Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

sandman.jpg

Jeff Hardy .... Jeff hard ...hmn kto to taki...aha już wiem to ten kolo z pomalowanymi paznokciami , skaczący z trzeciej liny i uważający że to hardcor. Ehh a więc Jeffie Hardy los nas styknął i spotkamy się w walce na najbliższej sobotniej gali... I jeśli myślisz że wiesz co to hardcor i że jesteś hardcorowcem to się grubooo mylisz. ECW - Extreme Championship Wrestling - mówi ci coś ta nazwa ... sądzę że tak a więc ja jestem ECW Originals i to ja walczyłem w tej federacji kiedy ona była naprawdę EXTREME!!! Ja żyłem z walk hardcorowych ....krewa lała się litrami ale było to co w nazwie czyli było EXTREME! A ty skoczysz z trzeciej liny i ooo ja cie jaki hardcor... ehh żal mi cię ale w pojedynku pokażę ci co znaczy doświadczenie i walki w tej federacji - pokonam cie bo jesteś pierwszą przeszkodą na drodze do pasa HARDCOR!!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

sheltonbza2.jpg

Więc Big Show, będziemy tag partnerami, ale tylko w tym jednym meczu, bo nie mam ochoty na większą ilość walk

u twogo boku, ponieważ jesteś dwulicowy i nie jednego już oszukałeś. Wielki łysy kolesiu, powiem ci jedno ta walka będzie uczciwa i nie będziemy sobie stawać na drodze, wygramy ten pojedynek, a potem koniec. Jestem singlem i nie lubię występować w drużynowych starciach. Nareszcie, będę mógł zadebiutować w tej federacji i pokazać wszystkim

niedowiarkom, co potrafię. Big Show, na razie podajmy sobie ręce i nie kłóćmy się, a potem zobaczy się co dalej...

Punk, wszystko się okaże w sobotę, tylko do The Hurricane nic nie mam, ale ty Punk będziesz tam zdychał. Uwierz mi walka będzie świetna i to ja ciebie odliczę. Nie mogę się doczekać, bo w końcu skończę z twoim głupim gadaniem,

to że w WWE byłeś World Champion'em, to nie znaczy że jesteś lepszy ode mnie, przypomnij sobie lepiej jak zdobyłeś

ten tytuł. Jeśli masz do mnie, jeszcze jakieś "ale, to wszystko sobie wyjaśnimy w ringu. Jak na razie, to wszystko ode mnie.

Edytowane przez Gość

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

the-big-show-interview-20041209025143110.jpg

Jeff po dlugim namyśle, choć nazywasz mnie zdrajcą, postanowiłem ze mozemy zostać Tag Team Partnerami. Mimo to, że kiedyś nie lubiliśmy się, postanowiłem podać ci rękę, i zaakceptować twoją propozycję stworzenia Tagu ze mną. Tylko pozostaje jedna kwestia. Musimy w tym tagu trochę długo pozostać, i zgrać się, dlatego oczekuję, że będziemy długo razem trenować. I w sumie, to dzięki za komplement :) Powodzenia z Sandmanem.

Tommy wcale nie uważam że jestem najlepszy, ponieważ nie zdobyłem mojego głównego celu, którym jest WSF World Title. Będę mógł powiedzieć ze jestem najlepszy na świecie dopiero po zdobyciu tego pasa. Oczywiście cieszę się, że wygrałem swoją walkę, ponieważ byl to mój debiut.

Shelton Szanowny Pan GM zadecydował, że stoczymy Tag Team Contest z CM Punkiem i The Hurricane. Wiem, nie lubimy się, ale zakopmy topór wojenny tylko na tę walkę. Chcę odnieść sukces, i raz na zawsze dokopać temu Hurricane, który jest narcyzem, widzącym tylko czubek swojego nosa. Jeżeli GMtak zadecydował, to musimy poddać się jego woli. Oczywiście nie chciałbym, żebyś po walce zaatakował mnie. Chcę żebyśmy równo skopali im tyłki, a w tedy, możemy pójść każdy w swoją stronę. Oczywiście wolałbym walczyć w tagu z Jeffem, ale jeśli to jest niemożliwe, to będę walczył w tagu z tobą, i będę się starał walczyć jak najlepiej.

RVD zgadzasz się z twoim kumplem z ECW Tommym. Ale to Ci nie pomoże. Możemy spróbować swoich sil, w walce. Nie wiem w jakiej jesteś formie, ale nawet jeśli jesteś w dobrej, to SĄDZĘ, że dałbym ci rady, i wyszedł byś z tej walki poobijany jak zderzak po wypadku.

Let's see you on Saturday.

THE BIG SHOW!

rvwzyx.jpg

PunkPromo.jpg

Troche mnie nie było i zrobiło się większe zamieszanie niż myślałem...

Shelton

Co do ciebie to mam bardzo dużo i dobrze o tym wiesz.Będę walczył w końcu przeciwko tobie i w końcu pokaże że jesteś tylko facetem lub raczej jeszcze dzieckiem...Który podaje się za bardzo utalentowanego wrestlera , a tak naprawdę ani nie jest wrestlerem a tym bardziej utalentowanym ponieważ nie masz za grosza talentu.W przeciwieństwie do mnie oczywiście<śmiech Punk'a>

Co do walki Tag Team matchu to nie ty lecz ja albo mój Tag team partner cię odpinuje i przekonasz się że trafiłeś do nie właściwej federacji chyba wiadomo o co mi chodzi...Skopiemy ci dupsko razem z The Hurricane i wtedy zobaczysz ile jesteś wart bo powiem ci szczersze że nic a nic.Ale co ja będe dalej gadał o walce wszystko zobaczysz w czasie walki i po niej...

Big Show

Co ja ci mogę powiedziec łysy chłopie , no co?Powiedz mi.Wiesz powiem ci tyle że przegrasz walkę Tag Team matchu i wtedy sobie pogadamy okej?Tak jak powiedział kolega The Hurricane "Pig Show" gotuj się na walke miesiąca na walke roku , gotuj sie na śmierc...śmierc...śmie...

The Hurricane

Nic do ciebie nie mam i nie chcę ci przeszkadzac lub coś więc nie będe do ciebie nic mówił bo nawet nie ma co do gadania między nami zobaczymy potem.Może ty chcesz mi coś powiedzoec?

ERA PUNKERA w końcu nadejdzie i ERA PUNKERA zrobi wielkie show w tej federacji , ale to wszystko zobaczycie na Galach...

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

19.jpg

No i się porobiło. Mamy kartę i jednak...jednak nie da rady załatwić walki o jaką nam chodziło. Nasz nie wiadomo jaki General Manager zażyczył sobie żebyś Big walczył w innym tagu , wraz z Sheltonem przeciwko Hurricane'owi i Punkowi , nie życzę Tobie powodzenia , bo wiem że nie wygrasz tej walki , masa i siła to nie wszystko i Punk wraz z Hurricane'm pokażą Ci o co chodzi. Również chce Tobie powiedzieć że jeszcze się spotkamy na ringu , lub poza nim. Na razie skup się na swojej walce , a ja muszę się skupić na swojej...jakakolwiek by ona nie była. Właśnie , nie lubię żyć w niewiedzy , szanowny General Managerze ... ukaż nam większy rąbek tajemnicy. Wiedz że przyjmę każde wyzwanie...a właśnie...Big jednak z Tobą nie skończyłem , mówisz że dałbyś radę w walce z Rob Van Damem ? Że wyszedłby poobijany jak zderzak po wypadku ? Cóż...marzenia piękna rzecz. Więc nie przerywam Ci ich , bujaj w obłokach....ciesz się życiem...póki jeszcze możesz.

(Dreamer spogląda się na zgromadzonych ludzi ... uderza się trzy razy w pierś..ludzie zaczynają skandować ECW ECW ECW ECW ECW)

Nie będę tutaj zagadywał połowy rosteru jak to mają niektórzy w zwyczaju...powiem jeszcze jedno...Hurricane....we'v got Your back...Pamiętaj o tym...

bill-goldberg.jpg

Rey Mysterio przez te zawirowania ze zmianą general menagera nie doszła do skutku nasza walka więc proszę nowego menagera aby ta walka odbyła się na sobotniej gali WSF . Podobno się mnie nie boisz i zobaczymy co powiesz po tej walce . Od tej walki rozpocznę swoją drogę na sam szczyt WSF . Wiec do soboty rey chyba że nie pojawisz się tam ale nie jesteś tchórzem :t_up: .

Godlberg ... Myślę że będziesz tandetnym facem tak samo jak i heelem . Myślę że nie nadajesz się na dobrego wrestlera bo po prostu nie masz weny żeby zrobić dobrą walkę . Zamiast przeprosin radziłbym ci wziąść się za trening i zrobić z siebie wrestlera a nie łysego faceta który nie potrafi wygrać walki .

Jeff , Jeff ty nigdy się nie zmienisz . . . :x

w1puet.png

Time TO PLAY THE GAME

994wc7.jpg

James,James jestem zawiedziony twoją postawą,zawiodłeś mnie na całej linii Coffboju,dostałeś mocne lanie na WA,i nic nie pamiętasz.......a no tak zapomniałem wybacz James,na śmierć zapomniałem że masz problemy z głową.Wiadomo piwo,słońce i te nieszczęsne krzesło na twojej głowie.....a może to coś poważnego ?? Trzeba to sprawdzić men,z tym nie ma żartów,może dostałeś tak mocnej amnestii że zapomniałeś jak sie nazywasz i kim jesteś ??Aha i to najważniejsze kto złoił ci twój zasrany tyłek po walce.........

Chciałbym tutaj zaapelować do nowego GM WSF kimkolwiek jest żeby jak najszybciej wysłał naszego ,,Lucky Lucka'' na badania......

A teraz James chciałem Cie jeszcze raz serdecznie przeprosić za to co sie stało.....zapomniałem że chorych ludzi nie powinno sie bić......

Tak na prawdę James jest mi ciebie żal lalusiu z federacji emerytów i rencistów bo z stamtąd do nasz przybyłeś.....

Ustalmy Fakty Coffboyu:

-Obaj wypadliśmy z ringu

-Obaj walczyliśmy na Backu

-Dostałes Chairshota i Pedigree

Wystarczy jak na jedną lekcje ??Dla mnie jak najbardziej.....

Ale nie James jeśli jesteś taki narwany,mam propozycje oraz prośbę do nowego GM.......

-

pezetvi7.png

Big Show...czy ja się nie przesłyszałem? Ty nazywasz mnie, wcielenie sprawiedliwości narcyzem. Myślisz, że ja to wszystko robię dla własnej korzyści? Dla pieniędzy? Dla sławy? Dla tytułów? Dzieci! Odejdźcie na chwilę od telewizorów. Ekhem...Bullshit! Big Show czy ty naprawdę jesteś taki tępy? Gdybym chciał być sławny, znany i wielbiony przez wszystkich, walczyłbym pod swoim prawdziwym nazwiskiem, a nie ukrywał się pod pseudonimem. Zależy mi na tym, żeby w tym sporcie nie było miejsca dla takich tchórzy jak ty. Od naszego pierwszego spotkania wiedziałem, że jesteś fałszywym typem. Pierwszy sukces Big Show'a w WSF? Obicie ledwo stojącego Triple H'a. Drugi sukces...wygranie walki z kimś, kto ci się podłożył i był szczęśliwy, że z tobą przegrał. Tak.... Ja też uważam, że to po takich sukcesach należy ci się WSF World Tittle. Oh Big Show...gdybyś był takim wrestlerem, jakim jesteś marzycielem. Wielu ludzi straciło do ciebie szacunek. Nawet twój Tag-team partner ci nie ufa, a ty dalej uważasz się za kogoś świetnego.

Kofi...Ja ci lizałem tyłek? Cieszysz się ze swojej przegranej. Podkładasz się w swojej pierwszej walce, a mnie nazywasz niczym? What's up whit that!? Btw. przypomnij mi, kiedy lizałem ci tyłek i znajdź choć jeden powód, dla którego miałbym to robić. Po pierwsze...w tej federacji nic nie znaczysz. Po drugie...podłożyłeś się w walce tag-team, po tym jak ci zaufałem. Zapamiętaj sobie, że The Hurricane nigdy nie potrzebował i nigdy nie będzie potrzebował twojej pomocy. Never!

Los nas połączył w jeden tag-team CM Punk. Nie jestem tym zachwycony, ponieważ znów nie będę w stanie dorwać Big Show'a. Są jednak dobre strony tego pojedynku. Cieszę się, że moim tag-team partnerem jest ktoś taki jak ty. Razem pokażemy Big Show'owi, że siła i wzrost to nie wszystko. W tym sporcie liczą się umiejętności, którym Big Show'owi brakuje. Każdy z nas chcę wygrać tę walkę, dlatego pójdźmy na układ. Tobie zależy na Shelton'ie, a mi na grubasie. Jeśli będziemy współpracować wygramy!

Tommy...cieszę się, że zdobyłem poparcie w EWO. Cenię was za to, że mimo używania broni podczas walki, walczycie zawsze honorowo. Czuję, że razem wyczyścimy WSF z tchórzy i oszustów. Wy jesteście po mojej stronie, dlatego ja też mam ci coś do powiedzenia...Tommy, I'v got your back!

rmsig3.png

2483_1.png

mt1132613877sh9.jpg

Ted... nikt! Powtarzam nikt! Nie będzie się do mnie zwracał w ten sposób. Może i lata już nie te, ale jestem jeszcze wystarczająco silny by położyć każdego zawodnika z WSF. Ty jesteś jeszcze młody i gubisz się we wrestlingu jak się gubi dziwka w tańcu, bo każdy kto chociaż trochę jest w tym biznesie powie Ci, że takim gadaniem do Booker' a T możesz narobić sobie tylko nieprzyjemności. Rob Van Dam zasłużył sobie na los jaki go czeka ty jeszcze możesz się wycować i uciec schować się pod jakiś kamień. Gardzę tobą tak samo jak gardzę twoim ojem. Jesteście sami sobie warci. Ale chyba że tak bardzo Ci się śpieszy do wyjaśnienia naszych spraw to nie ma problemu Rob nie obrazi się chyba że na niego kolej przyjdzie dopiero za tydzień?

0342341972cd7.jpg

Hitman! Where is Hitman! Tak wiem już! Odpoczywasz… Odpoczywasz po przegranym meczu! Pojedynku którego tak chciałeś! na który tak długo czekałeś! Szczerze mówiąc ja również chciałem sprawdzić twoje umiejętności. Pragnąłem zobaczyć na co starego Breta stać. I jak ci się wydaje ... Zyskałem trochę szacunku do twojej osoby? Of Corse not! No może tu trochę przesadziłem, gdyż zmusiłeś mnie do poddania walki! Sam wiesz że często mi się to nie zdarza, a tobie się to właśnie udało! Nie wygrałeś jednak ty tej walki! Nikt tej walki nie wygrał, przez totalne odpieprzenie Sandmana! Swoją droga: Kendo ci w dupe! Wracając do ciebie Bret! Wiesz czemu zwracam się głównie do ciebie? Chciałeś walki o pas na następnym PPV... Moja odpowiedź.... Hell Yeah! Tak nie przesłyszałeś się! Myślisz że zdobyłem do ciebie szacunek?! No Chance in Hell... Chcesz mi udowodnić że jesteś ode mnie lepszy! Zrób to ... ale nie chce widzieć twojej porażki w zwykłej walce... o nie... Na Cybernetic Bash, ty i ja spotkamy się w " I Quit Match`u" !!! I jeżeli śnisz że zdobędziesz to na co tak długo pracowałem!.... to przez co musiałem skopać mnóstwo tyłków! chociaż to było niezbędne.... to o czym marzysz... to jestem zmuszony cie obudzić i tak jak całej reszcie skopać ci zadek, couse Stone Cold said so!

I jeśli chcecie tej walki tak bardzo jak ja chcę udowodnić coś Hitmonowi.... Give me a Hell Yeah!

"Hell Yeah!"

What?!

"Hell Yeah!"

...I said! Give me a...

"Hell yeah!"

...and that is the bottom line!

full_372813550.jpg

Don't you see the writing on the wall ?

What up people ? (głośny cheer publiki )

Stone Cold ... Widzisz to zdjęcie ? Nie długo to ja z takim pasem będę wchodzić na ring ale nie w WWE tylko w WSF ! Mam zamiar z tobą walczyć o pas IC i nie straszny mi żaden 1#contender którym nie długo ja będę i myślę że tak piękna publiczność będzie mi pomagać wygrać z tobą ten match (głośny cheer) . Widziałem twoją walkę z Bretem i jestem pełen podziwu dla ciebie , ale nie zapominaj że ja też potrafię stoczyć dobry pojedynek i jestem w stanie być posiadaczem tego pasa . Szanuję cie jako zawodnika i myślę że ty też masz do mnie szacunek . Chociaż znam cię dobrze i twoje wypowiedzi widzę że ty nie masz do nikogo szacunku ale to się zmieni gdy będę w posiadaniu tego maleństwa czyli pasa IC . Nasza walka nie odbędzie się chyba dość szybko ale mam nadzieje że dojdzie do tego pojedynku bo jestem na tyle dobrym zawodnikiem że powinienem być w posiadaniu któregoś pasa prawda WSF ?(po raz kolejny głośny cheer ) . Steve widzę że jesteś bardzo pewny siebie no cóż ja też taki jestem ale nie wiem czy gdy będziesz walczyć ze mną też będziesz w takim dobrym humorze .Tak wiem że dużo nad tym pracowałeś ale nie zawsze ciężka praca przynosi skutki bo będziesz musiał jeszcze więcej ćwiczyć żeby mnie pokonać (głośny cheer) . Powiem ci jeszcze jedno Wszystko dobre kiedyś się kończy i mam nadzieje że wzbije się na szczyt swoich umiejętności i twoja dynastia wygaśnie .

Big Show ... Wydaje mi się że jest już za późno na twoje słowa. Myślę że już nie będziemy razem w tag teamie i twoim partnerem będzie twój "przyjaciel " Kofim Kingstonom . Widzę że znajdziesz się na gali WSF ... good . Widzę że chyba jesteś dobry tag teamach teraz tag team z Sheltonem a później pewnie z Kofim . Przykro mi to mówić ale nie jesteście na najwyższym poziomie w tej federacji a najwięcej Kofi .Jesteście faworytami w tej walce ale myślę że przegracie . Życzę wam powodzenia

f6dfb83c87.png

Booker T!...myślisz ,że twoje przemówienie zrobiło na mnie wrażenie?...nic z tych rzeczy...mówisz ,że gubie się jak dziwka w tańcu?...więc prosze bardzo zatańcz ze mna ten jeden raz,lub wiele razy,jeżeli starczy Tobie zdrowia...możesz sobie gardzić moją osobą i moim ojcem but I don't care about it!...moja rodzina jak i ja jest SIMPLY PRICELESS...nie zależy nam na niczym...najważniejsze są $$$$$$$$$!!!!!!...cały ten roster jak i Ty Booker nie jest wart niczego...nawet nie chciałbym kupić takiej federacji a walcze w niej jedynie,żeby udowodnić wszystkim,że Ted DiBiase Jr jest człowiekiem któremu należy sie szacunek...w krótkim czasie taki szacunek do mojej osoby będziesz miał Booker...To ja jestem next gerneration superstar!...a Ty...jedynie reliktem dawnej epoki,która już przemineła...And remember I'm SIMPLY PRICELESS...

7292308qd8.jpg

y2jsighe0uk6.png

• Styl:  Jasny

abyss.jpg

"The Monster"...Abyss...wreszcie pokazał wam kto tak naprawde zasługuje na szacunek!

Abyss...zniszczył was! Tak jak zapowiadałem...poczuliście ból...ból który tak kocham...większość z was powie że jestem chory...tak...jestem chory...a raczej staję się chory...gdy widzę kto trzyma najważniejszy pas w WSF! Tak, Chris wiesz że do Ciebie mówię...nie jesteś wart tego pasa..."The Monster" Abyss jest tu po to żeby zabrać Ci to co nie jest twoje...ten pas należy do Abyssa...Abyss zasługuje na ten pas bardziej niż wy wszyscy...nie walczę długo ale wylałem już sporo krwi na ringu...nauczyło mnie to że musze zdobyć waszą krew...teraz nie ja będę cierpiał...teraz wy będziecie cierpieć...Abyss wylał już wystarczająco dużo krwi...teraz czas na Ciebie Chris...możesz uciekać ale i tak Abyss Cię dorwie...a wtedy...wtedy stracisz swój pas a jego ranga się podniesie...bo...zdobędzie go Abyss! Ten pas nie jest godny Abyssa...ale Abyss się poświęci dla was...Abyss widzi że nie ma tu nikogo kto mógłby trzymać ten pas dlatego zniży się do waszego poziomu i zdobędzie ten pas! Wy nie zasługujecie na walkę z Abyssem...dlatego radze wam nie zaczynać z Abyssem...jeśli Abyss się wścieknie...nic was nie uratuje! Wściekłego Abyssa nic nie powstrzyma, nawet sam Abyss! Abyss to potężna moc...jeszcze nie okiełznana przez nikogo...Abyss...powinien być kolejnym żywiołem...Abyss niszczy wszystko co spotka...Abyss = zniszczenie! I czeka to każdego z was...pierwszy w kolejce jest Chris Jericho...zanim wejdziesz na ring...powinieneś nauczyć się że z Abyssem nie ma żartów...Abyssa nie bawi to że byle kto nosi pas który jest własnością Abyssa...możecie mówić że Abyss jest zły...nie...Abyss jest dobry...Abyss próbuje tylko dostać to co powinno być jego...Abyss tylko pilnuje sprawiedliwości...bo Abyss jest jedynym prawdziwym mistrzem!

Byłem już mistrzem w TNA...niektórzy powiedzą że to tylko przypadek

albo szczęście...nie...to było najlepsze rozwiązanie...Abyss powinien dostać tamten pas już dawno...lecz był niedoceniany...tu udowodnie swoją wartość zdobywając pas WSF już niedługo! Już niedługo...w tej federacji...nadejdzie...era Abyssa! Czas by polała się krew...krew która ucieszy Abyssa...będzie to krew Chrisa Jericho...jego krew, ból i cierpienie to jedyna rzecz jaka może uleczyć Abyssa! Abyss...nie będzie was atakował...jeśli wszyscy mu się poddacie...Abyss chce jedynie być najlepszy...Abyss już jest najlepszy...jednak świat jest pełen niedowiarków którym muszę coś udowodnić...świat niedługo zobaczy czemu Abyss jest najlepszy...gdy zdobędzie pas każdy będzie go wielbił...Abyss dostanie to co swoje...Abyss dostanie szacunek!

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Ted dziecinko co ty tam znowu mruczysz? Martwisz się o mnie, że nie wytrzymałbym walki z tobą? Naprawdę dziękuję Ci za zainteresowanie ale czuję się naprawdę dobrze jak chcesz to już jutro mogę Ci to udowodnić. Ja nie szanuję nikogo a zwłaszcza takie marne popłuczyny wrestlera jak ty. Już jutro pokażę Ci trochę starego dobrego wrestlingu. Po jutrzejszym dniu nabierzesz do mnie taki szacunek, że będziesz mi dzień dobry na ulicy mówił i jeszcze kłaniał się nisko. Do zobaczenia na ringu! Suckerze!

"Edge wygląda na uspokojonego....nie chairshot na Christianie."

Za każdym razem. Za każdym razem kiedy przypominam sobie ostatnią galę zastanawiam się... dlaczego? Dlaczego to zrobiłeś Edge? Powiedz! Mógłbym zrozumieć każdego. Każdego w tym biznesie... ale Ty? Tyle razem przeszliśmy... zgadza się... było między nami różnie... ale teraz. Teraz kiedy wszystko wydawałoby się układało się idealnie... w jeden wieczór wszystko się zepsuło.. Ty tracisz pas, ja nie wykorzystuję szansy na IC title... a już na następnej gali stało się coś, czego w dalszym ciągu nie potrafię zrozumieć... Edge! Za każdym razem, kiedy sobie to przypominam... widzę to coraz wyraźniej. Widzę to krzesło... widzę Twoją twarz... i zwiększa się moja nienawiść do Ciebie! Żądza rewanżu jest coraz większa i większa. Po tylu latach... jeden chairshot potrafi zniszczyć wszystko. Od rządzącej w federacji stajni... do jednych z największych przeciwników. Jednak... wciąż nie potrafię tego zrozumieć. Ty... ja... Nie rozumie Edge! Co powiesz na... walkę. Na następnej gali, ponieważ teraz będę zajęty niejakim Chrisem Jericho, podającym się za... najlepszego champa w historii. Tak więc Edge.. NO DQ Match! Ty, ja... bez zasad... revenge match! Nie marzę o niczym innym. Więc teraz zwracam się do General Menagera Wrestle Show Federation... Nie ważne kto to będzie... Saturday Night FiRE. 'The Instant Classic' Christian Cage vs były champ... Edge. No DQ match... Wręcz nie mogę się już doczekać.

Ale teraz przejdźmy do mojego przeciwnika już w tą sobotę... Y2J. Tha champ. Chris Jericho. Nazywasz się "King of the WSF"... It's funny Chris. Za każdym razem kiedy patrzę na Ciebie... z pasem zastanawiam się... jakim cudem to właśnie Ty zdobyłeś pas... wtedy przypominam sobie, że champem był Edge... to naprawdę wiele wyjaśnia Jericho. Ale widzę, że w tej federacji... wariat goni wariata! Edge... Jericho ogłaszający się królem WSF... zastanawiam się... czy naprawdę to ja jestem jedynym normalnym w WSF? Ale... it doesn't matter. Jericho w tą sobotę to tylko non-title match... ale mam nadzieję, że GM WSF w końcu przejrzy na oczy... i da mi title shota o najważniejszy pas... o WSF World Heavyweight title. Posiadaczem będzie najprawdopodobniej nikt inny jak Jericho... więc nie będzie to dla mnie jakimś rodzajem... wyzwania. Wszystko powinno pójść zgodnie z planem... powinieneś stracić pas. Ale nic nie obędzie się bez pomocy osoby, która zostanie GM'em. Jericho... I'm comin'.

And if ya don't know... now ya know!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...