Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WELLL IT'S THE BIG SHOW!!! (głośny cheer)

the-big-show-interview-200412090251431101.jpg

Witam wszystkich! (uśmiecha się w swoim stylu) czy dla was czymś złym było zaatakowanie tych dwóch przeze mnie na To The Death? (głośne NOOO!!) A więc uważacie ze The Hurricane nie miał racji ( YESS!) to podzielam wasze zdanie. A teraz odnosząc się do wednesday arena. Jeff kłóciliśmy się do tej pory, może czas zakopać topór wojenny i w tej walce pokazać że jesteśmy lepsi i wygramy ! Żeby nie powtórzyła się sytuacja z To The Death, mam na myśli Y2J i The Rocka.Wiec co ty na to ? Dziękuję!

See you on wednesday arena. (rzuca mikrofon)

WELLL IT'S THE BIG SHOW! (cheer)

rvwzyx.jpg
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Booyaka, Booyaka.

reymysteriols0.jpg

Wchodzi Rey Mysterio. Zmierza w stronę ringu, bierze mikrofon i mówi:

Witam wszystkich wrestlerów. Jestem Rey Mysterio.

Chciałbym mieć jak najmniej wrogów wśród was, choć wiem, że jakiś się na pewno trafi.

Nie znam was tak dobrze jak inni więc nie wiem jak kto stoi ze swoim poziomem.

Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną zmierzyć gwarantuje, że nie zapomnie tej walkie do końca swojego życia.

Booyaka, Booyaka. Zostawia mikrofon i schodzi z ringu.

hbkoh9.jpg

4933155pluginggaqqeu200ym9.jpg

NIestety los nas połączył Big Show . NIe przepadam za tobą a ty za mną też nie ale za wszelką cenę chcę wygrać ten pojedynek . NIe pasujemy do ciebie i publiczność bardziej kocha mnie niż ciebie ale zostawmy kłótnie na bok i skupmy się na walcę .

Hurcianna jest że tak powiem "tandetnym wrestlerem " jak ten twój strój rodem z kreskówki . Nie długo gdy ja i Big Show wejdziemy na ring będziesz uciekać jak dziecko razem ze swoim partnerem .

Rey Mysterio od razu chciałem ci powiedzieć że źle trawiłeś . Jesteś małym gnojkiem który nie dorównuję mi techniką (publiczność huczy na rey mysterio ) . Życzę ci szczęścia Rey i od razu ci mówię że będzie ci ono potrzebne . A co do poziomu o którym niejako nic nie wiesz to ja mam go w WSF najwięcej .

Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną zmierzyć gwarantuje, że nie zapomnie tej walkie do końca swojego życia.

Ja na pewno zapamiętam ją do końca życia i co nocy będzie mi się śnić jak uciekałeś przedemną i jak leżałeś bez czynnie na matach . Rey Myślę że pokonasz kilku wrestlerów w tej federacji ale na pewno nie mnie !

Big Show . Jeszcze raz powtórzę że chciałbym kłótnie odłożyć na bok i rozpocząć nowy roździał ( Jeff Hardy podaję ręke )

f6dfb83c87.png

5924260eh7.jpg

Ain't no stopping me, now...

Do WSF, zawitał Gold Standard! Shelton Benjamin, czyli najbardziej utalentowany zapaśnik w historii wrestlingu, przybyłem ty by wytyczyć nową drogę dla wrestlingu, jestem teraźniejszością i przyszłością tej federacji... żaden, ale to żaden z was nie może mi dorównać, jestem młody, utalentowany i teraz tylko patrzeć jak będę osiągał sukcesy... 8)

Stone Cold, na To The Death wygrałeś IC, ale długo się nim nie nacieszysz, zrobię wszystko aby ci go odebrać, spójrzmy prawdzie w oczy, jesteś stary łysy i do tego jesteś pijakiem. Może kiedyś byłeś dobry, ale teraz został ci tylko mięsień

piwny. Fartem wygrałeś ten pas, ale już ci się nie po farci, bo ja Gold Standard odbiorę ci ten title...

Mysterio, znowu się podlizujesz jesteś mały, gruby i wszędzie liżesz każdemu dupę aby nie oberwać, może nie jesteś stary ale powinieneś ustąpić mi miejsca w federacji i odejść tak samo szybko jak przyszedłeś, Big Show znowu powinien skopać ci tyłek i pokazać ci, gdzie jest twoje miejsce, a jak nie to zrobię to sam...

Edytowane przez Gość

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Bardzo się cieszę ze jesteś pozytywnie nastawiony do mojej propozycji. Pokonamy ich! Podaje ręke Jeffowi. Później omówimy szczegóły. Miło mi!

Shelton weź lepiej oglądnij sobie To The Death, nic wiecej na ten temat nie powiem. Zrobie z tobą to co z Triple H i Stormem. A więc bój się!

rvwzyx.jpg

200px-James_Storm.jpg

Bez owijania w bawełnę, Big Show! Myślisz, że upiecze ci się? Grubo się mylisz, grubasie! You come to federation and you talk trash... Chcesz być moim partnerem, wszystko ok, a tu nagle zamiast pomóc, atakujesz mnie! Na takie rzeczy Cowboy się nie zgadza! Byłem blisko, by pokazać Hunterowi, kto rządzi. Byłem blisko, by sprawić, że Hunter zrobi sobie przerwę. Sprawiłem, że krwawił ze swojej głupiutkiej główki. Sprawiłem, że jego wielki nochal był cały w krwi. Jedyne, co trzeba było zrobić, to pin. I kiedy już miałem to zrobić, pojawia się Big Problem. Atakuje Trypla, alright, każda pomoc się przyda. Ale nagle ten idiota łapie mnie za gardło i robi ten swój tani chwyt. DAMN! Miałeś problemy w dzieciństwie? Nie miałeś kolegów? Spodziewaj się zemsty. SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

7071854

Hey Hey Hey . James , Big Show to teraz mój tag team partner i jak zadzierasz z nim zadzierasz też ze mną ! Chyba ci o tego piwa już kompletnie odbiło ? Zadzierać z takim mężczyzną i ze mną ! Nawet jak big show by nie interweniował to i tak byś przegrał tą walkę . Co jak co ale Hunter ma większe umięjetności od pijanego kowboja ! Big show i ja jeszcze nie raz zainterweniujemy na twoich walkach i zrobimy wszystko żebyś przegrał wszystkie z nich .

Big Show ... zmieniłem o tobie zdanie i myślę że moja technika i twoja siła będą ze sobą współpracować . Wszystkie tag teamy bójcie sie bo nadchodzą nowi Tag Team championi w WSF . (publiczność skanduję imiona wrestlerów) .

f6dfb83c87.png

sheltonbenjamin1qp9.jpg

Ej wielki białasie, odwal się od The Hurricane bo jest dobrym zawodnikiem i mógłby ci skopać tyłek, choć jesteś wielki i gruby, zadawanie się z ćpunami typu Hardy nic ci nie da. W walce Mayweather'em było widać, że twoje gabaryty nic nie pomagają i po tylu latach w tym biznesie, dałeś się pobić o połowę mniejszemu bokserowi. Nawet jeśli The Hurricane, nie pojawi się więcej to sam sobie z wami poradzę, tak z tobą grubasie i z tobą ćpunie, nawet nie będziecie wiedzieli kiedy się to stanie. Mój Dragon Whip, pokaże wam na co mnie stać...

Ain't no stopping me, now...

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

No niestety mój start w Federacji okazał sie zupełną klapą...

94bhvg1.jpg

Wrestling niestety dość sie zmienił od czasu mojego ostatniego pojedynku... Mimo wszystko uważam że nadal moge coś tutaj jeszcze osiągnąć i mój czas jeszcze nadejdzie!!!

Tak jak sie spodziewałem najgroźniejszym rywalem okazał sie Stone Cold i to on zwyciężył pas IC... ale Steve nadejdzie czas rewanżu, rewanżu w którym zrobie wszystko abym tym razem to ja mógł podnieść ręce w geście triumfu...!!! A okazja nadarza sie niespodziewanie szybko i masz moje słowo że tym razem zamierzam ta okazje wykorzystać. Nie chodzi nawet o ten pas ale o to kto z nas, dwóch żywych legend tego sportu, którzy stoczyli juz nie jedną walke na najwyższym poziomie jest tak naprawde lepszy!!!

Sandman jesteś wielką niewiadomą dla mnie. Znam Cie jako króla hardcore'u ale z tego co wiem nasza walka odbędzie sie na normalnych zasadach więc niewiem czy będziesz miał okazje pokazać to co potrafisz najlepiej!!!

Albo jesteście ze mną albo przeciwko mnie....

Ja niemam nic przeciwko Tobie ale składa sie tak że musimy stanąć na przeciw siebie w ringu już w twoim debiucie, mam nadzieje że to będzie dobra walka i niech wygra lepszy.

Big Show zrobileś niezły show... ale jestem ciekawy jak poradzisz sobie w normalnej walce z poważnym rywalem, mam nadzieje że mnie pozytywnie zaskoczysz !!! Ale pamiętaj że takimi interwencjami możesz sobie narobić wrogów!!!

Shelton weź lepiej oglądnij sobie To The Death, nic wiecej na ten temat nie powiem. Zrobie z tobą to co z Triple H i Stormem. A więc bój się!

ale widze że nawet nas coś łączy i że Ciebie również denerwuje ten przemądrzały młodzian!!! czas udzielić mu lekcji pokory

Shelton Benjamin masz racje może i jesteś młody,a może i utalentowany ale jedno jest pewne ktoś musi Cie nauczyć szacunku do gwiazd WSF!!!

Nic jeszcze nie pokazałeś a wchodzisz do szatni i ubliżasz wielkim tej federacji!!! Uważaj chłopcze na to co mówisz bo możesz dostać srogą lekcje!!!

Edytowane przez Gość

Jesteś małym gnojkiem który nie dorównuję mi techniką (publiczność huczy na rey mysterio ) . Życzę ci szczęścia Rey i od razu ci mówię że będzie ci ono potrzebne . A co do poziomu o którym niejako nic nie wiesz to ja mam go w WSF najwięcej .

reymysterioyellowblackctq4.jpg

Jeff, Jeff, Jeff powiadasz, że jestem mały ? MAŁY ale skuteczny ! Co do techniki to aż mi cię żal się zrobiło jeśli ja nie dorównuje ci techniką co do twoich koślawych technik to brak mi słów.

Co do publiczność to to niedługo się zmieni, a co do twojego poziomu to nie sądzę żebyś miał go najwięcej.

Mysterio, znowu się podlizujesz jesteś mały, gruby i wszędzie liżesz każdemu dupę aby nie oberwać, może nie jesteś stary ale powinieneś ustąpić mi miejsca w federacji i odejść tak samo szybko jak przyszedłeś

Ustąpić miejsca takiemu cieniasowi który ćwiczył balet przez połowę swojego życia ? NIGDY !

Co do podlizywania to się grubo mylisz. Już to widzę jak będziesz uciekał z ringu prosząc o litość.

hbkoh9.jpg

autograph_sit.jpg

Kolejny dwulicowy bastard! Najpierw kłóci się z grubasem, a teraz jest jego przyjacielem. Życzę wam szczęścia na nowej drodze życia. Będzie wam potrzebne. Mówisz, że pije piwo? I mówi to osoba, która była niedawno zawieszona w "wielkiej" federacji WWE na 60 dni za ćpanie. Z każdym twoim kolejnym słowem ośmieszasz się coraz bardziej. Tak więc radzę ci dobrze: Shut the Hell Up!

p1benjaminqu4.jpg

Koleś, nie liczy się przeszłość ale przyszłość, możemy się zmierzyć, przy najbliższej okazji i wtedy dopiero, zobaczymy kto tu jest cieniasem, popatrz na moją klatę, jest idealnie wyrzeźbiona i możesz sobie tylko pozazdrościć takiego six pack'u

jak mój, możesz ale tylko z zazdrością patrzeć na moje umięśnione ciało. Teraz zamknij mordę i przyglądaj się mojej serii zwycięstw "cieniasie"!

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

KurtAngle002.jpg

I'm the Olimpic Gold Medalist Kurt Angle !

Przybyłem do WSF aby pokazać światu najlepszego wrestlera w historii , widziałem kilka ostatnich gal i poziom walk jak uczestników w nich był , jest ale już nigdy nie będzie żałosny! Wszystko zmieniło się to w momencie gdy złożyłem podpis na moim kontrakcie. Po pierwszym spotkaniu w sprawie mego zatrudnienia byłem zdecydowany w stuu procentach że przybędę TU i podniosę ten żałosny poziom walk, przyciągnę tłumy na widownię które będą patrzyły z grozą jak rozprawiam się z ich pupilkami . W swojej karierze stoczyłem bardzo dużo walk z wieloma tuzami wrestlingu : Wręcz miałem przyjemność walczyć każdym zawodnikiem który prezentował przeogromne umiejętności i wielką klasę . Spotkałem tutaj dawnych rywali, przyjaciół i przede wszystkim wielkie gwiazdy tegoż sportu, które zebrały się prawie wszystkie ale nie było tu mnie , Olimpijskiego Złotego Medalisty . Podpisałem kontrakt i pokazałem się widzom na "To The Death"! Niewątpliwie należy mi się szacunek i wszystkie miernoty niech najpierw pomyślą dwukrotnie zanim pomażą aby stanąć ze mną oko w oko.

Jestem legendą , wielkim, utytułowanym i doskonałym wrestlerem , nikt ani nic nie będzie wstanie mnie powstrzymać od osiągnięcia postawionego przez mnie celu ,a wyznaczyłem sobie za niego posiadanie wszystkich najważniejszych pasów tej federacji!

WSF Intercontinental Title ,a co to jest ? Pff , pas trzeciej - czwartej kategorii. WSF Extreme Rules Championship , co to ma być do jasnej cholery ? Walki a w ich tle tępe scyzoryki i widelce używane przez hardcorowców :-X

WSF Tag Team Titles ? No właśnie , cały czas negocjacje trwają z sprawie sprowadzenia do organizacji mojego dobrego znajomego . Who is my mystery partner ???! Huhu, któż to może wiedzieć .

WSF World Title , WSF World Title , WSF World Title ! WSF Champion in the word Olimpic Gold Medalist Kurt Angle, Aaaaaaaa. Ależ to pięknie brzmi ( wymawiając te słowa szeroko uśmiechnięty ) Brzmi to pięknie i nie jest to snem , a jest najbliższą rzeczywistością . (wypowiadając te słowa:bardzo pewny, nadal uśmiechnięty)

Chris , uwierz mi czekałem na zwycięzce walki o WSF w moim nowiutkim , pokoju w budynku przed tv . Jak wchodziłeś na ring i słyszałem słowa wypowiadane że jesteś pretendentem do głównego pasa to aż śmiać mi się chciało . Taka miernota w takiej walce, pfff myślałem że wytrzymasz maksymalnie 5 minut. Rozważałem czy będę musiał znokautować the Rocka nowego champa czy też uścisnąć dłoń Edgowi . Ale niestety , niestety nic z tego nie wyszło . Nie wiem jakim cudem udało Ci się pokonać ich obydwu ale najwidoczniej nie docenili Cię tak jak i ja . Nosisz najważniejszy pas organizacji ale przecież nie jesteś najlepszym wrestlerem! Każdy to wie, Ja to wiem , Ty to wiesz, publika to wie i Arek którego obdarowałeś pasami T&T też to wie , że tylko ja zasługuję na miano posiadacza pasa WSF Champion i będzie on mój! Tym szybciej pogodzisz się z tą myślą tym będzie lepiej dla Ciebie . Jak mówiłem wcześniej "Intercontinental Title" jest pasem drugiej kategorii ,a nie jestem pewien czy zasługujesz na niego a gdzie tu mowa o tym cacuszku które posiadasz ?!!! Znokautowałem Cię już jeden raz i nastąpi to jeszcze kilkakrotnie . Szykuj się na ostre lanie na najbliższym wednesday arena!

It's real. It's damn real.

Edge, miałeś pas ,a czy chcesz go odzyskać ? Tego nie wiem ale ja go też chcę . Zawsze dogadamy się w tej sprawie .

Powtórzę jeszcze raz : Wszystkie miernoty niech najpierw pomyślą dwukrotnie zanim pomażą aby stanąć ze mną oko w oko.

AAIP011~Jeff-Hardy-Posters.jpg

James ... Co ty sobie myślisz że będziesz obrażać mnie i wszystko co ze mną związane ? Jesteś głupcem który nie umie znaleźć sobie miejsca na ringu .

Tak byłem w wielkiej federacji WWE w której nie ma miejsca dla takich jak ty ! Tam liczy sie talent a nie kowbojski kapelusik .

Ile razy mam powtarzać że nie siedziałem za ćpanie tylko za branie dopingów a to dwie różne sprawy i radze to tobie zapamiętać . Bardzo tego żałuję bo i bez dopingów publika mnie kocha (okrzyk publiczności ) i jestem bez nich jeszcze lepszy ! Ja naprawiłem swój błąd ale wątpie byś ty zaczą być pożądnym wrestlerem !

Shelton ... Radzę ci przystopować bo masz za duże ambicję ... .Jeszcze nie stoczyłeś pierwszego pojedynku a już marzysz o IC champpionship . Dla ciebie sukcesem będzie wygranie walki z Reyem Mysterio a pas IC zostaw dla mnie ja się nim zajmę !

Cały czas powtarzasz : "popatrz na moje ciało " , "popatrz na moją klatę" a to nie to się liczy .Widzę że nie rozumiesz jednej rzeczy. Liczy się poświęcenie i umiejętności na ringu a nie mięśnie .To nie jest pokaż kulturystyki , dlatego jesteś słabym wrestlerem .

W jednym sie z tobą zgodzę przeszłość się nie liczę ale ... wróże ci marną przyszłość w tej federacji .

Rey ... Powiem ci tyle . Może techniką jesteś lepszy ode mnie ale nie jesteś materiałem na dobrego wrestlera . Twoja kariera będzie taka długa jak twój wzrost

f6dfb83c87.png

You think you know me...

68.jpg

W tej... w tej... w tej chwili... teraz...

[heat publiczności]

Shut up! I am the cham... I am... damn! Teraz... tutaj... kiedy stoję przed wami wszystkimi. Nie ważne, czy przed największymi ofermami tej organizacji, czy doskonałymi... czuje się przed wami jak... nagi... brak mi tego czegoś. To, co do tej pory dodawało mi... damn it... W tej chwili kieruje swoje słowa do wszystkich, do WSZYSTKICH w backstage... Shut Up! Jestem Edge i jestem WSF World Heavyweight Championem... To, co się wydarzyło się na To the Death... to nie było przeznaczenie, to nie powinno było się wydarzyć... dlaczego... pytam, dlaczego! Co to miało niby być !? To była... To była... CHOLERNA KONSPIRACJA Yes, that's it... Konspiracja... The Rock i Chris Jericho... moja sytuacja od początku wyglądała nieciekawie... Dawałem z siebie wszystko... dawałem z siebie tyle, ile World Heavyweight Champion mógł dać... Dałem z siebie 120%, a może nawet więcej... Ten HANDICAP match był dla mnie prawdziwym wezwaniem, jednak, jako prawdziwy World Champion dawałem z siebie wszystko. Pojedynek należał do mnie, miałem już wygraną w garści... nie mogłem tego przegrać, ale... what the hell was that!? The Undertaker !? No! Pokonałem cię raz, dwa, trzy razy... for the love of God... no! Ile razy jeszcze można. Heyman... Paul! Jak mogłeś, jak mogłeś do czegoś takiego dopuścić... Ja, pierwszy w historii WSF World Champion. How could that happen? Więc, first and formal... teraz ogłaszam... Edge nigdy nie stracił swojego World Heavyweight Championship! Ono zostało ukradzione dzięki spiskowi nie dwóch, ale trzech osób... The Rock, Chris Jericho i The Undertaker! Ja, Edge... Rated R Superstar byłem mistrzem for a reason! A teraz? Kogo mamy ? Żeby powiedzieć tak... delikatnie "Paper Champion"! Jericho! Posłuchaj mnie uważnie... King of the World? No... Ciesz się, ciesz... jesteś tylko i wyłącznie pierwszym lepszym pachołkiem, który napatoczył się by spinować największą gwiazdę w tej federacji... Teraz jesteś on top? Jesteś the man? First undisputed champion? Who cares... kiedy patrzę na nasz Title History... You are my bitch... Godnie reprezentowałem WSF swoją twarzą, a ty? Kto ciebie chce oglądać? Na pewno nie moi Edgeheads! Pamiętaj Chris, mam swoją klauzulę re-matchową, i użyje jej... bo to, co teraz masz nie należy wcale do ciebie, nigdy nie przestało być moje... My name is Edge and I am the real World Champion... Junior...

The Undertaker... chce ciebie one on one... jeżeli myślisz, że kiedykolwiek byłeś straszny, to jesteś damn wrong... jeżeli myślisz, że ciebie się kiedyś bali, to teraz sam dowiesz się co to takiego jest strach... za to co mi zrobiłeś zniszczę cię... ty i ja... one last match... wybierz czas, wybierz miejsce. Będę tam, a po tym, jak cię zniszczę odbiorę to, co było moje. Ja, Edge... Rated R Superstar... The Champ...

A teraz zejdźcie mi z drogi wy klauny...

Jeszcze jedno... Kurt... jeśli masz mi coś do zaoferowania... słucham cie uważnie...

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...