienia. AJ... wszyscy obrócą się przeciwko twoje, bo zobaczą i zrozumieją jaki jesteś zarozumiały... myślisz tylko o sobie... nikogo nie szanujesz. Do niedawna byłem taki sam, ale gdy ja taki byłem to przynajmniej byłem tutaj Top Star, a tobie ktoś musi przypomnieć o tym, że to nie ty tutaj nosisz złoto... może i ja też na następnej gali je stracę, ale nikt nie odbierze mi tej satysfakcji, że byłem pierwszym w historii Wrestle Show Federation World Heavyweight Championem! Lepiej pomyśl nad tym AJ...

Następnie chciałbym powitać drugą w historii Wrestle Show Federation kobietę. O.D.B. Od razu droga pani pragnąłbym cię przestrzec przed pewnym szczeniakiem, który ma zero szacunku dla kobiet. Jest nim nikt inny jak AJ Styles, ale to nie to jest teraz najważniejsze... ze względu na to, że wraz z Terrym znamy się sporo zatroszczę się, by nie stała ci się tutaj krzywa z niczyich rąk. Rhino... muszę powiedzieć, że są gusta i guściki. Jeżeli między tobą a O.D.B coś jest, to z całego serca udzielam wam mojego błogosławieństwa. Jedno jest na pewno pewne, nie będziecie tak szczęśliwą parą jak ja i Lita.

To tyle z mojej strony...

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
  • Dodaj nową pozycję...