Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

27rg0.jpg

Damn! Ale tu cicho! ( SCSA wącha powietrze) Holly Shit!!! Santino! Czy ja tu wyczuwam smród strachu! Ach ten wstrętny Stone Cold! Zepsuł jakże miło zapowiadającą się kolację! Pieprzysz! Chcesz mnie dziecino ukarać? Nie możesz zrobic tego sam tylko na skargę do Heymana biedz! Jesteś dupkiem i nic to nie zmieni! W środę spotkam się z tobą i z …. Jak mu tam leci… RVD! 2 on 1 match!... tą śpiewkę chyba już znasz. Nie ważne czy to będzie 2 on 1 match,

What?!

3 on 1 match

What?!

Nie ma to większego znaczenia! Ważne jest to, że tak czy inaczej, na TtD stracisz swój pas mistrzowski i to na mnie będą wołali Champ!

What?!

Nawet, jeśli się to nie stanie na TtD!

What?!

To masz pewność, I mówię „ masz pewność”, że moja droga do mistrzostwa na tym się nie skończy! Zagrzewaj więc do walki RVD! Bo jeśli nic mi nie udowodnisz walcząc przeciwko mnie w środę, to tym bardziej nie udowodnisz mi niczego walcząc ze mną na To the Death!, and that is the bottom line!

Ken Keeeeeeeeenedy! Chciałeś dołączyć do mojej walki na następnej gali… Cóż, jak chyba się już spodziewasz, a myślę że tak. To odpowiedź brzmi nie! Schlebia mi że, no pomóc to za dużo, ale wesprzeć w walce, a przy okazji wyrównać swoje rachunki. Zatem kończąc, nie mogę się już doczekać następnej gali i możliwości skopania dwóch tyłków. So! Ciao Santino, couse Stone Cold said so!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

...Money,Money,Money,Money,Moneyyyyy...

tedieby3.jpg

Wita was Third-Generation Superstar Ted DiBiase Jr. syn ,,Million Dollar Man'' Teda DiBiase...przybywam do WSF aby dalej kontynuować tradycje rodzinna ale nie tylko... mam zamiary i ambicje aby osiągać najlepsze wyniki w tej federacji, to ,że jestem młody nie oznacza ,że będe się płaszczył przed kazdym hahahaha poprostu każdy z was ma swoją cene ,a co do mnie? Jestem poprostu bezcenny! I gwarantuje wam ,że będe szedł swoimi drogami...Ktoś może kosztować troche mniej...ktoś więcej, ale jestem synem ,,Million Dollar Man'' i zostaniecie przekupieni!Hahaha

I'm simpy priceless!

y2jsighe0uk6.png

TIME TO PLAY THE GAME

hhhdn7.jpg

What doing men ??

Money,money,money ??What?

Jesteś bardzo śmieszny pięknisiu,myślisz że za te pieniądze twojego ojca tak jak w WWE możesz kupić wszystko co chcesz dzieciaku ??

Wrestling to nie tylko pieniądze za bilety i inne rzeczy,w wrestlingu liczy sie honor,jego nie kupisz za pieniądze,Myślisz że za pieniądze kupić sobie szacunek u innych ??Jeśli tak to chyba adresy pomyliłeś,następna sprawa,szacunek widzów dla których my to wszystko robimy,Bo przecież dla nich walczymy i dajemy z siebie 101% za każdym razem ??

Next one is szacunek wśród środowiska w jakim pracujesz,nie mów mi że to wszystko kupisz za brudne milony twojego starego Tatuśka.

Pamiętaj chłopcze że pieniądze to nie wszystko.................

pezetvi7.png

ted20didiase20jrve0.jpg

Well,well,well...Widze ,że Triple H ma problem z synem ,,Million Dollar Man''...widze również ,że bardzo łatwo Tobie przychodzi rzucanie słów na lewo i prawo hahaha...You know HHH ty też masz swoją cene choć pewnie nie jest ona zbyt wygórowana ale nie zależy mi na tym ,żeby Ciebie kupić...takich ludzi jak ty bije się na ringu a co do mnie I'm Simply Pricelless! Cały roster WSF nie stać na to żeby sie wypowiedziec? czy to wszystko na co stać tą federacje?hahaha...Czekam z niecierpliowścia na tygodniówke WSF...Remember I'm Simply Priceless!

y2jsighe0uk6.png
  • 2 tygodnie później...

storm.JPG

Alright! Stało się! "Cowboy" James Storm zawitał do WSF!

Dużo czasu upłynęło aż zdecydowałem się zasilić roster tej federacji. Dużo czasu upłynęło aż mój agent dogadał się z tymi sztywniakami z szefostwa WSF. Jednak wasze czekanie zakończyło się w tej właśnie chwili!

Pewnie ciekawi was, dlaczego zdecydowałem się przejść do Wrestle Show Federation. Otóż stwierdziłem, że tej federacji przyda się przypływ świeżości, wzmocnienie, jakim niewątpliwie jestem ja! Opuściłem TNA, ponieważ nie byłem tam doceniany i należycie szanowany. Tutaj też z pewnością znajdzie się kilku takich assholes, którzy nie okażą mi szacunku. Ale ja zamierzam z nimi walczyć! Są tu assholes, którzy myślą, że są najlepsi, lecz bardzo się mylą. Jest tu taka osoba myśląca, że jest the best i nikt jej nie podskoczy. Wykrzykuje głośne hasła i gdy pokona jakiegoś jobbera, podnieca się, a po chwili bierze piwko i zaczyna je pić! Co za dumbass! Pełno jest tu takich w WSF, ale nie będę tracił mojego cennego czasu na gadanie o nich. Jednak jeśli któryś zdecyduje się ze mną zadzierać, to... SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

Time To PLAY THE GAME

61tr0.jpg

Widzę że nowy,człowiek zawitał do WSF,James Cowboy??It's funny,you are funnyale sie uśmiałem,dobra,dobra nie o tym chciałem powiedzieć,a wiec James mówisz że w twojej poprzedniej federacji Cię przestali doceniać zastanówmy sie dlaczego,jeszcze nie dawno byłeś podporą tego TNa czy coś,a teraz Cię nie szanują,niedawno temu walczyłeś o najważniejsze pasy w TNA,a teraz stałeś sie chyba jooberem,a w WSF brakuje takich.Cowboyu musisz sie pogodzić z tym że twoja wartość jako wrestlera jest poniżej zera,nie masz już nic do pokazania czego widzowie by nie widzieli.Myślisz że będziesz szeryfem w WSF ??Że będziesz bronił sprawiedliwości ??Pamiętaj że KING IS ONE,i to właśnie ja jestem KING OF KINGS.......

pezetvi7.png

1129452-H.jpg

No, man... You are funny! Przychodzisz tu i od razu zaczynasz gadać głupoty, eh... Nie jestem żadnym jooberem, czy jak to tam mówisz. Zgadzam się z tobą za to w tym, że w WSF brakuje takich jak ja. Ba, nawet nie ma tu takich jak ja. Nie ma tu znakomitych wrestlerów o nienagannej technice i wielu sukcesach. But don't worry, teraz jest tu taki i jestem nim ja!

Nie będę tu szeryfem, będe championem! Nie będę też tu bronił sprawiedliwości, można powiedzieć, że ja jestem sprawiedliwością! Nie rozumiem tylko jednego: jak taki nudny koleś jak ty wciąż może tu być? Ciągle to samo: Time to Play The Game, King of Kings to ja, The Game tu, The Game tam... i po co to? Co takiego zrobiłeś, by obwoływać się królem? Nic! W czym jesteś najlepszy? W gadaniu głupot! Przestań już je gadać, bo jeśli nie, to SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

TIME TO PLAY THE GAME

my.php?image=44309153mv9.jpg

No way man,nie ja nazywam sie królem,mnie nazwali królem,za to że jestem,za charyzmę,za osiągnięcia.

Co zrobiłem wymienić Ci ??Proszę bardzo WWE Champion, World Heavyweight Champion, Intercontinental Champion, World Tag Team,to tylko nie liczne tytuły w mojej karierze,a gdzie sie do tego mają twoje osiągnięcia Lucky Luku??Ha??

Wiem,wiem zazdrościsz,ale zdenerwowało mnie jedno przeszedłeś do federacji i już obrażasz Steva,nic nie osiągnąłeś w swojej zasranej karierze a mówisz że jesteś sprawiedliwością,chyba zupełnie na odwrót jesteś niewydarzoną nie sprawiedliwością MEN!.

Myślisz że hunter przestraszy sie twoich gróźb ??One są dla mnie śmieszne tak jak cała twoja osoba w tej federacji Cowboyu.

pezetvi7.png

autograph_neel.jpg

Te wszystkie rzeczy dokonałeś bardzo dawno... Wiele się zmieniło, odkąd byłeś najlepszy! To już nie jest twój czas, lepiej już kończ z tym wszystkim i idź na emeryturę zabawiać wnuki. Because Time to Play the Game is Over! Zrób miejsce młodym i perspektywicznym wrestlerom, którzy mają jeszcze coś do osiągnięcia. Kimś takim jestem ja! Moje osiągnięcia nie są na razie bardzo okazałe, ale spotkajmy się za 5 lat i zobaczymy, czy będziesz taki szczęśliwy jak teraz. To ja jestem głosem przyszłości, a ty przestarzałą gwiazdką!

Mówisz, że cię nazwali królem. Kto? Jakieś wieśniaki i dzieci, które piszczą na twój widok! Ja bym nie chciał mieć takich fanów. Chociaż nie dziwię się, że dzieci cię kochają. Jesteś "dobrym bohaterem", a więc jesteś frajerem. Obrażam Steve'a? Może pójdziesz poskarżyć się mamusi?

Nie przestraszysz się moich gróźb, tak? Może chciałbyś się przekonać, że moje groźby poparte są dobrymi argumentami?

• 4 tygodnie później...

hhhkv1.jpg

Tiime To Play THE GAME.

Ooooo Yes!

WSF wraca po przewie letniej,nie mogę sie już doczekać kiedy pokonam tę bande i zdobędę IC.

Król w końcu wraca na tron.THE GAME WRACA DO GRY.

A ty Kofboju z Polskiego westernu wracaj na swój dziki zachód tam gdzie twoje miejsce bo w ten federacji jest tylko jeden KING.

KING OF KINGS.

pezetvi7.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

paulheyman.jpg

Wait a second. Kto powiedzial ze WSF powrocilo? Cos sie Tobie w glowie poprzewracalo Hunter....ale jak taki jestes chetny do powrotu to jak wrocimy to bedzieszmial okazje. Ciesz sie z wakacji Hunter i spedz je dobrze...

• 3 tygodnie później...

You think you know me...

1882288.jpg

Wait a minute, wait a minute... wait just a minute... Ekhem... wystarczy przerwa dla federacji na ochłonięcie, relaks, podbudowania więzi z rodziną i inne taki tam bzdety, w ty już zapominacie, kto tutaj jest "The Man". Wystarczy wam dać trochę czasu, a wy zapominacie kto jest tutaj "Top Star", kto jest osobą, którzy wszyscy przyszli oglądać, za którą płacą pieniądze? Czuję się co najmniej urażony ohohohoh... nie ładnie. Już zapomnieliście, kto jest "The Rated R Superstar"? "The Ultimate Opportunist"? Hmm... zapomnieliście, kto tutaj jest World Heavyweight Championem!? Może trzeba wam przypomnieć ? Jeżeli tak, to bardzo chętnie przypomnę wam. Ekhem... Ladies and Gentlemen... przed wami Pierwszy w historii Wrestle Show Federation World Heavyweight Champion... EDGE! Tak jest, to ja. A teraz chciałbym wam przedstawić mojego najlepszego przyjaciela, oto on:

whcwsf1tp8.jpg

Taaak, to mój World Title, którego wygrałem w jakże fascynującym pojedynku. Pokonałem każdego, kogo jest do pokonania by dojść tam, gdzie teraz jestem. By stać się tutaj Top Star pokonałem "Phenomenal" AJ Styles'a, Samoa Joe, młode gwiazdy, ale także legendy, takie jak The Undertaker, Sting, Hulk Hogan. The list goes on, and on, and on... Ale w tej chwili to nie ma znaczenia. Znaczenie ma tylko to, że to ja tutaj jestem najważniejszy, JA, JA! Jestem MVP of WSF. Cokolwiek by się tutaj nie działo, przechodzi przeze mnie. Ale! Dość o mnie. Bo jak mogłem zapomnieć... o osobie, bez której nie byłbym tym, kim jestem w tym momencie. Panie i panowie, the love of my life... słodka Lita.

EdgeLita3.jpg

Tak, miłość mojego życia... i widzę wiele zazdrosnych twarzy otaczających mnie. Szczerze? Nie dziwię się wam. Mam wszystko, czego potrzebuję. Sławę, pieniądze, pozycję w federacji oraz najpiękniejszą dziewczynę na świecie. Jednak nie zapominam o swoich przeciwnikach na nadchodzącym Pay-Per-View. Mówię tutaj o AJ Stylesie i Stingu. Z tego miejsca chce zaznaczyć, że nie boję się ani ciebie AJ, ani ciebie Sting! Pokonałem was już raz, i nie będę miał problemu z pokonaniem was drugi raz, a teraz przepraszam, ale razem z Litą mamy zamówioną kolację w restauracji i nie chcielibyśmy się spóźnić...

jrthqr.jpg

storm_james.JPG

Haha, i masz to, o co prosiłeś się, Hunter! Tak więc nie pokonasz żadnej bandy i nie zdobędziesz żadnego IC. Nie wiem, czy wiesz o tym, ale na wszelki wypadek ci przypomnę: na najbliższej gali PPV WSF To The Death mamy pojedynek - Last Man Standing Match James Storm vs Triple H! Nie interesuje mnie to, czy ci się to podoba, czy nie, ale pożałujesz i zobaczysz, że wszystko, co mówisz, to jeden wielki bullshit! You talk about "kofboj z polskiego westernu". Nie mam nic wspólnego z tym, co pleciesz i nawet tego nie rozumiem. Ale wiem jedno: przekonasz się o sile kowboja z Tennessee AND SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK when I'll meet ya!

. . .

Nadszedł czas...czas cierpienia , bólu , rozpaczy... czas waszych porażek. Powoli domyślacie sie kto moze to zrobić , tak nikt inny jak ...JA.... Widzicie mnie w swoim najgorszych koszmarach , zło które was otacza i myśl o mnie powoduje w waszej psychice panike. Nikt inny nie moze wywoływać u was takiego strachu jak ja ..tak !

kane.jpg

Big Red Machine Kane! !. Nadszedł czas debiutu w Wrestle Show Federation ! ! !. Wraz ze mną przybyła świetna forma, którą pokaże w nie jednym matchu . Kopiąc wasze tyłki i wspinając sie na sam szczyt ... szczyt na którym stoisz Ty, tak Ty , Edge o Tobie mowa. Jesteś obecnie mistrzem... ale przyzwyczajaj sie do tego ze w ciagu najbliższych tygodni będe zblizal sie coraz bliżej do Ciebie , twojej lalki i "złota" o które mi chodzi.. Widze w twoich oczach strach z minuty na minute coraz wiekszy, jak i u reszty wrestlerów w federacji... Wiec miej sie na baczności bo tu ci już nikt nie pomoze.Przewróce cała federacje od góry do dołu. Gdy odbiore ci to na czym MI najbardziej zależy będziesz mogl odpoczywać... i nigdy nawet nie wracac.... ahhh

. Destruction is Coming!.

Buhahahaha! ! !

sws.png

31576.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

48212_the-rock.jpg

Finally......The Rock and WSF is come back from....holidays. Wrestle Show Federation miało przerwę , Rock nakręcił kolejny film i zgarnął kolejną grubą kasę do kieszeni. By the way...widzę że z wakacji wróciło parę innych...indywidualności. Sick Freak........Kane , człowiek który najchętniej ożeniłby się ze swoim pasem Edge , oraz hmm......płonące siodło Cowboy jakiś tam. Ale do rzeczy...gdzie jest Rhino oraz....gdzie jest Samoa Joe? Nie pojawili się....The Rock uważa to za przejaw strachu.....Tak więc obrona pasów to czysta robótka będzie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...