Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

kurt1.jpg

Hunter spójrz w górę ... Specjalnie dla Ciebie znalazłem zdjęcie zrobione przez moich fanów tuż po walce finałowej Igrzysk Olimpijskich w Atlancie z 1996 roku ... Pokaż mi moją łysą głowę , no pokaż! Ja jak i każdy inny widzi coś innego , ale Ty masz najwidoczniej halucynacje : X

Ja posiadam taką rzecz o której Ty możesz tylko śnić , a i tak Ci się nie udaje go zdobyć! Gdy ja walczyłem w Atlancie Ty toczył nędzne walki w WWF. Ja byłem już kimś ,a Ty byłeś nikim! Odniosłem dużo sukcesów , posiadałem najważniejsze pasy w WWE , w TNA a moja żona nie jest córką właściciela. To chyba o czymś świadczy panie samo push***jacy i dowartościowujący swoje zasrane ego! Jesteśmy teraz w WSF i nie możesz poradzić sobie z nikim , żeby wygrać jakąkolwiek walkę uciekasz się do licznych podstępów , atakujesz ludzi którzy stoją do Ciebie odwróceni plecami. Powiedz mi kim Ty jesteś ? No kim ty jesteś do cholery?!!!

Wspominasz TNA... Nie byłeś tam nigdy, więc shut up ! Pokonałem tam Stinga! Cage'a! Joe! Abyssa! I wielu innych o wiele lepszych od Ciebie w obronie swojego pasa, więc shut up!

Jesteś najlepszy ? W czym ? Niech zgadnę : bookowaniu swoich nędznych walk , podkładaniu sobie coraz lepszych zawodników? Tak , tak , nie mylę się w ogóle.

Mam okazać szacunek Dreamerowi ? A gdzie on jest ? A za co mam mu go okazać ? Za to że robił przez większą część swojej kariery za mięso armatnie dla Marków Henrych i innych : X

Radzę Ci jeszcze raz , wyjdź z budynku , ochłoń , przemyśl sobie kilka spraw i sprawdź czy nie stoję za TOBĄ!!!

Oszczędź WSTYDU i nie wchodź mi już NIGDY W DROGĘ!!!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

goldberg.jpg

Widać ślad na mojej rozciętej głowie... To Twoja sprawka James, poniesiesz konsekwencje tego czynu!

Storm ... Pokonałeś mnie na ostatniej gali . Pokonałeś mnie ... Ale zwycięstwo w takim stylu nie przynosi Ci powodów do chluby , nie zdobywasz nowych fanów ... Wręcz oni odwracają się od Ciebie! Rozumiesz to Storm? Rozumiesz to?!!! Rozbijając butelkę na mojej głowie przegiąłeś cowboju! Przegiąłeś i to bardzo. Walcząc z kimś takim jak ja , nie powinno robić się takich świństw , takich rzeczy... Rozumiesz to Storm??? Wątpię że to zrozumiesz, naprawdę wątpię .

Udowodnij mi że się mylę. Pokaż na co Cię stać , stań ze mną w uczciwej walce ... One to one , face to face... Goldberg VS Storm ...na najbliższym FiRE! A sędzią tego pojedynku będzie nikt inny jak ... the king of king Triple H!!!!

Zwracam się teraz z uprzejmą prośbą do naszego GM'a . Traci, please ... Wysłuchaj mnie ten jeden raz i zatwierdź ten pojedynek na najbliższym FiRE! Bill Goldberg VS Cowboy James Storm! Nie chcę nic więcej tylko tej walki... Storm jak nasza pani GM powie ; TAK , to BIADA Ci!!! Ja nie zniżę się do tak żenującego poziomu jaki Ty prezentujesz, nie będę potrzebował pomocy z zewnątrz ,... nie użyję krzesła ,... nie uderzę Cię butelką piwa,... nie uderzę Cię młotem! Pamiętasz to Storm...Dobrze pamiętasz, bliskiego spotkania z najlepszym przyjacielem HHH nikt prędko nie zapomina!

Pokonam Cię w uczciwy sposób, w taki sposób:

bill_goldberg.jpg

Przyjrzyj się uważnie bo jeszcze nie raz zasmakujesz tego finishera!!

w1puet.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

TommyDreamer.jpg

Słychać z daleka kroki...słychać uderzenia...słychać chanty "Dreamer , Dreamer"...a potem tylko słychać..."Ladder Match...Ultimate X ... Hell in a Cell...Tag Team Titles...

Tak Kurt...Cybernetic Bash już niedługo jedna z trzech stypulacji oraz pasy drużynowe on the line. Nadal uważasz że ja wraz z Rob'em nie dorastamy Tobie do pięt...w sumie proszę nie ma sprawy mów co chcesz...bo Extreme World Order na prawdę się nie boi Ciebie , Montela ani nikogo w tej federacji. Wmawiaj sobie że każdy ponosi karę jeśli wyzwie Cię...jeśli zaatakuje Cię ... jeśli pokona Cię...słuchaj Kurt to nie jest problem pokonanie Ciebie i wraz z RVD już postaram się abyś mógł oglądać powtórki walki w której stracisz swoją szansę...swoją szansę na następne złoto...

Kurt dziwisz się że pokonałem Montela ? On też pewnie się dziwi...wiesz co? Ja się nie dziwię. Mówisz że od tamtego dnia nie wychodzi z sali treningowej? Bardzo dobrze że nie wychodzi ponieważ nie chcę przegrać z słabszym przeciwnikiem tylko z równorzędnym oponentem. Uważasz że nie zasługujemy na te pasy...a ja uważam że zobaczymy podczas Cybernetic Bash kto zasługuje na nie bardziej...Ty wraz z M.V.P. czy ja wraz z RVD. Niech wygra lepszy...i obiecuje Wam to że zamierzamy.

Ostatnie słowo idzie do HHH. Man dzięki za wsparcie...w dzisiejszych czasach kiedy wszyscy wolą oglądać na oliwionych gogusiów zamiast prawdziwego wrestlingu to ważne...Good luck on Your future man...

Time TO PLAY THE GAME

twwwfk9.jpg

James to jest właśnie mój przyjaciel,wiem,wiem zapoznałeś sie już z nim blisko,bardzo,blisko.......ale cóż sam tego chciałeś Coffbojuu,wszystko okaże sie na CB,kto wygra wojnę pomiędzy naszą dwóją,wojnę która zadecyduje o wszystkim........

Widzę Coffboju że gdy widzisz Kurta to robisz w spodnie.....This IS FUNNYmyślałem że jesteś twardzielem a jesteś zwykłą Ci!która boi sie ,,WIELKIEGO ANIOŁA''.....mówisz że osiągną więcej niż ja.....Przecież to ja.....Man to już sie robi nudne,po co po raz kolejny mam powtarzać że jestem 12 Champ,i że to iż mam żone która jest córką szefa WWe nie ma z moimi sukcesami nic wspólnego,bo po pierwsze to moja sprawa a po drugie ty jesteś tylko ,,lizaj dupą''.

Kurt z jeden strony mam do Ciebie szacunek za to co prezentujesz w ringu,ale ta druga strona mówi mi że jesteś zwykłym Skur****** który do nikogo oprócz siebie nie ma szacunku....but this is not my bisnes

Następna sprawa którą chce poruszyć jest deklaracja Bill'a....What you doing ??,zapytałeś chociaż czy zgodził bym sie jeśli dojdzie do takiej walki,sędziować,odpowiedz jest krótka NO,decydujesz za mnie co mam robić ??NO WAY MAN ,nie zgadzam sie na takie rozwiązanie,nie przyszedłem do tej federacji żeby być sędzią,ja przeszedłem tutaj tak jak każdy zdobywać najwyższe cele,od sędziowania są inni ludzie.......

Bardzo zdenerwowało mnie twoje zachowanie,pokazałeś tutaj brak szacunku do mojej osoby....No good Man,no good.........

pezetvi7.png

James_Storm.jpg

Bardzo mi przykro, Bill, że zrobiłeś sobie ziaziu... Na następny raz powinieneś bardziej uważać, niedobry chłopczyk! Alright, that was funny, but now seriously. Goldi, czy ty kiedyś to zrozumiesz? Mówiłem o tym wcześniej, ale jeszcze raz dam ci do zrozumienia, że wali mnie to, czy to co robię jest dobre i sprawiedliwe. Moje zachowanie nie przynosi mi powodów do chluby, right? A wręcz przeciwnie, ja jestem z siebie dumny po tym, co zrobiłem na ostatniej gali! Wisi mi też to, czy zdobywam nowych fanów czy nie. Ja nie nigdy nie miałem fanów, nie mam i mieć nie będę. Po co mi garstka rechoczących dzieciaków czy grupa kretyńskich mężczyzn pełnych rozszalałych hormonów? I don't need them and I don't give a damn what they think about me! Am I understood?

I wiesz co, Goldberg? Ostatnia rzecz, na jakiej mi zależy, to spotkać się z tobą ponownie w ringu, a także z Triple Nochalem. Jasną sprawą jest, że jestem lepszy od ciebie i pokonałem cię tydzień temu, więc po co powtarzać to samo? Łatwe do zgadnięcia jest również to, że HHH wykorzysta każdą okazję, by mi przywalić, więc nawet tak głupi człowiek jak Hunter takiej szansy nie zmarnuje. Nie jestem idiotą, by pchać się do ringu z innymi idiotami.

No i ostatnia rzecz: Trypel - po prostu chciałem ci uzmysłowić, że powinieneś szanować taką osobę jak Kurt. I nie, nie robię w spodnie, gdy go widzę, ani nie jest moim aniołem. Po prostu w przeciwieństwie do ciebie potrafię okazać zasłużony respekt dla legend tego biznesu. A twoje gadanie, że małżeństwo ze Steph nie ma nic wspólnego z twoimi osiągnięciami, już mnie bardzo nudzi, więc następny raz, gdy ktoś cię o to spyta, po prostu strzel jakiś super tekst, że jesteś 12-time World Champion and The Game and King of Kings and The Longest Nose in this business i odejdź. Sorry about your damn luck on Cybernetic Bash!

PunkPromo.jpg

Benjamin Czarnasie!Jak tak cię słucham to sobie myślę...Kurde ten Shelton to ma marzenia...Marzysz sobie że wygrasz ze mną na Cybernetic Bash , marzysz sobie że zgładzisz mnie swoimi umiejętnościami(i tak ich nie posiadasz) , marzysz też o pasie I-C , i podobno przeszkodziłem ci w zdobyciu go!No popatrz.Te marzenie po PPV możesz włożyc do kubła bo ci się więcej nie przydadzą , ani w życiu poza WSF , ani w federacji.Jestem pewien że wygram tą walkę bez żadnych trudności , jedyną trudnością może byc to że ktoś ci może pomóc , na przykład taki grubas z naszej federacji...Kojarzysz?No ten co w Macdonaldzie zawsze siedzi.No Big Show!Był twoim partnerem na Gali Saturday Night Fire , pokonaliśmy waz bez żadnych oszustw , lecz wy nie umiejąc przegrywac musieliście nas zaatakowac...I to mnie sprowokowało żeby ci dopiec na Cybernetic Bash'u , pomyśl jaki wielki błąd popełniłeś , mogłeś normalnie pogodzic się z przegraną , wstac z ringu podac mi ręke i pójść do szatni...Ale nie , wybrałeś tą złą drogę która prowadzi do mojego gniewu.Chcę się wyrzyc , lecz na razię na nikim nie mogę , ale będę mógł na CB i właśnie na tobie się wyżyję.

Podczas gali SNF zaatakowałeś mnie , ale po co ci to było?Żyje jestem cały zdrów i nasza walka tak czy siak się odbędzie.Więc życzę powodzenia man.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Shelton Czyżby przemawiały przez Ciebie jakieś oznaki rasizmu??

Dziwne żeby zawodnik postępował w ten sposób ale sam sobie obrałeś taką droge...

Ale wróćmy do mojej najbliższej walki:

brethart14on8.jpg

Ted Jr. Jak sam powiedziałeś może i jesteś " next generation superstar" ale jak dla mnie czas tej Twojej generacji chyba jeszcze nie nadszedł ... może faktycznie za kilka - kilkanaście lat ale jeszcze nie teraz!!!

Rozumiem że obrażanie wszystkich wokoło i odnoszenie sie do wszystkich i do wszystkiego z brakiem szacunku jest Twoją jedyną szansa na zwrócenie na siebie uwagi ale to chyba tez nie najlepszy sposób na kariere !!! Mówisz że fani cie zupełnie nie obchodzą,ale niestey na najbliższej gali PPV to oni decydują kto na tej gali wystąpi... ale tym razem możesz być spokojny!!! Fani na pewno wybiorą Cie do tego pojedynku... ale nie po to żeby zobaczyć Twoje zwycięstwo!!! ... ale żeby z uśmiechem na twarzy patrzeć jak taki zarozumiały gówniarz jak TY dostaje lekcje pokory od prawdziwych legend tego sportu którym to fani nie są obojętni !!!

Mówisz że masz doskonały wzór w postaci ojca... ale nie wiem czy ojciec będzie dumny patrząc na twoje zachowanie i mierna postawe w ringu !!!

Austin Widze że robisz postępy...!!! Tym razem nawet wiesz z kim przyjdzie Ci walczyć!!!

Szkoda że nie możemy sie zmierzyć w walce 1 on1 i w końcu rozstrzygnąć który z nas jest lepszy ale myśle że i tym razem uda mi sie Cie pokonać i wkońcu zdobyć swój pierwszy cel w tej federacji jakim jest pas IC !!! Myśle że tym razem i sędzie dopatrzy sie tego jak będziesz sie poddawał i oficjalnie oglosi moje zwycięstwo,a nie tak jak to miało miejsce podczas naszej ostatniej walki!!! Chociaż i Ja i Ty i każdy kto widział ta walke wie kto byl jej prawdziwym zwycięzcą!!!

Jeff Wspominasz o swojej nie przeciętnej technice... zobaczymy jak sie ona sprawdzi w konfrontacji z najlepszym technicznie walczącym kiedykolwiek w tym sporcie!!! Ale życze Ci powodzenia w tej walce gdyż chyba jako jedyny z moich rywali masz normalne podejście do tej walki i nie przechwalasz sie nie wiadomo czym, nie mówisz że powalisz wszystkich, a jak będzie okaże sie w ringu!!!

The Best There Is, The Best There Was, The Best There Ever Will Be...!!!

kurt_and_karen_feature.jpg

Yesss, Yesss , Yess: Ultimete X ... Hel in Cel ... Leader Match ... Tag Team Titles... Masz rację Tommy , masz cholerną rację . Cybernetic Bash już nie długo ... Znowu masz rację . Brawo! Trwa głosowanie , damnn Tommy , znowu masz rację!

Damn , Jak Ty to robisz! Niestety dalej dla Ciebie , a stety dla mnie mylisz się! Nie dorastasz mi nawet do pięt, ba! Nawet cała wasza trójka razem wzięta nie jest w stanie stawić mi czoła! Znowu się mylisz ...

Nie boicie się mnie ? To gdzie masz swoich towarzysz ? Gdzie oni są ! Opuścili Cię w tak ważnym momencie ... No , no . Szczere brawa dla nich za rozwagę , zrozumieli wreszcie że NIC NIE SĄ W STANIE OSIĄGNĄĆ PRZY TOBIE! Ja jestem skazany na SUKCES ,a Ty na PORAŻKĘ!

Czy mnie ktoś spinuje w WSF ? Never! Never! Never! Nie dojdzie do tego NIGDY! Pokonanie mnie graniczy z cudem! A wiesz dlaczego Dreamer ??? Bo tym więcej poru na treningu , tym mniej krwi w ringu! Chcesz mnie pokonać wraz z Van Damem ... Poczekamy , zobaczymy na przebieg naszej walki .

Posiadam już jedno złoto o którym Ty tylko marzysz. Posiadanie pasów TT robi na mnie wrażenie ale w WSF czeka na mnie pewnie cacko , czeka i pewnego dnia się doczeka...

Dreamer ... Pozostało jeszcze 7 dni , dla mnie AŻ 7 DNI , a dla Ciebie TYLKO 7 DNI przed kompromitacją! Zajmę się Tobą , pokażę Ci Twoje miejsce w feudzie!

Seven days ... Seven days ... It's real ! It's damn real !

Jeszcze jedno słówko do :

Trajpela Ha ... Okaż mi należyty szacunek,a puszczę w niepamięć Twoje aroganckie zachowanie. Nie prowokuj mnie , skup uwagę na Stormie lepiej ...Triple słuchaj teraz uważnie: Kurt Angle dla Ciebie to za WYSOKIE PROGI!

ron_killings.jpg

What's up?! What's up?! What's up?

Yo Yo Yo Yo. Gdzie jest mój kumpel Goldi a jest i on.

goldberg.jpg

Zamierzam razem z nim stworzyć tag-team. I zdobyć pasy. Widzicie mnie z pasem na zdjęciu niedługo miejsce tego pasa zajmie pas Tag Team WSF. Posłuchaj Storm nie obchodzą cię fani. To człowieku po co ty walczysz? For Mooooney? For yourself? Spytaj Goldberga ile sił kosztowało go walczenie w WWE i WCW. Pamiętasz jego streak? Ty nigdy nie będziesz takiego miał. Mówisz że chciałbyś się spotkać z Goldim w ringu. Jeśli się zgodzi to OK. But, you must watching me! Pamiętaj że gdy mój "duży" kumpel ma kłopoty zawsze przyjdę mu z pomocą. Ja jestem honorowym człowiekiem. W więzieniu uspokoiłem ciało i duszę, jestem lepszym człowiekiem niż ty Kałboju :t_down: . Ja jestem sprytny i szybki, a Goldberg ma dużo siły, i jest doświadczony. Tworzymy wspaniały team. Jeszcze co do Sandmana. NIe odpowiedziałeś mi ... A już wiem czemu cały czas chlejesz i jesteś w pace. To było łatwe do przewidzenia. Wiedz, że nie szanuje takich ludzi jak ty.

7071854

(słychać pierwsze słowa themu Jeffa )

Witam wszystkich przywitam was jak nasz nowy członek WSF What’s up ? Whats’up ? What’s up ? Okej wiem że to tandetnie brzmi … ( głośny cheer publiki )

Widzę że moi przeciwnicy wreszcie pokazali się w TV . Jeszcze nie jest pewne kto będzie walczył w 4 way dance ale mam nadzieje że będę tam ja !

Ted najpierw od ciebie zacznę … Ty mówisz że czy to będzie na Cybernatic Bash czy kiedy indziej i tak będziesz miał pas ? Ok. może się tak zdarzyć ale to będzie za jakieś 10 albo i więcej lat . Jesteś jeszcze za młody by być posiadaczem pasa .Ile ty jesteś wrestlerem ? Jakiś nie cały rok a ja zadebiutowałem w 96 roku czyli jakieś 12 lat temu więc gdy ja już zaczynałem profesjonalnie walczyć to ty jeszcze chodziłeś jeszcze do szkółki wrestlingowej . Ok. przyjdzie na ciebie czas ale na razie nie jesteś materiałem na czempiona … sorry… .Widzę że nie umiesz znaleźć we mnie słabych punktów dlatego czepiasz się mojej publiczności . Ja cieszę się z tego że większość moich fanów to dzieci . Jestem dla nich wzorem do naśladowania i chcą być takie jak ja . To mnie cieszy . Niestety ty jesteś jeszcze nikim więc nie jesteś wzorem do naśladowania . Chce aby te dzieciaki wyrosły na świetnych wrestlerów i cieszę się że naśladują mnie a nie ciebie .Kim jestem ? Jeszcze raz mam ci wypisywać moje osiągnięcia ? Listen … byłem już nie raz IC czempionem w WWE a ty byłeś raz jakimś marnym Tag team czempionem . Nie wiesz o mnie chyba nic że piszesz takie rzeczy dlatego nie masz do mnie respektu ponieważ mnie nie znasz . Może i pisze że jest ktoś zaawansowany albo i nie ale nie możesz porównywać ciebię do Kurta i nie mogę postępować tak samo z tobą jak i z nim .

Bret … Nie wierzysz w moje umiejętności ? Naprawdę jestem dobry w te klocki i tak jak napisałeś zobaczymy co stanie się na walce . Widzę że ty jeden odnosisz się do mnie z szacunkiem i masz racje . Ty jesteś byłą gwiazdą więc cię szanuje ale nie powinieneś już walczyć o pas . Jesteś już za bardzo doświadczony a Ted za mało więc może tak jak już wcześniej pisałem pomóż mu rozwinąć swoją karierę a ty walcz w single match’ach .

Mam nadzieję że pojawię się na CB i że dumnie będę wznosił pas IC ….

( Jeff rzuca mikrofon i schodzi z ringu )

f6dfb83c87.png

Mijają dni, tygodnie, a mój przeciwnik, The Hurricane, nieudana podróbka supermana, nie pojawia się na backstage. O czym to może świadczyć? Tylko o jednym! Boi się mnie! Boi się mnie i to widać. Nie pojawia się, nie daje oznak życia, więc myślę, że rozniosę go w pył, i pozostanie po nim tylko kupka prochu. Bój się Hurricane, lub uciekaj, póki jeszcze możesz....

Kurt, nigdy ci tego nie mówiłem, i chcę, żeby nic się między nami nie zmienilo. Lubię cię, nie chodzi mi tutaj o to, żebyś ze mn ą tag jakiś tworzył. NIE! Ale mówię to po to, że gdybyś w razie czegoś potrzebował pomocy, to pamiętaj że zawsze mogę ci pomóc. Jakby ten Dreamer coś chciał ci nieprzepisowo, lub po prostu jeszcze inaczej zrobić, to pamiętaj że możesz na mnie liczyć.

WELLL!!

rvwzyx.jpg

z127198423.jpg

Abyss, udało ci się wygrać walkę na ostatnim FiRE, jednak mnie nie pokonałeś...

Twoje ciosy nie zrobiły na mnie najmniejszego wrażenia..Nie spowodowałeś u mnie ani bólu ani cierpienia....Wygrałeś bo w WSF jest jeszcze jedna osoba, która ma problemy ze swoją psychiką..Oczywiście mowa o moim dawnym partnerze..

Edge, jeśli masz ze sobą problemy to są do tego odpowiedni specjaliści..Wpieprzyłeś się w moją walkę i wiesz jak to się dla ciebie skończyło..Następnym razem pomyśl, kiedy wejdziesz w drogę wielkiemu Legend Killerowi..

Wracając do ciebie potworku..wiesz gdzie mam te twoje śmieszne pogróżki i zapewnienia o mojej przegranie w bólach i cierpieniach..blablabla..

Widziałeś co zrobiłem z Edge..Zasmakował mojego RKO tak samo jak ty..Na Cybernetic Bash również cię to nie ominie..

Niech sobie przypomnę coś z twojego bełkotu..Aaa..mówiłeś że jesteś wdzięczny za to że dostałeś takiego jobbera jak ja..Ciekawe..

Jeśli jesteś taki wielki i niepokonany to czemu masz problemy? Zastanów się..Bo ja odpowiedź znam..

Jesteś po prostu za słaby żeby mierzyć się z ludźmi pokroju Legend Killera!

Nie martw się gdy już udowodnię ci że twoje marzenia były po prostu śmieszne..nie zostawię cię na pastwę losu..Pozwolę ci wyczyścić moją szatnię..Dostaniesz na waciki..

Wspomniałeś że byłeś dla mnie taki dobry i okazałeś mi litość..Wiesz co wydaję mi się że z twoją głową nie wszystko jest w porządku..Gdy tak leżałeś na macie jak nieżywy, mogłem zakończyć twoją śmieszną karierę w każdej chwili..Jednak to ja ci okazałem litość..To ja dałem ci szansę kolejnych walk z Legend Killerem..

Mogłem zrobić z tobą cokolwiek i ty potworku nie zrobiłbyś nic..Ciesz się że możesz tutaj być, a nie na oddziale intensywnej terapii..Jednak okazałeś brak szacunku...Po Cybernetic Bash napewno nie wyślę dla ciebie sms-a o treści pomoc..

Ciągle powtarzasz że czeka na mnie krew, ból i cierpienie..Ja myślę jednak że są to tylko chore fantazje człowieka, który ma problemy z własną osobowością..Jesteś niepoprawnym optymistą i to obróci się przeciwko tobie..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Kamera pokazuje Christiana, który przez korytarz... Jednak od tyłu atakuje go Edge krzesłem!

Kamera pokazuje Christiana, który przez korytarz... Jednak od tyłu atakuje go Edge krzesłem!

Edge... po raz kolejny... na poprzedniej gali widzieliśmy to samo... czy naprawdę tylko na tyle Cię stać Adam?! Czyżbyś bał stanąć naprzeciw mnie w ringu? Single match, tag team match, 3 way... wszystko jedno. Za każdym razem... nie mamy okazji spotkać się w ringu... w czystej walce. Edge! Czy tak strasznym jest dla Ciebie popatrzeć mi prosto w oczy i powiedzieć... dlaczego? Dlaczego zrobiłeś to co zrobiłeś? Dlaczego mnie zdradziłeś... czemu mnie zaatakowałeś. Na poprzednim Saturday Night FiRE zaatakowałeś mnie krzesłem... na jeszcze wcześniejszym Saturday Night FiRE zrobiłeś to samo. Ale... mam nadzieję, że już na najbliższym PPV będziemy mieli okazję się spotkać w walce... mam nadzieję, że czystej... wtedy Jericho będzie dla mnie już tylko dodatkiem do tej walki... zbędnym dodatkiem. W tej walce wtedy będzie oprócz Ciebie liczył się dla mnie tylko jego pas... World Heavyweight title. Na Ciebie nie będę tracił już czasu Edge... naprawdę nie warto. Przejdę teraz do obecnego Wrold Heavyweight Champa... Chrisa Jericho. Widzisz Chris Ty zapewne uważasz się za świetnego champa... za top star of WSF... uwierz mi! Mylisz się! Chcesz, bym to udowodnił? Poczekaj do Cybernetic Bash. Wtedy przekonasz się, kto jest tu naprawdę tym najlepszym wrestlerem. Po walce jedyne co ujrzysz, to JA z Twoim pasem... wtedy usłyszysz: 'Here is YOUR winner and new World Heavyweight champion Christian... Cage!' Piękne czyż nie Chris? Nie ważne, czy będzie to single match pomiędzy Tobą i mną, czy dołączy do nas ten, którego obaj nienawidzimy, czyli Edge... I'll win! I'll win Chris. Jeszcze chciałbym nawiązać do wydarzeń z Saturday Night FiRE... pewnie pamiętasz jeszcze tą sytuację Jericho. Widzisz... nic nie dzieje się bez przyczyn... i wszystko co robimy w naszym życiu ma jakiś cel. Każdy nasz ruch zmienia świat. To co wydarzyło się na poprzedniej gali też miało swe przyczyny, już Ty wiesz jakie. Ale pewnie zastanawiasz jaki był tego cel. Znaj moje dobre serce... pomogę Ci. Jaki był cel tego co zrobiłem? That's simply. Moim celem było nie tylko sprawienie Ci bólu. Celem było również pokazanie Ci Twoje miejsce w szeregu. Chris starasz się być najlepszym... jak każdy. Ale nie każdemu jest dane być najlepszym. Tobie zdecydowanie nie jest to dane. Jesteś kolejnym z tych, którzy chcą... ale nie mogą. To był najważniejszy cel. Jakie będą tego skutki pewnie się domyślasz. Jeśli nie... Twój problem. Z Tobą zobaczę się na Cybernetic Bash... czekam Chris.

• Styl:  Jasny

Abyss, udało ci się wygrać walkę na ostatnim FiRE, jednak mnie nie pokonałeś...

Abyss...wygrał walkę na FiRE...i Cię pokonał...Abyssa nie obchodzi to że ktoś interweniował...Abyss...był sam...pokonał Ciebie i Chrisa Jericho...Abyss...udowodnił że to on jest mistrzem...Abyss...pokazał że jest w stanie pokonać cały roster WSF...Abyss pokazał...że to on jest najlepszy! Abyss...pokazał że nadeszła jego era...Abyss...pokazał że jest w stanie pokonać każdego...Abyss...dostał to czego chciał...ból i cierpienie...Abyss jednak żałuje że to nie było twoje cierpienie Randy lecz Chrisa...jednak na każdego przyjdzie czas...Randy...masz tylko kolejny tydzień na modlitwy...modlitwy żeby Abyss nie zrobił Ci krzywdy...to jednak nie pomoże...Abyss i tak się zemści...twoje cierpienie...będzie moją nagrodą...nagrodą za tą całą krew wylaną w ringu...za te lata walk bez ogromnych sukcesów...jednak czas Abyssa jeszcze nadejdzie...to on będzie największą gwiazdą WSF...na ostatnim FiRE już widzieliśmy że jestem najlepszy...jestem najlepszy teraz...a co będzie za kilka lat? Za kilka lat Abyss będzie nie do pokonania...a nie pokona go na pewno ktoś taki jak ty Randy albo ty Chris...

_MG_5259.jpg

Widziałeś co zrobiłem z Edge..Zasmakował mojego RKO tak samo jak ty..Na Cybernetic Bash również cię to nie ominie..

Cybernetic Bash...Cybernetic Bash...Cybernetic Bash...Abyss ciągle słyszy tylko te słowa...i tylko te twoje groźby..."na Cybernetic Bash zasmakujesz mojego RKO"...ile razy jeszcze to powtórzysz? Abyss...nie chce tego słuchać...jak narazie nie zrobiłeś nic żeby mnie przestraszyć...narazie to tylko ja pokazałem Ci jak trzeba walczyć...Abyss...nie boi się Ciebie...i nie zmienią tego na pewno jakieś pogróżki...jedyne co mogło by to zmienić...to czyny...Abyss wie jednak że Ciebie nie stać na takie czyny...nie jesteś w stanie zrobić czegoś co by wywarło wrażenie na Abyssie...RKO po walce kiedy Abyss się nie spodziewał...tym na pewno nie wywrzesz na mnie wrażenia...może marki Reya Mysterio popłaczą się ze strachu ale na pewno nie Abyss...pokaż Abyssowi że zasługujesz na jego szacunek...nie jesteś godzien Abyssa...nie jesteś w stanie sprawić żeby Abyss krwawił - jesteś nikim...to ty właśnie jesteś nikim...ludzie tacy jak ty...którzy ciągle tylko grożą, atakują od tyłu a boją się stanąć oko w oko z Abyssem...zasługują na pogardę...

Nie martw się gdy już udowodnię ci że twoje marzenia były po prostu śmieszne..nie zostawię cię na pastwę losu..Pozwolę ci wyczyścić moją szatnię..Dostaniesz na waciki..

Abyss...nigdy nie będzie musiał zniżyć się do takiego poziomu...Abyss...nigdy by czegoś takiego nie zrobił...bo Abyss...niedługo pokaże Ci ile dla niego znaczysz...a te twoje groźby...jeszcze bardziej denerwują Abyssa...Abyss da Ci dobrą radę...zamknij się i czekaj na dzień zagłady! Twoje groźby...w niczym Ci nie pomogą...stacisz jedynie w oczach Abyssa...staniesz się dla niego jeszcze większym jobberem niż jesteś...nie zasługujesz na nic...nawet na miejsce w tej federacji...ciesz się że walczysz z Abyssem...bo gdyby nie to...walczyłbyś w dark matchach...na przyszłość jednak radzę Ci...atakuj równych sobie...bo Abyss...na pewno Cię nie wypromuje...Abyss jedynie Cię poniży i spadniesz jeszcze niżej niż jesteś...

Gdy tak leżałeś na macie jak nieżywy, mogłem zakończyć twoją śmieszną karierę w każdej chwili..

O nie Randy...nikt...dosłownie NIKT!...nie jest w stanie zakończyć kariery Abyssa...Abyss ma serce do walki...chęć ciągłego poniżania wrestlerów...Abyss...chce czuć ich ból...cierpienie...to trzyma Abyss przy wrestlingu...i nie zmieni tego jakiś jobberek który nie wie z kim zadarł...Abyss...skończy karierę wtedy kiedy on sam będzie chciał...Abyss...skończy karierę gdy osiągnie wszystko co się da...a stanie to się już niedługo...wszyscy widzą że Abyss już jest najlepszy...jednak Abyss ciągle się rozwija...Abyss...będzie najlepszy...będzie lepszy niż wszyscy inni...nigdy nie było i nie będzie takiego wrestlera jak Abyss...to jest po prostu niemożliwe...Abyss...is the only one...jest tylko jeden taki fenomen...nie będzie już nigdy takiego wrestlera więc cieszcie się mną póki możecie...przyjmę wyzwanie od każdego...pozwolę każdemu zmierzyć się z ideałem...bo dla Abyssa...to tylko przyjemność...czuć wasz bół i cierpienie...

_MG_3134.jpg

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Time TO PLAY THE GAME.....

2c17c26451ff87cd.jpg

CB zbliża sie wielkimi krokami,z dnia na dzień jesteśmy bliżej tego jak że ważnego wydarzenia w całym WsF,pierwsza taka gala w historii naszej federacji,a co za tym idzie jakże ważne walki dla fanów,marków,i samych wrestlerów.Jak pewnie każdy wie ja CB zmierzę sie z Coffbojem James' Storm.Zapowiadam że to będzie nasz ostatni pojedynek w naszym fedu....Tak,Tak wiem że fani nie będą zadowoleni ale co za długo trwa,staje sie już nudne,nie wiem jak tak u coffboja ale ja zamierzam skończyć ten fedu Raz na Zawsze,

I teraz James,kwestia do Ciebie,nie wiem czy sie zgodzisz ale moim zdaniem najlepiej będzie jeśli zwycięzcą całego naszego fedu będzie osoba która wygra na CB.Liczę na to że choć raz pokażesz że jesteś prawdziwy facetem i nie boisz sie ryzyka.....

pezetvi7.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...