Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

mick-foley-interview-20070305044936622-000.jpg

Mick Foley...tak, tak to ten bez ucha i zębów :lol . To on opuścił stanowisko komentatorskie na SmackDown! by przybyć do WSF! [cheer] Oczywiście za główny cel stawia sobie rozbawienie kolejnych milionów ludzi. [śmiech] Ale nie jest tutaj sam! Jest wraz z moim byłym tag team partnerem i przyjacielem. Wrestlerem z najwspanialszą karierą, którego zna tak blisko. A jest to... [słychać theme Micka] wait a minute, coś mnie swędzi w spodniach... o tak, tak już nie, wszystko w porządku. Jest to... Misteeeeeer Sockoooo!! [Foley wyjmuje skarpetę, cheer publiczności wymieszany z jej śmiechem]. Widzę tutaj też parę moich innych kumpli za czasów World Wrestling Federation: The Rock, Steve Austin, Kane... pozdrawiam was chłopaki, but remember- Foley is good.

Have a nice day!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Joe powiedział już wszystko co miał do powiedzenia !!!

Widać Sting i Styles nie wiedzą co począć bo już jutro dojdzie do walki oczekiwanej przez miliony fanów !!!

Edge , Ty jako jedyny nie chowasz sie , ale ja wiem ... to są tylko pozory ! Ty tak naprawdę boisz się mnie i próbujesz kilkoma nędznymi zaczepkami podbudować swoje moralne ale nie uda Ci się !!! Uwierz jeszcze nie byłem zmotywowany nigdy tak jak przed niedzielną walką , NIGDY !!!

Nie będę już więcej mówił o tej walce i moich rywalach , Ja Samoan Submission Machine Samoa Joe zamienię me słowa w czyny i opuszczę ring tylko z PASEM !!!

Edge ...

Styles ...

Sting ...

Nie cofnę się przed niczym aby pokonać was , uwierzcie MI , przed niczym !!!

Nie ma sensu biadolenie tuż przed najważniejszą chwilą w moim życiu dlatego też miejcie szeroko otwarte oczy , bo żaden z was nie zna dnia ani godziny !!!

DO ZOBACZENIA NA CALL OF THE WILD !!!!!!!!!!

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Sting i A.J Styles, to co wydarzyło się na WSF Wednesday Arena było tylko przedsmakiem tego, co czeka was na Call of the Wild. Powtarzam to over, over and over again...

Edge zamilcz błaźnie! dobrze wiesz dlaczego odniosłeś zwycięstwo, gdyby nie ten pajac Joe to ja triumfowałbym tamtej nocy..

Nie cofnę się przed niczym aby pokonać was , uwierzcie MI , przed niczym !!!

Liczyłem na jakąś współpracę.. ale sam wybrałeś, nie będzie taryfy ulgowej, na ppv odpowiesz za to, co zrobiłeś na ostatniej tygodniówce! Wszystkie gwiazdy WSF, gotujcie się, bo już wkrótce prawowity mistrz zostanie wyłoniony, już wkrótce zostanie przywrócone mi złoto!

2.jpg

Na Call on the Wild zostanę Twoim mistrzem!

Chce wam powiedzieć że jak taak was słucham to mi się śmieć chce , każdy z was mówi jaki wspaniały jest i takie tam pierdoły zamiast skupić się na walce to gadacie bez sensu . Fatal Four Way for WSF World Championship : Sting VS AJ Styles VS Edge VS Samoa Joe brakuje tu tylko jednej osoby a mianowicie Billa Golberga ale powiem wam że prędzej czy później zdobędę ten pas czy wam sie to podoba czy nie . Samoa Joe liczę że ten pas po tej gali będzie u ciebie na przechowanie a po nastepnym PPV wróci już do prawidłowego swojego właściciela czyli do Billa Golberga . Sting przyznam szanuje cię i to bardzo . Jestes moim mentorem ale wiecznie swietny na ringu nie będziesz i twój czas powoli się kończy ale zycze ci aby na pożegnanie zdobył ten pas . Aj Styles masz wielkie umiejętności ale w poprzedniej federacji jakiej występowałeś a mianowicie TNA byłes bardzo szmacony , ale teraz nie oszukujmy się musisz wrócić do wielkiej formy ale to jeszcze nie nastąpiło i ostatni uczestnik Edge . Edge w gatce jesteś mocny ale ja jakoś nie widze ciebie w roli nowego Champa i tylko tyle na twój temat . Wcześniej mówiłem wam że na CALL OF THE WILD pojawie się zeby skopać wam tyłki i nadal to jest aktualne a kto przekona się o tym to jest słodka moja tajemnica może to właśnie będziesz ty ??? :evil::evil::thinking::thinking:

w1puet.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Call of the wild , first ever WSF PPV nadchodzi , nadchodzi olbrzymimi krokami !

Randy Orton , the man of destiny . Jeden z najbardziej utalentowanych kolesi w biznesie . Scott , daj spokój - nie dasz rady . Słowa o podobnej treści słyszę często . Podstawy ? 3 tygodnie z rzędu to Randy był górą . Dochodził do celu po trupach , ale był górą .

Dlaczego nadal się w to bawię ? Mam jeszcze coś do udowodnienia . W dzisiejszych czasach naprawdę zapomina się o wrestlerach którzy zrobili coś dla tego biznesu . O ludziach takich jak ja , Hogan , Sting i wielu innych staro-gwardzistów którym poleca się odejście w cień .

Doskonale zdaje sobie sprawę z tego , że mam swoje za pazurami . Cóż , bad guy nigdy nie mógł być święty . WSF to prawdopodobnie mój ostatni run jako wrestlera . Jestem niesamowicie zadowolony z tego , że dostałem jeszcze jedną szansę na wykazanie się . Daję słowo - nie zmarnuję tej szansy !

Orton - Call of the wild , Legend vs Legend Killer match . Powodzenia .. będzie ci ono potrzebne .

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Goldberg, wracasz znikąd i od razu próbujesz stawiać swoje warunki.. NIE DLA PSA KIEŁBASA! ;) Tylko w WCW coś znaczyłeś dawno, dawno temu.. teraz wrestling rządzi się innymi prawami i takie osoby jak Ty nie stanowią już tak mocnych ogniw dla federacji, obecnie zamiast gabarytów liczy się szybkość, siła i zwinność.. Wracasz sobie z 40 na karku i sądzisz, że wciąż fajny jesteś.. nie myśl tyle o WSF title, bo ten zarezerwowany jest dla prawdziwych gwiazd, do których się nie zaliczasz.

CAN YOU DIG IT SUCKA?

Vampiro już jutro możliwe, że pierwszy raz w życiu poznasz co to strach. To jutro przeżyjesz najstraszniejsze chwile swojego marnego życia. Wieczorem będziesz bał się spojrzeć w lustro w obawie, że zobaczysz w nim Bookera T! Raz na zawsze naucze Cię, że nie należy mi przerywać walki, ani atakować mnie od tyłu. To już jutro... już jutro poznasz nowy wymiar strachu i bólu! SUCKA!

Christian_Cage.jpg

To już jutro... jutro zacznie się WSF Revolution. Na początek 2 of 4 match. Przyznajmy sobie szczerze, tutaj zwycięzca może być tylko 1! I z pewnością nie będzie to mój były przyjaciel, człowiek, z którym przeżyłem dużo, ale to naprawdę dużo lat... Rhino, tak "The War Machine" Rhino. Widzisz za dużo z tobą przeszedłem, byś teraz mógł mnie pokonać. Terry... wszytko zaczęło się w THUG Life, potem przez lata spotykaliśmy się w WWF/E i TNA, byliśmy razem, a potem przeciwko sobie, jednak pod koniec pobytu w TNA znów połączyliśmy siły. Ale to było kiedyś, teraz jest WSF, teraz nie czas na sentymenty, teraz jest czas, na pokazanie kto jest tutaj najlepszym, kto... own the bussiness! Ale ty Rhino nie jesteś jedynym, który próbuje powstrzymać mnie i Edge'a przed naszym planem. Jest jeszcze człowiek, którego zwą "The Punjabi Nightmare", 7 foot 3 inches... nie jednego by to przestraszyło. Ale raczej nie w WSF! W World Wrestling Entertainment byłeś postrachem, ale tutaj... no właśnie, kim Ty tutaj jesteś? Postrachem jobberów takich jak Booker? Przecież jego nawet Goldberg by pokonał. Jutro, już jutro staniesz przed swoim największym jak do tej pory wyzwaniem w tej federacji... pokonaniem "The Instant Classica" Christiana Cage'a... ale to Ci się nie uda!

Ale dość o mojej walce, bo później, w Main Evencie pierwszego PPV WSF Call of The Wind zobaczycie zwycięstwo człowieka, który wygraną w tej walce ma pewną... konkrety? Człowiekiem tym jest Edge... człowiek, z którym spędzałem największe chwile mojego życia... człowiek, który już w tą niedzielę zostanie WSF World Heavyweight Championem. O niego nie muszę się martwić, o niego mogę być spokojny... bo w końcu nie na darmo jesteśmy najlepszymi z najlepszych... a po ME nie zostanie już nic innego do roboty... jak iść świętować!

03.jpg

MORRISON! Na Wednesday Arena, udało Ci się. Udało Ci się nie przegrać ze mną. Jeśli liczyłeś na zwycięstwo, to muszę Ci powiedzieć, że masz chłopie wyobraźnie... TERAZ NIE LICZ NAWET NA REMIS! Pokonam Cię, POKONAM! Zwycięzca może być tylko jeden, a na pewno nie dopuszczę do tego, abyś to Ty nim był! Niby jesteś "Shaman of Sexy", ale jeszcze nie pokazałeś, że masz jaja! Pewnie tego nie zmienisz na PPV i dalej będziesz stosował tchórzliwe zagrywki.

Sądzę, że pierwsze PPV, Call of the Wild, będzie ważną częścią historii WSF. Mnóstwo atrakcji - Casket Match, Last Man Standing Match, którego znamy zwycięzcę, poznamy pierwszych posiadaczy pasów WSF InterContinental i WSF World, zobaczymy także walkę o pas Tag Team'ów. Obejrzymy także dwa mecze które mają bardzo ciekawą stypulację: Career vs Slave i Hell in a Cell match. Liczę na fanów, że jutro zjawią się licznie, a także osiągniemy duży buyrate. Zobaczymy się na PPV, OH YEEEEAAAH!

Bójcie sie Bójcie sie bo przyszedł do was Intercotinental champion Jeff Hardy . Tak tak to właśnie ja rozwale każdego moim Swaton Bomb . WSF Championie nadchodze szykuj pas dla mnie i naklej Tam moje imie i nazwisko Jeff Hardy !! . Przyszła potenga tego sportu i zawitała u was . Rozwaliłem Edga , Christiana i jeszcze więcej ale wymienianie wszystkich by trwało całą noc bo mam taki talent . A więc zaczynam kariere w WSF

12.jpg

PS. 100 post :)

f6dfb83c87.png

Bójcie sie Bójcie sie bo przyszedł do was Intercotinental champion Jeff Hardy .

Były, były IC champ... Nie ma się czego bać, kolesia który tylko ciągle spada? Give me a break!

Tak tak to właśnie ja rozwale każdego moim Swaton Bomb .

Taaaaak, na pewno, nawet jeśli nie umiesz nawet dobrze go wymówić!

WSF Championie nadchodze szykuj pas dla mnie i naklej Tam moje imie i nazwisko Jeff Hardy !! .

Chyba powinien Ci w sklepie z merchandisem kupić pas i markerem go podpisać, bo do prawdziwego pasa się nie nadajesz!

Przyszła potenga tego sportu i zawitała u was . Rozwaliłem Edga , Christiana i jeszcze więcej ale wymienianie wszystkich by trwało całą noc bo mam taki talent .

Taki masz talent? Chyba do przegrywania, mogę się założyć, że w całej karierze częściej ubolewałeś nad porażką, niż świętowałeś zwycięstwo, "potengo"!

A więc zaczynam kariere w WSF

Nie wiem po co tu przybyłeś, dla takich jak Ty nie ma tu miejsca!

Jay Lethal kto to jest ? Nawet o takim gościu nie słyszałem tacy jak ty mogą wode podawać .

Były, były IC champ... Nie ma się czego bać, kolesia który tylko ciągle spada? Give me a break![quote

Tak może i spadłem ale sie podniosłem a ty spadłeś na samo dno i już sie nie podniesiesz

Taaaaak, na pewno, nawet jeśli nie umiesz nawet dobrze go wymówić!

Nie wierzysz że cie nim rozwale , a ty jaki masz finisher piernięcie ? =)) czekam na moją debiutancką walke tutaj i zobaczymy kto będzie lepszy ?

f6dfb83c87.png

Call of the Wild...Pierwsza gala WSF, która przyniesie jednym radość, a drugim smutek, ból i cierpienie...

Wiedz Scott, że nie zamierzam być po tej drugiej stronie i na ringu pokaże ci twoje miejsce w szeregu...

Myślę, że gdy już Legend Killer udowodni na co go stać, wtedy GM pomyśli nad title shotem dla mnie...

Powodzenia Hall, choć i tak wynik jest wiadomy...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Edge ... Edge ... Edge ... hu ... hu ... hu !!! Zostałeś mistrzem , może i dobrze się stało ale nie będę ukrywał że to ja jestem najlepszy z naszej finałowej "czwórki" . Pokazałeś jednak to czego ja nie byłem w stanie zrobić a mianowicie spryt i to że jesteś największym cwaniakiem jakiego znam ... Dziadka Stinga lać krzesłem, nie ma to jak odpowiedni powód do dumy... Uuu :shock: Ale to głównie dzięki temu doprowadziło Cię do tego pasa , ciesz się z nim jak tylko długo możesz ! Na razie mam kilka ważniejszych rzeczy do zrobienia a potem wezmę się za Ciebie i uwierz mi nie bd już tak łatwo jak na Call of the Wild nie będzie ! Ten biznes jest okrutny po prostu , jeden błąd i po Tobie . Edge ale ja nie przyszedłem po Ciebie , nie bój się , na razie nie mam zamiaru przerwać Twojego panowania .

Styles ... Jesteś dobrym wrestlerem , bywało między nami bardzo różnie ale ostatnia gala zmieniła wszystko . Poświęciłeś pas Hmm właśnie , AJ dlaczego to zrobiłeś ... żeby "przylać mi" może :thinking: Zresztą mniejsza oto pokazałeś że dla Ciebie pas nie jest priorytetem i jak nie chcesz go mieć to nie ma sprawy , nie będziesz go miał . Zauważ AJ każdy ma z nas coś do załatwienia ... ważne i mniej ważne rzeczy ale przynajmniej JA Samoa Joe muszę dokonać jednej rzeczy a teraz uważam że JA i TY nie powinniśmy wchodzić sobie w drogę , chyba że będziesz usilnie szukał konfliktu to wiesz ja nigdy i nikomu nie odmówię starcia w ringu !!!

Edge ... Styles ... Nie po was tutaj przyszedłem i nie będzie żadnym zaskoczeniem iż powiem ... Goldberg !!!

Dziadku nie wiem co Ci się w głowie po przestawiało żeby mnie atakować , nie wiem ale nie puszczę Ci tego płazem . Nie mam zamiary w ogóle czekać ! Załatwię Cię już na najbliższej gali ale to nie bd PPV ... tylko najbliższa środa !!!

Bill wyłoniłeś się znikąd i tam powrócisz , jesteś nikim !!! Nikim !!! Rozumiesz to ?!!!

Zobaczę czy jeszcze wiesz co to jest wrestling ! Już w środę jeśli tylko nie stchórzysz zniszczę Cię !!! Zniszczę Cię !!!

Pas WSF był tak blisko mnie , AJa już załatwiłem miałem wracać na ring po mój ... pas !!!!! A Ty zaatakowałeś mnie ... Mniej oczy szeroko otwarte bo nie wiesz co może Cię spotkać dziś a co może jutro !!! Nie cofnę się przed niczym aby upokorzyć , zniszczyć Cię Goldberg a nawet pozbawić Twego nędznego ... No właśnie Bill jak myślisz co jest nędzne w Tobie ?!! Odpowiedź jest akurat bardzo prosta : WSZYSTKO!!! Nie wiesz z kim zacząłeś oj nie wierz !!! Jeszcze takiego rozwścieczonego Joe nikt nie widział i biada mu stawać z nim w ringu !!! Ale TY będziesz musiał chyba że stchórzysz!! Jeśli nie będziesz na środowej gali to ja znajdę Ciebie WSZĘDZIE !!! WSZĘDZIE !!! Nie uciekniesz nie schowasz się przed Joe , Joe znajdzie Cię WSZĘDZIE !!!

Samoa Joe VS Bill Goldberg już w środę , jako że jesteś zwykłym wrestlerem to będą też abyś się nie pogubił bo wiem ... Myślenie przychodzi Ci z trudem :lol Będzie to walka na zwykłych zasadach a JA ZNISZCZĘ CIĘ !!! ZNISZCZĘ CIĘ Goldberg !!! ZNISZCZĘ !!!

Heyman ... żądam tej walki i ją dostanę już w środę ! W tę środę !!! Więc nawet nie próbuj nic kombinować bo może kiedyś bd potrzebował pomocy albo bd musiał stanąć na przeciwko mnie na ulicy !!!!

Samoa Joe jeszcze nigdy nie był taki zły ! Zły to nawet mało powiedziane Joe jest w FURII i zniszczy KAŻDEGO KTO STANIE MU NA DRODZE bez względu na skutki !!!!!!! :!:

• Styl:  Jasny

Rhino nie pojawił się na backstage od ostatniej gali weekly! To był błąd! Rhino trenował do pojedynku na Call of the Wild! Wiedziałem! że Christian Cage to jeden z lepszych wrestlerów w tej federacji! Trenowałem długo! Męczyłem się! Wszystko na nic! Santino Marella! Pozbawiłeś szansy na zwycięstwo mnie! oraz Christiana Cage! Nie będę Ci groził! Nie będę mówił że Cię pokonam! Trzymaj sobie ten pas! I się ciesz... ON I TAK NIC NIE ZNACZY! Nie chce z Tobą walki! Mam ważniejsze sprawy! Właśnie! SAMOA JOE! Nie doceniłem Cię! Za to co zrobiłeś! Należy Ci się mój szacunek! I Moja pomoc! Pamiętaj! Jeśli będziesz potrzebował pomocy! Zawsze jestem gotowy Ci pomóc! Walczysz z Goldbergiem!? Rhino Ci pomoże!

...

Pamiętasz! The War Machine zawsze chciał z Tobą walczyć! Zawsze rzucałem Ci wyzwania! Teraz też chce z tobą walczyć! Lecz nie przeciwko Tobie! WALCZMY RAZEM! Rhino nie proponuje Ci jedno razowego pojedynku! STWÓRZMY COŚ! CZEGO NIKT NIE POKONA! STWÓRZMY COŚ! CO ZDOMINUJE WSZYSTKO! Ty - Ja! Wyobrażasz sobie to Joe? taaak! Rhino to wie! Look! Straciliśmy szanse na tytuł! Ty przegrałeś swoją walkę! Ja przegrałem swoją! Ale w federacji został jeszcze jeden tytuł! Bardziej ważny! WSF TAG TEAM CHAMPIONSHIP!! Zastanów się! Sam żadnego pasa nie zdobędziesz! RAZEM! ZDOBĘDZIEMY WSZYSTKO! Pomyśl Joe! Pokażmy wszystkim co to znaczy WALKA!!! Ty jesteś Machine! Ja jestem Machine! Ty jesteś Submission! Ja Jestem WAR!!! JOE!!! POKAŻMY WSF CO TO ZNACZY WALCZYĆ! Ty zrób co należy! A ja! GOOOORE!!! GOOORE!!! GOOORE!!!

przemyśl to...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...