Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2231203462_28cf4f039f.jpg

Hmn... wiecie co nie gniewam się na was za to że nie walczę na galach. Bo ostatnio mając chwilkę wolnego czasu usiadłem na wygodnym fotelu i zacząłem myśleć czemu to ja nie walczę na galach WSF. I doszedłem do takiego wniosku że po prostu jestem za silny dla was i GM nie opłaca się dawać mi walki bo wie że tak czy siak was pokonam. I tylko czeka kiedy ktoś będzie tak głupi że sam mnie wyzwie! Ale to naprawdę musiał by być szaleniec aby zadzierać z tak doświadczonym wrestlerem , który już tyle walk ( większość w formułach Extremer)stoczył na ringu! A więc czekajcie aż będę walczył bo gdy się to zacznie to zapanuje niepodzielne panowanie THE SANDMANA!!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

(Słychać rozbicie szyby, po czym słyszymy theme Stone Colda Disturbed- Glass Shatters)

(Ogromny cheer publiki jednak nie zmazuje skupienia z twarzy Austina)

What?!

What?!

Tak racja...

What?!

Za nami jedyne interaktywne ppv w WSF...

What?!

Co sie na nim wydarzyło, to chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć....

What?!

Poznaliśmy nowych mistrzów tag-team...

What?!

Odbyło sie kilka innych ciekawych pojedynków....

What?!

Ale czy to wszystko ma jakiekolwiek znaczenie?

What?!

Oczywiście że nie!

What?!

Jedyną rzeczą, na którą warto było zwrócić uwagę, podczas tego ubogiego show....

What?!

Była walka o pas Inter Kontynentalny....

What?!

To właśnie w tej walce działo się najwięcej....

What?!

To właśnie w tej walce było najwięcej poświęcenia....

What?!

Ale koniec końców był jakże przewidywalny....

What?!

The Rattlesnake....

What?!

Son of a Bitch...

What?!

Stone Cold Steve Austin, obronił swój tytuł....

What?!

Tym samym ostatecznie udowadniając tym miernotom....

What?!

Bret`owi Hitman`owi....

What?!

Panu Booker`owi ....

What?!

I "Enigmie" Hardiemu, kto tu jest prawdziwym mistrzem....

What?!

I kto w tym zawodzie kopie tyłki.....

What?!

A teraz chciałbym kogoś pozdrowić....

What?!

Będzie to pozdrowienie w stronę, former WSF Inter Continental Championa, jedynego włoskiego workera WSF...

What?!

Santino Marelli...

What?!

Hmmm... od czego by tu zacząć....

What?!

Wiem....

What?!

Tak wiem.....

What?!

Może przypomnę ci nasz ostatni Vine contest....

What?!

O tak pamiętam to jakby to było....

What?!

W ten czas kiedy to wygłupiałeś się z pasem na ramieniu....

What?!

Tak teraz pewnie co nieco ci się przypomina....

What?!

Jak bez rozpoczynania zbędnych ceregieli....

What?!

I just whooped your tiny ass...

What?!

Pragnę ci jeszcze przypomnieć The Man...

What?!

Że to przed naszą walką na To the Death to ty zwiałeś bez żadnych uprzedzeń opuściłeś federację...

What?!

Czy się wtedy bałeś?

What?!

Czy ja wiem?

What?!

Ty jesteś ten Marella....

What?!

Ty się niczego nie boisz....

What?!

Tak więc publiko jeśli chcecie jak najszybciej naszej walki....

What?!

Just give me a hell yeah!!!!

Hell Yeah!!!

4233_matthardy.jpg

Nareszcie długo oczekiwany debiut Matta Hardyego w WSF. Ta federacja potrzebuje kogoś takiego jak ja prawdziwego championa. Santino myślisz że możesz się chwalić jak paw? Nie strasz nikogo bo i tak wszyscy się z ciebie śmieją. Myślisz że możesz zastąpić mojego brata? Może był dla ciebie za dużym zagrożeniem a pamiętaj ja jestem ten lepszy.

A noi nie rozmieszaj mnie mówiąc że zostaniesz championem bo bardziej prawdopodobne jest to że twoja urocza dziewczyna zostanie Main Eventerem.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

[ Hey yo. Wy ludzie wiecie, kim ja jestem. Byłem tu już wcześniej, niestety, musiałem odejść. Obecnie nie wiecie po co tutaj jestem. Tak się składa, że nie muszę tłumaczyć się nikomu i z niczego. Od czasu mojej ostatniej wizyty niewiele się tutaj zmieniło. Stek wygłaszanych bzdur, wyobraźnia wielkości Alaski i przede wszystkim, brak znajomości własnych możliwości. Mówią wam coś te cechy ? Nie ? Powinny. Te cechy charakteryzują 90 % z was. Młodzi, gniewni i przegrani. Orton - pamiętasz co stało się ostatnim razem, gdy spotkaliśmy się w ringu ? Reszta pamięta ? Znów nie ? Przypomnę wam - prawdziwy bad guy w mojej osobie pokazał szczeniakowi miejsce w szeregu. Niech to będzie przestroga dla innych, którzy zechcą rzucić kilka słow adresowanych do mnie. ]

Hey, boss. Czekam na title match. Pamiętaj,mnie kolejka nie obowiązuje.

• Styl:  Jasny

5332782

Widzicie to?! You see this?! This is my NEW title! And I'm NEW Tag Team Champion! Parę dni temu odbyła się wielka gala! Gala do której odwoływali się wszyscy wrestlerzy z federacji! Ale tutaj głównie chodzi mi o Tommy Dreamera i Roba Van Dama. Czego to oni nie mieli zrobić na tym PPV! I co się stało? Stało się tak że to Kurt Angle oraz ja jesteśmy nowymi championami! Dlatego od dziś! Everyone! Bez wyjątku! Musicie na mnie mówić: Mr. Champion! Rozumiecie!? WSZYSCY! Also... Od dziś żądam najwyższego szacunku w federacji! 'cuz I'M Champion! Now me and Kurt... Jesteśmy tutaj ważniejsi niż Chris Jericho! Dokładnie! By the way... NIKT nie ma prawa wyzywać nas na pojedynek! Od dziś to my z Kurtem wyzywamy przeciwników na pojedynek! Wielu z was powie: "Za kogo oni się uważają"... Listen me! Pokonaliśmy Van Dama i Dreamera! Jesteśmy Champami! Teraz jesteśmy w stanie pokonać wszystkich! Będziemy trzymać te pasy tak długo aż nam się to nie znudzi! Because we better than you!Now a few words to R-Truth... Pisałeś że bardzo chcesz walki z championami! Zapewne myślałeś że walkę o pasy wygrają tamte dupki... dlatego wtedy byłeś taki pewny siebie! Teraz, po gali, o walce o pasy nie wspomniałeś nawet słowem! Czyżby strach Cię obleciał? Wystraszyłeś się nas? You are sucker! A może nadal jesteś pewny siebie tylko zapomniałeś?! Jeśli tak to proszę! Chcesz walki o pasy!? Wystarczy tylko żebyś poprosił! Inaczej... Musisz nam pokazać że jesteś godzien walki z nami! Jeśli na najbliższej gali się wykażesz... Ja i Kurt zastanowimy się nad tym... Ale musisz wiedzieć że żeby z nami walczyć! Musisz pokazać nam naprawdę coś dobrego! Nie myśl że title shota do pasów Tag można tak łatwo zdobyć! So... If you attack some champion... Myślę że to wystarczy! Stone Cold?! Chris Jericho?! Ow... wait, wait! Coś czuje! Ty też to czujesz?! Tak! Czuje! To ten zapach... Zawszę czuję go gdy wchodzę na ring! Jakiś looser się zesrał! Truth... Czyżbyś się wystraszył?! Come on! Pokaż że jesteś odważny! Jedyne kogo można bać się w WSF to ja i Kurt! Bierz przykład ze mnie! Myślisz że ja się boje tych ludzi? Not a bit of it! A wiesz dlaczego? Because I'm Champ! A Champion nie boi się niczego! Dlatego tylko ja i Kurt jesteśmy prawdziwymi Championami! Nie to co Jericho i Stone Cold! Ale na udowodnienie tego przyjdzie jeszcze czas! Ale zaraz... Jeśli już mowa o Steve Austinie...Jeśli mnie słuch nie myli... Słyszałem że powiedziałeś że to nie ma znaczenia że poznaliśmy nowych championów! Że się tak wyrażę...

WHAT!?

Sądzisz że fakt iż WSF ma nowych, najlepszych w historii, mistrzów Tag Team nie ma znaczenia? Sądzisz że ważniejsze jest to że to Ty obroniłeś pas! What the hell you thinking?! Nie będę znowu o tym mówił o czym mówiłem na początku! Teraz to ja i Kurt jesteśmy tutaj najważniejsi! A Ty możesz zająć się co najwyżej midcardem! Rozumiesz?! Może wcześniej byłeś kimś ważnym! Ale nie teraz! To nie ważne że posiadasz pas! Intercontinental... Na Twoich ramionach... on traci swoją wartość! Tak samo jak ten pas który trzymam teraz na ramieniu podczas panowania The Rocka i Chrisa Jericho! Tak samo jak pas Heavyweight! Teraz! Najważniejszym pasem jest pas TAG! 'Cuz ja go teraz posiadam! Każdy pas który posiadam jest najważniejszy! Przykładem jest choćby, nic nie warty pas U.S. Championship w WWE. Każdy przede mną i po mnie kto go posiadał wiedział że ten kawałek metalu jest nie wart najmniejszego szacunku! Za to gdy ja go założyłem stał się najbardziej prestiżowym pasem w całym WWE! Myślę że każdy zrozumiał moje słowa! Słowa nie byle jakie, bo wypowiedział je Mr. Champion! Mam nadzieję że nie zapomnieliście jak macie na mnie mówić! A teraz rozejść się! Bo mistrz wychodzi z tej nory!

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

heyman1_430322a.jpg

Witam panowie po Pay Per View Cybernetic Bash. Wszyscy dokładnie wiedzą co się stało i takie tam. Dobra bez ceregieli mówię o co mi chodzi. Jako że nowy GM dopiero zostanie wyłoniony w sobotę tak więc zarząd kazał mi zająć się sobotnią galą do przyjęcia nowego General Managera. Hmm zarząd też powiedział że obojętnie co się stanie to ja będę asysytentem nowego GM'a. Dobra nevermind...słyszę tutaj słowa że to nasi nowi wspaniali mistrzowie tag team mogą tylko wyzywać przeciwników na walki...bullshit. To ja wam powiem kiedy będziecie walczyć i z kim. Ale powiedzmy że na razie dla was nic nie mam a chce wyłonić nowych no.1 contenderów. Widzę parę drużyn które można zrobić...i upiec parę pieczeni na jednym rożnie. W sobotę odbędzie się 3 Way Tag Team match. Goldberg i R - Truth przeciwko Triple H i Hurricane oraz James Storm i Big Show. Zobaczymy jak to będzie wyglądać. Na razie jest to jedyna walka którą postanawiam...

PunkPromo.jpg

Shelton , Shelton , Shelton...Mówiłem ci od tygodni....Od miesięcy...A ty dalej , nie i nie!I na co twój jeżeli można to tak nazwac "wysiłek"?Po co?To coś zmieniło w twoim życiu?Nie?Mylisz się , powiem ci co się teraz zmieniło , będziesz nosił bieliznę mojej mamy przez dwa tygodnie!Dwa tygodnie twojego życie będą wielkim , ale to strrrasznie wielkim upokorzeniem!Wiedz , że z myślą o tobie i ja z moją mamą , nie przygotowaliśmy zwykłej bielizny....O nie....Przygotowaliśmy ci bieliznę , z pewnym hasłem , które będziesz nosił przez calutkie dwa tygodnie , a to hasło brzmi...CM Punk Is The Best!.Tak , tak nie wytrzeszczaj oczu , bo to co jest specjalnie przyszyte przez moją mame to sama prawda o mnie , jak chcesz to jeszcze możemy przyszyc , jedno hasło....Ale już ci odpuszczę.

Two , twoje życie wraz z twoją przegraną stało się jescze większym upokorzeniem , teraz będziesz jescze mniej doceniany przez byle kogo , teraz będziesz dla każdego jeszcze większą słabizną i jeszcze większą kupą złomu , niż byłeś...You Are BIG Venture....

Zaraz pewnie , powiesz mi coś w stylu: "To że przegrałem nie oznacza że mnie pokonałeś" albo "Przegrałem , lecz nie poddam się!"...Nie , Nie...Ty już się poddałeś kiedy zawitałeś do tej federacji , już się poddałeś kiedy przekorczyłeś drzwi do szatni , ty już się poddałeś kiedy podpisałeś kontrakt z Wrestle Show Federation...I pomyśl jeżeli cię pokonałem , to jak mogłeś nie przegrac , widzisz w tym jakąś logikę??Bo ja zupełnie nie...Pfff....Przegrał z CM Punk'iem , ale CM Punk go nie pokonał.No pomyśl...Nie wydaje ci się to troszeczkę...Funny?...Bo mi nawet bardzo.

Na razie na gale przygotowanego match'u niestety nie mamy , ale myślę że Paul coś wymyślisz , i że to będzie jakiś special match!Jednak już mamy jedną zupełnie zbędną walke , w której będą walczyli zupełnie zbędni wrestlerzy...Wielki łysy Goldberg , który musi pomagac , wielkiemu R-Truth'owi który bez jego pomocy był by zerowym jooberkiem.Co mamy dalej??Wielki...Sneezerman który pragnie woman's championship , jednak jeszcze go niestety nie zyskał , a jako ciekawostkę dodam że pragnie go od paru miesięcy...Tutaj mamy może jedynie coś wartego choc strasznie mało Superman'a , który wykonuje dwie akcje i do domu...Na końcu został nam Tag Team , kiedy już był i nie panował , więc nie liczcie na wygraną...No ale kto w tym Team'ie jest?Wielki kowboy!A tak poza tym...To krów wydoic nie zapomniałeś??No i ten ostatni...Który pewnie mnie nie słyszy bo je w McDonaldzie , jednak są nadzieję że w MC jest jakiś telewizor...Ale mniejsza z tym...Wielki Pig Show , który...Nie ma słów...Jest taki cienki , że nie da się tego określic...I'm Sorry...Jednak to jest jedna i jedyna prawda o tobie....

Teraz mam jedno zdanie dla trzech nowych jooberków w naszej wspaniałej federacji...Ty R-bót , ty Santino Mozzarella i ty Matt Stardi...What are we doing here?...Bo po co nam kolejni jooberkowie!!??

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

SantinoMarella.jpg

Thank you … Thank you … Widzę że zrobiło się dużo zamiesz…. (głośny heat publiki ) widzę że zrobiło się duż … (głośny heat publiki ) Shout up ! Widzę że zrobiło się dużo zamierzania według wspaniałego farmera WWE intercontinetal czempione Santino Marelli . Jednak zacznę tutaj od stone colda bala bla austina . Dzięki za pozdrowienia czyżbyś tchórzył przed Santino Marellą ? Tak jak mówisz jestem włoską dumą zapasów i cieszę się że jestem Włochem . A ty jesteś jakimś Amerykaninem co tylko pije piwsko i ma mięsień piwny . My włosi nie szanujemy takich łysych i głupich amerykaninów jak ty (głośny heat ) Shout Up ! Ja tez nie mogę się doczekać naszej walki ale nie singe matchu . Ja domagam się walki o pas Intercontinetal bo nie mam zamiaru czekać dłużej żeby zdobyć pas ! Jesteś tylko zbędnym kawałkiem historii WSF bo JA znowu powróciłem do federacji żeby pokazać że I’m MAN ! Tak pamiętam nasz ostatni pojedynek i miałeś szczęście że wygrałeś ponieważ wtedy bolał mnie brzuch … (publika śmieje się z wymówki i skanduje You Suck ! ) Shout UP ! Wy głupi amerykanie nie wiecie co to jest wrestling nie wiecie kto to jest Marella ale w końcu się dowiecie i ja będę taki sławny jak włoskie Ferrari ! Czasem jednak umiesz powiedzieć coś mądrego Stiver Austin ja jestem mężczyzną ! Ja się nie boje nikogo nawet Great’a Khaliego a ty jesteś tchórzem i nie zdajesz sobie sprawy z kim zadzierasz . Gdybym bym na twoim miejscu uciekałbym przed takim mężczyzną jak ja

Widzę że następnym głupcem jaki śmie ze mną zadzierać jest drugi nieudacznik z rodziny Hardych …Matt (głośny heat ) You Crazy ? Jesteś ślepym niedołęgą bo ludzie się ze mnie nie śmieją tylko uśmiechają się do mnie bo jestem takim sławny i ładny (publika głośno się śmieje i skanduje You suck ) Ty zazdrościsz mi tego co mam i co zdobyłem jesteś tym nieudacznikiem który ma brata niedołęgę .Ty piszesz że zdobędziesz pas HAHA You stupid ! Pokazujesz że jesteś jeszcze głupszy za jakiego cię uważałem (głośny heat ) Ty będziesz najwyżej czempione jobbowania bo nie ma miejsca dla takich jak ty .Jesteś młody a przysłowie powiada czym starszy tym głupszy . Ta chwila kiedy ty przyszedłeś do WSF owszem zapisze się do historii jako Najgorszy dzień w dziejach WSF HAHA !

Następnych głupcem jest CM PUNK ! I’m gentelman a ty jesteś jednym z tych ludzi którzy mieli patologiczną rodzinę co widać po twoim wyglądzie (głośny heat ) . Żadna kobieta nie chce takiego ćpuna jak ty i jeszcze nieudacznika który za pewne nie wygra żadnej porządnej walki . Wygrałeś jakiś marny pojedynek i tylko szczęście cię uratowało że nie musiałeś nosić damskiej bielizny bo Shelton jest gentelmanem i jest tylko o klasę gorszy ode mnie (głośny heat ) Jak śmiesz przekręcać moje wspaniałe nazwisko . Jestem dumny ze swojej rodziny i nie waż się o mnie tak mówić bo moja rodzina ma klasę a ty masz szczęście ze nie skończyłeś u tych czubków . Podsumowanie jest takie : CM Jesteś głupim bez szacunku mężczyzną któremu jak na razie towarzyszy szczęście (głośny heat )

Thank You

f6dfb83c87.png

2ekot40.jpg

( Słychać theme Goldberga , coraz głośniej , coraz bliżej ... Bill pojawia się na rampie ! Widać wielkie efekty pirotechniczne , fajerwerki strzelają w górę , gwiazda podnosi rękę . Wśród publiczności słychać Goldberg ! Goldberg ! Tag team Champion ! Goldberg ! Goldberg ! Tag team Champion ! ... Wrestler idzie po rampie , przybija ,,piątkę" szczęśliwcom , jest już przy kwadratowym pierścieniu , wchodzi na ring ... Bierze do ręki mikrofon ... )

...

( Podnosi mikrofon w kierunku ust ale nie może nic powiedzieć, cała hala skanduje GOLDBERG! GOLDBERG CHAMPION! )

Drodzy fani zebrani w tej hali . Wy z pierwszych miejsc , że środka widowni i wy z najbardziej oddalonych zakątków ... Dziękuje wam za ogromne wsparcie jakie otrzymuję od was w tej chwili . Dla was warto tutaj być . Przed chwilą dowiedziałem się że wraz z Ronem Kilingsem stanę ramię w ramię przeciwko dwóm innym tag-team'om . W ringu znajdą się moi dobrze znajomi Triple H , James Storm . Nadal rachunki między nami nie zostały rozwiązane . Tym razem nie zależy mi na was w ogólne . Nie ważne czy ja bądź mój partner spinuje przeciwnika którym może okazać któryś z was , ale nie musi ... Hurricane , Big Show to możecie równie dobrze być wy . Położymy któregoś z was na łopatki , sędzia każe uderzyć w gong . Staniemy się wtedy przeciwnikami dla M.V.P i Kurta Angle'a . Ale nie myślę jeszcze o tej walce .

Jedno jest pewne , dam z siebie wszystko . Zrobię to dla was wszystkich zebranych w tej hali skandujących moje nazwisko . Mam godnych przeciwników ale dla takiej publiczności robi się wszystko . Moi drodzy zdobędę wraz z Ronem no.1 contender . Dla was ... dla fanów ...

Pokaże że jestem w formię , że nadal potrafię wygrywać i być w czołówce światowego rankingu ...

( Goldberg odkłada mikrofon , schodzi z ringu . Cały czas słychać okrzyki GOLDBERG ! GOLDBERG ! Staje przy wyjściu , podnosi ręce ku górze i ponownie mamy spektakl pirotechniczny ... Cały czas słychać theme Goldberga )

...

( Goldberg opuścił hale i odjechał zaś w środku budynku słychać GOLDBERG CHAMPION ! )
w1puet.png

195582298_small.jpg

Santino, Santino widocznie uważasz się za silnego, mądrego, pięknego skromniaka oraz przyszłego championa. Jednak że niespodzianka walczysz gorzej od swojej dziewczyny jesteś pozatym naiwny myśląc że „Everybody Loves Santino”. A co do ciebie Punk nie uważaj się za takiego dobrego a może byś pokonał tak zwanych 3 jobberów? Nie nazywaj mnie Sardim czy innym obraźliwym pseudonimem. Chyba wiesz o tym że jesteś miernym wrestlerem i nadajesz się tylko na Dark Matche pozatym masz szczęście że nie nosisz bielizny swojej mamusi.

storm2.jpg

Tylko się, Goldi, nie zesraj z przypływu emocji. Widzę, że strasznie podnieciła cię ta decyzja pana Heymana, dzieciaczku. Pamiętaj, że jeszcze nic nie wygrałeś i jedynie, co masz to... zaraz, ty przecież nic nie masz! No bo raczej nie będę liczył grupki tych kretynów tam. Tak, brzydale, mówię o was! (wielki heat) A buczcie, buczcie, mam was gdzieś. Yes, go ahead, skandujcie nazwisko waszego wspaniałego bohatera. Głośniej: "Goldberg! Goldberg!" Posłuchaj mnie dokładnie, Bill. Wisi mi obecnie jakiś Tag Team Title. Jest on przeznaczony dla DWÓCH zawodników, a ja nie mam zamiaru szukać tu przyjaciół. Niech Angle z Porterem trzymają na razie ten tytuł, i tak nie ma w federacji teamu na ich poziomie. W głowie mam jedynie pasy dla indywidualności, utalentowanych wrestlerów. Na przykład taki Intercontinental Title, który niestety obecnie znacznie stracił na wartości przez tą osobę, która śmie się jeszcze zwać mistrzem. I walka w sobotę mnie mało interesuje. Big Show? You gotta be kiddin' me! Nie chcę być w teamie z tym freakiem! Anyway, mam nadzieję, że mnie grubas nie spłaszczy dupskiem.

Wracając do Cybernetic Bash... Podobało mi się nawet to, co zrobiłeś, Goldi. Trajpel rzeczywiście nie miał szans w pojedynku ze mną i cieszę się, że to zakończyłeś. Oczywiście nie byłbyś sobą, gdybyś mnie też nie zaatakował, no ale trudno... zrobiłbym to samo. Chociaż myślałem, że jesteś zbyt sprawiedliwy i zbyt dobry, by wtrącić się, ale cóż... to ja wyszedłem jako zwycięzca tym razem i bardzo się cieszę. Sorry about your damn luck, bastards!

ECW%20World%20Heavyweight%20Champion%20Rob%20Van%20Dam.jpg

Whoooow dude's przestańcie zadawać mi pytanie...Rob dlaczego? Rob przecież Tommy to Twój przyjaciel! Rob....dude's chill out. Zrobiłem to co powinienem zrobić. Wygrana pasów Tag Team w WSF byłaby zbyt łatwa. Montel Vontavious Porter oraz Kurt Angle który ostatni run w World Wrestling Ever miał w ECW...gdzie przyjęli go z łaską...po co taki człowiek tam...nie ważne. Wracamy do tego co jest tutaj i teraz. WSF. Wraz z Tommy'm miałem być opoką tej federacji...miałem przywrócić dawne ECW do tej federacji. Dajcie spokój...przecież to jest nie możliwe. Tommy wraz z Sabu który nadal jest w tych swoich Indiach chcieli za wszelką cenę przywrócić nie istniejącą aczkolwiek najlepszą w historii federację wrestlingową jaką było ECW. To już mnie przyprawiało o mdłości...dude's ja chcę się rozwijać a anie stać w miejscu...nie cofać się ludzie. Mówcie sobie co chcecie robie to co chcę zrobić a teraz co chcę zrobić to Mick mówię do Ciebie....to co chcę to Twój WSF Extreme Rules Championship title. Poczekam , nie jestem niecierpliwy. Wiem że jesteś zajętym człowiekiem i lata już nie te...ale jesteś legendą hardcore'u...legendą którą szanuje. Cactus ECW Ciebie pamięta ale teraz jest WSF. Sobota...wszystko się wyjaśni co do nowego GM'a....wiedz że nie spocznę zanim Tobie tego pasa nie odbiorę...

Look at this, Ron Killings is comin'

promo_killings.jpg

What's up people? Nadchodzi przyszły Tag-Team champion! Tak nie mylicie się to właśnie ja! Razem z Goldbergiem najpierw zamierzamy pokonać tych cieniaków w #1 contentders match'u, a potem odebrać pasy mistrzom. Posłuchaj drogi Mr. 305, znany również jako MVP. Wcale nie przestraszyłem się ani ciebie, ani tego pseudo Bohatera Ameryki. Mówiłeś coś o ataku na mistrza, hę? Nie będe zniżał się do waszego poziomu! Nie jestem jakimś ciemnym typem, który atakuje poniżej pasa. O to nie musicię się bać. Teraz mam jedną sprawę do naszego przebojowego Włocha. Strasznie pyskujesz do każdego i mówisz, że dasz radę go pokonać. Tylko zobacz ja mam walkę o pretendentów numer jeden o pasy mistrzowskie a ty? Ty masz tylko tą swoją niby piękną i silniejszą od siebie Beth i co dalej? Nic? Potężne ego? Śmieszący każdego akcent? Zgadłem? Tak ponieważ ty jesteś bez talenciem i Kaleczysz Ten Sport !!! Wrestling bez Santino Marelli byłby o wiele piękniejszy. Mam też parę słów to naszych przeciwników w sobotniej walce. Big Show - ty przegrałeś swoją walkę na PPV. James "Cowboy" Storm - ty wygrałeś tylko dzięki Billowi. Mamy jeszcze Sneezermana i Hurricane'a. Niby są świetni itp. Ale nie licznie na litość z naszej strony. Oto co czeka na mnie.

3ebf4b17592f7e4b.png

See Ya!

0342298935ez5.jpg

(Kamera przenosi się na backstage, gdzie widzimy skupionego Austina)

So Santino...

What?!

Powiedziałeś że nie szanujesz takich jak ja...

What?!

Łysych...

What?!

Głupich....

What?!

Amerykanów!

What?!

Powiedziałeś że nie szanujesz takich jak ja...

What?!

Ludzi pijących piwo....

What?!

Ludzi walczących dla publiki....

What?!

Tak więc jeśli tak bardzo chcesz, to mogę z tobą stoczyć tą walkę...

What?!

Bo jedyne czego mi jeszcze od ciebie potrzeba, to dobra walka? Hell Yeah! Porządna pyskówka? Hell Yeah! Przyjaźń? Hell No!

What?!

Tak więc jeśli tylko marzysz o powrocie do domu...

What?!

Just remember....

What?!

Stone Cold na ciebie czeka i jest gotowy w każdym miejscu...

What?!

O każdej porze....

What?!

Bo to nie ma znaczenia....

What?!

Bo to nie ma znaczenia, ponieważ za h*ja nie uda ci się mnie złamać...

What?!

Nie ma takiej opcji żebyś w jakikolwiek sposób odzyskał to co utraciłeś na moją rzecz....

What?!

I wiem Marella, że mnie nie nawiedzisz....

What?!

Wiem że jestem dla ciebie tylko jakimś tam Son of a bitche`m...

What?!

Ale w tym nie ma nic złego...

What?!

I chce abyś wiedział, że się tym nie przejmuję...

What?!

Nie przejmuje sie, ponieważ sam też cie nie trawię....

What?!

Nie wiem na co cie stać w ringu....

What?!

Ale wiem na co stać mnie....

What?!

I wiesz co...

What?!

That is the bottom line...

Becouse Stone Cold said so!

I to wszystko co mam ci do powiedzenia!

200px-SantinoMarella.jpg

Thank you … (głośny heat ) . Yes yes (santino wykonuje swój radosny Taut ) Nareszcie ty Stone Cold już nie jesteś tchórzem . Cieszę się z tej decyzji która podjąłeś ze chcesz stoczyć ze mną walkę . Are you Stupid ? I NEVER … EVER nie przegram z tobą walki . Nie wiem czy zapomniałeś I’m Santino Marella I’m Not gentelman dla ciebie Stone cold ! Ty nie zasługujesz na przyjaźń ani żeby być czempione tej federacji . You stupid ! Ty jesteś mężczyzną ale nic nie wartym mężczyzną . Nie masz ani wdzięku ani niczego co robiło by z ciebie wrestlera tylko machasz tym łbem i co tam gadasz bla..bla…bla fuck you i pokazujesz ten środkowy palec . Nie masz w ogóle kultury i nie waż się tak do mnie odzywać a wy publiczność

What ?

Shout Up !

(santino stoi zaniepokojony i mruczy pod nosem ) Oh noo przecież I’m gentelman . Sorry Sorry (głośny heat ) . Widzisz Stone Cold co narobiłeś jesteś dupkiem który prosi się żebym ja Santino Marella włoski talent zapasów Kick your ass .Ja nie mam zamiaru bić się w pff … amerykańskiej dziurze (głośny heat ) ja chce walczyć tu na tym ringu ! Nie wiesz czy zdajesz sobie z tego sprawie ale ja chce walkę o pas intercontinetal czempione i wiedz że ja go wygram … Sorry . Może słowami cię nie zranię ponieważ jestem kulturalny a nie tak jak ty używasz Tych brzydkich słów . Pamiętaj ja miałem zamiar pobić rekord Honky Tonka a ty jesteś tutaj czempione pfff … zaledwie jakieś two weeks .Tak jesteś dla mnie Son of a bitch !! (Znowu santino stoi zaniepokojony i nadal mruczy pod nosem ) Oh no znowu to samo . Oh my goodnes a jeśli mamusia to słyszy … Sorry Mummy , sorry Daddy teraz przyniosłem plamę na honorze naszej rodziny ale nie długo wygram nad tą nieudaną kopią gentelmana .I tu znowu robisz wielki błąd ponieważ się mną nie przejmujesz ale znowu ci powiem I’m Man !

Tank you (santino schodzi z ringu a w tle słychać jego theme )

A i zapomniałbym Stone Cold specjalna piosenka dla ciebie i o twoim filmie chyba już ją słyszałeś :

Try to make me watch The Condemned

I Say No , No , No

It’s a fact , Stone Cold cannot act

He should GO , GO , Go

Stone Cold hangs in Bars

I give his movie Zero Starts

Try to make me watch The Condemned

I Say No , No , No

Thank you ! ( głośny heat )

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...