Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Shawn_Michaels_WM24_shot.jpg

I'm ready!

Dokładnie zwykły tag team match, w tym meczu pokażemy kto naprawdę jest lepszy. Bez zbędnych narzędzi.

Batista wyśmiewasz się z moich przydomków na które sobie zasłużyłem. A Ty? Animal ... hm... coś jeszcze chyba nie. No właśnie należało by się trochę szacunku do bardziej doświadczonych zawodników.

I teraz bardzo proszę zarząd WSF o to żeby na najbliższym TNB odbyła się walka X-Pac & Shawn Michaels vs. Batista & Cena, a jeżeli zarząd WSF nie zgodzi na tą walkę to bardzo proszę o walkę jeden na jeden ja kontra Batista. Dace szykuj się na ból i cierpienie bo gdy dojdzie do walki między nami to zniszczę Cie!

Are you ready?

No, I said ARE YOU READY?

Then, for the thousands in attendance, and the millions watching at home.

Uuuu. Let's get ready to suck it!

If you're not down with that, we got two words for yah!

Suck it!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

osfuid.jpg

Miz... Ja się nie chowam... Zrozum to, że to nie ty wygrałeś tą walkę... Nie ty mnie pokonałeś... Nie ty mnie powaliłeś... Ty tylko mnie odliczyłeś... Masz coś do mnie? DO mojej dzielnicy? No to chodź białasie i pokaż na co cię stać... Tym razem możemy walczyć match, w którym NIKT nie będzie interweniować... Co ty na to? Jeśli mnie pokonasz, to pokażesz jaki jesteś "mocny", ale jeśli ja wygram - uratuję reputację. Pokaż jaki jesteś twardy. Ja się nie chowam, ja tylko czekałem, aż się odezwiesz, aż mnie sprowokujesz. Wygrałeś - zgadzam się, tak udało ci się. Jednak znów nie wygrałeś sam! Czy będziesz wiecznie chował się za innymi? Słuchaj, może i udało ci się awansować dalej, ale... Czyżbyś zapomniał, że to ja jestem prawdziwym niggą, a ty tylko namiastką człowieka, ziomka. Sorry, żebyś chociaż był namiastką... Ale ty jesteś szczurem. Tak - jak szczur chowasz się w norze i czekasz tylko, aż komuś powinie się noga. R-Truth - ta nazwa będzie cię prześladować. Jeśli zgodzisz się na walkę, to pogódź się z tym, że już możesz nie wziąć udziału w turnieju, gdyż będziesz tak poharatany, że nie będziesz miał siły. Siły, której i tak ci brak. Nie wiem, za kim się schowasz tym razem, ale jeśli dostanę z tobą walkę... nie będzie możliwości odwrotu. Nie interesuje mnie kiedy i gdzie ta walka miałaby być, ja i tak czekam na to z niecierpliwością... Jeśli schowasz się w domu jak tchórz - będę musiał zebrać ziomków i zrobić wjazd. (śmiech)

4g8w3.jpg

Wszystko przebiegło według mojej myśli , mój plan rozpoczął się perfekcyjnie. Nie od dziś wiadomo , że wraz z JBL'em rozumiemy się dobrze, ba nawet doskonale. Wymiana zdań w jego bierze , to spojrzenie i Christiana miało nie być! Miał wrócić skąd przyszedł jeszcze szybciej niż każdemu się to wydawało. Bryan mimo , że przegrałeś zobaczyłem dokładnie na co Cię stać. Za kilka lat gdy będziesz ćwiczył , gdy będziesz starał się , gdy wreszcie będziesz wkładał całe serce w walkę tak jak robię to ja. Wtedy zajdziesz daleko, Kurt Angle wróży ci karierę. Mam nadzieję , ze wiesz dobrze co to oznacza chłopcze. Jednak przegrałeś i przysporzyłeś mi kłopotów na End of Silence...

Miałem wreszcie dostać wolne , miałem zacząć oszczędzać się , przecież gdy zdobyłem to po co przyszedłem ,gdy zdobyłem pas mistrzowski wagi ciężkiej miało być zupełnie inaczej... Od zawsze, od zawsze , od pierwszego dnia , od mojego debiutu nikt nie wspiera mnie, nikt nie dopinguje mnie. Nikt! Zupełnie nikt! Pokonałem wszystkie przeszkody jakie zostały mi postawione przez zarząd , przez kibiców , czy też mściwych , zazdrosnych , aroganckich zawodników którzy nigdy nie osiągną tego do czego doszedłem ja ogromem pracy. Christian jesteś kolejnym który powrócił po długiej przerwie. Jesteś kolejnym który rzucił mi wyzwanie ... Jesteś też kolejnym który starał się zdobyć pas wagi ciężkiej... Mój pas... Każdy mnie straszy , każdy mi grozi , każdy wygłasza durne , tępe , idiotyczne przemówienia ... Z Tobą jest identycznie , tak samo ... Pamiętasz Edge'a? Pamiętasz go? Mówił to samo co Ty ... Był pewien , że zdobędzie pas mistrzowski, a teraz niech każdy popatrzy na mnie! Na ten sam pas o którym marzył Edge... Nie The Rock, nie Chris Jerycho, nie Edge... Tylko i wyłącznie Kurt Angle! Pokonałem wiele przeszkód, ostatnia wydawała się nie do przejścia , jednak udało mi się! Wyszedłem zwycięsko z pojedynku w którym nie miałem prawa wygrać. Miliony ton stali , ogromna klata, 6 najlepszych wrestlerów świata... Ja tam byłem Christian , Ja tam byłem... Ty? Obserwowałeś mnie? Tak obserwowałeś mnie? I Co zobaczyłeś? Odpowiem ci na to pytanie. Zobaczyłeś człowieka który nie cofa się przed niczym , który dla osiągnięcia swoich celów jest w stanie zrobić wszystko... Zobaczyłeś mistrza WSF! Mistrza który przerwał erę bezkrólewia i wraz z całą federacją wkroczył w nowe, lepsze czasy dla świata wrestlingu! Myślę zawsze tylko o jednym , tylko o moim przyszłym rywalu któremu muszę skopać tyłek.

Pamiętasz jeszcze co stało się z Tobą po naszym ostatnim spotkaniu? Christian pamiętasz to?!!! Chciałeś walki ze mną , pokonałeś Danielsona i otrzymasz ją! Doskonale pamiętam jak wyglądało nasze spotkanie w ringu. Sam czy też z pomocą mojego jedynego prawdziwego przyjaciela ...Scota Steinera... Skopię ci tyłek ponownie!

Stałem na czele , najlepszej , najbardziej dominującej , najsilniejszej frakcji jaka istniała w świecie wrestlingu. Main Event Mafia! Booker T nie jest już tym samym człowiekiem którego znałem dawniej , zmienił się. Kevin Nash ... Big Sexy... Nie wiem co z nim dzieje ... The Icon Sting ... Wiecznie żywy walczący o szacunek dla staruszków... Pozostałeś tylko Ty Scoty ... Pozostałeś mi tylko Ty ...

Christian jeszcze jedno. Pokazałeś na ostatnim TNB , że nikt nie jest ci straszny i jesteś w stanie pokonać każdego... Na następnej gali przekonasz się , zobaczysz, że z Kurtem Angle nikt nie zadziera...

rey-mysterio.jpg

Abyss rozumiem że Kane cię zdenerwował ale po co przyszedłeś na moja walkę gdy już prawie pokonałem Kane musiałeś przyjść i to przez ciebie straciłem szansę na wygranie uczciwej walki. Już chciałem oddawać skok i był by koniec ,ale ty doprowadziłeś Kane do szału i tylko ja na tym ucierpiałem. Mam wielka nadzieję że ktoś ci w końcu skopie ten wielki tyłek psychopato. Kane mówisz że zarząd daje ci słabe walki ,a wiesz czemu żeby taki ktoś jak ja mógł cię rozwalić. Wiecie co w wielcy potworzy może spróbujcie sił między sobą a nie wtrącacie się w moje walki. Miz zadzierasz coraz bardziej z naszą stajnią albo się uspokoisz albo będzie cię czekała jakaś kara. Mam nadzieję że Truth rozwali cię ,ale wiedz że jeśli zadzierasz z nim zadzierasz również ze mną ,Evanem i Jeffem. Pamiętaj że będziemy czujni i jeśli padnie jedno słowo zło-wrogie na naszą stajnię to policzymy się z tobą prędzej czy później. Mr.Kennedy uważasz że jesteśmy dzieciaczkami ale o ile się nie mylę kiedyś też nim byłeś... Myślisz że pokonasz wszystkich...hmmm...to chyba niemożliwe na chwilę obecną ,a wiesz czemu zbyt wiele tu gwiazd lepszych od ciebie. Prawię bym zapomniał powiedzieć że tak łatwo się nie poddam w walce o pas mam wielka nadzieję że w końcu dostanę tą jedyną to upragnioną szansę walki o pas i tam pokaże jak jestem na prawdę ,pokaż jaki potrafię być potężny niczym Abyss albo inne monstrum. Tak więc zapowiadam wszystkim że jestem zbyt dobry żeby nie mieć pasa i dlatego teraz zacznę moje osobiste Road to Title. I wszyscy którzy skrytykują to co powiedziałem na pewno nie zostaną zignorowani. I teraz kilka słów do kumpli z stajni. Evan ,Truth i Jeff widzę że nasza stajnia coś ucichła musimy zacząć w końcu jakąś walkę o pas tak aby taki Miz albo inne dziadostwo nie zatrzymało naszej szansy. Ludzie zaczynają już mówić ciekawa co z tą stajnią ,więc pokażmy im że stajnia istnieje i rośnie w siłę ,której nikt nie sprosta. Tak więc chcę powiedzieć że nasza stajnia zaczyna walkę o szczyt góry na którym znajduje się wieczny raj i nikt nas nie zrzuci ze skał po ,których podążamy. Wszyscy którzy jednak będą próbować nas zrzucić zostaną srogo ukarani.

osfuid.jpg

What's up?

Rey - przykro mi, ale ja straciłem szansę na title shota. Mimo wszystko mam zamiar dopaść Miza, a potem Carlito. Więc bądź spokojny, o mnie usłyszą jeszcze wszyscy szanujący się fani wrestlingu. Masz rację - rozwalę go, jeśli oczywiście dostanę taką szansę. Nie obchodzi mnie teraz żaden tytuł, dopóki nie pokonam Miza i nie wybiję mu tego kretyńskiego uśmieszku...

Wszyscy którzy jednak będą próbować nas zrzucić zostaną srogo ukarani.

Ujął bym to tak:

Wszyscy, którzy będą chcieli nas zrzucić - spadną, przy naszej "małej" pomocy...

Kennedy - kolejny wrestler, który chce stanąć nam na drodze? Ilu was jeszcze będzie? Myślicie, że nas zatrzymacie?

Mylicie się, bo źle myślicie i to my będziemy na szczycie nigga! A teraz z drogi, jeśli nie chcecie stracić nogi... I co myślicie, że jesteście kozakami? Tiaaa... Już to widzę...

Abyss - po co się wtrącasz? Myślisz, że coś zmienisz? Mylisz się...

Jak dla mnie to tych wszystkich pseudo potworów należy potraktować równo - do psychiatryka z nimi...

Nie wiem, co wy wygadujecie, ale zaraz wbiję z moim crew i pozamiatamy (śmiech)

kennedy4.jpg

Miz i Mysterio…Chyba musimy sobie coś wyjaśnić. Nie przyszedłem tu, żeby zmagać się z wami o IC tittle. Przyszedłem tu, żeby go odebrać. Zabrać tam gdzie jego miejsce. Nie mam zamiaru wyzywać was na jakieś śmieszne pojedynki . Cały ten turniej to jedna wielka strata czasu. Nikomu nie jest potrzebny, bo i tak wiadomo kto to zwycięży.

Nie będzie to żaden pan idealny! Tak Miz! O tobie mowa! Twój problem tkwi w tym, że żyjesz w jakimś innym świecie. Tam możesz być ideałem, IC Champ’em i kimkolwiek sobie wymarzysz, ale w tym świecie jesteś nikim! Nazywasz mnie lepszym od bandy tych dzieciaków i słusznie, bo tak jest. Ale nie w twoim przypadku. Twoje umiejętności w ringu to jakaś jedna wielka pomyłka. Zamiast marnować czas na gadanie bzdur na backstage’u o jakiś statkach i kapitanach, które jedynie ty rozumiesz, popracowałbyś nad sobą. Wyglądasz w ringu marniej niż reszta tych półgłówków, a przecież uważasz się za kogoś kogo powinienem się bać, racja?

Prawda jest taka, że nie jestem pewien, który z was więcej znaczy w WSF, ale nie przejmuję się tym. To nie ma znaczenia, który z was wygra następną walkę w turnieju, bo prawda jest taka, że już za daleko zaszliście! To, że doszliście tak daleko, oznacza że trafiliście na prawdziwych amatorów, ale czasem także odpadniecie! To tylko kwestia czasu! Możecie tworzyć jakieś śmieszne stajnie typu „Przedszkole im. Rey’a Mysterio”, bo tylko tak można nazwać to zbieraninę...możecie błagać o rewanże…uciekać się do brudnych chwytów, ale to i tak nic wam nie da. Skoro już jestem przy tej stajni… Jak zauważyłem cała wasza banda czy crew, jak to nazwał R-Truth to zwyczajna zbieranina osób, które wspólny mają tylko iloraz inteligencji. Nie wiem na co liczyliście podpisując kontrakt z taką federacją jak WSF. Chociaż nie mówię, że nie jesteście to potrzebni. Każdej federacji, oprócz tych, którzy wygrywają, potrzebni są ludzie, którzy będą przegrywać. To chyba normalne. No…znalazłem następną rzecz, która was łączy. Co jeszcze? Może jeszcze to, że w całej federacji nikt nie bierze was na poważnie i że nikt was nie szanuję, no chyba że wy nawzajem? Mamy już 4 części wspólne! Jednak to prawda, że ciągnie swój do swego. Hahaha!

Już nie mogę się doczekać aż stanę z którymś z was na ringu. Dam wam małą lekcję. Powiedzmy, że pierwsza będzie za darmo. Za następne będziecie słono płacić! Może powiecie, że jestem zły, okrutny, głupi, ale ktoś musi zrobić z wami porządek, a tak się składa, że ten turniej to najlepsza okazja! Mam nadzieję, że szefostwo doceni moje starania w polepszaniu federacji i gdy już będę nosił tytuł champ’a, dadzą mi godnego mnie przeciwnika.

Póki co życzę powodzenia uczestnikom turnieju. Pamiętajcie, że jesteście zdani na porażkę. Możecie tylko pocieszyć się tym, że nie przegracie z byle kim! O nie! Jego imię w niedługim czasie zostanie wyryte na dłuuuuuugi czas na pasie IC. Jego imię będzie śniło wam się po nocach! A jego imię to…Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenneeeeeeeeeeeeeedyyyyyyyyy!!!
rmsig3.png

2483_1.png

promo_waltman.jpg

X-Pac wesoło wędruje w stronę ringu, siada na trzeciej linie i przemawia

Witam wszystkich fanów X-Pac'a oraz DX! Ajaj ależ w tym WSF zrobiło się gorąco... Suck it! Gówno mnie to obchodzi, obchodzi mnie tylko John Cena, Batista, HBK oraz nasza walka na najbliższym TNB w której udowodnię ,że nie przypadkowo nazywają mnie Kamikadze Kid'em. Batista prosiłeś mnie żebym przestał gadać więc dają Ci krótką odpowiedź... Nie! Zamierzam gadać i gadać ponieważ wiem co kiedy i gdzie powiedzieć. Ja przynajmniej mam poparcie ze strony mojego tag team partnera nie jak ty, twój tag team partner zamiast pomagać Ci w przemowie i przygotowaniach do walki woli podpisywać autografy, szukać dla siebie roli w jakimś cienkim filmie który puszczą za 10 lat na kablówce. Znając Jonh'a może też produkować sobie nowe koszulki które będę sprzedawać na rynku za 5$. Dokładnie jak HBK podkreślił będzie to zwykła tag team'owa walka (może o title shota) bez żadnych nie uczciwych ruchów ani narzędzi oraz bez waszych koleżków ponieważ to może się dla was źle skończyć, może powiecie kto wam pomoże gdy nie będziecie już w stanie walczyć, może podlizujący się wam Carlito ,a może Triple H ,jeśli myślicie ,że on wam pomoże to jesteście w błędzie. Pomyślcie logicznie komu HHH pomoże Batiście i Cena'ie których zna od 5 lat czy X-Pac'owi z którym założył DX i wywalczył respekt dla tej grupy oraz HBK z którym jest zaprzyjaźniony od kiedy zaczął karierę. Z resztą z HHH czy bez niego to i tak wygramy z wami i będziemy 1# pretendentami do pasów Tag Team Championship. A i jeszcze mój TT partner Shawn poruszył sprawę twojego gimicku "The Animal" no i twoja nowa reklama "Zwierzak zerwał się z łańcucha!" ja bym reklamę dla Ciebie nagrał tak "Zwierzak zerwał się z łańcucha i będzie niszczył wszystko by dostać upragnioną miskę Chappi!". Teraz odniosę się delikatnie do innych spraw które gotują się w WSF. Kurt Angle podziwiam to ,że nosisz dwa ważne pasy WSF lecz mam dla Ciebie dobrą wiadomość wkrótce będziesz miał lżej na obu ramionach ponieważ gdy ja z Michaels'em skopiemy dupska Batisty oraz Ceny i zostaniem y pretendentami to zajmiemy się tobą ,twoim TT partnerem i waszymi pasami. Powiedziałem będzie Ci lżej na obu ramionach ,a miałem na myśli to ,że na następnej gali Christian skopie twoją otyłą dupę oraz łysy łeb i zostanie World Championem. Kurt mówiłeś ,że twoja grupa sie rozpadła, nie stało by się tak gdybyś nie był tak zakompleksiony, twoi koledzy odeszli od Ciebie ponieważ nie mogli już znieść twojego jęczenia ,twoi koledzy poszli odkrywać swoje możliwości i nie chcieli siedzieć cały czas w miejscu. Booker T ,Sting i Kevin Nash podjeli dobrą decyzję i na pewno tego nie żałują wręcz przeciwnie ,wyszło im to na dobre. Mówiłeś też ,że został Ci tylko Scot Steiner ,coś Ci powiem i on cię nie długo opuści możesz być tego pewien bo teraz gdy przyłączył się do Orton'a to odszedł od ciebie ostatni członek Main Event Mafi.

Suck It!!!

X-Pac opuszcza ring przy aplausie fanów i zatrzymuje się przy wyjściu i mówi:

Are you ready?

No, no I say ARE YOU READY!!??

John_Cena_K3S9QJ.jpg

X-Pac,pamiętam jak z Shawn'em tworzyliśmy dobry Tag Team w WWE,zdobyliśmy pas tag team'u,ale widocznie jemu już się znudziło,ze mną być w teamie.Na jeden walce,pamiętam jak robiliśmy razem You Can't See Me,ale później on zadal mi Sweet Chin Music,a co gorsze pozwolił Morisson'owi mnie spinować.Od tamtej pory,jakoś nie mam do niego zaufania,ten jego uśmieszek na twarzy,to jego spojrzenie,doprowadza mnie do szału.Obrażasz Batiste,a sam nie jesteś wcale najlepszy,ani ja,ma pseudonim jaki ma i nikt mu go nie zabroni używać.Mówiłeś coś o walce Tag Team na najbliższej gali TNB,prosiłbym bardzo prezesa,aby doszło do tej walki,udowodnię ci,że mylisz sie co do mnie i Batisty.HBK Już dawno,chciałem ci pokazać co to znaczy,zawiedzenie,tworzyliśmy dobry Tag Team zdobyliśmy tytuł,a ty poprostu się znudziłeś i odszedłeś,na najbliższej gali jeśli nię będzie Tag Team'u,chciałby,ale to bardzo walczyć z tobą i powtórzyć to co było na Wrestlemanii 23,a chyba wiesz co było.Nie pokonałes mnie i nie zdobyłeś pasu mistrzowskiego.Lecz teraz jesteśmy w WSF,a nie w WWE,nie posiadam,żadnego pasa,więc nie mam nic do stracenia.

John John. Kiedy Ty w końcu dorośniesz. Sam sobie nie nadaje moich przydomków. Tylko ludzie którzy widzą moją ciężką pracę mi je nadają.

A Ty? Jakie nadali Ci przydomki? The Chain Gang Soldier? Kiedy to było. Wtedy choć trochę Cie szanowałem. Gdy będąc na mojej farmie oglądałem Smackdown i słyszałem Twoje rapowanie.

Ale teraz? Co reprezentujesz? Wiesz? Nie?! To ja Ci powiem. Reprezentujesz miliardy dzieci i nastolatków na całym świecie.

I wiesz co? Zgadzam się na Twoją propozycję walki. Ale teraz wszystko zależy od zarządu.

Ale pamiętaj nie będzie takiego zakończenia jak na Wrestlemanii 23. Tylko tym razem to sędzia będzie trzymał moją rękę w górze w geście triumfu, po tym jak dostaniesz Sweet Chin Music.

Pamiętaj z kim zadzierasz. To ja jestem pierwszym zdobywcą tytułu "Grand Slam". To ja zrewolucjonizowałem walkę z drabiną, to ja wygrałem ponad godziną walkę z Bretem Hartem.

Pamiętaj kto był w najlepszych tag temach. Ja! To ja byłem w The Rockers, w nWo i jestem w DX.

Liczę że zarząd WSF wybierze na następną gale walkę między mną a Johnem albo Dx vs. Batista & Cena. I tylko jedno Ci powiem Cena, to ja wygram.

Are you ready?

No, I said ARE YOU READY?

Then, for the thousands in attendance, and the millions watching at home.

Uuuu. Let's get ready to suck it!

Suck it!

batista.jpg

To ja zrewolucjonizowałem walkę z drabiną, to ja wygrałem ponad godziną walkę z Bretem Hartem.

Pamiętaj kto był w najlepszych tag temach. Ja! To ja byłem w The Rockers

Shawn No właśnie byłeś, zrobiłeś. Czyli to byłó kiedyś. Teraz jesteś już starszy, nie masz tej werwy. To samo tyczy się X - paca. Twoje Sweet Chin Music było fajne 10 lat, temu, albo teraz gdzieś w Maroku. Jednak jesteśmy tutaj, nie w afryce i ty, już nie ten szybki, zwinny, pełen werwy HBK, jest po prostu słabszy ode mnie i od Ceny. Nie obchodzi mnie to co zrobiłeś kilka lat temu, tylko to co zrbisz w najbliższej walce między mną a Johnem, a zapewniam Cie, że będzie tego niewiele. Dla własnego dobra i zachowania twarzy sexy boya, nie walcz z nami. Chyba, że nie nie jesteś juz dzieckiem i jesteś mężczyzną, to stań do walki i pokaż, że masz jaja!( bez skojarzeń proszę xD)

Stanę do walki. I'm ready! I pokaże Ci na co mnie stać. Nabrałem formy i jestem silniejszy niż kiedykolwiek. Więc jak nie widziałeś jak teraz walczę to nie mów jaki jestem.

A jak Ci się nie podoba moje Sweet Chin Music to nie szkodzi i tak je poczujesz na swojej twarzy. Ja nie oceniam Twojego Batista Bomb bo powiedzmy krótko niema czego oceniać.

A skąd jesteś pewny, że niewiele zrobię w walce pomiędzy mną, a Tobą albo Ceną? Znasz przyszłość? Masz czarodziejską kule? No chyba nie. Więc nie mów że nie podołam wam, bo nie znasz moich możliwości.

Teraz zadanie zarządu jakie walki wyznaczy na najbliższą galę. Ale ja wnoszę prośbę o walkę tag teamową Ja i X-Pac vs. Batista i Cena.

Suck it!

Christian_754168a.jpg

Go!

If you close Your Eyes, Your Life

Naked Truth Revealed

Dreams you've never lived

and Scars never healed!

The Captn' is about to make it Happen! Kurt Angle! Musisz coś zrozumieć. Niektórzy rodzą się z talentem... niektórzy rodzą się przegranymi... niektórzy... rodzą się jak ty... z talentem... Rozwijasz go całe życie, narażając własną karierę, racja Kurt? Złamana szyja daje o sobie znaki do dziś, right? Codziennie odczuwasz ten ból... Ale są też ludzie, jak ja... Widzisz, ja urodziłem się megagwiazdą, urodziłem się main eventerem, urodziłem się by być w świetle jupiterów, urodziłem się by porywać tłumy, urodziłem się, by być na wielkim ekranie, urodziłem się by być mistrzem... Yes, that's right... Christian... C w moim imieniu znaczy Charisma, znaczy Canada... and finally... znaczy Champion... Kurt... twoja era panowania jako mistrz will end... End of Silence... będzie nowy World Champion... Captain Champion Charisma... I to nie kolejny trash talk Kurt... widzisz, kiedy mówię, że coś zrobię... tak się dzieje... w TNA mówiłem, że stanę się World Heavyweight Championem... I byłem, 2 razy. In fact, byłem niepokonany w TNA przez dwa długie lata... coś takiego nigdy nie było dokonane! Jedyną osobą, która może sobie z tym poradzić to Christian. Kiedy wróciłem do WWE powiedziałem, że stanę się ECW World Heavyweight Championem... and I did... pokonałem wszystkie przeszkody, by stać się mistrzem... And belive or not, Kurt... this time there will be no difference... Na ostatnim Boom... jeśli oglądałeś... to wiesz już, że nie są to dla mnie żarty... Zdobycie tego World Championship jest teraz moim celem życiowym... i nie spocznę, do puki nie osiągnę swojego celu... and... let's face it... kiedy mówię, że coś zdobędę... prędzej czy później tak się dzieje. Jednak tym razem później mnie nie satysfakcjonuje. End of Silence... to nie jest kolejne Pay-Per-View dla mnie... to Pay-Per-View, w którym raz kolejny stanę się mistrzem świat w kolejnej organizacji. End of Silence... Pay-Per-View, w którym po raz kolejny uniosę trofeum moich starań... End of Silence, Pay-Per-View na którym wszyscy moi Peeps będą oglądać... End of Silence... Pay-Per-View... dzień, w którym pokaże po raz kolejny, że faktycznie jestem najlepszy na świecie. End of Silence, Pay-Per-View, w którym nasza długa ciągnąca się historia Kurt, zakończy się... and finally, End of Silence, Pay-Per-View, w którym będę miał okazję zrewanżować ci się za nasze ostatnie spotkanie w TNA... Kurt... jeśli ciągle myślisz, że to kolejny trash talk, to się mylisz... a może wewnątrz siebie boisz się? A może, tylko może... gdy patrzysz w lustro zastanawiasz się, czy ciągle jesteś żywy? Pomyśl o tym... Because that's

...

...

...

How I roll

Go!

If you close Your Eyes, Your Life

Naked Truth Revealed...
jrthqr.jpg

xpacwrestling.jpg

John mówisz ,że razem tworzyliście zgrany tag team, to nie prawda ten tag team opierał się wyłącznie na ratowaniu twojego tyłka przez Shawn'a. HBK pozwolił Cię spinować ponieważ miał już dość ratowania Ciebie z opresji. Masz rację nie masz nic do stracenia ponieważ straciłeś już reputację, ratujesz się walką na WrestleMania 23 mam Ci przypomnieć co było po tej gali PPV na Raw? Dostałeś srogie lanie od HBK w najlepszej walce 2007 roku. Batista masz rację to było kiedyś ,ale będzie teraz i do końca naszych karier chodzi mi o kariery moją i HBK. Batista chodzisz i chwalisz się swoimi mięśniami ,a udzielasz się do zrewolucjonizowania walk z drabinami... czy ty kiedykolwiek trzymałeś w rękach drabinę? Czy kiedykolwiek zrobiłeś salto? Może chociaż przewrót w przód? Nie bo twoje mięśnie Ci na do nie pozwalają. Boicie się walczyć w drużynie to wyzywacie Shawn'a na walkę 1 na 1. No właśnie dlaczego wyzywacie tylko jego? Boicie się mnie? A tacy byliście pyskaci na początku ,a teraz gdy ma dojść do rzeczy to wy po prostu zdanie wyzywając mojego TT partnera na walki solowe. wiecie dlaczego się tak dzieje? Dlatego ,że się mnie boicie. Macie prawo do strachu ponieważ nie pokazałem wszystkich moich umiejętności bo gdy tak się stanie to nie będziecie w stanie sami opuścić ringu. Będą was wynosić na noszach i wtedy do wiecie się co znaczy zadrzeć z człowiekiem który był osiem razy mistrzem wagi lekkiej, siedem razy mistrzem w tag teamach, mistrzem X-Division, mistrzem europy i w wszystkie te tytuły zdobył w wielu różnych federacjach. Może i n ie jestem Randym Ortonem i nie kończę karier legendom ,a wiecie dlaczego? Bo ja zachowuje do nich szacunek i wiem na co je stać. Tych których pokonałem można liczyć dniami i godzinami ,gdy byłem w formie byłem nie do zatrzymania, niszczyłem każdego kto stanął mi na drodze do moich celów i wielkiej kariery którą dalej kontynuuje ponieważ robię to dla moich fanów którzy nigdy mnie nie zawiedli, którzy byli ze mną nawet w tedy gdy było bardzo źle kiedy dostawałem lanie. W tedy oni zawsze byli przy mnie nie gwizdali na mnie kiedy przegrywałem wręcz przeciwnie dodawali mi otuchy dodawali mi chęci do tego by nie spoczywać na laurach by iść dalej po swoje by nigdy się nie poddawać nawet w tedy gdy byłem w sytuacjach bez wyjścia. Tacy są moi fani ,a wasi jacy są? Cena ty gdy tylko przegrywasz rozlegają się gwizdy i okrzyki "You Suck You Suck" tacy są twoi kibice którzy w razie niepowodzeń odwracają się do ciebie plecami i już nie pamiętają o tobie i o twoich osiągnięciach. A twoi fani Batista raczej twoje fanki które kibicują tobie tylko dla tego ,że masz kaloryfer i mięśnie. Batista i Cena nie uciekajcie się do walk solowych tylko walczcie jak było ustalone ,mam nadzieję ,że staniecie na wysokości zadania i ,że we wtorkowy wieczór wyjdziecie cali i zdrowi na ring i będziecie walczyć jak na porządnych wrestlerów przystało. tylko jeszcze raz podkreślam bez żadnych podstępów ani kolegów bo może się to dla was skończyć uderzeniem młoteczkiem i wielu miesiącach rehabilitacji w szpitalu.

• Styl:  Jasny

steiner.jpg

Ok! Booker! Mam nadzieję że GM zaakceptuje naszą walkę i będziemy mieli okazję stanąć oko w oko. One on one. Tylko Ty i ja! Bez Hogana! Bez Ortona! Widzisz... Podczas tej pierwszej walki dałem z siebie wszystko! Wszystko! Zresztą... Ja daje z siebie zawsze wszystko! A Ty Booker? Powiedz mi kiedy ostatnio dałeś z siebie wszystko? Kiedy choć trochę się spociłeś podczas walki? Co Ty w ogóle robisz dla tej federacji? Myślisz że ktoś chce oglądać Twój ryj? Zrozum Booker! Ludzie chcą show! Ludzie patrząc na wrestling chcą oglądać prawdziwych facetów a nie jakieś cipki jak Ty... Nie potrafiące walczyć! Spójrz na mnie! Tego ludzie chcą! Każdy chce zobaczyć The Man with the Largest Arms in the World! Spójrz na rating ostatniej gali! Widzisz? Myślisz że skoczył dlatego że federacja podnosi poziom? NIe! Skoczył dlatego bo ludzie chcą mnie oglądać! .... Jestem ratunkiem dla tej federacji. You know... Po naszej walce zapewne będziesz prosił o odrobinę szacunku.. ale wtedy jedyne co będę mógł zrobić to skopać Twój żałosny czarny tyłek!

Wracając do Mafii. Przypomnij mi kim tam byłeś, Booker? Let's think... A, tak! Już wiem! Byłeś tam zwyczajnym przydupasem, Book... Tak! byłeś naszym przydupasem! Wczoraj doszliśmy do tego z Kurtem, świętując moje pierwsze zwycięstwo w WSF! Nie zaprzeczysz chyba że byłem zwycięzcą tego pojedynku? Zobacz tylko: Kurt był liderem Mafii. Ja - The Hitman of The Main Event Mafia! Sting... Cóż... Sting też był nikim ale on przynajmniej trzymał pas. Nash również był nikim... Nikim tak jak Ty teraz jesteś nikim! W TNA byłeś nikim! Ale żeby nie trzymać się tylko TNA powiem Ci że tutaj też jesteś nikim! Jesteś zerem Booker! Musisz też wiedzieć że we wtorek ja powiększę swój bilans zwycięstw a Ty... Ty będzie błagał o litość The Genetic Freak'a!

i hear voices in my head

the council me

they understand

they talk to me!
Randy-Orton-psd16938.png

Hulk..a ty ciągle o tym samym...Hulkmania jest wszędzie, Hulkmania jest wokół ciebie, Hulkmania wie co masz w lodówce...

Czeka na moje potknięcie, klęskę i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej...

Powiedz mi szczerze..Mam się zacząć bać?...Mam zacząć panikować? Myślisz, że ktoś taki jak ja, wielki Legend Killer, człowiek który uprzykrzał życie prawdziwym gwiazdom tego fachu, przestraszy się bandy nieudaczników? Przestraszy się tych, dla których szczytem marzeń jest zrobić karierę taką jak ja?..Mam uciekać przed bandą zakompleksionych zazdrośników?..Wolne żarty Hulk..

Jedyne do czego jesteście zdolni to mycie okien w moim samochodzie...Chociaż i tak mam wątpliwości czy to nie za duże wyróżnienie dla was..Hulk z każdym dniem jesteś coraz bardziej żałosny...Zasłaniasz się to bandą idiotów i myślisz, że Legend Killer nie powtórzy tego co zrobił na ostatnim Tuesday Night Boom..Zasmucę cię..To był dopiero początek, początek twojego końca..

Hulk..Nie łudź się, bo ja nie tylko wygram pojedyncze walki, ja wygram całą wojnę...Nawet nie wyobrażasz sobie jak łatwo mi to przyjdzie..Jesteś już tylko wrakiem..Cieniem wrestlera z dawnych lat...Choćbyś nie wiem co wciągał to nigdy nie uda ci się do tamtych lat powrócić..I ja to bezlitośnie wykorzystam, bo sam się na to pisałeś...Choć każdy wie, nawet skończony idiota, że na samym początku byłeś spisywany na totalną klęskę..Jednak ty mimo wszystko chciałeś znów stać się wielkim Hulkiem Hoganem...Kiedyś miałem do ciebie szacunek..Mały bo mały ale go miałem...Teraz jesteś tyle wart co stary, zdezelowany samochód...

I właśnie ty zachowujesz się jak właściciel takiego pojazdu..Z każdym dniem masz nadzieję, że to nie będzie ostatnia przejażdżka...

W twoim wypadku jest to twoja kariera...I zadam ci ważne pytanie..Czy twoja kariera jest dla ciebie tyle warta co taki samochód?..Wydaję mi się, że ktoś taki jak ty, powinien dbać o swój wizerunek...Jednak ty zadarłeś z nieodpowiednią osobą..I to będzie gwóźdź do twojej trumny..Trumny w której zostanie zamknięta twoja kariera..Zostanie zapomniana raz na zawsze po naszym starciu na End of Silence..Po tej walce już nikt nie usłyszy twoich bajek o potędze Hulka Hogana..O potędze mitu zwanego Hulkmanią..

Nikt już nie będzie musiał męczyć się widokiem starego, nieudacznego Hulka Hogana..Wszyscy znów będą w spokoju cieszyć się z walk prawdziwej gwiazdy...Nie jakiegoś dziadka, który więcej czasu potrzebuje na rehabilitację niż na walkę..

Będą podziwiać Legend Killera...Jednak mnie to nie wzrusza..Fani nie są mi potrzebni...

W przeciwieństwie do ciebie...Ty potrzebujesz ich aby nie czuć się sam..Potrzebujesz ich aby być komuś potrzebny...

Jednak masz również nadzieję, że uda ci się dzięki nim z powrotem wrócić na szczyt..Tego jednak już nigdy nie osiągniesz...

Nie osiągniesz tego dopóki w tej federacji, jest wrestler który potrafi zmienić życie każdego w prawdziwy koszmar...

Nie osiągniesz tutaj nic dopóki jestem tutaj ja...Możesz mówić wiele...Możesz uważać to co mówię za brednie..

Możesz również rozbudzać nadzieję swoich śmiesznych fanów przed naszą najbliższą walka..Jednak powiem ci, że jest to daremne..Uważasz, że mój spryt obróci się przeciwko mnie...To jest tak prawdopodobne jak to, że wygram w Lotka tego wieczora...

Ile można tobie powtarzać?!..Nie jesteś w stanie mnie niczym zaskoczyć...Starasz się zachować twarz...Udajesz twardego, choć na samą myśl o walce ze mną, dostajesz palpitacji serca...Pamiętaj o lekach wieczorem..Nikt nie chce abyś dostał zawału serca..

Oczywiście przed naszą walką..bo potem..potem nikogo nie będzie obchodziło co się z tobą dzieje..Mówisz, że ludzie będą się dziwić jak ze mną wygrasz..Będą rozmyślać jak tego dokonałeś..Zadam ci dobre pytanie..Wierzysz w cuda, Hulk?...Bo tylko cud może cię uratować...

Jednak ja w nie, nie wierzę..Ja myślę racjonalnie i wiem, że mogę przegrać tą wojnę tylko na własne życzenie..Jednak uwierz...

Nigdy nie byłem tak skoncentrowany jak teraz, nigdy nie byłem tak gniewny jak teraz i nigdy nie byłem tak bardzo żądny czyjegoś cierpienia jak teraz..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
  • Dodaj nową pozycję...