Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Miz.jpg?t=1237022902

(Na twarzy Miza widać uśmiech)

Jeff Hardy…widać ,że jemu czasem nawet nie chcę się wierzyć we własne słowa ,dziwne. „Pokonamy was” ,te słowa cały czas wychodziły z waszych ust… Czy tak ciężko zrozumieć ,że Miz i Morisson są nie pokonani ,że to oni zasługują na Tag Team Champions ? Chłopie ,twoja rola w tej federacji jest mniej ważna ,niż sprzątaczki na tej hali .Twój partner JTG wszystko spieprzył a ty mu na dodatek w tym pomogłeś ,brawo. Chciałeś bić swojego Tag team partnera ,braaawo .I ty chcesz rywalizować z czołowym Tag Team’em na świecie ,daj sobie spokój bo nie dasz chłopie rady ,żyłka ci pęknie albo coś w tym stylu .Jeżeli tak bardzo chcesz handicapu ,bo twój partner podobnie jak ty to błazen ,to nie mam nic przeciwko .Ale chyba nie chcesz „przejrzała gwiazdo” znowu przegrać? Po za tym ,co mnie obchodzi taki śmieć? Jestem bogaty ,mam pieniądze ,dziewczyny…talent ,ja walczę o Main Event na następnej gali a ty chcesz bym się z tobą użerał? Jeżeli jesteś głodny przygód ,to zadzwoń do agencji towarzyskiej a nie masz czelność marnować nasz czas.

Chcemy zemsty…funny .Chyba czegoś nie zrozumiałem…hmm…a! Już wiem! Zemsta kojarzyła mi się bardziej z wygraną ,z pokazaniem klasy ,a ty chyba chcesz znowu sobie poleżeć na deskach. Ja mam specjalnych ludzi do dotykania/wyrzucania śmieci ,mam napięty harmonogram a zemsta w twoim wykonaniu to tak jakby tylko słowa wyrzucone w błoto. Mam ważniejsze sprawy ,jeżeli zechce mi się wygrać walkę po jednym ciosie to możesz być spokojny ,mam twój numer telefonu…be jealous!

No właśnie ,walka o Main Event gali. Zostaliśmy podzieleni wraz z moim partnerem, niestety ale nie myślcie ,że przez to będę słabszy ,boys…Wiecie ,że nie zawsze daje z siebie wszystko bo czasem nie warto się męczyć dla takich osób jak Jeff Hardy czy JTG .Jednak tutaj ,jest kilka przejrzałych gwiazdek które mam na oku .Myślicie ,że czuje różnice pomiędzy Jobberem a Main Eventerem ? Not Really ,walka ze słabszym czy z lepszym zawsze kojarzyła mi się z wygraną .Wiecie co by się stało gdyby Miza zabrakło na PPV !? Gala równałaby się z wielką klęską dla całego WSF .Ratingi ,bilety ,gadżety nie sprzedawały by się tak samo a chyba nie jaki GM WSF lubi Money…Hulk Hogan czy inni ? Kogo oni już obchodzą ? Przeważnie promuje się nowych a nie starych i w WSF będzie tak samo .Nie muszę to być ja ,może to być Morisson ,ale na pewno skopie wam wszystkim wasze Candy Ass !

Jeszcze jedna sprawa ,jeszcze chwile. Wielki Hulk Hogan…monster ratingów ! Damn…czy jesteśmy w latach 80 ? Hmmm ,zobaczmy…No…Dzisiaj jest 14 marca 2009 rok ,więc co się stało!? Damn ,Hulk ,czy nie lepiej by ci się było pożegnać z wrestligniem bez połamania nóg i z klasą? Myślisz ,że taki dziadek jak ty może coś osiągnąć? Teraz promuje się nowych ,twoja era była ,jednak już dawno nadszedł jej koniec!

f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

the+rock.jpg

The "People's Ass" Rock

Who in the blue hell are you? The Rock says this, dopiero tu zaczynasz a już wylądowałeś w main evencie. The Rock powie Ci że miałeś szczęście. Powinieneś się cieszyć że nie miałeś takiego rywala jak The Rock. Walczyłeś z jakimś Kofim którego nikt nie zna. The Rocka zna każdy. Milions and milions of The Rock's fans ogląda go w każdy wtorek przed telewizorami. A wiesz dlaczego? The Rock is 'The Most Electrifying Man in Sports Entertainment! The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if ya'll don't like me you can kiss the people's ass! Na najbliższej gali staniesz do walki z The Great One. The Rock wie że to dla Ciebie wielkie przeżycie spotkać taką gwiazdę, stanąć z nią oko w oko w ringu. Jednak nie powinieneś się cieszyć. The Rock's gonna take your monkey ass down to the corner of Know Your Role Boulevard and Jabroni Drive and check you in to the Smackdown Hotel!Twoim partnerem będzie wielki Chris Jericho. The Rock says this, How's your lips...'cause they're gonna get slapped off your face! Chris, myślisz że jesteś najlepszy, myślisz że jesteś mistrzem, myślisz że to ty tu rządzisz. The Rock says this, mylisz się. The Rock powrócił do WSF żeby zaprowadzić tu porządek. Miał dość takich ludzi jak ty posiadających najważniejszy pas tej federacji. Jest tu wiele innych osób, lepszych od Ciebie. Oni nie tylko potrafią się chwalić, grozić a jak przyjdzie do walki zmieniasz się całkowicie. W ringu nie jesteś tym samym Chrisem Jericho. Gdy nie masz gdzie uciec zmieniasz się. Jednak przed The Rockiem nie uciekniesz. The Rock is going to lay the smack down all over your candy ass! Moim partnerem będzie Edge jednak on mi jest niepotrzebny. Mi zależy na Tobie, Chris. The Rock musi dopilnować aby wszystko poszło dobrze, po jego myśli. The Rock nie może pozwolić żebyś to ty był mistrzem. Ty przynosisz wstyd federacji dzierżąc jakikolwiek pas. Miliony fanów oglądają nasze gale tylko po to, żeby zobaczyć The Rocka. To The Rock jest tu wielką gwiazdą, nie ty. Nie jesteś tym samym Chrisem Jericho co kiedyś. Nie takiego Cię znałem. Znałem Cię jako wesołego Chrisa, któremu nie zależało tylko na pasach. Zależało mu na swoich fanach, na swoich Jericholics. Teraz jesteś nikim. Walczysz tylko dla pasów, a co się stało z twoimi Jericholics? Gdzie oni są? The Rock ciągle ma wielu fanów, bo The Rock wie że oni są najważniejsi. The Rock widzi też że ty zapomniałeś już o tym, a niedługo przypomni Ci o tym. If you smellelelelelelau, what The Rock...izzz cookin'.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

chrisheroflagshirt2.jpg

Zgadnijcie ludzie kto przybył do WSF!

Prosto z ringów Pro Wrestling Guerrilla!

Prosto z ringów Ring Of Honor!

Przybywam do was ja! Jedyny i niepowtarzalny zawodnik, najlepszy zawodniki który kiedykolwiek występował na ringach sceny niezależnej i teraz przybywam tutaj do Wrestle Show Federation! Zrobię wielki szum na tych ringach! Jednak nie będę się pchał na chama do przodu... Powoli... małymi krokami wejdę na sam szczyt i zacznę rządy bohaterów. Wszyscy fani czekali z niecierpliwością na moment w który zjawię się na tym ringu. Teraz wszyscy będą mogli krzyczeć że jestem ich bohaterem.

Jednak porozmawiajmy o prawdziwym wrestlingu czyli rozmawiajmy o mnie. Jestem młodym człowiekiem, tutaj to widzę latające dinozaury... ale tak nieźle latające. Co tu dużo można mówić? Nie mam farta, nie mam przypadkowych zagrań, nie mam przyjaciół którzy będą mi patrzeć na plecy... Jedyne co posiadam to swoje umiejętności którymi zmiotę każdego z ringu i kilka osób spod ringu. Kim jestem? Co sobą prezentuje? Na co mnie stać? Zobaczycie już wkrótce...

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

28vn8.jpg

WELL, YOU KNOW SOMETHING LITTLE DUDES, ile razy Hulkster powracał na ring, tyle razy słyszał, że jest za stary. Ja? Za stary? Hulk Hogan za stary? Ha! Tym bardziej każdy z Was powinien nabawić się kompleksów, ponieważ ten „stary gość” skopie tyłek każdemu z Was, brothers! Jeden po drugim będziecie padać jak rażeni piorunem! Tym piorunem będzie THE LARGEST ARM IN THE WORLD, THE 24-INCH PYTHON! Młodość, starość? Dla mnie nie ma to żadnej różnicy, a wiecie czemu... spójrzcie tutaj (pokazuje palcem Hulkamaniacs). 55 lat? 68 lat? 100 lat? To nie ma żadnego znaczenia, ponieważ HULKAMANIA WILL LIVE FOREVER!

Triple H, znów wracamy do punktu wyjścia, brother. Ty chyba czegoś nie rozumiesz, dude... Czyj czas się skończył tak naprawdę? Czas Nieśmiertelnej Hulkamanii i człowieka, który już na zawsze pozostanie najlepszym wrestlerem w dziejach tego biznesu? Czy koniec Triple H'a? Który pierwszy raz od dawna jest zdany tylko na siebie? The Hulkster nie będzie znów gadać o wcześniejszych układach dzięki, którym zrobiłeś wielką karierę... ale powiedz mi, dude... co Ty chcesz mi udowadniać? Chcesz udowodnić, że się mylę? Chcesz pokazać, że jesteś lepszy? Chcesz zwrócić na siebie uwagę, wiedząc, że Twój mechrandise nie sprzedaje się już tak dobrze, od kiedy zniknął z wwekids.com? No to muszę Cię zmartwić, brachu! Bo żeby udowodnić mi cokolwiek, będziesz musiał stawić czoła THE STRONGEST FORCE IN THE UNIVERSE! Na TNB Twoje nogi ugną się przed potęgą Hulkamanii, a Ty na oczach kamer będziesz musiał przeprosić ALL HULKAMANIACS IN THE WILD WORLD, BROTHER! Battle Royal zbliża się wielkimi krokami. Oboje dobrze wiemy, że każdy chce wygrać, ale zwycięzca będzie tylko jeden. King of Kings... już we wtorek staniesz do walki z prawdziwym królem ringu! Możesz się starać, możesz walczyć do ostatniej kropli krwi, ale pamiętaj, że na ringach WSF... „To ja kontroluję grę”, brother!

Tchórze zawsze pozostaną tchórzami. Będą robić wszystko, żeby zniechęcić człowieka do walki. Wczoraj idąc przez siłownie usłyszałem słowa kilku niedowiarków „Hulkster, Battle Royal to Twoja ostatnia przejażdżka”. Słysząc tę słowa poczułem siłę, moc... poczułem nadchodzącą furię! Zerwałem koszulkę i ruszyłem ku zachodowi słońca. Jego blask oślepił mnie odbijając się od szczerego złota mego krzyża, dając mi sygnał od Pana z góry! Zdałem sobie wtedy sprawę, że wychodzi się z walki z życiem lub ginie się. Trzeba jednak stawić czoła prawdzie! Ty Hunter musisz zdać sobie sprawę, że to co czeka mnie na nadchodzącym TNB to pestka. Muszę jedynie wyrzucić z ringu paru tchórzliwych małolatów i iść przed siebie, do tego co jest prawdziwym celem dzisiejszych Hulkamaniacs! Triple H, musisz poznać prawdę... we mnie tkwi czysta siła, u której podstaw leżą trening, modlitwa i witaminy. Pokonując mnie pokonałbyś każdego Hulkamaniaca na świecie. Każdego, który nie idzie na skróty, jak Ty. Istnieje przekonanie, że w polityce to droga do celu jednak w tym przypadku masz do czynienia z Hulkamanią! Dopadnie Cię najczystsza forma prawdy jaka istnieje! Zapamiętaj sobie człowieku... In this business you are very good, but I'm better than you, brother!

AND WHAT'CHA GONNA DO?! WHEN HULKAMANIA RUNS WILD ON YOU?!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Well, well, well. Zarząd mnie docenił. Dostałem walkę w Battle Royal'u, którego zwycięzca będzie miał szansę walczyć w Main Event'ie naszego zbliżającego się PPV. Dobry ruch, tylko powiem Wam jedno, automatycznie wybraliście zwycięzcę. Nie ważne czy na drodze stanie mi Triple H, mój partner Miz, Rob Van Dam, czy legendarny Hulk Hogan! Bo wiecie co? Ja jestem najlepszy, sorry guys. To smutne ale prawdziwe. Już widzicie mnie jak okładam Hulk'a Hogan'a? Jak on nie może wstać z maty, jak przykładam go do trzech. To było by najlepsze rozwiązanie. Nienawidzę gdy jakaś schorowana, podstarzała i nikogo nie obchodząca gwiazda wraca! Ale Hulk posłuchaj! Ludzie kochają Cię, zrobią sobie z Tobą zdjęcia przed czy po walce, wrócą do domu, obejrzą powtórkę i już. Nie pamiętają o Tobie. Wrestling nie jest całym ich życiem, tak jak naszym. Nie możesz dać sobie wmówić, iż tak jest. I nie skupiaj się tylko na Triple H'u, są inni. Lepsi, ba o wiele lepsi od niego! Look at me! Najdłużej panujący mistrz świata tag team w WWE. Tak wiem jakie Ty masz osiągnięcia, ale ja jestem młody, mam swoje przed sobą, w Twoim wieku będe jeszcze lepszy, więc nie ma co się martwić.

Wiesz co jest jeszcze atutem w moim występie w tej walce. Mój partner Miz, Wy wszyscy jesteście sami, my razem z Mizem będziemy dzielili i rządzili w tej walce. W grupie zawsze raźniej. Czy ja o czymś zapomniałem, aha niejaki Triple H! Nazywa siebie King of Kings, a ja siebie Shaman of Sexy, i co w związku z tym? Myślisz, że Twoja ksywka mnie przeraża? Bynajmniej, śmieszy mnie. I popełniasz ten sam błąd co twój koleszka Hulk, gadasz tylko o nim! Hulk zrobił źle to, Hulk zchrzanił tamto! Nie wracaj do tego biznesu, każdy mógł to powiedzieć i każdy to mówi. Szczerze mówiąc, Hunter nie jesteś bystrzakiem. Nie tędy droga! Ale nie warto się Tobą przejmować, wygrana jest pewna, poradzę sobie z Hulkiem, Hunter'em, a gdy będzie trzeba to i Mizem razem z resztą tych patałachów i pamiętajcie, bądźcie zazdrośni!
morrisonmic.jpg

385935.jpg

Wtorek...17 marca dwutysięcznego dziewiątego roku...Tuesday Night Boom...Rey Mysterio...Cm Punk...One on one in the ring...

Tylko ta myśl chodzi mi po głowie. Rey, wyzwałeś mnie na pojedynek, dostałeś tego co chciałeś, na następnej gali przekonamy się który z nas dwóch jest lepszy. Zresztą co ja gadam, chyba każdy wie, tym bardziej ty Mysterio, kto z naszej dwójki jest lepszy. Odpowiedź : ja, to ja jestem Straight Edge Superstar ! To ja jestem Cm Punk ! I Era Punkera to jest moja era ! Która zresztą rozpocznie się we wtorek. Wynik jest już przesądzony, wiem że na razie są to tylko bezużyteczne słowa, ale udowodnię ci to na ringu, udowodnię ci na ringu, co tak na prawdę znaczy CM Punk. Poczujesz zapach mojego spoconego kolana, po którym usłyszysz : One, two, three ! Cm Punk wygrał walkę !

Era Punkera, to nie jest jakaś tam era Mysterio ! Era Punkera to jest moja era ! A ty będziesz właśnie tym pierwszym, tym pierwszym który pomoże mi ją rozpocząć. Niestety nikt nie będzie w stanie jej zakończyć..Powtarzam...Nikt !

Masz rację, pokazałem tylko iż przewyższam moimi umiejętnościami Sheltona, ale co z tego ? Nikt więcej nie chciał wyjść ze mną na ring, miałem bardzo mało czasu, zabrakło mi czasu na pokazanie wszystkim, kim jest Cm Punk ! Teraz mam wystarczająco czasu, i wystarczająco dużo wrestlerów, którzy uważają się za lepszych od Cm Punk'a.

Jeżeli pozwolisz, to chętnie zadał bym ci pewne pytanie. Wiesz co oznacza skrót CM ? Prawda że nie ? Spokojnie, nie martw się, spróbuje ci to wytłumaczyć : Literka C = Championship, literka M = Material, połączmy to w całość = Championship Material ! Widzisz że to proste ? I to nie ja ten skrót wymyśliłem...To moi fani, którzy sami wiedzą, że to ja jestem najprawdziwszym materiałem na czampiona.

Gdy walka się zakończy, to sędzia uniesie moją rękę w górę, zagra mój them, i moi fani będą skandować : " Cm Punk ", " Cm Punk ". Tej nocy, to ja będę mężczyzną, a ty będziesz chłopcem, tej nocy, to ja będę Winner a ty będziesz Lost, tej nocy, to ja będę Straight Edge Superstar a ty zwykłym Rey'em Mysterio, i tej nocy to moja era się rozpocznie, a nie twoja !

Pamiętajcie, I'm the Straight Edge Superstar, i'm Cm Punk, i moja era rozpoczyna się w ten wtorek !

Do zobaczenia na ringu Rey...A ! Był bym zapomniał....Miłej przegranej !

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

michaelspose.jpg

"HBK" Shown Michaels wraca do gry.

Dawno nie walczyłem na ringu ale mogę wam wszystkim niedowiarkom zagwarantować, że jestem świetnie przygotowany. Przerwa ta wpłynęła na mnie pozytywnie. Przemyślałem wiele spraw. Do tego powrotu szykowałem się od miesięcy. Sądzę, że WSF po moim odejściu wiele straciło. Ale obiecuje iż to jest do nadrobienia. Wszystkim mym fanom mogę również zagwarantować, że będę walczyć o najwyższe cele.

Jeżeli chodzi o innych zawodników WSF to pokonam..., powtarzam pokonam każdego kto spróbuje mi stanąć na drodze w mej walce o najwyższe cele.

Chciałbym się odnieść do zawodnika, który również niedawno powrócił do WSF. Chodzi mi o Hulka Hogana. Mam nadzieję, że stworzymy równie zgrany zespół jak za dawnych lat i pokażemy wszystkim tym młodym zawodnikom.

Liczę na szybki debiut na Tuesday Night Boom.
14c76a45c3.png

--randy_orton--.jpg

Tak się zastanawiam do czego to wszystko zmierza?

Rozkapryszone , gówno warte pseudo gwiazdki mają szansę walczyć o miejsce w gali wieczoru na najbliższym PPV...

Miz, Morrison, Helms, JTG...

Proszę was nie rozśmieszajcie mnie...To jakaś kpina...I zupełny brak szacunku między innymi dla Legend Killera...

Czym oni mogą się poszczycić? Tym że są tylko przystawką przed walkami z moim udziałem?..

Dla innych to spełnienie ambicji dla drugich, w tym mnie to zadra na honorze..Jednak oni mają chociaż tą głupią okazję walki o Main Event Light in Darkness...Nie myślcie sobie, że użalam się nad swoim losem...To nie mój styl...

Chcę wam przekazać jasną, czytelną wiadomość....

Nie należę osób, które zadowolą się walką o pas Intercontinental...To dobre dla marginesu..

Nie oznacza to, że odpuszczę sobie tą walkę, bo chociażby była to walka o byle co o i tak priorytetem Legend Killera jest wygrana, nie ważne w jaki sposób liczy się to aby być górą...

Jednak przejdźmy do sedna sprawy...To co wyrabia zarząd przekracza ludzkie pojęcie..

Czyżby najlepszą taktyką jest trzymanie swojej największej i najlepszej gwiazdy w cieniu mniej utalentowanych?...Może poprostu jest tak, że ci którzy boją się coś powiedzieć mają lepiej?

Jednak ja nie zamierzam udawać, że wszystko jest dobrze..Jeśli myślicie, że nie zamierzam reagować to jesteście w wielkim błędzie..

Nie chcę nikomu wygrażać czy kogoś zastraszać...ale przypomnijmy sobie pewną sytuację...

Pewnie każdy pamięta co stało się z rodzinką McMahonów...Biedny, stary Vince...Gdyby myślał, nie przeleżałby dłuższego czasu w szpitalu...Gdy ktoś mnie sprowokuję...Nie odpowiadam za siebie...Chyba zarząd wie, że mam IED?...

Skoro tak niech lepiej ma się na baczności...Bo nikt nie zna dnia, ani godziny kiedy może powtórzyć się to co tego pamiętnego dnia z Vincem i jego rodzinką...

Wspominałem o wrestlerach, mających ambicje mniejszą niż ludzie wychodzący z pośredniaka...Jednym z nich jest niejaki Kałboj...

Rozumiem, że szczytem marzeń jest dla ciebie pas Intercontinetal...Wiem, że nawet przez myśl nie przychodzi ci to, że są dla ludzi wyższe cele niż ten zaszczytny tytuł..

Jednak wyobraź sobie taką sytuację...Coś co jest dla ciebie spełnieniem pragnień, dla drugiej osoby jest tak przejmujące jak podcieranie tyłka..

Przerwałeś mi porachunki z Austinem...I będziesz miał zaszczyt jako pierwsza osoba przekonać się co to znaczy gniew Legend Killera...

Skoro już o Austinie mowa...Nie wiem czy postradałeś myśli czy jesteś poprostu niedorozwinięty, ale to mało istotne, jednak pokazałeś, że jesteś nic nie wart...Nawet nie masz resztek honoru, aby opuścić Firmę w normalny sposób, próbujesz zatrzeć to co, że byłeś w cieniu naszej trójki i gówno znaczyłeś pożal się boże zdradą...

Wyglądało to jakby rozkapryszone dziecko, któremu nie wychodzą babki z piasku, zabierało foremki tym, którym to wychodzi...

Jesteś równie żałosny co cała ta zgraja, nie dorównująca mi do pięt...

Prawda jest taka, że Firma to już przeszłość...Gdy zaczęło się źle dziać, nikt z nas nie zrobił nic, żeby to się zmieniło...

Byłem naiwny..Jednak sam się na to pisałem i nic mnie nie usprawiedliwia...

Chris obiecywał gruszki na wierzbie, a człowiek z jego mentalnością może osiągnąć co najwyżej kilka rekordów na automatach w mojej szatni...Teraz ma poważny problem...jednak obchodzi mnie to tyle co jego gdy zmagałem się z Abyssem czy Stone Coldem...

Teraz radź sobie sam...Nie życzę ci powodzenia, bo wątpię aby udało ci się wyjść zwycięsko z walk bez naszej pomocy...

Będziesz jak dziecko we mgle...a ja z nie małą satysfakcją będę oglądał jak spadasz w wrestlingowej hierarchii...Masz szczęście, że dzięki nam byłeś na szczycie tak długo...Zdecydowanie za długo...

Edytowane przez Gość

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

mask_Rey_Mysterio_Jr_-_Oscar_Gonzalez_Gutierrez_05.jpg

Cm Punku uważasz się za wielkiego i jesteś bardzo pewny siebie ,ale chciałem powiedzieć ważna rzecz ale raczej jej nie powiem bo taki metal jak ty i tak nie skuma tych słów "pycha zawsze zostaje ukarana". I to właśnie ja zrobię że będziesz ukarany. Wiesz tak ogólnie to szkoda mi ciebie nie wiem może chcesz się popisać przed fanami albo coś w tym stylu ale jak wiesz zniszczę cię i tą twoją erę punkera wiesz gdzie będziesz mógł sobie wsadzić w cztery litery ,a i jeszcze jedno jeśli masz zamiar mnie znieść z powierzchni ziemi będziesz musiał się bardzo wysilić. I pamiętaj że to ja cię zniszczę a nie ty mnie i to mój but znajdzie się na twojej głowie więc radze ci odpuść sobie jeśli chcesz być w całości

00969pi.jpg

Heeeey guys! No co się tak patrzycie? Nigdy nie kolesia w spódniczce? A zresztą... nie ważne. Let me tell you something. So first of all... dlaczego tutaj przybyłem? WHAT? Dlaczego ja tutaj przybyłem? Czy to takie trudne do zrozumienia? Nie, nie, nie... to nie powrót na jedną noc. To powrót na całe życie! Spójrzcie na publiczność. Posłuchajcie tych chantów "PIPER! PIPER!", a potem zadajcie sobie to pytanie jeszcze raz. The Hot Rod, Hot Scot, The crowd's favourite, "Rowdy" Roddy One powraca dla tych wszystkich ludzi, którzy co tydzień, co miesiąc gromadzą się na galach WSF! Dla tych wszystkich ludzi domagających się prawdziwego, niepowtarzalnego old schoolu, dla tych, których nudzi obecna rzeczywistość wrestlingu... DLA TYCH, KTÓRZY CHCĄ, BY ROWDY SKOPAŁ DUPĘ... emm... jak on miał? A, tak... DIGGLER'OWI... I think.

Cause you see Dolph, that's why I'm Roddy Piper, and you're not! A kim Ty jesteś? Hi, I'm Roddy Piper? - WRONG! Hi, I'm Hulk Hogan? - WRONG! Hi, I'm Dolph Ziggler? ... WRONG! Problem w tym, że jesteś NIKIM! I co? I nic! Wszędzie węszysz, wszędzie się pchasz, szczególnie tam gdzie Cię nie potrzeba! Spójrzmy na Hell in A Cell match na gali Light in Darkness: Chris Jericho, Kurt Angle, The Rock, Edge, Hulk Hogan, Dolph Ziggler... DOLPH ZIGGLER?! Gimme a break! Co tu robi jakiś żółtodziób, który musi się wszystkim przedstawiać na tle takich postaci wrestlingowego świata jak Hulkster, czy The Rock?

Ok, Dolph, robię to z niechęcią, ale... co Ty na mały układ? Co powiesz na... uratowanie Twojej kariery? Która, no cóż, nie będę owijał w bawełnę - może się jeszcze rozkręcić? Robię to z niechęcią, ale podaję Ci moją rękę. I nie, nie chcę się przedstawiać, bo Ty napewno mnie znasz... chyba, że wtedy Cię jeszcze nie było na świecie, ale to nie jest teraz ważne. Chcesz wystawić się na publiczne upokorzenie, na rozdarcie na strzępy przez legendy, ikony, ringowych gigantów? Czy może... wyślesz tam mnie? Uściśniesz mą dłoń? Dłoń legendy? Czy znów uderzysz... hmm... to za mocne słowo jak na takiego zapaśnika jak Ty... no dobra, powiedzmy - pomasujesz moją twarz? Cokolwiek zrobisz, pamiętaj, że będę na Ciebie patrzył! Ze szczytu klatki, z widowni, z backstage'u, whatever... I nie zapomnij: są czyny - są konsekwencje.

3312978644_79fd0a5f55.jpg

Wreszcie! Wreszcie stało się to, co miało się stać już od dawna. Stało się nieuniknione. 'Tennessee Cowboy' James Storm is new WSF Intercontinental Champion! Chciałbym podziękować... nieeee, prawda jest taka, że nie mam komu dziękować. Wszystko zdobyłem sam. Do każdego mojego sukcesu doszedłem sam. Niektórzy są synami byłych wrestlerów, niektórzy przespali się z córką szefa, niektórzy używają wazeliny tu i tam... Ja, James Storm, zdobyłem wszystko w pojedynkę bez nikogo pomocy. I na ostatnim Tuesday Night Boom mieliśmy tylko tego potwierdzenie. Pokonałem w JEDNEJ walce obydwu, Stone Colda, BYŁEGO mistrza, i Randy'ego Ortona. Czy jest jeszcze ktoś, kto kwestionuje mój sukces? Jeśli tak... to mam to gdzieś. Jestem teraz obecnym mistrzem i zamierzam pobić każdy rekord ustanowiony przez innych zawodników. Zamierzam być mistrzem jak najdłużej. Kto myśli, że jest w stanie mnie pokonać... niech da sobie z tym spokój, bo nie zamierzam bronić mojego pasa. Chcesz walkę z Jamesem Stormem? No chance. A dlaczego? Bo jestem zbyt utalentowanym zapaśnikiem, by zawracać sobie głowę pojedynkami z jakimiś marnymi podróbami prawdziwego wrestlera. Sorry about your damn luck!

• Reputacja:   1

Oficjalne Promo WSF Light in Darkness

Time TO Play The GAME !

foty.png

Hulk Hogan ? Gdzie jest Hulk ? Chciałem Ci pogratulować Hulk wygrałeś, wygrałeś Main Event na LinD, ciesze sie niezmiernie, bo jestem pewny że przegrasz.! Ale nie chce mi się na Ciebie tracić czasu staruszku teraz wracam na stare śmieci jak to mówią ?

O kim mowa ? O gościu który uzależnił się od Piwa,Kapeluszy, oraz udawania że jest Koffbojem.. Już wiecie ? To może wam podpowiem....Na ostatnim TNB został nowym IC Championem....Panie i Panowie James Storm...To żałosne....Gdybym mógł zadałbym Ci pytanie jak się czujesz jako nowy IC Champ, ale po co ? Po co mam pytać o coś co będzie trwało tylko krótką chwilkę....najwyżej tydzień no może dwa.....Taa dobrze wam się wydaje....Dopóki FIRMA istniała chciałem być lojalny wobec Chris'a,Ortona i jako on sie nazywał ? Hmm.... Aaaa Stone Cold Looser Austin...Yes....Nie chciałem się do tego mieszać bo wierzyłem że Firma może coś osiągnąć.MYLIŁEM SIĘ to fakt, naraziłem swoje dobre imię dla tego gówna. Byłem przekonany że każdy wie co ma robić niestety...Chris Jericho nie ma tego czegoś jako lider....a konkretnie nie ma jaj. Dobrze słyszysz Chris. Chcąc być LIDEREM TRZEBA MIEĆ JAJA...Randy Orton, mam nadzieje że Pedigree nauczyło Cię wkońcu że nie w tym biznesie warto liczyć tylko na siebie... Stone Cold ? Szkoda gadać...

Wróćmy jednak do naszego nowego mistrza, pewnie chlejesz teraz browarki litrami, to dobrze świętuj,ciesz się póki masz jeszcze z czego się cieszyć bo zapewniam Cię że to nie długo się skończy a pas trafi do kogoś kto od dawna na niego zasługuję...A Tobie zostanie tylko śmieszny kapelusz i Piwo...

Nic więcej,Nic WIĘCEJ !
pezetvi7.png

97682049.jpg

It's true! It's true, Hulkamaniacs!... HULKAMANIA IS THE STRONGEST FORCE IN THE WSF!... Hulk Hogan zwyciężając 8 Man Battle Royal zapewnił sobie miejsce w Main Evencie PPV. Na Light in Darkness, The Hulkster nie będzie miał łatwego zadania, jednak znajdzie tam „Światło w ciemności”! Tym światłem będą MILIONS OF HULKAMANIACS IN THE WHOLE WILD WORLD! 6 Man Hell in a Cell! NO FRIENDS, NO ENEMIES, pozostaje jedynie walka. Walka o przetrwanie, walka o wolność, walka o prawa każdego człowieka! Ciężkie kilogramy stali zamkną sześciu wrestlerów, a mistrz wyjdzie tylko jeden... NO WHERE TO RUN! NO WHERE TO HIDE, DUDES! Hell in a Cell będzie prawdziwym wyzwaniem dla Prawdziwego Ameryknina. Przypominają mi się dobre czasy kiedy walczyłem w Steel Cage Match'ach! King Kong Bundy, Paul Orndorff, Don Muraco... każdy z nich był bezradny kiedy poczuł moc THE 24-INCH PYTHONS! Każdy z pięciu moich przeciwników może już zacząć się bać, bo Hulk Hogan and all this Hulkamaniacs są gotowi zrobić wszystko by zdobyć to co się im należy!

Orton! Twoja arogancja doprowadziła do strzału adrenaliny w umyśle Hulkster'a! Kiedy Hulk Hogan celebrował legendarne zwycięstwo po powrocie na ring wraz z fanami, Ty musiałeś wpaść na ring i... Zresztą to nie ma sensu, brother. Jak mogę rozmawiać z kimś kto nie szanuje legend i pionierów tego sportu... nie szanuje kogoś kto stworzył mu wcześniej godne warunki do pracy... „Legend Killer”? Tą ksywkę zachowaj sobie lepiej na bal przebierańców albo Halloween, bo w sporcie Ameryki nie ma miejsca dla kogoś takiego! Kogoś kto nie szanuje takich gwiazd jak Rowdy Pipper... The Undertaker... Sgt. Slaughter... Jake Roberts... Jerry Lawler... Brzydzę się Tobą, dude! Ilekroć spojrzę na tę Twoją młodziutką, przerażoną twarz osoby, która uważa się za najlepszego z najlepszych chcę mi się śmiać, bo jesteś w błędzie, Randy! Najlepszy wrestler wszech czasów... Największa gwiazda tego show... Nieśmiertelna ikona pro wrestlingu... stoi właśnie przed Tobą, brachu! AFTER ALL THIS YEARS, BECAUSE ALL OF YOU HULKAMANIACS, HULKAMANIA IS STILL RUNIN' WILD, BROTHER! I nikt... absolutnie nikt, a już na pewno nie Ty, nie udowodni mi nigdy, że się mylę! HULK NADAL RZĄDZI, co pokazało ostatnie TNB, a Hulkamania wciąż żyje!

Randy! Dokładnie 24 lata temu, na gali Saturday Night's Main Event spuściłem niesłychany łomot Twojemu ojcu, który za wszelką cenę chciał udowodnić fanom, że jest kowbojem, któremu należy się szacunek. Nie miał racji, brachu! 21 lat po tym zwycięstwie powróciłem na ring i udowodniłem ludziom prawdę przysłowia – Jaki ojciec, taki syn, kopiąc tyłek Małemu „Wielkiemu” Orton'owi! Pomimo iż nasza różnica wieku jest kolosalna, to jak już kiedyś powiedziałem, to nie ma znaczenia. Nie ważne jak, gdzie i kiedy Randy, ale weź sobie do serca to co teraz powiem... może jesteś młody i ambitny, i potrafiłbyś pokonać każdego wrestlera z mojej epoki, jednakże zapamiętaj jedno... You can't kill the legend of Hulkamania, brother! So What'cha gonna do, Randy?! When the Legends of Wrestling runs wild on you?!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

rey-mysterio-photograph-c128863_feature.jpeg

Cm Punk pokonałeś mnie ale całą walkę przewage miałem ja i tylko ja gdy już próbowałem zmiażdżyć ci twarz moimi butami to ty złapałeś mnie za nogę i co wykonałeś to swoje żałosne Go To Sleep ale wiesz że to nie koniec twojej przygody ze mną i pamiętaj chce rewanżu i na pewno go będe miał. A i jeszcze jedno mam do ciebie sprawe czy w moim rewanżu nad tobą mógłbyś walczyć jak prawdziwy facet a nie łapać mnie za buty co to jest... Pamiętaj te słowa "Twój zegar tyka".

Teraz mam coś do powiedzenia do James Storma który zna chyba każde piwo i jego smak ale mniejsza z tym jak wiesz podczas swojego powrotu powiedziałem że bede się starał i wywalcze pas IC i jak już napewno się domyśliłeś to teraz moja kolej by być posiadaczem tego pasa i wiedz że przy najbliżej okazji bede ci go chciał odebrać. I żaden Triple H ani nikt inny nie będzie mnie wstanie powstrzymać.

Hulk Hoganie pokazałeś że starość też daje radość. Jesteś moim idolem zawsze jak byłem mały ogladłem twoje walki i wiem że teraz skopiesz tyłek temu Ortonowi i Tripelowi jeśli będziesz potrzebował pomocy możesz porozmawiać ze mną ja zawsze ci pomogę ,a nawet jeśli byś chciał możemy założyc ttag team co ty na to ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...