Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Goldberg, rozprawisz się ze mną, jak rozprawisz się z Joe?

Im starszy tym głupszy..Masz duże ambicje, ale nie wygrasz z żadnym z nas..

Jeśli tak bardzo się wyrywasz do walki ze mną, to Legend Killer z miłą chęcią udowodni, dlaczego ma taki przydomek..

Widzę że masz nawet tajemniczych sojuszników...są tacy dobrzy, czy poprostu chcesz się wstydzić za nich po gali?

Będą przyglądać się z ukrycia i z ukrycia zobaczą twoją porażkę z Joe..

Edge, akurat to z kim trzymam w WSF, to twoje najmniejsze zmartwienie...

Martw się bardziej o swój pas, nie chodzi mi o żadne ryski na nim czy coś..

Coś za duża kolejka ustawiła się do skopania twojego tyłka..

Wiesz, mam nawet dobry pomysł!

Zacznij już pisać mowę pożegnalną, a ja zafunduję ci wianuszek "Ostatnie pożegnanie z WSF Title"

Hardy,a ty nie na odwyku? Swoim RKO niszczyłem już wielkie legendy wrestlingu, a co dopiero taki mid-card jak ty...

Martw się o swój Swanton Bomb, albo nie...najpierw naucz się wymawiać tą nazwę, wtedy możemy pogadać...

Edytowane przez Gość

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

O tak dzień dobry Ameryko. Wiem nie mogliście się mnie tutaj doczekać , tak to ja Santino Marella , przyszły posiadacz pasa Intercontinental. Po tym jak Paul the Heyman mi go zabrał , tak walka była bez zasad Paul , nie moja wina że tamta dwójka oferm mi nie potrafiła go zabrać. No ale znaj moje dobre serce mister Heyman. Mogę walczyć raz jeszcze.

911737162_small.jpg

A teraz słówko do Chrsitiana The Instan Cage'a Classica i do War Machine The Rhino. Przyzwyczajajcie się do tego widoku, bo ten pas idealnie lezy na mnie. Wiem że tego nie widzicie ale wy jesteście z barbarzyńskiego kraju , nie znacie się na modzie , sztuce nie znacie się nawet na wrestlingu , skoro europejczyk Santino Marella ma wam pokazywać jak to się robi. W dodatku pochodzicie z barbarzyńskiego miasta , z detroit. Tak oglądałem tą Ósmą Milę ... słuchałem tego Aminama i to jest kolejny barbarzyńca , jak cały ten kraj , ale dobrze , spotkamy się później na ringu....Ciao

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

W tym momencie zwracam się do GM, zrób szefie jakiś turniej #1contender

Chcesz proszę bardzo ! Zauważ że ja nigdy nie odmawiam i nikogo się nie boje !!!

Odnośnie naszej dawnej walki to czepiasz się szczegółów bo przecież to nie Ty zszedłeś z ringu jako zwycięzca ale JA !!!

GM niech robi co chce ale wiec Jericho , nie odpuszczę Ci a raczej nie odpuścimy . Bo ja mogę liczyć na Rhino a czy Ty możesz na Rocka ???! Zastanów się najpierw dobrze !!!

-------------------

nie na temat do pewnego czopka :

Hardy idź lepiej jeszcze raz na tą kontrolę bo jak Cię spotkam to bd źle z Tobą ! Nie używaj mego imienia i nazwiska bo płynące te słowa z Twoich ust po prostu je "szmacą " Więc milcz jak do mnie mówisz bo jak mnie zmusisz to nauczę się gogloplaty a wtedy nie bd miał szans!!!

317408039_845362c716.jpg

To już dzisiaj... Christian Cage vs Santino Marella kimkolwiek jest... vs Rhino... czy obawiam się moich przeciwników? Ani trochę. Ale powoli... bo mam z każdym z nich słówko do zamienienia.

Zacznijmy od tego, którego znam od lat. Niektórzy mówią na niego "The War Machine", dla innych jest znany jako Rhino... dla mnie to po prostu Terry... stary, dobry Terry, którego znam... kto by liczył te lata. Jedno jest pewne... było ich wiele. Terry mamy wiele za sobą, ale równie wiele przed sobą. Zawsze mówiłem Ci "nie wchodź mi w drogę, a nie będzie między nami konfliktów". Jednak teraz wchodzisz mi w drogę, a dodatkowo formujesz team z moim wrogiem? Z Samoa Joe? Terry... to mi robisz, po tylu latach przyjaźni? To już nie ten sam "The War Machine"... nie Terry. Ty po prostu zmiękłeś. Przyłączasz się do przegranego? I dodatkowo będziesz w teamie z Ortonem... kolejną panienką? Gdzie jest ten hardcore'owy Rhino? Gdzie jest ten Rhino, który nie bał się niczego... a przede wszystkim? Podjąć właściwej decyzji. Tak Terry, wiesz o czym mówię. Dołączasz się do przegranych, mając przed sobą zwycięzców... ja i Edge... We're born leaders... Ale jak widać to już nie jest ten sam człowiek którego znałem przed latami.

On the other side... Santino Marella... człowiek, którego nikt tutaj nie zna, człowiek, który myśli że zdobędzie Intercontinental title... You living fantasies! Ale zacznijmy od tego chłopcze, że może na początek przedstawił byś się? Wiem o tobie... nic o tobie nie wiem. Wiem, że ukradłeś pas, o który walczyliśmy ja i Rhino... wiem, że zachowałeś się jak tchórz uciekając przed nami. Dlatego dla takich jak Ty nie będę poświęcał więcej czasu, a zajmę się tym, który jest tu dla mnie najważniejszy. Tym, który jest moim przyjacielem... tym, który jest tutaj na szczycie. Ultimate Opportunist, World Heavyweight Champion Edge.

Widzicie... kiedy Edge zaproponował mi powrót Tag Teamu Wszechczasów... nie wahałem się... przyjąłem propozycję. Czemu? 'Cause I Want To Own the Business! Teraz jest Rated Coalition... i to staje się faktem. Edge... pamiętaj potrzebujesz pomocy? Wystarczy słowo.

Ale dzisiaj IC title idzie do właściwych rąk... and no one can stop me!

Hardy,a ty nie na odwyku? Swoim RKO niszczyłem już wielkie legendy wrestlingu, a co dopiero taki mid-card jak ty...

Martw się o swój Swanton Bomb, albo nie...najpierw naucz się wymawiać tą nazwę, wtedy możemy pogadać...

A kogo zabiłeś tym Rko swojego dziadka legende twojej rodziny =)) HAHAHAHA. A z tym odwykiem to nie było tak bo sie okazało że źle badania zrobili a co ty chcesz brać czy jak ? Chcesz sie dowiedzieć jak było na odwyku bo może sam chcesz tam iść . Bierzesz tego koksu całą cienżarówke . A mówisz że mój Swanton jest do bani a nie pamiętasz co było jakieś 4 miesiące temu jak cie znosili z kąłnieżem ortopedycznym dlatego z tąd twoje nazwisko orto i jeszcze n na końcu bo po mnie zawze masz kąłnież ortopedyczny.Uważaj na mnie bo ci jeszcze Moim Swanton Bomb rozwale tego tira z koksem

f6dfb83c87.png

Dawno mnie nie było-to fakt.Zauważyłem,że ostatnimi czasy często odzywa się Jeff Hardy....Słuchaj chłopaku.Tylko uważnie,ok?Jesteś tak bezpłciowy,że aż mi niedobrze.Człowieku,jedyne co w tobie przyciąga uwagę to te pedalskie ciuchy i kolorowe włosy,przykro mi.Nidgy cię szczególnie nie szanowałem,ciągle lecisz na dopingu,a umiejętności i formę powinno się zdobywać ciężką pracą.Jak wymiękasz to trudno.A jak myślisz,że ejsteś dobry to udowodnij...Może za tydzień?

e916f7e946.png

Jeśli tak bardzo się wyrywasz do walki ze mną, to Legend Killer z miłą chęcią udowodni, dlaczego ma taki przydomek..

Widzę że masz nawet tajemniczych sojuszników...są tacy dobrzy, czy poprostu chcesz się wstydzić za nich po gali?

Będą przyglądać się z ukrycia i z ukrycia zobaczą twoją porażkę z Joe..

Randy a moim przyjaciele tajemniczy to będzie wielkie zaskoczenie dla ciebie oraz twojej bandy przydupasów Joe , Rinho i jest jeszcze ktoś tam ??? bo nie wiem a nie chce się pomylić . Joe ty masz znikome szanse na jakikolwiek pas w tej federacji i Jericho oraz Rock ci to brutalnie udowodnią tobie oraz twojemu pseudo przyjacielowi Rinho . Co do dzisiejszej walki to wiem że obawiasz się mnie i czuje twój narastający z każdą godziną do walki lęk i namówiłeś Rinho żeby był sędzią specjalnym i w krytycznej sytuacji ci pomógł i wiem że pewnie tak się zdarzy i nie wierzę w twoją uczciwośc oraz Rinho więc masz większe szanse na pokonanie mnie ale to nic i tak przy kazdej nadarzającej okazji skopie twój tłusty zapchlony tyłek czy tego chcesz czy nie . Booker , Hardy , Sting oraz jedna z największych gwiazd tej federacji skopiemy twój ciężki tyłek i się przekonasz .

:evil::evil::evil::evil:

zgodnie z regulaminem to jest mój ostatni dzisiejszy post :))

w1puet.png

• Styl:  Jasny

WOOOOOOOOO

Na wstępie chciałbym podziękować naszemu GM, Paul wielkie dzięki za danie mi takiej szansy :t_up:

A teraz wszystko po kolei....

Styles..Cieszę się, że znów mogliśmy razem stanąć w ringu, wreszcie sam na sam. Stawka naszej walki była ogromna. Była to dla nas wielka szansa, naszym wspólnym celem jest właśnie on... WSF Title i byłby on bliski dla któregoś z nas, lecz co się stało.? To było do przewidzenia, nasz wymarzony mistrz Edge interweniował podczas naszego starcia. Po co on mówi o charyzmie o tym kto jest najlepszy.? Wtargnięcie do czyjejś walki i zmarnowanie czyjegoś sukcesu jest sukcesem dla drugiego.?

Edge twoja postawa mnie załamuje i kto tu jest żałosny. To the Death, zapamiętaj nazwę tego PPV bo czeka Cię strata pasa i ogromne cierpienie. Nie wiem jak ty AJ, ale mam ochotę nieźle skopać tyłek Edgowi.

Styles, mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie..

Sting ściska jego dłoń , to był błąd , AJ powala Sting'a clothesline'm.

Co to miało znaczyć.? Myślałem, że będzie to uczciwa walka i obejdzie się bez tego typu " zagrań ".

42nj8en4.jpg

7 Czerwca poznacie nowego mistrza, który zdobędzie pas uczciwie i bez żadnych innych sztuczek. Będzie nim " The Icon " STING ! ! !

It's Showtime ! !

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

santinomarellacw9.jpg

Look who is here. Tak patrzycie na swojego pierwszego oficjalnego Intercontinetnatl championa. Zaskoczeni ? Zapewne wasze barbarzyńskie móżdżki nawet nie pojmują co sie wczoraj na gali stało , tak to mój bystry umysł i percepcja otworzyły mi drogę do zwycięstwa. Ja Santino Marella , jestem pierwszym oficjalnym mistrzem. Pokonałem w walce dwóch innych Christiana The Instanta i Rhino The War Machine. Wiem wiem jestem wspaniały , gracias ale nie chodzi tutaj o to...a nie poczekajcie....tak właśnie chodzi o to jaki jestem wspaniały. Kolejny shot o kolejny pas to tylko kwestia czasu. Więc jak to kiedyś jeden z was powiedział...The Age of Marella is starts right now. I wątpię żeby szybko się skończyła , po prostu jestem za dobry dla was. Płynie we mnie spartańska krew , krew wojownika. Ale spójrzmy teraz na potencjalnych kandydatów o no.1 contender for IC championship. Hmm Chrstian the Cage....może i coś tam zdziałał ale teraz jest w Rated Coalition gdzie się stopuje z tym miernym , źle wyglądającym championem. Dalej mamy Jay the Lethal , to w ogóle nie wiem co jest. "Oooooyeah?" O nie z kimś takim nawet walczyć nie będę....o pamiętny Stone Cold ten od filmu Condemned , to jest beztalencie...widzę że nie ma dobrych przeciwników dla Santino Marelli , chyba będę musiał trzymać ten pas do czasu zdobycia następnego. Ciao

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

jjjjm4.jpg

Time to PLAY THE GAME

Rock where are you ??? Ha?

Rock !!!To że przegrałem mecz przeciwko tobie to tylko zwykły przypadek zwykłe szczęście które ty zawsze miałeś.

Powinieneś podziękować swojemu przydupasowi Chrisowi.Bo to on Cię uratował on uratował twój czarny tyłek od łomotu ze strony THE GAME'a

Ale nie bój sie ROCK co sie odwlecze do nie uciecze jeszcze nie raz sie spotkamy w ringu i jeszcze nie raz zobaczysz że JA TRIPLE H nie bez powodu mam przydomek KING OF KINGS.Pilnuj sie HUNTER ma Cię na oku...........

pezetvi7.png

Wczoraj ujrzeliśmy grupę która będzie rządzić tym biznesem a mianowicie chodzi tutaj nie o grupę Destroyers w której skład wchodzą same przykre ludzie na czele z Samoa Joe i Randy Ortonem a chodzi tutaj o nawy Team Rated Coalition w którego skład wchodzą same gwiazdy tego biznesu Goldberg , Cage oraz mistrz Edge .

Samoa Joe i co jednak Rinho przeszkodził w dokończeniu naszej walki i nie mów że go nie prosiłeś o to . Obawiałeś się że

Rated Coalition skopią twój tłusty tyłek !!!

Samoa Joe z krzesłem chce zaatakować Edge'a ale nie Spear , Goldberg ratuje mistrza

a mówiłeś że Egde swój pas na pierwszy PPV w historii WSF wygrał z pomocą krzesła a sam co chciałeś zrobić tylko że BILL GOLDBERG nie pozwoliłem do tego i poczułeś mój spear na swoim tłustym ciele po którym ledwo wstałeś i gdyby nie Rinho to były szybki PIN 1.. 2.. 3.. i wielki Samoa Joe byłby odliczony przez GOLDBERGA albo EDGA .

Pamiętaj JOE i Orton ja obserwuję was cały czas i prędzej czy później spotkamy sie znowu :evil::evil::evil:

Marella jak jesteś taki cudowny to zmierz się o ten swój pas z Billem Goldbergiem na nastepnej gali ??? Chyba taki człowiek jak ty się nie boi mnie ??? Proponuje walkę 1 vs 1 zwykła walka tylko jak ktoś z grupy Detroyer czyli Orton , Joe albo Rinho podczas tej walki zaatakuje mnie to pas wędruje do moich rąk co ty na to Makaroniarzu ??? Strach cię obleciał ??? :thinking:

w1puet.png

05jt6.jpg

So Stone Cold back to WSF! Po Call of Wild, walce w Hell in a cell, stunnerze z klatki i ogólnie wygranej walce, wróciłem po krótkiej przerwie po coś więcej niż skopanie dupy jakiegoś klauna na ppv.

quote="Gracjano"]Look who is here. Tak patrzycie na swojego pierwszego oficjalnego Intercontinetnatl championa. Zaskoczeni ?

What?! Santino miałem już z tobą raz do czynienia i chyba pamiętasz co wtedy się stało gwiazdeczko?? IC title w twoich rękach?! To jakieś kpiny! W WWE jakoś to bym ścierpiał! Jednak to jest WSF na boga!!! Interesowałem sie tym pasem zanim ty tu przyszedłeś, dlatego nie zamierzam długo tolerować pasa na twoim ramieniu. A więc włoski ogierze?? zechcesz mi udowodnić że ten pas jest we właściwych rękach?? Racja! to jest nie możliwe, więc przynajmniej zechciej walczyć ze mną o IC title na następnej gali WSF, chyba że chcesz skończyć tak, jak HHH na Call of Wild. And tha..

O zapomniałbym! Gwarantuje ci, że do To the Death pas zawiśnie na moim ramieniu, a wszyscy zapomną o tobie jak zapomina się o każdym innym niewypale, And thats is the bottom line, couse Stone Cold said so!

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Co to miało znaczyć.? Myślałem, że będzie to uczciwa walka i obejdzie się bez tego typu " zagrań ".

Sting, to nie żadne nieczyste zagranie, po prostu.. walka ;) nie traktuj tego jako jakieś wymądrzanie się, bo jak już napisałem mam do Ciebie szacunek i nie chciałem, abyś w ten sposób to odbierał. Edge znów pokazał się z swojej najlepszej strony i jak ostatni dupek przerwał nam walkę, jak widać na dobre mu to nie wyszło, bo obaj awansowaliśmy do walki o pas. WSF zaczyna się dzielić na grupy, ale The Phenomenal One nie potrzebuje nikogo, sam potrafię dosięgnąć zamierzonych celów, bez niczyjej pomocy.. Heyman zadbał o to, abyście nie oglądali już nigdy swojego mistrza, Edge na To the Death stracisz pas, a zarazem pracę, więc pakuj już manatki.

CAN YOU DIG IT SUCKA?

Nie było mnie już troche na backu dlatego, że leczyłem rany, jakie miałem po ciężkiej walce z Vampiro. Przez ten czas jednak nie próżnowałem i zaprzyjazniłem się z Goldbergiem. Jest teraz moim najlepszym przyjacielem i na 100% nie odmówię mu partnerowania, jeśli zaszła by taka konieczność! Booker T wraca do zabawy! SUCKA!

200pxbookerhuffman2bd5.jpg

You think you know me...

74.jpg

Ekhem... ekhem... panie... panowie... i wy pseudo wrestlerzy... pozwólcie... pozwólcie, że przedstawię wam dwóch najnowszych członków Rated Coalition. Razem z Christianem postanowiliśmy, że powinniśmy się rozwijać pod wieloma względami... Jesteśmy doskonali, tak... ale gdy patrzymy na Destroyers'ów... to nie zamierzamy walczyć w handicapie... gdybyśmy was pokonali w handicapie, to byście powiedzieli, że wygrywamy nieuczciwie... haha... Ale, bo zbaczam z tematu. Tak więc, w przeciwieństwie do was Destroyers... przepraszam, ale znowu zbocze z tematu... skąd taka idiotyczna nazwa grupy... niczym Power Rangers... czego tutaj szukacie... nikt nie może się mierzyć z siłą Rated Coalition. No więc... my postanowiliśmy umocnić dwie "najsłabsze" strony naszej grupy, oczywiście jeżeli takie w ogóle posiadamy. Zacznijmy od...

edgelita2.jpg

Ze względu na to, że panie mają pierwszeństwo... oto lovely Lita. Gdyby ktoś z was, ignoranci jej nie znał, to mogę wam powiedzieć... to najpiękniejsza, najbystrzejsza, najodważniejsza i po prostu najlepsza Diva w historii profesjonalnego wrestlingu. Lita była najlepszą Women's Champion w historii tego całego sportu. I tutaj bez obrazy Christian, ale przyznasz mi rację, żadna kobieta w Total Non-Stop Wrestling nie mogła się porównywać do Lity... Lita, skarbie... tak cieszę się, że wróciłaś do nas, że wróciłaś do mnie... w tej rozpaczy po tobie... by zapomnieć robiłem wiele rzeczy, których teraz żałuje... i mam tutaj na myśli romans z Vickie Guererro... więc jeszcze raz... wybacz mi skarbie. Ale możesz mi uwierzyć... cały czas myślałem o tobie. Ty jesteś tutaj dla mnie najważniejsza... ważniejsza niż World Title... i znowu muszę cię przeprosić Christian... ale jest ona ważniejsza od naszej przyjaźni... nie miej mi tego za złe, ale Lita jest dla mnie wszystkim. Baby... jesteś po prostu tym, co mnie trzyma przy życiu. Nawet nie wyobrażam sobie teraz życia bez ciebie... Proszę cię... już nigdy mnie nie opuszczaj... Gdybyś czegoś potrzebowała kochanie, to Rated Coalition jest na twoje żądanie.

35.jpg

Bill Goldberg... on właśnie jest naszą tajną bronią, jeżeli chodzi o doświadczenie. Jest on wspaniałym weteranem tego sportu. Bill wiedział, co robi gdy przyłączał się do nas... właściwie to był o moim idolem w dzieciństwie... Dzięki niemu wykonuje mój finisher z taką perfekcją. Doskonale jest mieć cię w szeregach Rated Coalition... wiele rzeczy się zmieniło, ale jedno pozostało takie samo... tak jak w WCW... nadal wiesz co jest dla ciebie najlepsze przyjacielu. Czeka cię wspaniała przyszłości. Jesteśmy bardzo podobni... właściwie wszystko, co ty kiedyś reprezentowałeś w przeszłości, ja reprezentuje nadal. Podobnie jak Christian... Bill nie minie cię Title Shot, na który kto, jak kto, ale ty zasługujesz... Ty... dusza i serce WCW. Pamiętaj... jesteś jeden krok za nami... za mną i Christianem... ale to zawsze daje ci przewagę nad innymi. Nie czarujmy się Bill. Nadal może i dominujesz i jesteś świetny, ale bywały lepsze czasy dla ciebie. Nie martw się... dzięki nam wrócisz do starej formy i świetności... Nie będę cię traktował jako pachołka. Nie jesteś kimś takim dla mnie jak Hawkins lub Ryder... szanuję cię i jesteś dla mnie mentorem. Witaj w szeregach Bill...

Gdy już podałem cały skład Rated Coalition za pewne będziecie konspirować za naszymi plecami... szczególnie wy Destroyers... ale my już o to nie dbamy... nie boimy się was... bo my mamy najlepszego wrestlera jaki chodził po tej planecie... legendę tego sportu... Billa Goldberga... "Captain Charisma", "The Instant Classic" Himself- Christian Cage, największą Women's Champion w historii profesjonalnego wrestlingu, słodką Litę... no i w końcu... Mamy "The Ultimate Opportunist", "The Rated R Superstar"... World Heavyweight Championaaa... mnie... I nie ma nikogo, w tej szatni, w tym sporcie, kto mógłby zatrzymać nieograniczoną siłę, która jest w Rated Coalition... nikogo!

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...