Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

01.jpg

Sandman Sandman dlaczego zaatakowałeś swoich rywali w taki sposób ??? w normalnych warunkach nie mógłbyś wygrać ??? Tak wiem że nie mógłbyś bo nie nadajesz się do tej federacji człowieku z buszu . Proponuje ci pojedynek Sandman vs Goldberg na najbliszczej gali i zobaczymy który z nas jest mocniejszy i proponuje walkę 1 vs 1 na normalnych zasadach . Liczę że nie odmówisz i stoczymy walkę .

Zrozumiałem wiele rzeczy i bycie złym mnie już nie interesuje i trzeba zacząć nowy rozdział w tej federacji i chciałbym przeprosić za wszystkie krzywdy wyrządzone w tej federacji a mianowicie WSF . Krótko mówiąc I'm Sorry .

Sandman jeszcze jedno . Od ciebie zacznę niszczenie tchórzy którzy w normalnych warunkach nie potrafią walczyć tylko uciekają się do niedozwolonych chwytów . Narazie skupie się na tobie Sandman .

w1puet.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Listen Pig Show!...zanim się rozkręcisz i pokonasz cały roster WSF, skończ swoje porachunki ze mną. Posłuchaj i patrz na moje usta...specjalnie dla ciebie będę mówił wolniej:

Wygrałeś tą walkę, ale...ale ja jej nie przegrałem. To nie mnie z knock outowałeś...nie mnie spinowałeś i co najważniejsze nie mnie pokonałeś!

Mówisz, że pokazałeś mi swoją wyższość. Przyznam się, że całą noc zastanawiałem się o jaką wyższość ci chodziło. Czy chodziło ci o wyniesienie mnie nad swoją głowę i pokazanie mi świata twoimi oczami? Jeśli nie, to nie wiem o co ci chodziło. Macie do mnie urazę chłopaki, że nie pokazałem swoich super mocy. Otóż nie mogę. Nie mogę was pokonać używając moich mocy! Ja walczę o sprawiedliwość, dlatego sam muszę być sprawiedliwy. Może twój mały rozumek tego nie pojmie, ale zaufaj mi. Nie chciałbyś tego! Wracając do zeszłej gali... ten chłopak...Kofi...pokazał, że jest świetnym wrestlerem, ale brakuje mu naszego doświadczenia. Wpadł ci w rękę tak jak chciałeś. Przez udało ci się wygrać. Tylko i wyłącznie przez to, że Jeff zmusił mnie do zmiany. Podczas całej twojej kariery udało ci się pokonać mnie tylko raz i to było bardzo dawno temu. Nienawidzę tag-team matchy...wiesz dlaczego?...ponieważ w WSF jest tylko jeden wrestler z mocą super bohatera i jestem nim ja. The Hurricane! Teraz pewnie czujesz się kimś świetnym po spinowaniu Kofiego. Bardzo mnie to cieszy, bo każdy powinien odnieść przynajmniej jeden sukces w tym co robi. Tak jest właśnie w twoim przypadku...to było twoje pierwsze i ostatnie zwycięstwo!

Jest jeszcze jedna rzecz, którą chciałbym ci przypomnieć! The Hurricane powiedział ci coś jeszcze nie dawno, ale wiem, że ciężko przyswajasz nowe informacje, dlatego ci to przypomnę. Nasz feud nie skończy się na jednej walce, a napewno nie na twoim zwycięstwie! Spotkamy się w ringu jeszcze wiele razy, ale tym razem już nie będzie z tobą Jeff'a. Tym razem nie będzie z tobą nikogo! Tym razem na ringu będziesz sam. Staniesz twarzą w twarz ze sprawiedliwością, która ja ci wymierzę. THE EYE OF THE HURRICANE będzie ostatnią rzeczą jaką zobaczysz!

To wszystko co miałem ci do powiedzenia! >

rmsig3.png

2483_1.png

2579517901_1147a79c76.jpg?v=0

Kofi nareszcie zadebiutował w WSF, mam nadzieje że moje walki, będą podobały się publiczności.

The Hurricane, myślisz ze jak mi bedziesz lizał dupe to będe twoim kumplem? Otóż nie, mylisz się. Byłem z tobą w tagu tylko dlatego, że tak wybrał GM. Gdyby nie jego decyzja, nigdy nie chciałbym być twoim partnerem. To że mój kumpel Big Show, zrobił mi chokeslame, to nie znaczy, że jest moim wrogiem. Wręcz przeciwnie, jest moim dobrym przyjacielem.

Big Show jak juz wcześniej rozmawialiśmy, nie mam Ci za złe, że wygrałeś ten pojedynek, wręcz gratuluję Ci. Pokazałeś, że jesteś dobrym wrestlerem, a nie zabawiaczem dzieci jak The Hurricane.

JAMAICA!

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

tommmy%20dreamer%20promo.jpg

Guys , guys , guys. Spokojnie , widzę że woda sodowa uderzyła wam do głowy już po pierwszym pojedynku niektórych z was. Big Show , Jeff Hardy oraz Kofi Kingston. Cóż może i pokazaliście się z dobrej strony , może i wygraliście , oczywiście prócz Kofiego. Ale czy wygraliście również poza ringiem? Kofi znam Cię z Twoich pseudo występów w ECW , może i potrafisz walczyć , ale spójrz na siebie , najeżdżasz na Hurricane'a który walczył ramię ramię z Tobą. Uważasz że , zacytuję "liżę Tobie dupę" a posłuchaj siebie jak rozmawiasz z Big Slowem. (pomyłka wiadomo zamierzona) Jak już masz kogoś oceniać zacznij od siebie. Dalej mamy Big Show'a i Jeff'a Hardy'ego. Kolejni którzy po pierwszej walce myślą że są panami świata. Wyluzujcie! Show uważasz że jesteś najlepszy na świecie? Rozumiem , dwa metry , dwieście kilo i zero mózgu daje swoje. Zdobyłeś ECW title zaraz mi powiesz i co z tego? Oprócz umiejętności trzeba mieć jeszcze serce. Tak jak Hurricane , RVD , Sabu czy Ja. W sumie wpadłem właśnie na pomysł. Jak chcecie udowodnić swoją wartość to wyzywam was na pojedynek. Nie wiem kto będzie nowym GM , lecz jak nas słyszy niech zadecyduje. Proponuję...Extreme Rules 6 Man Tag Team contest. Big Show , Jeff Hardy oraz Kofi Kingston przeciwko Hurricane'owi , RVD oraz Tommy'emu Dreamerowi.

(Tommy uderza się trzy razy w pierś...E C W)

Time TO Play THE GAME...

021wz0.jpg

Wiemy wszyscy co wydarzyło sie w poprzedni wtorek na WA WSF....wielu z was może powiedzieć że przegrałem w jakimś sensie ten pojedynek dlatego że wypadłem z ringu......But tak naprawdę ja wygrałem,wygrałem.....zapytacie??Jak mogłeś wygrać przegrywając jednocześnie,odpowiedz jest prosta swój główny pojedynek może i przegrałem ale cieszę sie że pokonałem wkońcu naszego Coffboy'a.....

James chciałbym Cię prosić żebyś przestał sie już tak bardzo błaźnić,i wyzywać mnie na kolejne pojedynki gdyż to nie ma sensu,rozumiesz ??Mam nadzieje że tak,bo lekcja jakiej Ci udzieliłem we wtorek myślę że była dość sroga.Jestem przekonany że da Ci to troche do myślenia.To było z mojej strony ostatnie ostrzeżenie,Do you understand ??.......mam nadzieje........

Druga sprawa to Tommy Dreamer,kochany,uwielbiany,szanowany,szmacony w WWE......But To nie twoja wina Tommy oni nie potrafili docenić twojego potencjału ?? Nazywany byłeś czy też jesteś sercem ECW........moim zdaniem byłeś członkiem WWE.......ale to już inna sprawa.

Tutaj inne rzeczy sie liczą umiejętności które masz naprawdę wysokie,poświecenie,i co najważniejsze cierpliwość do sukcesów,a tą Tommy masz nie małą.....Poniekąd witam Cię w WSF

pezetvi7.png

455px-Sandman_ECW.jpg

Witam wszystkich po gali...jak zapewne dobrze wiecie swoją pierwszą walkę w WSF przegrałem ale nic stało się i trzeba walczyć dalej aby dojść do celu a moim celem OBECNIE jest pas Hardcor!!! Zamierzam go zdobyć każdą dostępną metodą , pokonam każdego - kogo będzie trzeba aby dojść do celu i zdobyć ten pas!! Nie będę zrażał się porażkami ale będę zbierał z nich doświadczenie i szedł dalej i dalej aby zdobyć ten pas. Niech boją się wszyscy którzy będą chcieli mi stanąć na drodze i niech wiedzą że nie będę ich oszczędzał i jeśli trzeba zniszcze ich!!! Więc mam dla was dobrą rade - nie stawajcie mi na drodze....

174434-765788.jpg

Don't you see the writing on the wall ?

Godlberg ... Myślę że będziesz tandetnym facem tak samo jak i heelem . Myślę że nie nadajesz się na dobrego wrestlera bo po prostu nie masz weny żeby zrobić dobrą walkę . Zamiast przeprosin radziłbym ci wziąść się za trening i zrobić z siebie wrestlera a nie łysego faceta który nie potrafi wygrać walki .

Hurcianne ... Widzę że chcesz to załatwić sam na sam ? No cóż życzę ci powodzenia które na pewno ci się przyda bo nie wiem czy dasz rade położyć 200 kilogramowego gościa

Tak zgodzę się z tobą że w tag teamie ci nie idzie i nie wiem jak ci pójdzie w walce 1 na 1 ale radzę ci znaleźć przeciwnika godnego siebie i który nie ma 2 metrów i waży 200 kilo . No cóż życzę ci powodzenia bo ci się przyda i oczywiście nie zapomnij użyć swojej magic mocy bo inaczej chyba nie dasz rady . Tak naprawdę widzę tu tylko kilka osób którzy dali by mu rade . To ja i Great Khali .

Kofi ... Nie wiem czy tak długo się będziesz cieszyć że jesteś w WSF bo jeszcze nie wygrałeś walki a jesteś już zadowolony ? Widzę że chyba nie masz dobrego gustu co do wybierania przyjaciół . Big Show jest zdrajcą ale widać że pasujecie do siebie bo ty też na takiego wyglądasz . Ale na obecną chwilę nawet nie mam zamiaru brać cię do mojego tag teamu z big showem bo tak naprawdę jesteś chamskim pewniakiem który nie umie wykazać się na ringu . Twój tekst mnie zadziwił o "lizaniu dupy" tobie przez hurricane . Co jak co ale ty chyba nie zdajesz sobie sytuacji z tego co powiedziałeś . Owszem nie przepadam za hurricannem jest jaki jest ale wydaje mi się że na chwilę obecną to ty jak ty pięknie powiedziałeś wylizujesz mu tyłek .Trzymaj tak dalej a będzie z ciebie znakomity wrestler

Tommy ... Tak wydaje mi się że z tej trójki jestem najbardziej wyrafinowanym zawodnikiem po za ringiem . Cóż powiem krótko nie chce z tobą zadzierać bo naprawdę cię szanuje i myślę że jesteś dobrym wrestlerem ale ty też powinieneś mnie za takiego uważać . Jeszcze nie długo czyli na następnej gali udowodnię ci to że jestem dobrym zawodnikiem .Tak na dobry początek życzę ci sukcesów w WSF

Sandman ... Nie zapominaj też o mnie bo ja też jestem kandydatem do tego pasu . Tak jak ci wcześniej mówiłem bardziej zasługuję na ten pas niż ty . Może i prawda że twój hardcore jest mocniejszy ale mój styl jest o wiele lepszy czyli połączenie hardcoru z high flayingiem prawda ? (głośny cheer publiczności ) . Tak jak wcześniej mówiłem w WWE pod tym względem byłem kilkukrotnym championem . Co prawda nie walczyłem w ECW ale myślę że jestem godnym przeciwnikiem dla ciebie . Mam nadzieje że spotkamy się na ringu i zawalczymy o ten pas przeciwko sobie !

Good Bye WSF

f6dfb83c87.png

Kofi%2BKingston.jpg

Nie ma sprawy, ja przyjmuję pojedynek. Pokażę wszystkim jak naprawdę umiem walczyć. Jak również pokażę jaka wielka jest różnica pomiędzy nami. Wszyscy padniecie od jednego uderzenia i nie dorastacie mi do pięt, wszyscy wiedzą, że tak naprawdę to ja jestem najlepszym wrestlerem. Razem z Big Show'em z pewnością stworzymy zgrany, dobry i skuteczny zespół...

Szanowny GM'ie można prosić o pojedynek ??

storm_james.JPG

Wygrałeś swoją walkę? Ha? Przesłyszałem się? Sorry man, ale nawet to, że przywaliłeś mi w łeb jakimś narzędziem nie znaczy, że wygrałeś. Już nawet zapomniałem, czym mnie uderzyłeś. A tą główną walkę wygrał ten duży w masce... jak mu tam było? Hmmm... let me think about it... Garyss? Balyss? A może Asys? Aaa nevermind, i tak już nie usłyszymy o nim. A właśnie, walka. Zabrzmiewa mój piękny theme o nazwie "Sorry about your damn luck" i ja, "Cowboy" James Storm, wchodzę na ring. Mamy gong i zaczyna się pojedynek. Co robi Pinokio? Atakuje oczywiście mnie! Przez to nie byłem w stanie wygrać walki i wypadłem poza ring. And please, nie mów, żebym JA już nie wyzywał CIĘ na kolejne pojedynki. Małe przypomnienie, Hunter! Od ustawiania walk są GM, a nie zawodnicy. Więc z takimi tekstami, proszę pana, do General Managera. By the way, szkoda, że już nim nie będzie Paul Heyman. Był jednym z tych: "odpowiednich osób na odpowiednim miejscu". Mam nadzieję, że jako komentator będzie radził sobie równie dobrze, jak pan Menago. Tak więc powodzenia, Paul! Jestem ciekaw, kto będzie nowym GM. Fajnie by było, jakby to nie była jakaś lama, jak... H... H... H... a nie, powstrzymam się... A no i jeszcze jedno słowo dla nauczyciela: chyba nie udzieliłeś mi jeszcze tej lekcji. Może mnie wtedy nie było? Anyway, I don't know what the hell are you talking about... Sorry about your damn luck, boy!

Whoooow, dudes , na początek chcę powiedzieć że cieszę się z powrotu na ring. Po głupich zawieszeniach i banalnych sprawach w WWE myślałem że nigdy już nie zdecyduje się powrócić serio na ring. Jednak jeszcze Paul Heyman mnie zwerbował , mówiąc że potrzebuję takiego gościa jak Rob - Van - Dam. Przede wszystkim chce przywitać parę osób z którymi mi się dobrze niegdyś współpracowało , czyli Rey Mysterio oraz Kane. No i muszę przywitać również Tommy'ego Dreamer'a oraz Sabu. Panowie wrestlerzy , Whole F'N Show R V D , zawitał w progi Wrestle Show Federation.

2791484051af45c6a43fffeua5.jpg

Teraz parę dalszych słów , Mick Foley , nadal podtrzymuje moje pytanie z ostatniej gali , dude pokaż się i powiedz czy przyjmujesz moją propozycję? Zresztą , nie masz wyboru. Dalej mamy Big Show'a , Jeff'a Hardy'ego oraz Kofi Kingston'a. Dudes whut's up? Wszystko co mi leży na sercu powiedział wcześniej Tommy i musicie zrozumieć że to prawda. Macie zero szacunku do przeciwników i my Extreme World Order , mamy zamiar to zmienić. A właśnie bym zapomniał , nikt , powtarzam nikt! Nie zapomni o E C W , dopóki nasza trójka , Dreamer , Sabu i ja jesteśmy w tej federacji.

Sweet

Hej Rob nie zawracjaj gitary Mickowi! Skończ to co zacząłeś ze mną kilka tygodni temu. Odświerzyć Ci pamięć? Dobrze. Podczas mojej walki z Kennedym pojawił się sędzia i to byłeś ty. Pod koniec walki wykonałeś na Van Daminator i przez to Kennedy mnie odliczył! Mam nadzięję, że sobie przypomniałeś. Do ciebie należy decyzja czy podejmiesz walkę z FIVE TIME WCW CHAMPIONEM!? Ja nigdy nie zostawiam nie załatwionych spraw. Mam więc nadzieję, że wyjdziesz na ring i pokażesz na co cię stać! SUCKA!

bookertxa7.jpg

CAN YOU DIG IT SUCKA?!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ok... Bardzo przyjemnie się Was słucha Panienki, ale z łaski swej uciszcie się na kilka chwil cause Y2J said so...

Już? Można? To fajnie...

A więc... Oto przed Wami jedyny w swoim rodzaju - King Of The WSF, Current WSF World Champion Y2J Chris Jericho...

jericho.jpg

Moje słowa skieruje do człowieka który na pewno nie jest zdrowy psychicznie... Nie ciesz się Eugene nie o Ciebie chodzi, Ty jesteś specjalny... Tak Copeland o Tobie mowie... Na ostatniej gali próbowałeś udowodnić że MÓJ tytuł Ci się należy... Czy Ci się udało? I don't think so... Gdy wszystkie Twoje sposoby którymi próbowałeś mnie znokautować, zniszczyć etc. etc. zawiodły kompletnie Ci odbiło... Nie wiem czy to skutek lania jakie dostałeś na To The Death, czy też może Twoją kobietę w łóżku bolała głowa. Co by to nie było pewne jest że pokazałeś że nie masz szans na ponowny tilte-run... To że prędzej czy później wyrolujesz tego, jak mu tam, tego łysego... whatever... To że go wyrolujesz było pewne, jednak problemów małżeńskich w tej całej Coś-tam-coś-tam Coalition się nie spodziewałem... Aczkolwiek nie interesuje mnie kto będzie stał w Twoim narożniku podczas Naszej następnej walki, bo do tej walki dojdzie prędzej czy później... No chyba że Ci kaftan nie pozwoli dotrzeć na galę... To chyba z mojej strony do Ciebie Edge... Weź jakieś proszki i widzimy się w sobotę...

Właśnie sobota... Bym zapomniał GM'a Nam zmienili... Nawet trochę mi szkoda tego całego Heymana, ogólnie nawet był na swój sposób miły... A teraz co? Nowy GM, nowy dzień rozgrywania gal... Szkoda trochę bo już się przyzwyczaiłem kopać tyłki w środy, ale sobota to też niezła pora aby załatwić paru jackassów... Co do jackassów, nie wiem co nowy GM wymyśli dla mnie w sobotę, ale bądźcie pewni że ktokolwiek to niech będzie gotowy na ostre lanie...

Tak więc, do soboty Panienki :)

reymysteriorb7.jpg

RVD - Witaj w WSF cieszę się że Ci się ze mną dobrze pracowało w tamtych dziejach. Myślę ze będziemy dobrymi kolegami w WSF.

Mam do ciebie szacunek gdyż jesteś dość porządnym wrestlerem.

Booker T - Oj Booker nie przechwalaj się tymi twoimi umiejętnościami. Bez urazy ale jesteś, że tak powiem słabym ogniwem wd. mnie.

I moim zdaniem jeśli chcesz walczyć z RVD to nie masz najmniejszych szans.

Chris Jericho - na razie nic do ciebie nie mam. Co do słów do Edga to może masz trochę racji. Ale uważam, że wringu nie jesteś taki mocny jak w gębie.

hbkoh9.jpg

Kurt%20Angle.bmp

I'm the Olimpic Gold Medalist ... Mam najcenniejszy medal ... Posiadam najcenniejszą rzecz ... Jestem doskonałym wrestlerem ... Posiadałem wszystkie najważniejsze pasy w świecie wrestlingu ... Czyż nie prawda ze to jest piękne ? Tak oczywiście , to jest wręcz fenomenalne . [trzymając mikrofon w prawej dłoni ,a w lewej pokazując swój medal]

Życie jest piękne , w szczególności moje Total Non-Stop Angle , mój medal i wielbienie mej osoby w WWE , ehhh . Czyż to nie jest piękne ? Odpowiedź jest bardzo prosta ... Tak to jest piękne . [Kurt bardzo rozluźniony i wspominający stare dobre czasy]

Tak samo może być w WSF , mogło być już po ostatnim weekly , ale nie było [zmartwiony , ale cały czas pewny siebie]

Edge wiem że może sie w głowie po przewracać ,ale żeby aż tak jak Tobie ostatnim razem ... Byłbym już na topie w WSF ale niestety ześwirowałeś już doszczętnie ; ( Cóż , to jest Twój problem i nie chce z Tobą mieć nic do czynienia więc idź sobie , rób sobie co chcesz ,abyś trzymał się z daleka ode mnie. Nie lubię świrusów i już ; ( [wzdychający , mówiący z lekką pogardą]

Mam wielki talent , siłę walki , motywację i przede wszystkim dążenie do celu którym jest stanie się najważniejszą postacią w WSF! Czy tak będzie ? Jestem tego więcej niż pewien! Jak mówiłem jestem świetnym [słychać gromkie buuuu] yhy , yhy tak świetnym [uuuuuu] świetnym wrestlerem [tym razem nie dał przerwać publiczności] .

Jericho ... blaaa blaaa blaaa, gadaj zdrów panie blaaa blaaa blaa. Masz pewną rzecz która wyniesie mnie na szczyt w tej organizacji ale nie bój się , spokojnie . Poczekajmy kto zostanie nowym GM , poczekajmy do soboty , zobaczmy jakie odbędą się walki ... Kto będzie walczył, kto wygra ,a kto zejdzie jako przegrany. Poczekajmy , ja robię swoje czyli trenuję ,a Tyy i reszta tracie cenny czas na głupie biadolenie nie wiadomo o czym i lizanie się do tej nędznej publiczności [Angle suck , Angle suck] Tak , to jest nędzna publika , pseudo fani wrestlingu [buuuu, Angle suck , Angle suck ] [Kurt kieruję się ku rampie , powoli idzie coraz dalej , jest już przy samym wyjściu ...]

Friend , friend ... Zrozumiałem że nie ma żadnych dawnych układów , są , mogą być tylko i wyłącznie nowee .

Jestem kimś wyjątkowym, człowiekiem obdarzonym wielką charyzmą i umiejętnościami, Olimpijskim złotym medalistą ... ... ...

It's real. It's damn real.

Booker T...Booker T...Z całym szacunkiem dla tego co zrobiłeś w takich federacjach jak WCW,WWE/F,TNA...Należy się również szacunek za to ,że byłeś 5 razy mistrzem WCW...ale to co teraz robisz jest dla mnie żałosne...żalisz się ,że zostałeś zaskoczony i przez to przegrałeś walke...widzisz...gdybyś był naprawde takim dobrym workerem na jakiego sie powołujesz...nie zostałbyś zaskoczony i ta walka byłaby wygrana przez Ciebie...widocznie już lata działają...nie ta siła...nie ten spryt...nie ta wola walki!...to pokazuje nam, że nie mamy do czynienia z tym samym Bookerem T...jak dla mnie Twoja era zakończyła sie w WWE gdy miałeś pajacowy gimmick Króla...musisz sobie zdać sprawe,że w tej federacji pierwszeństwo będą miały takie gwiazdy następnej generacji jak JA...beacuse I'm Priceless...a postacie Twojego pokroju będą usuwały się powoli w cień i znikały z ekranów telewizji naszych fanów...I''m Ted DiBiase Jr i wszystko dla mnie ma swoją cenę za ,którą jestem gotowy zapłacić hahahahhaha...Booker T twoja ERA kończy się...

lrg21teddebuttalkda9.jpg

y2jsighe0uk6.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...