Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Booker T mamy walkę w tę środę.Bardzo dobrze się składa,dawno nikogo nie zgniotłem,trudno-wypadło na ciebie.Wiesz,tak się ostatnio zastanawiałem po co ci to "t" w pseudonimie i doszedłem do wniosku,że to musi być od słowa "toper",bo zapewne popić lubisz,huh?Choć w sumie to nawet nie tak źle,pomijając fakt,że zawsze na ring wchodzisz wcięty.Bo chyba mi nie chcesz powiedzieć,że te żałosne wygibasy to taniec?Choć to i tak nieważne...Ważne,że znamy już zwycięzcę tej walki.A kto wygra?Misteeeeeeeeeer Kennedy!!

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

curry-man-superluchasnet.jpg

Konichua!

Po krotkiej przerwie witam was ja, "King Of Spice" Curry Man! Nie mam zamiaru opowiadać o mojej porażce na PPV ani o powodach mojej nieobecności. Właściwie chcę powiedzieć tylko jedno. Santino Marella! Masz coś co jest mi potrzebne. Masz coś co ja chcę zdobyć. Jest to IC Championship. Po porażce na PPV długo nad tym myślałem i postanowiłem zacząć walczyć o ten pas. Gdy mnie nie było obserwowałem twoje walki. Będę szczery...twoje umiejętności i styl walki nie powalają. Kolejny przeciętny wrestler który, dzięki szczęściu, zdobył jakiś pas. Właściwie to skąd ty się tu wziąłeś Z Włoch!? A co to jest za kraj? Nigdy o takim nie słyszałem. Spójrz na Japonię...to dopiero piękny kraj...kraj kwitnącej wiśni...po prostu raj na ziemi. Z Japonii pochodzę ja, Curry Man! A wiesz co to oznacza...oznacza to że Japonia jest o wiele lepsza od Włoch. Powody? Podam Ci jeden powód. Jeden ale za to jak ważny. JA pochodzę z Japonii. Jeśli tego jeszcze nie zrozumiałeś to wytłumaczę Ci dokładniej...Ja, Curry Man jestem o wiele lepszym wrestlerem niż ty. Rozumiesz? Wiem że jestem troche nie miły, no ale wiesz...niedobrze mi się robi gdy patrze na takich nowych latających z pasem. Nie dość że nikt Cię nie zna, nie dość że nie umiesz walczyć, nie dość że masz pas który ja pragnę zdobyć to jeszcze nikt nie wie skąd ty jesteś! Jakieś Włochy...chyba nikt z całego rosteru WSF nigdy nie słyszał o tym kraju. Pewnie się zastanawiasz czemu wszystko powtarzam po kilka razy? No wiesz...skoro nikt nie zna Włoch więc ludzie z tego "kraju" muszą być...po prostu głupi! Tłumaczę do wszystko po kilka razy żebyś zrozumiał o czym do Ciebie mówię. Jeśli jeszcze nie zrozumiałeś powiem to ostatni raz. Ja chcę pas IC...nie tylko go chcę, ale i niedługo go zdobędę...szykuj się na wielką porażkę!

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Proszę państwa ważę 115 kg, pochodze z Houston w stanie Texas i nazywam się Booooooookeeeeeeer T... T! Mister Kennedy ciągle tylko gadasz jaki ty jesteś niepokonany, ciągle tylko gadasz, że już niedługo będziesz posiadaczem wasa WSF world, a ja Ci powiem tylko tyle, że po naszej walce nie będziesz miał siły żeby cokolwiek powiedzieć! Uważasz, że moje słynne na całe stany spin a ronnie to jakieś głupie wygibasy? No cóż na pewno jest lepsze od twojego dennego numeru z mikrofonem, który spuszcza się z sufitu. Szykuj się na środę i wiesz mi, żeby móc chociaż ze mną powalczyć będziesz musiał być w swojej największej formie. SUCKA!

kenkennedy55fs3.jpg

Booker....Lepiej od ciebie zatańczyłby nawet George Bush z opaską na oczach.Hmm...Zastanawiam się jakby cię tu porównać do mnie...Bo to tak jakby postawić obok siebie Monopoly i "Chińczyka".Ja jestem wielki..tak...wielki.A ty...Ty nie istniejesz.Rozumiesz,ty przy mnie wyglądasz jak mrówka przy lwie,nic nie znaczysz.A udowodnię ci to w środę.Zresztą to nie ja robiłem z siebie clowna udając króla w WWE,huh?Kto nosił te tandetne wdzianko?Ty.Choć w sumie naprawdę dobrze w nim wyglądałeś.W środę zniszczę cię...Jak to dobrze,że do twarzy ci w czerwonym...if you dig it.

e916f7e946.png

You think you know us

edgelita4.jpg

Dość dziwne to uczucie... bardzo, bardzo dziwne uczucie... Człowiek potrafi przywyknąć do tego, że nazywają go... tchórzem... oszustem... po prostu tym złym. Nie jest to w sumie takie złe uczucie. Na pewno jest to niczym w porównaniu z tym, co ja teraz czuję. Może, być może jest to właśnie to, co wszyscy czujecie, gdy tylko pomyślicie o mnie... kto wie... Jednak ja wiem jedno... na pewno ja bym tak nie postąpił. Możecie różnie o mnie mówić... może jestem tchórze, w porządku, może jestem kłamcą, oszustem etc. Wiecie, tak na prawdę I don't care... Ale jest jedna rzecz, której w życiu bym nie zrobił... a tą rzeczą jest obrażenie niczego niewinnej kobiety. Ponieważ po prostu to nie mój styl. Chyba jednak nie wyrażam się jasno... osoba, o której teraz mówię, to nikt inny jak "The Phenomenal" AJ Styles... Czy mógłbyś mi powiedzieć, ty ... ... ... już brakuje mi na ciebie słów... powiedz mi jedno AJ, czy według ciebie obrażanie niczego niewinnych kobiet robi z ciebie mistrza? Uważasz, że będziesz taki dobry jak ja, tylko dlatego, że obrażasz niczego niewinne kobiety? Teraz jesteś "the man"? Teraz jesteś twardszy? Lepszy? Pozwól, że ja ci odpowiem na to pytanie... tak nie jest... udowodniłeś tylko, że to nie ja jestem ten zły. Bo powiedz mi... co zrobiła ci moja kochana Lita, że wyzywasz ją od dzi... prostytutek? No, odpowiedz mi na to proste pytanie? Pozwól, że kolejny raz odpowiem... nic... dlatego nie masz ani trochę powodu, by obrażać tą niczemu niewinną istotę... To pozwól AJ, że powiem ci ostatnią... jeżeli ktokolwiek w tej szatni, ma jakiś szacunek do kobiet, i nie mówię tutaj o Rated Coalition... Jeżeli ktokolwiek ma jakiś szacunek do kobiet, to zmieni o tobie zdanie... niech sobie zdadzą sprawę, że to nie ja jestem ten "zły", tylko ty... AJ... Lita czeka na przeprosiny... jeśli jej nie przeprosisz, to przysięgam... nie ręczę za siebie... a na To the Death... to ty będziesz tym, który będzie miał głowę rozwaloną w one man con-chair-to... i przysięgam... każdy członek Rated Coalition będzie czekał na ciebie na każdym zakręcie... czekamy na przeprosiny...

85.jpg

Teraz pragnąłbym zająć się moimi przeciwnikami na następnej gali... Jericho and The Rock... Widzisz Chris? Dlatego właśnie nie zamierzałem na ciebie czekać z twoją decyzją przyłączenia się do mnie... ponieważ ty nigdy nie wiesz co najlepsze... podejmujesz złe decyzję i tak właśnie stało się tym razem... No i po co ci to było? Pyskować do naszego wspaniałego General Managera pana Paula Heymana... Widzisz co na siebie sprowadziłeś junior? Teraz musisz razem ze swoim kumplem, miernym aktorzyną zmierzyć się nie tylko przeciwko dwóm członkom Rated Coalition... ale również przeciwko najlepszemu Tag Teamowi wszech czasów... dwóm najlepszym Kanadyjskim wrestlerom w historii pro wrestlingu... Tak więc jako Edge & Christian po raz kolejny będziemy musieli udowodnić razem z moim partnerem, że jesteśmy simply the best tag team w historii wrestlingu. Bo to jest prawda. Chris... miałeś okazję, ale jej nie wykorzystałem... kiedy ja wyciągałem do ciebie rękę, ty ją odtrąciłeś... i lepiej się stało, bo teraz wraz z moim partnerem Christianem znowu totalnie zdominowaliśmy federację. No i może jeszcze słówko do The Rock'a. Rocky, fajnie, że wpadłeś... dawno cię nie było w pro wrestlingu, więc może ci trochę uproszczę... od czasu, gdy wyjechałeś do Hollywood i zacząłeś kręcić te swoje mierne filmy, ja stałem się ogromną, ogromną gwiazdą... to zresztą udowodniłem zdobywając World Heayweight Title... i nie ważne, że wraz z Jericho posiadasz pas Tag Team Championa... bo widzisz, ja byłem mistrzem Tag Team 12 razy... Tak więc wraz z Jericho wchodzicie prosto na nasz teren. Wraz z Christianem udowodnimy wam, że jeżeli chodzi o Tag Team Matche, to nie ma nam równym... and you will never... eeeeee ver be the same... agaiN!

jrthqr.jpg

• Styl:  Jasny

rhino2tv8.png

Tak. To prawda! Rhino! Joe! Orton! Oficjalnie jesteśmy razem! Destroyer's! TAK SIE NAZYWAMY! Samoa Joe - 3 Times TNA X Division Champ! WAIT! To nie TNA! TO WSF! Jesteśmy w tej federacji! Joe jest jednym z najlepszych! Na pierwszym PPV walczył o najważniejszy pas! TAK! Joe niewątpliwie jest już ikoną tej federacji! Ale zaraz... Orton! Dobrze że Destroyer's mają w teamie kogoś takiego! Ale na najbliższej gali będziesz musiał udowodnić! że jesteś godzien bycia w Destroyer's! POKAŻ TO UDOWODNIJ TO MI I JOE! FINALLY!!!! Przyszedł czas na mnie! Rhino nie mówi że jest najlepszy! Rhino nie mówi że jest w stanie pokonać wszystkich! RHINO TO ROBI!! Wszyscy oczekują od Rhino samych sukcesów! Wszyscy znają mnie z TNA i ECW! idąc po mieście słyszę "Rhino kiedy zdobędziesz pas" odpowiadam tylko " kiedy Rocki i Jericho odważą się stanąć oko w oko... w cztery oczy... w sześć oczów..". It doesn't matter!! KIEDY THE ROCKI I JERICHO STANĄ NA PRZECIW SAMOA JOE I RHINO W WALCE O PASY TAG TEAM! Jesteście gotowi? Rhino tego nie widzi! Walczycie w walce z... z.. Edge i Christian? Walczcie! Mam wam życzyć powodzenia? Nie wiem kto wygra... Ale moge o tym zdecydować... tak się składa... nie mam zaplanowanej żadnej walki... Tydzień temu proponowałem Special Enforcer! Teraz proponuje special guest reffere! Jeśli oboje się zgodzicie... musicie się pilnować! Możecie napotkać na pewną nieprzyjemną rzecz... GORE! GORE! GORE!

bullrun-20070312095700340.jpg

Austin , Triple HHH chce wam coś powiedzieć że szanuje was ale to nie powstrzyma Wielkiego BILLA GOLDBERGA przed tym że to właśnie ja zmierzę się z Santino Marellą a nie wy !!! To ja jako członek Elitarnej grupy Rated Coalition pokaże wam kto tutaj rządzi .

Booker....Lepiej od ciebie zatańczyłby nawet George Bush z opaską na oczach.Hmm...Zastanawiam się jakby cię tu porównać do mnie...Bo to tak jakby postawić obok siebie Monopoly i "Chińczyka".Ja jestem wielki..tak...wielki.A ty...Ty nie istniejesz.Rozumiesz,ty przy mnie wyglądasz jak mrówka przy lwie,nic nie znaczysz.A udowodnię ci to w środę.Zresztą to nie ja robiłem z siebie clowna udając króla w WWE,huh?Kto nosił te tandetne wdzianko?Ty.Choć w sumie naprawdę dobrze w nim wyglądałeś.W środę zniszczę cię...Jak to dobrze,że do twarzy ci w czerwonym...if you dig it.

Booker T jeśli potrzebójesz pomocy to napisz a na pewno ci pomogę więc jak coś to nie wahaj się tylko wal śmiało do BILLA GOLDBERGA .

Po krotkiej przerwie witam was ja, "King Of Spice" Curry Man! Nie mam zamiaru opowiadać o mojej porażce na PPV ani o powodach mojej nieobecności. Właściwie chcę powiedzieć tylko jedno. Santino Marella! Masz coś co jest mi potrzebne. Masz coś co ja chcę zdobyć. Jest to IC Championship.

Curry Man jak zdobędę ten pas IC Championship to masz moje słowo że to właśnie tobie zaproponuje walkę że mną czyli przyszłym posiadaczem tego pasa .

w1puet.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

powiedz mi jedno AJ, czy według ciebie obrażanie niczego niewinnych kobiet robi z ciebie mistrza? Uważasz, że będziesz taki dobry jak ja

Edge, że co ? że jak ? szmacenie się z nią po ringu i lizanie gdzie popadnie traktuję tak jak poprzednim razem powiedziałem. Mam żonę i dzieci, więc mam szacunek do kobiet, nie do dziwek.. siej dalej propagandę, narysuj sobie mazakami transparenty i razem z bandą swoich półgłówków chodź po szatni i wszystkim tłumacz jaki to AJ jest zły.. poza tym, co mnie interesuje zdanie innych, ja jestem samowystarczalny.. Simply Phenomenal.. od razu wstąp do jakiegoś klasztoru jak taki honorowy się zrobiłeś.. mistrzostwo zdobyłeś oszustwem i federacja posiada obecnie fake champ'a, plugawisz prestiż pasa, lecz już wkrótce dostanie się on w moje, powołane ręce..

Tak więc stało się.

Na ostatniej gali zobaczyliśmy po raz pierwszy w akcji najlepszą grupę w historii WSF - Destroyers.

Rated Coallition czy śmieszny tag Jericho z Rockiem mogą nam najwyżej szatnie wyczyścić...

I już na najbliższych galach to udowodnimy..

Rhino,Legend Killer napewno nie raz udowodni swoją przydatność i na najbliższej gali pokaże, że jest wart bycia jednym z Destroyers.Jestem przekonany że już niedługo ty i Joe zostaniecie Tag Team Championami, a ja w tym czasie rozprawie się z wielką przyjemnością z Goldbergiem..

Goldberg,odgrażałeś mi się i czekam na twój ruch..Czy wielki Bill Goldberg ma nadal tyle odwagi, żeby mierzyć się z Legend Killerem?

Tak się zastanawiam i myślę, że sojusz z tobą to byłby krok w tył..Walka u boku, kogoś kto chwilę później idzie pod pantofel, do WSF championa Edge? Nie masz większych ambicji niż bycie czyimś przydupasem? Jeśli jest inaczej to udowodnij to ze mną w ringu..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Goldberg,odgrażałeś mi się i czekam na twój ruch..Czy wielki Bill Goldberg ma nadal tyle odwagi, żeby mierzyć się z Legend Killerem?

Tak się zastanawiam i myślę, że sojusz z tobą to byłby krok w tył..Walka u boku, kogoś kto chwilę później idzie pod pantofel, do WSF championa Edge? Nie masz większych ambicji niż bycie czyimś przydupasem? Jeśli jest inaczej to udowodnij to ze mną w ringu..

randy na razie nie mam czasu ale jak coś to oczywiście spotkamy się w ringu ale na razie muszę zdobyć pas IC Championship a potem może jakaś walka o ten pas ??? Czyli Goldberg © vs Orton o IC CHAMPIONSHIP tylko musze go najpierw zdobyć :P

w1puet.png

austin4wq7.jpg
Austin , Triple HHH chce wam coś powiedzieć że szanuje was ale to nie powstrzyma Wielkiego BILLA GOLDBERGA przed tym że to właśnie ja zmierzę się z Santino Marellą a nie wy !!! To ja jako członek Elitarnej grupy Rated Coalition pokaże wam kto tutaj rządzi .

What?! Goldberg raz już ci to mówiłem ale widzę że to do ciebie w ogóle nie dociera! Przestań sie łudzić z marzeniami o pasie IC! Jest to rzecz która w tym czasie, tutaj w WSF na pewno nie osiągniesz! Liczba wrestlerów którzy chcieli by skopać ci tyłek jak najszybciej jest dłuższa od ilości sukcesów, jakie osiągnąłeś w tym biznesie! Dam ci dobrą rade. Zamiast szukać zaczepki u każdej osoby skup się lepiej na prawdziwym rywalu, przestań szczekać mordą bo to może dla ciebie się skończyć wiadomą rzeczą i wcale nie musi sie to odbyć w ringu, couse Stone Cold said so!!!

Jeszcze jedno! Teraz będzie to zasadnicze, nie wymagające myślenia pytanie. Czy ty naprawdę uważasz że ten pas należy do ciebie??? Jeśli tak to znowu i znowu sprowadzam cię na suchy ląd, daje ci ostatnie ostrzeżenie i mówię że o prawdopodobieństwie tej plotki przekonamy się w środę na ringu, i ręczę ci, że się pomyliłeś. Przestań się również wychwalać przynależnością Rated Caolin, bo naprawdę nie ma czym.... i to nie ma znaczenia czy w środę będą interweniować destroyers czy też nie! Tak czy inaczej prawdą jest to iż to ja dostanę title shota, którego zresztą wykorzystam, and thats is the bottom line!!!

26kx0.jpg

Time TO PLATY THE GAME !!

hhh001bmpuw3.jpg

What you say ?? You are champ ??

Bill to że w innych federacjach byłeś kimś kto zdobył to co chciał nie oznacza że tu będzie tak samo uświadom to sobie.Nie obchodzi mnie to że jesteś w jakiejś grupie pseudo gwiazd które nie umieją nic w pojedynkę osiągnąć tylko muszą łączyć sie w TEAM żeby móc w ogóle sie odzywać na Backu.To prawda walczymy ze sobą w special match a mianowicie CAGE MATCH.Nie muszę chyba takiemu weteranowi mówić że ktoś wyjdzie z tego pojedynku wygrany a ktoś będą musieli wynieść.

Bill według mnie zostałeś tutaj zatrudniony jako mięso armatnie dlaczego ??Masz już swoje lata,twoja sprawność fizyczna nie jest już taka jak kiedyś.Po drugie miałeś barrrdddddzzzooooo długą przerwę.A po trzecie twój czas już minął już sie dość wyszumiałeś w WCW czy w WWF/WWE.Przykro mi to mówić ale niestety jesteś już staruszkiem którego zatrudnili by jacyś starsi panowie mogli cię jeszcze kiedy zobaczyć na ringu i po wspominać stare dobre czasy jak byłeś wielki.

Trudno Bill musisz sie z tym pogodzić.

Inna sprawa to ja King of Kings,THE GAME,Hunter myślisz że te przydomki wzięły sie znikąd wręcz przeciwnie opisują dokładnie moją osobę która jest uniwersalna oraz wytrzymała na ból.Te przydomki mówią wszystko czym powinien charakteryzować sie idealny wresler czyli JA.Wielu ludzi zarzuca mi to że byłem WWF/WWE champem tylko dlatego że Vince był moim ,,ojcem''.To po prostu brednie Vince mnie nienawidził za to że byłem najlepszy z wszystkich w WWE,byłem w WWF/WWE KING OF KINGS rozumiesz ??

Ale nie mówmy o mojej przeszłości bo to za długa historia,wolałbym pomówić o tym co będzie a raczej o tym co zdobędę w WSF.

Na razie moim celem jest IC i tylko na tym sie skupiam,nie obchodzi mnie to że o ten pas ubiegasz sie ty i Steve.

pezetvi7.png

01.jpg

Musiałem ostatnio dużo rzeczy przemyśleć i nie było mnie między wami , najpierw nieszczęsny Goldberg uparł się aby nie dopuścić mnie do zdobycia pasa WSF a później wyzywam go do walki ... Mieszam w to naszego General Managera który jest naprawdę Bogu Ducha winny a jednak to zrobiłem. Dobrze że kilka Twoich słów Heyman sprowadziły mnie na ziemię bo już gotowałem się cały ... Od stóp aż do głów ! Goldberg najpierw mnie atakujesz a teraz tchórzysz ?!!! Wiedź że prędzej czy później to Cię dorwę i skopię Ci dupę!!!

Rock ... Jericho już niedługo przyjdzie na was pora , chyba boicie sie NAS po prostu Destroyer's : Rhino , Joe i Randy Orton !!! Już nie długo każdy z nas dostanie to czego chce i kogo !!! A jak chcę Rocka i Jericho , już teraz , mogę iść na ring i skopać im dupy !!! Joe chce walki , Joe chce PAS !!! Nic nie stanie nam na drodze , NIC ani NIKT mając obok siebie takie znakomitości jakimi są Orton & Rhino , nie wątpliwie przyszłość tego biznesu ze mną na czele !!!

Widzę że cały czas coś kombinują i odkładają naszą walkę dalej , dalej i jeszcze dalej . Nie podoba się to mi ale Cage i Edge nie są tymi którzy odbiorą wam pasy !!! Destroyer's to zrobi a kiedy ?!!! Zależy to wszystko od GM!

Joe i Rhino chce jak najszybciej !!!

Foley ... Ty wiesz co się stanie w środę z Tobą ??!!! Jesteś tego świadom ???!!! Pokażę przedsmak tego co czeka Jericho i The Rocka to co zrobię z NIM stanie się też z wami ,,,, JUŻ NIE DŁUGO !!!

200px-Santino_Marella_WWE_RAW_House_Show_6-23-07.jpg

Dobra , dzień dobry drodzy barbarzyńscy amerykanie. Tutaj wasz IC Champion Santino Marella. Mam parę słów do powiedzenia przede wszystkim. Goldberg , Triple H i Stone Cold zmierzycie się jutro o walkę ze mną, nie ważne który z was wygra bo i tak zostaniecie pokonani. Santino tylko czeka by dobrać się wam do skóry , ale jako że jestem kulturalnym człowiekiem to poczekam na tą chwilę do "To The Death". Swoją drogą od razu dementuje plotki jakoby walka o pas miałaby jakąś specjalną stypulację bo mam w kontrakcie że pas mogę bronić tylko w single match'u. Tak więc mister Stone Austin nie będzie żadnych barbarzyńskich "biir baszy" ani nie będzie możliwość użycia młoteczka, panie potrójny młotku. No ale teraz muszę porozmawiać z....Sting i AJ Styles jutro macie zaszczyt walczyć z legendą podczas tworzenia czyli Santino Marellą. Thriple Threat match , walka bez żadnych podtekstów , po prostu sportowa atmosfera , hmm niech będzie , Santino i tak wygra. Ciao

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Time to play THE GAME !

hhhkw5.jpg

Santino nazywasz nasz barbarzyńcami,nie wychowanymi ludźmi,którzy nie mają za grosz kultury,a sam jesteś jakimś makaroniarzem który umie tylko pieprzyć i bić piękne kobiety......Chyba nie muszę Ci przypominać co działo w WWE co ??

Aha powiedz mi co osiągnąłeś w swojej gwieździstej kulturalnej karierze ??To chyba twój 1 pas w karierze więc radzę Ci sie nie biegaj i nie chwal sie wszystkim że to ty jesteś tutaj IC champem.Co do twojej przeszłości to wydaje mi sie że w WWE byłeś jedynie pornostrarem który najczęściej dużo gadał robił z siebie pajacyka a później brał udział w 10 sekundowej walce.W WWE przeważnie Jobbowałeś i próbowałeś pojedynków z komentatorami,kobietami,raperami i starszymi paniami...

Zarzucasz nam brak kultury,nazywasz nas amerykańskimi barbarzyńcami,a gdzie sie ma to wszystko do Ciebie i twoich pojedynków z Marią ??Amerykańscy barbarzyńcy nigdy nie spadną tak nisko,żeby posunąć sie do uderzenia kobiety.

Mówisz że w swoim kontrakcie masz zapisane że nie możesz walczyć w innych rodzajach walk,tylko Single Match,powód i wytłumaczenie jest tego bardzo prosty.Zarząd WSF nie ma z twoją osobą sprecyzowanych planów zatrudnili Cię żebyś jobbował tak jak w WWE.Po drugie twoje umiejętności nie są wystarczająco duże aby wogóle marzyć o jakimś Steel Cage Match ponieważ mógł byś sie nie chcący zabić a potem WSF miało by po prostu kredki.

Sądzę że za niedługo sie spotkamy w ringu i pokażę Ci moje barbarzyńskie umiejętności,pokażę Ci jak tu w AMERYCE się walczy pokaże Ci że jest tylko jeden król a tym królem jestem ja........

pezetvi7.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...