Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9a8dfa4c66c3dbf2.jpg

Sprawy zawodowe a sprawy prywatne... Nie martw się, Hunter. Z rozdzielaniem ich idzie mi bardzo dobrze. Co ciekawe, spotykam się z Crystal Louthan, do niedawna reporterka w TNA, gdzie pracowałem wcześniej. Jakoś bez problemu rozdzielałem sprawy zawodowe od spraw prywatnych. Jednak ty masz z tym problem, jestem tego pewny. Jednakże nie będę powtarzał tego wszystkiego po raz kolejny. Nagadałem się już o tym i tak się składa, że jesteś jedyną już osobą, która wciąż tego nie rozumie. To ty, Helmsley, jesteś jedyną osobą, która się z tym nie zgadza. Nie zgadza się z tym, że związek ze Stephanie dał ci przepustkę do lepszego świata, do bycia główną postacią w WWE. Albo po prostu ukrywasz prawdę i nie chcesz przyznać tego, co każdy wie ze wstydu, albo po prostu jesteś... głupi. Po prostu.

Dodatkowo oskarżasz mnie o jakieś niezdrowe relacje z Robertem Roode'em. Robert był, jest i wciąż będzie moim bardzo dobrym przyjacielem. Jak już mówiłem, mam dziewczynę i to mi wystarczy, nie mam zamiaru 'eksperymentować' z kimś innym. Ale jeśli ty idziesz tym 'torem', to może ja również... D-Generation X. Shawn Michaels & Triple H. Jak miały się tam wasze relacje? Od 1997 do dziś... jesteście przyjaciółmi. A może... coś... więcej? Eh... Evolution? Było was czterech!!! Damn, Hunter, nie będę się zniżał do twojego poziomu, bo jeszcze pokonasz mnie tam swoim doświadczeniem. Masz swoją Stephanie. Co z tego, że jest głupia. Co z tego, że jest brzydka. Najważniejsze, że jest córką Vince'a McMahona. Było pięknie, co? Ale twoje ego nie mogło wytrzymać tych ciągłych ataków na twoją osobę... i teraz nie ma tatusia Vince'a. At Light in Darkness... it will be only darkness for you. I'm going to retain MY title. Nikt ci nie pomoże. Jesteś sam przeciwko lepszemu zawodnikowi. Nie masz szans. Sorry about your damn luck!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

hbk.jpg

Wreszcie mogę się wypowiedzieć na temat mojej ostatniej walki z Tuesday Night Boom. Kane miałeś ogromne szczęście. Mogłem wygrać tą walkę ale zachowałem się jak młody niedoświadczony zawodnik. Przedwcześnie zacząłem tauntować. I to wykorzystałeś...Z obolałym sercem gratuluje ci. Mojej publiczności chciałbym obiecać, że takie coś już nigdy nie będzie miało miejsca. No ale to na tyle z przeszłością.

Niejaki James Strom zarzuca mnie, że nie jestem prawdziwym mężczyzna... Mnie sexboy'owi... Zarzuca mnie, że utrzymuje gejowski stosunki. Nie wiem co ci człowieku chodzi po tej główce i co ciebie kręci ale mówię ci żebyś się opamiętał. Mam nadzieje, że to się nie powtórzy. Bo jeśli tak to ci udowodnię swoje męstwo. a na ciebie po tej walce żadna kobieta nie zechce spojrzeć.

Light in Darkness, kolejne PPV w kalendarzu WSF zbliża się nie ubłagalnie. Karta na ta gale jest bardzo ciekawa. Ja mam się tam zmierzyć z jakimś niby pseudo raperkiem. To jest chyba jakieś nie porozumienie. No ale skoro już mam walczyć z tym młodym człowiekiem, który mówi, że mnie szanuje to będę musiał również okazać mu mój szacunek. Pozwolę ci przegrać w wielkim stylu. SCM, Elbow Drop 1..2..3 i po walce. Będziesz mógł wrócić do domu i chwalić się, że superkickiem poczęstował cię sam Mr. WrestleMania. Ale mimo wszystko życzę ci powodzenia.
14c76a45c3.png

osfuid.jpg

Shawn... Nie myśl jednak, że dlatego, że Cię szanuję, to dam Ci wykonać na sobie Flying Elbow czy SCM... Nie, to będzie wyglądało zupełnie inaczej. Może przegrać tą walkę to nie był by wstyd, ale i tak wykonam Corkscrew kick'a, a wtedy już nie wstaniesz. Przykro mi, ale muszę przyznać, że na najbliższej gali przegrasz, a wtedy ja wraz ze wszystkimi ludźmi na hali zapytamy się Ciebie: What's up? Osobiście mam nadzieję na czysty i sportowy pojedynek.

shawn-michaels.jpg

R-Truth jesteś jeszcze młody, więc w porównaniu do mnie karierę masz jeszcze przed sobą. Chyba się nie łudzisz tak na prawdę, że możesz wygrać. Jeśli tak to jesteś bardzo naiwny. A jeśli nie to przestań myśleć, że porażka na Light in Darkness ze mną, żywą legendom tej federacji przyniesie ci jakąś sławę, czy też pomoże ci rozwinąć tą coraz bardziej chwiejącą się na krawędzi karierę. Ja ci mówię, że przez te twoje tandetne wypowiedzi ma zamiar cię upokorzyć na PPV.

Mówisz, że jak mnie pokonasz(he, he) to ze wszystkimi ludźmi na sali zapytacie mnie: "What'a up?". Nie dość, że do takiej sytuacji nie dojdzie bo mnie nie pokonasz to nawet jakby załóżmy zostałem przez ciebie Ronie pokonany to publiczność co najwyżej krzyknie do ciebie: You sucks. Nie wiem czy zauważyłeś ale publiczność kocha mnie. Bo publika w tych czasach jest bardzo mądra i potrafi rozpoznać wartościowego zawodnika. Jak będziesz chciał sobie pośpiewać chłopcze to wracaj na ulicę gdzie twoje miejsce. Tam będziesz mógł bezdomnym odgrywać swe pseudo raperskie koncerty. A jeśli chodzi o czysty i sportowy pojedynek to wiec, że tylko taki preferuję.

Zwrócić się bym chciał jeszcze do władz WSF. Po tym jak pokonam raperka chciałbym stoczyć walkę o pas. Nie ważne jaki. Jaki by to nie był pas to i tak zyska na tym, że nosi go taki Champ jak ja.
14c76a45c3.png

200px-Christian-cage.jpg

Panowie, panowie a gdzie wasza kultura? Truth że się tak wyrażę, Shawn ma racje jest młody. Młodzi muszą się wyszumieć więc idź gdzieś, jak to wy mówicie ,,iść na dzielnie'', bo ja tu muszę pogadać ze staruszkiem. Słuchaj dziadku słyszałem że chcesz walki o pas to tak jak ja a wiec, jeśli chcesz walki o pas najpierw pokonaj mnie. A i takie pytanie co taki dziadek robi w WST mój ojciec jest młodszy. No młodszy o rok ale młodszy. Co powiesz na to żebyśmy się zmierzyli ze sobą a zwycięzca będzie pretendentem do jakiegoś pasa mistrzowskiego. Oczywiście nasza walka będzie po tym jak pokonasz rapera z dzielni. Pamiętaj że jeśli się zgodzisz to twe stare kości mogę nie wytrzymać walki że MNĄ!!!

3705046_std.jpg

Człowieku z choinki się urwałeś. Ja myślałem, że ten raperek to niezłe przegięcie ale ty bijesz go na plecy. Chcesz stoczyć ze mną walkę, w której zwycięzcą będzie pretendentem do pas mistrzowskiego. Tylko w jakiej federacji i o jakiego dziadka tobie chodzi bo ja występuje w federacji, która się nazywa Wrestle Show Federation. A więc skrót od tej nazwy to WSF a nie WST. No dobra może się przejęzyczyłeś. A po drugie o takich pojedynkach nie ty decydujesz tylko GM Tuesday Night Boom JBL.

W porównaniu do tego raperka twoich kilka walk widziałem. Nie powiem, że były jakieś wybitne ale na pewno były niezłe. Jeśli chcesz ze mną walczyć to prędzej czy później zmierzymy się. Ale ja mam dla ciebie lepszą propozycję. Co byś powiedział na założenie stajni. My we dwóch, doświadczenie i młodość. Zrobili byśmy nabór i przyjęli do ekipy jeszcze z dwóch obiecujących zawodników. A także mogli byśmy walczyć o WSF Tag Team titels. A jeśli nie to ok. Nie wiesz z czego zrezygnujesz. Ja wyjąłem do ciebie pomocną dłoń i czekam na twój ruch. I lepiej się dobrze zastanów. Bo jeśli nie to zmierzymy się i to ja zrobię ci krzywdę. Tak nie musi być...
14c76a45c3.png

osfuid.jpg

Dobra Shawn, teraz przesadziłeś... Chcesz mnie upokorzyć? Będzie dobrze, jeżeli wyjdziesz z ringu o własnych siłach... Nie mam pojęcia, dlaczego sądzisz, że będzie Ci łatwo? Nie będę się określał, czy jestem silny czy słaby. Wystarczy Ci wiedzieć, że mam szanse z Tobą wygrać i jej nie zmarnuje. Szczerze? To sądzę, że Cię rozniosę!!! A mówisz, że publika jest mądra? Tak, ale ta cząstka, która mi będzie kibicować... Nie będę nawet z Tobą dyskutował, bo już powoli zaczynam myśleć, że się myliłem sądząc, że masz klasę...

khali4rk8.jpg

Christian i reszta, bzdura wątpie aby kości któregoś z was wytrzymały po walce z wielkim Khalim. Czekam na swój debiut............. Mam nadzieje że przeciwko któremuś z was

92603092449d38425a80b2.jpg

osfuid.jpg

Haha przyszedł ten, który nie ma techniki. Ma za to brzydkie zęby. Nie wiem co ty tu Khali robisz, ale nie wtrącaj się lepiej do żadnej walki, ani sporu, bo wszyscy zawodnicy tutaj (przynajmniej większość) wiedzą, że technika jest ważna, a ty? Ty nie. Nie mam szacunku dla takich jak ty, którzy wykorzystują tylko przewagę fizyczną, a nawet tego dobrze nie potrafią. Wytrzymałbym ja, ale nie będę na ciebie tracić czasu, gdyż czeka mnie walka z Shawnem (który jest 100 razy lepszy od ciebie). What's up Khali?

Shawn - czekam z niecierpliwością na nasz pojedynek, bo nie mogę się doczekać starcia z tobą. Tylko nie wiem czy to ma sens, żebym musiał pokonywać kogoś, kogo oglądałem kiedyś w TV???

1pym9e.jpg

I kto to mówi. Mówi to człowiek, który chwali się swoim What`s up. Skoro taki pewny siebie jesteś asie to mnie wyzwij z niecierpliwością czekam na nasz pojedynek. Jeśli już sie odważysz to skończysz tak:

4q745s7.jpg

r-truth_feature.jpg

(R-Truth wchodzi na ring, a towarzyszy mu gromkie: What's up?)

Poczekaj, gdy już skończę z Shawnem, to zajmę się tobą. Nie mam do ciebie szacunku. Ty nie wiesz co to znaczy, jeśli wogóle ty umiesz mówić... Ne rozśmieszaj mnie nawet... Czekam na walki, ale nie z tobą, bo to nie ta liga...

1pym9e.jpg

No tak zapomniałem ja jestem wyższa liga to nie ma o czym mówić ja jestem z wyższej ligi. Z Shawnem nie skończysz nigdy a jeśli już dojdzie do walki między wami to nie masz szans(zresztą jak ze mną). Ciebie się nie boję. A wracając do tego tematu to umiem mówić.

osfuid.jpg

A wracając do tego tematu to umiem mówić

Dobrze wiedzieć, bo patrząc na ciebie, to takie tępe, że nie wiadomo czy to zmutowany człowiek, czy połączenie człowieka ze słoniem... Doskonale wiesz, że miałem co innego na mysli mówiąc, że to nie ta liga... Nie rób z siebie już większego posmiewiska...

1pym9e.jpg

Mówisz że ja jestem brzydki. Popatrz lepiej na siebie. Pełno łańcuchów, bransoletek spodnie 3 rozmiary za duże dredy w różnych kolorach. Może i jestem brzydki ale nie oceniaj kogoś puki sam siebie nie ocenisz.Tyle ci powiem.

osfuid.jpg

Nie chodzi mi tutaj o to czy jesteś ładny, czy jesteś brzydki, nie mnie to oceniać, ale... nie będziesz mi tu mówił jak ja wyglądam... What's wrong with you men? Ty oceniasz mój wygląd tak? Czyli gustujesz w chłopcach? Dobrze wiedzieć, teraz to nawet nie myślę o walce z tobą, kto wie, co ty byś chciał zrobić... Może to do ciebie by pasowało pseudo ,,The Animal" ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
  • Dodaj nową pozycję...