Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Do szymi94 i marmic24

Jeżeli macie pisać takie posty po 2 linijki, to najlepiej nie piszcie nic. Zamiast pisać po te 5 wyrazów, posiedźcie trochę dłużej i sklejcie jakiegoś porządnego posta, niż pisać po 10 postów dziennie z dwoma zdaniami. Następnym razem, będziemy usuwać takie posty.

Po za tym, na razie nikt nie pisze postów, bo niedługo będzie gala i dalsze pisanie postów nie ma sensu, bo scenariusz walk jest już w głowach bookerów i wyniki raczej się nie zmienią. Na razie panuje oczekiwanie na gale i nikt już nie pisze postów, więc i wy poczekajcie aż gala zostanie dodana na forum i wtedy zacznijcie feud (to taka mała rada ode mnie, stosujcie się do pierwszego akapitu.)

f6dfb83c87.png
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Do WSF przybywa...

EvanBourne.jpg

Evan Bourne!

Na początku chciałbym wszystkich powitać, i powiedzieć, żeby pogodzili się z porażką.

Rey Mysterio - Witam cię serdecznie, myślę, że razem stworzylibyśmy dobry Tag Team. Dwaj świetni High fly'erzy. Co ty na to? Zastanów się dobrze.

Khali - Słyszałem o twoich "postępach" ewolucyjnych. Nie wiem, czemu kłóczisz się z R-Truthem. On przynajmniej ma technikę, ma fanów. Ty ich nie masz. Ty nie masz techniki, bo twoje ciosy to dwa, może trzy kopniaki i uderzenia pięścią. A gdy spinujesz już kogoś, co i tak rzadko się zdarza, to pokazujesz twoje brzydkie zęby.

osfuid.jpg

What's up?

Witam cię w federacji Evan, mam nadzieję, że będzie nam się miło pracowało w WSF

Widzę, że się znasz na wrestlingu i wiesz, że tacy jak Khali nie powinni zajmować miejsca młodym, bardziej utalentowanym wrestlerom, a co dopiero porównywać się do nich.

Nie wiem, czemu zarząd jeszcze go tu trzyma? W ogóle po co on został zatrudniony? Żeby pokazać, że wrestlingiem nie warto się interesować? Bo tylko to potrafi Khali zaprezentować - słaby poziom i zero skill'i, zarówno w ringu jak i przy mic'u. Khali - proszę bardzo, jeśli tak bardzo pragniesz się zmierzyć z kimś lepszym, żeby się nauczyć czegoś, to proszę. Jeśli zarząd się zgodzi, to mogę z tobą walczyć... Nie boję się ciebie, mimo twoich rozmiarów, bo pokaże ci, że siła to nie wszystko...

95473507.jpg

Theme Real American uderza, a wśród fanów rozbrzmiewa ogromny cheer. Hulk Hogan idzie powolnym krokiem na rampę. Widać, że kuleje na jedną nogę. Wchodzi na ring i tauntuje w swoim stylu. Fani skandują „You still got it!”, a po chwili „We want Hogan!”. Hulkster z uśmiechem na twarzy bierze mikrofon.

WSF powróciło do swoich fanów po trudnym okresie. Wraz z WSF powróciła także Hulkamania!!! (cheer) Oprócz wczorajszego Main Eventu The Hulkster musiał stoczyć dziś nad ranem jeszcze jedną walkę, z personelem medycznym, który nie chciał mnie wypuścić do wszystkich zgromadzonych tutaj Hulkamaniacs (śmiech). Wiele osób było niepewnych mojego występu w tym meczu. Faktycznie nie było łatwo. Po walce The Hulkster dostał kilka szwów, a sam general manager przybiegl do niego i zaproponował mi urlop, przerwę, pytał czy chciałbym sobie odpocząć w sanatorium! Na rehabilitacji?! Spytałem jednak... „JBL, jeśli ja zrobię sobie przerwę to co zrobią all Hulkamaniacs in the whole wild world, brother?!”. GM był zaskoczony, a kiedy spotkałem go dziś nad ranem powiedzialem... I NEVER SAY NEVER!!! Hulk Hogan nie ma zamiaru dopuszczać, dudes! Moja „rehabilitacja” będzie trwała do wtorkowego wieczoru kiedy to wystąpię na Tuesday Night Boom i wyjaśnię sobie kilka niezałatwionych spraw.

Hell in a Cell było niezwykle trudnym pojedynkiem. Ekstrema nie może być domeną gościa w moim wieku, ale mimo to udało mi się zakwalifikować i stawić czoła wyzwaniu. Cóż, szanse na zwycięstwo były spore, ale stało się to co było jak najbardziej do przywidzenia...

Randy Orton! Czyżbyś zapomniał o treningu, modlitwie i jedzeniu witamin, brother?! Nie masz szacunku do mnie i do innych legend... Nie wiesz co znaczy prawdziwa, sprawiedliwa rywalizacja... Obserwowałem Twoje zwycięstwo, brachu i... zaraz! Zwycięstwo? O nie! To była porażka. Totalna porażka, brother! Wydawałoby się na pierwszy rzut oka, że Undertaker stał się kolejną ofiarą Legend Killer'a... BULL SHIIT, BROTHER! Legend Killer zbłaźnił się swoim kolejnym wybrykiem! Tym razem jednak nie obchodzi mnie Undertaker, obchodzisz mnie Ty i Twoje plany... plany zniszczenia „Najsilniejszej Mocy we Wszechświecie”. Te ręce podniosły Andre the Giant'a... powstrzymały Sgt. Slaughter'a... kilkukrotnie rozłożyły na łopatki słynnego Ric'a Flair'a... Tak wiem... to było dawno, dude... 20 lat temu? Może i więcej... ale rozejrzyj się! Spójrz na ludzi zgromadzonych na tej hali! Zobacz na oślepiające barwy żółci i czerwieni, bracie! AFTER ALL THIS YEARS, BECAUSE ALL OF YOU HULKAMANIACS, HULKAMANIA IS STILL RUNING WILD, BROTHER!!!

Uważasz Randy, że Twój wybryk na Light in Darkness zatrzymał rozpędzoną machinę jaką jest Hulkamania? Sądzisz, że jedno głupie RKO załatwia sprawę? Tak łatwo nie poddałbym się chyba nawet Kamala! Kiedy Hulk'a Hogan'a ogarnia wściekłość po obejrzeniu Twojego kolejnego nieczystego zagrania przypominają mi się... moi przyjaciele... osoby, z którymi współpracowałem na dobre i na złe... LEGENDY WRESTLINGU!... Jake Roberts (WHAT?!), Ric Flair (WHAT?!), The Undertaker (WHAT?!), Jerry Lawler (WHAT?!), Sgt. Sluaghter (WHAT?!), Shawn Michales (WHAT?!), Dusty Rhodes (WHAT?!)... but Orton... There's one legend that the legend killer can't kill!!!... HULK HOGAN! (Cheer)... The one, The only, The Immortal, The Incredible, The Hulkster... Poczuj moc 24-calowego pyton i poczuj jak Hulkster i all my Hulkamaniacs mścimy się za legendy, które śmiałeś zniszczyć. Let me tell ya something, brother... You can't kill the legend of Hulkamania!!!

Pilnuj lepiej swojego nosa i odejdź w cień, lecz najpierw odpowiedz sobie na pytanie: Co zrobisz?! Kiedy wściekłość Hulkamanii dopadnie właśnie Ciebie?!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

1pym9e.jpg

Truth & Evan..... Wspaniały duet tylko wybrali złego człowieka do ich gierek. Mówicie, że dacie mi rade tak? Truth zapomniałeś już? Walka z Shawnem? Ha..........

Myślicie, że wielki Khali przestraszy się kogoś takiego? Się mylicie! Ja bym proponował inny pojedynek. Truth i Bourne vs Khali Extreme rules handicap match. Zgadzacie się?

Mam nadzieję, że tak bo inaczej wezmę was za tchórzy.

92603092449d38425a80b2.jpg

EvanBourne.jpg

Khali, czy ty naprawdę AŻ TAK chcesz przegrać tą walkę? Aż tak zależy ci na pognębieniu siebie i twoich nielicznych fanów? Naprawdę?

Jeżeli tylko zarząd się zgodzi, zawalczę z tobą na najbliższym Tuesday Night Boom.

Jestem ciekaw, po ilu minutach po końcu meczu uda ci się wstać i wyjść...

Truth zapomniałeś już? Walka z Shawnem?

Proszę, nie porównuj się do Shawna Michaelsa. Ty i on to dwa różne światy.

On to utalentowany wrestler, z sukcesami, z przeszłością... A ty?

Dwu metrowy gigant, który myśli, że swoją siłą, której i tak nie umie całkowicie wykorzystać, pokona każdego.

Pff.

shad.jpg

Joł Joł.Witam spowrotem miałem jakby taką kontuzje i długo nie walczyłem.Stęskniliście sie?Bo ja tak.Widzieliście gdzieś JTG?

Na początek bym prosił o bardziej uszanowanie mojej postaci w WSF.I bym prosił o jakąś walke na początek z jakimś niezbyt wymagającym przeciwnikiem.A może Khali zgodzisz sie abym był twoim partnerem w tag teamie na najbliższe walki :?:Aha Bourne :t_up: Khali może ci śmignąć bombe i leżysz.Więc szanuj go może chociaż troche :t_up:

EvanBourne.jpg

Shad - Zaskoczyłeś mnie.

Myślałem, że jesteś spoko gość...

Ale zdradzać WŁASNY TAG TEAM? I to jeszcze z Khalim?

Khali może ci śmignąć bombę i leżysz.Więc szanuj go może chociaż trochę

Bombę? Zanim on się zamachnie, ja już będę po drugiej stronie ringu, dude.

A ty, Shdzie Gaspardzie?

Jesteś zwykłym tchórzem. Boisz się walczyć sam, i do Tag Teamu bierzesz byle kogo...

Wazeliniarz. W WSF potrzeba odwagi, a nie galaretowatych nóg.

DO WSZYSTKICH

Jeżeli macie pisać takie posty po 2 linijki, to najlepiej nie piszcie nic. Zamiast pisać po te 5 wyrazów, posiedźcie trochę dłużej i sklejcie jakiegoś porządnego posta, niż pisać po 10 postów dziennie z dwoma zdaniami. Następnym razem, będziemy usuwać takie posty.Popatrzcie na wpisy Wronka czy Hulkmaniaka, starajcie się im dorównać bo na razie takie pisanie nie ma sensu.

f6dfb83c87.png

osfuid.jpg

What's up?

Evan, Khali i Shad Proponuję walkę tag teamową:

Ja i Evan vs Khali i Shad

Co wy na to? Już widzę te wszystkie wasze akcję, a szybkość to z pewnością wasza zaleta (hahaha) Evan - przystaję do Twojej propozycji, musimy połączyć siły, bo Khali sam to beztalencie, ale Shad jest już groźniejszy. Proponuję walkę ze stypulacją hardcore. Co wy na to, nigga??? Dziwi mnie ten ośli upór Khali'ego, że nadal się łudzi, iż ma z którymkolwiek z nas szanse. Zdaje mi się, że on ma po prostu kompleksy i zawsze chciałby być baletnicą. A Shad? Ziomek, ja też myślałem, że ty swój człowiek, ziom, z którym można sobie spokojnie zapalić i "posłuchać muzyczki przy herbatce". A tu się okazuje: Trzyma z największym drewnem na Ziemii... Jak tylko widzę te twoje pięści, to tragedia. Koleś ty ośmieszasz wrestling, a w tym największą federację - WSF... Shad... A może on cię zaprosił do Khali Kiss Cam? Ziomuś, już to sobie wyobrażam... What's up Shad? A jeszcze kilka słów do Khali'ego. Może zmierzymy się w Lumberjack Matchu? Tam są drwale, a drwale "kochają" drewno...

Khali może ci śmignąć bombe i leżysz.

A co do tego, to może pobawimy się w sapera, co?

EvanBourne.jpg

Truth - Ja tam się zgadzam. Razem damy popalić drewniakowi i wazeliniarzowi(czyt. kolejno Khali i Shad)

Jak myślisz, Ron, w ile wygramy tą walkę? mniej niż 6 minut?

Oby nasza współpraca trwała długo, i kto wie, może zaowocuje w jakiś pas Tag Team.

Póki co, czekajmy na zatwierdzenie tej walki przez Bookerów.

A może dajmy im no-DQ, aby jeszcze bardziej ich upokorzyć? Huh?

Shad - Teraz odliczaj czas do Wtorku, oczywiście, jeżeli walka zostanie potwierdzona. Jeżeli tak - Szykuj się na porażkę, ty, i twój drewno-kolega Khali.

Kto z was chce poczuć na sobie Evan Star Press? Who? Aha, wspominałeś o uszanowaniu twojej postaci. It's simple, dude - Ty szanujesz innych(czyt. nie zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko), inni szanują Ciebie.

osfuid.jpg

R-Truth wchodzi na ring i ku zdziwieniu wrestlera jest bardzo duży cheer, jak na ilość ludzi w budynku. Ron krzyczy what's up? A ludzie mu pięknie odpowiadają.

What's up Evan?

Trochę się zapędziłeś chyba z tym pasem. Jest kilku innych kandydatów, którzy są przynajmniej na naszym poziomie, co nie oznacza, że by z nami wygrali... Lecz trochę za wcześnie na takie spekulacje, bo to by była dopiero nasza pierwsza walka w tagu i druga w federacji, więc nie wiem czy mielibyśmy szansę, musimy tu troszkę powalczyć i postarać się wygrywać jak najwięcej walk. Póki co trzeba się skupić na przyszłych przeciwnikach. Co prawda dla nas to oni zagrożeniem być nie powinni, ale nie możemy też ich lekceważyć, bo Khali i Shad, trzeba im przyznać, że siłę mają, ale nic więcej. Aha, Shad, wspomniałeś coś o tym, że powróciłeś po "tak jakby" kontuzji... Ziomuś, ja wiem, już teraz wszystko układa się w logiczną całość... Po prostu doznałeś kontuzji mózgu and you like wood. Sorry man, I have no choice, I must kick your ass

shad.jpg

Wiem że Khali nie ma z wami szans.Bo jesteście dla niego zadobży.Ale chcecie żeby widownia się z niego śmiała :?: Ja chce chociaż troche uratować jego honor :lol Tylko jeden pojedynek :t_up: Evan i R-truth szanuje was i przystaje na waszą propozycje.Walka się odbędzie :t_up:

rey-mysterio.jpg

Podczas walki tag teamów ,byłem tak bliski zdobyczy pasa ,lecz się nie udało. Znowu wielki Kane pokazał swoja klasę i wygrał można powiedzieć sam ,bo przecież ten Kurt nic prawie nie zrobił. Jeff i CM Punk jakoś nie liczyli się w tej walce ,ale myślę że jak dłużej po pracujecie ze sobą to może być niezły tag team.

Rob Van Dam

Zawiodłeś mnie ,myślałem że nasza praca będzie lepsza ,ale jednak w pewnym momencie coś nie wyszło. I tak na dzień dzisiejszy zrywam z tobą tag team. I chce ci powiedzieć ,że nawet nie miałem ochoty na ten pas tag teamów. Bardziej uszczęśliwiło by mnie to jak bym wygrał pas Extreme Rules.

Truth ,Evan ,Shad ,Khali

Po co te wasze kłótnie jak przecież wiecie że każdy z was to cienias. Nie potraficie nic sami zdziałać. Shad twój tag team partner odszedł od ciebie ,wiesz czemu bo przy tobie się marnował. To samo Khali ,jesteś tu niedługo ,a już zgrywasz twardziela chodź na takiego wyglądasz ,ale nim nie jesteś. Truth ,miałeś szanse na pokazanie swych umiejętności w walce z Shawnem ,ale nic nie pokazałeś i też myślisz że jesteś wielki.

Evan ,tag team z tobą ,nie wyobrażam sobie tego ,ale ty i Truth pasujecie do siebie obaj mieliście szanse na pokazanie swej świetności ,ale ich nie wykorzystaliście i to był wasz błąd.

Teraz kilka słów do Bashira i Chrisa

Bashir myślisz że ta ucieczka ci pomogła ,Nie pokazałeś jaki jesteś słaby i że ten pas ci się nie należy ,ani Chrisowi tylko mnie. I teraz właśnie proszę zarząd WSF ,aby dodano mnie do walki o pas Extreme Rules. Bardzo bym chciał wziąć w niej udział i moęe w końcu udało by mi się wygrać ten ukochany pas i zarazem pierwszą walkę w WSF.

Tyle ode mnie jeszcze raz proszę o rozpatrzenie mej propozycji.

EvanBourne.jpg

Rey

Widać, że powoli coś ci się wypala.

Chciałem, abyśmy byli razem w Tag Teamie, bo pasowalibyśmy do siebie. Dwóch świetnych high fly'erów, ale ty odmówiłeś.

Czemu? Nie wiem. To była świetna propozycja, razem zdołalibyśmy zrobić wiele.

Ale, jak widać, nie zgodziłeś się, a to jest twój wielki błąd.

Jeżeli kiedyś się spotkamy, pokażę Ci, że trzeba było się zgodzić.

To nie była tylko wina Roba. On starał się jak mógł. Bo widzisz, siedziałem w pierwszym rzędzie. To ty często nie potrafiłeś wykorzystać dogodnych sytuacji.

Że niby każdy z nas to cienias ?! A kto przegrał walkę? Tell me, who?

Może i nie masz ochoty na pas tag team. Ja znam powód, dude. Jesteś za słaby na Tag team. Chciałem ci pomóc, ale ty nie, odwróciłes się.

Dude, ty chociaż wygraj JAKĄKOLWIEK walkę, to może uda ci się jakiś pas zdobyć.

Shad, zachowujesz się jak kobieta w ciąży. Raz mówisz, że z nami wygracie, a teraz, że Khali nie da z nami rady i musisz uratować jego "honor".

Dude, zdecyduj się, co mówisz! Szanujesz nas? Czyżby moje słowa cię przekonały? I co to za minki ?!

Walka się odbędzie? Hell yeah! Zniszczymy was, ja i Ron.

Wooohoo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...