Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

AJ Styles! Are you ready to feel the power of Hulkamania one more time?!

Ready! Dziękuje za akceptację mojej propozycji, tym razem pokażę się z lepszej strony i dam z siebie wszystko, bez zbędnych osób, bez zabawy w drużynowe walki, tylko my dwaj, pierwszy raz w historii.. amen ;)

AJ & Cage i co teraz powiecie.? Dziadki Was pokonały, wstydzilibyście się =)) Nie ma co gadać, dużo mówiliście, a gówno zrobiliście :)

Wiesz Sting, nabrałem do Ciebie szacunku po ostatniej walce, jak widać po Twoich odzywkach nie zasługujesz na to..

Hulk, chętnie spotkam się z tobą w ringu, jednak mam na oku jeszcze jedną legendę wrestlingu do zniszczenia, a wtedy droga do naszego ponownego starcia jest jak najbardziej otwarta..

Hogan walczy z mną, wyraźnie zaznaczył, że nie ma zamiaru brać się za Ciebie, jednak jeżeli koniecznie chcesz, to ja mogę się Tobą zająć..

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Wiesz Sting, nabrałem do Ciebie szacunku po ostatniej walce, jak widać po Twoich odzywkach nie zasługujesz na to..

Hmm... popatrz na twoje ostatnie wypowiedzi i wtedy powiedz kto nie ma szacunki do kogo.. :)

Przed walką tak mnie wyzywałeś itp. A teraz zebrało Cię sie na szacunek.?

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Z Was dwóch dobrze zaprezentował się tylko Hogan, więc nie kozacz, że nas pokonałeś bo całą robotę odwalił Hulkster, mimo wszystko jak widać trudno Ci wywnioskować z moich ostatnich wypowiedzi nie zamierzałem dalej wykłócać się z wami, tylko stoczyć sprawiedliwy pojedynek 1 on 1 z Hogan'em. Więc nie szukaj guza, bo następnym razem mogę nie być taki miły..

• Styl:  Klasyczny

AJ, zabrzmiało jak groźba...

The Legend Killer pokonywał już wielkich wrestlerów, ale chętnie zajmie się wypierdkiem z TNA...

Byłem WWE Championem, a ty kim?

"Wielkim mistrzem" TNA?

Dawno się tak nie uśmiałem...

Daj spokój sobie z Hoganem...Za wysokie progi...Ustąp miejsca lepszemu od siebie i nie wcinaj się, bo źle to się dla ciebie skończy...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Oh, wielki Randy Orton przemówił :lol jak to mnie tam nazwałeś "wypierdkiem z tna" ? człowieku to już nie te czasy, i to nie jest TNA, chociaż ja to bym się wstydził, gdybym walczył w WWE =)) Nie chce mi się za bardzo z Tobą kontenplować, ale skoro zahaczyłeś o ten jakże prestiżowy WWE title ..chcę Cię uświadomić, że ten "wielki pas" TNA to najbardziej prestiżowy pas w historii pro wrestlingu, z stu letnią tradycją, więc najpierw się czegoś dowiedź, zanim podniesiesz głos.. EOT..

bo całą robotę odwalił Hulkster

To ty tak myślisz. Uważam, że pokazałem sie z dobrej strony. Myślisz, może tak dlatego, że Hulk odliczył Cię :thinking: Poza tym gdy Cage wchodził na ring to nie pozwoliłem mu przerwać pinu.

Mów co chcesz, ale jestem zadowolony z siebie... oraz cieszę się, że mogłem być znów w teamie z Hulkiem. :)

sprawiedliwy pojedynek 1 on 1 z Hogan'em

Ty już daj spokój z tą sprawiedliwością, pierw kłócisz się i wyzywasz z wszystkimi, a potem jesteś miły i honorowy :t_down:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Wielki pas TNA z wielkimi wrestlerami, którzy w WWE byli tylko statystami...

Gdyby nie ci statyści twoja świetna federacja byłaby jedną z wielu małych federacji, o których wiedzą nieliczni...

AJ,nie wchodź mi w drogę, bo według mnie możesz mi najwyżej szatnie wypucować...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Sting, po prostu poniosłem porażkę z Hogan'em i chcę rewanżu, nie jest powiedziane nigdzie, że mam wyjeżdżać zaraz z bluzgami, niektórzy potrafią przegrać z honorem.

Randy, dalej żyjesz snem WWE ? co Ty w ogóle wiesz o TNA ? tu jest WSF, więc daj spokój z innymi fedami, bo piszesz o cokolwiek, byle coś napisać, nie potrafisz mi dopiec w inny sposób ? musisz czepiać się wszystkiego wokoło. I jeszcze jedno, odpuść chłopcze, nie mam czasu na takich jak Ty, więc daruj.. :roll:

niektórzy potrafią przegrać z honorem.

Mówisz o sobie.? :)

Kto teraz chciałby zmierzyć sie z The Icon'em.? Czekam...Mam chęć komuś dołożyć :twisted:

12591776br6pc2.jpg

It's ShowTime ! !

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

2.jpg

ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।ਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਰਤਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ !!!ਮਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ !!!ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।ਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲਰਾਂ ਦੀਆਂਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ !!!

Bokahhh !! Saha !!

6307898

The Great Khali Says : Zostałeś pononany T , i nie ma tu nic co mógłbyś zrobić. Ten człowiek , który stoi tu obok mnie , The Great Khali , jest w stanie zdominowac każdego i byłeś tylko na przystawkę , Punjabi Nightmare idzie po wiecej. W tych rekach , winien nosić złoto. Już wkrótce tego dokona. Co do reważnu , The Great Khali przyjmuje wyzwanie , choć oczekiwał czegoś lepszego niż ty. Khali , jest chocby zaraz gotów by stanac z tobą do ringu i po raz kolejny udowodnić Ci swoją wyższość nad twoją marną osobą. Jesteś niczym co mogłoby sie wyróżnić. A spójrz na tego człowieka. Jest wyższy , silniejszy , i przedewszystkim odoprniejszy niż ktokolwiek. Jest on tu po to - by dominować i udowodnić ile jest wart. A wart jest wiele. Więc jesli pragniesz być kolejną ofiarą Khaliego , Punjabi Nightamre mówi - TAK! . W ringu zobaczymy sie ponownie - i tylko - tylko by jeszcze raz ten człowiek rozniosł cie w ringu swoimi destruktywnymi rekami o sile której nie jesteś w stanie sobie nawet wyobrazić. Nie dziw się jesli polegniesz w ringu po raz drugim bo na chwile obecną nie wielu jest w stanie jakkolwiek dorównać i stoczyć bój z Great Khalim. Skazałeś sie na piekło rodem z indi panie Huffman. I oto nadciaga end of ends. Rewanż jest już ustalony.

Booker ! Sucka!

915802072594e34bce782c.jpg

A więc mówisz i masz Booker T stanie z tobą w ringu! Tym razem jednak zmierzymy się w walce steel cage. Ciesze się, że w końcu się zdecydowałeś bo już dłuuugo Cię na backstageu nie widziałem i myślałem, że niepokonany Khali wystraszył się wielkiego Bookera T. Jednak niezawiodłem się na Tobie, co mnie bardzo cieszy do zobaczenia w ringu. Mam nadzieje, że stoczymy dobrą i czystą walkę. SUCKA!

Mówisz o sobie.? :)

A o kim ? :thinking: Na następnej tygodniowej gali wezmę udział w Fatal 4 Way, dzięki któremu awansuję do walki o WSF Championship na PPV! Sting Ty też tam będziesz, więc stąpaj ostrożnie..

Let me tell ya something, brothers!!! The Hulkster widzi tu niezgodę, wymyślanie ikombinowanie nad nowymi meczami, kłótnie i bezsensowną wymianę zdań, jednym słowem - syf, dudes! Spokojnie. Tag teamy? Znowu? O, nie! Pomimo, iż szanuję Hall'a, z którym miałem doczynienia w WCW i mam zamiar dołożyć Orton'owi to jednak tak jak obiecał "Real American" po raz drugi zmierzę się ze Styles'em, brothers! "Legend Killer'em" zajmę się później pan Booker niech dokończy porachunki z Khali'm. "The Immortal" ma teraz jeden cel, jest nim AJ Styles. Ja i ten brother musimy załatwić tą sprawę do końca!

"YEEEEEEEEEAAAAAAAHHH!"

You know something AJ, jak zauważyłeś Hulk Hogan to prawdziwa legenda pro zapasów i jak obiecał tak będzie, zmierzymy się już w środę, brother! Nie wiem jednak czy to dobrze dla Ciebie, dude?! Booker chciał Cię w jakimś stopniu wyręczyć. Ja zdecydowałem się na walkę z Tobą, więc "the power of all this milions of Hulkamania runs wild on you" już w tą środę, brother!

"Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan!"

Powiedziałeś, że jesteś gotów. Powiedziałeś, że uda Ci się wytrzymać moc Hulkamanii. Jeśli jednak jesteśmy coraz bliżej środowej gali... rozejrzyj się... widzisz to, brother?!

"Hul-ka-ma-nia! Hul-ka-ma-nia!"

Czy jesteś w stanie wytrzymać ciągłe skandowanie mojego nazwiska przez tych żółtoczerwonych fanów oraz potęgę mojej wielkiej prawej ręki jednocześnie, dude?! Jeśli tak to... What'cha gonna do when the 24-inch pythons run wild on you?!

"YEEEEEEEAAAAAAAAHHHHH, Hulk-for-ever!... Hulk-for-ever!"

49ixyy0zg3.gif

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Ty też tam będziesz, więc stąpaj ostrożnie..

AJ, doskonale wiem, że wystąpię w tym match'u :) Mam nadzieję, że zrobimy cholernie dobrą walkę. Curry Man, Rhino i ty AJ, uważajcie bo jestem w świetnej formie i nic ani nikt mnie nie powstrzyma od zdobycia title shot'a :!: Powiem szerze, że chciałbym aby w tym match'u wystąpiły gwiazdy WCW, czyli Hall vs Hogan vs Sting vs i może Booker :roll: Cóż walczę raczej z młodymi wrestlerami ( no może Rhino nie jest aż tak młody, ale jego walki ogląda sie z przyjemnością :) ), myślę, że dacie z siebie wszystko :) Ahh.. już nie mogę się doczekać środy, liczę na zwycięstwo.

WOOOOOOOOOOOOO

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

JOE! Jak już pewnie wiesz... Za tydzień nasza walka się nie odbędzie! GM miał inne plany! Lecz Rhino nadal pamięta o Tobie Joe! Na najbliższej gali nie spotkamy się w ringu... Przekładam moje wyzwanie! Za 2 tygodnie! Joe! 2 tygodnie... walka najbardziej hardcore'owa! najbardziej krwawa! Pamiętaj! A w tą środę War Machine Rhino stawi czoła 3 innym wrestlerą! Sting, Aj Styles oraz Curry man! Wszystkich znam dobrze z TNA! Wiem jak walczycie, wiem jakie są wasze słabe punkty i wiem... JAK WAS POKONAĆ! Sting... GORE!! AJ... GORE!! Curry man... GORE!! Trzy razy... Trzy... A wygrać może tylko jeden... najsilniejszy... najlepszy... i najsprytniejszy... RHINO!!! Nie będę rozmyślałem nad każdym z osobna... POWIEM O WAS WSZYSTKICH RAZEM! Nie będę mówił długo... powiem tylko 3 słowa... które staną się czynem podczas gali...

GORE! GORE! GORE!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
    • IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
  • Dodaj nową pozycję...