Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

hhhjk6.jpg

Jeff masz umiejętności to fakt,dzieci cię kochają za twoje,,arcy''trudne i ryzykowne akcje,tworzyłeś jeden z najlepszych Tag Team z swoim bratem Mattem w WWF/WWE,zdobyłeś parę razy IC........i to by było na tyle.......

Jak już powiedziałem umiejętności Ci nie odmawiam szkoda że w twojej głowie jest trochę gorzej,wracaj lepiej na odwyk a nie do WSF,ROZUMIESZ??Jesteś narkomanem z którego dzieci nie powinny brać przykładu.CO do tego że nie mam ,,małoletnich fanów'' to dobrze nie chce być autorytetem,AUTORYTETEM powini być rodzice i najbliżsi a nie my.........

Rozumiesz ??

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

autograph_stand.jpg

Źle z tobą, Jeff, bardzo źle... Widać, że te dragi bardzo ci zaszkodziły. And you know what? Szkoda mi ciebie. Może kiedyś rzeczywiście byłeś tym utalentowanym zawodnikiem, zdobyłeś kilka tytułów, ale teraz jesteś cieniem tamtego Jeffa Hardy'ego. Człowieku! Co ty wygadujesz? Wracasz i od razu chcesz walczyć o WHC. Nie ma tak dobrze. Żeby coś dostać, trzeba sobie na to zasłużyć. Nie jesteś tu gwiazdą i to ty jesteś zwykłym wrestlerem o zwykłych umiejętnościach. Edge to obecnie mistrz, a więc obecnie jest najlepszy. Szanuję tego gościa i wiem, że jest więcej wart od ciebie! Big Show to także jest ktoś, w przeciwieństwie do ciebie. Przestań się wymądrzać, bo możesz tego pożałować...

Oh Hunter, zapomniałbym... czyżbyś wreszcie powiedział coś mądrego? Wow, widzę postępy. Kiedy pojawiłem się tu pierwszy raz byłeś najlepszy w gadaniu głupot, a tutaj powiedziałeś coś mądrzejszego temu dzieciakowi. "Autorytetem powinni być rodzice!" - zaczynasz gadać jak dobry tatuś. Dziecko na ciebie działa. Pewnie przed Last Standing Matchem na To The Death stchórzysz... Sorry about your damn luck!

Chistian Cage ... Chistian Cage. Zdaje mi sie ze ty o czyms nie wiesz... aby wygrać 10 Man Battle Royal musisz pokonać nikogo innego jak MNIE . Big Red Machine wkracza do akcji . Jesteś bardzo pewny siebie , zadziwiasz mnie , ktoś taki jak TY nazywa się "kimś".

Baardzo sie ciesze z tego powodu że będe mógł stanac w ringu z Tobą. Masz racje to będzie walka o której bedzie wiedział cały swiat . To będzie piękne niszczyć Ciebie! z myśla ze patrzy na Ciebie cały swiat. A ty w swojej blond już nie długo zakrwawionej głowce bedziesz sobie zdawał sprawe ze twoja szansa na wygraną z sekundy na sekunde jest coraz bliższa Z.E.R.U. A ja stojąc na ringu bede spoglądał na twoj ból , zawód i łzy . Ale... zaraz, zaraz w jednym sie zgodze Bret , Hitman , Hart. Twoj czas minał , nie masz co szukać w WSF. . . No chyba ze porażki . Wracając... Cage Powoli nad chodzi godzina ... gdzie zmiezy sie 10 wrestlerów i zostanie 1. Cage wiem , ze zaczynasz wątpic.

Twoj przydupas Edge ci nie pomoze , nie dziś , nie jutro ... nigdy. . Sam bedzie potrzebował pomocy dziś i w najblizszym czasie ...

Hahahahah! , i'm Coming!

kane_19.jpg

sws.png

31576.png

Oj James źle z tobą . Mówisz że ja ćpam dragi ale ty chlejesz to swoje piwsko . Widzę że już ci mózg przeżarło . Może i pokonałeś LAX ze swoim partnerem ale bez niego jesteś cienki . Na tej sali mam respect do Billa Goldberga i do Christiana bo tworzyłem z nim świetne pojedynki i jest naprawdę świetnym gościem i do HBK bo był moim idolem w dziecinstwie . Ale powiem ci jedno może i masz respect do Big Showa i do Edga ale największy powinieneś mieć do mnie ! A co do Pushu fakt teraz go nie mam ale nie dawno co wróciłem i założę się że na następnym PPV będe walczyć o pas !

Hunter może ci udzielić jakiejś lekcji . Nie brałem dragów tylko dopingi i bardzo tego żałuję że zawiodłem fanów ale nie tylko ja tu ćpałem . A ty Hunter Cena i Batista też mieliście dostać zawieszenie ale jakoś sie wymigaliście a ja przyznaje sie do swoich błędów a nie jak ty TCHÓRZU . Zobaczymy jeszcze kto będzie uciekać przed ringiem .

A co do Storma nie wiedziałem że 300 kilogramowy koleś jest dobrym materiałem na wrestlera

jeffmic.jpg

f6dfb83c87.png

• Styl:  Jasny

Bill, czy ty wiesz do kogo mówisz? Czy ty wiesz co mówisz? Czy ty wiesz o co walczymy? Tak... mówisz do "The Real Hardcore Legend" Micka Foleya. Myślisz, że stchórzę przed tobą? Nieee... walczymy o WSF Extreme Rules Championship! Extreme... no tak, tak - miło mi to ogłosić w WSF ... Mick Foley is going extreme... again! Będziesz miał zaszczyt... zostaniesz wpisany do historii... jako pierwszy wrestler, który przegrał walkę o ERC. :8 Tak, jestem pewny swojej wygranej - najważniejsza jest wiara w siebie. Bez tego nikt nic nie osiągnie. I mówię Ci jeszcze raz - wiek nic nie zmienia. Każdy wrestler jest jak alkohol - z lecącymi latami coraz lepszy. No... może oprócz pewnym looser'em - Billem Goldbe... ekhm... przepraszam bardzo. :8 No i Tutaj odniosę się również do Jeffa - nikt nie czekał na Twój powrót, naprawdę. Na poważnie - każdy o Tobie zapomniał. Nic w WSF nie zdziałałeś, i myślę, że ten scenariusz się znowu powtórzy z jednego, prostego powodu - Twojego ego które jak by to określić... jest jednym z największych w tym biznesie... dopóki ktoś w nie kopnie Cię porządnie w tyłek i nie zamilkniesz na jakiś czas... A za karę dostajesz szlaban na wychodzenie do kolegów. :8

Do zobaczenia na To The Death! Bang bang!

cactusjack_posed.jpg

bigshow.jpg

Jeffczłowieku ty sie prosisz o lanie! Myślisz że jestem nikim??!! To sie grubo mylisz!! Zobacz tylko co ja już osiagnąłem! na pewno wicej od ciebie kozaku za 3$! Co osiągam nadal! Co zdobęde! Jesteś dla mnie nikim! ROZUMIESZ TO CZY CI WYTŁUMACZYĆ INACZEJ? I nie waze 300kg ! Tak więc frajerze dokopie Ci jak tylko bede mógł! Zwykle nie jestem taki! nie szukam zaczepki, ale przeciez jestem facetem i nie dam sobą pomiatać!

Podoba mi sie podejście Kane'a! moze i jest troszke straszny, ale tylko dla tych którzy z nim zadzierają! Mialem z nim tag, i teraz naprawde nie chce z nim zadzierac poniewarz jest bardzo dobry! A poza tym jestesmy dobrymi kumplami!

Mick brachu, jak tam przed ppv? Szykujesz sie do swojej walki? Mick! Bedziesz walczył z Goldbergiem. Nie lekceważ go ! Jest dobry, widziałem jak trenuje, serio, przygorowuje sie do tej walki bardzo, ale ty tez jestes dobry, wierze w Ciebie:)

See you on PPV!

WEEELLL IT'S THE BIG SHOW~~!!!

rvwzyx.jpg

Big Show do sukcesu ciąży się ciężką pracą a ja widze że ty nawet nie trenujesz co można zobaczyć po twojej budowie ciała i jak poruszasz się na ringu .

Mick wiem że nikt nie czekał na mój powrót ale myślę że teraz będą tego żałować bo skopie im tyłki ! Mick mam do ciebie respect za te wszystkie wspaniałe pojedynki co toczyłeś ale jestem pewny że w ringu pokonałbym cię i Bill myślę że też da tobie radę .

Big show to mówisz do mnie że nic nie osiągnołem może w tej federacji nie ale w WWE jak najbardziej . Byłem 5 razy WWE tag team championem , 3 razy intercontinetal championem , mam jeszcze wymieniać ? Nie będe tu razić skromnością ale jestem naprawdę dobry .

Mick Ja byłem 3 razy WWE hardcore championem myślę że moglibyśmy zrobić naprawdę dobry pojedynek . Przepadam za tobą ale widzę że przesadzasz trochę mówiąc o mojej osobie .

To sie grubo mylisz!! Zobacz tylko co ja już osiagnąłem! na pewno wicej od ciebie kozaku za 3$

Zdecydowanie sie "grubo mylę" . jesteś moim przeciwieństwem. Ja jestem technikiem a ty nawet nie umiesz sie ruszać na ringu . Co ty osiągnołeś ? Sory nie obraź się ale ty możesz osiągnąć coś tylko w jedzeniu na czas . Bierzesz grube pieniądze za nic . Nie ćwiczysz ciężko jak ja i jak inni wrestlerzy tylko obżerasz sie hamburgerami .

7071854

f6dfb83c87.png

big.jpg

Jeff taki mam styl, a po ringu poruszać się umiem zobaczysz to !! Cwaniaku!

Ty naprawde dobry? Sukcesy w tagu odnosiłeś dzieki partnerom, a sam na koniec tego finisherka robiłeś i dzieci piszczały! Pamietasz walke ja z kane przeciwko tobie i twojemu bratu. Oberwaliście az się trzęsła sala! I co niby taki szybki a jednak cie pokonalem, na pewno nie stojąc w miejscu!

Aha i jeszcze jedno! Hamburgerem, to sie chyba urodzileś, tylko chorowałeśw dzieciństwie dlatego taki chudy haha! A twoje włosy tyglądaja jak cebulka z sosem słodko kwaśnym, a strój? bez komentarza! I hamburgerów nie jem bo są niezdrowe! Taką mam budowę i poskładam cie jak puszke czaisz frajerze?

Nie czaje cie! Nic do ciebie niemiałem a ty do mnie z gębą! O co ci chodzi człowieku!

A teraz przypatrz się dokładnie moim mięśniom!

Mayweather%20The%20Big%20SHow.jpg

rvwzyx.jpg

Na pierwszy rzut oka zobaczyłem twój wielki tyłek <śmiech> . Hmm może i pokonujesz dużo wrestlerów ale jak ja bym był takim .. jakby to ładnie nazwać dużym chłopem to wstyd by było przegrać . Ale uwierz mi Big show pojedynki w twoim stylu są bardzo nudne nic sie nie dzieje ale kiedy ja walczę zawsze coś sie dzieje dlatego dzieciaki chcą być takie jak ja a nie jak ty tłusty zadku ! Ty nawet gdy przytulasz te biednie stworzenia to później śnią im sie koszmary . I radze ci panować nad nerwami bo widzę że nie dajesz rady . Radziłbym ci trochę schudnąć bo niedługo WSF wyślę cię na odchudzanie i twoja kariera się skończy tak jak Big Dadyego V . Może i wygraliście ale to my robiliśmy większe show . A co do Show to powinieneś być BIG ERROR ! A co do hamburgerów to co ty jesz że masz taką masę na pewno nie owoce i tabletki odchudzające <śmiech> . Taka jest prawda nie umiesz walczyć i jesteś nudny .Twoja kariera za długo nie potrwa . Może i jesteś cwaniakiem za mikrofonem ale po naszej walce zmienił byś swoją kasywkę na Big Mishap !

m1.jpg

f6dfb83c87.png

Nie mam zamiaru sie z tobą wiecej kłucic Jeff, ponieważ nie chce miec wrogów.!! Ja wiecej cie nie bede obrazał, a ty rób co chesz tylko ze za głupie gadanie odpłace ci w ringu, tak wiec nie mam zamiaru sie wiecej kłucić! Naraska!

Dop.LK - Kłucić ? Wiecej ? Miec ? cie ? Obrazał ? Odplace ? .. Polskie znaki i poprawna ortografia się kłaniają. Następny taki post poleci z hukiem !

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   1

UWAGA UWAGA

w związku z wielką niedogodnością jaką było usunięcie całej gali przez moje rodzeństwo z komputera , To The Death opóźnia się jak wszyscy widzą. Nie myslcie że zdezerterowałem czy koniec z WSF , po prostu musicie trochę poczekać jeszcze. Nie będzie to gala marzeń , ponieważ dużo pomysłów wzięło w łeb , ale postaram się by była satysfakcjonująca.

Pozdrawiam

• Urządzenie:  Windows

http://www.youtube.com/watch?v=CC4dBWvG9Cg

Uderza nieznana dotąd w WSF muzyka. Na rampie pojawia się Chris Jericho niosący trzy(?) pasy - Wokół bioder lśni pas WSF World Tilte, a na obydwu ramionach niesie dwa pasy tag team. Jericho przystaje co kilka chwil aby dokładnie usłyszeć publikę która sama nie wie czy się cieszyć czy smucić z takiego obrotu spraw. W końcu wchodzi na ring...

Ladies & Gantelman oto przed Wami stoi nowy, jedyny i najlepszy w historii WSF Champion... (cheer) Do tego jestem WSF Tag Team Championem... (jeszcze większy cheer) Ale... No właśnie zawsze jest jakieś "ale", dziś tym "ale" są te dwa pasy na moich ramionach, jak dobrze wiecie na To The Death mój... mój tag team "partner" doznał paskudnej kontuzji(heat) która prawdopodobnie zakończy jego żałosną karierę(mega heat)... Taa, w takim wypadku Ja, Ja Chris "The King Of WSF" Jericho przejmuję odpowiedzialność za obydwa pasy tag team... I wiecie co? ... Mam je w nosie!(Chris rzuca pasy TT na ring) Ochrona, gdzie jest ochrona? Co za federacja nawet służby dobrej nie mają... W takim razie zrobimy tak(Chris podnosi pasy i wychodzi z Nimi za ring, kieruje się do barierki za którą stoi publika). Jak masz na imię młody? Maj nejm is Arek end aj do it monsulat tu de tejbel(odpowiada jednen z fanów) Świetnie... W takim razie masz te dwa pasy, podziel się z mamą czy kim chcesz... (Chris wraca na ring) Tyle są dla mnie warte te pasy... W tym miejscu oficjalnie zrzekam się mistrzostwa tag team w imieniu swoim i tej ofermy Rocka(ostry heat)... Niech jacyś jobberzy walczą o nie...

Co do tego cacuszka(Y2J gładzi pas WSF World Tilte), zamierzam je trzymać bardzo, ale to bardzo długo... I nikt, ale to nikt mi go nie odbierze... Pokonałem Edga(cheer)... Zdemolowałem Rocka(heat)... I zniszczę każdego, powtarzam KAŻDEGO kto wejdzie mi w drogę... Szczególnie tyczy się to Ciebie Kurt... Na TTD znokautowałeś mnie, ale to był zwykły wypadek przy pracy... Dobrze Ci radzę zastanów się nim kolejny raz wejdziesz mi w drogę... Inaczej zrobię Ci z tyłka jesień średniowiecza... It's real, it's damn real...

Ponownie uderza "King Of My World" i Jericho przy cheerze zmieszanym z heatem zadowolony z siebie schodzi z ringu...

img4526793.jpg

Panowie , panowie - uspokójcie się bo do wrestlignu wrócił Król Hardcoru , pięciokrotny ECW Champion , The Sandman!!! Ja jestem iconą hardcoru , to ja najwięcej razy w historii posiadałem tytuł ECW Champa! Krew , ból , cierpienie nie są mi obce i osoby które będą ze mną walczyć będą musiały znać znaczenie tych słów. Zadam wam ból i cierpienie , będę was tłukł aż stracicie przytomność , będę pokonywał każdego kto stanie mi na drodze do pasa mistrzowskiego i wiec cie że użyję wszystkich możliwych sposobów aby ten cel osiągnąć . Nie wróciłem po to aby biernie asystować przy waszych walkach ale po to aby brać w nich udział i co najważniejsze WYGRYWAĆ! Albo jesteście ze mną albo przeciwko mnie....

goldberg.jpg

Well Well Well Foley trochę mnie uszkodziłeś na ostatniej gali PPV ale nie mam ci tego za złe i gratuluje zwycięctwa :applause: to była piękna walka . Plotki krążą że w tej walce odniosłem kontuzję ale to są tylko plotki i mogę zapewnić was że mam się dobrze .

W tym miejscu oficjalnie zrzekam się mistrzostwa tag team w imieniu swoim i tej ofermy Rocka

Wiec jak pasy tag team są wolne to Mr.Heyman proszę o dodanie walki w środową noc o te pasy w której ja wezmę udział i znajdę sobie partnera do tego czasu .

w1puet.png

Paul_Heyman_437074a.jpg

Mówisz żebym dodał Cię do karty walczącego o pasy Tag Team Bill ? Słuchaj jakie walki będą na każdej gali ustalam ja. Nikt inny , możecie sobie psioczyć że nie ma was w karcie ale ja tego nie zmienię. Raz postanowiona decyzja nie zostaje przeze mnie zmieniona. Tak więc oficjalnie ogłaszam że WSF Tag Team titles zostaną bronione na Cybernetic Bash.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...