Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWERAWRandyOrtonTriple_852485.jpg
jednak czas Abyssa jeszcze nadejdzie...to on będzie największą gwiazdą WSF...na ostatnim FiRE już widzieliśmy że jestem najlepszy...jestem najlepszy teraz...a co będzie za kilka lat?

Abyss, przestałbyś się już sam oszukiwać..Pokazałeś że jesteś najlepszy? Nie wiem co jest bardziej żałosne..to co powiedziałeś czy to jak wyglądasz..Zastanawiasz się co będzie za kilka lat? Ja ci odpowiem..Za kilka lat już nikt nie będzie o tobie pamiętał, bo będzie trwać era Ortona, która zacznie się już niedługo..

Cybernetic Bash...Cybernetic Bash...Cybernetic Bash...Abyss ciągle słyszy tylko te słowa...i tylko te twoje groźby..."na Cybernetic Bash zasmakujesz mojego RKO"...ile razy jeszcze to powtórzysz?

Będę to powtarzał aż w końcu twój pusty łeb zrozumie że nie masz szans z Legend Killerem..Ciągle słyszę od ciebie to samo..Ból..cierpienie..krew..ból..cierpienie..krew..Proszę cię zmień płytę, bo już nudzi mnie słuchanie gróźb bez pokrycia..Gróźb, które są śmieszne jak twoje umiejętności..W walce ze mną i Jericho miałeś poprostu głupiego farta..Gdyby nie Edge, Legend Killer nigdy nie pozwoliłby ci wykonać swojego pożal się Boże świetnego finishera na tym cieniaku Jericho, którego pas prędzej czy później zdobędę..Mi się wcale do tego nie spieszy..Najpierw muszę udowodnić tobie że twoje marzenia o pasie są nierealne..

Mówisz że moje RKO nie zrobiło na tobie wrażenia..Uważasz że nie jestem ci w stanie zrobić krzywdy..Mam pomysł wejdź sobie na youtube i oglądnij kilka moich walk z najlepszymi z tego fachu..Są lepsi w każdym calu od ciebie..Bałem się ich? Nie.. Czy miałem do nich szacunek? również nie.. Więc napewno nie zamierzam się bać, a tym bardziej nie nigdy nie zdobędziesz mojego szacunku..Dlaczego? Ponieważ nie umywasz się do tych, z którymi miałem już okazję walczyć..Jesteś typowym średniakiem z wysokim mniemaniem o sobie..Najlepiej gdybyś wrócił do swojego TNA i pokazywał jaki jesteś wielki Shark Boyom czy innym wynalazkom..Na mnie wrażenia nie zrobisz..

Abyss...nigdy by czegoś takiego nie zrobił...bo Abyss...niedługo pokaże Ci ile dla niego znaczysz...a te twoje groźby...jeszcze bardziej denerwują Abyssa...Abyss da Ci dobrą radę...zamknij się i czekaj na dzień zagłady!

Mam czekać na dzień zagłady..Wiesz co jedyne na co mogę czekać to dzień w którym zabiorą cię do takiego pokoju bez klamek, bo tam twoje miejsce..Przyszedł taki potworek do WSF, mówi że jest najlepszy i zdobędzie pas mistrzowski..Twoje słowa wywołują u mnie tylko nie pohamowany śmiech..Idź do "Mam Talent", bo potrafisz rozśmieszać...Nie tylko słowem, ale też wyglądem..

Mówisz że nikt nie jest w stanie zakończyć twojej kariery...Ciekawe..Z ciekawości prześledziłem twoją karierę..I co widzę? Widzę człowieka, który ma śmieszne marzenia, a nie ma żadnych podstaw do tego by je spełnić..W TNA wiele razy musiałeś uznać wyższość wrestlerów, którzy nie dorastają Legend Killerowi nawet do pięt..Byłeś upokarzany wiele razy, ale boisz się o tym wspomnieć..Boisz się że to się powtórzy..I mogę ci obiecać że na Cybernetic Bash zostaniesz upokorzony po raz kolejny..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

angle.jpg

I'm The Kurt Angle!

I'm The American Hero!

I'm The Olympic Gold Medalist!

Four days ..... Four days .... Four days ... Only four days!

Laader Match ... Ultimete X ... Hell in Cell ...

Kurt Angle & Montel Vontavius Porter verson Tommy Dreamer & Rob Van Dam / Sabu

__________Za kilka dni dojdzie do największej gali ostatnich tygodni... ostatnich miesięcy w WSF. Cybernetic Bash! Nie jest to zwykłe PPV. Widzowie głosują wciąż na stypulację walki ... Z tego co się orientuję przewodzi Laader Match, tuż tuż za nim Ultimete X ,a na końcu Hell in Cell ... Ale czy to jakąś różnicę ? Wiadomo każda stypulacja różni się od siebie pod wieloma względami . Hardcore ... High Fly ... Laader... Ogólnie żadna rzecz nie pasująca do drugiej . Czy mi to przeszkadza ? Nie! Czy robi to na mnie jakiekolwiek wrażenie ? Nie! Czy wolę Ultimete X od Laader Matchu , Laader Match od Hell in Cell , Hell in Cell od Ultimete X ? Nie!

Naprawdę nie robi mi absolutnie żadnej różnicy czy którą opcję wybiorą fani ...

Na którą wyślą najwięcej smsów ...

Która opcja zostanie częściej zaznaczona w głosowaniu internetowym...

Nie rusza mnie to w ogóle , jest mi obojętna stypulacja .

Moja wola walki , Dążenie do celu , Powrót na sam szczyt , Stanie się legendą ...

Na pierwszym FiRE w historii WSF Dreamer zrobiłeś dużo złych rzecz: Zaatakowałeś MVP... Próbowałeś interweniować w moją walkę z Robem Van Damem ale nic z tego nie wyszło, because dla takich jak Ty nie mam litości! Rob Van Dam po pasjonującym pojedynku musiał uznać moją wyższość ... Czy to było krzesło, Czy to był MVP a kogo to ku@!* obchodzi. To jest wrestling a nie party z przyjaciółmi! Van Dam został odliczony , sędzia trzy razy uderzył w matę ... Podniósł moją rękę w górę ... Już raz okazałem się lepszy od was ... Dreamer , znam uczucie pinfallu na zawodniku ECW , dobrze je znam ... Kurt Angle pinfall Rob Van Dam!

Jeśli okaże się że będę musiał wspinać się po linach i zdjąć pas wiszący nad ringiem ... Nie ma sprawy , nazywam się Kurt Angle i będą wspinał się po linach i zdejmę pas!

Jeśli okaże się że będę musiał wejść po drabinie i też zdjąć wiszący tam pas ... Nie ma sprawy , zrobię to , nazywają mnie przecież American Hero i będę wchodził po drabinie i zdejmę pas!

Jeśli okaże się że będę musiał stoczyć hardcor match aby wygrać ... Nie ma sprawy , zrobię to , nie od dziś jestem Olympic Gold Medalist!

Pokonałem Roba Van Dama ... Ty pokonałeś mojego dobrego przyjaciela... Ta walka będzie należała do nas... Do mnie i do Ciebie Dreamer! Przed tysiącami ludzi którzy kupili bilety aby zobaczyć mój tryumf na hali, przed milionami domostw w których całe rodziny będą oglądać jak ZDOBYWAM PAS! ZDOBYWAM PAS!

Dreamer ... Żeby wygrać tę walkę będziesz musiał mnie ZABIĆ!!!

It's real! It's deam real!

• Styl:  Jasny

mvppyro.jpg

Kurt Angle ma racje! 4 dni! Za te cztery dni odbędzie się coś ważnego! Najważniejszego! Pas Tag Team titles znowu będą miały właścicieli... Możemy to być my... albo wy! Kto to będzie? Odpowiedz jest prosta! MVP and Kurt Angle! Dlaczego tak sądzę? Pozwólcie sobie przybliżyć. Porównajmy waszą i naszą karierę w WSF! Pierwsza gala na której pojawia się Kurt Angle! PONIŻA mistrza! Mistrz powinien być najlepszy, niepokonany! A Kurt Angle w tak prosty sposób upokarza naszego championa. Jedźmy dalej. Kolejna gala. Ja, Mr. 305 zapraszam Ciebie Dreamer! Po wytłumaczeniu Ci kim jesteś w tej federacji powalasz mnie niespodziewanym ciosem. Jednak dosięga Cię sprawiedliwość i czujesz co to znaczy pięść Kurta! Na tej samej gali Kurt Angle pokonuje tego całego Twojego kumpla... Van Dama. POKONUJE! Na następnej gali mamy się zmierzyć one on one. M.V.P vs. Dreamer. Jednak tego dnia stało się coś złego ze mną. Od rana bolała mnie głowa. Głowa... wszystko mnie bolało. Ale wiedziałem że muszę stanąć do walki z Tobą. Dobrze wiem Tommy że Ty w takiej sytuacji poszedł byś do swojego "bossa" Heymana i prosił go żeby ten załatwił z GM żebyś nie musiał walczyć. Ale ja potrafiłem walczyć mimo to! Prawie Cię pokonałem! Przegrałem przez mojego partnera! Odciągnął niepotrzebnie Twoją uwagę! Sam bym wygrał. Ale to nie ważne. Kurt za to pomoże mi na CB! Najbliższa nasza walka odbędzie sie właśnie na tym PPV! Nie będzie to zwykłą walka! Będziemy walczyć w pewnej stypulacji... Z tego co podglądałem na wwe.com widziałem że prawdopodobnie będziemy walczyć w Ladder Matchu! Czy się cieszę! Oczywiście. W WWE miałem możliwość jednej z najważniejszych walk z drabinami! Money in The Bank Ladder Matchu! Nie zaciągnąłem walizki. Była źle przyczepiona. Za to teraz bądźcie pewni! Osobiście sprawdzę czy pasy będzie dało się ściągnąć! i choćbym miał być na tej drabinie 10 minut zciągnę je! I razem z Kurtem będziemy nowymi mistrzami! Widzisz to? Widzicie to?! Nie? Trudno!!! Ja i Kurt wygramy! 'cuz we better than you!!

GoB05.jpg

Hulk Hogan ... The Icon Sting ... Kevin Nash ... Scott Hall ... DDP ... Big Show ... Batista ... Triple HHH ... The Rock ... i wielu wielu innych . Goldberg ich pokonał ! Przy tych nazwiskach jesteś nikim . Zwyciężyłem w kwadratowym pierścieniu największe tuzy świata wrestlingu . Ty wraz ze swoją butelką piwa nie dorastałeś , nie dorastasz i nigdy nie dorośniesz im nawet do pięt . A ja ich pokonałem wszystkich . Spinowanie mnie na ringu graniczyło z cudem i swoją pierwszą walkę w WCW przegrałem gdy z tyłu zaatakował mnie Scott Hall paralizatorem . Historia lubi się powtarzać . Kiedyś Hall a teraz ty James uderzyłeś mnie butelką piwa .

Nigdy nie pokonałbyś mnie w czysty sposób dlatego przez nieczyste zagranie uległem ci . Mówisz że boisz się stanąć w jednym ringu ze mną i Triple H . Uważasz że Triple H cię zaatakuje i wykorzysta okazje nokautując cię . Nie ma sprawy . Możemy obyć się bez Triple H . Nie chcesz go w ringu wiec go nie dostaniesz .

Jeśli nie dasz mi rewanżu one vs one , face to face Goldberg vs Storm w jednym ringu to okażesz się tchórzem i nadętym bufonem .

Rozpraw się raz na zawszę z Triple H i spróbuj sił ze mną ...

Ron dzięki że mogę na ciebie liczyć i ty także możesz na mnie liczyć w każdej chwili .

w1puet.png

2584758502_85611c14cc.jpg?v=0

Alright, Bill. Jeśli tak bardzo chcesz "zemsty" i walki ze mną, to po Cybernetic Bash WSF się nie kończy... Mamy na przykład taką galę Born of the Hero, mamy kilka cotygodniowych FiRE... ale nieważne, tylko taka aluzja. I rzeczywiście zrobię, jak mówisz, Goldi: rozprawię się z HHH. Na razie tylko to mam w głowie. I gdy między mną a panem Potrójny Nos wszystko będzie dokładnie posprzątane, będę mógł stoczyć walkę z kimś, na przykład z tobą, Goldberg! Nie jestem tchórzem, bo mimo tego, że czasem uciekam się do nieczystych zagrań (czego się nie wstydzę), nie boję się walki oko w oko z jakimś tam wrestlerem. So Bill just wait to Cybernetic Bash. Tam pokonam Triple H'a (nieważne w jaki sposób) i będę mógł się zająć tobą. Tylko proszę cię odpuść sobie przerywanie walki na CB... bo wtedy: Sorry About Your Damn Luck!

Triple H... WTF is fedu? To coś po amharyjsku? Czy może jakaś mongolska potrawa? Wyglądasz, jakby twoja mama właśnie była Mongolii, więc może to jakaś twoja ulubiona potrawa z tamtego kraju? Ale nie martw się, Hunter, nie zjem ci jej... :)

bethphoenix01.jpg

Tak więc panowie do WSF przybyła pierwsza prawdziwa Diva. The Glamazon Beth Phoenix. Wspaniałe połączenie urody z siłą. Wielu z was teraz zastanawia się co ja tutaj robię. Przecież to męski sport. Cóż...myślcie sobie co chcecie lecz The Glamazon pokażę wam siłę prawdziwej kobiety. Widzę uśmiechy na waszych twarzach , proszę śmiejcie się ale spoglądam na was i widzę mężczyzn którzy w życiu nawet by mnie nie podnieśli a kipią testosteronem. Rey Mysterio , RVD , CM Punk i wielu innych. Ja powiem wprost żądam walki , nie wyzywam was mężczyźni na walkę jeden na jeden. Wasz tupet i zdanie na temat kobiet musi zostać przycięte do odpowiedniej wysokości. Czyli muszę wam pokazać co potrafi kobieta w dzisiejszym świecie. Nie lekceważcie mnie , ponieważ może was to drogo kosztować. Parę osób już się o tym przekonało. Wierzcie mi że nie byli zbyt świadomi tego co się z nimi stało. Jestem "The Glamazon" i zawitałam do WSF tak więc uważajcie.

missnsiggz4.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

I'm the king of my world...

Cybernetic Bash... Tylko kilka dni dzieli Nas od tego wydarzenia... Odbędzie się wiele ważnych walk, poznamy nowych mistrzów tag team, kto wie może pojawi się nowy mistrz interkontynentalny... Lecz to wszystko jest niczym w porównaniu do main-eventu... Co się takiego wydarzy w walce wieczoru zapytacie, otóż na szali będzie położony pas WSF World Championship... Bronić go będzie mistrz federacji, King of WSF Y2J Chris Jericho... Kto będzie jego przeciwnikiem... I to jest najważniejsze pytanie... Kogo wybraliście, bo to od Was wszystko zależało droga publiko... Z kim przyjdzie bronić mi tego złota... Czy będzie to były mistrz Edge? A może wybraliście Christiana Cage'a? Ostatnią opcją jest Triple Thread Match... Czego byście nie wybrali możecie być pewni jednego - pas nie zmieni właściciela... Osobiście mam nadzieję że nie dopuściliście Edga do tego meczu... Według mnie Adam miał swoją szansę której nie wykorzystał... Był mistrzem, stracił pas i nigdy więcej go nie zdobędzie... Co innego jeśli chodzi o Christiana... W ostatnich tygodniach uczynił niesamowity skok - z człowieka który był parobkiem Edga wyrósł na #2 w tej federacji... Dlaczego #2? Przecież wiadomo kto jest Top Star in WSF... Ale muszę uczciwie przyznać że jestem pełen podziwu dla Christiana, narzucił bardzo szybkie tempo i cały czas czuję jego oddech na karku... Szkoda że akurat mnie wybrał za przeciwnika bo w innym wypadku śmiało typowałbym jego zwycięstwo na PPV, a tak niestety jego dobra passa zostanie przerwana... Mam sporą nadzieję że dacie mi szansę dokończenia pojedynku z Cagem... Od momentu zdobycia przez moją skromną osobę mistrzostwa federacji miałem okazję stanąć z Nim na ringu dwukrotnie, a właściwi miałem z Nim walczyć dwukrotnie, ale do starcia na ostatnim Fire nie dopuścił Edge... Naszego poprzedniego meczu nie dokończyliśmy... Why? Również przez Edga... Czy tylko ja mam Go już dość? Koleś wyraźnie zapomniał co stało się na ostatnim PPV... Edge - straciłeś pas, pozycję i wszystkie przywileje wynikające z bycia mistrzem... Nie kompromituj się więc więcej i pozwól walczyć o najważniejsze tytuły tym którzy na to zasługują... Christian - Mam nadzieję że spotkamy się na CB one on one... I mam nadzieję że to będzie najlepszy mecz jaki kiedykolwiek Wy mieliście okazję oglądać...

Walls of Jericho...

Stand Back! There's a Super Hero coming through

Widzę, że podczas mojej nieobecności wielu z was zaczęło wątpić...wątpić w siłę dobra...wątpić w uczciwość i w sprawiedliwość...wątpić w Hurricane'a. Nie przyszedłem tutaj przepraszać za moją nieobecność podczas poprzedniej gali, ani za to, że nie pokazywałem się na backu. Przyszedłem tutaj, aby zapewnić was...one more time...aby zapewnić jednego z was...zapewnić, że tak jak obiecałem...zjawię się na Cybernetic Bash...wyjdę na ring i skopie jego 200 kilowe dupsko. Hurricane nigdy się nie podda. Hurricane nigdy nie polegnie. Cokolwiek by to było...Steel Cage...Strecher Match...Falls Count Anywhere...to nie ja przegram. Tym razem nie zejdziesz zadowolony z ringu. Tym razem nikogo z tobą nie będzie. Tym razem spotkamy się w ringu one on one. Udało ci się pokonać mój Tag-team...udało ci się dopaść mnie po walce, ale to się już nigdy nie powtórzy Mr. Rozniosę wszystkich w kupkę prochu. Na Cybernetic Bash wszystko się skończy. To będzie wieczór, w którym zatryumfuje sprawiedliwość w postaci Hurricane'a. Nic na to nie poradzisz. Wiem dobrze, że zrobisz wszystko, żeby mnie pokonać....że nie masz do mnie ani trochę szacunku...że będziesz uciekał się do brudnych chwyt...że będziesz szukał pomocy w broniach. Ale na Cybernetic Bash nawet krzesło odmówi ci pomocy, bo...zapamiętaj sobie na całe życie...możesz pokonać mnie raz...dwa..trzy...dalej nie będę wyliczał, bo pomieszam ci głowie...możesz pokonać mnie nawet sto razy, ale w ostatniej bitwie to dobro zawsze wygrywa, a tak się składa, że na Cybernetic Bash to ja będę reprezentował dobro.

Nazywasz mnie tchórzem..a kto pojawia się na backstage'u tylko po to, żeby wymamrotać tylko dwa zdania do przeciwnika...Tak...to ty Big Show...Straszysz mnie i w kółko grozisz, ale zastanów się co ty mi możesz tak naprawdę zrobić...jeśli mnie w ogóle złapiesz...bo nie chcę cię rozczarować...ale Big Show nie potrafi latać! Jeśli okaże się, że będzie to Steel Cage...odfrunę z ringu zanim zdążysz mrugnąć...jeśli będzie to Strecher Match....dzięki nadludzkiej sile wyniosę cię wskazane miejsce...a jeśli okaże się, że czeka nas Falls Count Anywhere....zniszczy cię Eye Of The Hurricane! Twoja przegrana udowodni wszystkim, że nasza wygrana z CM Punkiem nie była przypadkowa...że pokonując najcięższego człowieka w WSF jestem w stanie wypełnić moją misję...całkowitego wyeliminowania zła z federacji! Ta walka niech będzie przestrogą dla wszystkich, którzy uciekają się do brudnych metod...że Hurricane wrócił i nigdy nie był lepszy niż teraz....Eye Of The Hurricane cię dopadnie!

rmsig3.png

2483_1.png

C'mon people stand up and say what's up!? What's up!?

316107436_bced484a89.jpg

Dzięki za wsparcie Bill, wiedz że gdy Storm będzie próbował cię zaatakować ja będe szybszy od niego. Będzie mógł sobie powtarzać to swoje Sorry About Your Damn Luck. Posłuchaj James twoje zagrania są żałosne, jak ktoś może być taką ofiarą losu próbującą wygrać dzięki nieczystym zagraniom! Wiesz co...

When I say cowboy, you say sucks! Cowboy! Sucks! Cowboy! Sucks!

Taka własnie będzie reakcja publiczności Kałboju. Jestem też ciekaw kto po Cybernetic Bash będzie trzymał pasy Tag-Team. Bo ja i Goldberg już czekamy na title shot. Z tego miejsca zwracam się z wielką prośbą do naszej GM Traci Brooks. Ja i Bill prosimy o mianowanie nas 1# contenterami o pasy tag-teamowe. Nieważne kto to będzie Angle i MVP czy RVD i Tommy Dreamer. Pokonamy każdego nasz teamwork, siła i zręcznośc to wybuchowa mieszanka. Better watch me and Bill because we are the most dangerous team in WSF. What's up people !

Mick%20Foley%203.jpg

32 dni... 4 tygodnie... 1 miesiąc... właśnie tyle minęło od gali To The Death... od pierwszej w historii walki o Extreme Rules Championship... od najbardziej hardcore'owej walki w historii WSF... od małej kontuzji Micka Foleya. Tak, tak po walce z Billem (Goldberg... Foley go pokonał! ;) ), dostałem niegroźnej kontuzji kostki. Kurowałem się przez cały miesiąc ... ale... niestety, ale muszę powiedzieć, że rezygnuję z pracy w WSF ... no dobra, akutat to był żart :lol . Tak na prawdę to jestem gotowy do powrotu na ring, do obrony mojego pięknego, błyszczącego pasa. Rob Van Dam hmm... widzę, że jesteś pewny siebie. Ale nic, przyjmuję Twoją propozycję. Jedyna przeszkoda jaka stoi na drodze do Twojej porażki to... General Manager - musi ustalić datę naszej walki... no i stypulację. Przecież nie będziemy walczyć o Extreme Rules Championship, w swykły singlu. :twisted: Rob, pamiętam Cię z ECW. Jesteś świetnym wrestlerem, masz spory potencjał, ale jedyne, co stawało Ci na drodze do zwycięstwa to właśnie pewność siebie. Radzę Ci nie lekceważyć przeciwników- może się to źle skończyć. Chcę również powitać w Wrestle Show Federation moich starych kumpli z ECW - Tommy'ego Dreamera, Sandmana oraz Sabu. Życzę sukcesów... i dużo krwi :D . Goldberg! przegrałeś ze mną walkę na To The Death... po tym zmądrzałeś i się ode mnie odczepiłeś... znalazłeś nawet nowego kolegę... Rona Killingsa so cute! :lol Ale pamiętaj - Mick ma na Ciebie oko... i na Twojego kumpla też ;) .

Bang! Bang!

promo_abyss.jpg

Abyss, przestałbyś się już sam oszukiwać..Pokazałeś że jesteś najlepszy? Nie wiem co jest bardziej żałosne..to co powiedziałeś czy to jak wyglądasz..Zastanawiasz się co będzie za kilka lat? Ja ci odpowiem..Za kilka lat już nikt nie będzie o tobie pamiętał, bo będzie trwać era Ortona, która zacznie się już niedługo..

Era Ortona...nigdy nie dojdzie do czegoś takiego...póki Abyss walczy! Abyss...nie pozwoli na takie coś...Abyss...zrobi wszystko...żeby tylko nie nastała era Ortona...rozumiesz Randy...to są tylko twoje marzenia...Abyss tu jest i Cię pilnuje...Abyss...w każdej chwili gotowy jest zaatakować i pokazać Ci że to on jest najlepszy...Abyss...wcale się nie oszukuje...taka jest prawda...i ty Randy musisz się z tym pogodzić...Abyss jest najlepszy i najsilniejszy...niedługo...nadejdzie era Abyssa...i ty będziesz pierwszym który zazna mojej potęgi...wszyscy będą mi posłuszni...a jeśli ktoś mi się sprzeciwi...czeka go to co Ciebie na Cybernetic Bash! Ból...krew...cierpienie...każdy kto sprzeciwi się Abyssowi...może się tego spodziewać...Abyss...nigdy nie zapomni bólu jakiego zaznał...będzie się mścił na każdym...a wy...biedne niewiniątka...nie będziecie mieli nic do powiedzenia...gdy Abyss was zaatakuje...

Będę to powtarzał aż w końcu twój pusty łeb zrozumie że nie masz szans z Legend Killerem..Ciągle słyszę od ciebie to samo..Ból..cierpienie..krew..ból..cierpienie..krew..Proszę cię zmień płytę, bo już nudzi mnie słuchanie gróźb bez pokrycia..Gróźb, które są śmieszne jak twoje umiejętności..W walce ze mną i Jericho miałeś poprostu głupiego farta.

Farta!? Dla Abyssa nie istnieje coś takiego jak fart...Abyss jest po prostu najlepszy...Abyss nie potrzebuje szczęścia do wygranej...co by się nie działo Abyss i tak będzie najlepszy! Abyss...nigdy nie zrozumie że nie ma szans z Legend Killerem...bo to nieprawda! Może i jesteś Legend Killerem...ale takiej legendy jak Abyss nikt nie jest w stanie zniszczyć! Groźby Abyssa bez pokrycia...zobaczymy...jak będziesz mówił po Cybernetic Bash...i Abyss obiecuje Ci...że zmienisz swoje zdanie...nabierzesz szacunku do Abyssa...zaczniesz się go bać...aż w końcu...będziesz go przepraszał za swoje czyny...jednak Abyss...nie będzie miał litości...przeprosiny w niczym nie pomogą...wykonałeś pierwszy ruch...pierwszy atak...to wystarczyło żeby rozzłościć Abyssa...teraz Abyss...szuka zemsty...i Abyss ją dostanie...już niedługo...już niedługo...

The_Monster_Abyss.jpg

Mówisz że moje RKO nie zrobiło na tobie wrażenia..Uważasz że nie jestem ci w stanie zrobić krzywdy..Mam pomysł wejdź sobie na youtube i oglądnij kilka moich walk z najlepszymi z tego fachu..Są lepsi w każdym calu od ciebie..Bałem się ich? Nie.. Czy miałem do nich szacunek? również nie.. Więc napewno nie zamierzam się bać, a tym bardziej nie nigdy nie zdobędziesz mojego szacunku

Randy...jesteś po prostu śmieszny...nie bałeś się ich? Więc dlaczego za każdym razem dążysz do zakończenia przez DQ? Odpowiedzieć jest prosta...po prostu się boisz...boisz się że przegrasz...na Abyssie twoje ciosy nie robią wrażenia...więc będziesz próbował atakować wszystkim dookoła...jednak to też nie zrobi wrażenia na Abyssie...skoro sam nie jesteś w stanie nic zrobić Abyssowi...tym bardziej nic ani nikt Ci nie pomoże...każda broń w twoich rękach...jest nic nie warta...skoro nic pożytecznego nie będziesz umiał z nią zrobić...Abyss...uwielbia hardcore...Abyss...umie skorzystać z każdego przedmiotu...i powinieneś wiedzieć Randy...że Abyss skorzysta ze wszystkiego co będzie miał pod ręką...na Cybernetic Bash! Walczyłeś z lepszymi od Abyssa...to po prostu nie możliwe...to Abyss jest najlepszy...a jeśli nie wierzysz...przekonasz się już niedługo...gdy podbiję tę federacje...

Mówisz że nikt nie jest w stanie zakończyć twojej kariery...Ciekawe..Z ciekawości prześledziłem twoją karierę..I co widzę? Widzę człowieka, który ma śmieszne marzenia, a nie ma żadnych podstaw do tego by je spełnić..W TNA wiele razy musiałeś uznać wyższość wrestlerów, którzy nie dorastają Legend Killerowi nawet do pięt

W TNA...walczyłem z dużo lepszymi wrestlerami...niż ty...nawet ich nie znasz...nawet nie wiesz jak byli dobrzy...a na pewno dużo lepsi od Ciebie...niedługo się przekonasz...czego Abyss nauczył się w TNA...TNA wyszkoliło Abyssa...tej federacji zawdzięczam wszystko...jednak przychodzi taki czas...gdy trzeba iść do przodu...do lepszej federacji by osiągnąć większy sukces...Abyss jest tu po to...żeby udowodnić takim ludziom jak ty...że jest najlepszy...że potrafi najwięcej...Abyss...wylał wiele krwi na ringu...i nauczył się...że ludziom jak ty...nigdy nie można odpuszczać...dlatego...Abyss...chce...zemsty!

abyss.jpg

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

tp8k5kx3.jpg

Jesteśmy świeżo po gali PPV Cybernetic Bash . Odbyło tam się wiele ważnych rzeczy a mianowicie chodzi o to że Chris Jericho obronił swój tytuł WSF World Champion w walce z Christianem oraz Egdem . Zobaczmy dalej . Zdrada Roba van Dama w walce o pasy tag team i wygrana Kurta oraz MVP . Panowie a mówię tutaj o M.V.P oraz Angelu gratulację ale gdyby nie głupota Van Dama to tych pasów byście nie zdobyli . Ja to wiem , wy to wiecie . Ale cóż lecimy dalej . Obrona pasa Intercontinental Champion przez Stone Cold Steve Austina w walce 4 zawodników . Wygrana The Hurricane z Big Showem . Dobra kolejny raz tryumfuje nad złem . Dalej , Punk wygrywa z Sheltonem . Era Pankera się zaczęła . Beth Phoenix miażdży Reya Mysterio . Abyss pokonał Ortona . Brawo , brawo . Ale kogo to obchodzi ???

A teraz do setna sprawy :

James wiesz dlaczego ci pomogłem wygrać ??? Nie dlatego że cię lubię , nie dlatego że cię szanuje , nie dlatego że uważam cię lepszym wrestlerem od siebie . Pomogłem ci bo już nie mogłem patrzeć jak okładasz niemiłosiernie Triple HHH . Nie mogłem na to dłużej patrzeć !!! i musiałem zaprzestać tej masakry James . Nie wiem czy mnie zrozumiesz jakie jest moje przesłanie do ciebie bo te piwo już ci kompletnie mózg wyżarło . Zasmakowałeś mojego Spear'a .

Teraz parę słów do Triple HHH :

Hunter przyznaj się że nie dałbyś rady Stormowi . Zaatakowałeś mnie po walce swojej . Zrobiłeś wielki błąd .

Nie wiem kto tutaj teraz rządzi ale proszę o walkę na sobotniej gali . Chodzi o walkę Goldberg vs Storm vs Triple HHH . Jeśli nie tchórzycie to przyjmijcie moje wyzwanie . Trzeba to raz na zawszę zakończyć i zobaczyć kto z nas jest najlepszy .

Ron Killings drogi mój przyjacielu . Rozprawie się z nimi w sobotę a potem zajmiemy już własnymi , wspólnymi sprawami . Znajdź sobie przeciwnika na sobotnią galę . Musimy być w formie .

Goldberg udaję się do swojej szatni ...

w1puet.png

KurtAngle.jpg

I'm The Kurt Angle!

I'm The American Hero!

I'm The Olympic Gold Medalist!

I'm The World Tag Team Champion !

A teraz wynoście się wszyscy stąd i dajcie mi odpocząć po walce! [ Kurt podnosi swój pas do góry śmiejąc się ironicznie do buczącej publiczności ]

Whaaaaaaaat's up people?!

killings.jpg

Ja Ron Killings domagam się walki! Ja R-Truth nie dostałem jeszcze szansy aby się pokazać! Proszę nowego GM'a, ktokolwiek nim będzie Hogan, Rock czy Bradshaw, chce w końcu walczyć! Czy inni boją się mnie, oglądają w tym czasie M jak MIłość?! NIe obchodzi mnie to! Jestem wściekły! Goldberg uważaj na tego jak mu tam ... Sneezermana, powinienem tam być i go zaatakować, ale miałem ważną sprawe :twisted: , chyba wiesz jaką?! Więc drogi managerze, jeśli TY nie znajdziesz mi przeciwnika to zrobie to sam!

SantinoMarellaBethPheonixasICand-1.jpg

Thank you … Thank you . I’m Santino Marella i przybyłem tutaj by podbić po raz kolejny WSF . To ja zdobyłem pas Intercontinental czampione pokonując Kofiego w WWE to ja miałem zamiar pobić rekord Hondy Tonka . Ale już mnie to nie obchodzi bo ja w WSF będę królować po raz kolejny ! Niektórzy kilka miesięcy temu przekonali się że w WSF też byłem mężczyzną ale musiałem odejść z przyczyn oczywistych. I… jako pierwszy zdobyłem tutaj pas Intercontinetal czempione a teraz jest nim jakiś marny Stone Cold bla bla Austin .Teraz mam zamiar znowu odebrać ci pas ! Musicie pamiętać że ja jestem najlepszy i nie oszukujmy się walczyłem w najlepszej federacji o nazwie „WWE” (Santino wykonuje swój uśmieszek ) Ale przybyłem tu po raz kolejny żeby wam pokazać że tu będzie Mistrzem Santino Marella i że odbuduję tą federacje . Jest tutaj nawet my piękna Beth Phoenix ale na razie ja sam będę tutaj walczyć ! Bo I’am Man . Stone Cold uciekłeś przede mną do ponieważ bałeś się konkurencji ale teraz już mi nie uciekniesz będę nadal z tobą walczyć o pas Intercontinetal . Zobaczysz zdobędę go tak gładko jak w WWE i nawet bez pomocy pięknej Beth która jest tu obecna . I’m Man i udowodniłem to zdobywając ten pas a ty Stone Cold przekonasz się o tym że jestem mężczyzną i nie boje się łysego facia … no może trochę . Ty Austin pewnie się mnie boisz bo jestem taki wielki i silny (kurde to nie tak kwestia ) pewnie się mnie boisz bo … Nie oszukujmy się boisz się mnie sam wiesz z jakiego powodu .

I nie straszny mi żadny Bookar T czy Brat Hitmen ani żaden Chriso Jericho mogę pokonać wszystkich od wielkich do małych bo jestem gwiazda wrestlingu ! Zrobię wszystko albo nawet nic nie musze robić bo jestem bardzo dobrym wrestlerem i nie lada chwila będę nosić pas tego łysola . Ja się was nie boje ponieważ WSF nie ma dobrych zawodników i daje pas takim jak wy i oczywiście mówię tu o większości czempionów ale ja tutaj jestem po to żeby to zmienić i będę podwójnym albo potrójnym czempionem (głośny heat) . Założę się że nawet kobieta zdoła was pokonać ale ja umiem ją pokonać ( co ja znowu gadam ) (głośny heat )

Co to R-ruthoa ja się z tobą zmierzę ! Stone Cold oglądaj tą walkę ! Zobaczysz moją odwagę i jak rozprawiam się z rywalami ! Ty R-truth niestety swoją pierwszą walkę przegrasz ! Widzę jednak że zarząd WSF nie jest taki głupi że nie dał ci jeszcze walczyć .Ty tylko umiesz śpiewać to What’s up What’s up bla bla bla idź sobie do Idola i tam sobie pośpiewasz a nie wyzywasz wielkich mistrzów do walki !

Dziękuje wszystkim i pamiętajcie I’m Santiono marella włoski talent zapasów będę słuchał waszych okrzyków (głośny heat ) O no no no będę słuchał jak Tomy Chimiel będzie czytał And NEW Intercontinetal czempione Santino Marella . Thank you

D

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...