Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja przypomnę Ci Joe... iż spinowałeś Randy'ego po tym, jak dostał z wykałaczki od Halla.

Bardzo chętnie zmierzę się z tobą tłuścioszku.

Christian chłopie Ty słyszałeś się jak to mówiłeś ??? Powodem iż zostałem pierwszym uczestnikiem ME w którym zostanie wyłoniony posiadacz pasa WSF jest to że mój przeciwnik który pozostał na ringu czyli Scott Hall trafił wykałaczką Randego =))=))=))

Tydzień czasu a stałeś się większym pajacem niż " Super Eric " :lol a rzadko się to zdarza aby przez taki krótki okres przejść aż taką metamorfozę

Christian odpuść sobie naprawdę , patrząc na Ciebie i słysząc co mówisz jak wytrzymasz w ringu chociaż 5 min ze mną to bd mógł uznać to już za spory sukces !!! I nie zdziw sie jak pokonam Cię przy użyciu wykałaczki bo obiecuję Ci takową bd miał .

pragnę zamienić słówko z Samoa Joe. Joe... podziwiam cię... jesteś młody, utalentowany etc. Twoja kariera kwitnie... obserwowałem twoją karierę w TNA... doskonale dawałeś sobie tam radę...(...) Joe... jesteś silny, ale to jeszcze dla ciebie za szybko... masz jeszcze czas by dorosnąć do tego tytułu... na pewno będziesz wielką gwiazdą, ale na razie musisz się pogodzić z faktem, że na Pay-Per-View przyjdzie ci zmierzyć się ze mną i kimś jeszcze... ale zwycięzca będzie tylko jeden... Joe... jeszcze nie teraz... po prostu jeszcze za szybko...

Podobnie bd tutaj czyli w WSF , podstawą jest to iż czy toczę walkę o najważniejszy pas czy też otwieram galę to muszę dać z siebie wszystko , dosłownie wszystko ! Dla wrestlingu, dla siebie ale przede wszystkim dla moich fanów !!!

Jak na razie to tylko ja Samoa Joe zakwalifikowałem się do ME pierwszego PPV WSF a nie dość że Cage a teraz Ty Edge grozicie mi iż skopiecie mi tyłki w tamtej walce ale zapominacie o jednej najważniejszej sprawie jak już mam zapewniony udział a wy jeszcze NIE . Edge Ty i może się tam znajdziesz ale Christian zapomnij o tym abyś Ty walczył w tej walce .

Nie mówię anie nie obiecuję że to właśnie ja wyjdę po PPV jako zwycięzca ale jedno jest pewne dam z siebie wszystko nie 100% a 200% a jeśli ktoś pokona mnie to bd oznaczało iż jest lepszy , tak właśnie jak to Ty Edge powiedziałeś jak nie teraz to już niedługo wrestling bd kręcił się w rękach jednego człowieka którym to jestem właśnie JA !!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Time TO PLAY THE GAME

Panowie,panowie już po raz kolejny widzę wypowiedzi typu ,,Jestem Lepszy'' Itp.

A ja chce zapytać czy zapomnieliście już o THE GAME ?

Gdzie ja jestem w tej całej grze ?

Dużo gwiazdek z TNA przymierza sie już do najwyższych celów WSF ale ja mówie takim STOP !

Bo większość wrestlerów z tego gniota wyszło z WWF/WWE,i najczęściej są to wreslerzy którzy sie już wypalili,

a teraz chcą od razu WSF champ.

Może Hunter nie odzywał sie za często lecz to dla tego iż cały czas ostro trenuje by gdy przyjdzie czas stanąć do walki o najwyższe trofeum w WSF !!

Przy wymienianiu pretendentów do WSF zapomnieliście o moim dobrym przyjacielu HBK,a przede wszystkim o ,,KING OF KINGS'' THE GAME TRIPLE H.

pezetvi7.png

A ja chce zapytać czy zapomnieliście już o THE GAME ?

Oczywiście!!! Przechwalasz się tym że trenujesz do walki o najważniejszy pas w tej federacji, a ja nawet nie widzę cię w jakiejkolwiek walce na WSF Wednesday Arena. Pytasz się gdzie ty jesteś w tej grze. Na to pytanie tez mam odpowiedź: IN GM ASS!!! Mam propozycję Hunter. Ponieważ środę mam wolną bo nie myślę żeby Shark Boy przyjął moje wyzwanie, co mam nadzieje że to słyszy. Proponuję ci pojedynek :evil: I jeśli GM się zgodzi to chcę żeby to była pierwsza walka o pas IC w WSF. Jeśli nie o pas to w jakimś NO DQ matchu, bo chcę ci przypomnieć że to ty nie ustalasz reguły gry. And rember Austin 3:16, couse Stone Cold said so!!

24gq1.jpg

Proponuję ci pojedynek :evil: I jeśli GM się zgodzi to chcę żeby to była pierwsza walka o pas IC w WSF.

Przyjmuje twoje wyzwanie!!!

A co do ostatniej twojej walki to widać że uczeń przerósł mistrza

Strzeż sie Stone Cold TIME TO PLAY THE GAME

pezetvi7.png

Edge... wspominałeś coś o świetności WWE. Widzisz lata świetności WWE skończyły sie już sporo czasu temu. Może o tym nie wiesz, ale kiedy odchodziłem z WWE proponowano mi przedłużenie kontraktu. Nie proponowano to złe słowo. Błagano mnie, bym został. Ale zdecydowałem się odejść do TNA. Spytasz się czemu? To bardzo proste. Miałem dość tego cyrku, który urządzało WWE. Odszedłem do TNA, bo byłem pewien, że nie zobaczę tam człowieka, który swe największe sukcesy zawdzięcza temu, że jego teściem jest właściciel tej federacji. Byłem pewien, że nie zobaczę tam całowania tyłka swojego szefa. A co miało do zaoferowania TNA? Wiele. Total Non-Stop Action Wrestling to była przyszłość tego biznesu. Ta federacja wypromowała takie gwiazdy jak "The Phenomenal" AJ Styles czy chociażby "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe! Ci ludzie nie bali się przyjąć mocnych bumpów, nie bali się zaryzykować. Potrafili pokazać niesamowite akcje, nie to co John Cena czy inny Batista w WWE... czemu ja mówię w czasie przeszłym? Oni w dalszym ciągu to potrafią i w środę ja i Joe pokażemy wrestlingowemu światu co znaczy wrestling na najwyższym poziomie! Co chciałem tym osiągnąć? Chciałem pokazać fanom wrestlingu na całym świecie, że poza WWE istnieją inne federacje. And I be damned if we (nie tylko ja, bo także m.in. Sting) didn't do that.

If ya don't know... I guess now ya know.

P.S.- Trzeba rozruszać backa, bo coś nam tu zastygł :thinking:

Christian dzielą nas tylko dwa dni od naszej walki ! Aż dwa dla mnie bo dla Ciebie TYLKO dwa ...

Jedno jest pewne dam z siebie wszystko ale nie bd ryzykował kontuzji , Ty musisz to zrobić ! Walka na 100 % Twoich możliwości Cię tylko ratuję to przecież jak mądrze pisałeś TNA to byłem właśnie ja The Samoan Submission Machine SAMOA JOE !!!

The Instatnt Classic mówi wszystko za siebie , Cage od zawsze w TNA walczyliśmy przeciwko sobie ale może w WSF kiedyś nadejdzie taki moment iż podamy sobie dłonie ...

Christian wszystko byłoby dobrze gdyby nie to że planuje podobny win streak jak w TNA , więc zaakceptuj porażkę bo do PPV nie mam najmniejszego zamiaru poddać się a tym bardziej dać się odliczyć komu kolwiek !!!

Rhino cały czas Cię bacznie obserwuję a więc miej się na baczności , zaakceptuj również to gdy znajdziesz sie w ME pierwszego PPV WSF to za tydzień nie spotkamy się tylko dopiero na 3 godzinnej gali w walce o główny pas !!!

Kane?! Co się dzieje?! Czyżby "The Big Red Machine" przestraszył się The power of Hulkamania?! You know something, wiem, że Hulkamania jest potężna ale myślałem, że "Potwór", jak Cię zwą, nie przestraszy się tego aż tak bardzo. Mam nadzieję, że przyjdziesz na ring aby dostać w tyłek od The Hulkster'a, brother!!!

"Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan!"

Jeśli odważysz się stanąć oko w oko z Hulkamanią to możemy przy okazji rozwiązać problem, który przeszkadza nam obu, brother... mianowicie - John Morrison. Obraża zarówno Ciebie jak i mnie, więc od każdego z nas powinien dostać porządny łomot. Co powiesz Ty oraz Ci zgromadzeni tu Hulkamaniacs na zorganizowanie Triple Threat Match'u?!

"YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAHH"

Bracie, tak czy siak Hulkamania biegnąc przez świat dopadnie Cię. Czy Ty modlisz się? Trenujesz? Jesz codzienną porcję witamin? Nie! Dlatego wyglądasz jak wyglądasz, dude. To samo do Ciebie, Morrison. The Hulkster uważa, że Twój wygląd niczym nie różni się od wyglądu dzikiego prosiaka, brother. Ale to jest nieważne. W tą środę "The Immortal" Hulk Hogan skopie Wam tyłki, tak więc lepiej zmówcie paciorek, bo Hulkamania nie śpi!!!

"Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk!"

Miejcie oczy otwarte i zadajcie sobie pytanie What'cha gonna do, What'cha gonna do brothers when Hulkamania runs wild on you?!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Styl:  Jasny

Konichua!

Już jutro Curry Man dostanie swoją upragnioną szansę...szansę na WSF Championship. Co prawda dopiero pierwszy krok bo jeśli wygram jutrzejszą walkę dostanę szansę walki o pas. Pas do którego dążą wszyscy. Marzenie wielu...ale tylko wybrani będą mogli je spełnić. Mam nadzieję że jednym z nich będę ja King of Spice. Już jutro pokażę wam wszystkim co to znaczy prawdziwe show!

Sting do Ciebie mam szacunek. Mam nadzieję że obejdzie się bez konfliktów między nami w trakcie jutrzejszej walki. Może nawet nawiąże się jakaś współpraca?

Natomiast Styles i Rhino. Do was też mam szacunek ale nie tak duży jak do Stinga. Liczcie się z tym że nawet tak świetni wrestlerzy nie są w stanie mnie powstrzymać. Mam w sobie wiele determinacji. Jestem zawzięty i dążę do postanowionego sobie celu. Tym celem jest WSF Championship. Kiedyś...na pewno je zdobędę. Może jeszcze jest za wcześnie. Może, ale może to jest ten czas. Ten czas kiedy jestem w stanie zdobyć ten pas. Może...to najodpowiedniejszy moment w mojej karierze. Muszę zaryzykować. Taka szansa może się nie powtórzyć dlatego będę bardzo waleczny. Nie poddam się tak łatwo i zrobię wszystko co w mojej mocy żeby tylko wygrać tę walkę!

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

2.jpg

ਂਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਰਤਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ !!!ਮਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਰਤਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ !!!ਮਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ

6307898

The Great Khali Says : Booker T. Gdzie jesteś , to nie ważne, Great Khali rozumie , że ukrywasz się przed nim , to nic niezwykłego , zrozumiałeś w końcu , że porazka z tym człowiekiem , jest wręcz nie unikniona. To Cie po prostu przerosło , bo wiesz ze ten Człowiek - The Great Khali , może zniszczyć Cię tyle razy , ile to razy staniesz z nim w ringu. Punjabi Nightmare niechybnie z niecierpliwością czeka , az po raz kolejny spotkamy sie w ringu , by po raz kolejny udowodnić całemu WSF , że to jego czas , jego pora i jego miejsce , i że wyzwaniem nie jesteś dla niego żadnym - tak wiec Booker T , chciałeś rewanżu , The Great Khali przyjął propozycje , ale zabierasz mu tylko cenny czas na drodze po więcej , na drodze po zaszczyty jakie sa mu należne. Przypatrz się jeszcze raz tej osobie stojącej obok mnie ...The Great Khali , 7,3' , 420 pounds of monster. Tu nie ma co sie ukrywać , walka winna być szybka ...ale nie dodam że bezbolesna..

915802072594e34bce782c.jpg

Khali ciągle tylko się przechwalasz, że jak jesteś odemnie większy to sprawa załatwiona. Jutro pokaże Ci, że tak nie jest! Mało tego, udowodnie, że The Great Khali nie jest niezniszczalny! Ja byłem już miszczem WCW gdy ty jeszcze z dzidą uganiałeś się za słoniami w dżungli. Już jutro zademonstruje Ci piekło, jakiego nie zgotowali Ci takie potwory jak Kane i Undertaker. Poznasz nowy wymiar bólu. A na dodatek powiem, że jak Ciebie widzę to ogarnia mnie bezgraniczny śmiech.

Rhino, Curry man, Sting, AJ...

Już jutro wieczorem! spotkamy się na ringu! Gdyby nie było tam Rhino... Ta walka nie zasługiwała by na miano Main Eventu... But! Rhino tam będzie! Rhino zrobi z tego pojedynku wielkie show! Już tydzień temu publika mogła zobaczyć jak walczy The War Machine! Co to była za walka! Krwawa, brutalna i hardcore'owa! Rhino pokazał federacji jak się walczy! nikt nie był w stanie zrobić tak dobrego pojedynku jak Rhino! Jutro! Main Event gali będzie najlepszym pojedynkiem jaki ta federacja widziała! Rhino chce sięgnąć w przyszłość... Rhino wygrywa walkę fatal 4-way! Rhino w main evencie FIRST WSF PPV zdobywa mistrzowski pas! TAK! TO dwa najważniejsze cele RHINO! But... został jeszcze ktoś... ktoś kto jako pierwszy został no.1 contender! Samoa Joe... Joe... Joe... Joe... Rhino nie będzie znów mówił jaki to jest dobry... Powiedziałeś kiedyś że jeśli zdobędę jako drugi no.1 contender to na ostatniej gali przed PPV nie będziemy walczyć! WHY? Walcz! Pokaż że potrafisz! może się boisz? W końcu swoją pierwszą walkę wygrałeś wielkim szczęściem! Tak! The War Machine wie! BOISZ SIĘ MNIE! Tak więc przyjmij wyzwanie... Joe! Curry Man! Sting! oraz AJ! Każdy z was... może liczyć na... GORE! GORE! GORE!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

a2acb2789610c50b.jpg

To już dziś Rock... druga gala WSF, na poprzedniej walczyliśmy o #1Contender... żaden z Nas nie wygrał, ale stała się inna ważna rzecz... mianowicie zrozumiałem że na mojej drodze po tytuł stoi tylko jedna przeszkoda, tylko jeden człowiek... tak Rocky, o Tobie mówię... dziś Ty i Ja, 1 on 1... nie wiem jaką stypulację wymyśli Nasz GM, ale wiedz jedno mój drogi, dziś wieczorem czeka Cię jedna z najtrudniejszych walka w Twoim życiu, na przeciw Ciebie stanie Lionheart, The King of the World, Y2J - Chris Jericho... szykuj się Rock, to co Cię dziś spotka nie będzie miłe, wierz mi...

Joe! Może ty byłeś kimś w TNA, ale wszyscy wiedzieli, kto był największą gwiazdą w tej federacji. Wszyscy wiedzieli, że był nią 2 times NWA World Heavyweight champ, "The Instant Classic" Christian Cage! Ale teraz jest Wrestle Show Federation, WSF, nowa potęga w świecie wrestlingu. Teraz nie czas by rozpatrywać, czy byliśmy przeciw sobie, czy na odwrót. Teraz walczymy przeciw sobie, ale nie jest wykluczone, że kiedyś staniemy po jednej stronie barykady. Ale to musi potrwać... najpierw muszę Cię pokonać, a nastąpi to już dzisiaj! Po tym będzie to możliwe... nie, będzie to możliwe dopiero po PPV, kiedy to ja zdobędę WSF World Heavyweight title! Pamiętaj Joe, ja zawsze byłem, jestem i będę największą gwiazdą w federacji, nie ma znaczenia: WWE, TNA czy WSF. Tak więc Samoa Joe... I waiting! Dziś wieczorem świat wrestlingu przekona się, kto tak naprawdę zasługuje na WSF World Heavyweight title... A odpowiedź jest tylko jedna! A jest nią "The Instant Classic" Christian Cage!

• Reputacja:   1

Przepraszam za opóźnienie , gala będzie dzisiaj. Jeszcze raz przepraszam.

Pain...

kap...

kap...

kap...

Blood...

kap...

kap...

kap...

Death...

kap...

kap...

kap...

LETS GO !

BUAHAHAHA !

Here we go ! Vampiro, tak, ten pier(cenzura)ny swir, znienawidzony, besztany, koszmar, czyste zlo, Vampiro, powraca ! Vampiro przybywa do WSF, aby zajac sie wami, aby zabrac wasze dusze, aby was zniszczyc, zniesc z powierzchni ziemi, zabrac was gdzies daleko, tam, gdzie bedziecie jak male dzieci, bezbronni, zagubieni i bedzieciec plakac, plakac zewnymi lzami, ze strachu z bolu, bedziecie modlic sie do swych bogow o smierc, blagac o litosc, ale tam, w moim swiecie, swiecie Vampiro nie ma miejsca na litosc, na przebaczenie !

16 W prawej swej ręce miał siedem gwiazd

i z Jego ust wychodził miecz obosieczny, ostry.

A Jego wygląd - jak słońce, kiedy jaśnieje w swej mocy.

17 Kiedym Go ujrzał,

do stóp Jego upadłem jak martwy,

a On położył na mnie prawą rękę, mówiąc:

«Przestań się lękać!

Jam jest Pierwszy i Ostatni 18 i żyjący.

Byłem umarły, a oto jestem żyjący na wieki wieków

i mam klucze śmierci i Otchłani11.

19 Napisz więc to, co widziałeś,

i to, co jest, i to, co potem musi się stać12.

20 Co do tajemnicy siedmiu gwiazd, które ujrzałeś w mojej prawej ręce,

i co do siedmiu złotych świeczników:

siedem gwiazd - to są Aniołowie13 siedmiu Kościołów,

a siedem świeczników - to jest siedem Kościołów.

Tak...czy jestescie gotowi na spotkanie z Vampiro...nikt nie jest i nigdy nie bedzie gotowy, ale o tym...o tym przekonacie sie wkrotce !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
    • IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
  • Dodaj nową pozycję...