Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

normal_ajstyles77.jpg

Edge za dużo gadasz, ja tylko skromnie się powtórzę, by to do Ciebie dotarło, o ile to możliwe.. nieważne czy się zgadzasz, nieważne czy chairman to akceptuje, nieważne czy innym się to podoba.. idę po swój pas.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

rock01.jpg
WSF TAG TEAM CHAMPIONSHIP!! Zastanów się! Sam żadnego pasa nie zdobędziesz!

Woooow, woooow , woooow, WooooW! Możesz powiedzieć What the hell you thinking? Wykrzykujesz tutaj Tag Team Chapions , że zdobędziesz , że to Twój cel ? Niech Rock Tobie coś wyjaśni , Ty nigdy tego pasa nie zdobędziesz , oczywiście Rock wie , zasłużyłeś sobie na jakie takie miano w różnych federacjach ale nie tutaj. The Rock tworzy niech to tak nazwie , niezwyciężony dueat wraz z Chris'em Jericho i Rock sam nie miał by tych pasów , choć idzie mi to z ciężkim sercem mówić , lecz taki monkey ass jak Ty może tylko pomarzyć o złocie. Więc Rhino , mogę powiedzieć tylko jedno.....Just Bring It....

A dalej też trzeba kogoś wymienić a tak....overRated R Edge , który pokonał niech wyliczę , młodzika , emeryta i samoańskiego dzikusa , no zaprawdę Edge jesteś fantastyczny , ten pas który trzymas na prawdę dobrze Ci pasuje....tylko The Rock uważa jak i cały świat that's You absoulutly suck. No ale skup się na swoich walkach ja się skupie na swoich a jak przyjdzie okazja , Rock odbierze Ci ten pasek.

IF YOU SMELLLLLELELELELLLLL WHAT THE ROCK IS COOKING

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

samoajoe.jpg

Egde ... miałem dać Ci spokój ale Ty chyba tego nie chcesz , nie dość że nie potrafisz sam wygrać walki tylko potrzebujesz przydupasów aby ci pomagali i to jeszcze w jakim stylu ! Pierwsza gala PPV a ty już zaczynasz grać nie fair , krzesła , Cage twój przydupas , ... coś nie tak chyba panie świetny i najlepszy :8

Widzę że wystarczyło ci kilka dni abyś pozjadał wszystkie rozumy świata , blask lśniącego pasa poprzestawiał ci nieźle w głowie ! Nie bój sie jeszcze nie będę z tobą walczył , jeszcze nie teraz ale wiedz że ... Wszędzie gdzie tylko będziesz bronił tego pasa ja też tam będę !!! Może zaatakuję Cię a może i nie !!! Sam po prostu tego chcesz, musisz stracić tą błyskotkę bo poprzewracała ci nieźle w głowie . Zapamiętaj me słowa : Kiedy bd bronił pasa WSF przeciwko jakiemuś zawodnikowi to wiedz że ja Samoa Joe bd z nim , ... przeciwko Tobie !!! I nie ważne kto to bd !!!

AJ ...Chcesz walki o pas ... Ja obecnie jestem tym zainteresowany ale wiem byłeś razem ze mną w tej walce, zrobiliśmy jednak to do czego nie powinniśmy dopuścić : Pozwolić wygrać Edgowi !!! Nie tylko ty masz go dość , gada cały czas , pier!@#li farmazony jaki on jest naj naj naj a nie mógł pokonać mnie ani ciebie sam !!! Wierz mi jeśli będziesz z nim walczył to ja zajmę się Cagem i nie przeszkodzi on w tej walce . Ale pamiętaj , nic za darmo !!! Będziesz miał u mnie dług ale spokojnie jeszcze nie teraz ale już niedługo spłacisz go a wtedy rozejdziemy się w swoje strony !!!

Sting ... Nie mam nic do ciebie ale że jesteś przyjacielem mojego wroga : Goldberga więc jesteś też moim wrogiem !!!

Sting jeśli masz choć trochę godności i honoru to opuść go, bo WY dwaj starcy razem nic nie osiągniecie a przy mnie i Rhino Twoja przyszłość bd wyglądać o wiele lepiej !!!

Orton ... Chcę abyś stał się moim sprzymierzeńcem !!! Jesteś świetny , prezentujesz wielki poziom i masz przede wszystkim ogromny potencjał . Randy przyłącz się do mnie i Rhino a będziemy trząść całą FEDERACJĄ !!! Ty przede wszystkim podobnie jak i my obaj jesteśmy przyszłością tego biznesu , Takery , Trajpele czy inne cuda nie widy odchodzą szybko w cień a MY młodzi, świetni i NAJLEPSI wkraczamy w nowy świat stając się najlepszymi w tym biznesie . Randy ... A więc mogę na Ciebie liczyć ???!

Chcę jeszcze ostrzec jedną osobę : ...Goldberg! Nie licz na Ortona , nie licz na Stinga jeśli jesteś nadal taki mocny to nie pozwól nikomu ingerować w naszą walkę , załatwmy to między sobą !!!!!

Rhino ... powodzenia w walce o pas :t_up:

Goldberg, na początku pomyślałem...Wielki Goldberg i Sting chcą bym był ich sprzymierzeńcem..Wielka sprawa, ale jednak jest coś nie tak..."Legend Killer" Randy Orton jakby nie patrzeć jestem do czegoś zobowiązany..Zobowiązany do skopywania tyłków wrestlingowym dziadkom, a więc wybaczcie, ale wolę być waszymi przeciwnikiem niż sprzymierzeńcem..

Joe, mówisz że jestem świetny..Legend Killer o tym wie.Na początku nie uśmiechało mi się pracować z ludźmi z byłego TNA..Jednak doszedłem do wniosku, że w trójkę rozniesiemy WSF!!

Możecie na mnie liczyć..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

rhinors4.png

To już dziś! To już nie długo! Rhino dostał drugą szansę na zdobycie pasa! Tym razem IC Champ Santino Marella stanie na przeciwko mnie i Christianowi! Walczymy w trójkę! Podwójne niebezpieczeństwo czeka każdego z nas! Santino! Nigdy nie zdobyłeś tego pasa! Nigdy go nie obronisz! To będzie Twoja pierwsza walka o pas! Pierwsza i ostatnia! Zdobyłeś go nieuczciwie! Za to JA! ZABIORĘ CI GO UCZCIWIE! Samoa Joe nie będzie interweniował! Sam go o to prosiłem! Edge nie będzie interweniował! Znam go dobrze! Nawet jeśli... Widzisz Santiango! Tobie nie ma kto pomóc! A mi czy Christianowi - TAK! Jesteś z góry skazany na porażkę!! Who's the man? Who's the fuckin' man? Kto pokona Rhino? KTO?! Santino Marella - NIE! Christian Cage - NIE!! ZWYCIĘZCA MOŻE BYĆ TYLKO JEDEN! THE WAR MACHINE RHINO!!

Druga ważna walka tej gali to Samoa Joe vs Goldberg! Rhino czuje że Goldberg coś kręci! Goldberg chce walczyć nie uczciwie! Goldberg obawia się że Rhino będzie chciał pomóc Samoa Joe! Boisz się? Dobrze! But.. mam propozycje! GM! Chcę być Special Enforcer w tej walce! Będę czuwał nad tym czy wszystko będzie zgodne z przepisami! NIE! Nie chce pomóc Samoa Joe! Rhino chce normalnej walki! Aby Samoa Joe mógł pokazać kto jest górą!! Na koniec The War Machine chce zwrócić się do obecnego Tag Team Championa! THE ROCK! Myślisz że jesteś dobry! Myślisz że dobrze walczysz! Myślisz że jesteś najlepszy! POPATRZ NA RHINO! 1000% Hardcore'u!!! 1000% Poweru! 1000000% WALKI! Posiadasz pas! Ale to minie! Joe i Rhino już się szykują! Przygotowują! Trenują! I CZEKAJĄ NA NAJBLIŻSZE STARCIE! Wasze pasy! Mogą być niedługo nasze!! To nie ważne w jakiej federacji jesteśmy! Mogę walczyć w 4 sided, 6 sided or 8 sided ring any time any where!! Bo tylko 3 słowa mogą opisać to co się będzie działo kiedy Rhino zdobędzie dwa pasy!!! GOOORE! GOOORE! GOOORE!

img0580fc9.jpg
ale że jesteś przyjacielem mojego wroga : Goldberga więc jesteś też moim wrogiem !!!

Chwileczkę, fakt. Goldberg jest moim starym dobrym kumplem, co nie znaczy, że jestem w nim w jakimś sojuszu, albo trzymamy się razem :x

Po prostu, gdy będzie w jakiś kłopotach to mogę mu pomóc i to tyle.

a przy mnie i Rhino Twoja przyszłość bd wyglądać o wiele lepiej !!!

Hmm.. nie wątpię, mam się do Was dołączyć, a ty mnie nazywasz dziadem.? :thinking: Więc po co Ci ten staruch.? Decyzja trudna, ale za niedługo możecie się spodziewać odpowiedzi.

Wielki Goldberg i Sting chcą bym był ich sprzymierzeńcem.

Randy, ja nic takiego nie powiedziałem. Przed chwilą powiedziałem, że żadnego sojuszu nie ma ! !

obowiązany do skopywania tyłków wrestlingowym dziadkom

:| .. znów ta gadka. Założę się gdybyś stanął oko w oko z takim dziadkiem to przegrałbyś, błagając o litość. Stary, to nie znaczy, że już nic nie może :x Ja czuję się świetnie, jestem pełen energi.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Goldberg, na początku pomyślałem...Wielki Goldberg i Sting chcą bym był ich sprzymierzeńcem..Wielka sprawa, ale jednak jest coś nie tak..."Legend Killer" Randy Orton jakby nie patrzeć jestem do czegoś zobowiązany..Zobowiązany do skopywania tyłków wrestlingowym dziadkom, a więc wybaczcie, ale wolę być waszymi przeciwnikiem niż sprzymierzeńcem..

Randy spodziewałem się że to nastąpi ale że taaak szybko to już mnie to troszkę dziwiło ale ci tego nie wybaczę może być tego pewny i jak tylko skopie tyłek gościowi z wysp Samoa z niejakim Joe to zaraz zabiorę się za ciebie i zobaczymy czy udowodnisz wtedy czy jestes taki Killer jak sam siebie określasz . Ale mam niespodziankę dla ciebie bo mój Przyjaciel Sting , Booker i ... ( narazie nie wyjawię o kogo chodzi ale ta osoba wygrała swoją walkę na pierwszym PPV , dowiecie się o tym po dzisiejszej gali i będzie to dla was nie lada niespodzianka ) . Randy okazałeś się zdrajcą i możesz być pewny że taak jak ty nas zostawiłeś tak prędzej czy później Rinho i Samoa Joe cię zostawią i zobaczymy co się będzie z tobą działo wtedy :evil: pamiętaj mam cie na oku . . .

Chcę być Special Enforcer w tej walce! Będę czuwał nad tym czy wszystko będzie zgodne z przepisami! NIE! Nie chce pomóc Samoa Joe

Rinho zgoda będziesz Special Enforcer ale jak będziesz faworyzował Samoa Joe to możesz pożegnać się z swoim title shotem na past tag teams . Wiec Rinho umowa stoi ???

Edytowane przez Gość
w1puet.png

Długo nie było mnie na WSF bo musiałem zrobić badania na dopingi xD . ALe już powróciłem nie naszprycowany dopinagami tylko w swojej mistrzowskiej formie . I teraz jestem w sojuszu z największą gwiazdą WSF i jest Nim !!!. A nie nie powiem przekonacie sie w krótce gdzie zobaczycie nas w akcji

6-4.jpg

Edytowane przez Gość
f6dfb83c87.png

You think you know me...

88.jpg

Jestem... jestem na prawdę załamany... jestem totalnie załamany waszą postawą... może nie pamiętacie, ale kto w tej federacji jest mistrzem? No, powiedzcie mi kto!? Ja wam przypomnę... tą osobą jest nikt inny jak Ultimate Opportunist- Edge. Widzicie... zaczynam mieć dość tego, jak obgadujecie mnie, konspirujecie... jest to takie żałosne, że mi aż zaczyna was być żal... Mamy tutaj jakiś problem? Aż tak wam przeszkadza mistrz taki jak ja? Mistrz z wrodzonym talentem? Wrestlingiem we krwi? Charyzmą? Zdolnościami dyplomatycznymi? Umiejętności nawiązywania kontaktu z publicznością? Jeśli tak, to najwidoczniej nie zależy wam na dobrym imieniu tej federacji... bo widzicie, od kiedy ja jestem mistrzem, wszystko układa tutaj się w najlepsze. Owszem, cały czas powtarzam jaki ja jestem wspaniały... ale spójrzmy w przeszłości... czy tak samo nie było z tobą Goldberg? Czy tak samo o sobie nie mówiłeś ty Sting? Pozwólcie, że wam odpowiem... właśnie tak było... tak samo. Z jedną malutką różnicą... ja mówię, że jestem najlepszy, gdy faktycznie jest to prawda... wy jednak mówiliście o sobie najlepsi, bo sami tak uważaliście, ale let me tell ya... to nie była prawda. Bo najlepszy może być tylko jeden... a jest nim Ultimate Opportunist.

Samoa Joe... coraz bardziej mnie zawodzisz... myślałem, że to właśnie ty jesteś moim najgroźniejszym przeciwnikiem... jakże mocno się pomyliłem. Wystarczyło, że upłynęła chwila czasu, a ty już szukasz pomocy... pomocy i to u kogo... "The War Machine" Rhino? Chyba sobie żartujesz... powiem ci szczerze... Rhino wraz z ECW umarł... on i te jego "hardcorowe" akcje... dobre żarty. Chcesz wiedzieć, kto jest prawdziwym Mr. Hardcore? Spójrzmy na moją walkę na Wrestlemanii. Stanąłem tam one on one z największą legendą hardcore'u w historii tego biznesu- Mickiem Foleyem. I co? Po pięknym Spear na płonący stół... walka skończyła się moją wygraną. I kto teraz jest hardcore'owy? Nawet już nie będę wspominał o naszych- moich i Christiana wspaniałych Ladder i TLC meczach. Ja i Christian jesteśmy tutaj numerami jeden jeżeli chodzi o hardcore. Następnie Joe... nawiązujesz przyjaźń z Randym Ortonem? Tutaj muszę ci pogratulować... jednak... Randy prędzej czy później zdradzi cię... wbije nóż w plecy... bo właśnie takim typem człowieka jest... takim samym jak ja... dlatego właśnie w Rated RKO tak wspaniale nam się pracowało... jednak teraz wychodzi na wierzch kto był mocniejszą stroną Rated RKO Randy... Chcesz się sprzymierzać z Samoa Joe Orton? Aż taki miękki się zrobiłeś? Będziesz tak jak Joe "nice guy"? Powinieneś wiedzieć, że nice guys always finish last! Dlatego ja nie jestem nice guy... lecz to twój wybór Randy...

Wszyscy... cały roster... Wiem, że nie możecie wytrzymać tego, że Rated R Superstar, Ultimate Opportunist, Master Manipulator jest mistrzem tutaj... jednak pogódźcie się z tym... bo Rated Coalition is a fact! Czy wam się to podoba czy nie ja i mój partner Christian Cage jesteśmy tutaj top stars... i nic nie możecie z tym zrobić... proponuje wyłońcie w końcu contendera, bo informowanie mistrza w ostatniej chwili kto jego przeciwnikiem jest... zwracam się tutaj do zarządu.

A teraz opuszczam was... przemyślcie sobie wszyscy to, co powiedziałem.

jrthqr.jpg

Aż tak wam przeszkadza mistrz taki jak ja

Tak przeszkadzasz bo ten pas masz tylko dzięki szczęściu

Mistrz z wrodzonym talentem ?

Edge ty masz talent do gadania głupot . Jesteś jedynym wrestlerem bez talentu

nawiązywania kontaktu z publicznością

Haha to czego zawsze gdy pokazujesz wskazujący i mały palec publika gwiźdże i robi buu ja to gdy wejde na ring to slychać wrzaski i krzyki idzie mistrz !!

f6dfb83c87.png

• Urządzenie:  Windows

77038pi.jpg

Welcome to WSF is Jericho!!!

Przepraszam Was dziewczynki że dopiero teraz się odzywam, ale świętowałem obronę mistrzostwa na last PPV. Na początek pogratuluje sobie, sobie i jeszcze sobie, no i może Rockowi pięknej walki na COTW. To było coś pięknego... Ty Paprykarz Twój partner którego tak ochoczo ratowałeś w ostatnią środę coś Cię nie polubił za bardzo... i oto pierwsza lekcja "Miej oczy dookoła głowy". Przy okazji widzę że BigRedJackass opuścił Nasze skromne progi, w sumie nic dziwnego słabeuszy Nam nie trzeba.

Jest ktoś kto odważy się stawić czoła WSF TagTeam Chamipons?

4135849.jpg

Tak jak się spodziewałem cisza... A nie, jakiś Łajno się rzuca... a to Ty Terry, stary znajomy z ECW... daruj sobie to, walka ze mną nie wyjdzie Ci na zdrowie...

Ktoś jeszcze... Hardy?... A Jeff Ćpunek... za dużo koki stary, odstaw to świństwo i popatrz na to realnie... Ty Mistrzem? haha...

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś aspiracje do tego pięknego pasa zawieszonego na moim ramieniu wysyłajcie CV i Listy motywacyjne na adres e-mail OnlyRealChamp@WSF.eu z dopiskiem Jestem jackass, ale się staram. Wszystkie prośby rozważymy i oddzwonimy...

Wiec może Chris pierwszego e-maila dostaniesz od Joe i Rinho hehe . Wiem że nie mają szans w walce z wami ale cóż jak trzeba to trzeba i mam nadzieje ze razem z Rockiem przekopiecie grupy tyłek Joe i Rinho :t_up:

Rinho jako specjalny sędzia ok ale jak zaakceptujesz mój jeden warunek o którym już wcześniej mówiłem . Samoa Joe wiem że próbujesz wszystkiego żeby mieć swoich ludzi na ringu ale nie spodziewałem się że będziesz próbował aż takich numerów ale cóż jak mus to mus . Jak wygrasz to tylko nieuczciwie więc to ci chwały nie przyniesie ale tylko stracisz swoich fanów a jest ich chociasz garstka ale lepsze to nic nic . 1 vs 1 na uczciwych zasadach nie masz zadnych sans z Billem Goldbergiem . Rinho nie próbuj zandych numerów bo moi przyjaciele będą z uwagą przyglądali się tej walce .

:evil::evil::evil::evil:

w1puet.png

Rinho zgoda będziesz Special Enforcer ale jak będziesz faworyzował Samoa Joe to możesz pożegnać się z swoim title shotem na past tag teams . Wiec Rinho umowa stoi ???

Lol czopku widzę że Ty nie wiesz o co biega a więc wytłumaczę Ci i może dotrze to do twojej pustej mózgownicy , taki niby doświadczony a zasad nie zna w ogóle :lol

Rhino bd czuwał aby jakiś jak Ty to określasz sojuszników czy też sprzymierzeńców nie chciał Ci pomóc w naszej dzisiejszej walce , szczerze to nie dziwię Ci się w ogóle że starasz się kombinować i szukać przydupasów bo wiesz dobrze że same twe w starciu ze mną są bardzo małe !!!

Bill ... Ty udajesz człowieka którym nie jesteś , będę musiał przywrócić Cię już dziś do rzeczywistości !!!

Ty mnie straszysz Bokerem i jeszcze jakimś może zamaskowanym ninja :8 Nic z tego to bd 1 VS 1 ! NIKT ani NIC nie wypaczy zwycięstwa w tej walce któregoś z nas !!!

Jericho ... Rock ...Rock ... Jericho ...

Już nie kłócicie sie ?!!! Hmmm jaka jest krótka droga od gniewu ... złości... do przyjaźni i ... szacunku .

Czujecie się tacy pewni . Wręcz za pewni ! Wielcy mistrzowie T&T WSF , zdobyliście te pasy w federacji jako pierwsi i jako pierwsi je stracicie !!! Jericho ... pamiętasz jeszcze jak mi groziłeś przed walką kwalifikacyjną o pas WHC w WSF . W tej walce był przecież też sam The Rock ! A przymnijcie mi kto pokonał wtedy The Rocka , Jericho i Ortona ! No kto ?!!! No kto ?!!! .... Y2J głowa spuszczona w duł i milczysz ??!!! Dlaczego ???!! Ja dobrze wiem dlaczego !!! Rock też to wie i Ty też ! Ale przypomnę Ci : Samoa Joe pokonał już w WSF The Rocka , Randy Ortona i Ciebie gadającego Y2Ja :lol Zamiast biadolić zacznij się martwić i pogódź sie naprawdę z the Rockiem bo nie JUTRO ale już za TYDZIEŃ walczymy !!! Wiem Jericho dobrze wiem kogo pokonaliście w obronie pasów ... Dwóch przypadkowych wrestlerów , jeszcze jakoś ciągnął pojedynek Curryman ale w pojedynkę nic nie był w stanie zdziałać . Zauważ że Joe i Rhino to nie zwykła mieszanka i jeśli nie jesteś głupcem i masz choć trochę honoru to zgodzisz się na tą walkę , zgodzisz się !!! A jeśli odmówisz to ja podpiszę kontrakt o walkę o pasy T&T w obecności General Managera na twojej ślicznej buźce ... krwią !!! A wtedy nic nie stanie nam aby skopać wam obu tyłki !!!

Joe nie żartuje , dziś rozprawia się z Goldbergiem a potem bierze się za was dwóch ! Wraz z Rhino mamy ogromną przewagę bo ja jestem jego pewny a on mnie . A niestety tego nie można powiedzieć o was ... Nie zdziwię się jak któryś z was wsadzi "nóż w plecy" swojemu partnerowi i przyczyni się do jego porażki ! Tak Jericho Ty jesteś w stanie to zrobić ... Zdradzić !!!

Randy ... dobrze wiedzieć że mam Cię po swojej , lepszej stronie :)

• Urządzenie:  Windows

Joe, nie zapomniałeś o czymś a gdzie Twoje sztandarowe "Joe's gonna kill you" :lol

Mówisz że mnie pokonałeś... hmm... już pamiętam a więc pokonałeś mnie wtedy, kiedy byłem z Rockiem na backu, a Hall odwrócił uwagę Ortona, Ty go wtedy spinowałeś i wtedy właśnie mnie pokonałeś...

A może przypomnij mi jak Ci poszło w walce o tytuł... hmm... jakoś nie widze u Ciebie pasa...

Poza tym co do naszej walki, znowu widzę dwóch przypadkowych wrestlerów... co Ty myślisz że możesz tak sobie wpaść i żądać meczu o tytuł... śmiech na sali... W tym momencie zwracam się do GM, zrób szefie jakiś turniej #1contender, bo zaraz mi tu wpadnie Rysiek & Tadzik i też będą chcieli walki o pas...

Więc Joe nie kozacz tylko najpierw udowodnij że zasługujesz na walkę ze mną...

A najważniejsza sprawa, nie wysłałeś CV... :lol

Lol czopku widzę że Ty nie wiesz o co biega a więc wytłumaczę Ci i może dotrze to do twojej pustej mózgownicy

Samoa Joe ty za to nie masz pustego brzucha lepiej uważaj bo się niedługo ring załamie gdy na niego wejdziesz wielka gwiazdo TNA

Randy ... dobrze wiedzieć że mam Cię po swojej , lepszej stronie

Randy i tak ci nic nie da z tym swoim RKO niby fakt ma pas WWE CHampion ale tylko szczęście mu pomogło

Ktoś jeszcze... Hardy?... A Jeff Ćpunek... za dużo koki stary, odstaw to świństwo i popatrz na to realnie... Ty Mistrzem? haha...

właśnie popatrzyłem na to realnie i widze że tylko sie kompromitujesz bo chcesz zostać mistrzem . Ty możesz zostać mistrzem w przegrywaniu pasa ze mną stary . Era Y2J sie skończyła nawet byś nie umiał wygrać walki z Hornswoogle a co dopiero z IC Championem

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...