Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TitleGold.JPG

Foley jakoś nie widzę tutaj ze byś się zgodził na nasz pojedynek WSF Wednesday Arena 21/05/08 więc jak ??? nie chcesz tej walki czy masz jakieś inne plany ??? czy po prostu tchórzysz przed niszczycielską mocą BILLA GOLDBERGA ??

Mister Austin , Austin. Gratuluje zwycięstwa w barbarzyńskiej klatce z dwoma nieudacznikami.

Hmmm Santino chyba nie wiesz do kogo mówisz chłopcze umazany w malinach ... Jeszcze cię dorwę i nie będziesz już taki pewny siebie ... :evil::evil::evil:

w1puet.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Jasne, że chcę walczyć Bill... chyba, że masz jakieś inne plany, albo tchórzysz przed mocą niszczycielskiej skarpety? =)) No DQ, czy DQ- mi to różnicy nie robi. Jeżeli mam poprosić swoich kumpli, aby się nie wtrącali to mówię to tutaj i teraz- Rhino, Randy, Joe... nie pomagajcie mi w walce na najbliższym wednesday arena. Chcę zniszczyć Gillberga sam.

A Ty Ken zauważ też, że nie jest to techno impraza, czy sklep z kosmetykami. W ringu nie ma miejsca dla żelusi. Wiesz dlaczego? Bo powiedział tak Misteeeeeeeeeer Socko!... Socko! Może i nie mam kilka zębów- fakt. Nie mam też jednego ucha- też fakt. A wiesz o czym to znaczy? To znaczy o moim poświęceniu dla wrestlingu. Hmm... spójrzmy na Ciebie- włosy krótkie i zadbane, zero blizn, zero ran- wiesz o czym to znaczy? To znaczy o tym, że NIC nie zrobiłeś dla wrestlingu i NIC nie zrobisz... bo nie zdążysz. Zanim się spostrzeżesz WSF Cię wywali. Jeśli już jesteśmy przy brakach to mówię Ci prosto i wyraźnie- umiejętności... Tobie ich brakuje.

If you smeeeeeelelelelelelele what the sock is cocking?

foly.jpg

Nie Foley nie mam żadnych innych planów oprócz tych że mam ci skopać tyłek na WSF Wednesday Arena 21/05/08 przekonasz się co to znaczy wyzwać Goldberga na pojedynek :evil::evil: Nie będzie żadnej taryfy ulgowej i spotkamy się 1 vs 1 single match z DQ .

Chcę zniszczyć Gillberga sam.

Foley chcieć a zrobić to dwie rózne rzeczy i ty sie przekonasz o tym ...

goldberg_finger.jpg

Heyman oficialnie dodaj ta walkę do najbliszczej gali ...

w1puet.png

• Reputacja:   1

If you smeeeeeelelelelelelele what the sock is cocking?

Czy ja dobrze słyszę? Oby to był ostatni raz Mick , kiedy używasz catch prase'y Rock'a. And The Rock means Never. Wracając do ostatniej gali to jednak coś jest nie tak Mick , przystajesz do teamu który nic w tej federacji nie znaczy? To tylko walkings damn asshole's. Ale widzę ze dostałeś krzesłem o ten jeden raz za dużo. Cóż Mick mam tylko jedno Tobie do powiedzenia. Have a nice day...bitch.

Destroyers podobno nie ma no.1 contenderów o mój i Chris'a Jericho pas , tak więc You'r inn, bring your asses we bring whoopin.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

chris-jericho.jpg

Ok... Już wszystko wiadomo niestety mój mecz z Suck Machine nie odbędzie się, a przynajmniej nie tak jak to sobie wyobrażałem... Foley, Rhino & Orton w tę środę staniecie na przeciwko najlepszemu teamowi w WSF oraz człowiekowi który zadebiutował tydzień temu Peteyowi Williamsowi... Mecz ma stypulację Elimianation Finisher Only... Świetnie się składa będziecie eliminowani jeden po drugim... macie jakieś życzenia odnośnie kolejności, jeśli nie to może pociągniecie zapałki...

Teraz spójrzmy na ten mecz z boku... Na przeciw siebie staną z jednej strony WSF Tag Team Champions i człowiek którego finisher został uznany za najlepszy 3 lata z rzędu. A po przeciwnej stronie first - Randy Orton, teraz bardziej niż wrestlingiem jest zajęty masowaniem Scotta Halla czy co innego On mu tam robi... second - Rhino, od dwóch tygodni łazi za GM o prosi się o jakąś walkę... od dwóch tygodni wygraża się w moją stronę jaki to On świetny nie jest i czego On mi nie zrobi... aż się trzęsę ze starchu... and last - Mick Foley, Legenda hardcoru blablabla...

Od kiedy to były przyjaciel mówi do byłego przyjaciela "Nieudacznik", czy "Debil"?

uuu... a kto się tak do kogo zwraca Mick? Ja również darzę Cię szacunkiem i właśnie dlatego dziwię się i to bardzo dlaczego przystąpiłeś do "Ich Troje"... You will save me? Save me 4 what? Od sławy, od zwycięstw od statusu najlepszego wrestlera w WSF? Jesteś przezabawny Mick...

MickFoley149.jpg

Przystopuj trochę Skałko... mam nie używać Twoich catch prase'ów? Ok... but respect The Sock! ;) Czy uważasz, że team, który rządzi i trzęsie federacją nic dla niej nie znaczy? Mylisz się... Raw is War- mówi Ci to coś? Tak? To dobrze... chcę też, byś zapamiętaj jedną nazwę- WSF is Destroyers! O tak... idealnie pasuje to do obecnej sytuacji. Destroyers nie mają 1st contendera... no niestety, ale nie płacz Rocky- niedługo je dostaną :t_up: . Na pewno będą lepszymi TT championami niż... jakiś informatyk i żałosny kamyczek, nieprawdaż? Jeżeli już wspomniałeś o krzesłach to spodziwaj się ich... w najbliższym czasie. Twoja głowa wygląda idealnie tak samo jak tarcza do rzutek- będę się starał trafiać w sam środek. A za życzenie miłego dnia to bardzo dziękuję- taki właśnie był.

Goldberg... widzę, że nici z naszego pojedynku... poczekamy, zobaczymy. Miejmy nadzieję, że nasza walka odbędzie się jak najszybciej, bo na najbliszczej gali jej nie będzie :8 . Widziałeś co robiłem w swoim debiucie? To była moja pierwsza i to na dodatek wygrana walka. YOU will be next!

Heyman ... Tobie to naprawdę odwala ostatnio ale dobra jeśli tylko dzięki temu dostanę szanse walki o pas T&T nie ma sprawy.

Oto oficjalna karta na WSF Wednesday Arena :

...

Samoa Joe vs Goldberg

Wielki Bill Goldberg ... Coś często pojawia się na Backu i gada wiele rzeczy , nie potrzebnych rzeczy! Chciałem walczyć z nim nie tak dawno nawet , ale okazał się tchórzem !!! Bał się Joe i odmówił starcia ale teraz spotkamy się w ringu i wreszcie Joe odpłaci Ci na interwencje na Call of the Wild!!! Pamiętam to bardzo dobrze ale już nie długo rachunki zostaną wyrównane !!!

Nie rozumiem tylko jednej rzeczy a mianowicie tego że miałem stoczyć walkę z The Rockiem a Rhino z Yericho, mieliśmy pokazać że jesteśmy godni walki o pasy Tag Team a tu kolejna niespodzianka ale dobrze ! Dobrze! Jeśli mam eliminować takich wrestlerów aby dostać szansę skopania tyłka Y2J'a i The Rocka więc mi pasuje! Ale wiem są to twoi pupile i oszczędzasz ich. Ale OK, tylko że ja czekam na tę walkę już od ponad miesiąca a ciągle dostaje za przeciwników nic nie znaczących wrestlerów tak jak teraz ... Goldberg pfyyy... Pokonam go niech zobaczą to Rock i Dżericho!!!!

Nie chcesz dać mi walki z Rockiem , z Yericho to daj mi ... to daj mi... Edga!!!

imnext_book.jpg
Goldberg... widzę, że nici z naszego pojedynku... poczekamy, zobaczymy. Miejmy nadzieję, że nasza walka odbędzie się jak najszybciej, bo na najbliszczej gali jej nie będzie :8 . Widziałeś co robiłem w swoim debiucie? To była moja pierwsza i to na dodatek wygrana walka. YOU will be next!

Taaak Mick widziałem co zrobiłeś pokonałeś Samoa Joe ale spokojnie ja tez go pokonam w walce 1 vs 1 wiec zmierzymy sie prędzej czy później to jest nieuniknione . Foley życzę ci udanej walki z mistrzami Tag teamów chociasz powiem że wiem że nie wygracie tej walki . Ja zmierzę się z Samoa Joe ale powiem ci Mick następnym z destroyers będziesz ty a potem Orton a na deser zostawię sobie Rinho ...

Wielki Bill Goldberg ... Coś często pojawia się na Backu i gada wiele rzeczy , nie potrzebnych rzeczy! Chciałem walczyć z nim nie tak dawno nawet , ale okazał się tchórzem !!! Bał się Joe i odmówił starcia ale teraz spotkamy się w ringu i wreszcie Joe odpłaci Ci na interwencje na Call of the Wild!!! Pamiętam to bardzo dobrze ale już nie długo rachunki zostaną wyrównane !!!

Tak , tak , tak Joe ile razy już mówiłeś jaki ty jesteś wielki , wspaniały , najlepszy wresler WSF a co z tego wynikło ??? NIC !!! Przegrałeś walkę z Foleyem i co myślisz że jak czopki z Destroyers wpadną i ci pomogą w naszej walce to będziesz się szczycił że pokonałeś wielkiego BILLA GOLDBERGA , legendę tego wreslingu . NIE pokonasz mnie !!!

Teraz słowo do Egda . ile czasu zostało do PPV ??? I twój pas zmieni właściciela :) Nie powiem nie płakał !!! I widzisz Egde jak zmknołeś mordę od razu lepiej się tutaj zrobiło ... a i Aj Styles nie jest jedyny co myśli o twojej dziwce Licie . Mistrzu Vici Guerrero było lepsza od niej !!!

I na koniec Booker T i Ken życzę wspaniałej walki na środowej gali :)

w1puet.png

Legend Killer wita nowego członka Destroyers - Micka Foleya.

Dobrze mieć kogoś takiego po swojej stronie.

Na najbliższej gali ja, Rhino i Mick, pokażemy tym pożal się boże tag team champom ich miejsce w szeregu.

Najwyższy czas na zmianę posiadaczy..Rhino & Joe nie brzmi przekonująco?

Waszym partnerem będzie...hmm..Gdzieś miałem kartkę z nazwiskiem...Peter Williams?

Nie, przepraszam Petey Williams..Szczerze? Nie znam...

Kilka słówek do Goldberga..

Cofnijmy się w czasie..Wielki Bill Goldberg odgraża się, że zniszczy Legend Killera za to że go zdradził i o mało co nie wywołał lokalnych podtopień przez swój nie mały ślinotok...Widzę małe problemy z pamięcią..Jeszcze niedawno mówiłeś, kiedy i jak bardzo mnie połamiesz razem ze swoimi kolesiami z Rated Coalition, ale...czy przypadkiem nie połakomiłeś się na pas swojego niedawnego przyjaciela? Teraz zabierasz się za wyzywanie lasek? Rozumiem starość nie radość...

O kimś zapomniałem?

Aaaa no tak...Scott Hall..Wiele już docinków słyszałem z nim w roli głównej, ale czy nie zauważyliście, że Scott coś dawno nie uraczył nas swoim głosem? Czyżby przestraszył się Legend Killera..? Bał się jego zemsty, a może posłuchał jego rad i odszedł na emeryturkę? I nie martw się Jericho, nie jestem zbyt zajęty Hallem, bo jeśli jesteś inteligentny i spostrzegawczy...w co wątpię zresztą..to zauważyłbyś, że Scott jest poprostu tchórzem..i napewno z przyjemnością poczęstuję cię moim RKO na najbliższej gali..

jericho_682x400_401880a.jpg

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

austinwrestlemaniax8jl6.jpg

What?! Moje pierwsze pytanie do ciebie Santino, Who the hell you think you are! Twoim zdaniem to, że posiadasz ten… pas, daje ci możliwość do ustalania walk i wpływanie na moja decyzje?! Otóż nie! Tak więc już w środę zakosztujemy razem, w cywilizowanej kolacji przy świecach trochę kosztownego winka.. Ty Santino wybrałeś już typ naszej walki, pozwól teraz że to ja wybiorę … a z resztą, przecież to nie ma znaczenia czy będzie to Jabol…

What?!

Czy będzie to wino białe…

What?!

Wino wzmacniające…

What?!

Czy też czerwone, to nie ma znacznego znaczenia, ważne jest to że nie będę musiał czekać do To the Death aby wstępnie przymierzyć się do skopania twojej dupy, and that is the bottom line!

5716216er6.jpg

Nie mam zamiaru się powtarzać i cię ostrzegać… powiem tyle, że nie na darmo zniszczyłem HHH na Call os Wild i pokonałem go a także Goldberga na ostatniej gali WSF, żeby teraz nie zdobyć tego pasa na następnej gali ppv. Nie mam zamiaru tolerować dalej ciebie w roli championa i przyrzekam ci, że na TTD nie strącę okazji i zdobędę ten pas, choćby miała to być ostatnia rzecz, jaką miałbym tu osiągnąć.

So Mister Marella??? Nakrywaj do stołu, couse Stone Cold said so!!

marellaiw0.jpg

kenkennedy55fs3.jpg

First of all.... Goldberg dziękuję.Tobie też życzę świetnej walki,pamiętaj,że Joe to tylko wielki i spasiony dzikus.Nie masz się o co martwić.Tak czy inaczej Bill,będę uważnie obserwował Twój pojedynek i jeśli tylko dasz znak-pomogę.Aha,jeśli jestem już przy Goldbergu to...Tak jak każdy przyjaciel mojego przyjaciela jest moim przyjacielem,tak każdy wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem.Więc Destroyers....Miejcie się na baczności.Bo jak tylko zajmę się Bookerem T,wam też trzeba będzie zarezerwować miejsca w szpitalu.

Ano właśnie...skoro już zacząłem....Booker T!Nie wiadomo kto będzie special guest enforcerem w naszej walce,lecz jedno jest pewne.I'll kick your ass.I radziłbym Ci częściej przeglądać się w lustrze,bo...po naszej walce raczej nie zdołasz ujrzeć w nim nic więcej niż kupę mięsa posklejaną krwią.W sumie to czas do środy najlepiej spędzisz nie na treningach (bo i tak szans nie masz),a raczej na modlitwie by żona poznała Cię gdy wrócisz po walce do domu.Te wszystkie atrakcje zapewni Ci Misteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Kennedy!!!!! KENNEDY!!!!!

e916f7e946.png

You think you know me

88.jpg

Fani wygwizdują Edge'a

Chciałbym... chciał...

Słychać jeszcze większe buuu

Ej... posłuchajcie... posłuchajcie... chce tym razem coś wyznać... Nie będą to kolejne farmazony pt. "Jak dobry jest Edge"... nieee let me tell ya... tym razem będzie to sama naked truth... Bolesna prawda... więc. Zacząłbym od... Destroyers... Jak widzę rośniecie w potęgę. Tak więc po kolei, bo ja właśnie tak lubię. Zacznę od... Randy Orton... mój były partner, Third generation supestar, the future... i w końcu... "The Legend Killer". Mówią o nim, że posiada każdy dar, którym mężczyzna może być obdarowany... Ten biznes to on ma w krwi... diament. Tak o tobie mówią Randy... i możesz być Damn Sure, że to prawda... nikt innym nie wie tego lepiej, niż twój były partner z Rated RKO Randy... Jesteś great i byłeś. Nie ważne jak to robisz... jesteś great... przyszłość jest ci otworem. Może i WSF nie pokazałeś jeszcze wszystkiego, ale ja wiem, że stać się na dużo, dużo więcej. Następnie Samoa Joe... Jestem bardzo po wrażeniem Joe. Jesteś młody, utalentowany, masz charyzmę i łapiesz dobry kontakt z publicznością. Bardzo dobrze... bardzo... I jestem pewien, że nie wygrałbym ten tytułu gdyby Goldberg nie odciągną ciebie od walki... ale nie o tym miałem mówić... Jesteś czymś, co bardzo potrzebne jest tej federacji... chciałbym cię przeprosić za wszystko, co wypowiedziane zostało ostatnimi czasy... Następnie mój long time friend... Rhino... Ah... miło wspomina się czasy WWF gdzie Ty Terry, ja i Christian trzymaliśmy się razem. Byłeś nam wtedy ów "mentorem". I Terry... twój wysiłek nie poszedł na marne. Pragnę ci jeszcze powiedzieć... jeżeli chcesz czegokolwiek ode mnie... mecz? Proszę bardzo... komu jak komu, ale tobie Rhino odmówić nie mógłbym... Stworzymy świetne show... w końcu... let me remind you who I am talking to... Rhino jest former ECW Championem... był on również ostatnim ECW Championem w ECW history... wraz z jego odejściem, roster ten umarł. Potem przeszedłeś do równie dobrej jak WWE federacji- TNA. Tam również zdobyłeś jeden z najbardziej prestiżowych pasów w świecie wrestlingu. Tak więc Rhino... any time, any place... Oto człowiek, z którym stworzyłem jeden z najlepszych meczy w mojej całej karierze... panie i panowie... legenda hardcore'u... Mick Foley... Tak wiec Mick, bardzo miło wspominam mecz, który stworzyliśmy razem na Wrestlemani XXII. Mam nadzieje, że zgodzisz się ze mną i przyznasz, że był to jeden z najlepszych meczy hardcore'owych w historii całego profesjonalnego wrestlingu. Obaj daliśmy z siebie wszystko, i tutaj nie poruszajmy kto wygrał, a kto przegrał... bo to nie ma znaczenia... więc Mick... nie ważne czy jesteś w Destroyers czy nie... ja zawsze będę na ciebie patrzył z należytym ci szacunkiem. No, zostawię już Destroyers'ów i zainteresuje się jednym z no.1 contenderów... AJ Styles... No co tutaj dużo mówić... ten gość może o sobie mówić "The Phenomenal"... w takim młodym wieku osiągną już baaardzo, bardzo wiele... zdobył trzy razy jedno z najbardziej prestiżowych trofeów w historii wrestlingu- NWA World Title... Jego nazwisko jest na liście z ludźmi takimi jakby chociaż Nature Boy Rick Flair... bo posiadał ten pas. Można go nazwać ikoną i duszą TNA... więc AJ... bez obijania w bawełnę... wiem, że dużo przeszliśmy... jednak ja pragnąłbym rzucić to wszystko w niepamięć... A ty zrobisz co będziesz uważał...

Fakt mojej przemiany pragnę tylko skomentować w jeden sposób... zostawcie niewinną kobietę... I'm sick na tired gdy patrzę na tą bezbronną damę zapłakaną. Dla niej od dzisiaj zmieniam się... liczę jednak, że nie ucierpi ona już z waszych słów any more... jeśli jednak to nie pomoże... będę musiał...

jrthqr.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

AJ Styles... No co tutaj dużo mówić... ten gość może o sobie mówić "The Phenomenal"... w takim młodym wieku osiągną już baaardzo, bardzo wiele... zdobył trzy razy jedno z najbardziej prestiżowych trofeów w historii wrestlingu- NWA World Title... Jego nazwisko jest na liście z ludźmi takimi jakby chociaż Nature Boy Rick Flair... bo posiadał ten pas. Można go nazwać ikoną i duszą TNA... więc AJ... bez obijania w bawełnę... wiem, że dużo przeszliśmy... jednak ja pragnąłbym rzucić to wszystko w niepamięć...

Kłamiesz wciąż, nigdy nie zdobędziesz mojej dłoni! Edge, nie próbuj hamować tego co już się zaczęło.. nie próbuj robić z siebie błazna w ostatniej chwili i pisać poematy o każdym z osobna.. nikt od tak Cię nie zostawi, nie.. po prostu nie. Na Wendsay Show fani nie po to kupują bilety, nie po to zasiądą przed telewizorami, aby oglądać moje zwycięstwo.. nie dlatego, aby zobaczyć mnie górującego nad całym Rated R Asshole's.. przyjdą tam, aby zobaczyć Twoją bezbronną, zapłakaną.. dziwkę Litę, która stanie z mną na ringu. Widzimy się w środę.

lethal.jpg

Oh Yeah! Powracam do was po mojej małej kontuzji, jednak nie znaczy to, że spuszczę z tonu! [cheer] Tak, tak moi mili, robie to dla was, wrestlefanów, szczególnie dla tej żeńskiej części! [drobny uśmieszek Lethala, znów cheer] Jednak wróćmy do mojego priorytetu. Nie zamierzam zmagać się "o nic" z kolejnym tchórzem. Nie, nie, teraz będę celować w IC title. Nie ważne kto wygra na PPV, pas powinien przejść w odpowiednie ręce, MOJE RĘCĘ! [spory cheer] Przyznam, że bardziej zadowolony byłbym, gdyby był to SCSA, chciałbym zasłużyć na szacunek tak wielkiej postaci tego sportu. Po za tym, coś sobie obiecaliśmy. Więc, moi fani, czekajcie na To The Death, po którym rozpocznie się moja kampania po IC title! [cheer] OH YEEEAAAH! [uderza theme, Jay tauntując w kierunku widzów odchodzi]

cage.JPG

U see AJ... sądzisz, że chcemy rzucić to, co zaszło między nami w niepamięć, boimy się Ciebie? AJ! Nas jest 3, Ty jesteś jeden... ale mimo wszystko nie chcemy wojny. Ty jesteś "Phenomenal One", ty jesteś 3 krotnym TNA Triple Crown Championem... ale AJ popatrz na nas. Mimo to... chcemy pokoju. AJ, razem przeszliśmy sporo. Początki były w TNA, w WSF może nie układa się idealnie... ale przypomnę Ci słowa, których użyłeś po pierwszej gali WSF... "możesz na mnie liczyć, bro" . Czy mylę się, kiedy myślę, że miało to znaczyć "Jestem z Tobą"? Nie sądzę AJ. Teraz, kiedy MY chcemy skończyć, to co zaczęło się... Ty sądzisz, że kłamiemy? Wciąż nazywasz Litę dziwką... AJ! Opamiętaj się. Czy ja wypominałem Ci kim była Karen? No powiedz AJ. Czy ja postępowałem tak jak Ty? I don't think so! Ja miałem podstawy, żeby tak mówić, w przeciwieństwie do Ciebie. Czemu nie robiłem tego? Pomyśl AJ, liczę, że przemyślisz, to co Ci powiedziałem, może zrozumiesz o co chodzi... przyjacielu.

Następnie chciałbym zwrócić się do grupy zwanej The Destroyers... ale po kolei. Samoa Joe... przed WSF znaleźliśmy wspólny język, myślałem, że w końcu nie będę musiał rywalizować z człowiekiem, który jest prawdziwą maszyną, TNA Triple Crown Championem, człowiekiem, który niszczył wszystko, co stawało mu na drodze... ale w WSF znów jesteśmy po przeciwnych stronach. Lecz Joe... dużo zostało tu powiedziane. Może niektóre słowa były wypowiedziane pod wpływem emocji... mimo wszystko jesteś świetnym wrestlerem... jesteś mimo młodego wieku już utytułowanym zawodnikiem... so Joe... sorry for this shit that I said!

Następnie mamy człowieka, o którym powiedziałem już chyba wszystko co mogłem... Rhino... "The War Machine" Rhino. Kolejna maszyna, osoba, którą znam od wielu lat... niemal zawsze był moim przyjacielem. Terry... powiedzmy szczerze. Niemal zawsze byłem przy Tobie... ja i Edge byliśmy Twoimi najbliższymi przyjaciółmi... for a long, long time! To zawsze Tobie mogliśmy ufać, to zawsze Ty przychodziłeś nam z pomocą... a my Tobie. Później było TNA... tam było różnie, ale Terry! Za to wszystko, co zrobiłeś dla mnie i Edge'a... I respect you Rhino.

Do Destroyerów dołączył ostatnio też człowiek, który stanowi historię hardcore'u, pierwszy WWF Hardcore Champion... człowiek, którego szanuję, za to co zrobił dla wrestlingu... Mick Foley. Ten, który był jednym z moich idoli, kiedy byłem jeszcze mały. Mick... chcę byś to wiedział... dla mnie... you're the legend.

No i pozostał ostatni... ale nie najgorszy. 3rd Generation Superstar, "The Legend Killer" Randy Orton, przyszłość tego biznesu... The Youngest WWE World Heavyweight Champion. Randy, pamiętam Cię jeszcze z Twoich początków w WWE... młody, utalentowany, pewny siebie... arogancki, miałeś receptę na sukces... i to osiągnąłeś... Randy! Przyszłość stoi przed Tobą otworem. Czy to wykorzystasz? To już Twoja sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...