Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

daivari_feature.jpg

ოშკი, X საუკუნის 50-60-იანი წლების ქართული ხუროთმოძღვრების უმნიშვნელოვანესი ძეგლი, სამონასტრო ცენტრი ისტორიულ ტაოში, თორთუმის წყლის მარცხენა მაღალ ნაპირზე, სოფელ ჩემლიამაჩში, ამჟამინდელ თურქეთის პროვინცია ერზერუმში. ოთხ დიდ ოშკი, X საუკუნის 50-60-იანი წლების ქართული ხუროთმოძღვრების უმნიშვნელოვანესი ძეგლი, სამონასტრო ცენტრი ისტორიულ ტაოში, თორთუმის წყლის მარცხენა მაღალ ნაპირზე, სოფელ ჩემლიამაჩში, ამჟამინდელ თურქეთის პროვინცია ერზერუმში. ოთხ დიდ კათედრალთაგან პირველი (იხ. სვეტიცხოველი, ბაგრატის ტაძარი, ალავერდი). ტაძარი ერთიანდება სამონასტრო კომპლექსში, შემორჩენილი სემინარია-სატრაპეზოთი და მცირე ეკლესიებით. ოშკი ძველი ქართული კულტურულ-საგანმანათლებლო კერა იყო ტაოში.

Rob Van Dam , ucieleśniasz wszystko czego nienawidzę w Amerykańskim narodzie. Pychę , dumę , zbytnią pewność siebie która zgubiła Ciebie w czasie walki. Wy Amerykanie potraficie tylko głośno kłapać dziobami i tak jak na Tuesday Night Boom pokazywać że silni jesteście tylko w grupie. W równej walce żaden z was nigdy nie miałby szans z kimś mojego pokroju. Czy w równej walce wasz rząd , wasz prezydent boi się przegranej ze strony wschodu. Dlatego właśnie Wy amerykanie czujecie się tacy silni tylko wtedy gdy jesteście w grupie. Mówicie o równości rasowej , o pokoju , o przyjaźni a gdzie Ona w waszym kraju jest? Codziennie mniejszości narodowe ukrywają się po domach bojąc się że zaraz zarobią kulkę w łeb przez jakiegoś psychicznego który z łatwością może kupić broń i strzelić do niewinnego dziecka. Gdzie wtedy są Ci prawi i sprawiedliwi?

კომპლექსის მშენებლები ყოფილან ტაოს ბაგრატიონები, ადარნასე III კურაპალატის შვილები — ბაგრატ ერისთავთერისთავი და დავით მაგისტროსი (იგივე დავით III დიდი კურაპალატი). ტაძრის არქიტექტურა იმეორებს მისი წინამორბედების სახასიათო მოტივებს და უფრო გამდიდრებული და გართულებული სახით წარმოგვიდგენს მას. ოშკის ტაძარი აგებულია საგანგებოდ ამოყვანილ სუბსტრუქციაზე, რომელშიც

Na wczorajszej gali Sheik Abdul Bashir pokonał ulubieńca Amerykanów Rob'a Van Dam'a. Pokonałem go ponieważ byłem sprytniejszy , mądrzejszy i lepiej oceniłem sytuację. Wykazałem się czymś czego większość Amerykanów nie ma...rozumem. Teraz muszę zwrócić się do General Managera. Jeśli pokonałem no.1 contendera czy nie powinienem to właśnie ja walczyć o Extreme Rules Championship?

სამარხებია მოწყობილი. ტაძარი წარმოადგენს ტეტრაკონქს, თავისუფალი გუმბათით. ტაძრის ჯვრისებრი მოხაზულობა შენარჩუნებულია გარესახეშიც, თუმცა აფსიდების სიმრგვალე არ ვლინდება, მოქცეულია რა

Jeśli nie dostanę tej walki to znaczy tylko jedno. Że dyskryminacja na tle narodowym dotarła też na ringi i nie ma czego tutaj szukać prócz zniszczenia kilku zawodników pokroju RVD czy Cactusa.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

SantinoMarellaBethPheonixastheICand.jpg

(Santino wchodzi na backstage)

Echem…Na następnej gali będę walczyć o 1 contender do pasa IC . It’s stupid! Ponieważ ja ,Santino Marella jestem bez konkurencyjny do tego pasa i wszyscy wiemy ,że to ja będę 1 contender .

Mam tu doczynienia z James’em Storm’em . Nie miałem nie przyjemności z tobą walczyć ale widać ,że pasujesz do stone colda .Też jesteś pijakiem który żłobie to piwo i udaje kowboja który ujeżdża konia na biegunach … Ale to ,że pasujecie do siebie to nie znaczy ,że będziecie ze sobą walczyć bo nie wiem czy wiesz niedoszły kowboju ,że przeciwieństwa siebie przyciągają i tutaj nie będzie wyjątku ! Bo gentelman zmierzy się z pijaczyną a ty James będziesz mógł tylko po walce ze smutku wypić to swoje piwo ze stone coldem bo pokonam was obydwu ,najpierw ciebie a później stone colda !

Zamiast walczyć przeciwko sobie powinniście być razem w Tag teamie ,mogę wam zarzucić kilka nazw ponieważ nie tyko jestem świetnym facetem do towarzystwa ale także umiem świetnie komponować nazwy (Santino wygląda jakby był z tego dumny ale publiczność przed telewizorami śmieje się z niego) Może „Beer sucker” albo coś z Włoskiego ? Ale nie będę się męczył nad nazwą dla tak dwóch beznadziejnych ludzi .James Storm … widzę ,że chyba jakaś klątwa ciąży na mnie i muszę walczyć z takimi „pijakami” . Jesteś pewnie z jakiejś patologicznej rodziny i teraz czerpiesz przykład od swojego ojca ,ale Santino nic na to nie poradzi zdarzają się też tacy ludzie …

Czy ty czytałeś kiedyś jakąś książkę , lekturę czy chodziłeś w ogóle do szkoły ? Jeżeli nie to mam specjalną książkę o twojej ulubionej tematyce ,którą możesz sobie poczytać ze Stone Coldem ,jeżeli w ogóle umiecie czytać ( Santino wyciąga książkę a na okładce pisze „Tyskie vademecum piwa” Haha ! Pewnie świetnie trafiłem bo Piwo to twoja pasja .Santino nie wie czego tacy ludzie się rodzą ,dlaczego nie wszyscy są tacy jak ja ,ale musi być ktoś wzorem do naśladowania dla innych …

Udajesz kowboja ,chyba nie znam nikogo kto chciałby udawać śmierdzącego końskimi odchodami jakiegoś niemytego rolnika .Ja jestem z pięknego miasta w którym wszystko jest a ty nawet nie miałeś się w czym umyć i gdy byłeś mały twoja matka ganiała cię na pole .Kolejny raz muszę powtórzyć zdanie „Nie wiem czego tacy ludzie się rodzą” Nie masz ani wspaniałej kariery ,mieszkasz na wsi jedyne co możesz mieć to ten pas ale ja stanę ci na przeszkodzie i po walce nic się nie zmieni ,ja będę miał wszystko a ty nic

Haha ,You stupid … Chcesz żeby Stone Cold do ciebie zadzwonił ,ale raczej się nie dodzwoni ponieważ tacy ludzie jak ty czyli „wieśniacy” nie mają telefonu (santino się śmieje)

Do zobaczenia na gali Kowbojku

f6dfb83c87.png

storm.JPG

Yeah, man, it's damn funny, isn't it? No man, I'm serious, popatrz tylko na tych ludzi. Śmieją się, udało ci się, przyjacielu, rozśmieszyłeś ich. Jednak to chyba nie jest to o co ci tak dokładnie chodziło, nie? No tylko popatrz na nich, śmieją się z ciebie, robią w gacie, nie mogą ustać, bo zobaczyli ciebie. Wiesz co? Powinieneś być zakazany, bo po prostu to, jak wyglądasz i to, co mówisz, jest tak zabawne, że... no nie mogę! (James zaczyna się histerycznie śmiać) Alright, wydaje mi się, że mi przeszło. Damn, nie wiem, jak ja stoczę z tobą tę walkę na następnym Boom, nie będę mógł ustać na twój widok...

No to teraz przypomnijmy sobie co o mnie powiedziałeś. Pamiętam, że najechałeś na moją rodzinę, moje miasto, dom, mój styl życia... To już nie jest śmieszne. Czy naprawdę nie miałeś już pomysłu, co powiedzieć, więc zacząłeś najeżdżać na moją rodzinę i dom? I love beer! Mogę powiedzieć, że piwo to moje... hobby, tak! Nie wiem, co ci w tym przeszkadza. Nie masz pieniędzy, by łyknąć trochę smacznego piwka? Boisz się, twój chłopak ci zabrania?

Dammit, mógłbym tak gadać, i gadać, i gadać, i zbijać twoje zasrane argumenty, ale to wszystko, co powiedziałeś, to jeden wielki piece of trash! Nie mam zamiaru tego słuchać, ani się do tego jakoś ustosunkować. Jesteś kompletnie niegroźnym makaroniarzem i nie masz żadnych szans w pojedynku ze mną. A gdy jeszcze połączyłem siły z Kurt'em Angle'em i M.V.P., największymi championami w WSF, to nie masz cienia szansy na to, by coś mi zrobić. Tak więc: SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

P.S. Aaa byłbym zapomniał... dzięki za książkę, na pewno z chęcią ją przeczytam.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

72eb4d9157c74a62.jpg

Walls Of Jericho...

Panie i Panowie... Przyszedłem tutaj aby powiedzieć Wam kilka słów o tym co mogliście zobaczyć na ostatnim TNB...

[Na telebimie zostaje pokazana końcówka gali gdy Chris Jericho przerywa speech GM'a. Zostaje również pokazany moment dołączenia Ortona, Austina i HHH do World Champa]

Tak... Zapytacie - co to było? Odpowiem Wam że to był początek czegoś wielkiego... Początek pewnej ery w historii wrestlingu - Naszej Ery... Na Waszych oczach po raz pierwszy ever mieliście okazję zobaczyć najpotężniejszą stajnię jaka kiedykolwiek istniała. Zapomnijcie o DX, zapomnijcie o nWo, zapomnijcie o Evolution... Teraz nadszedł czas na coś o wiele lepszego... Nadszedł czas na Firmę... [cheer]

Zapytacie - czym jest Firma? Odpowiem Wam - jest to zespół wybitnych jednostek... Jednostek które postanowiły działać razem ku wspólnej chwale, ku wspólnemu dobru... Nieskromnie powiem że miałem wizję założenia Firmy już od bardzo dawna. Jednakże cały czas coś mi przeszkadzało - na początku był to obecny GM a wtedy mój tag partner The Rock[cheer]. Nie wiem z czego się tak cieszycie[lekki heat]... Nevermind... W pewnym momencie miałem zamiar wtajemniczyć Go w Moje plany, jednak uznałem że to jeszcze nie jest dobry moment... A potem, potem zdobyłem to cacuszko[Chris przy cheerze publiki poprawia pas na ramieniu] . I ponownie zacząłem myśleć o stajni, jednak wtedy nie było na to czasu - wszyscy jak oparzeni zaczęli krzyczeć o tilte shota... Nie było sensu nawet próbować... I w końcu jak mówi przysłowie do trzech razy sztuka... Przełomowym momentem była poprzednia gala - najpierw okazało się że nowym GM został Rock[cheer]... Na tej samej gali Rock ogłosił że jeśli przegram walkę w me to za tydzień będę bronił mojego tytułu... Powiedziałem sobie "Ok, wygrana razem z Austinem nie powinna być trudna..." I rzeczywiście byliśmy o włos od zwycięstwa, jednakże pod koniec walki ktoś Nam przeszkodził i niestety przegraliśmy... Tym kimś był AJ Styles[heat], żaby było zabawniej to On dostał tilte shota... Na sam koniec szanownym Pan GM poczęstował mnie swoim finisherem[lekki heat]...

Właśnie wtedy uznałem że nadszedł dobry moment - bo skoro wszyscy działają przeciw mnie w parach czy też większych grupach, to czemu Ja nie mogę zrobić tego samego?[cheer]. Pierwszym do którego się zgłosiłem był Austin... Wyjaśniłem mu co i jak i zapytałem "Co Ty na to Steve? Idziesz no to?" Wiecie co mi odpowiedział? [WHAT!?] Powiedział "Heel Yeah Chris!"[cheer] Kolejny na liście był Hunter - po długiej rozmowie zapytałem Go "Are You ready Hunter?" usłyszałem "Chris i got 2 words for ya..."[suck It] Powiedział "I'm On"[heat] Ostatni na mojej liście był Randy Orton[heat]... Nie wiem co od Niego chcecie, z resztą nevermind... Randego przekonywałem bardzo długo, na początku mówił ze się zastanowi etc. etc. aż w końcu zapytał mnie "Dlaczego Ja Chris? Dlaczego nie weźmiesz jakiegoś ulubieńca fanów?" Powiedziałem mu "Randy... Tu nie chodzi o to kto kogo lubi - mamy wspólny cel podbić federację. Więc skoro mamy ten sam cel, to dlaczego nie mamy dążyć do tego razem?" Randy uśmiechnął się i pokiwał twierdząco głową... Wiedziałem co to oznacza... To było zamknięcie pewnego etapu... I jednocześnie początek Firmy[lekki cheer]

Na koniec zwracam się do całego rosteru WSF... Będzie to rada... Już jakiś czas temu w kinach pokazali trzecią część Terminatora... Film może nie był wybitny, ale dało się Go przełknąć... W tym filmie zawiera się jednak dobra rady dla Was... Kto oglądał ten pamięta jedną z ostatnich scen - gdy ten młody koleś razem ze swoją dziewczyną dotarli do bunkra gdzie mieli zniszczyć tą cała maszynerię która sterowała rakietami. Gdy już dostali się do środka chłopaka olśniło i wypowiedział bardzo ważną kwestię, leciało to jakoś tak "My nie mieliśmy tego zniszczyć - My mieliśmy to przetrwać". I to właśnie rada dla Was moi drodzy - nie starajcie się zniszczyć Firmy bo to niemożliwe, lepiej ukryjcie się w kącie i liczcie na to że damy Wam spokój... [cheer]

I'm the king of my world...

TIME TO PLAY THE GAME !

triplehsy0.jpg

Panowie i Panie,jak już powiedział Chris,w WSF wytworzyła sie pewna grupa osób które mają pojecie o co w tym wszystkim chodzi,grupa która wie czego chce i mogę was zapewnić że będzie do tego dożyć nieustannie,aż osiągnie założone sobie cele.Spytacie czemu Chris musiał mnie tak długo żebym wstąpił do FIRMY,odpowiedz jest prosta;za czasów WWE byłem w dwóch najlepszych stajniach,chodzi mi tutaj o DX,oraz Evolution.W obydwóch poznałeś świetnych wrestlerów,oraz wspaniałych przyjaciół.Nie jedno krotnie podbijaliśmy całą federacje,można powiedzieć rządziliśmy nią,i właśnie stąd moje wątpliwości czy FIRMA będzie wstanie przynajmniej dorównać EVO i DX.Długo naprawdę długo rozmawialiśmy z Y2J o FIRMIE.Nie przespałem WIELE NOCY myśląc czy w to wejść,i wkońcu z moich ust padły wszystkim dobrze znane słowa :

Are You ready Hunter?

"Chris i got 2 words for ya..."

Stało sie,FIRMA wchodzi w życie WSF czemu jestem pewnie że odniesiemy wkrótce sukces ??Bo w szeregach FIRMY są NAJLEPSI Z NAJLEPsZYCH ,ludzie którzy wiedzą o co chodzi w tym Biznesie,mam tutaj na myśli:

Y2J Chris Jericho

Stone Cold Steve Austin

Legend Killer Randy Orton

King of KING Triple H

Czy już czujecie strach ?? Właśnie zaczęło sie coś czego już nikt nie jest w stanie powstrzymać,

Are YOU READY ??

pezetvi7.png

Ron Killings na swoim blogu napisał:

Witam moich wszystkich fanów. Po tym co zrobili mi Kurt Angle, MVP i James Storm, zostałem w domu. Co wy sobie myślicie? Na szczęście The Rock wie co dobre i walkę o pasy dostaniemy już na Tuesday Night Boom! Tak, na tej gali napewno odbierzemy wam pasy, kto wie może nawet Huricane nam pomoże. Teraz pare słów to Hurricane'a, dzięki za pomoc stary. Wiem, że bierzesz udział w tej tag teamowej walce, ale nie masz partnera.... Wiesz co, może go nie szukaj i poprostu dołącz do mnie i Goldberga? Co ty na to? Skoro jesteś Super-bohaterem. to pomóż nam dobrym ludziom w pokonaniu, tych fałszywych mistrzów. Na TNB byłem bliski wygranej ale przez tą ich grupę chodzących SKU*$@)@*$^%. Tak mówię do was! Hurricane wierzę, że Firma stanie po naszej stronie. Mamy już dwie stajnie MVP/ Angle/ Storm i Firma. A co z nami? Ja, Goldberg i Hurricane. Może i my założymy stajnię. Obgadam tę sprawę z kumplami i wynik tej sprawy poznacie wkrótce. Czeka was wiele niespodzianek, czekajcie na nie. Mówię poważnie, szykuje coś specjalnego... Jestem wściekły więc... Be ready.

ron-killings.jpg

52857507.jpg

...Nie mogę w to uwierzyć! Co to ma wszystko znaczyć?! Championi biegający po hali i robiący wszystko co im się podoba? What's up with that ?! Gdzie jest GM? Gdzie jest ochrona, kiedy jest potrzebna? Nikt nie potrafi zaprowadzić porządku w WSF? Czy po prostu wszyscy się boicie obecnych tag-team champ'ów? Wygląda na to, że...WSF need Super Hero! Tak się dobrze składa, że znam jednego. Nie! Nie mówię tutaj o panie złotym medaliście, który poniża nas Super Bohaterów, nosząc przydomek American Hero. Mówię tutaj o prawdziwym super bohaterze...o gościu, który walczy ze złem i nigdy się nie poddaje. Tak! Mówię tutaj o waszym Hurricane'ie. Podczas ostatniej rozmowy z naszym General Managerem The Rockiem, powierzył mi bardzo ważne zadanie.

Pamiętam jego słowa: Ty zielona latarnio! Jesteś ostatnią nadzieją tej federacji! Jesteś jedyną osobą, która może pokonać niepokonanych. Ufam tobie, dlatego sam dobierz sobie partnera! Hurricane, jeszcze jedno...proszę...ratuj mnie!

Ja mu odpowiedziałem: Nie poddawaj się chłopcze! Kiedy jestem blisko...zawsze jest nadzieja!

Sami rozumiecie. Nie mogłem mu odmówić. Jestem tutaj, aby bronić takich osób. Muszę dbać o tych, którzy cierpią i za wszelką cenę pokonać zło. Zło w każdej postaci, a konkretniej...muszę pokonać Kurt'a Angle'a i MVP. Zdobędę te pasy, ale nie dlatego, żeby zdobyć chwałę. Zrobię to, żeby odebrać je złu. W następnej walce udowodnię. Udowodnię to, że obecni TT Championi nie zasługują na pasy, które posiadają.

Wiem, że będą oszukiwać i łamać wszelkie zasady, żeby utrzymać swoje pasy, ale nie winie ich za to. Na ich miejscu też bym się bał The Hurricane'a, bo jeszcze nigdy nie przegrałem w uczciwej walce.

A teraz najważniejsza część mojej przemowy. Jak wszyscy dobrze wiecie. Tag-team match wymaga tego, aby drużyny składały się z dwóch osób. Dlatego z tego miejsca muszę prosić was o pomoc. Potrzebuje tag-team partnera. Chcę uniknąć sytuacji z mojego pierwszego tag-team matchu gdzie do mojej drużyny został przydzielony zdrajca. Dlatego ostrożnie go dobiorę. Tak jak Batman...ja także potrzebuje pomocy Robina!

Jeśli chodzi o twoją propozycję dołączenia mnie do stajni...moja odpowiedz brzmi nie! Nie wiń siebie za to R-Truth...bardzo was szanuję, ale żeby osiągnąć swoje cele...muszę pracować sam. Oczywiście ta sytuacja jest wyjątkiem, bo tutaj jestem zmuszony posiadać tag-team partnera...

rmsig3.png

2483_1.png

i hear voices in my head

the council me

they understand

they talk to me!

588a33906e32a739.jpg

Na ostatniej gali, a mianowicie pierwszym Tuesday Night Boom, mieliście okazje zobaczyć początek czegoś co odmieni oblicze dzisiejszego WSF..

Czegoś co przemówi wam do waszych mózgów..i pomoże wam zrozumieć, że w waszej ukochanej federacji do władzy doszła nowa, lepsza..można powiedzieć doskonała siła..

Wiem, że nie wszyscy są tutaj rozgarnięci..jednak musicie wbić to sobie na zawsze do swoich łbów, że z Firmą nie ma żartów..to nie jest jakiś "fan club miłośników parówek", chociaż Kurt i MVP nawet na takie miano nie zasługują..

Już na najbliższej gali, będziemy mieli okazje, razem z Hunterem pokazać kilka argumentów, które tylko potwierdzą tezę, że nikt nie jest w stanie nam zagrozić..Jeśli jednak ma taki zamiar..Zostanie boleśnie wyprowadzony z błędu..Stanie się tak, dlatego że Firma to maszyna..Maszyna zaprogramowana na wygraną..I czy wam się to podoba czy nie..ja Legend Killer uroczyście oznajmiam, że nadeszły czasy naszego panowania i nie zmieni tego nawet Kurt ze swoim czekoladowym medalem, razem ze swoim przydupasem Piętaszkiem..czy jak kto woli MVP..co jednak powoduje u mnie niepohamowany śmiech, że ktoś tak nieudaczny, każe tak na siebie mówić..

Czyżby już nie pamiętał swojego pamiętnego i jakże śmiałego wyczynu? Może nie chcesz pamiętać jak blisko byłeś pobicia wining streaku Undertakera..? Ale jest jednak jedno ale..Chyba coś ci się pomieszało i zapomniałeś, że Deadman wygrywał, a ty zamiatałeś tylko swoją czarną dupą ring, przegrywając co się da..Nie martw się nie jest mi przykro...

d330ce6d6dc8fff6.jpg

Doskonale wiesz jak blisko wygranej byłem podczas naszego ostatniego spotkania..Gdyby nie Kałboj i ten łysy, który powinien dorabiać sobie jako bramkarz na obskurnych imprezach, to wyszedłbym zwycięsko i po RKO Legend Killera odechciałoby ci się pajacowania na ringu..

Jednak nie martw się..Już za tydzień znowu się spotkamy i postaram się, żebyście razem z Kurtem zapamiętali to nasze starcie do końca życia..

Na koniec chciałbym zaspokoić waszą ciekawość..Pewnie dziwicie się jak udało się Chrisowi namówić Legend Killera..Nie było to trudne..Widziałem, że jest to dla niego ważne i że jest w stanie do wielkich poświęceń by zrobić w WSF porządek..i pokazać tym, którym uważają się za wielkich jak naprawdę nisko są w całej wrestlingowej hierarchii..
Edytowane przez Gość

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

youthinkdotcom_3192261_29595.jpg

(Słychać Theme Jeffa wbiega... )

Witajcie!!

Hurricane oraz osoby które Tobie pomogły Respect.Triple H jak możesz zawsze bronić się tym młotem nie dajesz rady przeciwnikowi to się poddajesz a nie bronisz się młotem, bo pewnie myślisz że inny widzą Ciebie jako wygranego mimo sędziowskiego werdyktu .Jestem ciekawy co byś zrobił Triple H gdyby ktoś Ciebie tak zaatakował.Pewnie powiedziałbyś że mimo tego że padłeś od ciosu broni to i tak wygrałeś przez DQ .Pamiętaj że mimo takiego ataku możliwe że i tak by Ciebie taka osoba pokonała albo tu przypominam mecz na ostatniej gali gdybyś nie wyciągnął twojego ulubionego młota to pamiętaj że mógłbyś to wygrać o przepraszam zapomniałem to Triple H jak boi się o przegraną to młotek jest ostatnią deską ratunku ... (Heat publiczności) a to co zrobili TAG TEAM CHAMPIONI pozostawię bez komentarza...

Hurricane szukasz TAG TEAM partnera masz mnie!Wież mi nie zrobię Tobie żadnego podstępnego numeru. Mamy w większości tych samych przeciwników.Więc proszę przemyśl moją propozycję...

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

300px-BigShowPortrait.jpg

HEJ HEJ! czy ktoś tu zapomniał o Panu który zwie się THE BIG SHOW!?

Chętnie mu o sobie przypomnę! Po kiksie z tym nieudacznikiem The Hurricane, który jakimś cudem jest ostatnio taki dobry, musiałem na chwilę zniknąć i przemyśleć pewne sprawy.! Teraz wracam! Pełny sił i zapału! Skopać tyłki niektórym zawodnikom, to moje marzenie!

A więc wszyscy niedowiarkowie, którzy mówiliście o wielkiej przegranej, o odejściu Big Show'a, strzeżcie się!

Ale powracam tu nie tylko poskładać paru kolesi, chciałbym przesunąć się trochę dalej, i wreszcie odnieść jakiś sukces solo. Męczyły mnie te Tag Teamy, nie mogłem pokazać swoich umiejętności. Teraz wracam, zamierzam pokazać na co mnie stać i udowodnić jak wszyscy niedowiarkowie mylili się co do mojej osoby! A więc proszę o bookera o jak najszybszy pojedynek, abym mógł udowodnić jak bardzo się zmieniłem.

(troche schudłem) :)

rvwzyx.jpg

goldberg.jpg

Kurt , Kurt , Kurt tak jak myślałem okazałeś się nic nie wartym tchórzem który boi się stanąć ze mną w oko w oko . Ze starym dziadkiem się boisz walczyć jak sam mnie nazwałeś . Wiedziałeś ze w walce one vs one nie wygrałbyś ze mną i stchórzyłeś ... a szkoda bo myślałem ze stworzymy walkę która będzie ozdobą tej gali . Ale nie bo ty oczywiście stchórzyłeś . Atakując mnie ze swoimi kumplami myślałeś ze pokażesz wszystkim swoją wyższość nade mną ale Kurt niestety ci się nie udało . Każdy tutaj myśli o tobie że jesteś tchórzem bez wyjątku czy to jest Hurricane czy Big Show oprócz twoich chłopców . Twoje małżeństwo się rozpadło . Hmm ciekawe czemu może wolisz chłopców Kurt ??? Lepiej będę się trzymał od ciebie z daleko razem z pasami które mam nadzieje ze zdobędziemy na następnej gali wraz z R-Truth. Będziemy musieli pokonać tchórzliwych mistrzów którzy boją walczyć pojedynczo .Walki 3 na 1 nie przynosi wam chwały . Na wczorajszej gali pojawiła się nowa stajnia której liderem jest Jericho . W tej stajni upatruje ludzi którzy zrobią z wami porządek mówię tutaj o Stormie , M.V.P i liderowi tej zgrai tchórzy Kurcie Angel'u raz na zawsze , a jeśli trzeba będzie to stanę po ich stronie bez wahania .

w1puet.png

0330993826gp6.jpg

(Na ringu stoi już Steve z mikrofonem w reku mikrofon. Po chwili zaczyna jednak chodzić w kółko, po czym się zatrzymuje)

You know ... jest tu coś śmiesznego ...

What?!

Od samego początku jedynym moim celem w tej federacji, było właśnie zdobycie wszystkiego, co dało by sie tu zdobyć ....

What?!

WSF Intercontinental Title

What?!

WSF World Title

What?!

Tag ... wait ...

What?!

Wait for a secend ...

What?!

Tu sie pomyliłem, bo raczej nie miałem zamiaru nawet ubiegać się o coś tak nieznacznego ...

What?!

Chodzi jednak tutaj o to ....

What?!

.... o to że to wszystko chciałem zrobić samodzielnie....

What?!

Na żadną pomoc nie liczyłem....

What?!

żadnej pomocy bym nie żądał....

What?!

I żadnej pomocy bym nie przyjął....

What?!

Były propozycje utworzenia jakiejś tam punk ass team ...

What?!

Ale za każdym razem odmawiałem, couse wiedziałem że wszystko co chciałem tutaj zrobić mógłbym dokonać bez większego problemu, bez pomocy kogokolwiek ....

What?!

Jednak wiecie co sie stało i wiecie już dlaczego ....

What?!

Powstała Firma i tego juz się cofnąć nie da ...

What?!

Zadajecie sobie pytanie, czemu właśnie ten ....

What?!

The Rattlesnake...

What?!

Son of a Bitch ...

What?!

Stone Cold Steve Austin dołączył do obojętnie jakiej frakcji ...

What?!

I tutaj właśnie jest błąd w waszym myśleniu, ponieważ to nie jest obojętnie jakaś tam frakcja ....

What?!

To jest Firma....

What?!

Najbardziej dominująca frakcja w świecie wrestlingu, jaka kiedykolwiek powstała ....

What?!

I jaka kiedykolwiek powstanie ....

What?!

To jest tylko zapowiedź nowej ery ...

What?!

Nowego czasu dla wrestlingu ....

What?!

Bo o to czterech, jednych z najbardziej dominujących wrestlerów w historii tego biznesu połączyło siły ...

What?!

W spólnym celu jakim jest....

What?!

No jakim jest ...?

What?!

Opanowanie największej federacji WSF i przy okazji skopanie kilku zadów zakompleksionym durniom ....

What?!

And that is the bottom line....

What?!

Już na wstępie zdeptaliśmy wszystkie inne namiastki frakcji...

What?!

Już na wstępie Firma opanowała tę federacje....

What?!

Juz na wstępie rozgromiliśmy każdego wrestlera ....

What?!

I już na wstępie staliśmy sie najbardziej dominującą grupą jaka stąpała po jakiejkolwiek federacjii....

What?!

Zadebiutowaliśmy na ostatniej gali BOOM! ...

What?!

W ostatnich minutach gali ....

What?!

Równie dobrze mogliśmy to zrobić okaleczając GM WSF The Rocka....

What?!

You see Rocky ....

What?!

Firma to coś więcej niż banda niepowstrzymanych osiłków....

What?!

Jest to zobowiązanie, które zmusza nas do obrony każdego z naszych członków ....

What?!

Widzisz ze mną i z HHH w tej federacjii było nie za dobrze...

What?!

Wiele razy sie nie zgadzaliśmy, co doprowadziło Triple H do przegranej na pierwszej gali WSF...

What?!

Ale teraz ...

What?!

Ale teraz jeśli widział bym kogoś kto okłada pracownika naszej Firmy ....

What?!

I choćbym go nie wiem jak nie na widział ...

What?!

Za przeszłość ....

What?!

Za głupote....

What?!

I za brak niesubordynacji ....

What?!

To musisz cholera wiedzieć, że tak czy siak Stone Cold nie zamierza sie temu przyglądać....

What?!

Po prostu wpadnę na ring i zniszczę tego pędraka, który postanowi z nami zadrzeć...

What?!

I to nie ma dla mnie znaczenia czy to zrozumie....

What?!

Jeśli trzeba będzie to Stone Cold z wielka chęcią te czynność powtórzy ....

What?!

I będzie ja powtarzał do momentu aż ja zrozumie ...

What?!

Wiesz dlaczego Rocky...

What?!

No wiesz....

What?!

Bo w naszej federacji jest zero kur*a szacunku ....

What?!

Rozumiesz .....

What?!

Zero kur*a ....

What?!

Couse Stone Cold said so ....

What?!

To samo tyczy się pewnej parki, która od jakiegoś czasu z zazdrością wpatruje się w przedmiot, który czyni mnie Championem ....

What?!

James Storm i Santino ....

What?!

Yes guys teraz wy się rozpierdo*cie , a następnie to ja dam wam ostry wpierd*ol na Born of the Hero, które zbliża sie do nas wielkimi krokami (cheer publiki) ....

What?!

Jesli o mnie chodzi, to nic nie staje na drodze, abyście obaj dostali równocześnie wpieprz na tej samej gali....

What?!

Sorry, ale muszę to przyznać ....

What?!

Jednego z was bardziej lubie ...

What?!

Tak James mówię tu o tobie ...

What?!

Od początku cos tam pokazywałeś ....

What?!

Od początku również bardzo mi siebie przypominałeś ...

What?!

You know junior ....

What?!

Beer .... yes beer ....

What?!

Napój Bogów ....

What?!

Nektar życia ....

What?!

Dla niektórych treść, a dla niektórych rozrywka ....

What?!

I think that you home boy like beer ....

What?!

Yeahhhhhh....

What?!

Ale czy to zmienia fakt ....

What?!

...że i tak Stone Cold Steve Austin ....

What?!

Do końca pozostanie mistrzem ....

What?!

No James .....

What?!

Ale jednocześnie czy to oznacza, że prędzej czy później zmuszony będę do skopania i twojego zadu ....

What?!

Helll Yeah .....

What?!

So! People ..... jeśli chcecie zwycięstwa Stone Colda na Born of the Hero ....

What?!

Just Give me a Hell Yeah!

Hell Yeah!

What?!

Hell Yeah!

And that is the bottom line, becouse Stone Cold said so!

Yo....yo....yo.....chill chill chill.

WSF to nie jest jakaś zabawa , tutaj walczą profesjonaliści zajebi*ta sprawa

Są dwa pijaczki co żłopią sobie piwo , chodzą potem prosto o dziwo!

Mamy włocha co Santino się zwie , nie umie walczyć lecz on niby lepiej wie!

Jest legendarny Goldberg co obijany jest jak z kartoflami worek!

Jest tu też mój stary znajomy Show , przy każdym ruchu mówi sobie SLOW SLOW SLOW

Jeff Hardy też się znalazł , chłopak z kolorowymi włosami nie jakiś malarz.

Randy Orton , "Legend Killer" maski nie musi ściągać a nie to nie thriller , Randy ściągnij maskę , to nie maska? Boże niech spadnie na niego Twoja łaska

Zielona latarnia , Hurricane , ja go nie znam to na pewno wiem , lata fruwa zapierd*la a co na to jego lala?

Wussup? R Truth , Killings Ron , dostał wpiernicz na ostatniej gali , lecz co złego to nie on.

Big nochal pan trzy H , jeszcze jedno H bym dodał jak u Vinniego lecz Hunter już szeroki i nic mu do tego...

Nasz mistrz Jericho Chris , kłaniam się nisko dajesz popis. Przegrywać nie umiesz otaczasz się osiłkami , myślisz że oni załatwią Ci zwycięstwo jak dojdzie do walki między nami ?

Na koniec wielki Amerykanin Abdul Bashir , zmykaj do Bangladeshu i zjedz sobie kebapa może Ci przejdzie ta cała zabawa.

Nie , zapomniałem , czekajcie , został jeszcze jeden taki no....dr evil Kurt Angle , łysy od proszków mam do Ciebie dwa słowa doktorku , jak wyjdzie ich więcej to trudno , nic nie szkodzi , jak poczujesz FU na swoim ciele nie pomogą Ci przyjaciele , nie będzie drogi ucieczki , uważaj by Twój kumpel M.V.P. nie dostał przypadkiem cieczki , zmykajcie z tej wycieczki bo to koniec tej sprzeczki. It's Real , It's Damn Real
john_cena.jpg

the-big-show.jpg

Well, no proszę,mamy nowego kozaczka, który myśli że rymując uda mu się pokonać wszystkich wspaniałych zawodników WSF. NO! Teraz ja ci zarymuję:

Cena jest głupi raper za dyche,

Niech wraca do domu i zapali maryche

Nic bym do niego nie miał, ale skoro on może sobie bezczelnie wyzywać moich kolegów z branży,

to w tym momencie moja sympatia (jeśli kiedykolwiek takowa była) opuszcza Jaśka.

Dopiero co zaczął w tej federacji, dlatego może sobie nie zdawać z tego sprawy, że to nie jest

WWE, gdzie był on pupilkiem Vince! TO JEST WSF! Najlepsza federacja wrestlingowa na świecie,

i tak szczerze, to zastanawiam się co ty tutaj w ogóle robisz Jasiu! Zaczekaj na swoją walkę,

a zobaczysz jak pierwszy lepszy wrestler skopie ci tyłek.

Zastanawiacie się czemu mam taki szacunek do kolegów z branży?

A no dlatego, że zlekceważyłem tego farciaża The Hurricane, i skończyło się to dla mnie

nienajlepiej. Jest tu kilku takich wretlerów, ktorych nigdy nie polubię, jak np wspomniany

wcześniej przeze mnie The Hurricane, ale również Jeff Hardy oraz kilku innych. Ale to, że

ich nie lubię, nie znaczy że nie mam do nich szacunku. A więc John, lepiej ucz się na czyichś

błędach, niż na tym, że zlekceważysz wszystkich przeciwników, a na gali dostaniesz po dupie!

It doesn't work that!

Dlatego zapamiętaj! Nie lekceważ innych, bo w przeciwnym razie, inni dokopią ci tak,

że zapomnisz ile to 2+2, chociaż ty chyba nigdy tego nie widzialeś!

SEE YA!

Dop.Icon : Każdy wie że Cena to pupilek Vince'a ale nikt NIGDY by tego nie powiedział ponieważ aktorzy którymi są wrestlerzy nie mówią czegoś takiego jak np. w WWE wygrywałeś bo Vince Ciebie lubił albo HHH wygrywałeś bo ożeniłeś się z córką Makmana. To samo Ciebie się tyczy i ludzi którzy piszą jobber itp. Ostatnie ostrzeżenie!!

rvwzyx.jpg

Jeremy Borash prowadzi rozmowę z Kurtem Angle o wydarzeniach z ostatniego Tuesday Night Boom ...

ruqutk.jpg

JB: WoW ... Kurt ilesz to się działo na ostatniej gali , mieliście to wszystko zaplanowane ?

KA: Kurt Angle , Montel Vontavious Porter and James Storm zawsze i wszędzie mają wszystko zaplanowane. Nie ma mowy o żadnym przypadku. WSF wczoraj ujrzało jedyną ,prawdziwą ,a zarazem doskonałą frakcję. Do dwóch najlepszych ... z pośród samych najlepszych dołączył bardzo utalentowany James Storm . Wraz z nim nikt ,ani nic nie będzie wstanie nam się oprzeć . Pewna część rosteru na czele z Goldbergiem została wręcz zniszczona i niech reszta ma szeroko otwarte oczy bo nikt nie zna dnia ani godziny .

JB: Zaatakowaliście członka zarządu WSF , R-True i Randy Orton nieźle oberwali od was, a na samym końcu poległ Goldberg . Kto następny ?

KA: Na chwilę obecną nie ma równego przeciwnika w całym WSF. Dlatego też , za kilka dni wraz z MVP oraz James Stormem zajmiemy się ponownie Billem Goldbergiem , R-True Ronem Killigsem , Triple H, Randym Ortonem i zieloną kanapką ze szpinakiem Hurricanem ... A przepraszam , tak kanapka będzie miała tajemniczego partnera ... Cóż kolejna osoba która zostanie potraktowana odpowiednio przez najlepszych wrestlerów na świecie. Wiesz co JB , ja się nikogo ,ani niczego nie boją , identycznie jak moi kompani. Jeśli trzeba będzie to możemy walczyć przeciwko całemu rosterowi because każdy z nas jest od nich lepszy!

JB: Kurt czujesz się bardzo pewny siebie , nie rusza Cię nawet kara nałożona przez The Rocka za wasze wybryki ?

KA: The Rock ? The Rock ? A kim on tak naprawdę jest ?!!! Poczciwy koleś co ma władzę i myśli ,że wszystko mu wolno. Myśli , że nas ukarał ... Ale się głęboko myli! Ja jestem wojownikiem! Walczę zawsze , z każdym i wszędzie. Nie boję się nikogo! Absolutnie nikogo! Nasi najbliżsi rywale nie są żadną konkurencją , nie stanowią dla nas nawet wyzwania. Wygrywałem walki nie z takimi wrestlerami w WWE , w TNA ,a nawet w mojej krótkiej przygodzie z WSF .

JB: Obawiasz się kogoś z przeciwników na najbliższej gali ? HHH czy Orton należą do najwyższej półki przecież.

KA: JB... JB... JB... Czy ja się kiedykolwiek kogoś obawiałem ? Odpowiedź jest bardzo prosta , nawet największy odmóżdżony fan wie , że NIE! Twierdzisz że Orton czy Triple H należą do najwyższej półki ,a ja się z Tobą w pełni zgadzam! Ale wieszzz co , ja jesteem nadal ponad nimi! Nikt nie zbliżył się do mojego poziomu i prędko tego nie zrobi. Widziałem ostatnio Huntera na backu i co ? Nawet słowa nie powiedział na temat najbliższej walki , proste : Obawia się jej, baaa wie , że nie ma żadnych szans stając na przeciw z Kurtem Angle , championem championów!

JB; Tak Kurt , tak , nie wspomniał nic o walce ale za to ...(Kurt przerywa)

KA: Wiem przecież! Nie przerywaj mi już dobra ?!!!

JB : Tak , Kurt tak, dobrze...

KA: Cieszy mnie to JB , naprawdę cieszy mnie to ... Na czym to stanąłem ...(Kurt zamyślał się przez chwilę) . Tak , już wiem , Triple H i Randy Orton ... Pierwszy bał się wypowiedzieć choć jednego słowa na mój temat i dobrze zrobił , zaś Ortooon wręcz przeciwnie. Ale dobrzee , nawet bardzo dobrze się składa. Widzę w tym chłopaku potencjał który może eksplodować jednak zadając się z takimi ułomnymi ludźmi nic z tego nie wyjdzie. Nazywa te "coś " nowo powstałe czymś lepszym ode mnie ... Każdy wie przecież ,że ode mnie nikt ,ani nic nie było , nie jest i nigdy nie będzie lepsze! Mi nawet nikt nie dorównuje ,a gdzie tu mowa aby mnie przewyższył! Randy obiecuję ci , że pożałujesz swojego ciętego języka i już niedługo zanim cokolwiek powiesz ,to przemyślisz to kilkukrotnie! (Mówi zmorzonym głosem ale bardzo szybko się uspokaja)

Dalej jest pajac co skacze wszędzie i myśli , że pilnuje porządku ... Damn! Skąd się tacy ludzie w ogóle biorą ?! (załamuje ręce) Kolejny który chce mnie pokonać i wyrwać mi pasy , nie byłoby w tym może nic śmiesznego but on chcę wygrać z nami SAM :8 (szyderczo śmieje się) . Dobra ten zielony szpinak niech da spokój , kto tam jeszcze startował do mnie? (zamyślony) JB ... Pytałem się ciebieee o coś !

JB: Taak Kurt , dobrze , dobrze więc Triple H , Randy Orton , Hurricane , R-True , Goldberg ...

KA: Tak R-true i Goldberg! Jakimś cudem wygrali title shota , cóż mieli szczęście i tyle. Ron myśli , że ma jakieś szanse, chce przekonać tą zieloną kanapkę aby stanęła po ich stronie. Mwahaha , nie wiem czy tu się śmiać czy może płakać (z politowaniem) Widząc takich ludzi, słysząc takie słowa zastanawiam się co za dureń zatrudnił takie miernoty ... Dobra , więc jak mówiłeś JB ; Triple , Orton , Hurricane , Killings and Goldberg... Właśnie ten ostatni starszy pan mi został ale spokojnie , spokojnie . Jak mówiłem nikt nie dorasta mi nawet do pięt , tym bardziej niejaki Goldberg ... Nie musiałem z Tobą walczyć bo nie miałem po prostu ochoty! Rozumiesz to człowieku???! Wróć do dawnej formy to powalczymy! Nie mam zamiary tracić czasu na durne pojedynki przeciwko niejakim miernotą! Ostatnia weekly należała do mnie i moich kompanów i niech tak zostanie!

JB: Widzę iż jesteś bardzo pewny wygranej ,mam jeszcze do omówienia z toba dwie sprawy : Joh... (przerywa champion)

KA: ...oon Cena ... Ale wiesz co JB , takich jak on nikt nie traktował , nie traktuje i nigdy nie będzie traktował poważnie. Kolejny durny ulubieniec publiczności. Ciekawe kto maczał palce aby go ściągnąć do WSF ... Ehhh ( z politowaniem) . Mówiłeś , że masz dwie sprawy , Cena to tylko Cena , co miałeś na myśli mówiąc "dwie"?

JB: Kurt firma...

KA: No i ?!

JB: Jest ich czterech , Jerycho , Stone Cold... Orton i Triple H

KA: I co myślisz że ja tego nie wiem do jasnej cholery ?!!!

JB: Wiesz , wiesz , ale nie obawiasz się ich ?

KA: JB słyszałeś jakie oni głupoty wygadują ? Są najlepsi ? są najlepsi ? są najlepsi ? nie mają sobie równych ? tworzą coś wielkiego? uważają się za kogoś ? Bullshit !!! Fuck it !!! Jedyną frakcją w WSF mogącą zrobić coś wielkiego , coś nie spodziewanego jesteśmy MY; Ja The Olypmic Gold Medalist Kurt Angle , MVP and James Storm! Chcą trząść federacją ? Miłego życzę. Jeśli nikt ani nic nie wyślę mnie do szpitala na długą rehabilitację to KAŻDY może tylko i wyłącznie pomarzyć aby trząść WSF tak jak ja wraz z MVP robiliśmy do tej pory. Jeśli chcemy iść do przodu to musimy poszerzać się dlatego też wybraliśmy jak najlepiej tylko potrafiliśmy . Storm uścisnął nam dłoń i powiedział , że chcę być jednym z nas ... Jednym z champinów ... Nie widziałem nikogo z większymi perspektywami na przyszłość w tym biznesie dlatego też padło na niego ,a firma ? Do cholery co to ma być ? Damn! Zbieranina nie wiadomo kogo , wyszli razem , pogadali na backu i połowa rosteru zaczyna się bać! Damn! Z kim ja mam do czynienia ! Goldbergi czy inne Hurricany chcą się do nich przyłączyć ... proszę bardzo , miłego życzę . Wszak Kurt Angle , MVP i James Storm nie potrzebują nikogo ani niczego aby być cały czas na TOPie! Ja dużo gadam , to fakt. Ale ja American Hero jeszcze więcej robię! A oni ? A oni ? tylko i wyłącznie gadają , gadają i wywyższają się, gadają i wywyższają się ponad innymi ,a do tego prawo tylko i wyłącznie mam JA! Ja na to zasługuję , oni NIE!!! Jerycho czuje się pewnie ale otacza się błaznami , czekam na chwilę gdy usłyszę , gdy dowiem się, gdy zobaczę o zapowiedzianej walkę Chris Jerycho vs Kurt Angle! Leader vs Leader !!! Ale , alee Y2J na chwilę obecną przewodzi pacanami jednak ma coś , ma pewną rzecz która powinna należeć do mnie ... Jerychooo ... Jerychooo... (wyobraża sobie pas WHC championa na jego ramieniu)

JB: Co Kurt , co ?

KA: Wiesz co JB , it's real. It's damn real !!!

Angle zostawia Borasha...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...