Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

I'm the king of my world...

W sumie nie miałem zamiaru się tu pokazywać, w barze dwie przecznice dalej jest świetna impreza, szczerze polecam... Nie miało mnie tu być, ale jednak jestem. Why? Już tłumaczę - otóż widzę coraz więcej osób wpadających tu niejako z ulicy i krzyczących "Chce tilte shota"... Rozumiem że tak było zawsze i tak będzie, ale tutaj wszyscy chcą tego tilte shota ode mnie... I wiecie co Wam powiem? WON! Większość z Was nawet dobrze nie wie jak się nazywa, a co dopiero jak się walczy... Chcecie tilte shota? To idźcie do kogoś innego bo ode mnie możecie co najwyżej autograf wziąć... Jednak dlaczego powiedziałem "większość"? Ponieważ w tym tłumie widzę jakiś mały przebłysk...

Christian Cage... Yeah... Mój jutrzejszy przeciwnik w main-evencie SNF... You know Christian, na jakiś dziwny sposób nawet Cię lubię, na pewno mogę powiedzieć że szanuję Ciebie i to co do tej pory zrobiłeś dla tego sportu... Pobyt w WSF był dla Nas zupełnie różny, Ja na samym wstępie zdobyłem mistrzostwo teamowe, Ty na wstępie dostałeś się w ręce pewnego człowieka który obiecywał Ci góry złota. Później Ja zdobyłem WSF World Championship, a Ty nie wykorzystałeś szansy na zdobycie pas IC... Stoimy na dwóch przeciwnych biegunach tej federacji, ale widzę między Nami pewne podobieństwo, i Ty i Ja jesteśmy one of greatest of this sport... I wiesz co? Nie dziś, nie jutro, nie na Cybernetic Bash, ale pewnego dnia... one day... You & Me, one on one, WSF World Championship on the line... one day Christian... remember...

Edge... Where are you? Czekam... czekam... czekam...

I'm the king of my world...

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeden dzień! Jeden dzień dzieli mnie od kolejnej walki z Big Show'em tym razem to ja i Punk zejdziemy z ringu jako zwycięzcy. W końcu Big Show zostanie ukarany za te wszystkie wybryki w WSF. Tak Big Show mówię o tobie! Wiem, że mnie teraz słuchasz....gdziekolwiek jesteś...w domu...na siłowni...czy w McDonalds. Wiem, że z uwagą mi się przysłuch***jesz. Podczas naszego pierwszego starcia udało ci się wygrać, ale sam czujesz w głębi serca, że to nie było zwycięstwo o jakie ci chodziło. Wiem, że zależało ci, żeby to ja wylądował w twojej tłustej łapie. Niestety Hurricane to nie Kofi Kingston, który chyba szuka w tej federacji miłości i akceptacji z twojej strony. Ja nie daje się złapać dwa razy w tę samą pułapkę. Tak! Ale nie o tym chciałem porozmawiać. Przybyłem ci oznajmić, że z jutrzejszym dniem twój jakże długi win streak się skończy. Od teraz będziesz liczył swoje przegrane walki z rzędu. Robię to, żebyś zrozumiał, że nie potrafisz wygrywać, walcząc czysto Big Show. Jesteś typem wrestlera, który ucieka się do nieprzepisowych metod, tylko po to, żeby coś komuś udowodnić. Straciłeś szacunek w moim oczach, w oczach większości wrestlerów i w oczach widzów. To pora, żebyś za wszystko zapłacił. Dobrze wiesz, że w tym match'u nie będzie tak łatwo jak wcześniej. Cm Punk nie jest twoim fanem, który po walce przyjdzie ci podziękować za przegraną. Cm Punk ma zamiar wygrać ten pojedynek tak samo jak The Hurricane. To prawda, że jesteście faworytami tego match'u, ale sam wiesz kto go wygra. To, dlatego nie pojawiasz się na backstage. Jesteś zwykłym tchórzem! Po swojej wygranej walce pojawiałeś się na backstage'u codziennie, grożąc wszystkim wokół , ale kied y dowiedziałeś się, że kolejny raz przyjdzie ci spotkać się ze mną na ringu, zwiałeś. Pokazując wszystkich kim naprawdę jesteś....tchórzem i zdrajcą!

rmsig3.png

2483_1.png

PunkPromo.jpg

Mnie też dzieli tylko jeden , jedyny dzień do pokazania że jestem lepszy i od ciebie Shelton i od ciebie Pig Show!

The Hurricane,Jutro dam z siebie wszystko zapewniam cię , lecz nie myśl że robię to dla ciebie bo tak nie jest robię to żeby pokazac że jestem najlepszy w federacji WSF i żeby udowodnic "Super Sheltonowi" jakie ma kiepskie umiejętności i że nie nadaje się do WSF , bo takich jak Benjamin powinni nie przyjmowac.The Hurricane dam z siebie wszystko , ale oczkuje to samo od siebie , bo jeżeli ty i ja damy siebie wszystko i połączymy nasze umiejętności w tej walce to wygraną mamy zapwenioną.Wiem że nie cierpisz Big Show'a i specialnie zostawię go dla ciebie oczywiście pod warunkiem że ty mi zostawisz Benjamina , obaj skopiemy dupę komu chcemy , pin 1...2...3 i po wszystkim wygrwamy.

Shelton,Radzę ci po prostu radzę ci jako kolega z rosteru , i tak nim nie jestem , radze ci po koleżeńsku żebyś wycofał się z Tag Team Match'u , bo tylko kontuzji sobie narobisz i nie będziesz nawet na podwórku z kolegami walczyc.Wycofaj też big show'a żeby został na następną walke i żeby The Hurricane mógł mu skopac ten gruby tyłek.Albo wiesz co?Walcie , jesteście odważni?Nie boicie się niczego?To powalczymy zobaczymy bo nas napewno się boicie oby dwaj , a ty Shelton z pewnością.Nie będe nic więcej gadał bo o co?Skopie ci tyłek ja najmocniej żebyś to zapamiętał do końca swoich dni , do końca...!!

Drodzy fani , myślę że bilety macie już zakupione i myślę też że zakupiliście je z powodu tej walki , a najbardziej z mojego powodu , bo przecież w tej walce będe ja.Chcę abyście wiedzieli że to będzie największe show jakie widzieliście w życiu , będzie o tej walce wszędzie prasie , internecie...I te show będzie należało do mnie , będzie należało do mnie tak samo jak należy do mnie WSF!Choc ta walka drodzy fani może też stac się troche nudna , ponieważ cały czas kopac dupe Pig Showowi i Benjaminowi robi się nudne , ale nie bójcie się ja coś już wymyśle zobaczycie.

ERA PUNKERA nadejdzie wraz z tą wygraną i nie odejdzie aż do końca moich dni.Przekonacie się jutro!

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

400px-Jeff-Hardy-IC-Champ2C-Entranc.jpg

Don't you see the writing on the wall ?

Znowu przypomniała mi się moja wygrana i zdobycie pasa Intercontinetal w WWE . Nie mogę się doczekać walki Stone Cold vs Jeff Hardy w WSF ! a wy ? (głośny cheer publiki ) to tak samo jak ja ... Ale na razie muszę skupić się na walce z Sandmanem i skupić się wyłącznie na tym bo chce byście znowu byli zadowoleni (głośny cheer ) . Jestem pozytywnie nastawiony i liczę że pokonam nie doszłego członka EWO ... A właśnie co do EWO . Przecież Sandman jesteś hardcodowym zawodnikiem z ery ECW do czego nie jesteś w EWO ? Chyba wiem w czym tkwi problem . Ponieważ twój hardcore jest za niski by tam wstąpić . Ja też nie jestem w EWO ale jakoś nie chcę tam być . Szanuje chłopaków w tej stajni ale myślę że tam nie pasuje . Nie używam już hardcoru lecz high flay'ingu ale dla ciebie Sandman mogę zrobić wyjątek . Nie dziwie się że nie pojawiasz się w TV . I nie radziłbym ci się skupiać nad tym . Lepiej dużo ćwicz i i skup się bo ze mną walki nie wygrywa się bez powodu . Trzeba mieć farta albo być dobrym wrestlerem . Nie wyglądasz zbytnio na takiego więc dlatego jestem pozytywnie nastawiony . Myślę że dasz rade pokonać jakiegoś wrestlera w WSF ale na razie widzę że nie umiesz dobrze dobierać przeciwników bo zacząłeś feudować ze mną ! Na dobry początek może powalcz z rey mysterio albo z wrestlerami z tego typu ale nie zadzieraj z zawodnikami tego pokroju co ja bo za dużo walk nie wygrasz . Widać że kilka lat przerwy robi swoje i że już nie masz "instnyktu" zapaśnika . Już dzisiaj przekonamy się czy naprawdę pokonasz mnie tak jak już wcześniej obiecywałeś . Jednak wydaje mi sie że złamiesz obietnice .

Stone Cold nadal będę czekać na naszą walkę bo jestem tego wart . Mam nadzieje że nie dasz rady mnie pokonać zawsze mam taką nadzieje i miliony widzów przed telewizorami . Kto będzie Ic czempionem w WSF ( publiczność głośno skanduje : Jeff Hardy ) Dzięki że jesteście ze mną ja na pewno was nie zawiodę i mam nadzieje że niedługo będę miał na ramieniu pas Intercontinental !

Stone Cold myślę że jesteś godny przeciwnikiem i że ja będę godnym czempionem

Good Bay WSF

f6dfb83c87.png

Booker...(w tym momencie Ted klaszcze...)...Bardzo urzekła mnie Twoja historia i Twoje przemówienie...aleeeeeee napewno nie zdobędziesz tym u mnie szacunku...watpię też ,żebyś to zrobił podczas walki,no ale chyba ,że sie myle?...hehehe I don't think so...Twoim zdaniem jestem popłuczynami wrestlera...więc przekonajmy się o tym na ringu...moim zdaniem jestem następną osobą ,która będzie zdobywała pasy w WSF!!!!!A w odpowiedzi na Twój szacunek...twierdze ,że bedziesz miał taki szacunek do mnie ,że wyprowadzisz się z tego kraju,żeby nie wchodzić mi w droge...Poprostu I'm SIMPLY PRICELESS...żadna postać w WSF nie jest w stanie zrobić na mnie wrażenia...a tymbardziej Ty Booker T...wiem ,że mam wielkie oczekiwania względem osoby mojego ojca i napewno nie zrobie wstydu rodzinie DiBiase...nie przybyłem do WSF aby sie bawić choć mógłbym...a po to,żeby zdobyć najwazniejsze pasy tej federacji...moimi $$$$$ mógłbym zdziałać wszystko i mieć wszystko...ale będe miał większą satysfakcje pokonując rywala po rywalu...This is my legacy...SIMPLY PRICELESS...

teddibiasejrwwerawem0.jpg

y2jsighe0uk6.png

Ted żal mi cię dziecinko. Muszę Ci jednak przyznać, że czuję lekką sympatię do ciebie bo masz całkiem niezłe żarty np. ten że zdobędziesz pas WSF. Nie łudz się! Ten pas jest dla mnie i już niedługo będę go dumnie wznosić w górę. A ty przez ten czas będziesz leżał sobie w spokoju w szpitalu na oiomie bo w jednym kawałku z ringu nie wyjdziesz. (Głośny cheer publiki) Nie nie przyniesiesz wstydu swojej rodzinie Ted ponieważ przegrać w uczciwej walce jeden na jednego z Bookerem T to żaden wstyd.

CAN YOU DIG IT SUCKA!?

5289870_tml.png

Pierwsza gala Saturday Night FiRE za nami ...Całość zorganizowana perfekcyjnie, oczywiście ozdobą jej byłem tylko i wyłącznie JA: The Olimpic Gold Medalist Kurt Angle.

Tommy... brak szacunku wobec MVP zobowiązał mnie ,aby przypomnieć Ci o tym że to nie Ty jesteś najważniejszy...że to nie Ty rozdajesz karty ... że to nie Ty możesz pozwolić sobie na zaatakowanie kogo chcesz i kiedy chcesz z zaskoczenia ale JA i tylko JA!!!

Ty byłeś tylko gościem programu prowadzonego przez MVP,a zachowałeś się jakbyś był jego gospodarzem,zachowałeś się nie profesjonalnie ... Kolejna osoba której muszę nauczyć kultury , eh życie nie jest łatwe i rzuca mi przed nogi samych głupców. Czułeś się jak w domu , a to on był u siebie . Czy pytał Cię ktoś tam o zdanie ? Wiadomo ,że nie! Nie wiem nawet kto Cię tam się wziąłeś bo na pewno nie zostałeś zaproszony przez Portera . On potrafi otaczać się osobami znaczącymi i potrafiącymi dużo ... Czyli mną oczywiście ,a Ty niestety okazałeś się pomyłką, wielką pomyłką : X Zrobiłem co powinienem , myślałeś że jesteś cwaniakiem bulshit! Zniszczyłem Cię!

Przerwała mi kolejna miernota ... to już druga w przeciągi jednego dnia ... Jak było dobrze widać nie miałeś szans przeciwko mnie , potrzeba było Ci pomocy ... Rob van Dam , miernota nad miernotami , czuł się bardzo mocny i zażądał walki ze mną ...ha ha ha . Nie trzeba było długo czekać na jej akceptację i dostał ją . Złoty medalista kontra mega star's ec.. eci... esi coś tam . Heyman czy Styles by wiedzieli ale ich nie ma teraz z nami .

A więc Kurt Angle : największa gwiazda wreslingu ever czyli ja zniszczył Roba Van Dama w walce! Tak właśnie gdzie jesteś Rob ? Where are you ? Where are you Rob ?

Fakt, zrobiłem Ci krzywdę! Porter poprawił i po Tobie! Mogę mówić ... wołać ... krzyczeć Gdzie jesteś do jasnej cholery Rob?!!! Nie dostanę odpowiedzi , dostanę informację : Van Dam jest w szpitalu ... Wielka szkoda, naprawdę wielka , bardzo mi smutno z tego powodu hłee , hłee ; (

Rob przypomnę Ci bo możesz nie pamiętać będąc ogłuszonym: Elbow Drop , Neckbreaker , Olympic Slam ... sędzia ogłasza zwycięzce! Podnosi moją rękę ku górze! Rob zostałeś pokonany , zostałeś zniszczony!

Do tego momentu wszystko przebiegało po mojej myśli ... Najlepszy atleta świata niszczy Dremera , pinuje Van Dama ...! A jednak ... Dremer , Tommy Dremer ... Widzę że nie nauczyłeś się niczego po naszym wcześniejszym spotkaniu podczas gali tej gali . Odważyłeś się ratować swojego kompana i podniosłeś na mnie rękę!!! Zaatakowałeś mnie z zaskoczenia! Byłem zmęczony i tylko dlatego udało Ci się mnie posłać na deski ...

Face to face , one to one nie miałbyś nigdy szans ,NEVER! Taka jest prawda i my o tym dobrze obaj wiemy!

Ten gest będzie kosztował Cię drogo , bardzo drogo! Ściany mają oczy i uszy!Ja nie jestem sam ,a czy Tobie będzie wstanie pomóc Rob ?! Wątpię w to. Gdyby Cybernetic Bash miał odbyć się jak planowo już dziś każdy w WSF mógł by , ba musiałby zwracać się do mnie mr.Champion. A tak to poczekamy aż dwa tygodnie , ale i tak nie zmieni to nic!

Ladder Match ... Hell in a Cell ... Ultimate X... Czy ktoś widzi różnicę jak zna się zakończenie ? Ja osobiście nieee

...

October the fifth

...

Kurt Angle and Montel Vontavious Porter champions tag team WSF!!!

It's real. It's damn real.

tommy-dreamer-wwecom.jpg

Kurt , Kurt , Kurt....Uważasz że jestem tylko gościem w programie którego prowadzącym był Half Man Half amazing Half chicken? Cóż...prawda , jedno mogę Ci powiedzieć że obojętnie kto by stał na jego miejscu , Ty , Big Show , Jericho czy nawet Bill Clinton...i don't Care...nie pozwolę obrażać siebie czy E C W. Nie pytał mnie o zdanie ale wiesz...przyszła mnie taka ochota...and it's not your fucking buisness. Uważasz się za wielkiego? Olympic looser ? Atakując mnie od tyłu podczas tego show i wygrywając poprzez pomoc swojego chłopaka cieszysz się z tego? Nie czekaj....powiedziałeś że zrobiłeś to co musiałeś...interesting. Otaczasz się takim człowiekiem jak M.V.P. z jednego prostego powodu....because he is better than You. Sam..sam w tej federacji zdziałaś...zaraz niech pomyślę...zaatakowałeś zmęczonego mistrza...dostałeś krzesłem...hmm sam zdziałasz nic. Mów sobie co chcesz , mów sobie co chcesz...przekonuj się w swoich domysłach a ja nie będę Cię sprowadzał na ziemie...bo to jak odebrać dziecku cukierka.

Dobra przejdźmy dalej zniszczyłeś RVD na ringu...kolejna bardzo interesująca historia ... powiedzmy że walka była wyrównana i....i You have damn luck. Pomoc...pomoc Twojego chłopaka przeszkodziła w zwycięstwie mojego przyjaciela Rob'a. Cóż poczekaj zobaczymy jak to będzie kiedy Tag Team Titles will be on the line. Hell in a Cell , Ladder Match , Ultimate X , i don't care. Pamiętaj że to mnie nazywają "The Innovator of Violence" i obojętnie która z tych stypulacji zostanie wybrana przez widzów , publiczność...przez ludzi...to ja będę zwycięzcą. Dobra ale wracając do tematu...chwalisz się że ekhm...Najlepszy Atleta świata(Śmiech)..."niszczy" Dreamera i Van Dama. To bardzo ciekawe na prawdę. Ale czekaj najciekawsze jest to że żalisz się na to że zaatakowałem Cię po walce z zaskoczenia...ciekawe. Tym ciekawsze że na tej samej gali zrobiłeś to samo na mnie. Ale kto by o tym pamiętał prawda? One on One ? Słuchaj jakby to powiedział Stone Cold ... Hell Yeah...tak więc pani GM...Kurt Angle...Tommy Dreamer...one on one...

A Kurt jeszcze jedno...po Cybernetic Bash ujrzysz taki widok...

dreamer.jpg

jeffhardyblog.jpg

Don't you see the writing on the wall ?

What up people

Witam świeżo po gali WSF … Cieszę się że zwyciężyłem z Sandmanem ale i tak to mnie tak nie cieszy jak tittle shot do pasa IC . Sandman pokonałem cię i mówiłem ci że moim wyzwaniem będzie Hardcore championship ale jednak zmieniłem zdanie . Teraz chcę skupić się na pasie Intercontitental o który będę walczyć na gali Cybernatic Bash . Na początku chciałem być Hardcore czempionem ale tak jak pisałem wcześniej , nie używam już hardcore’u lecz high fly’ingu . Ale udowodniłem ci Sandman że z hardcorem czy bez umiem cię pokonać . To że ja nie startuje do pasa hardcore to nie znaczy że ty go zdobędziesz . Dla mnie kandydatem do tego pasa jest … Tommy Dreamer . Ty jak na razie jesteś że tak powiem za mało „zaawansowany” a Tommy na to stanowisko jest najbardziej doświadczonym zawodnikiem . Mam nadzieje że moi fani mnie nie zawiodą i wybiorą mnie do walki o ten pas (głośny cheer publiki) . Gala Cybernatic bash już nie długo a więc szykujcie się wszyscy na moje wielkie wejście ! .

Ale teraz po kolei

Jak sam Stone Cold powiedział na chwilę obecna jestem najlepszym 1# contender do tego pasa . Jestem młody i w WWE jestem farmerem Intercontinental championship . Tak jak pokazałem na gali umiem wygrać z każdym rodzajem zawodnika i zrobić niezwykłe widowisko a co najważniejsze wygrać walkę . Chcę przekonać was wszystkich że naprawdę jestem dobrym zawodnikiem i ci co mnie nie lubią a wieże że mało jest takich fanów , że zagłosują na mnie . To jak zagłosujecie ? (głośny odgłos publiki: YES ! ) Very good … Jeżeli wybierzecie mnie ja nie zawiodę was i postaram się wygrać walkę ze Stone Coldem . Ale nie zapominajmy że nie tylko ja jestem do wyboru a więc po kolei :

Ted : Jesteś bogaty , masz wspaniałego ojca ale nie wiem czy masz szacunek do innych i czy jesteś materiałem na czempiona . Twój ojciec był znakomity ale nie wiem czy oprócz pieniędzy masz jakieś umiejętności w genach od Teda Dibiase Senior . Jak dla mnie jeszcze jesteś za mało doświadczony …żeby zostać tak szybko czempionem . Radzę ci potrenuj sobie jeszcze , powalcz z innymi zawodnikami ale nie rzucaj się na taką głęboką wodę bo stracisz swoją jakże jeszcze małą reputacje . Bądź mądry jak twój ojciec i na razie odpuść sobie . Dobrze ci radze .

Bret … Ty tu chyba jesteś najbardziej doświadczonym wrestlerem z naszej czwórki . Ale wydaje mi się że jesteś już za stary na czempiona . Możesz walczyć w tej federacji ok. ale pasy zostaw dla młodych wilków a nie dla starych wyjadaczy . To pierwszy powód dlaczego nie powinieneś nosić tego pasa . Po drugie jeszcze nie wygrałeś żadnej walki to świadczy że nie masz formy . Wiem że jesteś już starszy i że nie masz już sił tak więc lepiej pomóż Tedowi zostać dobrym wrestlerem zamiast z nim walczyć . Jedyne co mnie martwi to to że jesteś facem i kocha cię publiczność . To jedyny twój atut ponieważ na Cybernatic Bash liczą się głosy publiczności .

Booker …. Ty jesteś wrestlerem z historią … very good . Ty był byś dla mnie zagrożeniem . Ale nie jesteś … ponieważ jesteś heelem . Może na normalnym PPV lub tygodniówce dałbyś rade ze mną walczyć ale niestety to Cyberntic Bash ! Jedynie co cię może uratować to faceturn .

Podsumowując … Stone Cold jak na razie powinieneś obawiać się mnie . Ponieważ mam nadzieje że twa kadencja się skończy i że ja będę dumnie nosić ten pas . Nie oszukujmy się ale wszystko na to wskazuje że to ja będę z tobą walczyć

Good Bye WSF

f6dfb83c87.png

2373663312_f40f51ac9c.jpg?v=0
Heyman: Triple H wstaje, odwraca się...

Styles: Goldberg biegnie, Spear!

Heyman: Triple H zasłonił się sędzią! Spear trafia w sędziego!

Triple HHH wielka gwiazda WSF a wystraszyłeś się mojego speara i zasłoniłeś się sędzią tchórzu !!!! Wiedziałem że jesteś tandetnym skurwie*** ale że do tego stopnia to się nie spodziewał na prawdę i na następnej gali Saturday Night FiRE chce rewanżu i proszę naszą nową GM Traci żeby zatwierdziła tą walkę . Zobaczymy Triple HHH czy w następnej naszej walce będziesz taki sprytny bo rozniosę się na strzępy . Niewidziałeś mnie w takim stanie jak teraz i zobaczysz co to znaczy gniew BILLA GOLDBERGA :evil::evil::evil: Tripel HHH szykuj się na wojnę że mną i rezerwuj miejsce w szpitalu sobie bo nic z ciebie nie zostanie śmieciu !!!!!!! :evil::evil:

Styles: Ale nie ma sędziego!

Heyman: Zaraz! Biegnie następny! Szybko cholera!

Styles: Jesteś za Triple H'em? Chyba nie wiedziałeś Low Blowu.

Heyman: Czasem trzeba trochę nagiąć zasady! Jest sędzia!

Heyman byłeś GM to nie mogłem ci nic zrobić a teraz jak jesteś komentatorem to hmmm zobaczymy czy długo zagrzejesz tam miejsce czy może w szpitalu wylądujesz ??? Kto wie ???

Styles: Triple H odwraca się... Bang! Co za Steel Chair Shot!

Storm po co ci to było ??? Pomogło zaspokoić twoje zawyżone ambicje ??? W ogóle zapraszał tam cię ktoś ? NIE !!! wiec po co to zrobiłeś ??? Teraz jeszcze 2 w kolejności do wyeliminowania zaraz po tchórzowym kurczaku jakim jest HHH wiec Storm też niedługo się spotkamy się w ringu :evil:

wściekły Bill Goldberg udaje się do swojej szatni

Edytowane przez Gość
w1puet.png

PunkPromo.jpg

Wygrałem , wygraliśmy , wygraliśmy z The Hurricanem Tag Team Match i muszę powiedziec że jesteśmy dosyc zgraną drużyną Double DDT :D .

Na Cybernetic Bash mam przeciwnika którego już pokonałem , któremu pokazałem że nie jest niczego wart i że nie nadaje się do WSF.Na Następnym PPV mam przeciwnika który uważa się za najlepszego wrestlera w tej federacji a właśnie pokazał jaki on najlepszy wczoraj.Na Następnym PPV mam przeciwnika słabego , młodego , i nieutalentowanego.Dlatego wiem że wygram tą walkę i wyzywam cię Benjamin na walkę i ten kto przegra będzie chodził w bieliźnie mojej babci!Która ma 92 lata!A wiesz dlaczego nie chcę walczyc z tobą o odejście z WSF?Bo...bo...to że jesteś słabym wrestlerem to nie znaczy nie że mam do ciebie respect tak doceniam cię bo jesteś w tej federacji , doceniam ciebie tak jak i doceniam każdego z was który znalazł się w tej federacji i ma z tego radośc.Nie chcę żebyś odchodził Benjamin bo jeżeli odejdziesz to co?Może i ze mną nigdy nie dasz rady wygrac , ale nie zapominaj że są też w WSF inni wrestlerzy , masz szansę wygrac na przykład z Big Showem...Respect for you Benjamin...Wygrasz kiedyś z Big Showem i będziesz się cieszył tak samo jak ja będe się cieszył na Cybernetic Bash i do końca naszego feudu.

Po walce zrobiłeś na mnie Pay Dirt i to znaczy tylko jedno:że nie jesteś godnym przeciwnikiem i że nie umiesz przegrywac Benjamin do ciebie Big Show przy okazji też się zwracam , bo zrobiłeś to samo na The Hurricane.

The Hurricane dzięki za walke , myślę że dobrze się walczyło i myślę że dobrze się wygrało chociaż to po walce było troche nie przyjemne to znaczy tylko o nich że nie umieją przegrywac.

A ty Benjamin gotuj się na śmierc i gotuj się na bieliznę mojej babci.Bo Era PUNKERA nadeszła i nie odejdzie do końca moich dni!

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

EntradaKurtAngleparte2.gif

Tommy , Woo , Woo Wooo ... Czy Ty dobrze wiesz co mówisz : Olympic looser ?!! Spójrz w górę i zobacz jak jestem wielbiony! Widzisz oprawę przy moim wejściu ? Chcę powiedzieć Ci tylko kilka słów na ringu ,a towarzyszy mi pirotechnika jakiej Ty nie widziałeś na oczy nigdy w życiu! Widzisz to złotko na mojej klatce piersiowej? Widzisz, dobrze je widzisz i zazdrościsz mi go! Zazdrościsz tak samo jak i każdy inny wrestler w WSF! Posiadam taką rzecz do której żaden was [ma na myśli cały roster WSF] nie zbliżył się w przeciągu całej swojej kariery!

Złoty medal jest dla mnie najcenniejszą rzeczą jaką posiadam, jaką zdobyłem! Gdy przechodzę przy kimś ,patrzy on na mnie z zazdrością ... Też by chciał go posiadać! Ale nie może ,bo Olympic Gold Medalist w WSF jest tylko JEDEN : Kurt Angle!

Dobrze wiesz że nie okazałeś szacunku w kierunku Portera to ktoś musiał Cię go nauczyć , wypadło na mnie. Zrobiłem co musiałem , nie musiałeś go atakować ale to zrobiłeś. Spotkała Cię kara, zasłużona kara! Moja walka z Robem była wyrównana ? What?!!! Rob wybijaj się z pinu będąc pół przytomnym. Świadczy tylko to o jego uparciu i ...głupocie! Wynik był znany od samego początku! Kurt Angle pin Rob Van Daam. Ja stąpam twardo po ziemi , nie bujam w obłokach! Czuję się silny,... czuje się mocny ,... czuję się wielki! Rozumiesz to ?!!!Wiem na co mnie dobrze stać! Dobrze to wiem ... Dremer mówisz że sam nie zdziałam nic ... Dziwne , bardzo dziwne ... Ja nie jestem przecież SAM! Montel jest ze mną a z Tobą ? Gdzie jest Rob Van Dam ? Gdzie on jest do jasnej cholery?!!! Zdaję mi się że posłaliśmy go do wszystkich diabłów wczorajszej nocy ...

Twierdzisz że zaatakowałem zmęczonego mistrza ... Ale jakim on jest mistrzem ? Przecież żadnym! Każdy to dobrze wie , bardzo dobrze!

Ja mogę wiele , ja mogę dużo , ja mogę WSZYSTKO!!! Zapamiętaj to!

Twierdzisz że to Ty okażesz się zwycięzcą bez względu na stypulację , heh . To już zakładasz że Twój przyszły tag team partner nie pojawi się na gali ... W sumie nie zdziwiłbym się w ogóle . Wychodzi handicap match two VS one ... Nie zdziwię się nawet jak i Ty nie pojawisz się na Cybernetic Bash . Oszczędzisz sobie kompromitacji ,ale mnie takie rozwiązanie nie interesuje. POKAŻ ŻE MASZ JAJA! Jak trzeba będzie to staw nam czoło nawet , w pojedynkę!

Chcesz walki ze mną ale nie wchodzi to w grę! Przed przyjściem do WSF robiłeś za mięso armatnie dla Marka Henryka :8 i nie mam zamiaru toczyć walk z takimi zawodnikami którzy dostają ostre lanie o pseudo wrestlerów ... Wynik już teraz jest do przewidzenia: Kurt Angle pin Tommy Dremer . Oszczędzę Ci tego , masz czas wraz ze swoim partnerem do 5 października ... Wtedy nie będzie litości , kazdy da z siebie nie 100% a 200%.

Nie opuszczę budynku bez pasa i zrobię WSZYSTKO wraz moim partnerem aby pokazać całemu światu najlepszy tag team w historii : Kurt Angle and MVP .

tracibrookstnaoi1.jpg

Witam wszystkich w Backstage! Jak zdążyliście się przekonać od teraz to ja będę waszą General Manager. Oto kilka słów z mojej strony... postaram się, aby od teraz każdy był doceniany. Dlatego od razu wystawiam kartę pojedynków, które na pewno odbędą się na następnej gali:

-Single Match: M.V.P vs Tommy Dreamer

-James Storm vs Goldberg

-Christian & Abyss vs Randy Orton & Chris Jericho

-Edge vs Rey Mysterio

Możliwe, że dojdą jeszcze jakieś mecze, ale puki co to tyle z mojej strony... Dowidzenia :5

jrthqr.jpg

mommafd7.jpg

Co! Jak to możliwe. Punk, ta miernota! Gdyby nie Splash znienacka, nigdy byście nie wygrali. Nędzny bohater z jakiegoś biednego komiksu i jakiś tam Punk... Punk, na Cybernetic Bash, po raz kolejny, poczujesz smak mojego Pay Dirt. To ty, będziesz nosił bieliznę mojej MAMY! Twoje GTS, to tragedia. Myślisz, że się ciebie przestraszyłem? NIE! Bo jeszcze bardziej mnie rozwścieczyłeś. Uważasz, że jesteś lepszy ode mnie? MYLISZ SIĘ!. Zniszczę cie i zanim założysz bieliznę, będziesz musiał leżeć w szpitalu! A ta, jakaś "era punkera", odejdzie tak samo szybko, jak przyszła. Lepiej załatw sobie, miejsce w szpitalu, bo mam nadzieję że wiesz co cię czeka!

A to, moja MAMA!

mommakl9.jpg

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Urządzenie:  Windows

89juscl.jpg

Walls Of Jericho...

Panie i Panowie wczoraj odbyła się first ever gala Saturday Night Fire...[cheer] Okazała się Ona niewątpliwym sukcesem pod względem sportowym i biznesowym. Słyszeliście jakie były ratingi? A jakie wpływy z reklam? Chyba się podwyżki będą szykować :twisted: Ale nie On tym miałem mówić, znaczy się pośrednio o tym... Dlaczego gala odniosła taki wielki sukces? Wszystko zależy od tego who is on the top... W starym WSF prowadzonym przez Heymana za top star uważano Edga...[heat] Yeah, jak się to skończyło wszyscy wiemy - zmiana zarządu, GM'a, stacji TV, dnia emisji etc. etc. Wczoraj zaczęła się nowa era w WSF, wczoraj ostatecznie oddzieliliśmy dobre cechy WSF od tych złych... Wczoraj ostatecznie okazał się who is on the top... Who is the top star...[Y-2-J, Y-2-J, Y-2-J] Yeah... I'm the current WSF World Champion & King Of WSF...[cheer] But... Wczorajszy main-event pokazał też kto będzie najbardziej odpowiednim rywalem dla mnie na Cybernetic Bash... Yeah... Mówię o Tobie Cage...[cheer] Wczorajszy main-event to było spotkanie herosów, III wojna światowa, rzecz o której będzie się mówić jeszcze bardzo długo... Jednak coś, a właściwie ktoś nie dał Nam tego spotkania rozstrzygnąć... Edge...[heat] Widzę że wciąż nie możesz pogodzić się z tym co stało się na To The Death... Nie możesz się pogodzić z tym że pas powędrował tam gdzie jego miejsce... Że mistrzem został ktoś kto na to zapracował w pojedynkę, a nie jak Ty kurczowo chowając się za innymi... Gdy Undertaker przyszedł wyrównać z Tobą rachunki, wykorzystałem okazję... I zdobyłem mistrzostwo... Co prawda teoretycznie należał Ci się rewanż, ale okazało się że plany się zmieniły...[cheer] Straciłeś szansę Adam... Jednak ktoś rzucił Ci ostatnią deskę ratunku... Okazało się że na Cybernetic Bash - jedynym w pełni interaktywnym PPV WSF - będę bronił pasa, lecz jeszcze nie znam swojego przeciwnika... Wy drodzy widzowie macie szansę wybrać kto stanie ze mną w ringu... Macie trzy możliwości - moim przeciwnikiem może być Egde...[heat] Może być Nim Christian[cheer]... A może to byc Triple Thread z Edgem i Christianem..[50/50] Jak zdecydujecie tak się stanie... Jednak na walki na SNF wpływu aż takiego nie macie... I właśnie dowiedziałem się z kim będę rywalizował w sobotę... Po raz kolejny będzie to Christian Cage[cheer], ale nie będzie to 1 on 1... Zmierzymy się w tag team matchu... Partnerem Cage'a będzie nijaki Abyss...[heat] Nie wiem nie miałem przyjemności poznać... Za to w moim narożniku stanie nie kto inny tylko Randy Orton...[cheer] Nie powiem ciekawe połączenie... RKO & Y2J vs. The Instant Classic & Arys... Tzn. Abyss... Brawo Traci za pomysł, you are the breast... I mean best ;)

I'm The King Of My World...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...