Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

matthardyzmniejszony.jpg

(zły)

Wiecie co?Ja mówie że kibicuje jakiemuś wrestlerowi w danym feudzie a wy uważacie to za podlizywanie?Co to ma być?I w ogóle nie chce iść do żadnego tagu co wy se ubzduraliście?

Carlito jakiego typu miała by być ta walka?Może extreme rules match?Zaproponuj coś koleś :lol

Hej james storm może ja jestem godny tego tytułu?Bo mysle że niedługo się zmierze o ten tytuł z jakimś dobrym przeciwnikiem.Może to będziesz ty James

najpiękniejszy, najbogatszy i najzdolniejszy wrestler WSF.HA HA HA. Nie dość że młody to jeszcze beztalencie.Nie wziąłeś pod uwage mnie."taki dzieciak który skacze jak superman"-mówili że Shad jesst lepszy od Evana.A Evan wykończył go w minute.

I nie mów R-truth że to znowu podlizywanie się :D Tylko mówie prawde ;)

Aha Evan.Wazeliniarzami możesz nazywać swoich kolegow z teamu.Nie życze sobie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

EvanBourne.jpg

Sup.

Miz, sam się urodziłeś? O rly? Nie przepowiadaj, że zdobędziesz pas, bo nawet nie wiadomo, czy wygrasz z Truthem.

Masz rację, Shad odpadł po minucie. Walczył ze mną. A taki słaby wcale nie jest. Zaś ty, drogi Mizie... nie potrafisz walczyć, dlatego przekupujesz JBL'a, huh?

Może i skaczę jak Superman, ale robię to z klasą. Ja mam swój styl. Nie mogę być jego posiadaczem? To się zobaczy, dude... Błazny?

Zobaczymy, co powiesz, gdy jeden z tych "Błaznów" Cię spinuje, dude. Mówisz, że nic nam nie pomoże. Na pewno tak sądzisz?

Myślisz że wygrasz? A w tej bajce były smoki?

"Powodzenia" i "Trzymam za ciebie kciuki" nie są denne. dodają otuchy i pewności kolegom, których ty, niestety/na szczęście(niepotrzebne skreślić) nie masz.

Doskonale rozumiem, że masz kompleksy, że nikt cię nie lubi/kocha(jak wyżej, skreślić). Biedaczek. I w rozpaczy próbujesz przekupić JBL's?

Żałosne. Jak i ty.

Storm , mówisz, że nie ma poważnych kandydatów?

Cóż. CM Punk potrafi walczyć. Ja również. Truth także. Ewentualnie, w drodze WIELKIEGO wyjątku, Miz. Masz co najmniej 3 poważnych kandydatów(Miza do poważnych nie zaliczam). Postaraj się, bo już niedługo twój pas może zmienić właściciela, dude. A prawdopodobnym właścicielem będzie... Evan Bourne, hell yeah!

Matt, dude, nikt cię tu nie nie docenia. Wszyscy wiedzą, że po prostu nie umiesz walczyć. It's simple. Możesz być zły. Ale to nikomu nie robi. A czy moi koledzy ze stajni to wazeliniarze? Wątpię. Nikomu się nie podlizują, w przeciwieństwie do ciebie. Zachowujesz się podobnie do Shada... Może jakieś powiązania rodzinne? Hell yah!

Woohoo!

osfuid.jpg

What's up Miz? Bo widzę, że chyba ci niedobrze...

Sprawiedliwość w wrestlingu zawsze przegrywa, szczególnie jak ma takich przedstawicieli…Te wasze gadki typu „powodzenia”, „trzymam za ciebie kciuki” są naprawdę denne i świadczą o waszej głupocie. Myślicie, że ktoś będzie wam się za to odwdzięczał? Kilka ciepłych słówek nic nie daje, jesteście miernotami i tacy będziecie do końca ludzkości, lepiej opuście WSF żeby uniknąć mnie, bo gdy ja stanę wam na drodze to już nic wam nie pomoże!

Tak, zdecydowanie groźnie wyglądasz... Hmmm... Może zacznij nosić maskę? Bo w I Quit Match od razu bym się poddał jak bym zobaczył twoją lalusiowatą twarz... Nie obchodzi mnie ile znaczyłeś w dywizji tag teamów. Dude, you are too weak for me. Jeszcze ten kapelusik... Jedyne co potrafisz, to zezłościć przeciwników, czyli prawdziwych wrestlerów, którzy nie uciekają się do żadnych sztuczek...

Panowie, jeśli dalej będziecie pisać coś takiego (nie wiem, jak to nazwać), zacznę wymyślać regulamin, bo naprawdę to, co widzę... nie da się znieść. Wasze posty zajmują zaledwie malutką część ekranu mojego wielkiego laptoka, może czas pomyśleć nad czymś większym, przejrzystszym, a przede wszystkim mądrzejszym? Jeden, długi post na dzień wystarczy. Jeśli się nie będziecie stosowali... będą kary.

bryan-danielson1.jpg

Bryan Danielson przybywa... Podpisałem kontrakt z WSF i już wkrótce każdy fan wrestlingu będzie się mógł przekonać na własne oczy o mej potędze. Już niedługo mam nadzieję, że zadebiutuje na TNB. Kibice z tego co wiem dużo ode mnie oczekują. A więc ja ich nie mogę zawieść. Mam jasno wytyczone cele i czas abym je wam przybliżył. Na początek ma zamiar zostać mistrzem interkontynentalnym. Udowodnię dzięki niemu na co mnie stać. Potem może jakaś zdobycz tag team'owa. Bo po tym jak zostanę IC każdy będzie prosił o zaszczyt walczenia przy mym boku. No a na koniec gdy się już oswoję z nową federacją...? Zdobędę główny pas federacji. No może na razie starczy mówienia o tym co będzie. Ale powiem tylko jeszcze, że do osiągnięcia mych celów będę szedł po trupach. I to dosłownie. Każdego kto stanie mnie na drodze i obojętnie czy to będzie Big Show czy Undertaker, rozniosę. Nie muszę być dumą dla federacji. Chcę to wszystko zrobić dla samego siebie. I oczywiście nie mogę zapomnieć o kibicach. Każde me zwycięstwo dedykuje także wam. Tych dedykacji będzie wiele możecie być o to spokojni. Już niedługo możecie oczekiwać wejścia w wielkim stylu. Będę jednym z ważniejszych osób, w WSF. Jest to mój kolejny cel. Co tydzień będziecie z napięciem oczekiwać na mój występ. Za pewne za chwilę się pojawią pytania. Np. dlaczego opuściłeś dawną federacje? Pewnie również pojawią się pogłoski, że dla pieniędzy. Od razu utnę te spekulacje. Do WSF przeszedłem przede wszystkim dla tego, iż chcę zdobywać nowe trofea. W byłej federacji osiągnąłem już wszystko i uznałem za bezsensowne pozostanie tam. I proszę mnie na prawdę nie pytać o to co było. Dla mnie się liczy tylko to co będzie. Nie wiem co moi drodzy mogę wam jeszcze na razie powiedzieć. Czekam na mój debiut. Nie pytajcie kiedy nastąpi bo i tak wam tego nie zdradzę. Oglądajcie uważnie TNB.

Nie długo nastąpi wielki przełom. Przybywam....
14c76a45c3.png

You are you are

I am I am

You are you are

I am I am
17.jpg

Zapewne nikt nie spodziewał się mnie. Walczyłem już na ringach WSF jednak było to dość dawno. Miałem utarczki z Chrisem Jerycho , ze Stingiem i wieloma innymi. Sporej części wrstlerów już nie ma zaś ja wracam z powrotem! Wracam aby uratować pewnym osobom życie , aby powstrzymać ich od złych czynów. Wróciłem aby przejrzeli na oczy, aby The Rock i James Storm przestali pluć do mikrofonu bo może porazić ich prąd. Powróciłem do WSF ponieważ chcę zdobyć WSF Intercontinental Title! Z wielką chęcią , choćby na następnej gali gdy The Rock będzie walczył o prawo walki z Tobą możemy obaj stanąć oko w oko! AJ Styles vs James Storm o IC Title! Nikt nie kpi ze mnie , robiłem wielkie rzeczy dzięki mojej ciężkiej pracy, dzięki mojemu z angażowaniu! Postawiłem sobie określony cel i dopiąłem swego! Pewnego czasu tym celem był pas X Diviosn , WHC! Byłem pierwszym X Division Championem! Pierwszym tag team championem w TNA! Posiadałem kilkukrotnie WHC of TNA!

Nie chcę wiele , tym razem za cel postanowiłem sobie IC Title i nie spocznę dopóki nie zdobędę go! Storm jeśli jednak nie zgodzisz się na naszą walkę , jeśli zarząd zdecyduje inaczej żądam prawa uczestnictwa w turnieju który wyłoni pretendenta do walki właśnie z Tobą! Żądam tego! Nie wracam do WSF z wielką pompą , nie chce zapracować na swoje nazwisko kosztem Ciebie James , kosztem Ciebie Rocky, po prostu nie chcę tego. Nie chcę być też żadnym zagrożeniem. Chcę jednego , otrzymania szansy walki o pas IC, to nie tak dużo patrząc na to co zrobił Christian na ostatniej gali. Przerwał promo naszego mistrza , mistrza którego w swojej karierze pokonałem. Jednak bądź spokojny Christian , moim celem nie jest Kurt Angle , moim celem jest WSF Intercontinental Title! Mógłbym czynić o wielu z was złośliwe uwagi jednak tego nie zrobię , udowodnię co mam najlepszego do przekazania na ringach WSF. Nie słowa lecz czyny stanowią najważniejszą wartość. Mam zamiar to pokazać , to udowodnić jak najszybciej tylko będę mógł.

Gdy wyjdę na ring , ujrzę moich fanów... Po powrocie na ring , będzie to najpiękniejszy moment w mojej karierze! Do zobaczenia już we wtorek!

I'm the Phenomanal! I'm the AJ Styles!

w1puet.png

EvanBourne.jpg

Bryan , słyszałem o tobie. Miażdż innych, ale IC jest mój. Może następnym razem, kto wie? (uśmiech) Tak czy siak życzę powodzenia w walkach, i obyśmy nie sprawiali sobie kłopotów.

AJ, witam. Jeff Hardy ostatnio mówił coś o tobie, że przydałbyś się w naszej stajni high fly'erów. Jest tu Truth, Rey Mysterio, Jeff Hardy i ja. Testom poddawany jest Carlito. Byłbyś u nas naprawdę mile widziany, potrzebujemy świetnych high fly'erów, a po tym, co pokazywałeś jeszcze za czasów TNA, nie wątpię w to. Przemyśl to, bo to naprawdę dobra propozycja. Jeżeli byś się zgodził, wtajemniczylibyśmy cię. Póki co ogólny zarys jest taki: Najpierw sprawdzimy nasze zgranie, wygramy kilka walk,a potem, jeśli będzie dobrze, powalczymy o Tag Team Championship. Mam nadzieję, że pozytywnie odpowiesz na nasza propozycję, i już niedługo wstąpisz w nasze skromne póki co szeregi. Razem bylibyśmy silniejsi, aniżeli osobno. Dlatego jeszcze raz powtarzam, zastanów się dobrze, a nie pożałujesz. Jeszcze jedno: Póki co, IC to też mój cel. Jeżeli przyłączysz się do nas, nasza walka(nie wątpię, że takowa będzie) będzie przyjacielska. Jeżeli nie - No mercy,dude.

Truth ,dude, musisz wygrać z Mizem, i nie wątpię, że tak będzie. Jednak ten samotnik może mieć mimo wszystko jakiegoś asa w rękawie, więc nie lekceważ go, a będzie dobrze. To, że walczę akurat z Punkiem w półfinale nie jest jeszcze pewne, więc, kto wie, może się spotkamy(uśmiech). Jednak wtedy wiedz, że mimo wszystko IC będzie mój.

Woohoo!

osfuid.jpg

What's up?

Miz - jesteś śmieszny, nie wiem dlaczego ty się tak upierasz? Spójrz na siebie: Typowy laluś, który nie ma szans z

PRAWDZIWYMI zapaśnikami? Po jaką cholerę twierdzisz, że jesteś najlepszy, każdego rozniesiesz? I tak wiesz, że

przegrasz... Albo jesteś cholernie odważny, albo po prostu głupi. Są zawodnicy, których się szanuje, ale są też

tacy, którzy na to nie zasługują. Ziomek, ty doskonale wiesz, że gdyby nie Morrison Twój tag także nie był by udany,

a na dodatek jeszcze się szczycisz tym, że coś ci się tam udało osiągnąć.... A co do tej stajni... Nie wiem o

co ci chodzi, że na nas wjeżdżasz... Czyżbyś nie wiedział co MOŻEMY ci zrobić? Nie uznawaj tego jako groźby,

uznaj to za ostrzeżenie i lepiej się wycofaj.

Bryan Danielson przybywa...

A ten co tu robi? W każdym razie dobrze, że tu jest. Przybywa (powraca) coraz więcej dobrych wrestlerów. To bardzo

mnie cieszy, będę miał z kim rywalizować.

Truth tylko czeka na godnych siebie przeciwników. Nie jestem nikim w stylu: ,,Dawajcie najlepszych, bo jestem

lepszy", po prostu nie boję się żadnych wyzwań. Przegrałem z Shawnem... Dobra, nic się nie stało, on potrafi

walczyć, żyje się dalej. A Miz? Czy z nim też przegram? Nie sądzę. Próbuję nie dopuszczać do siebie takiej myśli.

Nie wiem, dlaczego miałbym się go bać? Mały cherlak, z małymi umiejętnościami, próbuje udawać kogoś odważnego, ale

tak naprawdę boi się. Boi się mnie, boi się wszystkich, którzy są w półfinale, boi się... Więc nie jest on ani

cholernie odważny, ani po prostu głupi, tak jak powiedziałem na początku, on jest po prostu cholernie głupi.

Matt - co ty myślisz, że powiesz, że sobie nie życzysz i od razu jest git? Kolo, to tak nie jest.

NIKOMU! NIKOMU SIĘ NIE PODLIZYWAŁEM!!! Słono zapłacisz za tą zniewagę. Może nie teraz, ale w najbliższym czasie, to

tak...

Evan - Miza pokonam. Na razie staram sie skupić na tej walce, będzie czas, aby pomyśleć co dalej. Jednak także nie

spodziewaj się taryfy ulgowej... To, że zaczynamy współpracę nie znaczy, że oddam ci walkę. Na pewno go nie

zlekceważę... AJ mógłby być u nas, ale powtarzam - mógłby. Musi się zgodzić, a drugą sprawą jest też to, że ilu

już nas jest? Z Carlitem - 5. Czy nie uważasz, że 2 pasy na 6 zawodników to czasem nie jest za mało? Jeśli by

się zgodził, to musimy obrać wyższe cele, jeśli nie - zostajemy przy obecnych.

AJ - jak już wspomniałem - jesteś mile widziany, witam w gronie wsf i wiedz, że nawet jak się nie zgodzisz, to

uszanuję twą decyzję.

GO!

If you close Your Eyes your Life

Naked Truth revealed!

Dreams you've never lived

And Scars never healed!

ChristianECW1.gif?t=1241202644

Ekhem, ekhem ekhem... Kurt Angle! Nie będę kolejnym, który będzie wracał po długiej przerwie, nie zamierzam cię straszyć, wygłaszać wielkich przemówień... Po pierwsze... nie chce mi się... Po drugie... you know all that... Kurt... tak jak powiedziałem na Tuesday Night Boom... Zrobię wszystko, wszystko, by dostać one on one match z tobą o WSF World Heavyweight Championship... Jednakże... wiedz, że podczas, gdy mnie nie było obserwowałem... obserwowałem ciebie, twoje działania, twoje walki... przestudiowałem to wszystko Kurt... Znam każdy twój słaby punkt, wiem, w czym jesteś najmocniejszy, wiem, o czym myślisz Kurt... Dokładnie, siedzę w twojej głowie Kurt... I wiem co teraz myślisz... nie, nie boisz się. Kurt, myślisz, że ktoś taki jak ja nie może ciebie pokonać... Myślisz, że jesteś większy, twardszy, silniejszy, bardziej doświadczony... wrong! Kurt... gdziekolwiek byłeś, także tam byłem! Niezliczone ilości Ladder Matchy, Steel Cage, Hardcore, everything! Nie masz nade mną przewagi w doświadczeniu... Kurt, patrzę teraz na nas... nasza przeszłość sięga roku 2000. Byliśmy wtedy na prawdę blisko... I mean, bardzo bliscy przyjaciele. Na przełomie lat zmieniliśmy... spójrzmy na ciebie... niektórzy mówią najlepszy na świecie, olimpijski złoty medalista, multiple time World Champion... i jeszcze jedno... The Biggest Son of a B**ch, którego kiedykolwiek spotkałem. Kurt, wiem do czego jesteś zdolny posunąć się by wygrać... ale ja też! Like I said before... nasza historia ciągnie się już dość długo... nie chce, żebyśmy byli kolejną never-ending story... musimy zakończyć to wszystko... Wiesz Kurt... należałoby jeszcze wspomnieć o jednym... ostatnim razem jak spotkaliśmy się, to ty i twoi znajomi zostawili mnie pół żywego w ringu... W takim wypadku Kurt... I owe you one, jeśli wiesz o czym mówię. Chce ci tylko powiedzieć Kurt... Gdy tym razem spotkamy się w tym ringu będę troszeczkę inaczej... widzisz... tym razem nie będzie żadnej mafii, żadnej rodziny, żadnych przydupasów by ocalić twój zad... kiedy już zdobędę spot, by stanąć z tobą one on one będzie inaczej... wiesz jak będzie? Będzie tak jak zawsze... It will be Captain Charisma carring the Damn Torch... Wszyscy moi Peeps... będą oglądać jak stanę się World Heavyweight Championem for the 4th time... Rozumiem Kurt... ostatnimi dniami bardzo cię zdenerwowałem... to w sumie zrozumiałem... do federacji wraca osoba tak podobna do ciebie, a równocześnie tak inna... równie utalentowana, równie zdolna, z przyszłością godną podziwu... jednak różni nas kilka rzeczy... first of all... twoja charyzma... masz jej tyle, co włosów... next thing is... na prawdę szkoda Kurt, że zmieniłeś theme song... I mean... pamiętam stare dobre... You Suck! You Suck!... I twój nowy song nie przeszkodzi wszystkim moim Peeps by po raz kolejny podczas twojego wejścia powitać cię ciepłym You Suck! Kurt... powiem to raz jeszcze... jeśli myślisz, że nie jestem dla ciebie zagrożeniem... you're damn wrong... bo widzisz... Ja urodziłem się gwiazdą, urodziłem się main eventerem... urodziłem się, by podrywać do góry tłumy ludzi... Więc teraz, po moim powrocie wszystko wróci do normy... it will be Captain Charisma stealing the damn show! Because that's...

...

...

...

How I roll!
jrthqr.jpg

Miz.jpg?t=1241026641

Truth i Evan:

Hmm…dokładnie tego się spodziewałem, brak szacunku do mojej osoby i do tego co robię, chyba nie wiecie co czynicie, dogs. Tak jak myślałem, wasz kretynizm idzie znowu naprzód a do tych waszych małych, maluteńkich, maluśkich mózgów nic nie dociera. Żeby nie ciągnąć tego dłużej od razu powiem o co mi chodzi…Chciałbym wiedzieć, jaką macie rangę w WSF? Mr. Opener? Tak, właśnie znowu mam racje. Boys…Ja jestem tu od dłuższego czasu i wyrobiłem sobie już świetną posadę a więc należy mi się szacunek! Jesteście jeszcze za mało doświadczonymi kundlami, by pchać do mnie swoje brudne łapska…bo walczyć o pasy…by w ogóle ze mną dyskutować, dogs. Ja na razie i chyba do końca waszej kariery w WSF będę waszym właścicielem, zrozumieliście, dupki? Wasze cięte, bezmyślne gadki świadczą o waszych rodzinach, o was…jak na razie pokazujecie, że wy, wasze wychowanie i posada to tylko nędzny pomiot. Do pępków świata wam jeszcze daleko, patrzcie na mnie uczniowie, obserwujcie mnie a staniecie się kimś…w końcu jest jakaś nadzieja, bo mówią „nawet najgłupszy człowiek świata z dobrym nauczycielem może zajść daleko”.

Mówicie, że macie styl, ha? Wasz styl to tylko puste słowa które prowadzą was jedynie do błędu, asshole. Styl to jest coś osobistego, to jest jak pamiętnik, a wy? 50% wrestlerów jak i ludzi zachowuje się, wygląda jak wy! Chcecie wyrobić własny styl, ha? Jedyne co trzeba zrobić, to słuchać mnie i wtedy zrozumiecie co to jest własny styl …Asshole!

Evan…mówisz o bajce, ciekawe jakiej? Człowieczku, chyba pomyliłeś mnie z jakąś nędzną istotą! Zadzierasz z nie tym co trzeba, lepiej wracaj do swojej piaskownicy, tam sobie poskacz zamiast zabierać mi mój cenny i jakże drogi czas! Wracaj do swoich kolegów, wracaj do swoich marzeń które się nie spełnią, wracaj tam gdzie twoje miejsce, Evan! Nie myśl, że mnie obchodzisz bo tak naprawdę to jesteś jednym z tych kundli, które myślą, że w życiu coś osiągnął! Jeżeli nadal chcesz mieć ze mną do czynienia, to te bajki o których mi mówisz w twoim przypadku zamienią się w dłuuugi koszmar!

R-truth…nie wiesz, że liczy się co jest wewnątrz a nie opakowanie? Nie uważasz mnie za groźnego? Może wiesz dlaczego? Tak, dlatego że nie tracę na takich ludzi jak ty nerwów…Nigdy nie doświadczysz mojej złości, bo chyba jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło, bym złościł się na komika który swoimi wypowiedziami rozśmiesza mnie do łez. Szukasz sobie wrogów? Nie te drzwi! Wróć do normalnych zajęć, daj sobie z tym spokój bo jak na razie, zamiast polepszać swoją sytuacje to zdecydowanie ją pogarszasz, Truth. Szukasz godnego siebie rywala? Jeżeli tak, to nie musisz długo szukać…Evan nadaje się w sam raz!

Chyba jednak nie można mieć wszystkiego…Jestem bogaty, kobiety mnie uwielbiają ale niestety wy jesteście moją ogromną karą zesłaną z nieba…tzn. z piekła…Musze się z wami cały czas użerać, ale chyba nie potrwa to długo, bo gdy spotkamy się w ringu wasze cięte gadki przestaną mieć miejsce!

Kogo to moje piękne oczy widzą!? Aj Styles…uu…mam nadzieje, że znikniesz stąd tak szybko jak się pojawiłeś…A, i jeszcze jedno! Heh…jesteś tutaj nowy i chyba nie wiesz co jest grane…Otóż pas o który tak bardzo chcesz się ubiegać jest już w pewnym sensie mój, więc łapska z dala on niego, no chyba, że chcesz opuścić tak szybko WSF jak te dwie miernoty o których wspominałem wyżej…

f6dfb83c87.png

• Styl:  Jasny

the_rock_jagdish_blogs_com_.jpg

Finally...The Rock has come back to WSF! The Rock był znudzony oglądaniem tych wszystkich jabronis, dlatego postanowił wrócić. Mam na myśli Ciebie Rey, R-Truth, Bourne...or whoever you are. The Rock miał was wszystkich dość. The Rock siedział w swoim domu, oglądał WSF, lecz gdy zobaczył was postanowił wrócić. Powinniście się cieszyć że zmusiliście Rocka do powrotu. Jednak z drugiej strony...The Rock will layeth the smacketh down on ALLLLLLL your candyasses! Przychodzicie tu i od razu chcecie odnośić sukcesy...Who in the bluest of blue hell are you? Nie każdy może być mistrzem, a na pewno nie wy dzieci. Najpierw nauczcie się szacunku do gwiazd...wielkich gwiazd, bo sami nigdy nimi nie będziecie. Korzystajcie z okazji że możecie podziwiać takie gwiazdy jak Rocky. Milions and milions of The Rock's fans marzą o tym, aby go spotkać. A wy, macie taką okazję...i ją marnujecie. Wolicie się zając sobą, swoimi durnymi przechwałkami. Nie nadajecie się do tego biznesu. Nie macie ani trochę szacunku, nie umiecie wykorzystać okazji...Skończcie z tym zanim The Great One was upokorzy.

Pomijając was, jabronis, jest tu ktoś jeszcze kto mi przeszkadza. James Storm...who in the blue hell are you? The Rock nie zna Cię, ale wie że jesteś nikim. Masz odwagę wyzywać Rocka na pojedynek. You really wanna go one on one with the Great One? Mówisz że Rock się Ciebie boi, że boi się twojego przeciwnika dla mnie...The Rock says this, to ty się boisz The Rocka wymyslając dla niego jakieś bezsensowne wyzwania. I tak wiadomo, że Rock pokona twojego wybrańca, kimkolwiek by on nie był. Boisz się stanąc z Rockiem eye to eye, face to face, one on one...i postanowiłeś mnie zastraszyć swoim pachołkiem. Chcesz sprawdzić Rocka? The Rock says, just bring it! You know why? Cause The Rock is The Most Electrifying Man in Sports Entertainment! he jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if ya'll don't like me you can kiss the people's ass! Mówisz że The Rock chce ucieć, że na End of Silence nie zmierzy się z Tobą...mylisz się. Dla Rocka nie ma znaczenia czy to będzie dziś, jutro, czy na End of Silence. Dla The Rocka liczy się tylko jedno...The Rock's gonna take your monkey ass down to the corner of Know Your Role Boulevard and Jabroni Drive and check you in to the Smackdown Hotel! If you smellelelelelelelau, what The Rock...izzzz cookin'!

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

4ouvm69.jpg

Hm Hm Hm... Nie wiem czy to jest normalne, że wszyscy powracają lub dochodzą do WSF, które do dziś tylko oglądałem w telewizji publicznej, czasami pojawiałem się na trybunach, ale to tylko czasami. Do dziś uważałem, że Wrestling, a szczególnie WSF nie jest federacją dla mnie. Może i mam w sobie talent, ale na pewno nie mam telnetu do przemawiania i takich tam... W takim razie nie będę już dłużej owijał w bawełnę i powiem krótko, Ja Brian Kendrick dochodzę do WSF nie po to, aby wywrzeć wrażenie na fanach, a wręcz przeciwnie aby ich upokarzać. Za pewne dużo wreslterów takich jak: Evan, Carlito czy Rey będą starać się, abym nie obrażał kibiców, ale ja będę im odpowiadał środkowym palcem. Jeżeli wydawało wam się, że Brian to zwykły dzieciak czy ulubieniec kibiców to się myliliście, Ja na prawdę dorosłem wstąpił we mnie demon, który kieruje moim mózgiem i przemawia do mnie tak: Liczy się tylko śmierć innych. Czasami myślę o tym, aby się zmienić na lepsze, ale to jest nie możliwe, lepiej uważajcie bo kiedyś mogę nie zapanować nad demonem i przez przypadek mogę was pozabijać lub zrobić inną nie potrzebną krzywdę. Nikomu nie radzę ze mną zadzierać bo to się źle skończy, Gdy oglądałem Wrestling w telewizji zawsze denerwował mnie szczególnie Evan i dlatego szczególnie mu radze uważać. Jeżeli ktoś będzie miał coś do powiedzenia proszę, ale nie ponoszę się za szkody, które mogę wyrządzić każdej osobie. I co wy na to? Mam na dzieję, że się nie obramiliście kochani widzowie?

Dodam jeszcze coś...

Evan radzę ci czuwać o każdej porze dnia i nocy, bo ja czuwam i nie śpię ani w dzień ani w nocy. W nocy myślę o kolejnej ofierze, a w dzień wykonuje swoje zadanie. Mam nadzieję, że nie byłem aż taki straszny?
chrisjericho.jpg

2ef416w.jpg

Panowi...Panowie...Tak zwracam się do tych high flyer'ów z koziej dupy. Co wy sobie myślicie. Przyszliście do tak wielkiej federacji jak WSF z podwórka i robicie zamieszanie. Musze się zgodzić z tym zapyziałym The Miz'em jak tak będziecie podchodzić do sprawy to wylecicie tu na kopach m.in moich. I myślę, że nie będę w tej chwili sam. Co wy jak na razie osiągnęliście w świecie wrestling. Gdzie wy walczyliście przed przyjściem do WSF. Mówicie, że o mnie słyszeliście? A kto by nie słyszał o ROH World Championie. Za to jak nie słyszałem o żadnym z tej bandy. Ten niby raperek...Jak mu tam? No nie ważne. Cieszysz się z mego przybycia bo będziesz miał z kim rywalizować. Zapomnij! Poszukaj sobie przeciwników swego pokroju bo mnie szkoda na ciebie czasu. Mam zamiar zdobyć IC przy okazji odsyłając do domów jak najwięcej amatorów. Aj Styles za to ciebie znam. W jakimś brukowcu widziałem zmiankę o tobie. Człowieku zastanów się zanim odpowiesz im TAK No dobra szkoda mnie na was języka. Chciałem dziś się odnieść do innego zawodnika. Trochę bardziej wartościowego od was ale równie głupiego.

Szanuje takich ludzi jak Randy Orton. Człowiek dąży do celu za wszelką cenę. Ale niektórzy myślą, że mogą takich zatrzymać. Booker T wpadł do WSF i chce pomóc spalonemu zawodnikowi jakim jest Hulk Hogan. Człowieku może jakbym miał wyższe uczucia to by mnie było ciebie szkoda. A tak to sądzę, że jesteś głupi. Mógłbyś wiele osiągnąć a ty z emerytem chcesz powstrzymać renomowanego zawodnika. Booker niedługo będziesz zwykłą niespełnioną legendą siedzącą przed telewizorem. A żona będzie cie karmić bo po walce z Orton'em będziesz sparaliżowany. Z chęcią zobaczę jak przez swą głupotę obrywasz kopniaka w głowę. A jeśli nie teraz i nie od Randy'ego to ja z chęcią zajmę się tobą. A więc nadchodzą lata świetności w WSF. Zajmę się wyrzucaniem z federacji tych wszystkich, którzy sądzą, że mogą od tak zwojować świat. Widzimy się mam nadzieję, że na TNB. Pamiętajcie o tym i potraktujcie to lepiej na poważnie bo American Dragon powraca....
Edytowane przez Gość
14c76a45c3.png

4ouvm6940.jpg

Brayan widzę, że próbujesz ich uświadomić do tego, że to nie oni tutaj rządzą i ich ''stajnia'' jest niczym.. Jednak Evan, Raperek i reszta tych zabłąkanych piesków nie nadają się nawet do bycia w rosterze WSF. Ja też trochę myślałem od przyjścia tutaj do was i stwierdzam, że nie warto jest żyć z demonem i być aż takim czarnym charakterem. Mówię to nie tylko do wrestlerów, ale i do wszystkich ludzi którzy mnie tu i teraz oglądają. Może i się zmienię, ale to nie znaczy, że będę plastikową zabawka, która w każdej chwili może się popsuć. Wciąż będę czuł nienawiść do widzów, ale nie będę groził śmiercią, ponieważ w chwili obecnej jest dla mnie ważniejsza osoba do zniszczenia, a krócej mówiąc Evan i jego pieski. Danielsson, a ty uważasz, że jesteś znanym wrestlerem? Myślisz, że jak miałeś pas w gównianym ROH to jesteś The Best? Jeżeli tak jest to się mylisz i jesteś w wielkim błędzie. Nie chcę mieć konfliktów z wszystkimi, ale z tymi co mają za dużo do powiedzenia trzeba mieć konflikt. Za pewne dużo osób powie, że za dużo gadam, a za mało robię jeżeli tak sądzicie to się przekonamy i to już na najbliższej gali gdzie będę chciał pokonać Evana... Brayan wspomniałeś też o tym, że masz szacunek do takich jak: Hogan czy Orton im jeszcze wiele brakuje, aby mieć do nich szacunek. Hogan może i myśli, że dla Wrestlingu zrobił wiele może nawet nie myśli, ale jest w takim przekonaniu, jednak nie wie o tym, że się grubo myli. Dużo zapaśników mi nie pasuje i zrobię wszystko, aby już za niedługo owi wrestlerzy nie mieli czego szukać w WSF. Danielsson ciebie chce przeprosić za to, co powiedziałem o twojej byłej federacji. Jeżeli nikt nie odpowie na to co powiedziałem teraz będę wiedział, że wszyscy mają do mnie szacunek i nikt nie jest w stanie stawić mi czoła.

chrisjericho.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

27.jpg

Can

You

Dig

That

Sucka?

Randy Orton sucka nie widzę jakoś Ciebie tutaj ostatnio , kiedy nie możesz nikogo zaatakować od tyłu czy z zaskoczenia to nie masz jaj żeby walczyć? Leggend Killah , taki Legend Killah jak ze mnie baletnica sucka! Tuesday Night Boom zbliża się wielkimi krokami i nasza walka Booka T , Hulk Hogan vs Legend Killah i jego przyjaciel. Kto to będzie nie obchodzi mnie to , obchodzisz mnie tylko Ty sucka. Jestem ciekaw czy kiedy będziesz musiał walczyć uczciwie walczyć przy sędzim walczyć na przeciwko mnie czy będziesz taki cfany. Nie wierzę w to i wiem że i tak będziesz doszukiwał się sztuczek , oszustw, nie obchodzi mnie to ponieważ Spinaroni powah runs wild to Yaaaa.....You Dig ? Wiem że na pewno teraz siedzisz gdzieś w domku ze swoją żoną i modlisz się do wielkiego Boga oto by trafić na mnie czy Hogana gdzieś na parkingu by nie musieć walczyć z dwoma zawodnikami a z jednym i to z tag partnerem.

Ale chciałem jeszcze do kogoś parę słów skierować jak on tam miał...Brian Danielson kolejny sucker który twierdzi że Hulk Hogan się wypalił , kolejny człowiek który nie widzi prawdziwych wrestlerów tylko młodych nic nie znaczących ludzi , którzy wychowywali się na widowni i twierdzą że pozjadali wszystkie rozumy. Sucka....najpierw poćwicz , zmów modlitwy , pij mleko a potem może dasz radę stawić czoła komuś z wyższej półki , Hulk Hogan , Booka T , Christian , Kurt Angle to są ludzie z którymi możesz pomarzyć by walczyć. Ale najlepiej zgadzać się z Ortonem bo nikt inny nie zaakceptował by takiego suckera jako kumpla. You Dig? Powiedz mi tak na prawdę za kogo Ty się uważasz? Czy walczyłeś w tej federacji? Czy wygrałeś jakąś walkę? Słyszę tylko głosy że przyszedłeś i zacząłeś się burzyć do zawodników. Do każdego coś masz , a sam walczyłeś tylko w nic nie znaczącej federacyjce. Zajmiesz się wyrzucaniem amatorów do domu? Zacznij od siebie sucka...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...