Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Bestpromo3.jpg

Goldberg... Mick wrócił z wakacji, wrócił do WSF i wrócił do swojej starej, dobrej formy! Mick wrócił, by ośmieszyć dwóch żałosnych dupków na To The Death! Mick wrócił, by pokazać na co naprawdę go stać! A stać mnie na prawdę wiele... Ty przekonasz się o tym pierwszy!

nie blokuj miejsca w PPV innym młodym gwiazdom WSF
Proszę Bill, nie kompromituj się. W tym sporcie nie liczy się wiek. Liczy się tylko obecna forma i umiejętności. Przykro mi, że nie masz ani jednego ani drugiego! :8 Młodość? Właśnie przechodzę ją drugi raz... niestety nie mogę tego powiedzieć o tobie :8 .

Piard of Tennesee - James Storm... dopiero co zawitał do WSF, a już wypadł jako nieudacznik w oczach wielu wrestlerów i fanów dobrego wrestlingu. No właśnie - dobrego. Właśnie próbujesz sie zbratać z moim kumplem z WWF - Big Showem. To on bedzie jedynym reprezentantem dobrego wrestlingu w Twoim teamie. W sumie to dziwne... WSF to miejsce dla młodych, wschodzących gwiazd? To dlaczego łączysz sie z Biggim? =)) A propo Showa - szanuje Cię za to co zrobiłeś dla wrestlingu, ale jeżeli Twój przydupas stanie mi na drodze to nic nie przeszkodzi mi, żeby was upokorzyć! Have a nice day!

C_22608155.jpg
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

the-big-show-interview-20041209025142626.jpg

HBK Dlaczego sądzisz ze jestem głupi tworząc tag z James'em? To niby z kim mam stworzyć tag zebys nie nazwał mnie głupcem cwaniaczku?

Big Show jeśli czujesz sie taki mocny czemu odrazu szukasz kompana do tag-teamu??

O co ci chodzi człowieku? Tag partnera znalazłem po to, aby wygrać pas WSF Tag Team Champion. Nie chce byc takim frajerem jak ty, i nic nei wygrywac, chce walczyc o najwyzsze cele!!

Mick Kumplu! Witam! Równiez u mnie masz wielki szacunek za zasługi dla wrestlingu!

DLACZEGO UWARZACIE MOJEGO TAG TEAM PARTNERA ZA GŁUPCA ITD??

JESZCZE ZOBACZYCIE NA CO MNIE STAC!!

rvwzyx.jpg

Panowie, panowie... czy mi się zdaje, czy może niektórzy z was zapomnieli o czymś. O tym, że w walce o IC title jest jeszcze ktoś. Ktoś, kto osiągnął w tym biznesie więcej niż część z was... i nie zamierza na tym poprzestać! Jeśli jeszcze się nie domyśliliście o kim mowa... podpowiem wam. Kiedyś "Captain Charisma", teraz "The Instant Classic"... po prostu Christian Cage. Ale powoli.

Ted DiBiase Jr... DiBiase... znane nazwisko w tym biznesie. Młody, perspektywiczny, ale czy nie będzie z Tobą Ted tak samo jak z nie jedną "gwiazdą którejś już generacji"? Famous because of the last name? Jak będzie? Przekonamy się na To The Death.

Bret Hart? Wait a second. Ten sam Bret Hart? Kolejna stara gwiazda w tej federacji... ale na co to komu? Paul, powiedz Ty! Jaki widzisz sens w zatrudnianiu gwiazd ubiegłego wieku? Mi to nie przeszkadza, ba wręcz przeciwnie. W końcu starego "Hitmana" łatwiej pokonać niż jakiegoś młodego wrestlera z sercem do walki. Bret! Twoje czasy dawno minęły. I mówi to The Best There Is, The Best There Was and The Best There Ever Will Be... "The Instant Classic" Christian Cage!

Ale kogo ja tu widzę... Big Red Machine Kane. Czy ja dobrze usłyszłem? TY? Ty zamierzasz pokonać 9 innych wrestlerów w tym... nie bójmy się tego powiedzieć... najlepszego w WSF wrestlera... mnie! Kane nie okłamuj samego siebie. Ty dobrze wiesz, że zarówno Ty, jak i reszta tych nieudaczników nie macie szans, kiedy dochodzi do starcia w ringu... ze mną.

Ale Kane nie jest ostatnim, który próbuje przeszkodzić mi w drodze do celu... Stone Cold Steve Austin. Kolejny, po Harcie który uważa, że dla nigo czas zatrzymał się 10 lat temu. Steve! Opamiętaj się! Mamy 2008 rok, to nie lata 90-te. Swoje najlepsze lata masz za sobą... i to daleko. Więc chcesz "pozbyć się połowy rosteru" tak? Więc zrób to Steve... zrób. Ale wiedz, że w Wrestle Show Federation jest jedna osoba której się nie pozbędziesz... kto to? Ta osoba właśnie zwraca się do Ciebie! So what I'm gonna do at Sunday? I just gonna kick your ass Steve!

Już w niedziele wszyscy poznacie nowego IC championa... nie będzie to nikt inny niż "The Instant Classic" Christian Cage!

Christian Cage rozumiem że zawodnik Twojego pokroju może zwrócić na siebie uwage obrażając wszystkich wokoło, bo gdyby nie to nikt by Cie nie zauważył... Poza tym obrażasz zawodników którzy mają znacznie większe sukcesy na koncie niż TY będziesz miał do końca swojej marnej kariery!!!

Myslisz że straszy zawodnik niema serca do walki?? Otóż bardzo sie mylisz,a poza tym mam wielką ochote pokazać wielu niedowiarkom,a przedwszystkim Tobie na co mnie stać i że jeszcze nie powiedziałem ostatniego slowa jeśli chodzi o wrestling!!!

Dziwisz sie czemu kolejny zawodnik z doświadczeniem dostaje szanse od WSF?? Otóz jeden taki zawodnik cieszący sie dużą popularnością może przyciągnąć na trybuny i przed telewizory znaczniej więcej widzów niż taki przemądrzały typ jak TY!!!

Myślisz że tak łatwo pokonać "starego Hitmana"?? Chętnie posłucham co będziesz miał do powiedzenia na ten temat tuż po walce i ciekawy jestem czy TY tak łatwo będziesz mógł opuścić ring o własnych siłach po straciu z tymi "starcami" i "nieudacznikami" jak nazywasz swoich rywali!!!

wwf%20shawn%20michaels.jpg

OOOO kogo my tu mamy ! Legendarny ''Hitman'' wrócił, ale nie wiem po co ?? po IC title ??? I don't think so Bret......jesteś za stary na wielkie sukcesy......twoje lata już przemineły...

ale jak chcesz gnić w ''MidCardzie'' to proszę bardzo, The Headliner nie ma nic przeciwko.

Big Show: Myślę że taki ''Monster'' jak ty powinnien radzić sobie sam, Show byłeś moim przyjacielem w WWE, i lepiej niech tak zostanie, ale pamiętaj żeby twoje przydupasy, (zwłaszcza Storm) nie stawały ''The Showstopper'owi'' na drodze, bo jeśli zaczną z The Heartbreak Kid'em to dostaną za swoje.

SweetChinMusic.jpg

Kane: Witam cię 'Big Red Machine',i życzę powodzenia w walce, myśle że to tylko kwestia czasu aby zobaczyć cię jako champa.

Storm: Myślę że kwestią czasu jest nasze spotkanie na ringu, więc uważaj James.......bo ze mną nie ma żartów.

Triple H: Powodzenia na To The Dead, i nie zapominaj o mojej propozycji, przemyśl ją dokładnie Hunter.

michaelspose.jpg

Edytowane przez Gość

the-big-show-interview-200412090251.jpg

Słuchajcie wszyscy! James nie bedzie mi pomagał w walkach!!! Mamy tag po to tylko, aby pokonac Rocka i Jericho i zdobyc pas Tag Team Champions!!

Shawn Brachu! Wiem ze bylismy przyjaciółmi, i nadal jestesmy! W cale nie mam zamiaru bronic mojego, (jak ty go nazwałeś) "przydupasa"! On jest dobrym zawodnikiem, i sadze, ze potrafi sie sam obronic! Moge mu pomóc w jakies tam walce czy cos, bo z kim bede w tagu jak mi go zabiją!? =))

Sam bardzo dobrze sobie poradze!

Hitman Jeszcze cie dorwe i pokaze ze bez partnera jestem lepszy od Ciebie, a po co mam tag team partnera juz powiedziałem. Miej sie na baczności!!!

A teraz zmykam na wesele! Do zobaczenia na To The Death!!!!!!!!

WELLL IT'S THE BIG SHOW!!!!!

rvwzyx.jpg

bio_1.jpg

Damn, tłoczno się tu zrobiło... Pojawia się tu coraz więcej zawodników, którzy gadają swoje. Ble, ble, ble, ja wygram to, ja wygram tamto, ty jesteś stary i on też, ja jestem najlepszy, a tu głupi, jesteś fajny, a bierzesz tag team partnera... Mick Foley! Gadasz, że wypadłem jako nieudacznik w oczach wrestlerów i fanów? No i co z tego? Nie interesuje mnie to, co myślą o mnie jakieś marne istoty. Nie interesuje mnie też to, co ty o mnie mówisz... Wszyscy wy ludzie, którzy komentujecie moje posunięcia, chcielibyście być na moim miejscu. No ale niestety... 'Cowboy' James Storm jest jeden! Na razie przejmuje się tylko nadchodzącym To The Death and I don't give a damn what you think!

You think you know me...

edge2nf5.png

Ekhem... ekhem... ekhem... Taaak, dokładnie mówiąc... czy wy wszyscy moglibyście... powiem inaczej, Shut Up! Wiecie gdzie jesteście? W szatni największej ze wszystkich organizacji wrestlingowych- Wrestle Show Federation! Chyba to wiecie, prawda? A może jednak nie, bo zachowujecie się jak na jakimś zlocie absolwentów kiepskiej szkoły... Robicie tutaj burdel. Każdy ma coś do powiedzenia, a nikt nie powie Damn Thing! Widzę tutaj wielu newcomerów... może i to was usprawiedliwia, ale... więc od początku. Teraz swoje słowa skieruje do Heartbreak Kid'a Shawna Michaels'a, Kane'a, Big Showa i innych nowych... W Wrestle Show Federation jest jeden top star, jeden "the man", jeden i tylko jeden World Heavyweight Champion ! A jest nim nikt inny jak "Rated R Superstar" Edge! Teraz, gdy już to wiecie, to powinniście jeszcze wiedzieć, że wszystko co tutaj się dzieje przechodzi przeze mnie. To ja jestem tutaj szefem, I call the shots, and this is my show! Now...

Christian przyjacielu! Dawno cię nie widziałem. Wakacje? Drinki? Dziewczynki? Haha, wiem o czym myślisz przyjacielu. Dlatego właśnie jesteśmy partnerami. Jesteś tutaj drugim po mnie i widzę, że jesteś w świetnej formie. Teraz, Rated Coalition jest w komplecie, We own the bussiness. I nie ma nikogo w tej federacji, kto mógłby nas powstrzymać. Christian... na To the Death masz szansę zdobyć Intercontinental Title. Nie chce cię rozpraszać, ale nie zmarnuj tej szansy, bo gdy już posiądziesz to złoto, to tylko i to tylko my będziemy się tutaj liczyć. Nikt nas nie zatrzyma. Ja, ty i słodka Lita... Rated Coalition, We own the bussiness.

Już nie dużo czasu zostało do To The Death, a ja ciągle tutaj nie widzę mojego przeciwnika, AJ Styles'a... AJ przyjacielu, czyżbyś stchórzył? Strach cię obleciał, bo zdałeś sobie sprawę, że staniesz na przeciwko "The Rated R Superstar"? Szczerze mówiąc, nie dziwię ci się, bo każdy chyba by się tak zachował. Pokonałem ciebie i trzech innych zawodników raz, by zdobyć ten tytuł i stać się pierwszym w historii Wrestle Show Federation World Championem, i nie stracę tego pasa na To The Death... I can promise you that...

A teraz przepraszam, ale ja i słodka Lita już was opuszczamy... przed nami długa noc...

jrthqr.jpg

goldberg.jpg

Foley zrób tak jak Orton dobrze ci radzę i nie pojawiaj się na To The Death bo pokaże ci miejsce w szyku staruszku .

W Wrestle Show Federation jest jeden top star jeden "the man", jeden i tylko jeden World Heavyweight Champion

Taak , tak , tak Edge wiem jaki ty jesteś wspaniały . Ile można tego jeszcze słuchać ??? Ale nie ty jesteś tą największą gwiazdą o której tutaj mówisz i stracisz pas na rzecz AJ Stylesa ale spokojnie AJ wygra w czystej walce bez mojego udziału ...

w1puet.png

mrkennedyvz4.jpg

Booker T !Po przegranej jakoś ucichłeś,and ya know what ?Rozumiem cię.Naprawdę rozumiem-strach przed rywalem,strach przed MISTEEEEEEEEEEEEEE .....o,nie,to jeszcze nie teraz. :twisted: Posłuchaj mnie,Booker-kup szampana,będziesz miał co świętować po jutrzejszej gali.W końcu karierę kończy się tylko raz.I mam nadzieję,że ten pojedynek pokaże ci kto tu naprawdę jest górą.A jeśli nie to mogę ci to pokazać even five time,FIVE TIME,FIVE TIME MORE!!!A po tym wszystkim wrócisz do swojej brzydkiej żony i powiesz : "I'm sorry baby,I lost it..." .A kiedy w nocy będziecie kładli się do łóżka ona nawet nie zauważy czy chodziło ci o wspomnienia swoich pasów,czy o to co było odrobinę pod nimi.Ale jedno mnie cały czas zastanawia-dlaczego siedzisz tak cicho?Dlaczego nie możesz znaleźć w sobie choć tyle odwagi,by powiedzieć "Ken,przepraszam.".Bo honoru od ciebie nie oczekuję,ale dlaczego boisz się wykazać?Czyżbyś bał się MISTEEEEEEEE ....heh,jeszcze trochę.

RVD ! First you came to WSF,then you botched my match !I od tej pory się nie pokazałeś? What the fuck is wrong with you,man?Chcesz wywtworzyć dookoła siebie atmosferę tajemnicy?A może po prostu tchórzysz?Nie dosłyszysz? Damn,to przykre!Ale pomogę ci.Wyreguluję odrobinę słuch-krzesłem w jedno ucho,w drugie i będą jak nowe,zapewniam.Mimo twoich kłopotów na pewno usłyszysz moje imię (tak,to już czas)... I'm MISTEEEEEEEEEEEEEEEEEER KENNEDY!!!!!!

KENNEDY!!!!

e916f7e946.png

jeff+hardy.jpg

Welcome to Back ... JEFF HARDY .

Witam serdeczne moich wszystkich fanów . To ja Jeff Hardy i wróciłem do WSF ! Nie było mnie miesiąc ponieważ zostałem zawieszony i później też ponieważ miałem kontuzję ale na szczęście nie groźną . Jak sie macie fani JeffoMani ?? A teraz do rzeczy . Widzę że w WSF bardzo dużo sie zmieniło . Nowy pas i nowi wrestlerzy . Myślą że dam im rade i że będą meli do mnie respect BO TO JA WIELKI JEFF HARDY PRZYSZEDŁEM TU SPECJALNIE PO PAS WHC .

W Wrestle Show Federation jest jeden top star, jeden "the man", jeden i tylko jeden World Heavyweight Champion !

Taak zdecydowanie zgodzę sie z Edgem . Że WSF nie jest dla emerytowanych wrestlerów i dla tych którzy mają małe umiejętności . Nie będe tu wymieniał wrestlerów którzy nie mają dobrych umiejętności ale wymienię tych którzy mają ich najwięcej . JA CZYLI JEFF HARDY i mój kumpel BILL GOLDBERG . Tylko my nadajemy ton tej federacji i bookerzy powinni być wdzięczni i jeszcze ta wspaniała publiczność zgromadzona na hali . A co do Ortona to może i buźkę masz ładną ale poważnie by zbrzydła gdybyś sie ze mną zmierzył . A twoje umiejętności to zwykły SHIT . Myślę że jestem populrniejszy niż Hogan i lepszy niż Cena . Nie jestem w tej federacji joberem i myślę że to sie nie zmieni bo nasze WSF docenia wielkie talenty ? A kto to jest Edge ? Big show czy HBK ? Są tylko zwykłymi wrestlerami o zwykłych umiejętnościach . Powiem tylko jedno WSF is MINE

f6dfb83c87.png

700xs3.jpg

Time To Play The GAME

Tylko my nadajemy ton tej federacji i bookerzy powinni być wdzięczni i jeszcze ta wspaniała publiczność zgromadzona na hali

What ??NO WAY men......

Jeff dopiero wróciłeś do WSF jak wiem po raz kolejny zawiesili Cię za ćpanie,i mówisz że ty wypełniasz brzegi Hal do ostatniego miejsca??

This is JOKE ??

Tylko ty z Billem nadajesz sie do tej federacji ??To może my wszyscy odejdziemy i zostaniecie tylko wy w dwójkę będziecie w końcu mogli królować,zobaczymy ile ludzi przyjdzie na wasze SHOW.

JEFF wiem że miałeś ostatnio ciężkie chwile,spalił Ci sie dom,straciłeś dobytek,dlatego nie chce żeby coś Ci sie jeszcze złego przytrafiło bo miałeś już pasę złych przeżyć,ale jeśli dalej będziesz gadał bez sensu będziemy musieli sobie wyjaśnić parę spraw w RINGU albo po za nim.........

pezetvi7.png

AAIP011~Jeff-Hardy-Posters.jpg

Hold a second .. Hold a second . Triple H może lepiej zają byś się dzieckiem . Dobrze ci radze bo może w WWE byłeś czempionem ale w WSF ? No Way . Nie będziesz pushowany jak za dawnych lat . Hey men ciekawe czy twoje SHOW jest dobre . Choć jesteś facem masz tyle fanów co Hell bo nie masz takich umiejętności jak ja. I NO'T RESPECT YOU ! . Radze ci dobrze zajmij sie swoim dzieckiem bo napewno nie będziesz jego idolem tylko ja Jeff Hardy jestem uwielbiany przez dzieci i przez dorosłych .Może i spalili mi dom i straciłem dobytek ale nie straciłem tej publiczności ! Czy na ringu czy za nim Triple H GAME OVER !

f6dfb83c87.png

tedieby3la6.jpg

Well,well,well...panie,panie prosze was o spokój hahaha...bardzo przypada mi do gustu to co sobie piszecie ale dajcie już spokój bo jeszcze troche a ze śmiechu widząc was na żywo nie będe w stanie walczyć na ringu...zreszta nigdy bym nie kupil ticket na jakikolwiek wasz mecz...a co do mnie?widze ,że już letnia przerwa zaczyna mijać...WSF znowu ruszy i ja bede głównym pretendentem do zdobycia pasa ponieważ jestem SIMPLY PRICELESS!!!!!!!!Mam wszystko...siłe,technike,warunki do rozwoju i co najwiazniejsze...money!Gdybym tylko chcial wszystko moglbym tutaj wykupic...ale po co wydawac so beautiful money na takich slabych workerow jak wy...wole sam to wszystko zalatwic w ringu...więc zapamietajcie! EVERYBODY GOT A PRICE!!!! hahahaha...

y2jsighe0uk6.png

You see Hitman... it's funny what you told. Czy Ty wogóle wiesz do kogo mówisz? 9 times WWE/F Tag Team Champion, 2 times NWA World Heavywieght Champion, 3 times WWE/F Intercontinental Champion... to tylko niektóre z moich osiągnięć. Mówisz, że nikt by nie zwrócił na mnie uwagi? It's really funny. Chyba nie zdajesz sobie sprawy kto jest tu MVP! Od razu podpowiem... nie jesteś to Ty. Widzisz... ta federacja beze mnie byłaby jak NHL bez Wayne'a Gretzky'ego, NBA bez Michael'a Jordana... byłaby niczym. Ale ja bez WSF... w dalszym ciągu byłbym kimś. Z ciekawości Bret... powiedz jak to jest być największym przegranym roku 1997? Wiesz o czym mówię. Montreal Screwjob, HBK, McMahon. Chciałbym się dowiedzieć, bo widzisz... ani ja , ani mój przyjaciel Edge nie wiemy co to porażka! Between... miło Cię znów widzieć przyjacielu. Ale wracając do Ciebie Hart... zapewne myślisz, że już na To The Death zdobędziesz pas... ale mylisz się. Wszyscy fani wrestlingu wiedzą kto wygra 10 man battle royal. Wiedzą to fani w Europie, wiedzą to fani w Kalifornii, wiedzą to fani w Teksasie, wiedzą to fani w Nowym Jorku... a przede wszystkim... my peeps in Canada! Wszyscy wiedzą, że będzie to "Instant Classic" Christian Cage! And if ya don't know... now ya know! See ya at To The Death.

Ale teraz przejdę do ważniejszych spraw... tak tak... mowa o Edge'u i Licie, czyli Rated Coalition. Jak już wspominałem wcześniej... miło was znów widzieć. Edge, nie musisz się martwić o moją walkę, tak samo jak ja nie martwie się o Twoją, bo wszystko jest jasne. Ja zwyciężam z tą 9 nieudaczników, Ty zwyciężasz z AJ'em... and we still own the business.

A teraz przekaz dla ogółu: Już możecie się przyzwyczajać do takiego widoku:

cage.JPG
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team, Jeff Hardy i Matt Hardy, mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swannem i BDE w four-way tag team number one contenders matchu o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, kończąc wal
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
  • Dodaj nową pozycję...