Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

paul_heyman_ecw.jpg

Panowie jak wiecie mamy pas World WSF championship obstawiony , IC zapowiadam walkę Goldberg vs Austin o no.1 contender no i wychodzi że brakuje nam pary która zmierzyłaby się z naszymi tag mistrzami. Tak więc do soboty chcę u siebie na biurku (Prywatna wiadomość) widzieć zgłoszenia par tag teamowych które chcą zmierzyć się z obecnymi mistrzami. Edge,Santino,Goldberg,Austin,Styles i Sting są wykluczeni z tej walki więc reszta ma szansę. Do soboty rozumiecie? Mają być zgłoszenia do soboty. Mam nadzieje że mnie zrozumieliście.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

TIME TO PLAY THE GAME!!

Co"?? Bill Goldberg dostał no.1 contender ?? What ??

To są po prostu jakieś kpiny Bill jest w federacji od niedawana i już dostaje walkę o tytuł ??To są jakieś kpiny czyste kpiny!!

Takiemu rozwiązaniu THE GAME mówi NIE !!! Nie zgadzam sie na to żeby Bill Goldberg walczył o pas który należy sie mojej OSOBIE.

Od dawna poluje na ten pas,a tutaj ni skąd ni zowąd pojawia sie Bill i już dostaje szanse na pas??SHIT!

Proponuje aby zmienić rodzaj pojedynku na taki w którym King of KINGS również sie znajdzie........................

Decyzje pozostawiam tobie GM.....................

pezetvi7.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Tak Cię słucham Edge i nie wiem co brałeś, ale ja też to chce :lol szczęka się nie zamyka, paplasz o jednym, o tamtym.. ale to ile wypocisz przy micu wcale nie oznacza, że jesteś dobry, a ta "nieograniczona siła" ( =)) ), która znajduje się w tym zgonie dla bezrobotnych, tzn Rated Coalition..

Nie czarujmy się Bill. Nadal może i dominujesz i jesteś świetny, ale bywały lepsze czasy dla ciebie. Nie martw się... dzięki nam wrócisz do starej formy i świetności... Nie będę cię traktował jako pachołka. Nie jesteś kimś takim dla mnie jak Hawkins lub Ryder... szanuję cię i jesteś dla mnie mentorem. Witaj w szeregach Bill...

Tak Billy.. Edge poza tym, że sprząta ulice i dorabia na boku w sklepie mięsnym zajmuje się również.. voodoo! zamiast 42 wiosen jakie masz za sobą odmłodzi cię do czasów WCW! :waving: Edge.. weź zrób coś z sobą, bo się pogrążasz ostatnio, staram się zrozumieć, że jak się jest szmatą to sie mówi to i owo, ale żeby się cisnąć od jakiś Goldbergowych mentorów!? gimme a break :lol I tak zasadniczo to jeszcze jedno powiem, Twoim największym problemem jest to, że te pachołki, które uwiodłeś za cukierki robią za Ciebie wszystko, a sam nic nie potrafisz wskórać, ale coś się poradzi, tyle osób w midcardzie się marnuje.. :lol widzisz, ja Mr. WSF nie potrzebuję otaczać się bandą palantów.. i tym się różnimy, a zarazem to Cię zgubi, bo bez nich jesteś.. niczym.

Od dawna poluje na ten pas,a tutaj ni skąd ni zowąd pojawia sie Bill i już dostaje szanse na pas??SHIT!

Proponuje aby zmienić rodzaj pojedynku na taki w którym King of KINGS również sie znajdzie........................

OK Triple HHH zgadzam się niech będzie walka między Austinem & Triple HHH oraz Billem Goldbergiem o no.1 contender do pasa który posiada Makaroniarz Sanito Marella . Tylko ogłaszam wam że jak interweniują Destroyersi w których skład wchodzą Joe , Rinho i Orton to ja wygrywam walkę i otrzymuje Title shot do pasa IC . Muszę się jakoś ubezpieczyć . Jak się zgadzacie na te warunki to oczywiście wiecie gdzie mnie szukać .

w1puet.png

Instant_Classic.jpg

W środę było naprawdę blisko... ale parę osób przeszkodziło.

Na początek ten, który zdobył ten pas... Santino Marella. Santa Maria... or whoever you are... Ty nawet nie wiesz z kim zaczynasz! Może Ci uświadomię. Rated Coalition- największa stajnia, którą twoje marne oczy kiedykolwiek widziały... ale popatrzmy kogo ta stajnia ma w składzie. "Ultimate Opportunist" Edge, 1st EVER World Heavyweight Champion, pokonał on Stinga, Samoe Joe, do którego przejdę później i AJ'a Stylesa w jeden wieczór. Następnie jest Goldberg, człowiek, który w WCW zanotował tyle zwycięstw, ile ty w całej swojej karierze nie rozegrasz walk. No i na koniec "The Instant Classic" Christian Cage, 2 times NWA World Heavyweight Champion, 9 times WWE Tag Team Champion... jedna z największych gwiazd w tej federacji... chłopczyku z Włoch, zanim z kimś zadrzesz... zastanów się co najmniej 2 razy. Bo to co robisz na obecną chwilę nie jest rozsądne... ja naprawdę dobrze Ci radzę.

Następne osoby, z którymi mam zamiar zamienić słówko są Samoa Joe i Randy Orton. Joe ty i twój przyjaciel... ale sekundkę... czy to nie właśnie jemu skopałeś tyłek na pierwszej gali? Ojj... Joe przyjaciele tak nie robią. :x Ale mniejsza o to... Joe i Orton... to właśnie ta dwójka przeszkodziła mi w zdobyciu Intercontinental Championship... Destroyersi, jakkolwiek durnie by to nie brzmiało niszczyć wszystkich w federacji... ale nie uda wam się to! Jak chcecie pokonać największą, najlepszą stajnię w całej historii wrestlingu mając w swoim składzie... no właśnie! Randy Orton, ten, który usługuje Scottowi Hallowi, zapewne nie jest to powód do dumy Legend Killerze. Ale zostawmy Randy'ego, bo pewnie Scott czegoś potrzebuje... następny jest Samoa Joe, człowiek, którego pokonałem już 16 kwietnia... ale sekundkę bo coś mi się przypomniało! Czy to nie było po interwencji mojego dawnego przyjaciela? Tak... właśnie ty Rhino, muszę przyznać, że ten Gore udał Ci się wyjątkowo. Ale ty Rhino podobnie jak Randy zmiękłeś! To już nie ten Rhino, który szalał na ringach ECW i WWE, teraz trzymasz z ofermami, a w WWE? W WWE razem z nami trząsłeś federacją, prawie cała szatnia bała się Ciebie Terry! Lecz jak widać... to już czas przeszły... It's OVER!

Ale teraz kończę mówić o ofermach... bowiem przechodzę do Rated Coalition. Wybaczcie panowie, ale panie mają pierwszeństwo... a w szczególności piękne kobiety. Lita. Edge wiele mi o Tobie opowiadał... piękna, inteligenta... i dlatego szczególnie miło mi przywitać Cię. Wszystko się potwierdza. No i przede wszystkim robi to, co najlepsze... zasila szeregi Rated Coalition! Życie Edge'a bez Ciebie nie miałoby sensu... i ja się wcale nie dziwię! Tak więc Lady... prosimy Cię nie opuszczaj nas.

Następnie chcę przywitać człowieka, który w pojedynkę roznosił WCW... Bill Goldberg. Do jednego muszę się przyznać przy przywitaniu Ciebie Bill. Kiedy oglądałem to, co prezentowało WCW, to właśnie Ty najbardziej mi imponowałeś. 173 walki bez porażki... niesamowity streak. Teraz zastanówmy się, czy któryś z Destroyersów mógłby poszczycić się podobnym wyczynem? Nie sądzę. Co prawda Samoa Joe miał 18 miesięcy bez spinowania lub odtappowania... ale przyznajmy sobie szczerze, ile on przegrał walk. Bill nie słuchaj tych, którzy są zazdrośni o twoje członkostwo w Rated Coalition... przemawia przez nich zazdrość, 'cause we own the business... and there's nothing they can do 'bout it!

Edge na To the Death zmierzysz się z tą dwójką patałachów AJ'em, który również nie jest tym samym Phenomenalem... kolejny, który zmiękł przez ten krótki okres czasu, a także Stinga w 3 way I Quit matchu. Nie masz się czego bać. Lita, ja i Bill jesteśmy z tobą... mając taką obstawę-co prawda nawet bez nas byś wygrał- nie można przegrać przyjacielu. And if ya don't know... now ya know!

03.jpg

Ostatnia Gala nie miała tak wyglądać !!! To wszystko twoja wina :

Heyman ... Do cholery co Ty sobie myślisz !!! Miałem walczyć 1 vs 1 a nie w żadnym tagu !!! Moim przeciwnikiem miał być Goldgerg a nie jakaś para dwóch przydupasów Edga .

Heyman... W środę walczę z Goldbergiem na samym początku gali one VS one i nikt nie przeszkodzi nam w tej walce a Ty dopilnujesz tego , rozumiesz NIKT nie przeszkodzi mi ani Bilowi w naszej walce !!! Nie wiem jak to zrobisz , nie interesuje mnie to nawet a musisz !!!

Druga sprawa ... Mówisz coś o no1 contender do pasów T&T wiesz dobrze że wraz z Rhino ... Tak z Rhino powtórzę Ci odbierzemy je The Rockowi i panience która się zwie Jericho i co najgorsze dla tego biznesu każe nazywać się wrestlerem !!! Jeśli trzeba bd walczyć o prawo walki z Rockiem i Y2J na tej samej gali to WALCZĘ wraz z Rhino ... Tak panowie posiadacze pasów , Goldberg mi nie jest straszny !!! Bill nie obchodzi mnie to nic że masz brać jakiś udział w meczu o IC pas , jeśli nie jesteś tchórzem to przyjmiesz moje wyzwanie i spotkamy się wreszcie oko w oko w ringu . Ja kontra Ty i nikt inny !!! A dopilnuje tego nasz GM , może jakaś ochrona aby przydupas Cage czy inny nie chcial Ci pomóc . A więc Goldberg walczysz czy mam przyjść po Ciebie ?!!!

Heyman Pamiętaj walczę z Goldbergiem a w razie czego stoczę też pojedynek wraz z Rhino o prawo no.1 do pasów T&T !!! Niestety ale sam mnie do tego zmusiłeś , wszystko miało być inaczej ale JOe zawiódł się na Tobie i nie odpuści teraz tego tak łatwo !!

Wiem że nie jesteś głupcem i jeśli nie chcesz stracić największej gwiazdy i przyszłości wrestlingu to dasz mi to czego chcę !!!

Ja nie żartuję i nie obchodzi mnie nic albo walczę z Goldbergiema później zdobywam wraz z Rhino prawo walki z Rockiem i Jericho albo ... Odchodzę !!!!!

• Urządzenie:  Windows

Ja nie żartuję i nie obchodzi mnie nic albo walczę z Goldbergiema później zdobywam wraz z Rhino prawo walki z Rockiem i Jericho albo ... Odchodzę !!!!!

Nananana, nananana heeey good bye!

Widzę Joe że żyjesz jeszcze tą szkółką wrestlerską zwaną TNA... musisz jednak zrozumieć że tutaj nie jesteś megagwiazdą która ma GM'a na swoje zawołanie. To jest WSF tu jesteś jednym z wielu... Heyman to nie Carnet czy jak mu tam było. Nasz GM ma jaja, przynajmniej tak wygląda po jego dotychczasowych decyzjach. Posłuchaj kogoś takiego jak Ja, człowieka który spędził na ringu już 18 lat i zawsze w federacjach znanych na całym świecie, przodujących w liczbie fanów. Walczyłeś kiedyś na WrestleManii, największej imprezie roku? No właśnie... ile jesteś w tym biznesie? 8 lat, 9... Całą karierę byłeś w Japonii i 4 brandzie WWE... Nie mówię że tam było gorzej, nie... tam było inaczej, tam mogłeś stawiać warunki... A teraz przychodzisz do WSF, obecnie najlepszej federacji. Przychodzisz i dużo mówisz, o tym jaki jesteś świetny etc. etc. No i rzeczywiście - bierzesz udział w walce o pas WSF... i przegrywasz, to nic złego, każdy kiedyś przegrywa. Ale Ty po tym zaczynasz straszyć... żebyś straszył zawodników to bym Cię zrozumiał, ale Ty straszysz GM'a... jeśli nie da Ci walki o pas to odejdziesz... hahaha... pełen profesjonalizm... zachowaj trochę pokory Joe i pamiętaj tu nie jesteś najważniejszy...

Hit the bricks Junior.

Sorka Joe ale ten wieczór mam już zajęty ale z chęcią spotkam się z tobą za 2 tygodnie jeśli nadal będziesz cały po walce tag temowej :D W tym tygodniu stoczę walkę o udział w walce z Makaroniarzem więc skupię się na tym a nie na tobie więc wybacz :P

w1puet.png

You think you know us...

You think you know us...

You think you know us...

You will never know us...

Rated Coalition... you think you know us...

edgelita5.jpg

Wraz z tym, jak Rated Coalition wzrasta w siłę tym ja, czuję się pewniej jeżeli chodzi o mój mecz na To The Death. Czego miałbym się bać... niektórzy powiedzą "nigdy nie walczyłeś w meczu o takiej stypulacji..." Jest to prawdą i zaprzeczyć temu nie mogę. Można powiedzieć, że w tym rodzaju meczu jestem "rookie". Ale co z tego? Powiedzcie mi? Co jest w tym meczu takiego, czego ja bym już nie doświadczył? Brak dyskwalifikacji? Przywykłem do tego. Nie zapomnijcie, z kim rozmawiacie... Ja... The Ultimate Opportunist... Rated R Superstar- Edge. Byłem we wszystkim, czego można doświadczyć. Byłem w Ladder Matchach, meczach, które razem z moim partnerem Christianem wymyśliłem- TCL, Tables, Ladders and Chairs... Steel Cage matches Street Fight... mówiąc prosto i innymi słowami... ból jest mi obcy. Tyle stołów ile zostało rozbitych na moim ciele, wy w życiu nie widzieliście. Spadłem z tylu drabin, że wy się na tyle w życiu nie wspinaliście... no i w końcu moje ulubione krzesła... tyle razy, ile ja zostałem uderzony krzesłem... nie da się tego zliczyć... ale jeszcze piękniejsza jest liczba osób, które pokonałem moimi pięknymi krzesłami. Ah... wracają wspomnienia z czasów Ery Attitude WWF i naszego wspaniałego tag teamu, pamiętasz Christian? Ale tutaj jest Wrestle Show Federation... nie mogę żyć przeszłością. Wracając do mojego meczu. Nie mam się czego bać.

AJ Styles... ah... kiddo, przypominasz mi samego siebie. Młody, zarozumiały. Myślałem, że świat stoi przede mną otworem. Że wystarczy... jak to mówią wyciągnąć rękę i brać co najlepsze... Myślałem, myślałem... że mogę mieć to wszystko od tak. Gdy tylko zapragnę. Heh... te czasy młodości... jednak... jednak prawdziwy świat wygląda troszeczkę inaczej... hell no... powiedzmy sobie szczerze... nic nie jest takie kolorowe jak wygląda. Świat... jest zły... świat, jest okropny... świat boli... świat to walka AJ. Walka... w której tylko najtwardsi.... najtwardsi przetrwają... a słabi odpadają. I możesz być damn sure AJ, że ja nie należę do tych słabszych. Jesteś dzielny, walczysz do końca... jednak by być top star tutaj AJ potrzeba czegoś więcej niż odwagi i pewności siebie... wiesz, co na prawdę jest potrzebne? Potrzebna jest odrobina skur#$%&twa we krwi... możesz sobie myśleć co chcesz, ale taka jest prawda. Cały czas prawisz mi kazania na temat sposobu mojego bycia, mojego stylu etc. Ale zobacz postaw się w mojej sytuacji... i teraz powiedz mi, czy byś z tego zrezygnował? Może i jesteśmy "bad ass", ale... popatrz... Christian... człowiek, któremu mogę zaufać w 100%. Ktoś, kto zawsze pomoże mi w trudnej sytuacji... ktoś, komu mogę się wyżalić ze wszystkiego... ktoś, komu właściwie mogę powiedzieć, oddałbym mój World Title, gdyby tylko tego chciał... bo właśnie takim typem osoby jest Christian. Zawsze pomoże... dobry przyjaciel. Znam go od dawna i wiem, że przyjaźń z nim jest bardzo ważna. Dalej... Lita... powiedz mi AJ... czy zrezygnowałbyś z takiego skarbu. Jest to osoba, za którą oddałbym wszystko, bez wyjątku... nawet mój World Heavyweight Title. Wspaniała, mądra, piękna, kochana Lita. Bez niej moje życie nie miałoby sensu... i teraz powiedz AJ, zrezygnowałbyś z tego wszystkiego? Tylko dlatego, żeby być "good guy". Szczerze, dbasz o te dzieci na widowni, które krzyczą i śmieją się jak wchodzisz? Bo ja już przestałem... teraz liczę się ja i ludzie mnie otaczający... Przestałem sie przejmować zdaniem innych, gdyż gdy masz prawdziwych fanów, takich jak nasi Rated Peeps, to będą oni z tobą bez znaczenia, czy jesteś "dobry", czy też jesteś "bad ass"... Pomyśl nad tym co ci powiedziałem AJ. Aaaa... i jeszcze jedno... możecie być pewni AJ i Sting... na To the Death... nie powiem "I Quit..." i to ja będę tym, który opuści arenę z World Heavyweight Title na moim ramieniu...

jrthqr.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

AJ Styles... ah... kiddo, przypominasz mi samego siebie. Młody, zarozumiały. Myślałem, że świat stoi przede mną otworem. Że wystarczy... jak to mówią wyciągnąć rękę i brać co najlepsze... Myślałem, myślałem... że mogę mieć to wszystko od tak. Gdy tylko zapragnę. Heh... te czasy młodości... jednak... jednak prawdziwy świat wygląda troszeczkę inaczej... hell no... powiedzmy sobie szczerze... nic nie jest takie kolorowe jak wygląda. Świat... jest zły... świat, jest okropny... świat boli... świat to walka AJ

Nie wiesz Edge z kim gadasz, rady odłóż dla swojej dziwki lepiej.. ja jestem 3 krotnym NWA World Heavyweight Champ'em, najbardziej prestiżowym trofeum z stu letnią historią, wiec "kiddy" daruj sobie, bo ego cię przerasta..

Nie zapomnijcie, z kim rozmawiacie... Ja... The Ultimate Opportunist... Rated R Superstar- Edge. Byłem we wszystkim, czego można doświadczyć. Byłem w Ladder Matchach, meczach, które razem z moim partnerem Christianem wymyśliłem- TCL, Tables, Ladders and Chairs... Steel Cage matches Street Fight... mówiąc prosto i innymi słowami... ból jest mi obcy.

Tables ? Ladders ? "TCL" :lol tym to się zabawiają amatorzy ^^ ja uczestniczyłem w most innovated match in professional wrestling history... Ultimate X, a także Elevation X, Lethal LockDown czy King of the Mountain.. przy tym te Twoje drabinki czy ukochane krzesełka (jakiś fetysz?) opadają i aż siara się przyznawać =))

tyle razy, ile ja zostałem uderzony krzesłem... nie da się tego zliczyć...

Nasz champ ma naprawdę słomę w butach, widać ekspertem od krzesełek nie byłeś, skoro jak wspomniałeś tyle razy dostałeś nimi w mordę.. =))

TIME TO PLAY THE GAME !

kingpo7.jpg

Bill What ??

To nie ty tutaj ustalasz reguły gry,jeśli nawet nasz szanowny GM nie zgodzi sie na mecz w którym w trzech będziemy uczestniczyć,oczywiście to tylko teoria.To pamiętaj że będę wtedy trzymał stronę Steva.

Dlaczego ?

Bo my bardziej zasługujemy na ten pas niż ty!!

Bill mam do Ciebie wielki szacunek jesteś świetnym wrestlerem,a przynajmniej byłeś.Wielu ludzi uważa Cię za ideał zapaśnika masz Powera masz charakter,publika Cię kocha,lub kochała,masz wszystko czego trzeba Idealnemu Champowi lecz nie POTRZEBNIE wchodzisz w drogę King of KINGS TRIPLE H.

Bill daję Ci szanse abyś sie jeszcze wycofał z tego całego wyścigu nim skończy sie to czymś gorszym..............

Zastanów sie ....................

pezetvi7.png

Bill daję Ci szanse abyś sie jeszcze wycofał z tego całego wyścigu nim skończy sie to czymś gorszym..............

Zastanów sie ....................

Już decyzja zapadła i na twoje wielkie nieszczęście nie wycofam się z walki o Title shot do pasa IC który posiada europejczyk Santino Marella i pokonam ciebie Triple HHH oczywiście jeżeli GM będzie chciał abyś uczestniczył w tej walce , w której udział już jest potwierdzony Steva Austina . I to nie ja wyjdę z tej gali w roli przegranego tylko ty Triple HHH to będziesz ty . Za pewnie ci to żebyś tej walki nie zapomniał na długi okres i tak ci skopie twój tyłek że mnie popamiętasz na wieki wieków :evil::evil::evil:

w1puet.png

5817317.jpg

Czekajcie , zaraz , zaraz. Muszę to wszystko ogarnąć. Jakaś niedorajda zaraz się popłaczę i opuści federację bo nie ma walki z emerytem , z kolei inny laluś mówi żebym się go posłuchał bo dłużej jest w tym biznesie a na koniec jakiś królik daje szansę na wycofanie się wcześniej wspominanemu emerytowi. Co do diabła? To ja tutaj ustalam reguły i nikt się nie wycofa z walk. Goldberg , Triple H i Stone Cold zmierzycie się o no.1 contender for IC championship a że ostatnio moja sekretarka powtarza mi to samo , że Goldberg upomina się by Destroyer's nie wtargnęło w walkę a jak wtargną to on zdobywa no.1 contender. Pfffff , ciekawe gdzie takie reguły miałeś , dobra Bill nie chce byś zaśmiecał moją pocztę dam Tobie co chciałeś , nikt nie wtaragnie w Twoją walkę bo to walka....w klatce. Tak Steel cage match. Dobra kogo mamy tam dalej , hmm Chris Jericho też swoje grosze do mnie rzucał...niech będzie że na następnej gali wraz ze swoim tag team partnerem zmierzycie się z .... World Championem i jego przyd...przyjacielem Chrsitianem. A i na koniec płaczek , Joe...wiesz drzwi są otwarte , ale zniszczysz sobie karierę odchodząc , ale wiesz co? Mam dzisiaj dobry dzień i jeśli , ale powtarzam jeśli Goldberg się zgodzi to macie walkę otwierającą na następnej gali , tak więc wszystko zależy od Goldberga nie ode mnie. Pozdrawiam...

Mam dzisiaj dobry dzień i jeśli , ale powtarzam jeśli Goldberg się zgodzi to macie walkę otwierającą na następnej gali , tak więc wszystko zależy od Goldberga nie ode mnie. Pozdrawiam...

Niestety ale nie zgodzę się na takie warunki . W tym tygodniu będę walczył o title shot z Triple HHH oraz Stevem Austinem w klatce wiec wybacz Samoa Joe ale ten tydzień mam zajęty i nie będę marnował swoich sił na walkę z tobą tylko skoncentruje się na walce o title shot .

GM na środowej gali która odbędzie się 14.05.08 nie będzie walki Joe vs Goldberg . . .

w1puet.png

58ne9.jpg
Goldberg , Triple H i Stone Cold zmierzycie się o no.1 contender for IC championship

Hell Yeah! Walka o no.1 contender for IC championship z Goldbergiem i HHH!!! Nie ma sprawy. Steel Cage match! Żaden problem, bo to nie ma znaczenia czy będę walczył z całym roosterem WSf, tobą Heyman czy innym King Kongiem! Tak czy inaczej to ja wyjdę cało z klatki i zapewnioną walką o IC title.

A teraz kilka słów do dwóch moich partnerów!

To nie ty tutaj ustalasz reguły gry,jeśli nawet nasz szanowny GM nie zgodzi sie na mecz w którym w trzech będziemy uczestniczyć,oczywiście to tylko teoria.To pamiętaj że będę wtedy trzymał stronę Steva.

Dlaczego ?

Bo my bardziej zasługujemy na ten pas niż ty!!

What?! Cóż Hunter, ogromnie pochlebia mi twoje poparcie, jednak w Steel Cage matchu ja nie idę na kompromis z nikim! Już nie raz stoczyliśmy bój i wiem że w tego typu walki nie wolno ufać nikomu! Bo gdy wejdziesz na ring, jesteś zamknięty z przeciwnikiem którego zadaniem jest tylko zrobienie tobie krzywdy! Sprawy z backstagu nie mają znaczenia, chodzi tylko o spinowanie przeciwnika lub ucieczka z klatki. I wiedz że ja nie jestem z tych osób które mówią że pas bardziej należy się mi! Ja po prostu robię co do mnie należy i daję z siebie 100 % na ringu, And thats is the bottom line!

Tylko ogłaszam wam że jak interweniują Destroyersi w których skład wchodzą Joe , Rinho i Orton to ja wygrywam walkę i otrzymuje Title shot do pasa IC .

Dlaczego to mnie w ogóle nie dziwi! Hmm :thinking: pewnie myślisz że teraz powiem coś w stylu " Jeśli Rated Caolin wtargnął i przerwa naszą walkę, to ja wygrywam i dostaje Title Shota !!!"

I tu cię zagnę! Otóż nie, bo dla mnie to nie ma znaczenia czy do walki dorwie sie jakis inny wrestler!

What?!

Dwóch innych Wrestlerów!

What?!

Trzech innych wrestlerów! To nie ma znaczenia, bo i tak nikt nie będzie na tyle szybki aby przerwać mi Stunnera którym przerwę twoje beznadziejne marzenia. Na następnej gali WSF udowodnię to co mam udowodnić! Skopię dupę twoją i HHH, a potem przyjdzie czas na ciebie Santino!!!

So if you wanna me to bit HHH and Goldberg ass, Give Me a Hell Yeah!!!

Hell Yeah!

I said Give Me a Hell Yeah!!!

Hell Yeah!!!

And thats is tha bottom line couse Stone Cold said so!

220pxstonecoldskullbeerri9.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...