Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

promo_abyss.jpg

Na ostatniej gali..."The Monster" Abyss...pokazał swoją klasę...jednak to co się stało po walce...cały czas mam to w głowie...ten moment...za każdym razem gdy o tym pomyśle...czuję ból...jestem zły...i obiecuje sobie że się zemszczę...Randy Orton...ty jesteś powodem mojego bólu...to wszystko przez Ciebie! Nie takie miałem plany...planowałem dominację całej federacji...jednak teraz...muszę się zatrzymać na Tobie...nic nie wartym wrestlerze...chciałem zdobyć pas...jednak to musi poczekać...muszę się zemścić. Musisz wiedzieć...że zemsta nadejdzie już niedługo...uważaj na każdym swoim kroku...po w każdej chwili...za twoimi plecami...może pojawić się Abyss! Bezwzględny...zły...żądny zemsty Abyss! Wtedy nie będzie dla Ciebie ratunku...wtedy pozostanie Ci tylko ucieczka...jednak Abyss i tak Cię dorwie i zemści się na Tobie! Abyss...jest gotowy do walki...Abyss...chce krwi! Krwi Randy Ortona! I Abyss tę krew dostanie...Orton...niedługo nadejdzie ten dzień...w którym zaznasz cierpienie jak wszyscy inni przeciwnicy Abyssa...nie wiem czy słyszałeś o takiej federacji jak TNA...czy jesteś tylko ograniczony do WWE jak każdy inny głupiec taki jak ty...ale jeśli już słyszałeś o tym fedzie...to wiesz co Abyss potrafi. Abyss potrafi niszczyć...każdego kto stanie na jego drodze...Abyss...zawsze dostaje to co chce...teraz chce twojej krwi...teraz nie obchodzi go nic innego tylko Ty! Tylko Ty, twój ból i cierpienie! Czekam na dzień zemsty...dla mnie dzień radości...dzień w którym dostane twój ból i cierpienie...a dla Ciebie...najgorszy dzień w życiu! Tego dnia...będziesz żałował wszystkiego co zrobiłeś Abyssowi!

Na twoim miejscu cieszyłbym się z każdej chwili i każdego ciosu od wielkiego Legend Killera..

Na twoim miejscu...cieszyłbym się że Abyss jeszcze Cię nie spotkał...twoje ciosy są niczym w porównaniu do moich...moje są brutalne i potężne a twoje...nie zrobiły by krzywdy dziecku...ciosy Abyssa są w stanie zniszczyć każdego...jednym ciosem mogę wywołać u Ciebie taki ból jakiego nigdy nie czułeś...to ty powinieneś się cieszyć że już niedługo Abyss Cię upokorzy...powinieneś się cieszyć...że Abyss chce twojej krwi...powinieneś od razu się poddać by nie narażać się na cierpienie...jeśli już jednak staniesz do walki z Abyssem...tak będzie lepiej dla Abyssa...Abyssa dostanie to co kocha...ból, krew i cierpienie! Nie ważne kim jesteś...dla Abyssa każdy jest taki sam...dla Abyssa...każdy jest nic nie warty! Dla Abyssa...każdy to tylko źródło radości...radości którą daje mu wasz ból, krew i cierpienie...to jest to co kocham we wrestlingu...tylko dla tego jestem tutaj...jestem tu bo widzę że jest tu sporo osób które chciałyby żeby Abyss je zniszczył...i lepiej dla Ciebie Randy żebyś był jednym z nich...bo jeśli nie...Abyss doprowadzi Cię do takiego stanu...że pożałujesz swoich słów do końca życia!

abyss50.jpg

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

sbenjaminmu4.jpg

Punk! Białasie, możesz być pewny, że przegrasz ten pojedynek, bo ja Gold Standard, zgładzę cię na ringu i olśnię całą publiczność swoimi umiejętnościami. Na Cybernetic Bash, będę mógł pokazać wszystkie moje umiejętności, bo nic nie będzie mnie ograniczać, wszystkie niedowiarki zmienią o mnie zdanie, a ty grzecznie mnie przeprosisz i z uśmiechem na ustach, założysz bieliznę mojej mamusi. Przez ciebie musiałem, zatrzymać się w dążeniu do zdobyciu IC title,

na Cybernetic Bash skończę z tym od razu i nie obchodzi mnie to co będzie się z tobą działo. Mam nadzieję,

że skrzywdzę cię w taki sposób, abyś nie mógł dalej walczyć i nie ograniczał mnie już więcej w WSF.

Stone Cold, chcę żebyś skopał dupsko swojemu przeciwnikowi na CB, abym mógł odebrać ci pas Interkontynentalny który spocznie na moim ramieniu, będąc małym drobiazgiem do mojego blasku! Jestem czarny i będę dumny, gdy skopię dupsko staremu łysemu białasowi. Austin, popatrz na siebie, jesteś łysy, stary i w dodatku jesteś alkoholikiem, czego ty

tu szukasz. Nosisz ten pas i go szmacisz, więc pamiętaj o tym, że potem znajdę czas, aby ciebie też zlać... :twisted:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

goldy.jpg

Storm ja nie potrzebuje przyjaciół tutaj bo w wreslingu nie ma przyjaciół . Każdy każdemu przy pierwszej okazji wbije nóż w plecy . Taka jest prawda kolego . Nie składam obietnic żadnych ale ja to wiem że skopie ci tyłek jak nie teraz to znajdę inną okazję do tego James . Nie jestem Panem Sprawiedliwość i nie mam zamiaru nim być ale postaram się aby tacy ludzi jak ty którzy nie potrafią nic zrobić bez pomocy np: w twoim przypadku krzesła . Wiec Storm zobaczymy kto wyjdzie zwycięsko z naszej sobotniej walki . Ja to wiem i ty także że to ja wygram . Niczego innego nie pragnę oprócz tego aby skopać twój piwny zadek . Ups ... Przepraszam ... jednak czegoś innego najbardziej pragnę . Nie będzie dla was to zaskoczenie że mam oprócz Jamesa innego wroga a jest nim wielki nochal Triple H i to jego stawiam na pierwszym miejscu oszustów którzy wiedzą że nie mogą wygrać to chwytają się różnych przekrętów . Ostatnio przegrałem przez wielki zbieg okoliczności i twoje nieczyste zagrania . Ale nasza GM Traci dała mi możliwość żebym najpierw stoczył walkę z James wiec bądź pewny że do tej walki będę przygotowany jak nigdy .

W WCW byłem na topie , nikt nie oparł się moim umiejętnością . Po przejściu do WWE byłem mega gwiazdą , posiadałem wszystkie pasy , stanowiłem o obliczu federacji . Postanowiłem zakończyć przygodę z wrestlingiem . Nie miałem motywacji do dalszych walk aż tu nagle otrzymałem propozycje powrotu ! Przyjąłem ją bez namysłu aby pokazać takim wrestlerom jak ty Triple , jak ty Storm że nie jesteście najważniejsi w tym biznesie i nie rozdajecie w nim kart . Nie mam zamiaru sięgać po najwyższe laury , mam inny cel , inne postawione przez mnie zadanie :

Nauczyć oby was szacunku do każdego wrestlera uczestniczącego w WSF .

w1puet.png

• Reputacja:   1

23.jpg

Kurt, Kurt...ile razy jeszcze mi wytkniesz że wspominam ECW. Ile razy jeszcze usłyszę że ECW umarło i ja wraz z nim. Ciągle powtarzasz to samo...ale spójrz na siebie, ja wspominam najlepszą federację na świecie a Ty wspominasz na każdym kroku swoje szczęśliwe zwycięstwo i złoty medal który zdobyłeś na jakiś tam rozgrywkach...szczerze nie dbam o to. Ale czekaj co ja słyszę? Że podgrzewam atmosferę , że coraz bardziej denerwuje Ciebie i Twojego przyjaciela? Czyżby przemawiał przez Ciebie strach który wynika ze zdenerwowania? Najwidoczniej zaczynasz zastanawiać się...czy dasz radę...bo w to wątpię...

Dalej czekaj..nazywasz mnie pseudo wrestlerem...paper wrestlerem , chcesz bym zszedł na bok bo jestem za stary. Spójrz na swoją metrykę a na moją i powiedz sobie kto tu jest młodszy panie Angle , bo na pewno nie Ty. Jak przyjdzie mój czas to odsunę się , dam młodszym walczyć...ale jeszcze nie czas na to , jeszcze nie skończyłem z tym sportem, jeszcze zdrowie pozwala i serce prowadzi. Mów co chcesz ale ja i tak zrobię swoje.

I znowu opowiadasz o tym pieprzonym złotku które nosisz na co dzień ponieważ żyjesz przeszłością...owszem ja też...ale Twój punkt myślenia to obsesja...obsesja szaleńca który dostaje białej gorączki jak ktokolwiek zbliża się do małego , nic nie znaczącego kawałku metalu. Założę się że Karen nie raz dostała tym Twoim Olympic Slamem jak chciała wyttrzeć kurze na tym "cacuszku".

Zaczynasz się przechwalać...wątpisz bym Cię pokonał one on one...boisz się tego starcia tak samo jak boisz się starcia na PPV. Obojętnie czy to będzie Ultimate X , Ladder Match czy Hell in a Cell...boisz się łomotu którego wraz ze swoim chłopakiem doświadczysz już na Cybernetic Bash. Zapamiętasz również ten dzień jak sędzia wznosi nasze ręce...moją i Rob'a wraz z mistrzowskimi pasami. Boisz się tego , ponieważ wiesz że It's Real....It's Damn Real. Boisz się bo wiesz że tak będzie.

Dobra chyba się już rozumiemy...nie ? No tak musisz wejśc na temat rodzinny. Niżej spaść nie można...wiesz muszę Cię zmartwić...mam piękną żonę Beulah którą kocham nad życie i która wspiera mnie w każdej chwili.

03.jpg

A Ty co możesz powiedzieć zresztą? Wspominasz Karen która chce rozejść się z Tobą...wiesz teraz powiem że szkoda mi Ciebie i nie życzyłbym tego nikomu...zajmij się swoimi sprawami i nie wtrącaj się w moje. A piątego października wyjdź na ring i spróbuj wygrać...

M.V.P. jeszcze parę słów do Ciebie , już w sobotę zmierzymy się jeden na jednego , znając życie Twój koleżka będzie kręcił się przy ringu i starał się Tobie pomóc. Screw it i tak sobie dam radę. W razie czego jakby jednak Kurt za bardzo się domagał to wiedz że nie tylko Ty masz przyjaciół. Montel obraziłeś mnie podczas swojego "show" więc chciałem wymierzyć sprawiedliwość...dobra może zły pomysł...niegrzeczny ale jednak to co stało się po tym czyli pomoc której potrzebowałeś bo wiedziałeś że sam jedyny nie masz szans. Ale po tym stwierdziłeś że odwdzięczysz się swojemu koledze i uniemożliwiłeś Robowi zwycięstwo...wiesz co w sobotę zobaczysz co zawodnik z umarłej federacji potrafi. (Dreamer uderza się trzy razy w pierś) E - C - W

wwe_MVP.jpg

MVP stoi zamyślony...

Jednego nie rozumiem Dreamer... Powiedz mi dlaczego nadal gadasz ciągle o tym samym?!! Ciągle ECW! Ale dobrze! Powspominajmy trochę jeśli bardzo tego chcesz! WWE! Pamiętasz to jeszcze? Dobrze... Przypomnijmy sobie o mistrzowskich pasach! Widzę że bardzo chcesz zdobyć pas Tag Team! Nic dziwnego. Ostatni raz na swoim ramieniu pas trzymałeś w... ee... 2002 roku?! YES! 6 lat temu! HAHA! owww... Czyżby nasz super ulubieniec publiczności aż 6 lat nie potrafił zdobyć pasa! YES!!! It's Real!!! It's DAMN REAL!! Za to pozwól Ci przypomnieć że jeszcze niedawno Mr. 305 był U.S. Championem oraz Tag Team Championem w jednym czasie!! Za to Ty bawiłeś się z jakimś niedorozwojem... zresztą... Twój obecny partner wcale dużo nie różni się od tego całego Colina!! Więc powiedz mi Tommy: KTO!? Kto jest lepszym wrestlerem! Ja? TAK!! JA! Chyba nie muszę już mówić że Kurt Angle był niedawno TNA World Heavyweight Championem!! Well... Powiedz mi po co mimo to nadal chcecie walczyć o pasy Tag Team!? My Kurtem jesteśmy obecnie najlepszym Tag Teamem w całej federacji! Walczymy nie uczciwie? YES! Walczymy nieuczciwie! Ale wygrywamy! I tego właśnie wam brakuje! Ja podczas mojej walki z Tobą będę pewny że Kurt mi pomoże! A on może być zawsze pewny że ja pomogę jemu! Po prostu!! WE ARE BETTER THAN YOU!!! IT'S DAMN REAL

Time TO PLAY THE GAME

tripleh006ci9.jpg

Bill proszę daj spokój nie ośmieszaj sie,już raz Ci to powiedziałem ale widocznie nie zrozumiałeś,NIE OŚMIESZAJ SIE proszę,Bill to prawda że w WCW i WWF/E byłeś gwiazdką wypromowaną ale byłeś no cóż to nie podważalny fakt,ale czy nie chcesz zachować tego statusu ??Gwiazdy ?

Wszyscy znają Cię jako POWERWrestl. czyli Siłacza od którego aż kipi siłą,tak to ty Wielki Bill Goldberg,ale popatrz teraz na siebie Bill,miałeś długą przerwę to widać,słuchać i czuć.....

Nie masz już w sobie tej złości i tej siły co kiedyś przykro mi,Przykro mi że gwiazda tego formatu nie umie sie pogodzić z porażką,przykro mi z tego powodu że upadłeś i nie umiesz sie podnieś......

Z kim ty chcesz do cholery sie mierzyć,ostatnio podałem Ci kilku kandydatów ale widać nie umiesz docenić moich starań,Nie ładnie Bill,Nie ładnie, Ale rozumiem Cię nie żebym to kiedyś przeżył,ale widać boisz sie stanoć oko w oko z Coffboyem....i ze mną,

Miałeś szanse pokazać swoją wartość nie wykorzystałeś tego TRUDNO,zamiast wstać i piąć sie w górę ty spadłeś jeszcze niżej niż byłeś....

Nie widzisz tego że nikt Cie tu nie szanuje ??Nikt nie okazuje Ci szacunku jaki jako gwiazda powinieneś mieć,To pierwsza oznaka że gwiazdą już nie jesteś.......

I ostrzegam Cię nie probuj jeszcze raz chcieć coś udowodnić walką ze mną,bo może sie to skończyć bardzo źle...........

Second........

Kurt co z tobą Men ??Powiedz mi co ty do cholery robisz ??Obrażasz jednego z najbardziej zaangażowanych ludzi w tym Biznesie..Not Good.Kurt przecież wiesz że tyle serca do walk nie wkładał nikt,nikomu tak bardzo nie zależało na sklejeniu dobrej walki jak jemu,

Tysiące litrów potu,Baaa krwi a ty w taki sposób sie do niego odnosić....DAMN.....Tysiące szwów........

Dziwisz sie czemu Tommy bo o nim mowa,tak często wspomina o ECW,to bardzo proste,BO TEJ FEDERACJI DAŁ NAJWIĘCEJ SIEBIE i POKOCHAŁ JĄ

Tak,tak wiem,powiesz że tutaj jest WSF a nie ECW,ale jeśli sie coś lub kogoś kocha nie zapomina sie o tym do końca życia,

Tommy wiedz że możesz na mnie liczyć......

pezetvi7.png

Hahahahahahaha...wybaczcie teraz mój śmiech ale nie mogłem sie powstrzymać...(słyszeć Heat od publiczności)...po pierwsze chciałbym powiedzieć o tym co działo się na ostatnim Saturday Night FiRE...i jakie decyzje zostały podjęte przez naszą new GM...wyszedłem na ring i powiedziałem to co myśle...że jestem najlepszym materiałem na IC champa...i nikt ani nic nie jest w stanie zapobiec temu,że zdobęde ten pas i będe miał wieczny title run ,aż zdobęde z biegiem czasu pas WSF...nie mam zamiaru latami wdrapywać się na szczyty...poprostu chce zrobić to teraz i szybko!...I'm the next generation superstar...nie obchodzi mnie to,że jestem jednym z najmłodszych workerów w tej federacji...to nie ma znaczenia..liczy sie talent, który odziedziczyłem po ojcu i mam zamiar przewyższyć jego dokonania in this buisness...heh i moi przeciwnicy mają racje tylko w jednym momencie...gdy mówią ,że nie mam szacunku do innych workerów...legend tego buisness...publiczności...i itp...i szczerze? I don't care abou it!...(bardzo głośny Heat od publiczności)...I'm Ted DiBiase Jr. Simply Priceless...wiem również ,że widzowie teraz decydują o tym kto ma stanąć do walki na Cybernetic Bash o pas IC...i szczerze? ...again I don't care about it...wiecie heh to jest już tylko kwestią czasu kiedy na końcu walki będziecie słyszeć...And it's your winner...new Intercontinental Champion Ted DiBiase Jr...czy to będzie teraz na Cybernetic Bash czy za miesiąc ,zależy od was...jednak jest to nie ubłagane!...a teraz odniose się do tego co dzieje się na backu i moich przeciwników..heh You see nie rozumiem jednego...jak można się obwołać przyszłym IC champem mając fanów w wieku 7-10 lat...mowa jest o Tobie Jeff Hardy...I'm sick and tired when I'm listening to you...powiedz mi kim Ty jesteś? ...kim jesteś aby obwoływać się IC Champem?...aby oceniać innych?...nie wydaje mi się żebyśmy mieli GM Jeffa Hardy?...tak samo nie moge słuchać ,że cooo? ...nie używasz hardcore a jedynie high flying? Is it a Joke?...i opowiadasz ,że ktoś jest ,,zaawansowany'' a ktoś nie...please God save WSF from Jeff Hardy...jeżeli chodzi o innych...Booker T i Stone Cold...tak starzy jak nakrętka na przeterminowanym soku w U.S army...heh...I don't have no respect for both of you!...Bret Hart...Bret Hart...może jest i najstarszy z całej bandy tych leśnych dziadków...but You have always to know who is behind Your back...i tak wiem,że wszyscy nie stanowicie zagrożenia dla mnie...remember guys I'm Simply Priceless...

teddibiasejrwd4.jpg

y2jsighe0uk6.png

RandyOrton.jpg

Abyss..Marzeń odebrać ci nie mogę..Bo chyba tylko tak można nazwać groźby o wielkiej zemście wypierdka z nikąd nad wielkim..przepraszam..WIELKIM Legend Killerem..Naciesz się nimi bo na Cybernetic Bash będą twoim ostatnim pocieszeniem..

Pozostanie ci już tylko żal do Boga o to, że Randy Orton zaatakował właśnie ciebie, a nie inną pseudo gwiazdkę..

Widzę że masz fetysz związany z krwią..Są różni ludzie na świecie..

Wiesz, co mam znajomego lekarza i mówił, że potrzebują pielęgniarki..Może się skusisz? Krwi będzie pod dostatkiem..

Mówisz że powinienem się od razu się poddać..Czy przypadkiem nie wspominałem że masz poczucie humoru?

Moje ciosy nie zrobiłyby krzywdy dziecku?..Może przypomnisz kto na ostatnim FiRE leżał jak zabity po moim według twojego mniemania biednym RKO? Czyżby nie samozwańczy władca bólu i cierpienia Abyss..? Ten sam, który mówi teraz że złamał by mnie jednym ciosem..?

Walczyłem z wieloma wrestlerami..Większość prezentowała poziom o którym ty możesz sobie pomarzyć..

Na Cybernetic Bash polegniesz w podobny sposób..

Nie obchodzi mnie czy będzie to Last Man Standing Match czy Hardcore Match...I tak na końcu nie pozostanie ci nic jak wąchanie maty i oglądanie triumfującego Legend Killera...

Więc odliczaj już minuty do swojej klęski, która nieubłaganie z każdą sekundą jest bliżej ciebie..

Zobaczymy czy wtedy będziesz taki rządny krwi i cierpienia..czy będziesz wołał o wymianę piżamy leżąc na szpitalnym łóżku..Przepraszam w twoim wypadku dwóch łożach...

W końcu mam okazję po pastwić się nad wrestlingowym plebsem..Uwierz, wykorzystam ją!

8.jpg

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

big_show.jpg

Mijają dni, a mój przeciwnik, The Hurricane, nie pojawia się na backstage! Dlaczego? Ja chyba wiem, a wy? Boi się tego, że jak się przyznałem, że nie poszło mi najlepiej na walce, to w następnej walce go zmiażdżę. Ma rację. Po tej walce wkurzyłem się jak nigdy. Pomyślałem że nie będzie mi tu jakiś cwaniaczek, superman bez metki, pokazywał, że jest lepszy od Big Show'a. Zacząłem trenować jak nigdy dotąd, dawałem z siebie siódme poty na treningach po to , by w naszym następnym starciu zniszczyć go! I tak będzie, ponieważ treningi nie idą na marne. Zanim będzie Cybernetic Bash, to rozniosę jeszcze kilka osób na Fire. Bójcie się!!!

Chciałbym skierować jeszcze kilka słów do Teda di Base! Człowieku w co ty pogrywasz? Myślisz że kasa to umiejętności ? NIE! Nic nie znaczysz w tej federacji. Dokopię ci, jeśli tylko szanowna pani GM pozwoli mi na to. Denerwujesz mnie tymi swoimi wywodami na temat tego, jaki to ty nie jesteś piękny, utalentowany i bogaty. Otóż tylko to ostatnie się zgadza! Niedługo, to będziesz mówił że chcesz walczyć o WSF champion! Stanowczo mówię nie! IC nie pasuje do ciebie, i myślę, że przegrasz tę walkę, ponieważ prawdziwym, i najlepszym kandydatem na pas IC jestem JA! THE BIG SHOW!!!!!

WELLLL!

rvwzyx.jpg

Abyss..Marzeń odebrać ci nie mogę..Bo chyba tylko tak można nazwać groźby o wielkiej zemście wypierdka z nikąd nad wielkim..przepraszam..WIELKIM Legend Killerem.

Marzenia...każdy człowiek je ma...jedni marzą o sławie...inni o pieniądzach...ja jednak marze tylko o jednej rzeczy...pas WSF Championship! Twoim marzeniem...jest pokonanie Abyssa...marzeniem które nigdy się nie spełni...Abyss nie musi marzyć o zemście...Abyss chce tej zemsty i ją dostanie...możesz uciekać, atakować mnie od tyłu a nawet próbować mnie wyeliminować z tego biznesu...jednak to Ci się nie uda...Abyss...to potwór...potwór który nie boi się niczego...a tym bardziej kogoś takiego jak ty Randy...Abyss i tak Cię dopadnie...a potem...potem będzie już tylko słodka zemsta...krew...ból...cierpienie...Abyss...nie ma zamiaru się z Tobą bawić...Abyss...nie jest taki jak reszta twoich przeciwników...Abyss...jest lepszy...bardziej brutalny...bardziej agresywny...groźniejszy...pragnie tylko twojego bólu...jest bezwględny...nic go nie powstrzyma...nawet Ty! Chwilowo mnie zatrzymałeś...w mojej drodze do pasa WSF...jednak gdy tylko się na Tobie zemszczę...i pokaże Ci kto jest prawdziwym mistrzem...zdobędę ten pas...i rozpocznie się era Abyssa...Ty...jesteś tylko kimś...kto został rzucony Abyssowi na pożarcie...Abyss dopiero co przyszedł do tej federacji...musi się do niej przyzwyczaić...rozumiem zarząd że dba o taką gwiazdę jak ja...i pozwala mi zniszczyć takiego jobbera...jestem za to wdzięczny...i na pewno nie zmarnuje tej szansy!

abyss.jpg&usg=AFQjCNFLPKI9oyEuKDoam82-CTLyocyK-A

Moje ciosy nie zrobiłyby krzywdy dziecku?..Może przypomnisz kto na ostatnim FiRE leżał jak zabity po moim według twojego mniemania biednym RKO?

Wiesz Randy...nie chciałem niszczyć twoich marzeń...marzeń o tym jaki to jesteś najlepszy...nie chciałem Cię ośmieszać...wiedz że Abyss był dla Ciebie taki dobry...i okazał Ci litość...Abyss wie że nie powinien tego robić...jednak Abyss uznał to zrobi...powinieneś teraz za to wielbić Abyssa...te RKO na pewno pomoże Ci w twojej karierze...RKO na Abyssie...to największe twoje osiągnięcie w tym biznesie...Jeśli jednak zdenerwujesz Abyssa...w każdej chwili...jednym ciosem...Abyss może zburzyć twoją cała karierę...wszystko się rozsypie...razem z twoimi marzeniami o byciu najlepszym...jeśli jednak uda Ci się pokonać Abyssa...Abyss nabierze do Ciebie szacunku...jednak Abyss w to nie wierzy...Abyss nie jest w stanie sobie tego wyobrazić...pokonanie Abyssa to zaszczyt którego mogą dostąpić tylko najlepsi...ty jednak do nich nie należysz...zanim następnym razem zaatakujesz Abyssa...zastanów się nad tym kilka razy...pewnie nawet nie wiesz z kim zadarłeś...jednak już niedługo się przekonasz...może nawet już dziś...na dzisiejszej gali...możesz być pewien że Abyss będzie chciał zemsty...twojej krwi...bólu...cierpienia...nie uciekniesz przed tym...prędzej czy później i tak Cię to czeka!

abyss.jpg

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Kurtsig.jpg

I'm the Olympic Gold Medalist ! ! !

I'm the American Hero ! ! !

I'm the Kurt Angle ! ! !

Cybernetic Bash zbliża się ogromnymi krokami … Stanę ramie – ramie z MVP na ringu, face to face …, two VS two… Leader Match … Ultimate X … or ... Hel in Cel przeciwko Dreamerowi & Van Damowi .

Czy stypulacja walki liczy się? Jak najbardziej , Rob Van Dam , jeden z lepszych wrstlerów pokazujący: high flights... Dajcie mu Ultimete X Tommy Dreamer ,Żywa legenda hardocru , but już była legenda hardcoru! Czuł w Hel in Cel czułby się wyśmienicie. Ale czy to zmienia coś w ogóle patrząc na moją osobę ? Nie sądzę , ani Dreamer , ani Van Dam nie są w stanie zagrozić mi ... W pojedynkę , czy też łącząc siły. Po prostu jestem lepszy! Nie da się tego zaprzeczyć ... Tommy Dreamer and Rob Van Dam nie dorastają mi nawet do pięt . Van Dam przekonał się już o tym . Pojawił się po mojej walce RAZ! Tylko RAZ! To jest skandal! Chcę skopać mu dupę ,a nie mogę! Wielki mistrz ..., wielka legenda ..., wielki tchórz! Tym razem to on zaatakował mnie od tyłu wiedząc dobrze że inaczej nie miałby absolutnie żadnych szans ... Kamerzysta skierował swoją uwagę na ring zaś ja oddaliłem się z nim na backstage... Został tam zniszczony przeze mnie , poturbowany , ale nie upokorzony! Każdy kto atakuje mnie: Złotego Olimpijskiego Medalistę , Bohatera Narodowego , Kurta Angle ponosi karę , ... srogą karę! Mam nadzieję że stawisz się na PPV , bo JA chcę tej walki jak nigdy wcześniej!

Do tego Dreamer , pokonałeś Montela ? Pokonałeś , tak , pokonałeś go ... Jakim cudem nie wiem po dzień dzisiejszy ... Ale zauważ że MVP od tamtego czasu nie wychodzi z sali treningowej . Spędza tam większa część dnia . Jak myślisz po co on to robi ? Żeby skopać Ci dupę! Ostro skopać Ci dupę! I ja Ci obiecuję, nie będziesz cały po Cybernetic Bash . Zniszczę Cię , Zniszczę Van Dama ... Montel pokaże Ci czym jest prawdziwy wrestling , co oznacza zadarcie z Angle'm i Porterem!Kto zasługuje na pasy mistrzowskie! A wiesz że nie jesteście to WY , because Kurt Angle and Montel Vontavius Porter is the best wrestler in WSF!!!

Obiecuję że dopóki nie wyniosą mnie w czarnym worku podczas naszej walki dopóty możesz marzyć o posiadaniu pasa którego ja zostanę posiadaczem! Tak Dreamer ja będę mistrzem świata Tag Team'ów w WSF!

Wypruje sobie każdą żyłę , wyleje hektolitry krwi ,ale nie Ty i RVD , bo JA i Porter wyjdziemy z pasami!!!

Wiedźcie że ja dużo gadam , bardzo dużo ... Ale moje słowa znajdą odzwierciedlenie już nie długo! Bójcie się!! Strzeżcie się!!

It's real! It's damn real!

Jeszcze chciałem zwrócić się z ostrzeżeniem w kierunku Triple H ... Królu joberków :lol Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy bo skończysz na tym gorzej niż Ci się w ogóle może wydawać. Rozmiar nosa równa się twojemu ego :x Więc wyjdź z budynku i sprawdź na zewnątrz czy tam Cię nie ma!!

5411358

Przypominam że ja The Sandman również jestem w tej federacji i mimo tego że narazie nie mam żadnych sukcesów to nie mam zamiaru się poddawać i będę walczył do póki nie zdobęde pasa HARDCOR. Nie wiele ludzi w tej federacji walczyły w ECW za najlepszych czasów tej federacji , gdy na każdej gali lała się krew... ja walczyłem w tym czasach...krew lała mi się litrami i nie poddawałem się dalej walczyłem aż doszłem do celu ..byłem pięciokrotnym mistrzem ECW. Więc pamiętajcie ja tu jestem i czekam na wasze potknięcie - które wykorzystam bezlitośnie...JESTEM tu i patrze...

Time To play THE GAME......

tripleh006nr2.jpg

Yes,yes Kurt,Król Jobberków.....ehhhh.....Rozmiar nosa równa sie rozmiar Ego.....Yes,Yes ........

Kurt,Kurt wyzywasz mnie od Króli Jobberków a sam chwalisz sie tylko jednym swoim złotym medalikiem na Igrzyskach w roku którym........1996??

Wtedy byłeś Łysy i Młody,teraz jesteś tylko Łysy,no cóż na to ja nic nie poradzę,w sumie Ci sie nie dziwie to jeden jedyny sukces w twoim zasranym życiu,bo co można innego o nim powiedzieć ??Zostałeś zwolniony z WWE czy tam jak wolisz sam odszedłeś by przenieść sie do TNA i tam być królem,niestety rządziłeś bardzo,bardzo krótko bo okazali sie lepsi od Ciebie....to jest wstyd.......Poruszasz temat mojego EGO,jest duże i doskonale o tym wiem ja,ty i wszyscy inni,ale żeby mieć wysokie EGO trzeba też być w czymś dobrym....baa....trzeba być THE BEST MAN i za takiego sie właśnie uważam,ja mam długi nos i wysokie ego a ty masz tylko łysą glace.To ty powinieneś wyjść za drzwi jeśli nie cenisz takiego zawodnika jak Tommy...

Teraz leć wypłacz sie na ramieniu swojego chłopaka....

pezetvi7.png

storm2.jpg

Hey, Mr. Triple H! Nie zapomniałeś o kimś? Przestań kłócić się z osobami, z którymi TY, little Hunter, nie masz prawa się równać. Zamiast opowiadając jakieś niestworzone głupoty, lepiej okaż szacunek złotemu medaliście igrzysk olimpijskich! Bo jest to jedyna taka osoba w wrestlingu, która w ciągu roku zdobyła o wiele, wiele więcej, niż TY w ciągu swojej całej marnej kariery. No ale przejdźmy do tego, co chciałem dzisiaj poruszyć. Raz na wozie, raz pod wozem... Niestety jest to prawda i często zdarza się to w życiu człowieka. Jeszcze jakiś czas temu przywitałem cię, Hunter, z panem Krzesełko, a tu już na ostatnim FIRE to JA musiałem poznać smak twojego przyjaciela, Sledgehammera. Nie będę gadał, że zrobiłeś źle, że zachowałeś się nie fair wobec mnie lub że nie powinieneś tak robić. Nie mówię o tym, co jest dobre, a co jest złe. I am not f'n Mr. Justice, jak niektórzy tutaj. Próbują mówić mądrze, że inni źle robią, a pieprzą głupoty. A prawda jest taka, że zrobiłbym to samo, Hunter. Wziąłbym byle rzecz i przywalił ci nią w najmniej oczekiwanym momencie. Bo czuję do ciebie nienawiść. Bo denerwujesz mnie każdym swoim słowem i pojawieniem. Gdy znajdujesz się blisko, od razu chcę cię zaatakować. Ostatnio na FIRE niestety byłem zajęty innym suckerem, Goldbergiem. Poradziłem sobie z nim bez większego problemu, ale przez tę krótką chwilę zapomniałem o jednej osobie. Ta osoba pojawiła się nagle, gdy tylko się odwróciłem, a po chwili już leżałem w szpitalnym łóżku. Tym razem to TY byłeś górą, Helmsley. Ale pamiętaj: w każdej chwili może się to zmienić! Czekam z niecierpliwością na Cybernetic Bash, aż cię dopadnę. And I don't care about pin or submission. Nie przejmuję się też, co będzie bronią: krzesło, plastikowy młoteczek czy butelka. Moim zadaniem jest największe uszkodzenie ciebie! Więc szykuj się na wielkie lanie. SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

RonKillingsBanner.jpg

Whats up? Whats up? Whats up? Now WSF will say What's up!

Tak jest Ron Killings wrócił do wrestlingu i zamierza być znaczącą osobą w tym biznesie.

Sandman, sandman, sandman - mały masochista. Cały czas mówisz o sobie w czasie przeszłym. I w tym sęk, wszystkie twoje osiągnięcia były dawno temu. Nasza nowa GM nawet cię nie zauważyła, kiedy miałeś ostatnią walkę? Mówisz że czekasz na czyjeś potknięcie... I tu się mylisz ja R - Truth potrafiłbym bez trudny pokonać takiego ekhem.. człowieka piasku. Skąd to wziąłeś? Na oglądałeś się za dużo Spidermana? Mówisz że straciłeś wiele krwi w ECW... Zaraz czym acha ECW, ta marna rozwojówka w WWE. You know what? ja walczyłem w TNA najlepszej organizacji wrestlingowej w tym biznesie! Tak więc przestań mówić o przeszłości i patrz na to co dzieje się w WSF.

Teraz ludzie powiedzcie mi kto jest lepszym kandydatem na mistrza niż R-Truth? Sandman? Chyba kpicie?

spinninkickkillings.gif

Widzisz to to czeka na ciebie. Peace.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...