Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

i hear voices in my head

the council me

they understand

they talk to me!

z139528147.jpg

Abyss..Nie wiem czy jesteś na tyle inteligentny..ale zrozum, że rachunki między nami nie zostały jeszcze wyrównane..

Ty, siedzisz teraz gdzieś wygodnie na swoim tyłku, a Legend Killer czeka..czeka na ciebie, aż odważysz się stanąć z nim oko w oko..

Chyba jesteś zbyt wielkim optymistą jeśli myślisz że tak poprostu sobie odpuszczę i uznam twoją wyższość..To nie jest TNA, gdzie ludzie na twój widok uciekali i chowali się po kątach..Czas przejrzeć na oczy...

Może doszedłeś do wniosku że na Cybernetic Bash miałeś więcej farta niż myślałeś i teraz boisz się, że to się już nie powtórzy? Boisz się spotkania z rzeczywistością?..Może boisz się mojego gniewu i zemsty, która przyjdzie szybciej niż sobie wyobrażasz..

Wiem, że pod tą maską niejednokrotnie ukrywałeś swój strach..i wiem, że teraz jest podobnie..

Nie martw się nie będziesz cierpiał długo..Chyba, że stawisz niepotrzebny opór, który jednak tylko przedłuży chwile, w których będę ci udowadniał, że nie dorastasz mi nawet do pięt..

Na ostatnim FiRE zamiast ciebie dostałem jakiegoś bez nałogowego lalusia i przy drobnej pomocy tego czarnuszka w damskim przybranku pozbawiłem CM Punka możliwości wyjścia na ring przez dłuższy czas..I jeśli na następnej gali znów nie raczysz się pojawić, to postaram się aby było podobnie jak ostatnio..Chyba, że posiadasz jeszcze coś takiego jak honor?

Mam nadzieję że tak, bo w tej chwili nie marzę o niczym innym jak skopanie twojego nędznego tyłka...I choćbyś uciekał nie wiem jak szybko i daleko to i tak gniew Legend Killera cie dopadnie..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

wwe_hurricane.jpg

Ostatniej nocy musiałem wybrać....Wszyscy dobrze wiemy co się stało, kiedy byliśmy już o krok od zwycięstwa...Mój Tag-team partner zniżył się do poziomu tchórza....Nie mogłem mu na to pozwolić....nie mogłem....pytacie dlaczego....ponieważ moim celem....jest niedopuszczanie do takich sytuacji...bo jak wszyscy dobrze wiecie...jestem The Hurricane...Super Hero.

Jedyna rzecz jaka mnie cieszy to, to że Ron i Bill przynajmniej wygrali uczciwie za co im gratuluje, ale nie zamierzałem wam pomagać w zwycięstwie. Robiłem wszystko co mogłem, żeby zwyciężyć, ale jak się okazało...ten, który miał mi pomóc okazał się największą przeszkodą. To właśnie z takimi ludźmi jak Triple H muszę walczyć. Wiem, że teraz ubolewa nad przegraną i nad stratą szansy wygrania pasów, ale mi też było ciężko. Dokonałem tego wyboru, bo ty Hunter okazałeś się największym złem, a ja nie mogłem na to patrzyć z przymrużeniem oka. Sam powinieneś wpaść na to, że nie pozwolę ci się do tego posunąć. Zanim zaczniesz zwalać winę na mnie...zastanów się nad tym czy chciałbyś wygrać w ten sposób, bo ja na pewno nie. Jeśli jednak dalej nic nie rozumiesz, spotkajmy się na ringu.

rmsig3.png

2483_1.png

Time to PLAY THE GAME

tripleh440115atv6.jpg

tripleh440115atv6.636b5ad745.jpg

Tak naprawdę to nie wiem co mam powiedzieć,i od kogo zacząć,to co sie wydarzyło na ostatniej gali można określić jednym słowem,,SKANDAL'',

Hurricane Dostaliśmy od federacji szansę,wielką szansę na zdobycie pasów Tag Team,Szansę którą ty tak naprawdę zmarnowałeś chłopie.Myślisz że twoja uczciwość i prawość kogoś obchodzi ?? Odpowiedz jest prosta: NIE! chcesz być SUPER HERO?? I po co,Ameryka ma tych pełno,Super Men,Batman i inne mutanty,ale ty kim ty wogóle jesteś co?? Żeby marnować szanse na pas w WSF komuś takiemu jak Ja ?

Myślałem że jesteś mądrzejszy,ale niestety widzę że zatrzymałeś sie na poziomie małego chłopczyka który myśli że jak będzie grzeczny to dostanie nagrodę!OBUDŹ sie do cholery,to nie kreskówka tylko realny świat w którym nikogo nie obchodzi że ty bronisz dobry ludzi,w tym świecie trzeba być SKUR&$!)(% żeby coś osiągnąć,I szczerze to mi lata czy WY mnie znienawidzicie,czy mnie bardziej pokochacie,Lata mi to,nie mam zamiaru sie z wami zaprzyjaźniać,Moim głównym celem jest : zdobycie PASa IC,ale za nim to nastąpi muszę wkońcu pokazać ,,Hurricane'' na czym polega prawdziwy Wrs.

Eeejj ty no,GM,do Ciebie mówię,ROCK !

Czy jest szansa na walkę pomiędzy mną a ,,Super Hero '' ??Mam nadzieje że jest....

Czekam na odpowiedz....

pezetvi7.png

rob-van-dam.jpg

Mick....Mick...Mick Foley...gdzie jesteś Mick? Szukam Ciebie Mick...nie ma Ciebie? No cóż to jak przyjdziesz to ktoś Tobie przekaże moje słowa. Słuchaj następne PPV , Born of the Hero jest ustalona walka , Twoja walka! Wiesz o tym? A wiesz kto jest Twoim przeciwnikiem? Jeżeli nie wiesz to Tobie przekażę dude...Twoim przeciwnikiem jest Whole F'N Show Rob Van Dam. Woooow nieźle co? Niestety dla Ciebie stawką tego pojedynku jest Extreme Rules Championship którego za bardzo oddawać chyba nie chcesz. Więc sam go sobie zabiorę. Apeluje też do nowego GM'a , Rock dude...daj mi jakąś walkę we wtorek. Daj mi ją na zasadach Extreme Rules dude. Obojętnie kto to będzie czy będzie to Triple H , Hurricane , Sheik Abdul Bashir...by the way ten to dopiero jest psychol...czy nawet nasz mistrz Jericho obojętnie. Chcę walki na Tuesday Night Boom i żądam tej walki! Skoro Foley się nie pokazuje to ja mu pokażę co się z nim stanie jak zadziera się z RVD. Dostałem szansę na walkę o Extreme Rules Championship i nie zamierzam jej zaprzepaścić. Dude's nikt mi nie przeszkodzi w zdobyciu upragnionego celu...nikt. Tak więc Foley radzę Tobie trzymać się z daleka i po prostu oddać mi ten pas albo...albo przygotować się porządnie na najtrudniejszą walkę w Twoim życiu.

• Styl:  Jasny

Woooow, Rob, doskonale wiem, jaką mam walkę na Born of the Hero - wygraną... tak, wygraną walkę. Ja wiem co się dzieje w WSF, nie zostałem zwolniony, nadal żyję. Ale w przeciwieństwie co do niektórych [ekhm, ekhm] - jak nie mam nic do powiedzenia to nic nie mówię. Akurat teraz mam Ci cos do powiedzenia. To jest mój pas! Popatrz na niego... bo to już Twoja ostatnia okazja! Ładny, nie? A jaki błyszczący... A wiesz co? Wygląda trochę tak jak Twoja twarz, jaką będę mógł zobaczyć po meczu... cały czerwony... o, patrz, tam jest nawet drut kolczasty! Wiesz co, Rob? Szanuję Cię... i to bardzo. Ale jeśli napewno chcesz walki o MÓJ pas, w Extreme Rules Championship to go dostaniesz! No cóż, nie pozostaje mi nic innego, niż życzyć Ci udanej walki. Myślę, że to już czas przygotować się do mojej walki... Hey, Rock! Daj tu jakąś walke swojemu byłemu tag partnerowi na następnym TNB... wszystko jedno z kim. Chcę się przygotować.

Sheik Abdul Bashir, znany również jako Saddam Husajn Jr. zawitał do WSF. Wszystko ok, ale tylko jedno pytanie... po co? Żeby walczyć o najwyższe trofea? Pff... wiesz co, po po trofea odpowiednie dla Twoich umiejętności to wejdź do WWE Shopu, w dział "Replica Belts". Jestem pewien, że znajdziesz tam sobie coś dla siebie. TUTAJ jest WSF, najwyższa liga światowego wrestlingu. Nie ma tu miejsca dla takich ludzi jak Ty... nie ma miejsca dla ludzi, którzy boją się hardkoru, krwi...

Aha, i jeszcze jedno - Rob, czy Ty mnie nazwałeś Mick Foley? W porządku. Ale chcę Ci powiedzieć, że The Real Extreme Rules Champion jest tylko jeden... a jest nim... nie, to nie Mick. On niebyłby w stanie uderzyć kogoś krzesłem. To Twój stary kolega, wprost z dzikiego zachodu - Cactus Jack! A na koniec jedyne słowa, jakie mogę powiedzieć Tobie, i temu Arabskiemu świrowi to...

BANG! BANG!

MickFoleyasCactusJack.jpg

Edytowane przez Gość

Triple H...mogliśmy wygrać bez pomocy twojej trzeciej ręki. Sprawiasz wrażenie jakbyś bez młota był nikim. Nawet gdybyśmy wygrali tą walkę...nikt by nas nie uznał za godnych bycia champami. Dlatego musiałem cię powstrzymać i ratować swoje dobre imię, bo w przeciwieństwie do ciebie...ja zdobywam uznanie walcząc uczciwie. Zdobywam przez to szacunek nawet u swoich przeciwników, a ty przypominasz mi Big Show'a...robisz wszystko, żeby wygrać, ale tak naprawdę nikt cię nie ma za zwycięzce.

To nic nie zmienia, że mój cel nikogo nie obchodzi. Nie robię tego, ani dla kasy, ani dla tytułów. Robię to co uważam za słuszne i nie potrzebuje rad kogoś kto uważa, że trzeba być SKUR&$!)(%, żeby coś osiągnąć. Ty możesz w to wierzyć, ale ja się na to nie nabiorę.

Pokonałem w sprawiedliwej walce wrestlera dwa razy większego od ciebie i ciebie też pokonam....i nie obawiaj się o to czy nasza walka się odbędzie, bo Hurricane nie ucieka przed wyzwaniami. Nazywasz siebie prawdziwym wrestlerem, a jestem prawie pewien, że na nasz match także przyjdziesz z młotem. Pamiętaj, że nawet jeśli wygrasz walkę nieuczciwie to nie znaczy, że jesteś ode mnie lepszy. Chcesz udowodnić swoją siłę. Walcz uczciwie!

rmsig3.png

2483_1.png

11120692_tml.jpg

Wchodzi Jeff i zaczyna mówić...

Witajcie !Jestem w tej federacji bo zapowiada się na najlepszą na świecie.Nie,ona jest najlepszą na świecie ale jestem tu też dlatego że muszę poukładać komuś w głowie... Tak mówię do Ciebie Triple H .Uważasz się za wielkiego bohatera i za swoją przegraną winisz sędzie,kolegę z Teamu i udajesz że ty walczyłeś najlepiej bez czyjegoś błędu byś wygrał.Pomyśl nad sobą to chyba bardziej twoją winą jest to,że przegrałeś i nie ma co tu się łudzić wątpię że byś zdobył pas IC. W drodze do tego pasa może Ci stanąć duża przeszkoda.Tą przeszkodą będę Ja Jeff Hardy!!

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

180px-Santino-Marella.jpg

You Sandman stupid ! Haha chciałeś walki ze mną ale ja ci mówiłem , że ją przegrasz Hahahaha (głośny heat ) . Ja jestem Santino , I’m Man i nie obchodzi mnie to , że ty jesteś legendą hardcoru , że umiesz się bić jakimiś nie ludzkimi przedmiotami ale w czystej walce ze mną nie masz szans , Haha ! To jest przestroga dla wszystkich ! I’m Santino Marella jestem w stanie pokonać nawet pijaka !

Stone Cold , Haha ja wygrałem swoją walkę a ty przegrałeś z jakimiś niedoszłymi wrestlerami (głośny heat) . Przygotuj się na to samo , na te ciosy którymi okładałem Shitmana i na tą samą porażkę . Ale nie załamywał bym się na twoim miejscu , bo sama walka ze mną to jest już coś i powinieneś się cieszyć , że masz okazje walczyć z takim wrestlerm jak ja . Nie długo nawet ta twoja aerodynamiczna fryzura ci nie pomoże bo ja jestem szybki jak piorun i nawet się nie obejrzysz i już będziesz leżał na deskach . Pokonam wszystkich śmiałków Stone Cold ! Zaczynając od R-truth’a kończąc na Edge’u . Nie wiem co zrobisz by mnie zatrzymać , lepiej nic nie rób bo ja Santino i tak cię zniszczę!

Jesteś nieudaną kopią gentelmana

What ? (Santino udaje publiczność)

Jesteś głupim Amerykaninem

What ?

Który nie długo przegra swój pas IC

What ?

Heel Yeah ! Cholera … Po co ja go udaje (santino myśli) . O tak już wiem ! Właśnie chciałem ci pokazać wypowiedź jobbera . Haha !

Pewnie te dzieci które tak cię kochają i piją piwo w domu , powiedzą What ? Ponieważ będą zdziwione , że to ja wygrałem twój pas . Czekam na ciebie w ringu Stone Cold ! Chcę ci powiedzieć , że przegrasz ze mną jak na ostatniej gali .

Już się nie mogę doczekać naszej walki bo po niej będę nosił twój a nie długo mój pas ! Dajcie piwo ( Santino śmiejąc się udaje Stone Cold ) Pffff (Santino wypluwa piwo z ust ) Cholera jak on pije to obrzydlistwo ? ( Santino wychodzi z backstage i na tym kończy się transmisja )

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Walls Of Jericho...

Panie i Panowie oto przed Państwem obecny mistrz WSF - Chris Jericho![cheer] Jestem tu po to aby wyjaśnić kilka spraw związanych z wydarzeniami które miały miejsce niedawno... Ostatnia tygodniówka Fire, Arena, Boom... Nevermind... Na ostatniej gali ogłoszono nowego general menagera WSF, został Nim nie kto inny jak człowiek z którym jeszcze nie dawno stałem ramię w ramię broniąc pasów tag team - The Rock[cheer]... Jednak jak się okazało to już nie jest ten sam Rock co kiedyś... Przekonał mnie o tym po main-evencie w którym razem ze Stone Coldem zostaliśmy okradzeni ze zwycięstwa... Zwycięstwo to ukradł Nam nie kto inny jak A... J... Styles...[cheer/heat] Niby nic niezwykłego, często dzieje się tak że zawodnik który powraca po kontuzji czy też urlopie chce zaznaczyć swój powrót i robi coś głupiego jak AJ ostatnio...[heat] To jeszcze mogę zrozumieć, ale to żeby za takie coś dostawać tilte shota? Chyba kpisz Rock![heat] Czyżby po spotkaniu ze stalowymi schodami w Twojej głowie kompletnie się pomieszało? A może mi powiesz że sobie na to zasłużyłem? Jedyne na co zasłużyłem to moje mistrzostwo... Wiem co kombinujesz Rock - chcesz mnie pozbawić tytułu...[heat] To Ci się nie uda i ja o to zadbam...

Co do ciebie Styles... Nie mieliśmy nigdy okazji się spotkać na ringu... Uwierz mi - dotychczas miałeś szczęście... Szczęście które skończy się w momencie gdy zabrzmi pierwszy gong przyszłotygodniowego ME... [cheer]

See You Later Panienki...

I'm the king of my world...

1129452-H.jpg

Wybaczcie mi, jeśli wam w czymś przerwałem, ale mam pytanie: czy ktoś tu czasem o kimś nie zapomniał? Heloł! To ja! "Tennessee Cowboy" James Storm! Na ostatniej gali... jak to się teraz zwie? Hmmm... Nevermind... Tak więc na ostatniej gali "The James Storm Show" stało się coś, co już od dawna wiedziałem, że się stanie. Dwaj panowie: Trypel H i Big Show pokazali, że nie mają ani krzty mózgu w ich główkach. Walkę wygrali ulubieńcy publiczności Goldberg i... wait a minute... what is his name? Damn, ostatnio coś słabo z moją pamięcią. Alright, to też jest ważne tyle, co kolor gatek "championa" Chrisa Jericho. Tak więc wygrali, mają title shota, który daje im tyle, co... nic! Now gimme a break, man! Kurt Angle i MVP z palcami w swoich tyłkach pokonają swoich "rywali" i utrzymają Tag Team Championships. Nie ma się z czego cieszyć, panowie!

Now, co miałem powiedzieć? Aha... WOW! Stone Cold! Zaimponowałeś mi! Jeszcze nie wiem czym, ale tak, zaimponowałeś mi. Wciąż masz pas Interkontynentalny... nie wiem, jak to możliwe, ale mówię ci: nie będzie to trwało zbyt długo, jeśli "Cowboy" James Storm zdobędzie title shot! Jeśli będziesz chciał stracić swój pas, zadzwoń do mnie. You know, jak to zwykli mawiać greccy filozofowie: "I'm just sayin'..."

Bill-Goldberg-p01.jpg

Na następnej gali stoczę kolejną walkę w świecie wrestlingu . Moim przeciwnikiem będzie dobrze wam wszystkim znany złoty medalista olimpijski Kurt Angel . Mam nadzieje że nie zawiodę swoich fanów i dam z siebie wszystko . Nie jestem już młodzieniaszkiem ale spróbuje wam wszystkich udowodnić , tutaj zwracam się do niedowiarków co dawno mnie skreślili ze względu na wiek . Wiek nie jest tutaj najważniejszą sprawą . Tutaj liczy się spryt oraz umiejętności . Walka Bill Goldberg vs Kurt Angel będzie walką dwóch łysych gości o nieprzeciętnych umiejętnościach . To będzie przedsmak co czeka nas na gali PPV gdzie wraz z R-truth zmierzymy się z mistrzami Tag-team WSF . Kurt Angel chcesz każdą walkę wygrywać ale niestety tak się nie da i ja spróbuje ci to udowodnić . Dążysz do nieczystych zagrań i mogę się spodziewać interwencji twojego partnera M.V.P w naszej walce . Jeśli nie jesteś tchórzem to zmierzmy się w uczciwej walce 1 vs 1 . Z mojej strony nikt się nie pojawi w ringu oraz nie zakłóci naszej walki , pięknej walki mam nadzieje . Gdy będziesz próbował jakiejś nie czystej sztuczki to znaczy ze jesteś ostatnim tchórzem i nie zasługujesz na pasy tag team . Mam nadzieje ze wtedy pojawi się nasz super hero hurricane i zrobi porządek z tobą , bo ja nie mam zamiaru brudzić rąk na oszustów . Wiec jak Kurt bez żadnych sztuczek ?? I tak twoje obietnice nie znaczą nic wiec nawet nie będę się pytał ciebie . Jesteś dobrym wrestlerem ale niestety stoisz po złej stronie mocy . Ta walka pokaże ile mi jeszcze brakuje do najlepszych w tym biznesie , a może już dotarłem na sam szczyt tej hierarchii najlepszych ??? O tym dowiem się we wtorek oczywiście . Jeśli okaże się ze przegram to uznam twoją wyższość . Przegrywać z najlepszymi to nie jest wstyd ale jak jednak wygram to ta wygrana doda mi większy komfort psychiczny nad tobą oraz pokażę że podążam we właściwym kierunku , w kierunku na sam szczyt . Cieszę się ze stoczę tą walkę właśnie z tobą ponieważ szanuje cię jako wrestlera . Kiedyś może jak byś wygrał że mną to bym cię nienawidził ale teraz zrozumiałem wreszcie o co chodzi naprawdę w życiu i nie będę krył urazy jeżeli wygrasz ze mną w sposób uczciwy . Dam z siebie wszystko i podchodzę do tej walki na luzie , bez zbędnego stresu . Nie będę dążył do wygranej za wszelką cenę . Kurt nie szykuje się do wojny między tobą a mną . Mam jedną prośbę do ciebie . Daj z siebie wszystko , pokaż ile jesteś wart naprawdę . Chce zobaczyć prawdziwego Kurta .

Wiec do zobaczenia we Wtorek . . . .
w1puet.png

Na backstage JB rozmawia z Kurtem Angle ...

2vnph7q.jpg

JB: Kurt co ... [Kurt przerywa Borashowi]

KA: JB... Chyba ja tutaj mam mówić ,a nie Ty więc pozwól i nie przerywaj dobrze ?

JB: Tak, Kurt dobrze , dobrze , przepraszam ...

KA: Widzisz JB jak chcesz być miły i nie grać tego półgłówka przed TV to potrafisz . Nawet Cię szanuje wiesz... Wiesz co JB ...?

JB: Co Kurt ?

KA: Żartowałem :lol Jeśli komukolwiek w WSF należy się szacunek to tylko i wyłącznie mi. Widzisz co mam na ramionach ? Dam Ci trochę czasu na zastanowienie się , ale JB nie przerywaj mi tylko! Więc jak dobrze widzisz mam pas tag team championa . Dość długą drogę pokonałem aby go zdobyć ... Van Dam ... Dreamer ... Ale mniejsza z nimi, oni są tyle warci co i Twój garnitur .

JB: Kurt alee...

KA: JB , JB ... Damn! Mam zwracać się do Ciebie jak do tych półgłówków wypełniających po brzegi halę i wielbiących Goldberga i Rona Killingsa ? Tylko nie odpowiadaj ! Wiem ,że nie.

Więc tak , miałem powiedzieć kilka słów do moich przyszłych rywali i odnieść się do przestarzałego dziadka który chciał wymagającego rywala , obawiam się jednego , że dostał najlepszego z najlepszych ... Hmmm , Kurt Angle , najlepszy z najlepszych . Wiem , wiem JB ,że zgadzasz się ze mną , nie musisz odpowiadać nawet , ja to po prostu wiem.

Hmmm ...

JB: Kurt ... Wiesz, jeśli tylko chcesz...

KA: JB , powiedź mi kto trzyma z Goldbergiem ? Z kim on się zadaje ?

JB: No z R-truthe , publiczność za nim szaleje ...

KA: No właśnie , Killings ledwo co pojawił się w federacji . Nie wiem nawet czy wygrał z kimś ,a jest przydupasem takiego Goldberga . Na obu widok publika do lat 12 szaleje ... Skandują coś tam , drą mordy , zachowują się jak bydło . Taki Goldberg myśli , że oni mu pomogą w walce, że niby co durny pajac z plakatem wejdzie na ring i będzie chciał mi przyłożyć , Dobreee mi rzeczy ... Nazywam "te coś" skandującymi półgłówkami i mam rację, przychodzi "to coś" nie umie się zachować i trzyma z starzejącymi się dziadkami pokroju Goldberga. Żałosne...

(...)

KA: On chce udowodnić ,że potrafi jeszcze walczyć to stawia mi czoło ... Ja udowodnię , że teraz ,a potem na PPV ,że pseudo gwiazdy nie są dla mnie żadnym wyzwaniem i bardzo szybko rozprawię się z każdym. Nie od dziś wiadomo , że mam jeden cel ... Być posiadaczem wszystkich możliwych pasów w WSF ... Goldberg nie ma nic , wiec nie jest godzien walki ze mną. Zniszczę go! Goldberg zniszczę Cię! Potem uczynię to samo na PPV! Jerycho ... Stone Cold... Foley...!!!!!!!!!!

(...)

KA:Goldberg... Twój czas minął nie odwracalnie! Nie jesteś dla mnie żadnym wyzwaniem. Nie możesz doczekać się wtorku ,a co ja mam powiedzieć ? Że nie mogę doczekać się momentu gdy sprawiam Ci wielki Łomoooot!

Goldberg to jest WRESTLING !!! To jest WSF!!! ... JB to wtorkuuuu!

JB: Do wtorku Kurt... , do wtorku... Ostry facet z tego Kurta...

MontelVontaviousPorter55.jpg

I'm coming!

Nobody could stop me, nobody could hold me, ain't nobody control me.

I'm coming!

I'm here to do my thing, I'm here to bring the pain, I'm never ever gonna change!

MVP stoi na ringu. Wydaje się być bardzo poważny. W ręku trzyma swój pas mistrzowski.

This is end! To koniec!

[publika pełna nadziej że MVP chce odejść zaczyna lekko cheerować]

Nie cieszcie się debile... Miernoto... at last show... skończyły się żarty! Razem z Kurtem pokazaliśmy kto jest prawdziwym championem! I championem wcale nie jest Chris Jericho! Nie jest nim Stone Cold! Prawdziwym championem jest Montel! Vontavious! Porter! Czyli ja... Dla was Mr. Champion! Jeśli nadal nie jesteście tego pewni... poszukajcie na swoim dysku w komputerze, wyszukajcie na Youtube, czekajcie na powtórkę w TV, poproście google... whatever! Zobaczcie po prostu co się działo na ostatniej gali! Kurt Angle and me... Pokonaliśmy ich... Indywidualnych "championów"... Now you still think that Jericho is the greatest champion in this company!? Bullshit! Jericho is the biggest cock on WSF! On jest nikim! To samo tyczy się Stone Colda oraz Micka Foleya! Jesteście nikim w tej federacji! It's Real! Wiecie dlaczego my z Kurtem możeby nazywać się champami? Because we better than you! Better than you, then Goldberg an R-Truth... Better than Randy Orton! Better Than Everyone! ohwwww... Wait skoro jestem przy tym temacie... We wtorek przyjdzie mi zmierzyć się z R-Truthem and Randy Ortonem! Ale o ile R-Truth jest zwykłym dupkiem i zdemolować go przyjdzie mi bez trudu to przy Ortonie zastanowił bym się... Dawno już mi impnujesz... Jesteś niewątpliwie silny... but you must remember... Stawisz czoła Champowi tej federacji! Przyjdzie Ci walczyć z Mr. 305! Pamiętaj że Montel Vontavious Porter jest najlepszym wrestlerem tej federacji! Razem z Kurtem jesteśmy tu najlepsi... żeby mnie pokonać... musisz się bardzo postarać! A i i tak... zawsze... będę... Better than You!

MVP schodzi z ringu lekko uśmiechnięty przy sporym heacie

You know you know

What me say

SOS

kofi1.JPG

Hello everybody... Jestem w WSF po ty by zdobywać największe trofea tejże federacji jestem młody i utalentowanym Jamajczykiem. Odszedłem z WWE, dlatego, że nie dostawałem większych możliwości wykazania się i żadnych title shotów, mam nadzieje ze tutaj będę mógł się wykazać swoimi dobrymi umiejętnościami i się podszkolić z takimi gwiazdami jak Chris Jericho, Goldberg, Orton czy Triple H.

Wiem, że moja droga na szczyty będzie kręta i nie zawsze będzie z górki jednak chce się wykazać czy byłby jakiś chętny walczyć ze mną ?

jeff_hardy022208013716.gif

Witajcie! Kofi nie miałem nigdy z Tobą do czynienia w ringu , wiec masz przeciwnika mnie!! A pro po zblizającej sie gali Tuesday Night Boom z przyjemnoscią oglądne jak Triple H przegra swoj mecz !

GM moglbym poprosic o walke z Kofim na Born of the Hero??

Dop.Icon : Proszę Ciebie o dłuższe wypowiedzi bo na prawdę daleko nie zajdziesz z takimi wypowiedziami. Popatrz sobie na Matę czy Hhynagatę czy Kristerio którzy świetnie piszą.

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...