Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

POWIEM O WAS
Nie będę mówił długo
powiem tylko 3 słowa

Ekhm.. stanowczo za dużo gadasz =)) Nie nastawiaj się optymistycznie co do tej walki, bo zwycięzca może być tylko jeden i będę nim ja! Ty zajmij się lepiej Kane'm, który dał ci popalić po ostatniej walce ładnym chokeslam'em w stół .. szykuje się coś ciekawego, dwójka przyzwoitych wrestlerów (bez Stinga, wiadomo), duch TNA powróci na jedną noc! ;)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

JOE! Jak już pewnie wiesz... Za tydzień nasza walka się nie odbędzie!

Ubolewam nad i to bardzo ale przecież jak ją przełożymy na za dwa tygodnie to nic złego tak naprawdę się nie stanie ... bd miał Cię na oko w środę więc pokaż co potrafisz Rhino !

duch TNA powróci na jedną noc! ;)

Hmmm General Menagerze , mam wspaniały pomysł , jak stwierdził AJ TNA powróci choćby na jedną noc a więc jako iż nie mam ustalonej walki na następną gale i powiem szczerze nie śpieszy mi się do niej gdyż jeszcze dziś odczuwam skutki ostatniego mojego pojedynku .

Mam zagwarantowane prawo walki o najważniejszy pas więc chciałbym przyjrzeć się bliżej moim przyszłym rywalom a więc ja The Samoan Subission Machine Samoa Joe chciałbym brać udział w walce wieczoru jako ... Special Enforcer przypilnowałbym co trzeba a przede wszystkim miałbym na uwadze jednego z moich przyszłych rywali ...a więc czy coś z tego będzie ???

:arrow: Na następnej gali odbędzie się kolejny fatal four way. Tym razem walczyć będzie Sting , Aj Styles , Rhino , Curry Man.

Hold on one second Paul!

Powiedz mi, jak to możliwe, że w składzie tego matchu nie widzę największej gwiazdy w WSF?! Jak to możliwe, że nie ma tutaj 2 times NWA World Heavyweight champa, 9 times WWF/E World Tag Team champa? Jak to możliwe, że nie ma tu "The Instant Classic" Christiana Cage'a?! Widzę tutaj takie pseudo gwiazdy jak Sting, Curry man czy Rhino, które nawet nie zasługują na udział w tej walce, a nie ma w niej mnie? Ale jak chcesz Paul... poczekam z awansem do walki o WSF World Heavyweight title do następnej gali... a na pay-per view zrobię to, na co oczekuję nie tylko ja, ale także thousands... of my Peeps... zdobędę WSF World Heavyweight title. Wtedy będziecie mogli oficjalnie zwracać się do mnie "the champ"! And if ya don't know... now ya know!

AJ! Mimo, że przegraliśmy walkę, pokazaliśmy kawał porządnego wrestlingu. Zawsze możesz na mnie liczyć, jeśli potrzebujesz pomocy... wystarczy powiedzieć.

• Styl:  Jasny

dwójka przyzwoitych wrestlerów (bez Stinga, wiadomo)

..Ty już jesteś żałosny :| uważasz, że jeśli umiesz te swoje 450 Splashe itp. to jesteś lepszy ode mnie.? żal mi Ciebie. W środę, dam Ci trochę fory..dziecko =))

nie zasługują na udział w tej walce

A ty zasługujesz.? =)) Widziałem Cię tylko chyba z 2 albo 3 razy na backu i już chcesz uczestniczyć w tak ważnej walce.? Pff.... =)) Ojj... Instant Classic Ciebie mi też żal, takich jak ty, powinno się od razu wyrzucać z tej federacji. :lol:

2 times NWA World Heavyweight champa,

Wsadź se te twoje 2 razy zdobyte pas w d*pe :D człowieku rozmawiasz z żywą legendą WCW oraz TNA. patrzysz na osobe , która zdobyła 2 albo nawet 3 razy więcej tytułów od Ciebie. :) I napewno wielką gwiazdę WSF.

Więc daruj sobie...

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

patrzysz na osobe , która zdobyła 2 albo nawet 3 razy więcej tytułów od Ciebie. :)

A jednak skleroza =)) Tak więc wielki Sting liczba pasów: 22. A teraz popatrzmy na mnie: również 22 tytuły. 3 razy więcej... pfff :lol ... więc Stingerku zanim coś powiesz, to zastanów się 2 razy. Bo takimi marnymi przechwałkami możesz zrobić z siebie tylko... głupka. Że zacytuję "Ciebie mi też żal"!

A jednak skleroza

Cage, ciołku nie miałem na myśli to, że, np zdobyłem do Ciebie 3 razy więcej pasów, po prostu mam więcej osiągnięć do Ciebie.

Nie chodzi tu o zdobyte pasy, ale też i o wszystkie wygrane turnieje, zawody itp. Jednym słowem, doświadczenie. :!:

Poza tym pomyśl trochę zdobycie 3 razy więcej tytułów od innego wrestlera jest jednam nie realne, brother. ! :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

beztytuuwg8.jpg

Wyluzujcie się dziewczyny... Chill Out...

Mam jedno pytanko Where is Rock? Czyżby doszły do Ciebie wieści o tym że Cię poszukuję i strach Cię obleciał... pokaż sie Rocky, stań na przeciw mnie, spójrz mi w oczy i odpowiedz na wyzwanie, albo ewentualnie take out your cell phones, text your friends, take a picture, shoot a video, send an E-mail, call them all, and tell them that the Rock is bigger Coward in the World... więc jak Rocky sam przyjdziesz czy ma zacząć Cię szukać?

Edge... cierpliwość jest cnotą... no tak zły przykład w końcu Ty jesteś ten zły... jeszcze nie poznasz mojej odpowiedzi Edge, na razie moją głowę zaprząta ta aktorzyna z Beverly Hills 90210, ale jak tylko z Nim skończę odezwę się do Ciebie, bądź dobrej myśli Adam...

pokaż sie Rocky

Dla Ciebie jestem The Rock ... Chris. Rock siedzi spokojnie sobie i słucha tych waszych biadoleń. Jacy jesteście wspaniali , jacy to w walce byliście , jak to was kochają ludzie. Lecz prawda jest taka że ludzie kochają jednego człowieka , jednego ich ulubieńca. The People's Champ'a , no trochę tam jeszcze Hoganowi pokibicują ale nie o to się teraz rozchodzi. Chris Jericho nazywa Rock'a tchórzem z powodu że nie pojawił się na backstage'u , Chris Jericho nazywa Rock'a tchórzem bo....no właśnie czemu? Rock wie jedno ze Rock whope your candy ass all over Arizona. Szkoda że nie udało się wygrać ale cóż , wygrał Samoa Joe , byłeś lepszy , Hall celnie rzucał wykałaczkami a wraz z Jericho the Rock byli na backstage'u , pokazałeś klasę Joe. Chris The Rock przyjmuje każde Twoje wyzwanie , submission match , hardcore match , Chris is asshole match , obojętnie , bo Rock wie że never , and The Rock means NEEEEEEEEEEEEEEEEVER , nie pokonasz People's Champ'a.

If You Smelllllllllllllllllllllllll what The Rock is cooking....

4026935ai0.jpg

AJ! Rhino widzi że nie rozumiesz co mówię! Nadal jesteś taki pewny siebie... popatrz na to:

goregoregoreuz3.jpg

To jest Gore! na Tobie AJ! Zasmakowałeś gore wtedy... ZASMAKUJESZ TERAZ!! Ty! Oraz 2 inne osoby... STING! CURRY MAN! But Rhino chce coś powiedzieć Tobie AJ! Mówiłem że znam wasze słabe punkty... tak AJ! Twój słaby punkt RHINO TEŻ zna... Zgubi Cię pewność siebie... Brak doświadczenia... oraz brak siły... tak Aj... Jesteś słaby! Nie dotrwasz do końca walki AJ! Ty! Sting! oraz Curry man! zostanę no.1 Contender! Zdobędę pas! a wtedy!

Watch out, or your ass will be GORED!!! GORED!!! GORED!!!

paulheymaninterview2006fr1.jpg
Powiedz mi, jak to możliwe, że w składzie tego matchu nie widzę największej gwiazdy w WSF?!

Spokojnie Chris , jeszcze będzie jeden Fatal Four Way , może zasłużysz na branie w nim udział. Musisz tyko udowodnić że zasługujesz hmm....na przykład w walce one on one z......kimś kto już się znalazł w match'u o pas. Z Samoa Joe , wy się znacie co nie? Jakoś z TNA tak? Więc chyba będzie fajnie.

Z Samoa Joe , wy się znacie co nie? Jakoś z TNA tak? Więc chyba będzie fajnie.

Hmmm ciekawa propozycja ... bardzo ciekawa Christian jeżeli chcesz sie znaleźć w walce o możliwość pasu więc musisz stanąć do walki ze mną a przypomnę Ci iż na poprzedniej gali pokonałem The Rocka , Chrisa Jericho i Randego Ortona a więc zastanów się dwa albo i trzy razy za nim przyjmiesz wyzwanie !!!

Zaskoczyła mnie taa propozycja ale jest naprawdę ciekawaaa panie Generaaaal Mmm. :waving: Oby więcej takowych pomysłów :)

Cage jeśli się poddasz zapomnij o walce o pas WSF a obiecuję Ci iż bd musiał klepać w matę ile tylko bd miał sił !!!

JEdno jest pewne pokażemy wrestling na światowym poziomie a po zwycięstwie nad Tobą przyjrzę się bacznie moim przyszłym rywalom ...

Christian czekam na odp ?!!!

80xq5.jpg

Morisson.... skazujesz się na piekło wyzywając Big Red Machine.

ak mozna kane oberwac dwa razy gore czy ty nie masz oczow. zazdroscisz mi pieknych kobiet i wspanialego wygladu brzydalu??

Naśmiewasz się ze mnie? Naśmiewasz się z mojego wyglądu? Nie zazdroszczę Ci pięknych kobiet ani wspaniałego wyglądu , nie zazdroszczę Ci niczego , lecz ty powinieneś zazdrościć mi siły. Lecz wiedz że nie ukryjesz się przede mną , Morisson , nie ukryjesz się na następnej gali dopadnę Cię , dopadnę , zniszczę, zobaczysz co to znaczy siła , co to znaczy moc , co to znaczy znaleźć się w piekle.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Niestety sprawa walki The Hulkster'a ze Styles'em się rozwiązała. AJ zawalczy w Fatal 4 Way Match'u.

"AAAAAAWWWWWWWWWWW"

You know something, Hulkamaniacs, "The Immortal" Hulk Hogan postara się aby Fatal 4 Way, który odbędzie się w następną środę poczuł The Power of Hulkamania!

"YEEEEEEEAAAAAAAAAH"

Oh yeah, dudes, postaram się Was nie zawieść i walczyć o najważniejszy pas Wrestle Show Federation, bo Hulkamania is runnig wild like it's never ran before!!!

"Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan!"

Jednak na ten tydzień mam zupełnie inny plan. Skoro nie dojdzie do mecz ze Styles'em, "Real American" chce się skupić na innym zapaśniku tej federacji. Na znacznie wyższym i bardziej doświadczonym niż AJ. Co byście powiedzieli, brothers... Gdyby już w środę "The Incredible" Hulk Hogan stanął w ringu, jeden na jednego... z "The Big Red Machine" Kane'm?!!!

"YEEEEAAAAAAAAHHH!!! The Im-mortal Ho-gan! The Im-mortal Ho-gan!"

Kane, co Ty na to, brother?! Czy chciałbyś stanąć oko w oko z "The Greatest of all time" Hulk'iem Hogan'em? Wiem do czego jesteś zdolny i wiem, że potrafisz ostro przetrzepać skórę, dude. Tym razem Twoje buchające ognie musiały by stanąć na przeciwko potęgi Hulkamanii! Train, say your prayers, and eat your vitamins, bo już niedługo Hulkamania destroyed YOU!

"Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk..."

"The Immortal" Hulk Hogan vs "Big Red Monster" Kane, to byłby wielki mecz. Jednak jeśli zgodzisz się już na to przedsięwzięcie to rusz głową i zobacz... Czy Twój potworny umysł wytrzyma skandowanie mojego nazwiska przez całą walkę, brother?!

"Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan!"

Widzisz? O to mi chodzi, dude. Potęga Hulkamanii jest wszechmogąca. Tak więc odpowiedz sobie na jedno pytanie... What'cha gonna do? What'cha gonna do, brother?! When the power of this milions of Hulkamania runs wild on you?!

t1hulk1gettynm2.jpg

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

przypomnę Ci iż na poprzedniej gali pokonałem The Rocka , Chrisa Jericho i Randego Ortona

A ja przypomnę Ci Joe... iż spinowałeś Randy'ego po tym, jak dostał z wykałaczki od Halla.

Bardzo chętnie zmierzę się z tobą tłuścioszku.

a po zwycięstwie nad Tobą przyjrzę się bacznie moim przyszłym rywalom ...

Lepiej przyglądaj się bacznie w naszej walce, bo spotkasz się nie tylko z przyszłym rywalem, ale także z tym, który zostawi w pokonanym polu Ciebie i zwycięzce walki Styles vs Sting vs Curry Man vs Rhino, a zdarzy się to już na pierwszym PPV WSF.

If ya don't know Joe... now ya know!

JEdno jest pewne pokażemy wrestling na światowym poziomie

Pewne, pewne.

Już wręcz nie mogę doczekać się środy...

Hold on a second... stop right now... Just one minute...

Dobra... muszę wam powiedzieć, że jestem wyjątkowo cierpliwą osobą... staram się nie unosić z byle powodu... However! Mam już dość tego waszego głupiego, bezsensownego gadania na temat kto jest lepszy, kto jest silniejszy, kto ma więcej charyzmy, kto wygra pierwsze Wrestle Show Federation... World Championship. Bo te odpowiedzi są jasne i oczywiste... pierwszym championem będzie najsilniejszy, najcharyzmatyczniejszy, najbystrzejszy wrestler w Wrestle Show Federation... The Rated R Superstar... Former World Champion... Edge... Ale nie będę tutaj dużo mówił o sobie... teraz zajmę się tymi najbardziej rozkrzyczanymi... Może na mój pierwszy ogień dobrze znana mi osoba... mój były partner... osoba, z którą zdobyłem tyle Tag Team Championship, że trudno już to zliczyć. A osoba o której mówię to nikt inny jak "Instant Classic" himself- Christian Cage. Przede wszystkim Christian... chciałbym zapytać jak ci leci... i to nie jest byle jakieś żartobliwe pytanie. Pamiętam z twoich ostatnich lat świetnej organizacji WWE uciekłeś, bo ludzie tam byli dla ciebie za silni. Podobno w TNA zdobyłeś najważniejszy tytuł aż dwa razy... nie będę mówił, że tam był mniejszy poziom czy w tym stylu... bo nie mi to oceniać. Może i tam dali cię więcej szansy zabłysnąć, ale nie okłamujmy się Christian! Może i jesteś wielką gwiazdą, ale zawsze stałeś w moim cieniu. I za każdym razem gdy się spotykaliśmy, po przeciwnych stronach Edge kończył zwycięsko. Mógłbym przytoczyć tutaj Money in the Bank 2005 rok... Ty i ja mieliśmy doskonałe doświadczenia w Ladder Matchach, ale wygrał lepszy... Christian... ty i ja wiemy, kto wygra trzeci 4-way match o no.1 C. Po tym jak pokonam Undertakera... zdobędę no.1 Condender. Nieważne czy przyjdzie mi cię pokonać jeszcze raz, czy nie... zdobędę to Christian...

Następnie pragnę zamienić słówko z Samoa Joe. Joe... podziwiam cię... jesteś młody, utalentowany etc. Twoja kariera kwitnie... obserwowałem twoją karierę w TNA... doskonale dawałeś sobie tam radę... niestety nie wykorzystałeś swojej szansy by zyskać najważniejszy tytuł federacji. Joe... jesteś silny, ale to jeszcze dla ciebie za szybko... masz jeszcze czas by dorosnąć do tego tytułu... na pewno będziesz wielką gwiazdą, ale na razie musisz się pogodzić z faktem, że na Pay-Per-View przyjdzie ci zmierzyć się ze mną i kimś jeszcze... ale zwycięzca będzie tylko jeden... Joe... jeszcze nie teraz... po prostu jeszcze za szybko... Będziesz miał jeszcze szanse, ale teraz Rated R Era się rozpoczyna...

A co do ciebie Chris. Wiesz, że ja nigdy nie czekam na innych... robię to co chce, ale jak dla ciebie zrobię wyjątek... może po tym, jak zdobędę tytuł otworzą ci się oczy i przyłączysz się do mnie i wtedy We own the bussiness. Czekam Chris...

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
    • IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
  • Dodaj nową pozycję...