Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A teraz tak na poważnie! Chcesz zasłużyć u mnie na szacunek?? Jedyne miejsce gdzie możesz to zrobić, jest to ring! Może kiedyś się jeszcze spotkamy.

OH YEEAAH! Z chęcią się z Tobą spotkam w ringu, tylko poczekajmy, aż Ty dokończysz swoje biznesy, a ja swoje. Deal?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1ddf7a66654bfdd6.jpg

Witam panienki...

Oto przed Wami pierwszy mistrz w WSF, co prawda jak na razie jedynie mistrz Tag Team, ale jak mawiał pewien mądry człowiek "Do sukcesu trzeba dojść krok po kroku" i właśnie wczorajsze zwycięstwo i zdobycie mistrzostwa, było moim pierwszym krokiem na drodze do mistrzostwa WSF... Skoro już jesteśmy przy wczorajszym meczu jak to było...

Na ringu widac poruszenie. Taker i Kane stoja przy linach. (...) Rock i Jericho , roll up na Big Red Monsterze i na Dead Man'ie. 1..2....3....podwojna wygrana , co za szybka walka. (...) The Rock i Chris Jericho nowymi mistrzami TT w WSF. 

Właśnie tak to było, Ja i mój... partner Rock... razem wdepnęliśmy w ziemię, a raczej matę dwóch jackassów znanych jako Brothers Of Obstructions i zdobyliśmy pasy. Z tego miejsca mam kilka słów do Rocka... A więc Rocky, proponuję Ci na czas mojego... Naszego panowania zawieszenie broni, nie żebym jakoś specjalnie za Tobą przepadał, ale zdążyłem już polubić ten przedrostek przed moim nazwiskiem "Champion", do tego ten pas pasuje mi do koszuli, więc jak Rock? Mogę na Ciebie liczyć?

Kane... taki groźny jesteś... taki wielki i silny, można nawet powiedzieć wszechpotężny, to tak samo jak jeden z tych jackassów których wczoraj pokonałem z Rockiem... aaa... to byłeś Ty... No cóż przykro mi że musiałem przyczynić się do Twojej porażki, ale cóż Life is Brutal...

I jeszcze coś... Edge... widzę że zyskałeś parobka, polecam Go serio, jest jak tresowana małpka, dasz mu banana i robi wszystko... a co do Naszego wczorajszego incydentu, to Ja tego nie zapomnę, ale Ty pamiętaj że nie znasz dnia ani godziny...

ChristianCage01.jpg

Shut your mouth Jericho... 'cause Real Canadian is in tha house!

Widzisz... tak naprawdę będąc krok za moim przyjacielem... I'm always 2 steps before you! Ty jesteś TT champem... razem ze swoim partnerem... nie raczej 'partnerem'... wszyscy wiemy, że on Ciebie kiedyś zdradzi. Nie jest to ważne, kiedy, czy zdarzy to się już w tą środę, na Call of the Wind... he'll betray you! Mówisz o tym, jak pasuje Ci przedrostek 'the champ'. Ale Chris czy nie sądzisz, że bardziej pasowałby 'dumbass'? A może twoje ukochane 'jackass' ?

Co zamierzamy zrobić z i dla Wrestle Show Federation? To bardzo proste... zmienimy WSF nie do poznania... WSF will never... eeeever be the same... again! Chcecie konkretów? Na razie ujawnimy tylko tyle: Call of the Wild... WSF World Heavyweight title... reszty nasi wierni fani dowiecie się w swoim czasie. The Revolution... it just begins! If ya don't know... now ya know!

Ale mam jeszcze parę słów do Edge'a...

Tak więc 2 najlepszych wrestlerów w tej federacji znów razem... po latach znów spotykamy się po tej samej stronie. Najlepszy Tag Team wszech czasów... 7 times WWE Tag Team champions... piękne wspomnienia... ale jeszcze piękniejsza przyszłość. Kiedyś to było WWE... teraz nic nie znacząca federacja, później nasz team rozłączył się... ja przeszedłem do TNA, ty zostałeś w WWE... i obaj zownowaliśmy nasze federacje... teraz jest Wrestle Show Federation... no i jak sądzę ją też zownujemy! Przyłączając się do Ciebie pokazałem, że na mnie zawsze możesz liczyć...

Wspominałeś również o moim title shocie. Rozumiem, że będę mógł go wykorzystać w każdej chwili, w której zechcę? Kiedy tylko zechcę? Ale na obecną chwilę to nie ma znaczenia... na razie... We Own the Bussiness!

JOE!!! AJ!!! To było oszustwo! Samoa Joe nie pokonał mnie!! SAMOA JOE PRZEGRAŁ! JOE! Przypomnij sobie! Nie miałeś żadnego udziału w tej walce! pomógł Ci... AJ STYLES! Podczas gdy Ty leżałeś pół przytomny na ringu, AJ zdjął za Ciebie walizkę... NIE WYGRAŁEŚ SAMOA JOE! Ty masz no.1 contender! A ja! WYGRAŁEM! But... RHINO MA TO W DUPIE!! Możesz walczyć o pas WSF! Możesz nawet ten tytuł wygrać! ale będziesz nadal... gorszy... OD THE WAR MACHINE!!! ALE TY TEGO PASA NIE ZDOBĘDZIESZ!!! Jesteś za słaby! Zobaczysz! Podczas walki o pas WSF Championship! JA! RHINO! Odpłacę wam się za to! TOBIE AJ! i TOBIE SAMOA JOE! Zapłacicie! Za oszukanie Rhino! ... ... Za porażkę Rhino powinna odpowiedzieć też jeszcze jedna osoba! General Manager WSF! PAUL HEYMAN!! jesteś GM! Dopuszczasz do takich oszustw? Wynagrodzisz mi to! Nie wiesz jak!? Dowiesz się! Rhino już wie jak! A Ty! dowiesz się w odpowiednim czasie!

...

Ty Joe! Został ponad tydzień do Twojej walki na Call Of The Wild!! Przez te 3 tygodnie! Nie pokazałeś NIC! ZERO! Udało Ci się zdobyć contender! Cudem... Przegrałeś z Cagem! A na ostatniej gali! Przegrałeś ze mną! W następną niedziele będziesz walczył o pas... Pamiętaj że Rhino będzie tą walkę obserwował... i czeka Cię ... GORE!! GORE!! GORE!!

Scott, dalej myślisz o tym popcornie? Chyba będziesz musiał obejść się smakiem...

Hall tauntuje i zostaje uderzony w oczy. Co za eye poke. Randy zdobywa dla siebie troche cennego czasu. Hall nic nie widzi , trzyma sie za oczy. Randy do niego podchodzi , to chyba koniec. Hall sie odwraca i co za RKO. 1...2...3....Hall przegrywa po pieknej szybkiej walce.

Drugi raz Legend Killer pokazał ci, że w WSF nie masz czego szukać...Do trzech razy sztuka? Twój wybór...

Chcesz upokorzyć się następny raz? Może zostaniesz w domu i popcorn zrobi ci niańka?

Radzę ci żebyś dał już sobie spokój, wyjdzie ci to na dobre...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Time TO PLAY THE GAME

hhhww4.jpg

Steve what you say ???

Steve,Steve widzę że humor Cię nie opuszcza,

,,MI SIE NALEŻY TEN PAS ''

What ??

Chyba sobie kpisz,ty i pas IC WSF ?? Lepszego dowcipu nie słyszałem,pamiętaj że nie oddam Ci tego pasa za nic chcesz go zdobyć ?

Musisz najpierw mnie pokonać,żeby zacząć o nim w ogóle marzyć rozumiesz ??

Proponuje Ci uczciwą rywalizację na CofW,jednak stawką tego pojedynku będzie pas który chce tak ja jak i ty zdobyć więc jak Steve ??

Wolisz udowodnić że naprawdę na niego zasługujesz czy tylko odgrażać sie ??

Czekam na odpowiedz..............

pezetvi7.png

Rhino ... pogódź się , byłem , jestem i będę od Ciebie lepszy .

Mam dla Ciebie bardzo ciekawą propozycję ... Jak już pokonam wszystkich swoich przeciwników na PPV i zdobędę pas WSF a że tak się stanie to Rhino ... obiecuję Ci że pierwszą walką w której będę bronił najważniejszego pasa w świecie wrestlingu będzie to pojedynek z ... Tobą !!!

Wiem wybiegam w PRZYSZŁOŚĆ ale jestem w stanie pokonać każdego i być championem .

Rhino .... zgadasz się ???!!!

Jeżeli chcesz mnie zniszczyć to będziesz miał okazję za niecały miesiąc po Call of The Wild ja Samoa Joe bd bronił tego pasa i chcę udowodnić Ci że nie jesteś godzien rzucać mi wyzwania !!!

Nie mów że nie odpowiada Ci ma propozycją a więc Rhino ... myśl szybko !!!

Styles ... Sting ... Edge ... Jak powiedziałem pokonam was a później udowodnię Ci nosorożcu ... Co tylko chcesz !!!

Vampiro! Ty tchórzu! Nie daruje Ci tego! Wolałeś nas zaatakować z zaskoczenia? Powiem Ci, że tego nie znoszę! Chętnie bym Cię zniszczył, ale już zacząłem walkę z Curry Manem i nie wypada tak go zostawić na lodzie. Więc jakby Curry się zgodził to zmierzył bym się z wami w Triple Theart matchu! Curry Man nie zawiedz mnie i przyjmij wyzwanie! To samo tyczy się ciebie Vampiro! SUUUUUCKA!

Time TO PLAY THE GAME

Przestań bez przerwy pie***lić o jakichś grach?? Każdy wie że ty miałeś trudności z przejściem Mario Bros!

pamiętaj że nie oddam Ci tego pasa za nic

What?! Czy ty uważasz że ten pas już należy do ciebie?? No Hunter w tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak przerwać ci to bujanie w obłokach, ściągnąć na twardą ziemie, dać kopa w dupę i powiedzieć że prędzej wypije bezalkoholowe niż ty zdobędziesz pas IC, and thats the bottom line!

Jeszcze nie znalazłem przeciwnika na weekls. Ale mam pomysł! Moim przeciwnikiem, będziesz ty!!! Nie mowie tu o zwykłym pojedynku 1 on 1!!! Wyzywam ciebie Triple H na Beer Contest.

Co do walki o pas to oczywiście przyjmę każde wyzwanie, a z kim będę musiał o niego walczyć, to nie ma żądnego znaczenie,Couse Stone Cold Said So!

17ij4.jpg

Couse Stone Cold Said So!

Steve mówisz na mnie a sam cały czas używasz jednego tekstu,

Przestań bez przerwy pie***lić o jakichś grach?? Każdy wie że ty miałeś trudności z przejściem Mario Bros!

Przynajmniej miałem to Mario Bros ty już jesteś Alkoholikiem,uzależniłeś sie od piwa bezalkoholowego,

pezetvi7.png

ak jeden z tych jackassów których wczoraj pokonałem z Rockiem... aaa... to byłeś Ty

Jericho....tak pokonałeś mnie , ale wiesz to nie koniec. Ty i ja przeciwko. Na następnej gali , nie muszę walczyć o ten pas , nie , nie muszę. Ty i ja...nie musisz brać swojego chłopczyka Rock'a jeśli jesteś taki potężny. Ciągle wypominasz jak pokonałeś Austina i Rock'a w jedną noc. Pamiętaj to było kiedyś. Teraz stań twarzą w twarz z Wielkim czerwonym potworem. Boisz się? Tak czuje Twój strach , czuje Twoje myśli....strach i przeczucie bólu....<śmiech>

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Hehe, Rhino na pewno będzie Ci przykro, gdy będziesz walczył w jakimś openerze, gdy ja wraz z Joe będziemy w main eventcie ppv! :lol dużo gadasz.. wynik się liczy, a fakt jest taki, że zwycięzcą został Joe ;]

Styles ... Sting ... Edge ... Jak powiedziałem pokonam was a później udowodnię Ci nosorożcu ... Co tylko chcesz !!!

Samoa Joe liczę na współpracę w tej walce ;)

23.jpg

Jericho...pewien mądry człowiek powiedział kiedyś "Know Your Rule and Shut Up". Jesteśmy mistrzami tag team , jesteśmy pierwszymi mistrzami w WSF. Rock uważa że nie jest to do końca to czego oczekiwał. Rock czeka na walkę o główny pas federacji , lecz taki pas. Rock uważa że gdyby miał lepszego tag partnera mógłby trzymać go dłuższy czas. Ale cóż.... Chris rozumiem że zamierzasz zakopać topór wojenny , Rock to rozumie bo z Rockiem nie ma żartów. Wiesz co , znaj moją łaskę , Rock na czas title reignu zamierza być z Tobą w zgodzie.

Kane...to Ty umiesz mówić? Wooow Rock cieszy się z Twoich postępów ewolucyjnych. Ale z myśleniem nie bardzo pod Twoją wielką czerwoną łepetyną? Rock słyszy jaki to oszust z niego i Y2J , Rock słyszy jaki to jesteś wszechpotężny , Rock jest ciekaw czy dałbyś radę w handicap matchu skoro jesteś tak potężny....nie słyszę odzewu , Rock wiedział że jesteś po prostu tchórzem.

• Urządzenie:  Windows

Ciągle wypominasz jak pokonałeś Austina i Rock'a w jedną noc.

To były czasy, ale widze Kane że masz jakieś problemy z głową, co widać na pierwszy rzut oka, pokaż mi gdzie podczas pobytu w WSF wspomniałem o tym... no właśnie...

Ty i Ja 1 on 1... czemu nie, ale widzę że Rock też ma ciekawą propozycję... Ty vs. Ja & Rock, a żeby było ciekawiej dodajmy jakąś stypulację... hmm... co powiesz na Elimination Street Fight...? Jak się zgadzasz, a że nie jesteś zbyt rozgarnięty więc sądzę że się zgodzisz pozostało spytać tylko Gm'a... Co Ty na to Mr. Heyman?

04fd1.jpg

Paul Heyman wymyślił , będzie to Rock i Jericho VS Kane w Inferno Match'u. Genialnie nie prawda? Wiem że taka stypulacja powinna być wyłącznie na PPV , ale to nie WWE to nie TNA to WSF. A co do propozycji Lethala , to będzie inna stypulacja , też ostra , nie martw się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...