Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

samoajoe.jpg

I'm

Come Back

To The

WSF

Witajcie zapewne nikt nie spodziewał mnie się w tej federacji, ale ja już tu jestem nazywam się Samoa Joe i jestem tu głównie dla jednego zapaśnika, który czuje się za pewnie i za spokojnie, obserwowałem go w telewizji i od początku był za bardzo do przodu chodzi mi tu o Jamesa Storma, który myśli, że jego pas jest tylko dla niego i na zawsze dla niego. Nie mogłem dłużej oglądać w TV jak Storm rządzi w federacji. Wiesz James? Jeżeli chcesz się dowiedzieć, co to siła i dobry wrestling, na następnej gali zajmij pierwsze miejsce przy ringu i wtedy zobaczysz podręcznikowego wrestlera, jakim jestem JA! Z każdym wygrywałeś, ale ze mną nie wygrasz. Gdy obudziłem się dzisiaj rano czułem, że James jest zły i kaleczy ten biznes, dlatego tu przybywam. Nikomu nie będę zwracał uwagi, nie obchodzą mnie R-Truth, Evan Bourne, AJ Styles, Abdul Bashir, The Rock, Christian czy inni zapaśnicy, interesujesz mnie tylko Ty. Powiedzcie mi co James osiągnął w WSF? No dobra, ma pas i co z tego? Co jeszcze ma? Ja do federacji doszedłem dzisiaj i już mam poparcie kibiców, a za parę dni będę miał pas. Ty Storm pewnie powiesz, że przesadzam, albo, że jestem nowy i muszę zrobić wszystko, abym został tu dobrze przyjęty, ale mnie nie obchodzą inni o czym wspomniałem już wcześniej musisz liczyć się z tym, że Samoa Joe Come Back To The WSF i teraz ja tu rządzę, a przynajmniej postaram się rządzić. I dodam jeszcze coś, co zawsze mówiono mi... "Na innych ludzi trzeba być otwartym" ale życie nauczyło mnie, że jest to nie prawda. Kiedy byłeś dzieckiem za pewne kąpałeś się w basenach kiedy ja musiałem prosić ludzi o kawałek chleba lub 1$. Ty byłeś rozpieszczonym dzieckiem, a ja dzieciństwa nie miałem w ogóle. I przyznaj mi rację, że tak na prawdę jesteś tu tylko po to, aby zarabiać co raz więcej pieniędzy i być co raz bogatszym, a mnie? Mnie pieniądze nie obchodzą, ponieważ wiem, że pieniądze to nie wszystko. Ja wracając do domu wracam do rodziny, do żony i dzieci, a ty wracasz do interesów i ciągłego stresu. Moje dzieciństwo to był koszmar, jednak gdy jestem teraz w WSF, przy tej publice i przed milionami ludzi którzy to teraz oglądają w telewizorach, czuje, że zamknąłem ten nieudany rozdział w mojej życiowej książce, czuje, że stanąłem na nogi i mogę iść dalej!

chrisjericho.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

hulkamania3.jpg

Hulk Hogan wchodzi na ring niosąc na ramieniu czerwony pas z napisem „Hulkamania”.

Historia tworzy się w tym miejscu... legenda wraca do nas niczym boomerang... Tuesday Night Boom zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim nadchodzi Hulk Hogan i Millions of Hulkamaniacs. Widzicie to co trzymam w ręku? Widzicie ten pas? A czy wiecie co jest na nim napisane? Tak, tu piszę Hulkamania! Hulkamania to najpotężniejsza moc we wszechświecie i największa wartość dla mojej osoby. Ten pas jest dla mnie najważniejszym mistrzostwem, który można było zdobyć w historii wrestlingu. Ten pas to Hulkamania, a Hulkamania to each and everyone of you Hulkamaniacs! Nie można było odnieść na ringu większego sukcesu, niż zdobycie ludzi, którzy wierzą we mnie, w to co robię, bo wiedzą, że robię to dla nich! Robię to dla Hulkamanii! Nie robię tego dla pieniędzy, jak mówią zazdrośni. Nie robię tego dla sławy, dla powodzenia u pięknych kobiet czy podniesienia poczucia własnej wartości... robię to dla WAS! Robię to dla ALL THIS MILIONS OF HULKAMANIACS I BĘDĘ TO ROBIŁ DO ŚMIERCI! Tak... Hulk Hogan nigdy się nie podda! Hulk Hogan będzie walczył do upadłego! Ponieważ jestem prawdziwym, dumnym Amerykaninem! I jak mówi piosenka – walczę o prawa każdego człowieka i walczę o Twoje życie! A mówiąc te słowa daję Wam znak! Znak, że HULKAMANIA IS RUNNING WILD LIKE IT'S NEVER RAN BEFORE!!!

Publiczność wstaje z miejsc i dumnie krzyczy „Hulk Still Rules!”

Randy Orton... podstępny szakal, który od dłuższego czasu poluje na nieśmiertelną legendę, jak na ofiarę... Orton, musisz o czymś wiedzieć, brother! Hulkamania nie jest jedynie ulotnym wspomnieniem, a Hulkamaniacs nie zmieniają swoich poglądów jak szkiełek w kalejdoskopie. Hulkamania to kultura, to pewnego rodzaju wiara. Jeśli wierzysz w Hulk'a Hogan'a wierzysz też w siebie, a jeśli tak jest możesz się nazwać dumnym Hulkamaniakiem, dude! Nie chcę podważać „Tego Najpotężniejszego”, tego, który stworzył niebo, ziemię, Hulkamaniacs i 24 calowego pytona, ale musisz wiedzieć Randy, że tworząc Hulkamanię ja i Hulkamaniacs zobowiązaliśmy się być wierni i lojalni wobec siebie już zawsze... zobowiązaliśmy się dumnie bronić prawdy hasła „Hulkamania will live forever”... Spójrz na swoich fanów, bo pewnie i tacy masochiści się znajdą... Dziś uwielbiają Cię, wierzą rozwalisz dziadulka w żółtych gaciach, ale jutro... kiedy okaże się, że ten dziadulek skopie Ci dupsko... odwrócą się od Ciebie i oplują jak nic nieznaczące g**no, brother! A Hulkamaniacs?! Oni wciąż będą wierni! Zostali ze mną kiedy przegrałem z Ultmate Warrior'em! Zostali ze mną kiedy nie dałem rady pokonać Sting'a! Pozostali mi wierni kiedy nie zdołałem pokonać Brock'a Lesnar'a... Oni dobrze wiedzieli, że ja mogę przegrać... Oni nadal dobrze o tym wiedzą, wiedzą, ze ja jestem tylko człowiekiem... ale wiedzą też, że jeśli miliony ludzi na całym świecie połączy w jedność swoje żółto czerwone serca, wytworzą razem siłę, moc, potęgę... wytworzą coś czego nie da się pokonać, coś co może pokonać największe przeszkody i przekroczyć największe bariery... coś co zwie się HULKAMANIA! Moc, która razem ze mną wpadnie na ring i pozwoli mi pogruchotać Twoje kości, brother! Ja i Booker T przetrzepiemy skórę Tobie i... i komuś kto będzie na tyle głupi, żeby się z Tobą bratać. Nie obchodzi mnie czy Twoim partnerem będzie Kedrick, Daniellson czy nawet Michael Jackson. Ważne jest to, że Hulkamania and Spinarooni runs wild on your Legend Killer's ass!!! Niezależnie od tego kto będzie Twoim partnerem, The Hulkster może śmiało powiedzieć, że nie boi się nikogo i niczego, bo są ze mną moi Hulkamaniacs. So what'cha gonna do Orton and the mystery partner?! When Hulkamania runs wild on you?!

Hogan opuszcza ring, po czym ściska dłonie fanów. Podchodzi do jednego z nich, który ma Hogan'a wytatuowanego na plecach i mówi „Trenuj , módl się i jedz witaminy, a kiedyś zajmiesz moje miejsce, brother!”

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

osfuid.jpg

Truth wchodzi z groźną miną, co bardzo dziwi fanów, gdyż nawet po porażkach był uśmiechnięty, zbiera zadziwiająco duży cheer.

Evan nie mam do Ciebie żalu, o to, że mnie przez przypadek trafiłeś, chcę tylko, żebyś o tym wiedział... Fakt, może nienajlepszy początek współpracy, ale mam nadzieję, że Ty jak i reszta wspomożecie mnie w moich dalszych poczynaniach, jak nie, to osiągnę je sam.

Znowu przegrana. Zaczynam się już wkurzać. Mam ochotę skopać jakiegoś pseudo niggę, który... przyczynił się do mojej porażki. Carlito... Nie wiesz z kim zadarłeś. Podczas moich walk nie masz prawa, ani wchodzić na ring, ani zagadywać sędziego, więc uważaj, bo mam teraz zamiar się zemścić. Nie wiem czego szukałeś na ringu. Swojej nieuniknionej porażki? Swojej klęski? Swojego końca kariery w WSF? Bo miałeś szansę, ale ją spieprzyłeś, teraz ja zamiast umożliwić ci drogę na szczyt, to mogę tylko sprowadzić w drugą stronę. I tym razem Ale ty jesteś pikusiem w porównaniu do tego, który jest moim celem nr 1.

Miz ty lalusiu. You are only asshole... Tym razem ci się udało. Szczęście sprzyja lepszym? Nie, to Carlito sprzyja gorszym... Znajdę was obu. Nie macie się mnie bać. Nie chcę być groźny jak tutaj większość. Po prostu macie wiedzieć, że wasza porażka jest nieunikniona.

Hight Fly powaraca do WSF

Teraz gdy wraca mistrz high flay'u ,zaczną się na prawdę wysokie loty. Wiem ,że odszedłem źle czyniąc i działając sobie na szkodę. Jednak teraz przysięgam zwrócić WSF świetność high fly'u. Nie zamierzam zdominować całego WSF tylko jego część poświęcona high fly'owi co jest moim pierwszym celem. Drugim celem jest znalezienie Tag Team partnera i zdobycie z nim mistrzostwa TT. Teraz gdy powróciłem licze na ciepłe przyjęcie ze strony fanów. I na koniec przypomnę. Teraz zaczynają się wysokie loty!

batista.jpg

Na Backtage'u pojawia się Batista:

Witajcie. Większość z was pamiętam z dobrych lat z WWE, lecz teraz chcę się przekonać na co stać tę federację. Jeżeli już wróciłem to będę celował w najważniejsze trofea, więc aktualnie mistrzowie: Strzerzcie się!. Joe mam do Ciebie sprawkę. Mamy podobne gabaryty i wydaje mi się, że poza naszymi indywidualnymi trofeami można byłóby przycelować, jeszcze w Tag team Championów. Co ty na to? Nie musisz mi dawać odpowiedzi już, ale jestem pewien, że dobrze na by się wpsópracowało. Hulk gratuluję zwycięstwa. Oglądałem ją z trybun. Szkoda, że przez DQ, gdyż jak sam pewnie czujesz, nie jest to satyswakcionujące zwycięstwo.

sheltonbenjamin.jpg

He's Back The Gold Standard Shelton Benjamin !!

Witajcie.To ja The Gold Standard Shelton Benjamin!!Nie obchodzi mnie Samoa Joe nie obchodzi mnie ta wielka stara gwiazda Hulk Hogan on jest dla mnie za słaby,obchodzą mnie ci dwaj zawodnicy:Bourne i R-Truth.

Potraficie tylko kłapać gębą a i tak z tego nic nie wychodzi.Jeśli jesteście tacy dobrzy jak uważacie to zmierzcie się ze mną najlepszym zapaśnikiem w federacji WWE.

Nie bój się Batista z tobą chciałbym walczyć jeszcze bardziej i myślę że w najbliższym czasie to zrobię.

Zobaczysz upokorze cię jak każdego mojego przeciwnika!!!

batista.jpg

Dobrze, więc Shelton mam świetny pomysł. Na następnej gali TNB, zawalczymi fatal 4 way. Jeżeli tylko szefostwo się zgodzi to chętnie stanę do tej walki. Evan T - truth co wy na to? Jeszcze jedno Shelton... Nigdy nie zodoła upokorzyć The Animal'a!!! Dlatego chętnie przekonam się czy faktycznie jesteś takim Gold Standardem za jakiego się uważasz, czy też potrafisz tylko kłapać gębą. Dlatego moja propozycja to: fatal 4 way. No i jak Joe co myślisz o naszej współpracy?

bryan.jpg

Ktoś kiedyś powiedział: "Przegrałem tą bitwę ale wygram wojnę". Właśnie tak jest w moim przypadku. Na szacunek u mnie trzeba sobie zapracować. Ciężko go zdobyć lecz łatwo stracić. Christian ty szacunek wypracowałeś sobie przez te lata. Pokonałeś mnie na Tuesday Night Boom w bardzo dobrym pojedynku. Na tą chwilę gratuluję...Tak gratuluje ci tego zwycięstwa. Wierzę, że przegrałem z przyszłym WSF World Championem, więc to żadna hańba. Ale pamiętaj to nie koniec tej wojny. Wiem już na co cię stać, znam twoje ruchy...Gdy zdobędziesz już najważniejszy pas federacji...Wiele osób będzie miało na niego chrapkę. Jednak to ja przyjdę do ciebie jako pierwszy...Przyjdę i wyzwę cię na pojedynek. Pojedynek, po którym WSF będzie miało najlepszego Championa w historii. W tym rewanżu doświadczysz na co stać mnie, American Dragon'a. Mam zamiar cie zmiażdżyć. To jest niedaleka przyszłość. Teraz życzę ci powodzeni w starciu z Kurt'em. Ale potem się pilnuj...

No ale teraz trzeba omówić równie ważne wydarzenie, które miało miejsce również na Tuesday Night Boom. Chodzi mnie o Main Event. Gratuluje zwycięzcą tego pojedynku...Pokazaliście kto jest siłą WSF. Randy i jego tag partner. Tak chodzi mnie o nich bo tak naprawdę to oni są zwycięzcami tego tag team match. Co z tego, że Dziad i Buka zostali okrzyknięci zwycięzcami skoro to oni bardziej dostali po mordzie. Jeszcze raz wam gratuluje i mam nadzieję, że przez pewien czas nie będę musiał patrzeć na tą mordę Hogan'a. A ty Booker wreszcie zmądrzejesz. U boku tego starca niczego nie osiągniesz. Chyba, że ci zależy na tym aby do końca życia być parobkiem byłej gwiazdy...Gwiazdy, która dawno już przeminęła i zgasła.

Powiedziałem o tym co będzie, o tym co było. Nadszedł czas abym wszystkim wyjawił co jest. Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę ale jest ogromne zamieszanie. Przychodzi pełno nowych...Chodź ja również zaliczam się do nowych zawodników...Ale przychodzi pełno nowych, nic nie znaczących zawodników. Bez żadnych sukcesów, bez porządnych umiejętności. Szukają tu szczęścia czy co. Mam zamiar zatroszczyć się o ich przyszłość. powysyłam ich tam skąd przyszli. Taki Kendrick, dziecko jak było małe to mamie z dywanu spadło. Ale na szczęście nim nie będę musiał sobie rąk brudzić bo już nim się ktoś ostatnio zajął. Niestety jest jeszcze takich wielu. Zwracam się teraz do was. Przyjdzie na każdego pora. Każdy zazna tej przyjemności, każdego z was odrostki dosięgnie oko Dragona. A wtedy będzie za późno na ucieczkę. Litości za to nikt nie zazna. Czeka was ból...Jednak macie szansę się wycofać. Teraz, w tej chwili możecie odejść z WSF. WSF to nie federacja dla amatorów jakimi jesteście. Więc się szybko zastanówcie lub szykujcie się na cierpienie.
14c76a45c3.png

samoajoe2.jpg

Na ring wchodzi Samoa Joe i widać po jego minie, że nie jest w najlepszym humorze.

Drodzy kibice nie musicie, aż tak się cieszyć, że wchodzę na ring ja i tak doceniam to, że mnie kochacie. Powiem otwarcie nie chciałbym, aby ktoś robił mi zasadzki czy figle, jednak dziś gdy byłem w szatni jeden z zapaśników popchał mnie na ławki, i nie wiem dokładnie kto to, jednak mam jednego podejrzanego. Nie dawno do federacji doszedł nowy młody zapaśnik, który mówił, że nie interesuję go moja osoba. Tym podejrzanym jest The Gold Standard. Shelton jeżeli to byłeś Ty przyznaj się i nie kłam, a jeżeli się nie przyznasz doprowadzę do tego, że sam będziesz chciał się przyznać. I zrobię wszystko, aby na kolejnym TNB doszło do walki: Samoa Joe vs Shelton Benjamin, nie chcę wywoływać, abyśmy byli wrogami, ale takie coś trzeba wyjaśnić, bo nie życzę sobie, aby ktoś popychał mnie na ławki. Benjamin powiedz czy chcesz, tej walki jeżeli tak masz to jak w banu, a jeżeli nie to też masz to jak w banku. Do tych czas zawsze byłem za nerwowy i próbowałem załatwić wszystko siłą, ale tak już nie jest Shelton, jeżeli nie chcesz walki to się przyznaj tu i teraz.

Nie wiem czy wiecie, ale tak na prawdę to nikt nie obchodzi mnie w federacji i nie chcę mieć z nikim feudu. Jeżeli jednak ktoś będzie mi się stawiał wtedy może być gorzej, ponieważ gwarantuje, że nie ujdzie mu to na sucho. Ja Samoa Joe z zasady lubiłem rywalizować, ale to się zmieniło jeżeli ktoś coś do mnie mam niech mi to powie, mimo wszystko ja wiem, że wszyscy mają do mnie szacunek i mało kto może stawić mi czoła, jeżeli komuś się wydaje, że jest ode mnie lepszy to się myli. Hulk Hogan, The Rock, Christian, Booker T i inne gwiazdy to dla mnie nic, jedyny kto może stawić mi czoła to James Storm nie będę tego ukrywał jest świetnym zapaśnikiem i na prawdę trzeba mieć do niego szacunek. Jeżeli komuś wydaje się, że można do niego fikać to się myli. Za jakiś czas Ja Samoa Joe będę miał pas, który teraz jest w posiadaniu Jamesa i wtedy nikt mi go nie odbierze.

Batista ostatnio wiele się dzieje w WSF tu ktoś dochodzi tu odchodzi, ty jesteś tym co przychodzi, zadałeś mi pytanie co sądzę o naszej współpracy tak? Powiem ci od razu, że nie będę zadawał się i rozmawiał z tak mało doświadczonym zapaśnikiem jakim jesteś ty Dave. Animal cię bardziej interesują Evan, Rey czy inni wrestlerzy tej ery natomiast ja już z tego wyrosłem i nie będę zadawał się z tymi co zadają się z taką młodzieżą. Kiedyś uważałem, że jesteś wzorem do naśladowania jednak moje zdanie na twój temat się zmieniło i nie będę z tobą rozmawiał na temat naszej współpracy. Wiesz co ci powiem może idź sprawdź czy przypadkiem twój portfel nie został obrabowany przez tych młodzieńców.

Edytowane przez Gość
chrisjericho.jpg

John_Cena_K3S9QJ.jpg

Witam.Nie spodziewaliście się mnie w federacji WSF.Jednak jestem i mam zamiar zdobyć pas mistrzowski WSF.Cenię takie gwiazdy jak Hulk czy Samoa Joe.Ja John Cena nie mam zamiaru przedrzeźniać się z innymi gwiazdami federacji WSF.Jednak nie bądźcie zdziwieni gdy wkrótce ja będę gwiazdą WSF,wiele osób zna mnie z WWE RAW,byłem tam super gwiazdą,no ale zawsze trzeba skosztować czegoś nowego.My Time is Now.

2eev3iw.jpg

Benjamin wchodzi do ringu z szyderczym uśmieszskiem

Samoa twoje oskarżenia są bezpodstawne.Nie masz dowodów na to że to ja ciebie popchnąłem na te ławki.Nigdy nie zrobiłbym tego ponieważ nie dotknął bym twojego tłustego cielska nawet jakby ktoś dałby mi w nagrodę w postaci pasa mistrzowskiego WSF.Nie boję się ciebie ani twojej wściekłej miny jak jesteś za nerwowy to idź na jogę,ale jeśli chciałbyś walki to daj znać...na pewno odpowiem.

Batista,Bourne,R-Truth nie chcę walczyć w Fatal Four Way,chcę walczyć w stypulacji Extreme Rules z wami wszystkimi z osobna.

Dave nie zgrywaj takiej gwiazdy nawet początkujący by cię pokonał jeśli chcesz powalczyć naprawdę przyjmij moje wyzwanie do walki a okaże się kto jest lepszy.

Ostrzeżenie do wszystkich nowych i starych zawodników w federacji nawet jeśli chcielibyście i tak nie pokonacie Shelton'a Benjamin'a.

Pamiętajcie,jeśli ktoś z was rzuci mi wyzwanie już może czuć się przegranym

Po tych słowach Shelton Benjamin schodzi z ringu.

Po raz ostatni ostrzegam! Jeżeli nadal niektóre osoby będą pisać po 10 postów dziennie w których znajdują się 2 linijki tekstu w którym nie wiadomo o co chodzi, to od razu kasuje takie coś. Jeżeli po dalszych słownych reprymendach nie będziecie się stosować do tego co powiedziałem, będą warny i wyjazd z WSF...Jeżeli nie wiesz jak pisać posty, masz problem z wysławianiem się, to napisz do któregoś z bookerów, na pewno ci pomożemy!

f6dfb83c87.png

matthardyzmniejszony.jpg

Uśmiecha się do Sheltona

Shelton jak chcesz walki wszyscy na wszystkich to i może ja sie dołączę?Długo czekałem na taką walke żebym mógł się pokazać z dobrej strony.Wiesz co shelton chyba cię polubiłem,jesteś odważny a przede wszystkim dobry w ringu.Może zostaniesz(moją żoną?)moim partnerem(nie jestem gejem :x )tag teamowym?

A ty Cena i ty Batista może byście mieli dobry team dwaj nieudacznicy w ringu napakowani sterydziarze.Cena and batista może wygraliście już wiele walk ale przez to że federacje robiły was bohaterami i nie potrzebnie bo wrestling byłby lepszy bez was.Ale myśle że to się zmieni już niedługo.Zapamiętajcie te słowa:Cena and Batista Sux!!!Lepiej przyjmij wyzwanie od sheltona i walcz z nim żeby chociaż uratować swój honor.Bo i tak przegrasz.

Schelton nie wiadoomo czy jesteś najlepszy w pszyszłosci się jeszcze przekonamy :t_up:

Batista a może jak nie chcesz walczyć z Sheltonem to może przyjmiesz wyzwanie ode mnie :?:

Christian gratulacje że wygrałeś z Dannielsonem ale moge obstawić nawet milion w bukmacherze że Kurt cię roz :censored: (im sorry).Co ty chcesz myślisz że zrobiłeś wielki powrót i już jesteś mistrzem nie nie kolego tym razem Kurt będzie dalej mistrzem :t_up:

John_Cena_K3S9QJ.jpg

Matt nie będę się przejmował tym co mówisz,to mnie nie rusza,w wojsku uczyli mnie spokoju ,a ty mnie próbujesz wyprowadzić z równowagi lecz nie uda ci się tego zrobić.Powiedziałeś "wrestling byłby lepszy od was",może masz racje,a może nie.Próbujesz sprowokować mnie i Batiste,po to aby mieć nowych wrogów??.Wytłumacz mi to.Jeśli chcesz ze mną wlaczyć nie odmówię ci,a dodam jeszcze,że nie muszę ratować swojego honoru bo już go mam i jestem gotowy na każde wyzwanie.

Shelton ja nie szukam wrogów,ale mogę wlaczyć,może jesteś bohaterem w oczach WSF,ale w moich nie,lecz nie będę sobie szukał wrogów nie jest mi to potrzebne.Zauważ,że masz już jednego czyż nie??.Jest nim Samoa,a może się mylę??.Shelton jeśli już dojdzie do walki chciałbym aby była to walka jeden na jednego.

Chciałem coś jeszcze dodać Matt,jesteś starszy odemnie i twoje słowa "Batista and Cena sux" świadczą o tym,że widać jakim jesteś wrestlerem.Lubisz się przedrzeźniać z młodszymi.Ok Matt jeśli będziesz,aż tak bardzo chcial walki jak i Shelton to wiedzcie,że obojętnie jaki rodzaj walki wybierzecie będę walczył.

batista.jpg

Matt Słuchaj... Może i byłem faworyzowany w WWE, ale to nie mienia tego, że i tak mógłbym z tobą wygrać. Jeżeli uważasz, że ja jestem cienki....dobrze uważaj tak sobie, lecz może sam się o tym przekonasz? Chętnie stanę z tobą do walki, a jeżeli boisz się sam walczyć, to proponuję walkę: ja i Cena vs ty i Shelton. To jest tylko propozycja. Jeżeli stchórzysz to chętnie zawalczę sam z Sheltonem.

Joe Szanuję twoje zdanie i na nic nie nalegam. Była to zwykła propozycja, lecz uważaj, gdyż chętnie chciałbym się z tobą zmierzyć w najbliższym czasie, by przekonać się kto jest lepszy.

John Jeżeli godzisz się na walkę w tag teamie ze mną to bardzo się cieszę. Jeżeli jednak odmówisz też to zrozumiem. Więc co ty na to?

Shelton Słyszałeś co powiedziałem do Matt'a? Jeżeli tak to dobrze, bo i każde twoje wyzwanie przyjmę. Czy to ma być Extreme rules match czy Fall Count Anywhere. Jestem gotów. Decyzja należy do Ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...