Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

070524_goldberg.jpg

Ja Bill Goldberg chce coś wam powiedzieć że nie mam ochoty być już przydupasem EDGA i jego bandy niedorajdów . Jak chcecie to mogę stanąć na przeciw waszej stajni jaką jest Rated RKO a nie Rated Colation i proponuje walkę Aj Styles & Goldberg vs Edge & Cage oraz kobieta lekkich obyczajów jaką jest nawet nie wiem jak ona się zwie . Rated RKO to jest kompletne gówno i nic tego nie zmieni . Dołączenie do was to była najgorsza decyzja w moim zyciu i przepraszam wszystkich którzy mówili mi żebym do nich nie przechodził . PRZEPRASZAM mieliście rację . Teraz nastaną lepsze czasy , czasy BILLA GOLDBERGA !!! :evil::evil::evil:

w1puet.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

21la0.jpg

Where is the WSF Ring …… WSF Camera…. At Wendsday night… if Stone Cold isn’t in home… and that’s mean the Stone Cold make his Show..

Hell Yeah!!! Po zaciętym Main Evencie, w końcu to ja zostałem zwycięzcą i pretendentem do walki o pas IC… Hell Yeah! So! Santino muszę cię naprawdę zmartwić, gdyż po To the Death nie będziesz mógł dumnie obnosić się pasem, gdyż odbiore ci złoto i zostanę WSF Inter Continental championem. Nic na to nie poradzisz mały Włochu, dlatego zrozumiem, jeśli nadal będziesz milczał, bo to jak na razie wychodzi ci bardzo, ale to bardzo dobrze!

Nie wiem nadal czy ty tylko przykrywasz się jakimś, konterktem, czy gadasz na serio? Tak czy siak dotyczy to tylko walki o pas. Otóż to. Następną środę, zatem chyba mamy wolną.

Nie zgadzasz się ze mną???… you`re damn right! Bo na kolejnej gali WSF zmierzę się z tobą w Drinking Beer Contest. Chyba, że jest to dla ciebie cos zbyt mocnego, dlatego możesz przynieść ze sobą jakiś soczek w kartonie. Jeśli jednak coś ci się nie podoba Heyman w mojej stypulacji to proszę bardzo wymyśl coś innego, bescouse Stone Cold say so!

Ja Bill Goldberg chce coś wam powiedzieć że nie mam ochoty być już przydupasem EDGA i jego bandy niedorajdów

Oj Goldi ... Goldi nie możesz się zdecydować , widać że starość nie radość , powiem Ci krótko ale za to bardzo treściwie : Goldberg nie masz już czego szukać w świecie wrestlingu ! Wiążesz dziwne sojusze później je zrywasz ... Totalna porażka ale rób sobie co chcesz bo nie mam zamiaru tracić mojego cennego czasu antenowego , a więc że tak nazwę nasz feud skończył się szybciej niż się zaczął , stchórzyłeś a to Twój problem ! Więc żegnam!!!

Dżeriho chce walki z Rhinooo , Dżeriho ją dostanie ! Mój przyjaciel stanie oko w oko przeciwko przechwalającej się malowanej panience , ale ale ... Joe chce walki z ... The Rockiem !!! I Joe ją dostanie , chyba że Rock podobnie zachowa się jak Goldberg i stchórzy , udając że ma coś innego do roboty tocząc walkę w midcarderze czy też symulując kontuzję !

Rock ... Bądź twardy choć ten jeden raz i stań oko w oko z tym który obserwuję Cię od dawna , stań w ringu z Joe !!!

Bez Y2J , bez Rhino ! Tylko Ty i ja !!! Co Ty na to ... champie ...?!!!

Uważacie się za nie wiadomo kogo, pokonacie każdego a więc Rock & Jericho pokażcie mi jakiś tag taem godny walki o pasy , ja nie widzę żadnego !!!

Heyman ... zarządź że wreszcie coś w związku z pasami tagów ...!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Joe... podziwiam Cię... serio. Tyle krzyczysz, rzucasz się od lewa do prawa i jeszcze Ci serducho nie wysiadło. Naprawdę Joe moje gratulacje jesteś zdrów jak koń, i równie mądry.

Przechodząc do Twojego pytania, TT godny walki o pasy... rzeczywiście masz rację nie ma takiego na horyzoncie, ale nie myśl że Ty i Terry jesteście inni. W porównaniu do Was każdy, podkreślam każdy team wydaje się godny walki o te pasy. Biorąc z brzegu lepsi od Was są - Joey Style i Mike Tenay, kamerzysta po mojej prawej oraz sprzedawca popcornu z 15 rzędu, a dzieciak trzymający transparent Joe Sucks razem ze swoim kolegą biją Was na głowę...

Ale jeśli Heyman uzna że naprawdę nic bardziej wartościowego od Was do To The Death nie znajdzie, nie widzę problemu żebyśmy z Wami wygrali... to zanczy walczyli...

Rhino... wiem że dostanę od Ciebie GORE!!!!GORE!!!GO...(kaszel)rrr... fajnie że starasz się pokazać że nie jesteś taką miękką fają za jaką Cię mam. Pamiętaj starania dużo dają... do środy Suck Machine...

• Reputacja:   1

Za nami gala Wednesday Arena....a więc first of all. Mick Foley...Mick Foley...Mick który popełnił największy błąd w życiu. Foley który zadarł z People's Championem , z Brahma Bullem z The Rockiem. Pamiętaj Mick...Rock nigdy nie zapomina. Ale dobra przejdźmy dalej.

Joe...chcesz walki z The Rockiem...Rock widzi że na prawdę tego chcesz. Na następnej gali....bring your ass Rock brings the whoopin. Tak Samoa Joe...Rock się Ciebie nie boi a nawet lekceważy...mówisz że Rock stchórzy czy uda kontuzję ... o nie, nie , nie , nie. Rock będzie w 100 % gotowy na tą walkę...Tak Ci skopię dupę że zapamiętasz to do końca życia. Tak Samoa Joe. Tak więc WSF Wednesday Arena 21/05/08 Samoa Joe one on one with the Great One The Rock. Zapamiętaj tą datę Joe...bo nigdy więcej nie dostąpisz takiego zaszczytu.

No i na koniec Goldberg , człowiek który swoją jak na razie krótką karierę speził głęboko w tyłku Goldberga , człowiek który pyta się każdego by nawiązać sojusz...tak Goldberg , nie myśl że Rock nie powie tego wszystkim. Goldberg oficjalnie skamlał i błagał Rock'a o wstąpienie do sojuszu....Rock przez chwilę się zawahał...Tak Rock chciał zrobić zdjęcie klęczącego Goldberga ze łzami w oczach błagającego "Please Rock...join my alliance...Pleasse Rockyyyyyyyy".... Ale Rock ma coś do powiedzenia Never and The Rock means never , Rock nie dołączy do Ciebie Goldi....

Rock przez chwilę się zawahał...Tak Rock chciał zrobić zdjęcie klęczącego Goldberga ze łzami w oczach błagającego "Please Rock...join my alliance...Pleasse Rockyyyyyyyy".... Ale Rock ma coś do powiedzenia Never and The Rock means never , Rock nie dołączy do Ciebie Goldi....

Rocky byłem zdesperowany w Rated Coaltions i robiłem głupie rzeczy ale teraz się to wszystko zmieni no lepsze ale teraz znalazłem w 100% lepszych wreslerów i jesteś mi kompletnie nie potrzebny ...

Heyman bądź tak miły i pozwól mi stworzyć The Immortals . Chyba że się boisz że THE IMMORTALS rozniosą całą federację na czele z gównianymi grupami ale czy to można nazwać grupy ??? A mianowicie Rated Coalitins ( Egde , Cage ) oraz Destroyers ( Joe , Rinho , Orton , Foley ) ...

Czekam na odpowiedz ...

Oj Goldi ... Goldi nie możesz się zdecydować , widać że starość nie radość , powiem Ci krótko ale za to bardzo treściwie : Goldberg nie masz już czego szukać w świecie wrestlingu ! Wiążesz dziwne sojusze później je zrywasz ... Totalna porażka ale rób sobie co chcesz bo nie mam zamiaru tracić mojego cennego czasu antenowego , a więc że tak nazwę nasz feud skończył się szybciej niż się zaczął , stchórzyłeś a to Twój problem ! Więc żegnam!!!

Samoa jeśli Heyman wyrazi zgodę na to że wezmę udział w dwóch pojedynkach na WSF Wednesday Arena 21/05/08 a mianowicie Aj Styles & Goldberg vs Rated Coalitions oraz Goldberg vs Joe . BILL GOLDBERG nigdy nie tchórzy !!!

ZAPAMIĘTAJ TO !!!!

w1puet.png

Tak, tak Mick Foley jest w The Destroyers... nie spodziwaliście się tego, co? Z wrogów stają się przyjaciółmi... Ale do rzeczy. Goldberg- myślisz, że ktoś będzie chciał być z tobą w grupie? Bo ja myślę, że nie. Twoje ego jak i samo opinia są większe niż Mount Everest. Nazywasz "The Destroyers" gównianą grupą? MY jesteśmy przynajmniej zdecydowani- jeśli chcemy być w Niszczycielach to tam jesteśmy... Powiedz mi- dlaczego opuszczasz swoich przyjaciół? Może to oni opuszczają Ciebie? W końcu nie zrobiłeś NIC wartościowego dla Rated R Coalition. Może uważają, że umiesz tylko Jackhammer, Spear i Gorilla Press? Aż to dranie! =)) . Czekasz na odpowiedź i ją dostaniesz... ale dopiero w tą środę na Wednesday Arena. Termin nie pasuje? Nie ma sprawy- załatwmy to na To The Death w hardcore matchu! Oczywiście jeśli Heyman na to pozwoli... A Ty Chris (Jericho oczywiście) lepiej wróc do przedszkola, bo widzę, że nauczyłeś się tylko jednego słowa- "Jackass". Ooo... przepraszam, umiesz jeszcze "Loser". Mówię Ci to naprawdę- zmieniłeś się... i to bardzo. Od kiedy to były przyjaciel mówi do byłego przyjaciela "Nieudacznik", czy "Debil"? Ale nie martw się... postaram się to zmienić. I will save you Y2J!!, bo ja w przeciwnieństwie do Ciebie mam jeszcze do was szacunek... tak- mam szacunek dla Chris Jericho i The Rocka, choć teraz są oni moimi wrogami.

Have a nice day! :t_up:

MickFoley001.jpg

Goldburg004.jpg
Ale do rzeczy. Goldberg- myślisz, że ktoś będzie chciał być z tobą w grupie? Bo ja myślę, że nie.

Mick zobaczymy pożyjemy ale jak załatwię jedną osobę to uuuu... bedzie się działo ... Jak na razie mam więcej wrogów niż przyjaciół ale liczy się jakość a nie ilość ...

MR.Heyman będę miał tą walkę razem że Aj przeciwko Rated Coaltions ??? Mam nadzieję że taaak :evil::evil::evil:

w1puet.png

kenkennedy55fs3.jpg

Shut your mouth! Everybody! SHUT YOUR MOUTH!! Mam jedno pytanie- what the hell is going on here??! Te wszystkie kłótnie pachną mi walką o zabawki w piaskownicy. Ale do rzeczy, bo jest kilka spraw,które muszę wyjaśnić.

Booker T ... Swoją postawą zasłużyłeś na mój szacunek... Żartowałem. Gdyby nie ten pajac z talerzem curry na głowie zgniótłbym cię! Te dready pasują do ciebie jak koronkowe pończochy do Antony'ego Hopkinsa. I prędzej czy później skopię ci dupę! Wiesz dlaczego? Because... i can kick it, sucker.

Goldberg ... Od tej pory nie jesteś sam. Może i nie jestem kryształowym chłopcem (co do kryształów-Mick,wstaw sobie nowe zęby...), ale jest jedna rzecz... jedna rzecz na świecie... KTÓREJ NIENAWIDZĘ!!! Tą rzeczą jest hipokryzja. I widzę,że w tym się ze sobą zgadzamy. I jeśli tylko chcesz to masz moje poparcie- i na ringu, i poza nim.

Foley ! Dopóki stałeś na uboczu nawet twój wygląd mi nie przeszkadzał. Jakbyś nie zauważył- WSF to nie kółko łowieckie, albo okręgowy związek drwali, to the best wrestling federation in the world! I dla ciebie miejsca tu nie ma. Wiesz dlaczego? Bo powiedział tak MISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER KENNEDY!!!!!

KENNEDY!!!!!

e916f7e946.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

No i już po WSF Wednesday. Pewnie myślicie, że przeraża mnie koncepcja walki przeciwko wam wszystkim.. gardzę wami.. tutaj jest jeden haczyk, ponieważ w Rated R Asshole's znajduje się również twoja dziwka.. Lita .. która będzie również brała udział w walce w następną środę.. tak, więc lepiej "korzystaj" z swojej szmaty póki możesz, bo niedługo będziesz cieszył się jej wyglądem. Widać stajnia już się sypię, ludzie wymiękają na myśl starcia z mną, Goldberg nie licz z mojej strony na żadną współpracę.. lepiej wracaj do Edge'a, bo jak nie będziesz czyimś psem, to sam niczego już nie osiągniesz. Triple H doceniam to, że starasz mi się pomóc, ale ja nie potrzebuję niczyjej pomocy, a jeżeli kiedykolwiek będę jej potrzebował, to sam się o nią zwrócę, nie potrzebuje zaproszeń.

3755Bill_Goldberg.jpg

Mick Foley ok niech ci będzie nie będziemy czekać do PPV a spotkamy się WSF Wednesday Arena 21/05/08 w walce 1 vs 1 i ja załatwię żeby nikt się wtrącał w naszą walkę i ty też to załatw że swoimi przydupasami z Destroyers . To będzie normalna walka

1 vs 1 single match z DQ . Jeśli się zgadzasz to napisz tutaj ja jestem gotowy zmierzyć się z tobą ...

Goldberg ... Od tej pory nie jesteś sam. Może i nie jestem kryształowym chłopcem (co do kryształów-Mick,wstaw sobie nowe zęby...), ale jest jedna rzecz... jedna rzecz na świecie... KTÓREJ NIENAWIDZĘ!!! Tą rzeczą jest hipokryzja. I widzę,że w tym się ze sobą zgadzamy. I jeśli tylko chcesz to masz moje poparcie- i na ringu, i poza nim.

Ken dzięki i nie zapomnę o tobie . Jeśli potrzebujesz mojej pomocy to wal tylko jak będziesz walczył z Bookerem T to sorka ale nie będę interweniował w wasze porachunki osobiste ... ale jeśli potrzebujesz mojej pomocy w innej walce to wal do mnie a ja BILL GOLDBERG ci pomogę ...

w1puet.png

Kennedy... w ostatniej chwili do walki dołączył nam Curry Man. I tylko on powstrzymał mnie od sprzedania Ci kopa w głowę. Heyman! Mam do ciebie prośbę: daj mi jeszcze jedną walkę z Kennedym i tym razem nie dodawaj nowych uczestników. Muszę młodziakowi pokazać co znaczy ból. Kennedy jakbyś powiedział, że krótkie włosy i wąsy do mnie nie pasują do bym Ci uwierzył, ale że dredy do mnie nie pasują? To ja Ci powiem, ze z blond włosami wyglądasz jak emo. Czekam na decyzje GM co do naszej walki. CAN YOU DIG IT SUCKER?!

Booker T pozwól, że dołączę się do twojej prośby,ale z jednym,malutkim aneksem- niech to będzie No DQ match. Ja wyglądam jak emo? No cóż, zważywszy na to, że mówi to człowiek, którego wygląd to dowód na to, że naukowcy wymyślili hybrydę nosorożca z czterdziestolatkiem chorym na ADHD, jest to opinia bardzo ciekawa. A jeszcze co do emo, to zobaczymy kto będzie płakał po Wednesday Arena...

e916f7e946.png

Ty będziesz płakał po Wednesday Arena. Przypominam Ci hybrydę nosorożca z człowiekiem chorym na ADHD tak, ty z kolei mi przypominasz dziewczynę z downem, która płacze bo nie umie zejść z huśtawki. No DQ? Nie ma sprawy! Mnie to bardzo pasi. Na Wednesday Arena tak Ci twarz skapiszonuje, że będziesz się wstydził pokazać na backu. Trzymaj się! SUCKA!

kninwwepe6.jpg

To cię czeka w środę... CAN YOU DIG IT SUCKAAAAAAAAAAAAAAA

10.jpg

Mister Austin , Austin. Gratuluje zwycięstwa w barbarzyńskiej klatce z dwoma nieudacznikami. To jest powód do dumy. Naprawdę. A teraz , teraz proponujesz waszemu Intercontinental Championowi , barową zabawę , beer cotest. Oczywiście odmawiam , lecz Santino ma lepszą propozycję , wine contest. Bardziej kulturalne zachowanie , nawet taki Stone Cold the Austin , może spróbować. To jak? Mister Austin? Nie zamierzam słuchać sprzeciwów , wiesz ten pas która mam przy sobie pomaga mi w podejmowaniu decyzji. Santino ma również pytanie do Petey'a Williams'a , co Ty robiłeś w mojej walce? Masz szczęście że nie zaatakowałeś mnie tylko emeryta Sting'a...

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...