Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Stand back, there's a hurricane comin' through !!!!

Sprawiedliwość w końcu zawitała do najwspanialszej federacji w historii wrestlingu. Sprawiedliwość w osobie The Hurricane'a! Niestety okazało się, że nawet w WSF ktoś taki jak ja będzie miał ręce pełne roboty. Tak Big Show! Mówię o tobie! Eye of the hurricane dostrzegło twoją nieuczciwą interwencje! Walka, do czasu twojego wtargnięcia, była sprawiedliwa i bardzo widowiskowa. Peoples...ci ludzie, którzy cię podziwiali i wielbili, przyznam się, że sam miałem cię za równego gościa, zaczęli cię nienawidzić. Z honorowego wrestlera stałeś się zwykłym tchórzem! What's up whit that!?

Obiecałem walczyć ze złem! To właśnie jest moim celem w tej federacji! Dlatego już na następnej gali wraz z Shawn'em Michaels'em nauczymy cię jak powinien wyglądać prawdziwy match. Nie ważne jest jak bardzo przygotujecie się do tego starcia. Dobro ostatecznie zawsze zwycięża!

Panie Hardy...mam do pana jedno słówko. Nikt w WSF nie traktuje cię poważnie...ani wrestlerzy, ani fani, dlatego ja też nie zamierzam.

Shelton'ie ja także szanuję twoje umiejętności na ringu. Widzę, że jesteś sprawiedliwym wrestlerem i mężczyzną, dlatego mam nadzieję, że nigdy nie staniemy sobie na drodze. Byłbyś świetnym pomocnikiem super bohatera! Big Show'em i Hardy'm się nie martw. Dostaną lekcję pokory już wkrótce!

rmsig3.png

2483_1.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

On dołączył...

...Wrestle Show Federation nigdy nie będzie takie samo....

...Wszystkie pasy mogą zostać zdobyte tylko przez jednego człowieka...

...Jednego wrestlera...

...jednego "specjalnego" wrestlera...

...przed państwem...

...EUGENE...

200px-Eugene.jpg

Jak ... jak się cieszę że tutaj jestem. Wrestle Show Federation is awesome. Będę mógł rywalizować z najlepszymi...o taaak. Jak...jak...jak Bret Hart założę Sharpshooter i opluje GM'a...albo albo...o ... o jak Edge wygram w TLC matchu(Eugene zaczyna klaskać w dłonie) .. albo...albo jak Kurt Angle zaśpiewam..."You Suck , You Suck , You Suck"...Awesome. I...i nikt mnie nie powstrzyma jak Złotego murzynka...haha awesome awesome. Cieszę się że tutaj jestem , że mogę walczyć. Tak jak...Rey Mysterio....będę latał fiuuuuu...albo...albo jak ..jak Goldberg publiczność będzie skandować...EUGENEEEE EUGENEEE EUGENEEE awesome...I będę grał w gry jak Triple H. (Eugene upija łyk z bidonu na kształt HHH i wypluwa jak on podczas wejścia) Supeeeeer.

01.jpg

Gdy taak patrze co wygadujecie tutaj to mnie krew zalewa po prostu . To jest WSF a nie cyrk !! ale zacznę po kolei od

początku :

Witam wszystkich wrestlerów. Jestem Rey Mysterio.

Chciałbym mieć jak najmniej wrogów wśród was, choć wiem, że jakiś się na pewno trafi.

Nie znam was tak dobrze jak inni więc nie wiem jak kto stoi ze swoim poziomem.

Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną zmierzyć gwarantuje, że nie zapomnie tej walkie do końca swojego życia.

Na sam początek mega super gwiazda WWE po prostu cud , miód , orzeszki . Człowieku czego tutaj szukasz wogóle ??? Spotkamy się w ringu przy pierwszej nadarzającej się okazji i mam nadzieje że nie będę długo czekał aby skopać twój marny tyłek drogi kolego . Wiec przyjmujesz wyzwanie ??? Chyba się nie boisz dzieciaku ???

A teraz przejdę dalej :

Do WSF, zawitał Gold Standard! Shelton Benjamin, czyli najbardziej utalentowany zapaśnik w historii wrestlingu, przybyłem ty by wytyczyć nową drogę dla wrestlingu, jestem teraźniejszością i przyszłością tej federacji... żaden, ale to żaden z was nie może mi dorównać, jestem młody, utalentowany i teraz tylko patrzeć jak będę osiągał sukcesy...

Kolejna mego gwiazda Sitcomu WWE . Ilu jeszcze was tu będzie ??? Jesteś najbardziej utalentowany zapaśnik w historii wreslingu powiadasz ??? Hmmm to ja tutaj widzę bardziej utalentowanych zawodników od ciebie a mianowicie Mr.Kennedy oraz James Storm .

Hey Hey Hey . James , Big Show to teraz mój tag team partner i jak zadzierasz z nim zadzierasz też ze mną ! Chyba ci o tego piwa już kompletnie odbiło ? Zadzierać z takim mężczyzną i ze mną ! Nawet jak big show by nie interweniował to i tak byś przegrał tą walkę . Co jak co ale Hunter ma większe umięjetności od pijanego kowboja ! Big show i ja jeszcze nie raz zainterweniujemy na twoich walkach i zrobimy wszystko żebyś przegrał wszystkie z nich .

Jeff Jeff myślałem że jesteś trochę mądrzejszy ale widać myliłem się . Mieliśmy nie wchodzić sobie w drogę ale to jest chyba nie uniknione ponieważ straszysz Jamesa Storma . Wiec jak spróbujesz zainterweniować podczas jego walki to już będziesz miał doczynienia nie ze Stormem a ze mną . Wiec nie będziesz chyba na tyle głupi żeby się mieszać w wali Storma bo wiesz że to oznacza spotkanie ze mną .

Wrestling niestety dość sie zmienił od czasu mojego ostatniego pojedynku... Mimo wszystko uważam że nadal moge coś tutaj jeszcze osiągnąć i mój czas jeszcze nadejdzie!!!

Tobie kolego to należy się szacunek na pewno i taak jak mówisz twój czas nadejdzie jeszcze .

Sprawiedliwość w osobie The Hurricane'a

Kolejny klown który wygląda jak główna postać z jakiejś tandetnej kreskówki .

jak Goldberg publiczność będzie skandować...EUGENEEEE EUGENEEE EUGENEEE

Chociasz trochę rozrywki szykuje się w WSF . Eugene powodzenia w WSF ale nie bujaj w obłokach i nie licz na żadne sukcesy ale jednak życzę ci powodzenia .

Tyle z mojej strony jak na razie . . .

Goodbye . . .

w1puet.png

Na sam początek mega super gwiazda WWE po prostu cud , miód , orzeszki . Człowieku czego tutaj szukasz wogóle ??? Spotkamy się w ringu przy pierwszej nadarzającej się okazji i mam nadzieje że nie będę długo czekał aby skopać twój marny tyłek drogi kolego . Wiec przyjmujesz wyzwanie ??? Chyba się nie boisz dzieciaku ???

Goldberg posłuchaj przyznam jesteś silniejszy ode mnie ale to nie mówi o tym, że lepszy.

A teraz na poważnie. Słuchaj nadęty pajacu technik, szybkością i zwinnością mi nawet trochę nie dorównujesz. Oczywiście, że przyjmuje wyzwanie.

hbkoh9.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

aacopyiy7.jpg

Ha, ha, ha...

Edge... Proszę Cię tylko się nie rozpłacz z tego wszystkiego... Chociaż mówisz bardzo ciekawie, na prawdę nie spodziewałem się że dożyje momentu w którym Ty staniesz po stronie prawa i będziesz wielbił uczciwość... Z tego co pamiętam, a pamięć mam dość dobrą to żeby wygrać ten pas na Call Of The Wild potrzebowałeś kilku run-inów oraz pomocy Christiana Cage'a...[heat] A teraz gdy zostałeś pokonany w sposób prawie że uczciwy...[publika skanduje "Undertaker"] Chociaż prawie robi sporą różnicę... Whatever... Sam dobrze wiesz że skurwysyny mają z górki, Ty byłeś Nim na COTW, a ja na TTD... I wiesz co? Mam gdzieś Twoją klauzule na re-match... Wykorzystaj ją choćby dziś, pokonałem Cię raz i zrobię to tyle razy ile będzie konieczne... Ciesz się tym co miałeś, podziękuj Rockowi bo gdyby nie On byłbym w tilte matchu na COTW i już wtedy wyszedłbym z tego zwycięsko... Ale lepiej później niż wcale... I wiesz co mam to gdzieś czy Twoi Edge-coś-tam chcą mnie oglądać czy nie... Mogą mnie pocałować w moją mistrzowska dupę... Wiesz czemu? Cause The Champ is...[HERE - kończy 12-letnia widownia o kwadratowych twarzach]... Nie... Cause The Champ Is JERICHO!!!!

Co do Ciebie Mr. Bangle, Wrangle czy jak Ci tam... No Ty z tym złotym badziewiem na szyi... Nie jesteś w WWE gdzie wielbiono Cię za ten wisiorek, to nie jest też TotalNonstopAngle gdzie robiłeś co chcesz... This is Wrestle Show Federation... Federacja w której znajdują się tylko najlepsi, no i Edge, ale On podobno jest kuzynem wujka babci któregoś z udziałowców... Był już tu taki jeden który wykłócał się o wszystko - ten śmieszny grubasek który pokonał Cię w TNA na PPV w którym ring otacza się siatką... Whatever... Był bardzo podobny do Ciebie, wszedł tu i zaczął gadać co On Nam nie zrobi... Kiedyś zażądał shota na pasy TT pod groźbom odejścia z fedu... Gdy ten shot dostał, wystraszył się i uciekł... Skąd mam mieć pewność że Ty nie zrobisz tego samego... Pokaż na co Cię stać, wyzwij kogoś kto potrafi walczyć, pokonaj Go i dopiero tedy stań przede mną i zażądaj szansy... Kto wie, może ją Ci dam... Do tego czasu zniknij mi z oczu...

0342340108xi9.jpg

Ekhaem ekhem!!! że się tak o to wtrącę, do tej waszej debilnej pyskówki... Pragnę wam..... A je**ć to! Nie wiecie co się stało? No to mała lekcja historii. Przedwczoraj, na drugim ppv w historii WSF, To the Death Stone Cold Steve Austin zniszczył 10 niezbyt inteligentnych rywali i zdobył IC pas. Czy to było fer.... sam nie wiem... Z jednej strony, było to wiadome od początku, kto zostanie zwycięzcą tego meczu i mogło się to obyć bez dziewięciu widzów w ringu. Druga strona zaś mi mówi, że chłopcy byli zbyt przyćmieni tym pasem. Nie zdawali sobie sprawy z tego co robią i z kim mają walczyć. Tak czy inaczej to ja wygrałem a reszta może mnie w dupe pocałować. Achhhhh! Wreszcie WSF zaczyna wyglądać jak prawdziwa federacja... przynajmniej jeden champion z prawdziwego zdarzenia. Dobra, dobra, ale po co mi ten pas skoro nie mam z kim o niego walczyć??? Na chwilę obecną nie potrafię wskazać żadnego odpowiedniego przeciwnika dla mnie... Nie nie... mam lepszy pomysł. Zamieszczę ogłoszenie.

0342334494yo7.jpg

"Jesteś wrestlerem który uważa że stać go na cokolwiek? Jesteś na tyle głupi by zmierzyć się z mistrzem Inter Continentalnym którym jest Stone Cold Steve Austin?! Nie ma zatem sprawy! Mistrz z chucią skopie twoja dupę (lub kolegów, rodziny czy innych pracowników, wybór dowolny) i potrzyma sobie pas aż do końca tej federacji, gdyż zapewnia że nie ma zamiaru się stąd ruszać. Tak czy inaczej, jeśli zgadzasz się na warunki tej umowy, zatwierdź zgłoszenie na backstagu WSF"

Chyba wszytko powiedziane jasno i przejrzyście?! Racja! NO, to czekam na zgło..... o co ja tu widzę.... już jeden z niedorozwojów chce trafić na szpitalne łóżko.

Stone Cold, na To The Death wygrałeś IC, ale długo się nim nie nacieszysz, zrobię wszystko aby ci go odebrać, spójrzmy prawdzie w oczy, jesteś stary łysy i do tego jesteś pijakiem. Może kiedyś byłeś dobry, ale teraz został ci tylko mięsień

piwny. Fartem wygrałeś ten pas, ale już ci się nie po farci, bo ja Gold Standard odbiorę ci ten title...

What?! Który z inteligentów wypowiedział mi wyzwanie ... Czy my się znamy?! Chyba nie! Przynajmniej ja cie nędzna namiastko wrestlera nie znam! Ok., ok… spełnię twoją prośbę i zaakceptuje twoje wyzwanie. Nie licz jednak że ta walka ma skraść całe następne ppv! Za dwa tygodnie z chęcią się z tobą spotkam w walce właśnie o ten pas! Jak chcesz smarkaczu to sobie tam jakąś stypulacje wymyśl. GM nie ma tu nic do gadania! Mnie to nie obchodzi bo i tak za cienki w biodrach jesteś, żeby mi ten pas odebrać! And thats is the bottom line!

Next! „What?!” I said next! O następny jest pan Hart! Drogi panie, tak jak w przypadku Bendżamina, nie ma sprawy! Wręcz z przyjemnością się z panem spotkam w ringu! Gwarantuję jednak widzom i każdemu zasmarkanemu niedowiarkowi, że dwa stare wyjadacze wciąż mogą skleić porządną i pasjonującą walkę. Tobie jednak wolał bym poświęcić chwilę więcej. Myślisz, że jeśli co chwilę będziesz pier**lił o tym jak to ty mnie szanujesz, jak to ty mnie doceniasz i znasz moje umiejętności to ci choć trochę odpuszczę podczas walki! The bottom lin eis that…. Nigdy nikogo nie oszczędzałem i nie mam zamiaru oszczędzać! Nigdy także siebie podczas walki nie oszczędzałem i gwarantuję ci że to się nie zmieni! Już na następnym weeklys zmierzymy się w Thripe Threat Matchuz Sndmanem! Chcesz się dowiedzieć który z nas jest lepszy! Nie musisz czekać do następnej gali! W tajemnicy ci powiem… że z nas dwóch…. Na pewno ty lepszy nie jesteś...

0342338359hs1.jpg

Nie przedłużając dłużej, czekam na następne zgłoszenia, a jeśli jakiegoś szaleńca pominąłem, to proszę o przypomnienie w swojej nic nie wartej wypowiedzi. Panie! Kłóćcie się dalej! Tym czasem IC Champion idzie skopać komuś dupe! Couse Stone Cold Said So!

Well well well! Shalton człowieku teraz ty zadzierasz? Czy ja powiedziałem ze jestes moim worgiem? NIE! i chce zeby tak zostało. oczywiście bedzie walka. Pokaze na co mnie stać. Więc nie mam do ciebie urazu. Jesteś młody, porywczy. Hold on! a bedzie wszystko ok. :t_up:

200px-Big_Show_Oshkosh_WI_030808.jpg

Hurricane, oh men ! Ludzie mnie znienawidzili? Ciekawe kto?? Nikt nie lubi Storma, a Triple H? Miałem mu coś do udowodnienia z WWE. Myślę, ze Triple nie bedzie toczył ze mna jakies wojny, za to ciebie zmiażdżę na ringu. Nie bede patrzył na to, ze jesteś mały. Skoro jesteś taki mocny w gębie, to jesteś i mocny w ringu. Wiec poczekaj do środy.

rvwzyx.jpg

my.php?image=l222251triplehz00dzztvlj2.jpg

Time To PLAY THE GAME

Na początku chciałem pogratulować zdobycia pasa IC przez jak że wszystkim dobrze znanego i kochanego Stone Cold'a Steva Austina.Naprawdę gratuluje z całego serca,naprawdę zasłużyłeś na ten pasek pokonałeś takie osoby jak CC,John Morrison,czy Kane.

Ale czy to znaczy że jesteś Champ'em z prawdziwego zdarzenia?? NO,NO,NO żeby tak sie stało musisz to udowodnić przez obronę tego pasa przeciwko jakiemuś dobremu przeciwnikowi,ale kto to może być ??Hmm....Big Show odpada,Rey Mysterio ??Niee....a może to będę JA ,wszystko zależy od Ciebie Steve czy chcesz udowodnić że powinieneś mieć ten pasy albo że to tylko zwykły przypadek....Wszystko w TWOICH RĘKACH .....druga sprawa jaka mnie bardzo poruszyła to Interwencja Big Show'a.......zawiodłem sie na tobie Men,zapewniałeś mnie że wszystko sobie zapewniliśmy,odpuściłem Ci a ty interweniujesz w mojej walce i przez to ją remisuje ??What a FUCK MEN ??

Jeśli chcesz możemy sobie wszystko jeszcze raz wyjaśnić,ale tym razem nie na Backu tylko na Ringu.

pezetvi7.png

Kiedyś ta federacja była niczym , kiedyś ta federacja nie była federacją godną do obejrzenia chociaż jednego pojedynku.Ale nadszedł nadszedł czas , nadszedł wrestler , nadeszła era , który i która nigdy nie zostanie pokonane i przerwane ponieważ nadeszła ERA!

PUNKERA!!!

displayimage.php?pid=15545&fullsize=1

Tak jest , zawitał do tej federacji najlepszy wrestler i za jednym Mr.Money in the Bank.Jestem najbardziej utalentowanym wrestlerem jakiego świat zna , wreszcie ktoś coś do tej federacji wniesie , bo na razie widzę tutaj same "Boraty" które nawet nie potrafią zrobic prostego Drop Kick.Mr.Money in the Bank pokaże wam co to jest prawdziwy wrestling i co to jest w ogóle Drop Kick :lol .Pamiętajcie , nadeszła era PUNKERA i nikt tego nie zmieni , przyszedłem tu po sukcesy i pasy które na pewno zdobędę!W końcu WSF będzie federacją jaką powinna byc...

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Goldberg posłuchaj przyznam jesteś silniejszy ode mnie ale to nie mówi o tym, że lepszy.

A teraz na poważnie. Słuchaj nadęty pajacu technik, szybkością i zwinnością mi nawet trochę nie dorównujesz. Oczywiście, że przyjmuje wyzwanie.

MR.Heyman proszę o dodanie tej walki w pierwszym możliwym terminie a mianowicie chodzi oczywiście o walkę Goldberg vs Rey Mysterio , a tymczasem goodbye .

4208497502.jpg
w1puet.png

492494c3dfedcd81msy2.jpg

Goldberg, nie boję się ciebie bo jestem młody i odważny, ja trenowałem wrestling już w liceum, a ty jakiś marny football,

i choć jestem młody, to i tak spuszczę ci lanie. Możemy stanąć na przeciwko siebie, na najbliższej Wednesday Arena, jeśli pozwoli na to GM. Zobaczysz, na co mnie stać i zamkniesz tą swoją owłosioną gębę. Myślisz że twój spear, robi na mnie wrażenie? Jeśli tak, to grubo się mylisz, że paru marnym gościom udało ci się połamać żebra, to nie znaczy że zrobisz to mi. Uważaj lepiej na swoje żeby, bo prędzej czy później, to i tak ci je wybiję. Więc lepiej zamknij mordę i posłuchaj młodych i zdolnych zawodników. Kennedy, fakt może i ma talent ale nie taki wybitny jaki ja mam, a Storm to

nędzny cowboy, który tylko udaje twardziela, na TDD mogliśmy zobaczyć że HHH mógł wygrać, ale Big Show oszczędził wstydu Stormowi.

Stone Cold! Myślisz że nie stracisz tego pasa? Mylisz się! Zobaczymy kto będzie musiał nocować w szpitalu po naszej

walce, wtedy wszyscy zobaczą że jesteś tylko twardy w gębie, na TDD poszczęściło ci się i dla tego zyskałeś ten pas. Jesteś tak samo słaby jak Colin Delaney jest chudy. Możesz sobie mówić, że jestem nędzną namiastką wrestlera, nie przejmuję się twoimi idiotyzmami i jeśli chcesz żebym wymyślił stypulację to zrobię to, jeśli się nie boisz możemy się zmierzyć w Falls Count Anywhere Match, a jeśli jednak się boisz możesz wymyślić coś innego. Jeśli chodzi o ciebie, to wszystko ode mnie.

Big Show, widzę że pękasz, a więc jednak jesteś tylko nędzną podróbką prawdziwego mężczyzny i wrestlera, nic do ciebie nie miałem, a ty sam zacząłeś, ale ja będę musiał to skończyć. Koleś nie potrafisz być szczery, najpierw byłeś partnerem ze Storm'em, a później zaatakowałeś go w jego walce przeciwko Hunterowi i na następny dzień znalazłeś sobie następnego tag partnera. Jak Storm, mógł być taki naiwny, że ci uwierzył, a prędzej czy później zdradzisz następnego, czyli Jeff'a.

BIG SHOW YOU SUCK!

HHH, nie zdążysz stoczyć walki z Auststin'em, bo ja zrobię to pierwszy i ja odbiorę mu pas. Wtedy będziesz mógł mnie sprawdzić, a nie tego marnego alkoholika. Jak na teraz, to ja jestem realnym IC champem, a Austin trzyma go tymczasowo, abym ja mógł mu go odebrać... Więc, nie masz co się brać za sprawdzanie jego umiejętności, bo on już ich nie ma, on jest cięki jak barszcz i ja to udowodnię... 8)

http://pl.youtube.com/watch?v=u3YZ1LT5L9s

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

PunkPromo.jpg

Shelton , ty się nie popisuj swoimi umiejętnościami ponieważ obejrzałem ten filmik i właśnie widziałem jaki wspaniały jesteś :lol ...Sześc akcji zrobiłeś i się podniecasz że jesteś najlepszym wrestlerem -No comennts.Zobaczysz że albo Goldberg albo Stone Cold albo Big Show albo HHH lub oczywiście ja spierzemy ci dupsko i już tak strasznie swoim suplexem podniecac nie będziesz.Mówisz że jesteś najlepszy , a to ja jestem najlepszym , ty najwyżej możesz byc numerem dwa a ja jeden chociaż nawet nie zasługujesz na bycie numerem dwa :t_down: .Chcę jak najszybciej skopac ci dupsko i w tedy pogadamy.ERA PUNKERA nadeszła!!

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

bigshow.jpg

Ja pękam? Sojusz ze Stormem musialem zerwać bo on założyl swoją stajnie z Goldbergiem itd. Z nim dogadałem się juz w tej sprawie. Ja zacząłem? Dobra mozemy stoczyć pojedynek i wtedy się okaże. Coś ci powiem. Jesteś tylko mocny w gębie ale na ringu nie stać Cię za wiele. Czy ja powiedziałem ze Jeff bedzie moim stałym tag team partnerem? NIE! Połączyliśmy swoje siły bo pokonać was w tej walce! I wiesz co? Tylko czekam na okazje zeby ci dokopać.

Wiesz co Triple? powiem szczerze przepraszam. Poniosło mnie bo Storm zerwał ze mną tag. przechodząc do stajni, jednk nie mogłem pozwolić zebyś go udezył tym młotem, jednak jest moim kumplem. Zaraz Benjamin bedzie pisał ze pękam, otóż nie. On jest młodym frajarem. My, jesteśmy dobrymi zawodnikami. Znamy się wiele lat, wiec sorki za wszystko. Mam nadzieje ze nie bedziemy się kłucic, na czym wybitnie zależy Benjaminowi. On chce wszystkich skłucić i sam jakim fartem, bonie umiejętnościami nas pokonać. *podaje rękę Triple H*

Cm, widze ze nareszcie zagościłeś do WSF. Powodzenia. Widzę, że tez nie przepadasz za tym gnojkiem Sheltonem?

THE BIG SHOW!

rvwzyx.jpg

Cm, widze ze nareszcie zagościłeś do WSF. Powodzenia. Widzę, że tez nie przepadasz za tym gnojkiem Sheltonem?

Po prostu już mnie zaczoł wkurzac gościu , nie dośc że podskakuje do wszystkich to do tego po pisuje się swoimi umiejętnościami których w ogóle nie ma :t_down: .Big Show popieram cię w zdaniu w którym powiedziałeś "On chce wszystkich skłócic" jak dla mnie to czysta prawda , ale nie dajcie się temu cieniasowi który nie ma sojuszy i po prostu chce żeby wszyscy nie mieli sojuszy to w tedy będzie mógł się równac z innymi.Big Show radze ci:albo zakończ TT z Jeff'em , albo go trochę pociągnij bo takie zmienianie partnera nie ma w ogóle sensu.A po za tym cieszę się że pogodziłeś się z HHH chyba że on odmówi...Shelton nam tu nie będzie sojuszy niszczył(ja na razie żadnego nie mam :D , może potem)!Więc pamiętac nie dac się Benjaminowi jeżeli chodzi mu o to by was skłócic , jeżeli nie to możecie mu się dac...

Teraz się zwrócę do naszego GM.Chciał bym jak najszybciej dodsatc walkę a najlepiej o pas.Nadeszła ERA PUNKERA i nikt tego nie zmieni 8) .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Hero's come back! Nie obawiajcie się! Znów jestem pośród was. Widzę Big Show, że nadal masz mi coś do powiedzenia. Wtargnięcie na ring i pokonanie Huntera wtedy, kiedy był już zmęczony walką uważasz za udowodnienie mu czegoś? Wait a minute...Coś w tym jednak jest. Masz rację musiałeś coś mu udowodnić i zrobiłeś to!Yeah...Udowodniłeś wszystkim, że jesteś wielkim tchórzem! Przyszedłeś na ring, wiedząc, że Triple H nie będzie w stanie się przed tobą bronić i ty to nazywasz walką ?! What's up with that !? Wstyd mi za ciebie! Wstydzę się, że w Wrestle Show Federation są wrestlerzy tacy jak ty! Nieuczciwi tchórze, którzy boją się stanąć ze swoim przeciwnikiem na ringu oko w oko. Na szczęście, które jest nieszczęściem dla ciebie...EYE OF THE HURRICANE dostrzegło ten godny pożałowania czyn i postanowiłem wymierzyć ci karę! Zniszczę w tobie wszystko co złe, pokonując cię na ringu. Wiem, że może wydawać ci się to śmieszne przez mój niski wzrost, ale ja nie jestem zwykłym wrestlerem! Dzięki mojej mocy super bohatera dokonam tego. Mój TT partner nie wrócił jeszcze z urlopu, dlatego chairman przydzieli mi pewnie inne zastępstwo za Shawn'a Michaels'a, ale to nie jest przeszkodą do zwycięstwa!

Mam jeszcze coś do dodania...podejdź tu i słuchaj bardzo uważnie...będę mówił dla ciebie wolniej:

Ekhem...Pamiętaj, że nawet jeśli Hurricane przegra walkę z tobą...mówię tak, bo wiem, że na pewno nie będziesz walczył czysto...to wiedz, że ja nie spocznę na jednej przegranej! Hurricane nie podda się tak łatwo! Odbędzie się wtedy druga walka, trzecia, czwarta, piąta i tak dalej aż w końcu zaczniesz walczyć uczciwie! Koniec bitwy to nie koniec wojny!

Edytowane przez Gość
rmsig3.png

2483_1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...