Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

punk.jpg

Jestem...Wróciłem...Po długiej kontuzji, znów jestem z wami...Mój nie udany feud z Sheltonem zakończył się moją kontuzją...Dlaczego ? Benjamin był po prostu zazdrosny, był zazdrosny o moje umiejętności...Jak to ktoś kiedyś powiedział...” Niektórzy rodzą się wspaniali „, ja należę do tej grupy, na szczęście Shelton nie.

Cieszę się, że wyzdrowiałem, i mogę powrócić do federacji. Dużo się zmieniło, od kiedy odszedłem. Nie wiem czy na gorszę, nie wiem czy na lepsze, wiem że Wsf dużo straciło gdy opuściłem całą ekipę...Ale wyzdrowiałem ! Ze mną już wszystko w porządku ! Ja o was nie zapomniałem ! Czy wy zapomnieliście o mnie ? Nie obchodzi mnie to, obchodzi mnie tylko jedna rzecz, wierzyłem w nią od urodzenia, wiedziałem że kiedyś nadejdzie, i właśnie teraz nadszedł ten moment, czas na...Erę Punker'a !

Udowodniłem wszystkim, że jestem lepszy od takich jak Shelton, nie muszę powtarzać tego wyczynu. Ale jeżeli ktoś mi zarzuci że jestem słabszy, od ciebie Morrison, od ciebie The Miz, czy od ciebie Doplh Ziggler, udowodnię jeszcze raz, że jestem lepszy od całego rosteru naszej federacji. „ Jesteś śmieszny Punk „ , mówicie...Ludzie, takie odzywki to do Doink'a The Clown'a, nie do mnie. Zresztą...Po co ja mam się wami przejmować ? No po co ? Wystarczy że muszę dbać o moją formę, jeszcze by brakowało bym dbał o waszą edukację, od tego była szkoła, a kto nie chodził, to już jego problem....

Przypominam, CM Punk, Straight Edge Superstar, powrócił, ale nie by grzać drewniane krzesła w szatni...Powrócił by walczyć i wygrywać ! Nie obchodzi mnie jakiego przeciwnika dostanę, nie obchodzi mnie co osiągnął w, lub poza federacją, jedyne co mnie obchodzi, to nadchodząca...Era...Punker'a !

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Time To Play The Game!

tripleh7.jpg

Stęskniliście się ?? Bo ja bardzo, szczególnie tęskniłem za tymi,,gwiazdami'' które już od X miesięcy zapowiadają swoje panowanie w całym WSF, zapowiadają coraz to nowsze ery jakieś ,,Punkery'' czy coś w tym stylu.Prawda jest tylko jedna czy to sie wam podoba czy nie, w WSF jest FIRMA i ona tutaj rozdaje karty.....Powiecie: ,,Jesteś cwany bo jesteś w Firmie'' To Fakt, bo w Firmie znajduje się sama elita wrestlingu światowego ZAPRZECZYCIE ?? To jesteście głupcami, Stone Cold,Chris Jericho, Randy Orton.....i Triple H...

Możecie myśleć co chcecie,mówić co chcecie,ale zrobić nie możecie nic..!

Szkoda mi czasu na ciągnięcie tej dyskusji o pseudo gwiazdkach....Czas zając się prawdziwym problemami.....aaa przepraszam to nie problemy tylko małe wybryki pewnych panów którzy chyba zagubili się gdzieś w swoim świecie..... Gdy to zobaczyłem siedząc w domu aż nie wodą zachłysnąłem... Hulk Hogan wraca do czynnego wreslingu ?? Jaj sobie robicie ?? Hulk mam do Ciebie jakiś szacunek za to co zrobiłeś dla tego sportu ale jeśli chcesz być w Najlepszej Federacji Wrestlingu na świecie w wieku 56 lat i rywalizować na przykład ze mną to stracisz wszystko w moich oczach....

Proszę Hogan zostań w domu i nagrywaj 5 czy 10 serie programu w którym pokazujesz jak żyjesz i tak dalej.....ALE NIE WRACAJ NA RING!

Druga osoba to Egde....
pezetvi7.png

43657688.jpg

I'M BACK, BROS! THE PARTY IS OVER, DUDES! HULKAMANIA RUNS WILD ON WSF! Tak, brothers! Nie przesłyszeliście się, Hulk Hogan powrócił do Wrestle Show Federation na dobre!!! Listy, maile, telefony, prośby... „One more match!”, „Hulkamania forever”, „Hulk Still Rules”... The Hulkster nie mógł dłużej patrzeć na miliony Hulkamaniacs, którzy jedynie czekają... czekają na powrót najpotężniejszej mocy we wszechświecie jaką jest Hulkamania! Kontuzje... urazy... operacje... to wszystko spowodowało koniec niegdyś pięknej przygody na linii Hulk Hogan – WSF. Ale Hulk Hogan miał sen... miał proroczy sen o WSF! Powiedział mi on, że w WSF jest kryzys... WSF podupada i potrzebuje pomocy... Era federacji kończy się i nie ma ratunku z żadnej strony... Jednak w tym śnie Hulkster zobaczył światełko w tunelu, ratunek i jedyną szansę dla federacji! Sam Bóg dał mi sygnał. Blask słońca uderzył w moje oczy i otrzymałem z góry odpowiedź! Jedynym ratunkiem dla WSF jest powrót najczystszej prawdy w świecie zawodowego wrestlingu – HULKAMANII!!!

I stało się! Ostatnie Tuesday Night Boom miało w sobie tę magię! Tę potęgę! Kto by się tego spodziewał? Ja jednak wiedziałem, że Hulkamania nie umiera nigdy, a Hulkamaniacs nie stracili nadziei na powrót „Amerykańskiego Bohatera”! Trening, modlitwa i witaminy pomogły mi wrócić na ring jeszcze raz! Ale to nie byle jaki powrót... Mam 55 lat, ale jestem w tak dobrej formie jak za czasów walk z Bundy'm i Andre! Ta ogromna siła nie drzemie we mnie jedynie za sprawą moich przygotowań. Ona jest we mnie, bo each and everyone of Hulkamaniacs są ze mną i razem możemy pokonać każdego i osiągnąć wszystko!

Wczorajszego wieczora czułem to przeznaczenie! Wiedziałem, że Pan dał mi siłę. Nie wiedziałem do końca czy wejść na ring? Czy starczy mi wytrwałości? Kiedy jednak zobaczyłem paskudny wybryk James'a Storm'a wiedziałem, że sprawiedliwości musi stać się zadość! Nie po to walczyłem o prawa każdego człowieka przez 30 lat, żeby teraz taka gwiazda jak Steve Austin dostawała butelką po głowie! Przypomniałem sobie wtedy słowa „God created heaven! He created the earth! He created all this milions of Hulkamaniacs and He created the set of 24-inch pythons!”. Storm już na zawsze zapamięta ten wieczór zapamięta tę chwilę, w której dopadło go największe ramie na ziemi! This is the power, brother (pokazując swoją rękę)!

James dostał już lekcję przyzwoitości, ale ja i milions of Hulkamaniacs będziemy stawać w kwadratowym pierścieniu rok po roku, miesiąc po miesiącu, tydzień po tygodniu, dzień po dniu i będziemy walczyć o Stany Zjednoczone! O wolność Ameryki i wszystkich Maniacs na świecie, którzy jej potrzebują! Od Kuby aż po Tybet! Hulk Hogan stawi czoła każdemu kto tylko będzie chciał się przekonać o jego niesamowitej sile! A kluczem do sukcesu będą kolory złoty i czerwony. Kolory potęgi i miłości! Władzy i siły! Zwycięstwa i krwi! Kolory POTĘGI HULKAMANII! Czerwieni mamy już wiele, brothers... ale Hulk Hogan potrzebuje złota! A co będzie dopełnieniem do złotej bawrwy Hulkamanii... będzie to najbardziej błyszcząca, piękna i czyściutka rzecz w WSF... Będzie to coś co należy się każdemu z Was, Maniacs... będzie to WSF World Title! So what'cha gonna do, WSF?! When the future champion and Hulkamania runs wild on you?!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

You think you know me...

0.jpg

First things first... Ye... Just like that... just like that... I'm back... wróciłem. Shocking? Za pewne... ale to nie to jest teraz ważne... the most important... the most important thing right now is... World Champion... is the man who beat me in so unfair match, is the man who is rotting this federation, is the man who disrespects legends, is the man who think he is the King of the World, is the man who finally thinks is better than me, is... Chris Jericho! Jericho! Uwierz mi... nie przybyłem tutaj, by ocalić WSF... I'm not here to save this people from you... Nie jestem tym gościem... nie. Wiesz, znałem takiego jednego, który za wszelką cenę chciał uratować federację... jednak szybko znudził się publiczności... Moim celem jest... beat you Chris Jericho! Tak, zamierzam pokonac cię One on one for my World Title! A jeśli nie wiesz o czym mówię, to pozwól mi, że jeszcze raz się przedstawię... My name is Edge... The Rated R Superstar... and the First EVER WSF World Champion... A ty? Ty jesteś Chris Jericho, the Rat, the Slither, człowiek, który w nieuczciwym meczu pokonał mnie by zabrać mi ten tytuł. But you know what Jericho... długo nad tym myślałem... pogodziłem się z tym... jednak widzisz... jestem najlepszym przykładem na to, że ludzie się nie zmieniają... Ja zawsze i wszędzie myślę o jednej rzeczy... and that's the World Heavyweight Championship! Dlatego mam dwa cele Jericho... fist, I'm gonna beat you, I'm gonna shame you, I'm gonna go through you Jericho! Zadam ci ten ból, który ty zadałeś mi, gdy zabrałeś mi mój tytuł... następnie pokonam cię w meczu... nie ważne jakim... Ladder, Steel Cage, Hell in a Cell... Byłem w tych wszystkich meczach... byłem... i wychodziłem z nich jako zwycięzca. Widzisz, Jericho, przez te wszystkie lata pokazałem, że jestem dużo lepszy od ciebie... twierdzisz, że jesteś w swojej własnej lidze? Jeśli tak jest, to moja liga dla twojej jest nieosiągalna. Podczas, gdy mnie nie było widzę, że zapewniłeś sobie plecy... brawo! Brawo! Ale wybrałeś najlepszych do tego ludzi... Really... Stone Cold Steve Austin, Randy Orton... Szczerze... jestem pełen podziwu Jericho... nie mogę uwierzyć w to, że gwiazdy takiego formatu, tak rozpoznawalne osobowości, tak cenione twarze zgodziły się zostać twoimi pachołkami Jericho. Ale ostatnio... widać, że zostałeś bez ochrony... Tak Jericho, widziałem to... przez ostatni miesiąc trząsłeś się jak mała dziewczynka w ciemnym pokoju... widziałeś, że coś nadchodzi... jednak nigdy nie spodziewałbyś się tak strasznej prawdy... Wiesz, jaka to prawda Jericho? Prawda, że w najbliższym czasie dopadnę cię... zedrę z ciebie ten pas i pokonam. Potem stanę in the middle of the ring... trzymając to, co do mnie należy... Po raz dziesiąty stanę się World Heavyweight Championem... And Jericho... jeśli myślisz, że uda ci się przede mną uciec... forget about it... Długo... długo mnie nie było, ale wiedz, że z dnia na dzień myślałem, co ci zrobię jak już cię dopadnę. Pomyślałem sobie jednak, że na Tuesday Night Boom nie ma sensu... wtedy, to była tylko wiadomość Jericho... Gdy już staniemy na ringu, twarzą w twarz, jak mężczyźni... Haha... zapomniałem... you have no balls Jericho! Wiem, co teraz myślisz Chris. Wiesz co? Boisz się... boisz się... I powiem ci, że masz rację... rzadko się to zdarza, ale jednak... masz rację... wiesz dlaczego? Bo zawsze, gdy się obrócisz, w ciemnym koncie, w długich, opuszczonych korytarzach, tunelach... zawsze gdy tam będziesz, będę tam na ciebie czekał Jericho. Więc Chris... Chris... posłuchaj mnie teraz dokładnie. Bądź gotowy... czujny... tak Chris... strzeż się cienia, ale nie wychylaj za bardzo na słońce... i jeśli mylisz, że ktoś ci pomoże, to jesteś w błędzie... jeśli znajdzie się ktoś gotowy ciebie bronic będzie jeszcze bardziej głupi od ciebie.

A teraz... teraz mam wiadomość. Mam wiadomość dla każdego... każdego w rosterze... każdego tutaj w szatni! Każdego, kto myśli, że jemu należy się shot at World Title... Każdego, kto sądzi, że ma dość siły... Nazywajmy rzeczy po imieniu... mam wiadomość, dla każdego z was, kto udaje, że stać go na pozycję Top Star in WSF... każdego, kto udaje, że jest numerem jeden tutaj, każdego, kto udaje, że jest best superstar alive today... Jeśli tak uważasz... Jeśli jest tutaj ktoś, kto sądzi, że to właśnie on zasługuje na walkę o World Title... jeśli jest taka osoba... I say... come on! Nie będę teraz gadał o tym, że to nie prawda... bo widzicie, ja mogę wam udowodnić, że nie ma takiej osoby... nie ma, która mogłaby pokonać mnie w tym momencie... Nigdy nie czułem się lepiej, jestem doskonale sprawny... jestem gotowy, by znowu dźwigać tą federację na swoich barkach. Rated R Era powróci... szybciej niż wam się wydaje... Tak więc wygłaszam teraz Open Challange... kto ma dość odwagi, by stanąć na ringu ze mną... Powiem szczerze... It doesn't matter... bo i tak pokonam go... Tak, jestem pewny siebie, ale mam ku temu powody... nawet nie wiecie przez co musiałem przechodzić. Za pewne nigdy się nie dowiecie... Ale teraz przepraszam...
Edytowane przez Gość
jrthqr.jpg

mask_Rey_Mysterio_Jr_-_Oscar_Gonzalez_Gutierrez_05.jpg

Tak jak wiecie długo mnie nie było z powodów rodzinnych ale teraz już wracam odmieniony i już mówię wszystkim innym wrestlerom że będę walczyć o pas WSF Intercotinental a także zapowiadam że w walkach nie bede się litować nad innymi wrestlerami. Myśle że mój powrót da wiele dobrego WSF-owi.I napewno będe się starać by wystąpić na następnej gali PPV i już tam walczyć o pas Intercontinental z Stevem Austinem.

Mogę wam jeszcze powiedzieć jedno słowo o firmie - Żenada co się tam dzieje ludzie zniakają Chris cały czas chodzi przerażony a tymczasem może i on zniknie?? Mniejsza oto bardzo mnie denerwuje że nie mam wielu kumpli a chciałbym żałożyc tag team z którym wygram pas.

A i mam jeszcze kilka słów do powiedzenia na temat Hulka i Cm Punka. Cm Punku po co ty mówisz że jakaś era Punka nadeszła jak ty

tylko pokazałeś że jesteś lepszy od Sheltona a może ode mnie nie jesteś jeśli chcesz może pokazać na co cię stać na ringu na którym bede czekać ja i tylko ja.A teraz kilka słów do Hulka. Hulk Hogan gwiazda filmów i wrestlingu ale po co ci jest potrzebny ten powrót czy nie lepiej siedzieć sobie przy kominku w domu powiedz ?? A tak to tylko będziesz cały poobijany.Tyle mogę powiedzieć o WSF dzisiaj jeśli będzie sznasa na walke z CM Punkiem to napewno się na nią zgodze bo chce tego faceta roznieść i pokazać mu że niepotrzebnie wracał do WSF.

70461_512x288_generated__7vQFHGPr9E6WNlRghWdEtw.jpg

Spokojny Jeff pojawia się na backstage

Witajcie znaczy czekajcie ... nie to nie miało się stać jak to ja przegrałem ? Tak przegrałem ale to nie znaczy Morisson ,że skończyłem z Wami.Jest odwrotnie to dopiero początek.Udało się wygraliście czysto nie będę atakował mojego Tag Team Partnera,ponieważ tym razem to była wina drużyny.No śmiejcie się śmiejcie tylko się później nie zdziwcie "Ej oni nas pokonali jak to możliwe to jakiś żart.Nie oni kantowali" jak nie chcesz żeby doszło do sytuacji że wygrałem według Ciebie jakimś kantem to walczmy w stypulacji Hardcore lub TLC co ty na to ?? Chyba że się boisz.Co że nie będziesz mógł kantować. Ja wiem jedno nie ważne czy dostaniecie pas na przechowanie chyba że zarząd WSF jeszcze coś innego wymyśli czy go nie dostaniecie chcę z wami walczyć tym razem w zgranej drużynie z JTG jesteś ze mną co nie ? Musimy ćwiczyć bo chyba straciliśmy formę i z takimi przeciwnikami przegrywamy.Co to w ogóle jest ? Może wymyślicie coś o mnie ciekawszego oprócz tego że ćpałem (bo ćpałem) i mam kolorowe włosy hmm?? nie ma co powiedzieć złego.

Powiem tak Chcę zemsty czy na najbliższym TNB czy na najbliższym PPV czy będzie mieć jakiś pas czy go nie będzie czy będziemy walczyć o contendera czy nie !!

CM Punk widzę że nie przepadamy za tymi samymi postaciami ale z tą erą Punker'a przesadziłeś cóż myślę że po walce dwóch już nie będziesz taki pewny tej swojej ery także wątpię żebyś dał radę Sam dojść do tej ery ,ale rób co chcesz . Pewnie i tak Ci się nie uda

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

25f0the.jpg

Powroty! Debiuty! Czyli...Co raz więcej miernot w WSF! Każdy stary-nowy zawodnik wyciąga tylko swoje brudne łapska i gdy poczuje zapach pieniędzy drze się : WIĘCEJ!Co raz WIĘCEJ!WIĘCEJ! Poczuje ten zapach , zobaczy lukratywny kontrakt opiewający na dużą sumę z kilkoma zerami i przestaje myśleć! Uważa się za gwiazdę ,staje się lepszym! Chce dorównać mi! Chce przeszkodzić mi! Władza = Pieniądze=Sława! Wszystko rozchodzi się o sławę, o dominację , o pas WHC! Od mojego debiutu na ringach WSF minęło sporo czasu. Zaatakowałem byłego Championa Chrisa Jerycho gdy ten był jeszcze mistrzem i obronił swój tytuł. Zaatakowałem go, zniszczyłem bezradnego Jerycho , Angle Slam i wszystko jasne! Walka przeciwko mistrzowi na PPV wydawała się tylko i wyłącznie kwestią czasu. A co dostałem? No co dostałem ... Dramerra!!! Roba Van Dama!!! Uganiali się oni za mną przez ponad miesiąc , wytykali mi błędy ,a Olympic Gold Medalist Kurt Angle i tak zrobił swoje! ECW poległo na Cybernetic Bash! Goldberg z R-Truth ganialni za mną... I pomyśleć , że mój cenny czas zamiast stanąć oko w oko z tyymmmm Kanadyjczykiem musiałem likwidować zwyczajnych tchórzy , ludzi dla których rzucanie słów na wiatr jest czymś powszednim, czymś takim jak dla mnie trening , motywacja i stawianie sobie co nowych celów. Na jednym z ostatnich Saturday Night Fire pokonałem wraz z Montelem Ston Colda Stive Austina i Chrisa Jerycho , WHC Champion i International ulegli mistrzom Tag Team! Ulegli mi! Zamiast dostać szansę walki dowiaduje się , że WSF ma problemy. Spore problemy... Po dwóch , może trzech miesiącach odbieram telefon! WSF is BACK! Przychodzi wreszcie ten moment na który czekam od dawna , od bardzo dawna. Dwulicowa świnia Jerycho vs Olympic Gold Medalist Kurt Angle o pas wagi ciężkiej WSF! Wychodzę na ring , staje oko w oko w rywalem ale sędzią jest przecież The Rock! Czy to może dziwić?!! Czy to może k***a mać dziwić?!!! Nic się nie zmieniło po dzień dzisiejszy! Nic, Zupełnie NIC! Tylko gdzie jest Montel ? Gdzie on jest?!! Uderzył się i zrobił sobie kuku...Eeeee coś mi tu nie gra! Zresztą nie ważne. Nie teraz. Pas TT odchodził na dalszy tor. Montel wiem , że gdzieś jesteś i dokładnie mnie rozumiesz. Nieważne! Czas zając się najważniejszymi sprawami. Więc tak Rock! Dokładnie tak jak myślałem , nie pomyliłem się , baa nie zwątpiłem nawet. Nie dałeś mi rady w ringu bo po prostu nie mogłeś! Nie byłeś wstanie. Twój spryt , twoje doświadczenie i co jedyna rzecz którą masz tyyy ,a ja niee...Znajomości w zarządzie pozwoliły ci doprowadzić do naszej obustronnej dyskwalifikacji! Rocky! Walcząc 20 minut NIE miałbyś żadnych szans, NIE ze mną! NIE w tym ringu! NIE teraz. Nie muszę ci niczego udowadniać ! Nie muszę! Wiesz dobrze , że stać mnie na wszystko! Nie cofnę się przed niczym, przed niczym! Na tyle walk ... Na tylu rywali ... Za to co pokazałem na macie , nie teraz! Nie teraz! Nie pozwolę Ci! Uparcie twierdzisz , że moje osiągnięcia przy twoich wyglądają blado, nawet nie wiesz o czym mówisz! Zdobyć medal , stać się najlepszym... Do tego dochodzi się latami! Popatrz sobie na takiego Zigglera , ledwo co pojawił się w federacji , a już ma szanse , co prawda ...Zerowe szanse , ale jest w umieszczony w karcie ME PPV! Rozumiesz to? Rozumiesz co nas odróżnia! Ludzie przychodzą dla ciebie? Kupują bilety? Tak , taak! Rocky masz rację! Robią to dla ciebie! A ty jak się im odwdzięczasz? No jak? Przegrywając z Jerycho w kilka sekund? Wielki The Rock, ulubieniec publiczności schodzi pokonany , straszne naprawdę! Jestem słaby , miałeś mi coś udowodnić ...Pokazać i cooo? Trzymałeś mnie jak najdłużej poza ringiem! Miałeś wygrać ale nie wygrałeś! Stary , chytry lis z ciebie i tyle. Hell in Cell Rocky! Hell in Cell! My obaj wraz z kilkoma innymi zawodnikami. Zawodnikaaaamiii? Chyba można ich tak nazwać... Ziggler? Nie znam gościa, nie wiem kto to jest. Nie wiem kim on jest. Zresztą nie ważne. Jest jednym z wielu i tak samo zakończy swój udział w ME Light in Darkness! Rocky , Ziggler , Jerychoooo-Temu panu damy spokój , on jest i tak bardzo nieszczęśliwy. Biedak stracił swój pas , kompani z firmy go opuścili , połowa rosteru poluje na niego . Chris , Chrisss , zobacz jak skończyłeś . Jedno słowo , o jedno słowo ,aż o jedno się prosi ŻENADA! Najpierw ja nie dawałem ci spokoju , potem Rocky dołączył do tego grona , a teraz pojawił się Edge !!!!!!

Czy tylko ja przesłyszałem się? Czy do mnie dotarły słowa , że osoba po której słuch zaginął dawno , bardzo dawno jest godna walki o pas WHC ??! Może mam już jakąś obsesje , może taak działa na mnie perspektywa drugiej szansy wybicia się ponad szczyt na ringach WSF... Na pewno tak jest, musi tak być... Inaczej ta miernota... Ten Edge... Co on sobie myśli! Wróci kiedy będzie chciał i co ? Zażąda walki o pas , zacznie świecić swoimi ślipiami przed zarządem i dostaje takie prawo? Coś jednak jest nie tak! Coś tu nie gra! Rzucasz wyzwanie Jerychooo, proszę bardzo! Walczcie! Łapska swoje trzymaj jak najdalej , jak najdalej od pasa championa! Byłeś pierwszym mistrzem , a kiedy to było? Kiedy to było! Kto o tym pamięta! Tyyy? I ktoś jeszcze? NIEEEEEEE! Przegrałeś swój pasek z Chrisem i co się stało wtedy... Znikłeś!! Przepadłeś!! Wystraszyłeś się!! Załamałeś się!! Pokazałeś że nie nadajesz się!! Udowodniłeś mi , Jerycho , Rockowi , Licie ... Całemu światu pewną istotną rzecz! Jesteś nikim!!! Edge!!! Jesteś nikim!!! Gdy przegrywasz załamujesz się!Uciekasz!! Tak zachowuje się tylko tchórz ,a nie mistrz! Prawdziwy mężczyzna umie spojrzeć prawdzie w oczy! Umie wyciągnąć wnioski... Ty tego nie potrafisz zrobić! Pokonałem szereg przeszkód , zmusiłem do poddania wiele gwiazd , odliczałem najlepszych! Gdzie to robiłem? Gdzie ja to robiłem?!!! Robiłem to na ringach WSF!!! Więc mr. EDGE!!! Zastanów się nad tym co mówisz! Nie chce wiedzieć co robiłeś , gdzie byłeś przez ten czas! Widać jednak jak na dłoni pewną rzecz... Straciłeś możliwość racjonalnego myślenia... Do tego zdążyłem zauważyć , że nie masz pojęcia co dzieje się z pasem WHC! Nie masz pojęcia! Zaskoczę cię wiesz... Jerychooo go nie posiada! Muuuuum Edge postradał zmysły...

You think you know me... Edge?!

Heeeeeeeeeeeeeeell in Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeell

Ziggler...Rock...Jerycho...Hogan...Edge!

Rock...Jerychoo...Hogan...Edge!

Rock...Jerychooo...Edge!

Rock... Angle!

Champion!

Kurt Angle will be...

...a NEW WSF WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION!!!

It's real! It's damn REAL!

3060878.jpg

विकिपीडिया छु अख वार्याहन ज़बानन मंज़ त॒ सारिन॒य विषयन पॆठ आज़ाद ज्ञानकोष बनाव॒नुक प्रॉजेक्ट. असि कॅर जनवरी २००१स मंज़ शुरुआत त॒ कॉशुर विकिपीडिया गव जून २००४स मंज़ शॊरू. वुनिक्यस छि ऍसय् कॉशिरिस विकिपीडियाअस मंज़ ३८१ मज़मूननन पॆठ कॉम करान. मदद सफ़स पॆठ गॅछ़िव त॒ Sandbox इसतिमाल कॅरिथ वुछिव ज़ि पानय किथ॒पॉठ्य् हॆकिव तॊह्य काँह ति मज़मून बदलॉविथ.

Tak , przed wami nowy Extreme Rules Champion Sheik Abdul Bashir. Oczywiście wasze państwo , wasz kraj był tak łaskawy , że po zdobyciu tego tytułu miałem przeszukanie w mieszkaniu w poszukiwaniu nielegalnej broni i innych prochów. Nic nie znaleźli a ja nawet nie usłyszałem przepraszam. Zero , nic , po prostu wejść rozrzucić wszystko w mieszkaniu i wyjść tak wasze państwo traktuje obcokrajowców.

नमस्ते शारदे देवि काश्मिरपुर्वासिनि |त्वामहम प्रार्थये देवि विद्य दानम च देहि मे |कॉशुर लेख॒नुक सारिव॒य खॊत॒ आसान तरीक॒ छु यि देवनागरी टाइपराइटर इस्तिमाल करुन. अथ मंज़ छि कॉशुर लेख॒न॒चि सारॆय मात्रायि.

अमि अलाव॒ हॆकिव तॊह्य् यिम॒ यूनिकोड एडिटर ति वरतॉविथ मगर कॉशिरि मात्रायि लेख॒नस गछ़ि हना दिकथ

Lecz przezwyciężyłem te znieważenia i stoje tutaj przed wami dzierżąc pas mistrzowski. Gdzie się podział Cactus Jack , gdzie się podział Rob Van Dam? Zawodnicy którzy z kretesem przegrali pojedynek ze mną? Rozumiem że schowali się gdzieś w swoich norach nie chcąc pokazać że człowiek ze wschodu pokonał dumnych wielkich Amerykanów.

ویکیپیڈیا میں اردو کے ३८१ تحاریر موجود ہیں۔ اردو زبان کی اس آن لائن فرہنگ علوم کے بنانے میں آپ بھی بہت آسانی سے ہمارے ساتھ شامل ہو سکتے ہیں، اس کے لۓ ارکان کے صفحے پر تشریف لائیے۔ مضامیں میں ترمیم کے تجربے کرنے کے لۓ ریت خانے میں

Pierwsze słowo mam tutaj do Kurta Angle , nie podobają Ci się powroty do federacji czy debiuty? Ukrywasz tylko swoimi słowami strach , strach przed tym że Ci powracający zastąpią Cię i nawet nie będziewsz miał okazji pożegnać się bo zostaniesz zapomniany , teraz spoglądasz na przyszłość WSF , czyli mnie. Życzę Tobie powozenia w piekle w celi bo się na pewno przyda.

کأم شروع ۔ ابھی ویکیپیڈیا میں اردو کے 314 تحاریر موجود ہیں۔ اردو زبان کی اس آن لائن فرہنگ علوم کے بنانے میں آپ بھی بہت آسانی سے ہمارے ساتھ شامل ہو سکتے ہیں، اس کے لۓ ارکان کے صفحے پر تشریف لائیے۔ مضامیں میں ترمیم کے تجربے کرنے کے لۓ

Ostatnie słowo skierowane jest do wszystkich którzy będą chcieli zdobyć ten pas. Nie jest to możliwe z łatwego powodu. Najpierw musicie przejść szereg licznych walk zanim zostaniecie zakwalifikowani do wartych uwagi i warci walki z takim mistrzem jakim jestem ja.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

m_3df382cae9154f619a255745e85451ea.jpg

My Namie is Dolph Ziggler...i jestem waszym przyszłym Wrestle Show Federation World Championem. Ładnie to brzmi prawda? Po wyeliminowaniu Kofiego Kingstona. Boom , Boom i nie ma Jamajczyka. Czemu się tu dziwić przegrał z najbardziej utalentowanym młodym zawodnikiem tej i ogólnie wszystkich federacji na świecie. Dolph Ziggler , zapamiętaj sobie to imię i nazwisko Kofi , bo ja Twojego na pewno nie zapamiętam bo co Ty zrobiłeś? Nic na prawdę nic nie zrobiłeś. Zakwalifikowałem się do Hell ina Cell match'u , wraz z takimi zawodnikami jak Kurt "chwalę się swoim medalem" Anglem , The "People's Ass" Rock , Chris "bez Firmy jestem nikim" Jericho oraz Edge. Edge , no popatrzcie, przypomniał sobie o WSF. Najpierw bawił się w hakera i wysyła swoje tajne kody a teraz? Teraz walczy w Hell ina Cell" o najważniejszy pas w federacji? Niech sobie walczy ja zamierzam go wygrać. Wygrałem walkę eliminacyjną , pokazałem na co mnie stać a Ty? Ty po prostu przyszedłeś i nie wiem czemu dostałeś tą walkę? Chyba tylko jeden JBL wie ale nam nie powie...

Kolejną sprawą jest powracający poraz setny do pro wrestlingu nieśmiertelny emerytowany Hulk Hogan. Witamy z powrotem Hulk , nikogo nie obchodzi że tutaj jesteś brother. Nikogo nie obchodzi ile razy byłeś mistrzem , czy jesz witaminy i czemu tutaj wróciłeś. Każdy będzie jednak bał się z Tobą walczyć , bo nikt nie chce mieć na sumieniu człowieka który ledwo chodzi a co dopiero chce walczyć na ringu. Pamiętasz w ogóle co to jest ring? Takie kwadratowe z linami dookoła? Pamiętasz jeszcze? Mam nadzieje że tak bo jak wejdziesz w ten kwadrat dostaniesz takie bęcki że popamiętasz do końca życia. Życzę Ci de facto powodzenia w Battle Royal , chciałbym osobiście Cię powitać na ringu podczas Pay Per View.

Ale kolejna sprawa to co my mamy za main event następnej Tuesday Night Boom. The Rock i Edge przeciwko Chrisowi Jericho i Dolphowi Zigglerowi. Nie potrzebuje żadnej pomocy by się rozprawić , ale Chris nie bierz tego do siebie , możesz przyjść popatrzeć jak to robią prawdziwi zawodnicy. A co do moich przeciwników to mogę powiedzieć tylko jedno , cytując jednego z nich oczywiście. Just Bring It

Time To Play The Game!

foty.png

(Myśli)

Battle Royal....nieźle się zapowiada....Uczestnikami Miz,Helms,Hero,Van Dam, HULK HOGAN ?? Co??

Jak pewnie wszyscy już wiecie na TNB odbędzie się Battle Royal o miejsce w Main Event Light in Darkness....Zdziwi was jak powiem że chce wygrać to 8-Man Battle Royal ? Nie sądzę, jestem pewny siebie dlatego że Po pierwsze: Nie widzę tam nikogo kto mógł bym i stawić czoła,

Po drugie : Jestem w świetnej formie,

Po trzecie, a po trzecie...nieważne..

Hulk Hogan legenda wrestlingu, człowiek przez którego ten sport został znany na całym świecie, człowiek który w swojej karierze pokonał człowieka który miał ponad 2.20m wzrostu i prawie 200 kg wagi, na stare lata wraca na ring....

Zapytam wprost po co ? Żeby przypomnieć się ludziom ? Podbić swój szacunek ?? A może dlatego że ostatnimi czasy twój żałosny programik Hogan Knows Best stracił na oglądalności ?? A co za tym idzie naszej ,,gwieździe'' zaczyna brakować pieniędzy....

Czy nie jest tak Hulk ??

Nie dziwie się, rozumiem no bo wkońcu wynajęcie dobrych raperów dla twojej kochanej córeczki, żeby ją na siłę uczynić piosenkarką kosztuje.

Dwa : Trzeba świetnie wyglądać chcąc mieć o 35 lat młodszą kochankę, chyba nie powiesz ludziom że utrzymujesz tak świetną formę bez żadnych wspomagaczy co ?

Ciesze się że zmierzymy się w Battle Royal,Dlaczego ? Bo udowodnię Ci że twoje czasy skończyły się już Dawno,Dawno Temu Hogan....Rozumiesz ??

TO NIE MIEJSCE DLA CIEBIE HOGAN !
pezetvi7.png

khali1205-2.jpg

مطالب الكبرى هنا. وتقول جاءت الى لسبب واحد و ص ف. هذا هو السبب وراء الباب ، و ص ف. مطالب العظمى لا ارى اي شخص هنا يمكن أن يعرقل له في سعيه للحصول على العنوان الرئيسي. كريس أريحا؟ الحافة؟ الصخرة؟ الهيكل هوجان؟ مطالب لا تستحق النظر فيها التنافس معه. ولكن اذا كانت تريد أن تقف في طريق البنجابية وتقول بحاجة إلى معرفة أن مطالب لا تنوي استخدام أية أسعار تذاكر مخفضة.

6484716-1.jpg

The Great Khali says: The Great Khali jest tutaj. Khali przybył do WSF z jednego powodu. Tym powodem jest WSF Title. Khali mówi, że nie widzi tutaj nikogo, kto mógłby mu przeszkodzić w jego dążeniu do głównego tytułu. Chris Jericho? Edge? The Rock? Hulk Hogan? Khali nie uważa ich za godnych rywalizowania z nim. Lecz jeśli chcą oni stanąć na drodze Punjabi Nightmare muszą wiedzieć, że Khali nie ma zamiaru stosować żadnych taryf ulgowych.

khali1205-2.jpg

وهو ما يمكن أن يظهر في وتقول ، ولكن الآن يأتي الوقت الذي تهيمن و ص ف. وتقول العظمى لا تخشى أحدا. وتقول سيكون تحديا لكل من وتقول و ص ف ، ولكن قد وتقول فكرة أفضل.

6484716-1.jpg

The Great Khali says: Po sukcesach w WWE teraz nadszedł czas na zdominowanie WSF. The Great Khali nie boi się nikogo. Khali mówi, że przyjąłby wyzwanie każdego z rosteru WSF, ale Khali ma lepszy pomysł.

khali1205-2.jpg

السبيل طالبا. في الواقع ، لا... العظمى السبيل يطلب إضافتها إلى لتخزين 8 مان باتل رويال في ليلة الثلاثاء القادم بوم. ومع ذلك ، إذا طلب أليس من الأفضل لا أحد يستمع إليها هنا لا يعرفون ما سيحدث. ليلة الثلاثاء القادم بوم. ومع ذلك ، إذا طلب أليس من الأفضل لا أحد يستمع إليها هنا لا يعرفون ما سيحدث.ليلة الثلاثاء القادم بوم. ومع ذلك ، إذا طلب أليس من الأفضل لا أحد يستمع إليها هنا لا

6484716-1.jpg

The Great Khali says: Czemu Khali nie miałby pokonać za jednym razem 8 przeciwników? The Great Khali zwraca się do General Managera WSF JBL'a z prośbą. Właściwie nie... The Great Khali żąda dodania go do składu 8 Man Battle Royal na najbliższym Tuesday Night Boom. Jeśli jednak jego żądania nie zostaną wysłuchane lepiej, by nikt tutaj nie wiedział co się stanie.

khali1205-2.jpg

في نهاية وتقول على وتقول أنه إذا كان أي شخص من أي وقت مضى لأنه يأتي في هذا السبيل ، ونأسف لذلك مؤلم جدا. وتقول تدمير كل منها بأن الوقاية منه وهو في طريقه الى اللقب ، و ص ف ، تلك الأيدي التي سبق لها أن دمرت العديد من النجوم من وتقول ، ألم وتقول المهمة ، وتقول لا يغفر.طريقه الى اللقب ، و ص ف ، تلك الأيدي التي سبق لها أن دمرت العديد من النجوم من وتقول ، ألم وتقول المهمة ، وتقول لا يغفر.

6484716-1.jpg

The Great Khali says: Na koniec Khali przypomnina wszystkim na backstage'u, że jeśli ktokolwiek wejdzie mu w drogę, pożałuje tego i to bardzo boleśnie. Khali zniszczy wszystkich, którzy przeszkodzą mu w drodze do WSF title, tymi rękami, które zniszczyły już wiele gwiazd WWE, Khali zada ból, Khali nie przebaczy.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

My name is Chris Jericho and i'm still WSF Champion... Mam gdzieś to co działo się przez ostatnie tygodnie, mam gdzieś to że odebrano mi pas mistrzowski. Pas nie jest wyznacznikiem mistrzostwa tylko symbolem mistrza. Można się bez Niego obyć... Zarząd postanowił pozbawić mnie tego symbolu, dlaczego? Bo wiedzieli że to jedyny sposób by zapobiec sytuacji jakie obserwowaliśmy wiele lat temu. To był jedyny sposób bym stracił pas, to był jedyny sposób bym nie trzymał pasa przez taki czas jak np. Hulk Hogan podczas pierwszego panowania. To był jedyny sposób by dać szansę innym zawodnikom, by pokazać im że WSF nie jest skazane na jednego mistrza... Ale wiecie co? To wszystko bzdura! Wciąż jestem i będe postacią numer jeden w tej federacji, w tym biznesie i całym pieprzonym świecie. Nigdy nie zostałem pokonany w pojedynku mistrzowskim - nikt nie odliczył mnie podczas championship meczy w tej federacji... Pasów tag zrzekłem się sam by skupić się na mistrzostwie federacji, mistrzostwie którego zostałem pozbawiony nie na ringu, ale przy biurku bez mojej obecności. Dla mnie i milionów Jerichoholics na całym świecie jasnym jest że wciąż jestem mistrzem... Z pasem czy bez Niego i am the champion!

Warto skupić uwagę na jednej osobie - Edge... Powróciłeś z serią głupkowatych filmików których celem było zastraszenie mnie. To typowe - gdy ktoś czuje się słaby i marny stara się zrobić wszystko by zastraszyć przeciwnika. Zamiast stanąć ze mną twarzą w twarz Ty chowałeś się po kątach by nikt Cię nie zobaczył. Do tego wciąż używach w rozmowach ze mną tych samych marnych argumentów. Poraz kolejny nie omieszkałeś wspomnieć o mojej jakże nieuczciwej wygranej na PPV gdy odebrałem Ci pas mistrzowski. I teraz muszę po raz kolejny przyznać Ci rację - jestem oszustem, wykorzystałem sytuację etc. etc. Ulżyło Ci już? Zapewne nie, pewnie znowu zaczniesz gadać o nieuczciwości i o tym jak bardzo mnie nienawidzisz... Powiedzieć Ci co jest nieuczciwością? Nieuczciwością jest powrót po dłuuugiej przerwie i dostanie prezentu od zarządu w postaci shota na pas WSF... W czasie gdy inni musieli ostro pracować by ich doceniono, Ty wlazłeś w tyłek komu trzeba i masz miejsce na ppv... I wiesz co? Mam to gdzieś czy wygrasz tą walkę czy nie... Pewnym jest że nie zostaniesz mistrzem - zostaniesz jedynie posiadaczem nędznego pasa który do niedawna reprezentował mistrzostwo. Jednak wraz z odebraniem mi go został on tylko gadżetem...

Co do następnej gali... Tag team mecz przeciwko Rockowi i Edgowi... Moim partnerem został Golph Cigled czy jakoś tak... Widać że chłopak ma potencjał, ale za grosz szacunku. Mówisz bym przyszedł popatrzeć? Nie rozśmieszaj mnie kiddo, ale skoro tak Ci na tym zależy to obejrzę ten mecz z szatni. W fotelu będę oglądał Twoją klęskę... Zawsze to jakiś pozytyw - jeden osioł na ppv mniej...

hulkhogan25.gif

Let me tell ya something Triple H, dude! Czy wiesz z kim Ty masz do czynienia, brother?! Czy wiesz, że rzucasz słowa na wiatr nie zastanawiając się do kogo mówisz? Czy Naprawdę jesteś aż tak tępy, żeby odnosić się w ten sposób do Hulk'a Hogan'a?! Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam się czym pochwalić! Przez 30 lat stawałem w ringu i pomimo kontuzji, urazów i uszczerbków na zdrowiu, których nabawiłem się walcząc robiłem to... a wiesz dlaczego? Robiłem to ze względu wszystkich Hulkamaniacs, którzy byli ze mną zawsze i wszędzie. Narażałem się na kalectwo. Ba! Narażałem własne życie dla tych ludzi i będę to robił dalej, because Hulkamania is still alive, brother!!!

You know something, brother... Sądzisz, że to nie miejsce dla mnie? Mylisz się, dude! Wszędzie gdzie pada sformułowanie wrestling, pada też nazwisko Hulk Hogan. Dostałem pracę w WSF na zawołanie! Chciałem być tu z moimi fanami i nie robiono mi z tego tytułu żadnych przeszkód, a wiesz dlaczego? Bo ja do czegoś doszedłem. Sam, dzięki ciężkiej pracy, wytrwałości i samozaparcia osiągnąłem wszystko co możliwe w tym biznesie. Wiem... może nigdy nie byłem mistrzem Hardcoru, IC etc., ale mówiąc „wszystko” miałem na myśli serca tych ludzi, którzy z tygodnia na tydzień przychodzą tu, siedzą 3 godziny na twardych krzesełkach i drą struny głosowe tylko po to aby ich ulubieńcy tacy jak choćby Ty czuli się pewniej w ringu. Jestem 12-krotnym mistrzem świata wagi ciężkiej, ale te tytuły nic nie znaczą w porównaniu z tym co daje mi doping milions of Hulkamaniacs, brother! Oczywiście Triple H zaraz wyskoczy tu i powie mi, że osiągnął więcej ode mnie. Powie, że był więcej razy mistrzem świata niż ja... BLA, BLA, BLA, BLA, BLA! Po pierwsze nie jesteś u siebie, nie jesteś już na swoim terenie, tu nie ma Twojego teścia, który Cię wybroni i da Ci Title Shot za namową Staphanie. O nie! To jest WSF, brother! Po drugie, przyznajmy się szczerze, czy osiągnąłeś te wszystkie sukcesy sam? Tak jak „The Immortal” Hulk Hogan. Czy kartą przetargową do tytułu mistrza był tyłek Steph?! Dopóki wrestling będzie istniał Hulkamania nie umrze nigdy, a Ty little dude, będziesz się musiał z tym pogodzić!

Jeżeli chodzi o „Hogan knows best” to powiem dla Twojej informacji, brachu, że ten show się już skończył, ale jak już może zauważyłeś na oficjalnej stronie WSF pojawił się zupełnie nowy, pierwszy w historii federacji internetowy show - „Red & Yellow Show”. W owym show postanowiłem podsumować nadchodzące Battle Royal... Uważasz, że Hulk Hogan nie ma szans? Czy sądzisz, że The Greatest Wrestler of all time nie miałby sobie poradzić w takim Battle Royal? Skoro tak Ci się wydaje to powiedz mi kto w 1987 roku podniósł legendarnego Andre the Giant'a? Kto na Wrestlemanii 7 pokonał Sgt. Slaughter'a? Kto rozwalił wielkiego Yokozunę w niecałe 3 minuty? I wreszcie kto skopał zadek Twojemu teściowi na Wrestlemanii XIX?! Odpowiedź jest prosta, man... HULK HOGAN! I jeżeli przypomniałeś sobie te wszystkie cudowne dla Hulkamanii chwile to powiedz mi teraz... dla kogo nie ma tutaj miejsca, brother?!

Tak się składa, że jestem dwukrotnym triumfatorem słynnego Royal Rumble Matchu i Battle Royal to jedna z moich ulubionych stypulacji. NOWHERE TO RUN, NOWHERE TO HIDE, Triple H! Nie tylko Ty poczujesz moc największego ramienia na ziemi, ale i inni uczestnicy Battle Royal, którzy sądzą, że mogą nakopać Hulk'owi Hogan'owi i zrobić przykrość Hulkamaniacs... ale nie przewidzieli oni jednego... HULKAMANIA WILL LIVE FOREVER!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

storm2.jpg

Debiuty, powroty, odejścia... jak moglibyśmy sobie wyobrazić wrestling bez tych trzech rzeczy? Nie moglibyśmy. Jednakże wiele osób przesadza. Wiele osób uważa, iż ostatnie Tuesday Night Boom było historyczne. Powrócili dwaj zawodnicy. W przypadku pierwszego... szczerze mówiąc mam to gdzieś. Nieważne, jak często Edge będzie mówił, że wygra WSF Championship już wkrótce, to i tak go nie wygra. Drugi przypadek jest już bardziej zawiły. Wraca 55-letnia... what the hell? 55 lat? Tyle lat ma mój ojciec. Tyle lat ma moja matka. Mój ojciec obecnie jest na emeryturce, spokojnie siedzi sobie w fotelu, popija wspaniałe oraz przepyszne piwko i ogląda w telewizji sukcesy swojego syna. Tak więc co jest z tą 'gwiazdą' wrestlingu? Hulk Hogan, what the hell is wrong with you? Brzydzę się tobą. Jesteś stary. Jesteś brzydki. Masz zmarszczki. Twoje ciało coraz częściej odmawia posłuszeństwa. W każdej chwili możesz dostać jakiegoś zawału i zasnąć, lecz już nigdy się obudzić. Czy jesteś na tyle głupi, by ryzykować i tak swoje niezbyt wiele warte życie dla występu w ringu? 'One more time, Hulk, one more time!' Słyszysz to cały czas. Jeszcze jeden raz zawalcz, jeszcze jeden mecz... Ludzie chcą tego. Rozum mówi ci, by odmówić, lecz serce wciąż chce słyszeć ludzi krzyczących, śpiewających twoje nazwisko. Lecz twoje serce, w przeciwieństwie do rozumu, nie wie, iż ci ludzie to idioci. Nie mają, co zrobić ze swoim życiem, więc przychodzą na gale i dopingują największych frajerów, największych loserów. Jednak ty, Hogan, jesteś nazbyt głupi. Kierujesz się sercem. Myślisz, że jesteś najlepszy. Myślisz, że nic się nie stanie. A tymczasem ryzyko się zwiększa. Tym bardziej, gdy jesteś w ringu z Jamesem Stormem. Popełniłeś błąd, Hogan, o tak. Przekroczyłeś pewną linię i stamtąd nie ma już powrotu. Zaatakowałeś mnie od tyłu. Kiedy ja chciałem zdobyć przewagę nad moimi przeciwnikami, ty postanowiłeś akurat wrócić i zacząć zgrywać wielkiego amerykańskiego bohatera. Uratowałeś nie lepszego od ciebie, a przede wszystkim niezbyt młodszego od ciebie, Stone Colda, a także Randy'ego Ortona. Próbuję odpowiedzieć sobie na pytanie, dlaczego to zrobiłeś, lecz po prostu nie mogę myśleć jak idiota. Jak ty, Hogan. Wiem, jak mi odpowiesz. Hulkamania is still runnin' wild, 20 inch pythons, hulkamaniacs, brother, the greatest wrestler in the world, yeah, yeah... same old shit! Przez 20 lat to samo! Ktoś powinien napisać książkę o tym zjawisku, że ci kretyni wciąż ci dopingują. Jesteś nikim więcej, niż głupim tchórzem. Sorry about your damn luck!

]Time To Play The Game !

foty.png

Hulk Hogan, Hulk Hogan, wiesz Hogan nie mogę Cie rozgryźć....

Dlaczego ??

Bo nie wiem po co wróciłeś do profesjonalnego wrestlingu......Dziadziusiu.....Myślisz że Ci ludzie którym kiedyś imponowałeś Cię jeszcze pamiętają ?? Myślisz że chcą Cię teraz oglądać ?? Odpowiedz jest prosta: NIE !

A wiesz dlaczego ? Bo profesjonalny wrestling poszedł do przodu,rozwinął się a ty zostałeś w latach '90 gdy modne były te lampasy które masz na sobie. Teraz ludzie mają zamiast Ciebie takie gwiazdy jak Chris Jericho,Randy Orton, czy choćby ja...a ty ? Nie dorastasz nam do pięt....rozumiesz ?? ROZUMIESZ??

Hulk nie oszukujmy się,proszę,bardzo proszę weź udział w Battle Royal, i odejdź na zawsze z ringu, nie stać Cię na to ? Czy to dla Ciebie za dużo ? Popatrz na Rick'a podjął prawdziwą męską decyzje że nigdy już nie stanie w ringu.Ty podejmowałeś takich 100 a żadnej nie wypełniłeś...Myślisz że swoimi ciągłymi powrotami imponujesz ludziom ?? Nie rozumiesz że wykupili te wszystkie pamiątki, te wszystkie koszuli i inne duperele dlatego że się nad tobą zlitowali...Chcieli pomóc starszemu panu który jest w potrzebie gdyż zdradził swoją jakże ukochaną żonę z przyjaciółką córki.....Śmieszne Hulkster chyba pomyliły Ci się rzeczywistości, to nie WM IX gdy pokonałeś Yokozune....

Wszystko to co robisz jest po prostu ŻAŁOSNE,

Z twoich wypowiedzi wynika że tak naprawdę Hogan jest niezniszczalny i choćby nie wiem co się działo i choćby nie wiem jakiej kontuzji doznał zawsze wróci,gwarantuje Hulk że sprawdzę to osobiście na najbliższym TNB.Udowodnię wszystkim powtarzam wszystkim tym którzy jeszcze wierzą że Hulk Hogan jest niezniszczalny i mimo 56 lat i że może stawić czoła takim jak ja,że się mylą i dzisiejszy wrestling nie potrzebuje takich staruszków jak ty Hulkster, ludzie pragną ryzyka siły, idealnej rzeźby,trudnych akcji, A Ty ? Co im zaproponujesz tego odgrzewanego Atomic Leg Drop'a którym im się już przejadł ? Ubierz jeszcze te lampasy i chustkę bo czym opatrzysz rany po walce ?

Myślicie że on może mnie pokonać ??

Wierzycie w To ?

HULK HOGAN !

You time is OVER !
pezetvi7.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...