Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

haha John Morrison. A kto to jest?

Chudy, troszkę wyglądający jak słupek bramki zadumany w sobie "mięśniak". Pomyśl nad sobą a przedewszystkim NAD TYM DO KOGO PISZESZ ! ZGNIOTĘ CIĘ ROZUMIESZ ?! Jesteś nikim, myślisz że coś znaczysz? Odpowiem NIE ! Maskotki to zrobię z twoich kości gdy ci je powyrywam! Połamę cie i zakończę twoją nędzna karierę ! Myślisz że jesteś odemnie szybszy, że ja jestem gruby!? Widać że nigdy nie walczyłeś ze mną. Dopiero zobaczysz jaki ze mnie bydlak ! Jestem potężny, jestem szybki. Więc lepiej uciekaj póki jeszcze możesz !!! Nie wtrącaj się w moje sprawy, ja tu przyszedłem po Pas IC i po to by zniszyczyć Storma!

Więc zamknij się lamusie bo jeszcze słowo a ZABIJE CIE ! ROZUMIESZ?! Więc lepiej nie wkładaj swojego nosa tam gdzie nie musisz bo SKARCE CIE JAK PSA !!!

Ja Samoański Buldożer doprowadzę Cie do rozpaczy i stanę się Twoim największym koszmarem !

993178784_m.jpg

2nqz7s6.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

4q6x7r5.jpg

Słuchaj Truth on jest nowy i ma prawo się przechwalać. Joe, to ja na najbliższym Tuesday Night BOOM wygram i nie masz jakichkolwiek szans aby zwyciężyć. Oto mój plan:

1 Punch

2 Irish Whip

3 Springboard Elbow

4 Elbow Drop

5 Back Stubber

6 Pin( i wygrana rzecz jasna)

Nie ma znaczenia czy działasz z innymi wrestlerami lub czy masz stajnie jak ty Truth. W walkach 1 na 1 znaczenie mają tylko zawodnicy stojący naprzeciwko siebie. Myślisz, ze tylko ty tu ciężko pracujesz? Każdy chce tu być najlepszy to chyba wiadome i każdy tu ciężko podkreślam ciężko pracuje aby być najlepszym. I wiadomo, że np. John który dopiero przybył do WSF napewno nie spocznie na laurach tak samo umaga czy już Świętej Pamięci The Great Khali oni tez chcą być najlepsi i też tak jak ty chcą być mistrzami. Umaga z choinki się urwałeś czy co? Widać, że jesteś z Wysp Samoa, ale nie prezentuj tego tym bardziej nie w WSF. Dobra? Rozumiesz nie pogubiłeś się? To dobrze, że jeszcze kapujesz to, co się do ciebie mówi. Chyba się trochę zapędziłeś, ale wierzyć każdy może.

Na twarzy Carlito pojawia się uśmiech

To nie ta liga Umaga twoja ksywa wzbudza śmiech. Tyle powiem, czasami nawet mi cię żal. Żal twojej twarzy pełnej tatuaży żal twojego Samołan Spajk. Beznadziejna akcja skomplikowana strasznie trzeba przyznać. Pokazujesz paluch i Jeb w gardło. Ale w sumie oddaje to poziom twojej inteligencji to nie ma co się dziwić. Nawet jeśli jesteś tłusty jak nie powiem co to i tak nie masz szans z Jamesem Stormem. I pamiętajcie tylko Ja tu jestem Cool. Bym zapomniał Umaga wiesz w ogóle co to wrestling?

Na trybunach pojawia się okrzyk: Carlito

Edytowane przez Gość

92603092449d38425a80b2.jpg

2442157382_0f35238763.jpg

Oj Umaga Umaga....

Ty naprawdę jesteś tu niedoświadczony mówisz na mnie że jestem chudy wyglądający jak słupek a póżniej mnie nazywasz mięśniakiem coś mi tutaj nie gra......

Mówisz że mnie zabijesz.....hahahahahhahaha ilu wrestlerom już to mówiłeś?????A ilu zostało jak to ty nazwałes "zabitych"???Ok podpowiem okrągła sumka 0!!!

Wspomniałeś coś o swej szybkości niby te jesteś szybki????Niczym niedoruwnujesz takim gwiazdom jak Jeff Hardy czy Randy Orton!!!!A w szczególności nie dorównujesz GURU doskonałości JOHNOWI MORRISONOWI !!!!!!

Heh myślisz że ci Storm tak łatwo odda pas????Moja odpowiedż brzmi NIEEEEE!!!Nie będzie on walczył z takim niudacznikiem jak ty!!!!!

Aha ty mówisz że będziesz moim koszmarem??? Już nim jesteś wystarczy że spojrze się na twoją twarz to niemoge spać całą noc z obrzydzenia....

Gdybym chciał pokonałbym cię na każdym miejscu i o każdej porze!!!!!

Jednak niezrobie tego......Mam kilka ważniejszych spraw do załatwienia a najważniejsza z nich to znalezienie sobie nowego partnera lub partnerów!!!!!

(John Morrison uśmiecha się ironicznie)

Carlito widzę że też z Umagą ci nie po drodze.....Po co angażujesz się w większe problemy???????Masz przecież konflikt z R-Truth po co ci problemy z Umagą???

Heh nierozumnie Cię.Skoncentruj się na konflikcie z R-truthem gdyż on na pewno niebędzie łatwy przeciwnikiem......

matthardyzmniejszony.jpg

(wkurzony)

Evan jak mówisz że w indysach królowałeś znaczenie ma teraźniejszość.A teraz nic nie możesz nam pokazać bo jesteś za cienki.I nie obrażaj mojej postaci bo nie długo możesz się o tym przekonać.Już mnie zaczynasz wkurzać.Małolacie.Rodzice cię nie uczyli że starszym i lepszym się nie podskakuje?Batista jest dobrym kolegą dla ciebie no to może też UMAGA jak lubisz takich twardzieli.

X-pac wybacz mi że daje ci odpowiedź tak późno. Ale ja przyjmuje oferte jak nie jest za późno.Zjawie się na twojej walce i bede pilnował żeby nikt ci zabawy nie zepsół :D

Umaga z choinki się urwałeś?Myślisz że tylko ty o pas IC walczysz?Masz wielu groźnych rywali w walce o ten pas ale też przede wszystkim mnie.Chyba nie zapomniałeś?Następny gościu co chce oberwać za pyskowanie.

(szybko odchodzi)

Sory ale na razie nie mam czasu żeby zajmować się WSF i stąd takie krótkie posty.

Carlito, Morrison. Te bezczelne typy rozwścieczają samoańskiego buldożera... Więc Carlito nie wtrącaj się bo zaraz Ci tym Twoim jabłuszkiem zęby wybije!Tacy jesteście mądrzy? Chcecie mi zablokować drogę do osiągnięcia mojego celu? Już mówiłem, że zniszczę każdego kto stanie na mojej drodze !!!

Po waszych idiotycznych wypowiedziach postanowiłem... Chcecie walczyć? BĘDZIECIE MIELI WALKĘ! Możecie walczyć ze mną we 2, ale ja i tak was pokonam !Myślicie że jesteście kimś? TO SIĘ DOPIERO OKAŻE ! więc zamknijcie jadaczki i idźcie do domu się pobawić lalkami, bo mi nie dorastacie do pięt!

Mój "Guru" idiotów i nieudaczników, sądzisz że dasz sobie ze mną radę? Że ja tylko grożę? Może zdaj sobie sprawę że nigdy nie spełniłem moich gróźb bo nigdy tu nie walczyłem ! Wy 2 jesteście moim celem nr. 1 ! Koniec ze Stormem dopóki was nie wykończę ! Wy poznacie mój gniew i moją siłę !

Pokaże wam jakim jestem Bydlakiem ! Wściekliście UMAGĘ teraz ten gniew was dosięgnie !!!!!!!!!!! ŁAAAAAAAAA !

umaga.jpg

2nqz7s6.jpg

Abyss zaczyna krzyczeć

R-TRUTH !

Słucham cię, zaczynam rozumieć, rozumiem, że... masz sporo dopowiedzenia ale gadasz głupoty, czy ty obmyślasz plan walki ?? Zastanów się o czym ty mówisz, popatrz na siebie i patrz na mnie... i zadaj sobie pytanie retoryczne, kto będzie ustalał przebieg walki we wtorek ?? Oczywiście Abyss... ale chyba z odpowiedzią na te pytanie nie będzie trudności, bo to proste i logiczne. Kumasz ? What's up ? Prawo Dżungli ziomuś, ten który zdobędzie pożywienie przetrwa i nie ma nic w tym dziwnego w naszym dzisiejszym świecie jest podobnie jak kilkaset lat, zmieniło się tak naprawdę niewiele, teraz pożywienie ewoluowało w pieniądze, ale to jest prawdą. Biedacy, którzy żyją w slamsach to tak jak trupy, zgliszcza człowieka, to nazywa się wegetacja, a z kolei ludzie bogaci korzystają z życia jak najlepiej się da jak potrafią ale dla mnie nie są ważne pieniądze moja hierarchia wartości jest inna, ważna jest krew, ból i upokorzenie jakie zadaje nic nie znaczącym gadom, generalnie wartości w WSF są inne ale nie dla wszystkich, dla was ważne są jakieś stajnie czy teamy, ale co w z tego macie ? Odpowiedzcie szczerze, Evan Borune mówi prosto i otwarcie, że nic się wam jeszcze nie udało, niczego nie dokonaliście... Członek waszej stajni ją sam obraża Spójrz... i zastanów się, jak można upokarzać własną drużynę... prawda jest taka, że nigdy nie będzie dobrzy... wasze zgranie jest równe zeru, sam siebie kaleczycie... o czym my tu mówimy... nawet jeżeli was wszystkich zdewastuje nie będę zadowolony, bo jednak w WSF jesteście na czarnym dnie i nic was stamtąd nie wyciągnie.

SPÓJRZ...

Abyss wyciąga kartkę z kieszenie z 5 kreskami, obok których pisze w kolejności Sheik Abdul Bashir, Chris Hero, Rey Mysterio, Jeff Hardy i Evan Bourne

Następny będziesz ty...

evan-bourne.jpg

Evan wchodzi na ring, nieco zaspany, bierze mikrofon, i zaczyna mówić.

Kennedy... Kennedy... Kennedy... Strach cię obleciał?

Ponoć jestem niedoświadczonym szczylem - To czemu się nie pokazujesz?

Boisz się porażki z moich rąk? A raczej - z mojego SSP?

Dziwne. Najpierw mówisz, żebym to ja się bał, ja ciebie, a teraz panikujesz i się nie pokazujesz?

Może i słusznie z twojej strony, unikasz upokorzenia.

A może...

Evan patrzy w stronę widowni i krzyczy:"Widzicie go tam? Widzicie?" Widzowie zgodnym tonem odpowiadają: "Nie!"

No widzisz. Jednak się myliłem, nie byłeś nigdzie schowany.

Mam jednak nadzieję, że pokażesz się na jutrzejszej walce, bo chciałbym się rozgrzać.

Jeżeli nie - żadna tragedia, ale zostaniesz wyśmiany. Nie przeze mnie, ale przez innych wrestlerów, widzów, ludzi na całym świecie, dude.

Tak czy siak odpadniesz, a ja zmierzę się z Mizem.

Tak, Miz... I na Ciebie przyjdzie kolej. Może i ja zrobię sobie taką karteczkę z kreseczkami, like Abyss?

Ale nie, ja mam dobrą pamięć, nie muszę spoglądać na jakąś kartkę, aby zobaczyć, kogo pokonałem.

Nawet ich nie spamiętam, bo było ich naprawdę sporo.

Ale wracając do Miza - Tak, na Ciebie również przyjdzie kolej. Nie mam pojęcia, ile zapłaciłeś bookerom, aby dostać się do finału.

Aktualnie jest to bez znaczenia, i tak cię pokonam.

31 Maja... Zapamiętaj tą datę, bo wtedy zostaniesz wyeliminowany, a mi do zdobycia IC pozostanie tylko walka ze Stormem.

No chyba, że ktoś mu ten pas zabierze.

Te, Abyss, you fool, let me tell ya something. Owszem, otwarcie przyznaję, że niczego nie osiągnęliśmy, bo NIE MIELIŚMY ŻADNEJ WALKI TAG TEAMOWEJ.

Dlatego. Ale poczekaj jeszcze trochę, a i takie walki przyjdą.

Tak, wysil swój umysł, tak mocno, jak tylko potrafisz, może coś ci się przypomni, że istnieje coś takiego jak cierpliwość.

Nikt z nas, Skyscrapers'ów, nie narzeka, że nie mieliśmy jakiejś walki. Przeciwnie.

Ten czas poświęcamy na wszelkie treningi, jakich ty nie masz. Bo co tu trenować?

Trzy ciosy na krzyż? No - dla ciebie to nie lada wysiłek.

Ale pamiętaj - to ty będziesz leżał na pinezkach. Swoich pinezkach, po moim SSP.

Evan schodzi z ringu, i zmierza w stronę backstage'u. Nagle widzowie zaczynają buczeć.

Bourne zdziwiony odwraca się do nich, a po chwili puka się w głowę.

Woohoo!

Cheer, a Evan idzie na backstage.

Damn! Whats up!

If you Feel Me!

Say what's up!

osfuid.jpg

Abyss... Plan walki? O czym ty gadasz? To nie był plan NASZEJ walki, bo napisałem, że tak nie będzie... TO jest plan waszych walk - gigantów. Tylko powiedz, że tak nie jest. Wasza taktyka walki nigdy nie jest skomplikowana. Wyobraź sobie taką scenę: Ja leżę, ty nade mną stoisz i się tam maltretujesz (czy co tam ty lubisz)... Przeszedł po twoim wielkim ciele dreszczyk, co? Poczułeś to napięcie związane z kolejną ofiarą? Pewnie tak, zioom. Ale ja ci powiem, że tak to się nie będziemy bawić. W tej walce to TY będziesz ustalał reguły? Może i tak... Ale ja potrafię się dostosować. Jestem wrestlerem uniwersalnym. Wygram, nawet na twoich warunkach. Nawet jeśli dojdzie do tej sceny, którą przed chwilą sobie wyobrażałeś... Ja i tak się nie poddam. Wstanę i zacznę się dalej bić. Za nasz honor! Za NASZE sukcesy! Nie chcę być jakimś bohaterem, ale... walczę, abyśmy my - nie ja, ale my byli zadowoleni z siebie! Większe dobro? Nie ma nic takiego. Po prostu walczę za nasz honor! ZA NAS! Drapaczy chmur... Porównam nas teraz do dwóch postaci z mitów... Domyślasz się o kogo chodzi? Taaak... Ikar i Dedal - tak jak my pozazdrościli ptakom latania i sami wznieśli się w przestworza. Wiemy jak skończył się lot Ikara - zatonął, w pewnym sensie to stało się na ostatnim TNB z moimi trzema ziomkami... Ale ja będę tym Dedalem, który doleciał do końca. Z tą różnicą, że będę wyłowię z wody Ikara jeśli wiesz co mam na myśli. Jak widzisz - nie niszczysz przeciwników... Ty tylko chcesz, aby inni przed tobą drżeli. Muszę przyznać, że na początku wywarłeś na mnie spore wrażenie, nygusie... Ale ja się ciebie już nie boję. Teraz pora na High Flying! Takich dużych i silnych gości jak ty jest dużo... Gorzej z takimi jak ja - szybkimi i sprytnymi, a przy okazji silnymi... Zresztą koniec gadania... POKAŻ NA CO CIĘ STAĆ AND...

People over There what's up!

If you Feel me Stand up and say: What's up?

2442157382_0f35238763.jpg

(Na sali słychać Theme Johna Morrisona.Po chwili na ring wolnym i niepewnym krokiem zmieża zamyślony John Morrison.)

Umaga chcesz walki 2x 1???Przemyśl to wszystko czy na pewno jesteś na to gotów...Chciałem z tobą rozstrzygnąć to w pojedynkę.Czy ty naprawdę myślisz że

jesteś w stanie pokonać GURU doskonałości......na ciebie wystarczyłbym ja sam a co dopiero gdy do tego dojdzie Carlito.Ty chyba naprawdę chyba jeszcze nie skosztowałeś mojego Moonlight Drive!!!!Wyrażając chęć stoczenia tej walk tylko udowadniasz jaki naprawdę jesteś czyli niemyślący.Chcesz mnie wykończyć?????To skończ gadać bo na słyszenie twojego głosu sam się wyczerpuje.

Istnieje jeszcze jeden powód dla których che wałczyć z tobą otóż nie lubię ludzi niedbających o siebie po prostu się takimi brzydzę a ty Umaga oraz parę tysięcy na sali widzów należycie do nich(na sali gwizdy niezadowolenia).

UMAGA uważaj na każdym kroku ponieważ możesz do walki nie do trwać....I słuchaj to niebyła Groźba tylko ostrzeżenie...

Istnieje jeszcze jeden mangament czy Carlito jest gotów na walkę jeżeli nie z chęcią zmierzę się z tobą walce 1 na 1 na extremalnych zasadach.

Jeżeli jakimś cudem dojdzie ta walka do skutku i w końcu wygram ją ujawnię swoje cele....

Plany są te bardzo poważne i mam już pomysł na to aby w zaistnieć w federacji.

A ty umaga siedź i czekaj aż walka dojdzie do skutku i pokaże z czego słynie John Morrison.

(John Morrison śmieje się) AHA i umyj się kiedyś bo ten pot zamienia się w jakieś dziwne kolory na twojej twarzy ....

(Morrison pomału wychodzi już stoi na rampie)

Aha i bym zapomniał mówisz że tu jeszcze nie stoczyłeś żadnej walki???A ty już chciałeś walki o Pas?????

Wyrazy współczucia dla twojej wyobraźni.....

( Na sali słychać theme Umagi. Lecz nigdzie go nie widać, widownia słyszy tylko głos Samoańczyka)

Gdy przyszedłem do WSF, założyłem sobie plan, w którym unicestwię Storma i odbiorę mu pas Intercontinental.

Gdy wszystkim ten plan oświadczyłem, wielu mnie wyśmiało,kilku powiedziało że nie mam szans.

Zaczęli mnie obrażać, i mówić o mnie nie stworzone rzeczy. Wymyślali i przechwalali się że jacy oni są niby wielcy.

Nagle kamera ląduje w roomie Umagi

umagams6.jpg

Więc teraz zobaczycie do kogo mówiliście ! Pokaże wam mój gniew i zniszczę was oboje ! (Umaga stoi z młotkiem.)

Carlito, wielki cwaniaku, jesteś ogromnym chojrakiem. Myślisz że dasz sobie ze mną radę? A ja odpowiadam - NIE DASZ !

Oczywiście, w swoich słowach jesteś mocny, to oczywiste, lecz podczas walki, poddajesz się odklepując w matę w walce z Joe jak jakaś ciota !

Kim jestes? Idiotą z jakąś dziką fryzurą przypominającą to co mam wokół jajek?

a Ty o wielki Johnie Morrisonie, playboyu z wielkim mniemaniem o sobie? Nigdy tu nie walczyłeś. Ja też.

I gwarantuje, że po naszej pierwszej walce odechcę Ci się żyć. Zniszczę Cię i wylecisz stąd szybciej niż tu przyszedłeś. To będzie Twój koniec.

Po krótkim przemyśleniu postanowiłem - Wyzywam was na Handicap Match 2 on 1 No DQ. na najbliższym Tuesday Night Boom.

Wtedy okaże się kto jest prawdziwym GURU !!!!!!!!!!
Edytowane przez Gość
2nqz7s6.jpg

Time To Play The Game!

hhhs.png

Triple H is Come Back to the WSF!,

Myśleliście że już nigdy nie wrócę ?? Naiwni prostacy, Hunter nigdy nie odejdzie z tego biznesu, Rozumiecie To ??, NIGDY, dlatego że oddał temu sportu wszystko co miał, a on zwrócił mu za to miano King of Kings....Wrócił stary dobry Hunter który nie jest ulubieńcem dzieciaków i ich rodziców jak większość naszych ,,gwiazd'', leje na wasze teksty typu ,,You Sak '', albo ,,Go Home, Zły człowieku''....Jedno jest pewnie musicie mnie szanować rozumiecie to ??

Widzę że podczas mojej nieobecności dwójka starych dziadków chciała jechać na moim tworze,czyli D-X, chciałbym was spytać czy macie dość ? Na ostatnim TNB, zrobiłem wam prezent, taki malutki od serca żebyście nie powiedzieli że was nie lubię.....

Nie po to przez ponad 10 lat oddawałem serce dla D-X żeby teraz dwójka emerytów, byłych ,,przyjaciół'' zarabiała na tym kasę,

Nie umiecie poradzić sobie 1vs.1 ? Żałosne panowie ! Żałosne, szczególnie dla Ciebie Ejdź-Bi-Kej, którego niegdyś uważano za Mr.Wrestlemania.? Best of The Best ? Niee... za bardzo teraz hańbisz te przydomki emerycie,

Nie będę już wam......Aaaa wait,wait, X-Pac,

Pamiętam Cię, zawsze chciałeś być taki jak ja ? Yes, I now It,

Nie chce mi sie tracić na Ciebie więcej czasu, wystarczy że przypomnę jak prawię porobiłeś się w gadzie w walce z Kane' Hell In a Cell.....

Żałosne.
pezetvi7.png

batista.jpg

DX No chłopaki... muszę wam pogratulować. Niestety, ale fakty to fakty. To wy okazaliście się lepsi. HBK pokazałeś, że Sweet Chin Music jest stare, ale jare. Walka była świetna, mimo to, że ja i John ją przegraliśmy. Mam nadzieję, że jeżeli teraz, już znamy zwycięzcę tego pojedynku, to możemy zakopać topur wojenny? Muszę się rozprawić z Mattem Hardym, bo jest mocny w gębie, ale na TNB dawno go niewidziałem. Co wy na to? Idziemy na rozejm?

Matt Jak już mówiłem. Teraz twoje marzenie się spełni. Dostaniesz baty od Batisty. Chyba, że jak boisz się sam ze mną walczyć to możemy zrobić triple threat. To już ty zdecyduj... Albo nie... chcę z toba walkę 1 vs 1 Last man standing match. Co ty na to? Dalej kzaczysz? Czy nagle przypomniałeś sobie, że musisz iść wtedy na pogrzeb babci? Zdecyduj się.

Evan, Jeff, Ron, Rey Życzę wam powodzenia w walce na End of Silence. Trzymam za was kciuki.

57214f2d80.jpg

Heh... Mógłbym na początku mojej wypowiedzi powiedzieć wiele rzeczy... Wypada mi jednak zacząć od jednego- IT'S DAMN GOOD TO BE BACK IN WSF! Yes... Zaraz po zakończeniu wczorajszej gali, skądinąd świetnego widowiska, dostawałem przeciętnie cztery telefony na minutę. "Why, Mick? Czemu wróciłeś? Jesteś stary... Poza tym- WSF? Dlaczego nie inna federacja, w której mógłbyś zarobić więcej?". Z cierpliwością starałem się odpowiadać na te pytania. Niektórzy tutaj pewnie też zastanawiają się czemu Mick Foley, Hardcore Legend, człowiek, który zrewolucjonizował pojęcie "violence", przyszedł do Wrestle Show Federation... The answer is quite simple, but... you know, I'd like to tweak it just a little bit. Tweak it... Dlaczego wróciłem? Bo KOCHAM ten biznes. Dlaczego WSF? Bo widzę tu wiele osób, młodych, utalentowanych, które odpowiednio przez kogoś poprowadzone, mogłyby dokonać rzeczy wielkich. Bo widzę, że ta federacja żyje, bo widzę, że tu chodzi tylko o to, co wszyscy lubimy najbardziej- o wrestling. Mam kilka naprawdę dużych planów, ale to nie jest rozmowa na dzisiaj, na teraz. Inna sprawa... Sposób w jaki wróciłem. Sheik Abdul Bashir? Znokautowałem go. It wasn't really big deal. The big deal is- "Hardcore Legend Mick Foley AND Rob Van Dam". O to chodzi. You see, Rob... Cieszę się, że mogłem dokonać tak wspaniałego powrotu ramię w ramię z Tobą. Po tym jak razem zniszczyliśmy tego Araba, w Twojej głowie, tak jak i w mojej, zaczęły się pewnie trzeć szare komórki, tworząc pewną wizję... Wizję nas z WSF Tag Team Titles. Nie myślałeś o tym? Oh, come on... Na pewno myślałeś. Nie sposób o tym nie pomyśleć, gdy zobaczyło się, czego potrafiny we dwóch dokonać. Could we revolutionize tag team business? That's not even a question. The question is- are YOU ready to cross the line with me on your side? Pomyśl o tym. Back in the old ECW's days, I've always wanted to be seemed as a freak. Ty też byłeś taki. Różnica pomiędzy przeszłością, a teraźniejszością jest taka, że teraz nie tylko CHCEMY być postrzegani jako psychole, Rob. My nimi jesteśmy. And you know... Kiedy w jednym miejscu i jednym czasie zgadają się dwie, nie do końca normalne, jednostki, które nie boją się pracy i bólu, które dążą do zwycięstw... Nobody, i mean NOBODY can stop them. Mam nadzieję, że się nad tym zastanowisz, Rob. To niepowtarzalna szansa... Ale skończmy ten temat. Powiem teraz coś do wszystkich. You see... Wiem, że prawdopodobnie postrzegacie mnie jako niedołężnego staruszka, but... GODDAMNIT, I STILL HAVE HEART AND GUTS FOR THIS BUSINESS. I jeśli ktokolwiek... Powtórzę- KTOKOLWIEK, chce się o tym przekonać- zapraszam na ring. Heh... I wiecie co jest w tym najbardziej zabawne? Nie wiecie, czy stanie przed wami...

fd2abea75d.jpg

You know something... Every single time I step into this ring.... Czuję, jak w środku, wiecie, pomiędzy flakami, a bijącym już ledwo sercem, czają się demony przeszłości, które próbują... próbują się wydostać. Then I think... Dlaczego mam im na to nie pozwolić? Agresja, przemoc, krew- to wszystko takie naturalne, zwyczajne. Ring to nie jest miejsce dla panienek, ale.... Kiedy przez maskę, którą noszę, by móc zamknąć się w swoim świecie, by móc odciąć się od zwykłych ludzkich emocji i uczuć, zobaczysz moje oczy, wiesz co z nich wyczytasz... Madness... A szaleństwo to najbardziej niebezpieczna rzecz na świecie, nie wolno ci o tym zapomnieć. Za każdym razem gdy chwytam moją ukochaną... Taaak, te zimne, gładkie krawędzie. Gdy biorę ją w ręce, nie mogę się powstrzymać, by nie podzielić się radością z jej posiadania z każdym dookoła. Kiedy zamach***ję się i uderzam cię nią wprost w czoło, tak, że zaczynasz krwawić, czuję się spełniony. Gdy widzę twoje krople krwi, przesuwające się powoli po jej ciele, czuję, że to jest właśnie to, co powinienem robić, to jest to, co daje mi siłę, by żyć. A gdy biorę ją ponownie... Gdy zaczynam okładać nią sam siebie, tak, że po dwóch uderzeniach kręci mi się w głowie. Czuję chore podniecenie. Jedyny problem jest taki, że ona nie żyje. Nie mogę z nią porozmawiać, ale jestem pewien, że mnie rozumie. Nie mogę jej nic kupić, bo sama w sobie ma to, czego potrzebuje. Jedyny problem to to, że zawsze gdy walczę, dookoła mnie są setki takich jak ona. I przyznam się... Czasem biorę w ręce inną... Zdradzam tą jedną. Ale ona mi wybacza. Taak... (pisk) Zostaw mnie w spokoju! NIE! To mówię ja, a nie...

633a1dcc1c.jpg

CACTUS JACK YOU SON OF THE BITCH! Wszystko jest takie proste, takie klarowne, tak cudownie się układa. Mój stary przyjaciel jest już odkurzony i gotowy do walki. Do walki z każdym. I can do anything I want. Mogę na przykład właśnie teraz, w tym momencie, wziąć ten kawał drewna obwiązany drutem kolczastym i uderzyć cię nim z całej siły w nerki. Mógłbym, ale tego nie zrobię. Publiczność krzyczała by z zachwytu, skandowałaby moje imię, ale co to za przyjemność uderzyć kogoś nieprzygotowanego na uderzenie? Lepiej poczekać... Lepiej zobaczyć strach w twoich oczach, pot na twoim czole i te nerwowe kroki w stronę sędziego. And when it's all set and done... One question remains. Are you brave enough to look into my eyes and fight against me? Are you ready for another chapter of history, written by sweat, blood, tears, barbedwire and motherfucking pain? Myślisz, że jestem chory? Może, ale jedno jest pewne- nie rzucam słów na wiatr. Kiedy obudzisz się w dziwnym miejscu, z całą twarzą umazaną w krwi, a obok ciebie będzie leżał rozwalony na pół barbedwire bat, wiedz, że Cactus Jack tu był. BANG BANG!

bf4f94d509.jpg

Hah... That was the nice one, huh? Taaak... Więc co mogę powiedzieć? Have a nice day!
e916f7e946.png

samoa_joe_2_3_kopia.jpg

Na ring wchodzi Samoa i z tego co widać nie jest w najlepszym humorze.

Przemyślałem wszystko i teraz wiem, że warto być w tej federacji, moje zwycięstwo nad Carlito uwodniło mi, że jestem wielkim wrestlerem i mogę się mierzyć z wszystkimi. Nie będę tu za wiele mówił, a powiem krótko i na temat.

Gdy przyszedłem do federacji widziałem tu takie twarze jak Brian Danielson czy Jeff Hardy ta dwójka najbardziej mnie denerwowała i grała mi na nerwach, to oni chcieli wyrzucić wszystkich z federacji, a sami nie pokazują się ani w ringu ani w szatni, a zapomniał bym o tym, że widziałem Briana pijanego w barze. Po TNB czuję dobrze, ale i trochę nie zręcznie. Mr Kennedy w jakiś sposób mnie obraził jednak ja nie będę się przejmował takim idiotycznym gadaniem, że jestem gruby itp. Teraz wiem, że interesuje mnie jedno, interesuje mię pas, który jest w posiadaniu Kurta Angle.

Christian miałeś już swoje szanse i nie udawało ci się, a więc daj sobie spokój i zostaw to dla poważniejszych i bardziej ambitnych zapaśników w tej federacji. Kurt możesz wyznaczyć mi przeciwnika to i tak pokonam go. Na następnym TNB chciałbym się zmierzyć z Kennedym, a potem z tobą. Jeżeli odmówisz, dasz przykład tego, że jesteś tchórzem i pas masz tylko i wyłącznie po to, aby popisywać się przy mikrofonie. Christian ty zapewne nie pozwolisz mi zawalczyć z Kurtem o pas, ale nie bój się w końcu możemy zawalczyć o to kto stoczy zacięty pojedynek o pas. Kurt, Christian i Kennedy czekam na wasze odpowiedzi, będę wdzięczny jeżeli zgodzicie się na walki.

Mick mam nadzieję, że poradzisz sobie w federacji i miło, że znów będziesz wśród nas pamiętam te czasy z TNA kiedy byliśmy dobrymi kumplami, jesteś królem Hardcoru i nikt ci tego nie zabierze, mam nadzieję, że odnajdziesz się w federacji i za nie długo może zdobędziesz któryś z pasów, oczywiście życzę ci tego i nie będę ukrywał, że nie chciałbym się z tobą tak towarzysko zmierzyć, ale to za jakiś czas, ponieważ teraz mam kogoś innego na celu, za pewne wiesz o kogo mi chodzi. Liczę na poszanowanie mojej osoby od ciebie i jeszcze raz życzę ci jak najlepszych sukcesów w federacji WSF.

Wy kibice za pewne dziwicie się dlaczego nie powiedziałem ani słowa o was, i dlatego wam to wyjaśnię. Od dzisiaj nie jesteście moimi przyjaciółmi, a wręcz przeciwnie od dzisiaj jesteście moimi wrogami, których nie będę szanował tak samo jak i wy nie szanowaliście mnie na walce z Carlitem i ciągle krzyczeliście do mnie tak: Grubas lub inne przezwiska tego typu. Jednak wiedzcie, że mi jest obojętne to co mówią o mnie inni, mam kilku zaufanych kolegów, i dziś liczy się dla mnie tylko moja osoba oraz moja ciężko chora matka, a przy okazji Mamo chciałbym cię przeprosić za to, że spędzam więcej czasu w telewizji niż przy tobie, Mamo nie zapominaj tego, że wiem kto mię wydał na świat i kto starał się mną opiekować. Od dzisiaj wiec, że będę spędzał więcej czasu przy tobie. Przypominam wam jeżeli ktoś z was coś powie o mojej matce będzie miał do czynienia nie tylko ze mną, ale i z zbirami, z którymi zadawałem się gdy byłem nastolatkiem.

Samoa schodzi z ringu patrząc w dół.

Edytowane przez Gość
chrisjericho.jpg

edge-rated-r-superstar-20060303030128365-000.jpg

Uważasz że zwycięstwo z Carlito zrobiło z ciebie wielkiego wrestler'a Joe?Czy wiesz kto to jest?Jakiś kretyn który chce być jak on to mówi "Cool" a "Cool" nie jest.

Hej!Samoa,czy ty chcesz walczyć o najważniejszy pas w tej federacji?Nie pozwole ci na to! Jeśli chcesz walczyć z Kurtem musisz najpierw pokonać mnie.To ja zdobędę ten pas,pokonam ciebie,potem Christian'a oraz Kurt'a.

Kennedy bardzo dobrze powiedział że jesteś gruby i załamiesz ring,a ja powiem ci jeszcze coś,nie można na tobie wykonać Superplex'u ponieważ zarząd WSF boi się że będą musieli zaopatrzyć się w nowy ring.Chcę walczyć o No #1 Contender o pas WSF World Tittle.

Ty,Ja i Christian w Triple Threat Matchu na najbliższym PPV!

Jesteś szpiegiem czy co?

Bryan wypił ponieważ ma do tego prawo a ty rzucasz się na niego.Jeżeli Ty nie możesz ograniczyć alkoholu to nie upominaj wrestler'ów którzy mogą zrobić ci krzywdę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...