Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jhardy_2.jpg

Ja w waszej Stajni? Hmm Szkoda że w WSF nie ma AJ'a bo brakuje go do takiej stajni a ja powiem Wam tak uważajcie żeby się ta stajnia nie rozpadła przez takiego Shada czy Reya

ja na 75% jestem z Wami ,ale nic mnie nie będzie obchodzić to że ona się rozpadnie jeżeli któryś z wyżej wymienionych wrestlerów wyskoczy do mnie. No tylko nie niby wrestler Khali może pozostaniemy na dobrym high Fly co? Evan , Truth czy w WWE czy poza WWE wypadaliście dobrze,więc mogę z Wami współpracować jeżeli będzie Nas trójka to możemy się zająć pasami Team'owymi co do których powiem tak MVP skop dupę Kane'owi nawet jeżeli staniemy przeciwko sobie jestem w tym momencie po twojej stronie zabrał se pas i mimo tego że udowodnił swoją "siłę" powinien go Ci oddać bo jak dla mnie on był tymczasowym mistrzem . Jako że zostaną dwie lub jedna osobą zajmiemy się pasem Intercontinental. Nie obiecuję Wam jeszcze mojej obecności w waszej stajni bo jednak bardzo dużo zależy od Rey'a i w ogóle od Was i tu nie chodzi o to że ma się podłożyć żebyśmy razem walczyli czy wygrać żeby udowodnić że jest lepszy ode mnie w co nie wierzę a tym bardziej że mówimy o pojedynku Extreme Rules słuchajcie możecie pojawić się w połowie walki i mu pomóc bo pewnie będzie was wołał o pomoc no zobaczymy co zrobi na gali. I jeszcze jedna sprawa czy mój Tag Team partner chce dalej ze mną walczyć albo wspomagać siebie nawzajem jeżeli nie walczyć o pas Tag Team Mam nadzieję że wszystkiego dowiemy się na dniach.

A shad ty chcesz żeby ci Khali gitary nie zawracał ?? Nie no jak lubisz poczuć się jak w Handicapie spoko tylko to jest śmiechu warte

I obiecuje Wam i Publice WSF że dam w swojej walce wszystko aby udowodnić to że Jeff Hardy to prawdziwy Hardcore'owy z czasów meczy TLC Jeffem Hardy'm !!

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

shadzik.jpg

Yo Yo Yo,Evan gratuluje że uwinąłeś się ze mną w tak krótkim czasie.1 minuta-rekord.Naprawde wielkie gratulacje :t_up:

Życze ci żebyś zdobył title shota a potem pas IC.Bo jesteś godny i głodny tego tytułu :t_up:

Myśle że w przyszłości zawalczymy o ten tytuł w jakimś dobrym meczu.Ale ja jeszcze musze wiele pojedynków stoczyć i dużo trenować.Bo narazie jestem cienias :D

A jak jesteśmy już w temacie Kane i MVP.To Kane, mam nadzieje że wygrasz.

Aha Jeff wam to jedynie może popsuć ten team Rey(ale jestem pewien że tego nie zrobi)bo ja nie jestem w tym teamie bo zawiodłem.Więc żegnajcie.

Aha R-truth.Przyjmujesz wyzwanie na walke.Taką przyjacielską.Bo przecież nie jestem do ciebie wrogo nastawiony

rey-mysterio.jpg

Tylko chwile ,mnie nie było i tu takie rzeczy. Niby dlaczego miałbym zepsuć ten team ,no powiedz Shad.

Jeff ,nie martw się ja na pewno nic nie zepsuję. I chce ci powiedzieć że rezygnuje z naszej walki ,bo to tylko mogło by zepsuć nasze koleżeństwo.

I bardzo chciałbym abyśmy zostali przyjaciółmi. Mam nadzieję że nikt nie zepsuje naszej stajni i że będziemy zawsze razem się trzymać ty Jeff, Evan ,Ron i ja. Mam nadzieję że nasza w współpraca da nam wiele szczęścia. I już teraz osobiście mówię że Shad na pewno nie znajdzie sie w naszej stajni. Raz się podlizuje ,raz się rzuca do wszystkich. I co myślisz że będziesz w naszej stajni ,z chęcią bym cię przyjął ,ale po co te dziwne gadki ,o mnie i innych. To tyle na temat stajni. A teraz kilka słów do Kane i Abyssa.

Kane masz walkę z MVP ,myślę że wygrasz ,chodź Kurt może się w to wkręcić i pomoże MVP ,więc daję ci tylko radę...Uważaj na Kurta.

Abyss wróciłeś i pokazałeś ,że nadal jesteś świetny i taki zostaniesz do końca swej kariery ,jedna walka i już pas. Ogromne brawa dla ciebie.

I na koniec powiem że Jeff ,Evan ,Ron i ja ,na pewno będziemy zgraną paczką i taki Shad który próbuje na skłócić nic nie zdziała bo my założymy tą stajnię i nikt tego nie zmieni...Powtórzę i nikt tego nie zmieni.

Tyle ode mnie.

Abyss w podobnej sytuacji jako wcześniej, lecz teraz w rękach gniecie i szarpie łańcuch.

promo_abyss.jpg

Ffff... EXTREME... to słowo jest priorytetem mojego życia, to rzecz... ten ból... w moim życiu NIC ani NIKT nie jest w stanie stać się ważniejszym aniżeli ból, cierpienie który uwielbiam zadawać... Wszystkim znajdującym się dookoła mnie, bez absolutnie żadnych ale to żadnych wyjątków... W swoim debiucie w tej federacji od razu byłem wstanie rozłożyć na łopatki dwóch wrestlerów...

Abyss zmieszał się na dłuższą chwilę...

Błaznów, nic nie znaczących "zapaśników" którzy w dwudziestu czy nawet w czterdziestu nie byli by w stanie mnie uszkodzić, ja zmiotłem ich z ringu w kilka sekund... i zdobyłem upragniony tytuł... mianowicie WSF EXTREME RULES CHAMPIONSHIP właśnie chodziło mi przede wszystkim o EXTREME... Ffff...Ale spójrzmy prawdzie w oczy, czy ktokolwiek i kiedykolwiek... Ffff... Spójrzcie na nasz zespół

Kolejne zamotanie w głowie Abyssa...

******* wszystkie zespoły, drużyny i inne tego typu grupy... i liczenie na inne osoby ze swojego środowiska, ich pomoc czy działalność na rzecz innych.. Jeżeli jest ktoś kto sam sobie nie radzić... Ffff... ***** biedaków... Teraz jestem panem własnego świata, mam to czego pragnąłem ale brakuje mi jeszcze czegoś, a czego to wy już wiecie...Ffff...

EvanBourne.jpg

Yo.

Shad, jak już mówiłem, musiałbyś się w walce postarać. A że tak nie było - sorry, but... see ya.

Myślałem, że będziesz lepszym, wymagającym przeciwnikiem. Zakończyłem to w minutę.

Rey, na pewno zgadzam się - będziemy zgraną paczką. Możemy występować w dwóch zespołach, np. jeden to ja i Rey, drugi Truth i Jeff. Oczywiście wszystko będzie zmienne, zależy, czy wszyscy się zgodzą.

Jeff , wg. mnie Rey nic nie zepsuje. Myślę, że nawet pomoże. A co do AJ Stylesa - Owszem, jest bardzo dobrym high fly'erem, ale czy on na pewno chciałby do nas dołączyć?

I jeszcze kilka słów:

MVP, dude, jestem za tobą w walce z Kane'm. Mam nadzieję, że wygrasz z tym pseudo potworem, dude. Good luck.

Woohoo!

osfuid.jpg

What... Nie tym razem nie. Nie mogę być wyluzowany, pytać ludzi "Co jest???" skoro pominięto mnie w TNB... Nie wiem, dlaczego nie wziąłem udziału w ŻADNEJ walce? Myślałem, że mam do czynienia z profesjonalistami. A profesjonaliści wiedzą, że jestem bardzo lubiany i po prostu przynoszę czysty zysk. Mam nadzieję, że to drobne nieporozumienie nie będzie miało znów miejsca na następnym TNB. Dobra, ale nie o tym...

Evan to nie jest dobry pomysł. Jak już założyć dwa tagi, to nie ma, że się zmieniamy, bo jeden się z drugim zgra, a będzie następną walkę z innym walczył. Trochę bez sensu. Ja na razie nie będę przewidywał na przyszłość, ale chciałbym, żeby Rey i Jeff nie wplątali się w żadną bezsensowną kłótnię, która mogłaby nas tylko podzielić...

Rey i Jeff właśnie chciałbym, abyście odpowiedzieli sobie na jedno pytanie: Czy my jesteśmy w stanie być drużyną? Dla mnie odpowiedź jest oczywista, a jeśli ktoś pomyśli inaczej, to trudno - nie nadaje się. Wiem, że gadam jak jakiś pieprzony lider, ale nie odbierzcie tego źle. Ja po prostu dążę do perfekcji w naszym teamie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Booker_T_principal.jpg

Can You Dig That Suckaaaaa?...Booka T powrócił do najlepszej federacji na świecie Dablja Si Ef. Booka T five time five time five time five time five time Dablja Si Dablja Champion. Widziałem co się zaczyna dziać tutaj , oglądam telewizję i widzę brak szacunku do największych legend. Hulk Hogan to właśnie jedna z nich sucka. Randy Orton , Legend Killah , który zazdrości umiejętności i zapału starszego mężczyzny , Hulka Hogana musi go zaatakować , bo inaczej nie potrafi. Niestety dla Ciebie Booka jest tutaj i nie pozwoli więcej na takie traktowanie legend. Następnym razem kiedy Randy będziesz chciał zaatakować kogoś z nienacka , pomyśl raz jeszcze. Ale nie o to tutaj chodzi...cieszmy się moim przybyciem , moim powrotem do federacji , widzę wiele młodych gwiazd jak R Truth. Nigga wiele w Tobie potencjału ale musisz dobrze go wykorzystać sucka! A może kiedyś w przyszłości staniesz oko w oko z Five Time WCW Championem , Booka Legend Killers Killer T....może kiedyś bo teraz , niestety Randy muszę wrócić do Ciebie...na następnym Tuesday Night Boom , ja i Hulk Hogan przeciwko Tobie i Twojemu Tag partnerowi , obojętnie kto to będzie czy to Shawn Michaels , Chris Jericho , Kurt Angle czy JBL...obojętnie....bo to Ty przegrasz a nie On...to Ty poniesiesz porażkę sucka. Jestem niemal nawet pewny że ta walka to będzie handicap match , ponieważ nikt nie jest na tyle głupi aby dołączyć do Ciebie przeciwko Yellow Red Powah with Spinarooni. And Can You Dig That Sucka??

matthardyzmniejszonyp.jpg

(Przychodzi,jest usmiechnięty)

Witam wszystkich!Tak to ja Matt Hardy.Ja The Prince of Xtreme.Wczoraj dostałem telefon od głownego GM'a WSF.Zapytał się czy bym miał ochote podpisać kontrakt z WSF.Zgodziłem się.Myśle że będę miał dobrych przeciwników w walce o IC championa.Tak bo o ten tytuł chce starać się na początku.

Booker T-Może nie każdy cieszy się z twojego przybycia tak jak i z mojego.Ale czy Randy nie jest też legendą,i to większą od ciebie?Przecież nazywają go Zabójcą Legend.Więc taki jest i dokładnie to do niego pasuje.

Kurt myśle że nie dasz się zwieść Kane'owi i MVP.I nie stracisz pasa za szybko poczekaj na mnie ja też się tu chyba liczę co?Ale jakby co trzymam kciuki.Żebyś zatrzymał ten pas dla siebie.

W tej federacji nie potrzebuje żadnych przyjaciół.Przyjaciele-Jakbym kogoś stracił z przyjaciół to by był smutek i żal.Jak strace wrogów to będzie radość.Nawet Jeff się ode mnie odwrócił.I w tej federacji trzyma się bardzo dobrze.

Abyss Extreme??Ból i te krzyki spowodowane bólem fajnie co popatrzeć na kogoś kto cierpi.Hell in a Cell tak ten pojedynek lubię najbardziej .To jest chyba we mnie ten żywioł :chairshot:

The Prince of Xtreme powrócił!!!

(odchodzi z wielki dopingiem publiczności)

r-truth-wallpaper-preview.jpg

What's up?

Matt??? Haha... Ty jesteś chłopie śmieszny... What's wrong with you man? Byłbyś dobrym komikiem... Pomyśl o tym :t_up: Jak dla mnie jesteś niezły, ale chyba sam nie wiesz o co kaman, nigga... Co ty tu w ogóle robisz? Ja Cię nawet lubię, ale wszystko ma swoje granice, a podlizywanie się Ortonowi i Kurtowi coś ci da? Ziom opanuj się... Mówisz, że nie potrzebujesz przyjaciół, a przed tym chcesz taga z Kurtem...

Booker - bardzo się cieszę, że w końcu przyszedł jakiś nygus do nas. Czekam z niecierpliwością na moment, kiedy będę mógł się z Tobą spróbować. Poczekamy, zobaczymy :) Obejrzę Twoją walkę z Randym i mam nadzieję, że sprostasz wyzwaniu...

6jamzqd.jpg

Do Wrestle Show Federation przebywa..........................Carlito! ( publiczność wita go wielkim aplauzem) Truth chciałbym odnieść się do twojej wypowiedzi.

Ty jesteś chłopie śmieszny... What's wrong with you man? Byłbyś dobrym komikiem...

Chodzi mi oto. Zgadzam się z tobą Matt byłby świetnym komikiem. Matt is not cool. Dlatego chciałbym się sprawdzić przeciwko niemu i dać mu dobry łomot. Truth twoja stajnia jest cool. :t_up:. U nas w moim kraju jest wiele federacji. A każdy zawodnik jest wyluzowany i nie przejmuje się przegraną. Ale wracając, bo się rozpędziłem ile osób jest w waszej stajni, bo zapowiada się, że coraz więcej chętnych będzie chciało się dołączyć. A w tym ja. Czy mógłbym? A tak w sumie to witamy 5-krotnego Championa WCW Bookera T w Wrestle Show Federation, ale nie rób sobie jakichkolwiek nadziei. Mam nadzieję, że się spotkamy w ringu, na Tuesday Night Boom lub którejś z gal PPV. I życzę ci samych wygranych walk, ale wątpie, że byś sprostał mnie. Ponieważ to ja postaram się być nowym mistrzem chociażby extreme rules.

92603092449d38425a80b2.jpg

2gsizhh.png

Ostatnie Tuesday Night Boom było największą sceną aktorską w tym biznesie , jednak tylko do pewnego momentu. Do momentu gdy zgasły światła. Do momentu gdy moja mistrzowska feta została przerwana! Pojawił się on , przerwał świętowanie ...Christian!

Gdy tylko przybyłem do budynku federacji dochodziły do mnie niepokojące głosy, że na ostatniej gali zasłużyłem sobie na przerwanie mojej fety! Przepełniała ją pycha , moja pycha i tak było.Dokładnie tak było! Raz mnie ludzie uwielbiają , a potem nienawidzą! Każe każdemu który się waha nienawidzić mnie! Zgadzam się z tym! Moje zachowanie czyni mnie wielką , niepowtarzalną, jedyną w sobie gwiazdą! Jedyną w swoim rodzaju! Każdy kto mówi to za moimi plecami jest tylko człowiekiem, zwykłym , szarym człowiekiem. Christian... Nie było Cię długo ,nie wiem co robiłeś , nie wiem czymś się zajmowałem , nie interesuje mnie to. Jednak w momencie gdy wyzwałeś mnie do walki o pas mistrzowski WSF twoje ego urosło do nie miłosiernych rozmiarów! Ta organizacja jest za mała aby starczyło w niej miejsca dla nas obu! Nikt , a ni nic nie może z miejsca żądać prawa walki ze mną! Nikt! Fani , te bydło nie musi wybierać , oni już dawno wybrali. Wybrali Ciebie Christian.Nienawidzę niezdecydowania u ludzi , nienawidzę tego! Wychodząc im na przekór mam zamiar skopać ci tyłek kiedy tylko będziesz chciał. Jednak pamiętaj , zapamiętaj sobie pewną rzecz raz , zaś na zawsze. Pierwszy lepszy wrestler nie otrzymuje prawa walki ze mną , tym bardziej nie otrzymuje walki o MÓJ pas! Obecnie jestem lepszy od ciebie pod każdym względem, pod każdym! Udowodnij mi to , że się mylę , wyprowadź mnie z błędu , a wtedy otrzymasz walkę. Otrzymasz szansę stania się mistrzem wagi ciężkiej w WSF!

Urodziłem się doskonałym! Jestem największą gwiazdą WSF , prędko nie ulegnie to zmianie, nawet minimalnej zmianie Christian! Człowiek co chwila stoi przed licznymi wyborami! W tym biznesie nie ma żadnych przyjaźni . Żadnych! Każdy pamięta doskonale gdy moim tag team partnerem był Montel Vontavious Porter. Osiągnąłem z nim wiele , jednak nasze drogi rozeszły się . Potem przyszedł czas na Kane'a. W między czasie wmieszany w moje sprawy był James Storm. Tak naprawdę jest to gówno warte! Nie gwarantowałem im jedzenia , samochodów , luksusów , nie gwarantowałem im kobiet! Połączyli ze mną siły , wyszli na tym bardzo różnie. Jednak co najważniejsze! Sam! Sam w pojedynkę osiągnąłem największy sukces! Bez niczyjej pomocy. Oni obaj teraz walczą o prawa bycia moim tag team partnerem. Obaj są tak nędzni ... Nie mogę na nich patrzeć po prostu. Najlepiej jakby się ...pozabijali!

Wszyscy uważają mnie za złego człowieka, nikt nie bierze pod uwagę , że za wszystko ponosi nie kto inny jak każdy zawodnik który przeciwstawił się mi! Pomimo wszystkich moich osiągnięć nie jestem odpowiednio traktowany! Każdy może sobie wejść w trakcie trwania mojej fety i wyzwać mnie do walki! Nie jest mi przez to okazywany należyty szacunek! Ludzie chcą oglądać mistrza który kopie wszystkim tyłki. Ja jestem wstanie im to zagwarantować! Jednak o wsparciu fanów przekonałem się dobitnie na ostatniej gali. Raczej o jego braku.

Jako Olympic Gold Medalist , WHC of WSF powinienem jeść krewetki, pić szampana , być zrelaksowanym , a muszę pić słabe piwo , jeść krwiste mięso! Wszystko to znów będzie mnie spotykało przez Ciebie Kriszczen ...

EvanBourne.jpg

Carlito, widzę, że chciałbyś dołączyć do nas. Jednak nie podlizuj się tak, nie wiemy, czy spełniasz nasze wymogi.

But... Jest duża szansa, że do nas dołączysz, dude. Przedyskutujemy to, i będziemy musieli Cię sprawdzić (uśmiech)

Panie Hardy... Połamania nóg. Wazeliniarz. Podlizujesz się Kurtowi i Ortonowi. Czy nie jest to cecha słabych?

Booker, sup, dude. Nie będę Cię ciepło witał, bo za mnie zrobił to Truth(Uśmiech). Tak czy siak - Skop tyłek Ortonowi. Good luck, dude. And... w walce z Ortonem dam ci radę. Kiedy będzie leżał, krzyknij mu w twarz "Can you dig it, suckaaa?" I go spinuj. Upokorzenie gwarantowane (Uśmiech). Jeśli kiedykolwiek będziesz szukał pomocy, u mnie może ją znajdziesz/

Jeff , ciągle czekam na twoją ostateczną decyzję odnośnie naszej stajni. Byłbyś ważnym ogniwem. Mam nadzieję, że jak najwcześniej zgodzisz się (uśmiech)

Kurt, myślę, że po ciężkiej walce dasz radę Christianowi. Nie jestem hipokrytą, ale realistą.

Woohoo!

osfuid.jpg

What's up?

Carlito pytałeś kto wchodzi w skład naszego teamu??? Już Ci mówię: Genialny Truth, szybki Rey, skoczny Evan i rozlatany Jeff. Wiem, że Cię stać na wiele, ale trzeba poddać Cię jakiemuś testowi... Na przykład: Zobaczymy jak Ci pójdzie w następnej walce. Ocenimy, nie koniecznie musisz wygrać, po prostu dobrze się spisać i liczyłbym też na wygraną, ale jak już wspomniałem to nie od tego zależy. Ja osobiście byłbym za przyjęciem Cię do teamu, ale nie wiem jak reszta... Może zobaczymy jak Ci pójdzie z Mattem??? Jak dla mnie to wymagający rywal, aczkolwiek do pokonania patrząc na Twoje możliwości, oczywiście tylko sugeruję, abyście stoczyli taką walkę...

Miz wiesz doskonale, że nie masz ze mną szans. Po prostu się zastanawiam nad tą walką. Głównie nad tym, w ile minut cię pokonam? Bo ja nie podejrzewam, abyś był w stanie mi zagrozić, aczkolwiek nie mam zamiaru Cię zlekceważyć... No, zobaczymy.

Evan myślę, że nie będzie potrzeby pomagania Bookerowi. Chyba, że zajdzie taka potrzeba, ale wątpię w to.

Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że Christian pokona Kurta. Mam też taką nadzieję.

The Prince of Xtreme powrócił!!!

Ty naprawdę się na komika nadajesz, pomyśl o tym.

Matt ja nic do Ciebie nie mam, oprócz szacunku, ale trochę przeginasz... Ledwie powróciłeś, a już zacząłeś się podlizywać, ja nie wiem co Ty chcesz przez to osiągnąć? Tag z Ortonem? Tag z Kurtem? W kolejce do Kurta stoją dwie osoby, a Orton i tak sam sobie wybierze partnera na następną walkę, odpuść sobie. Mam do Ciebie prośbę, czy stoczyłbyś walkę z Carlito?

399px-James_Storm_Champ.jpg

You know... parę dni temu myślałem sobie o tym, jak dobrym mistrzem jestem. WSF Intercontinental Championem. Tak, brzmi to dumnie. Jednak po dalszym przemyśleniu uświadomiłem sobie, iż w WSF nie ma godnych pretendentów do mego pasa. I mean... kto tu jest? R-Truth, Jeff Hardi, Ryj Mysterio? Haha, gimme a break! They are bunch of nobodys, wannabes, jabronis... Po prostu są niczym! Stwierdziłem, że nie mam zamiaru bronić mojego cennego tytułu z tak beznadziejnymi namiastkami wrestlerów. Rozpoczął się turniej, który ma wybrać #1 contendera do mojego mistrzostwa... Śmieję się, gdy widzę, kto jest w półfinale. Śmieję się również, gdy widzę, kto jeszcze może do niego trafić. Dlatego też postanowiłem sam wziąć we władanie mój los. Przypomniałem sobie o pięknych latach świetności TNA... Świetności, czyli wtedy, gdy był tam jeszcze "Tennessee Cowboy" James Storm. America's Most Wanted, Beer Money, Inc... Whatever. Pamiętam, jak razem z Robertem Roode'em wyzywaliśmy wszystkich tych cieniasów z backstage. 'Off the Wagon Challenge'... It was awesome! Petey Williams, Lance Rock... opuścili oni szeregi federacji, dzięki nam. Dzięki naszemu wyzwaniu. Teraz też zdecydowałem się na taki challenge. Widać, że nikt tu nie ma jaj, by postawić na szali swoją karierę tu za pas. Dlatego też wystosowałem normalne wyzwanie. Chcesz WSF Intercontinental Title? Come and face The Champ!

The Rock... wpadłeś do ringu, jak dziecko z ADHD i od razu zacząłeś mnie atakować słownie. Nie mogłem nawet wytłumaczyć ogólnej idei mego pomysłu. Wszystko przez twoją agresję. Widziałem po twojej twarzy, że, gdy dowiedziałeś się o przymusie walki za tydzień z zawodnikiem mojego wyboru, byłeś przestraszony. Mina ci zrzedła. Chciałeś się wymigać, ale nic z tego, nie ma już odwrotu. Za tydzień, na Tuesday Night Boom zmierzysz się z wrestlerem, którego wybiorę. Kto to będzie? Dowiesz się we wtorek, tuż przed walką. Na pewno będzie ciekawie. Ufam tej osobie i jestem pewien, iż mnie nie zawiedzie. Na End of Silence na 100% nie dojdzie do walki o MÓJ tytuł! Nieważne, jak bardzo się będziesz starał i tak polegniesz. Cóż... już widzę, że albo przygotowujesz się zaciekle do meczu z mym przyjacielem... albo wymyślasz najlepszy sposób, by się wycofać. Ale powtarzam: no chance na to. Nie ma cię na backstage, nic nie słyszałem od ciebie od gali. Czyżby wielki Rocky siedział przestraszony w swoim domku? Well... siedź dalej, mi tam to nie przeszkadza... IF YOU SMELL, WHAT "TENNESSEE COWBOY" JAMES STORM IS COOKIN'!!!

Miz.jpg?t=1241026641

Turniej o Intercontinetal Champion ma wyłonić kogoś, kto zmierzy się na PPV z posiadaczem tytułu…Hmm…Ciekawe kto wygra ten turniej? Shad? Nie, ta łamaga odpadła z rywalizacji po minucie…Evan Borune? Nie, taki dzieciak który skacze jak superman nie może być posiadaczem tak ważnego pasa…Shawn Michaels? Niee, taki staruch nigdy już nie będzie mieć żadnego pasa w swoich dłoniach…kto jeszcze został? Aaa, już wiem, został jeszcze tylko najpiękniejszy, najbogatszy i najzdolniejszy wrestler WSF czyli…Ja! Myślicie, że nie będzie mnie tam? Ja…tzn. JBL zrobi wszystko bym to ja mógł nosić pas i nikt mi w tym nie przeszkodzi! Zrobię wszystko by żaden z zazdrosnych dupków nie przeszkodził mi w wygranej. Załatwię ochronę i wszystkie inne drogie rzeczy, w końcu ja i mój portfel nie zna granic…Cóż, jedyne co możecie zrobić to być zazdrośni!

Patrzę na te wszystkie osoby jak Punk, Mysterio, Shad itd. I tak sobie myślę, do czego to wszystko zmierza? Dobre to to raczej nie jest, gdy kilka patałachów szwenda się bezsensownie po ringu i robi wszystko by mieć swoje 5 min, szkoda mi takich ludzi…Nie mam zamiaru walczyć z kimś takim który nie zasługuje nawet na miano człowieka a co dopiero na mojego rywala…Obrońcy sprawiedliwości…Hah! Tak tak, bajki mówią że dobro zawsze zwycięża, ale nie wiecie, że bajki są jak św. Mikołaj? Sprawiedliwość w wrestlingu zawsze przegrywa, szczególnie jak ma takich przedstawicieli…Te wasze gadki typu „powodzenia”, „trzymam za ciebie kciuki” są naprawdę denne i świadczą o waszej głupocie. Myślicie, że ktoś będzie wam się za to odwdzięczał? Kilka ciepłych słówek nic nie daje, jesteście miernotami i tacy będziecie do końca ludzkości, lepiej opuście WSF żeby uniknąć mnie, bo gdy ja stanę wam na drodze to już nic wam nie pomoże!

Moim celem jest ten pas, its’ my dream. Na razie leży on nie we właściwych rękach, ale gdy dostanę swoją szanse, na pewno jej nie zmarnuje. Gdy Ja zdobędę IC to federacja w końcu stanie na nogi. Mój partner John Morisson odszedł z grona najlepszych, ale jak widzicie czy z partnerem czy bez niego, Ja i tak jestem najlepszy. Nie muszę zakładać stajni tak jak te błazny, by z małych kupek zrobić wielkie g*wno. Nikt nie może liczyć na mnie, ani ja nie liczę na nikogo. Sam się urodziłem i sam dam sobie rade!

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
  • Dodaj nową pozycję...