Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Drugi raz Legend Killer pokazał ci, że w WSF nie masz czego szukać...Do trzech razy sztuka? Twój wybór...

Chcesz upokorzyć się następny raz? Może zostaniesz w domu i popcorn zrobi ci niańka?

Radzę ci żebyś dał już sobie spokój, wyjdzie ci to na dobre..

Młokosku , niańka przydałaby się dla Ciebie , zdecydowanie . Po pierwsze primo - nie upokorzyłem się ani razu , spójrz na chociażby styl tych zwycięstw . Po drugie primo - na PPV Twoja szczęśliwa passa zakończy się . Popcorn ? To tylko wierzchołek góry lodowej , pal 8)

Survey Says : Orton'll be Hall's slave .

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Konichua!

Kane, przyszło nam wystąpić w teamie na PPV. Wiem że nigdy razem nie walczyliśmy i może to być trudne. Dlatego mam do Ciebie tylko jedno pytanie...czy jesteś na to gotowy? Czy jesteś gotowy pokazać całemu światu co razem możemy zdziałać? Ja jestem w pełni gotowy i tylko czekam na ten dzień. Ten dzień gdy dostaniemy swoją szansę...szansę na pas w tej świetnej federacji. Pomyśl...pas w WSF to zupełnie coś innego jak pas w WWE czy TNA. Ten pas liczy się dużo bardziej. Jeśli kiedykolwiek miałeś pas w tej federacji oznacza to że jesteś kimś! Popatrz ile w tej federacji jest świetnych gwiazd. Rock, Jericho, Rhino, Sting czy AJ Styles. To tylko kilku z nich. Jest tu ich dużo więcej. Więc wielkim sukcesem jest zdobycie tego pasa. Ja chcę być niczym Mitsuharu Misawa z mojego rodzinnego kraju...niczym Great Muta, niczym Masahiro Chono, niczym Jushin Liger. Ja chcę stać się legendą...legendą w Japonii! Wielu Japońskich wrestlerów o tym marzy. Ja dostałem niepowtarzalną szansę. Mogę występować w tej federacji. To jest właśnie ta szansa...i mam zamiar ją wykorzystać! A więc Kane...szykuj się do walki bo chcę żebyśmy wypadli bardzo dobrze!

Natomiast Rock i Jericho...wiem że występowaliście już w WWE...wiem że macie już spore doświadczenie w ringu, dużo większe od mojego. Ale ja jestem młody, szybki, sprytny. Zapewne widzieliście już jak walcze...jeśli nie w innych federacjach to w tej. Wiecie co potrafie a ja wiem co wy potraficie. Dlatego liczę na świetną walkę! Liczę że dacie z siebie wszystko i zrobimy świetne show! Mam nadzieję że nasza walka ukradnie show! Wy jesteście już bardzo utytułowani. Ja jeszcze nie. Wy wiecie jak zdobywać pasy. Wy wiecie jak radzić sobie z najlepszymi...mam nadzieję że się tego od was naucze! Sam nie pokonałem wielu...ta federacja to wielka szansa dla mnie! Mogę pokazać na co mnie stać. W tej federacji są najlepsi wrestlerzy. Ja zapewne do takich się nie zaliczam, ale jestem tu po to żeby się od was uczyć! Do was wszystkich mam szacunek. Wszyscy możecie mnie czegoś nauczyć. W tak świetnej federacji i ja mogę zostać świetnym wrestlerem! Możliwe że kiedyś będę taki jak wy...i nasza walka na PPV to tylko następny krok żeby stać się takim jak wy! Jeśli ja i Kane was pokonamy będę bliżej mojego celu. Najpierw pas tag team a potem inne. Mam zamiar dojść do tego pasa...WSF Championship. Gdy go zdobędę, będę zadowolony z siebie. Moim głównym celem jest bycie legendą w Japonii...WSF Championship to bardzo ważny pas i on może dać mi taki status. Ale nawet jeśli nie zostanę legendą będę z siebie bardzo dumny jeśli tylko uda mi się zdobyć ten pas! Ale najpierw muszę skupić się na naszej walce. Do wszystkiego trzeba dojść powoli. Nie mam doświadczenie...powoli będę go nabierał. Ta federacja umożliwia mi to. Jestem bardzo wdzięczny za zatrudnienie mnie dlatego w niedziele mam zamiar zrobić świetne show!

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Do pierwszego PPV zostało nie wiele! Na pierwszym PPV odbędzie się pierwsza walka o pas IC! Pierwszym posiadaczem tego pasa... będzie THE WAR MACHINE RHINO! Rhino stanie na przeciwko dwóm innym wrestlerom! The Great Khali! Christian Cage! Rhino nie może w to uwierzyć że to właśnie wy będziecie jego przeciwnikami! Ale Rhino się cieszy! Cage! The War Machine zapamiętał Cię z TNA jako dobrego kumpla! Teraz! Obaj jesteśmy w WSF! A Ty! Jesteś jedyną osobą która zasługuje na mój szacunek! Tak! Tylko Ty! Na PPV Będziemy walczyć przeciwko sobie! Myślę że to będzie świetna okazja do odnowienia tego - co było w TNA! Ja pomogę Tobie! A Ty! Pokaż co potrafisz! Rhino Będzie też walczył z WIELKIM!! WIELKIM!! POTWOREM! Tak! Każdy Cię tak nazywa... Khali! Ale czy ten potwór jest w stanie zrobić mi coś w ringu?! Owszem! Jest w stanie! Może mnie zniszczyć, pokonać... ALE TO MU SIĘ NIE UDA! Pokonałeś Bookera T! Co z tego? Teraz walczysz przeciwko THE WAR MACHINE RHINO! Będziesz musiał dać z siebie 100%! Ale Ty nie potrafisz! Zobaczysz na ringu!!.... MUSISZ SIĘ PILNOWAĆ!!! OR YOUR ASS WILL BE GORED!!!! GORED!!!! GORED!!!!!!!

..

...

...

Już jutro ostatnia gala przed PPV... Samoa Joe na pewno będzie chciał pokazać Rhino że jest lepszy! Gdyby Rhino rzucił wyzwanie na pewno odpowiedział by że nie może - że musi przygotować się do walki o pas... że się boisz! Dobrze! Nic Ci się nie stanie! Rhino proponuje walkę... WALKĘ INNĄ NIŻ KAŻDA! Pojedynek! SIŁUJMY SIĘ NA RĘKĘ! Zobaczymy! Kto tak naprawdę jest silniejszy! Udowodnij mi to! że jesteś godny! Że Rhino może czuć respekt do Ciebie! Pojedynek na rękę! TAK!! WALCZ! POKAŻ NA CO CIĘ STAĆ!! Jeśli wygrasz i pokażesz że Rhino może czuć do Ciebie szacunek! POKAŻ!! UDOWODNIJ! Jeśli nie...czeka Cię kolejne już... GOOOOREE!!! GOOOREE!!! GOOOOOORE!!!!!!!!

• Styl:  Klasyczny

Rhino ... Rhino , Rhino Ty znowu więcej gadasz niż robisz , myślisz że straszny jest mi Twój Gore pfy to jestem w wielkim błędzie nie po takich ciosach podnosiłem się i stawałem dalej do walki a nie jest zaskoczeniem że schodziłem z ringu będąc zwycięzcą !!!

Wiesz dobrze że ja nigdy nie odmawiam , teraz też tak będzie już jutro spotkamy się w kolejnej nowatorskiej walce w WSF , Rhino ... zauważyłeś to ... My tworzymy historię WSF ! Tydzień temu Leader Match , a już jutro to czego jeszcze fani WSF nie widzieli , Rhino VS Samoa Joe "Siłowanie na rękę" !!!

Pokonałem Cię przed tygodniem jutro stanie się to samo !!!

Jakbyś nie zrozumiał czegoś , wiem myślenie i siła w Twoim przypadku nie idą w parze a więc PRZYJMUJĘ TWOJE WYZWANIE !!! Szykuj się zostało Ci już mało czasu !!!

Styles ... dobrze wiem że w pojedynkę ani ja ani Ty nie damy radę wygrać tego pasa , zrobimy co trzeba z Edgem i Stingiem a później rozstrzygniemy wszystko między sobą w uczciwej walce ... beż żadnych sztuczek , interwencji , damy z siebie wszystko a zwycięży lepszy !!!

You think you know me...

wwe_edge_titantron.jpg

Tak już niewiele czasu pozostało do pierwszego w historii Pay-Per-View Wrestle Show Federation... tak niewiele czasu dzieli mnie, by stanąć tam, na środku ringu... z rękami uniesionymi w górze i ogłoszonym waszym nowym World Heavyweight Championem! Wiecie czemu? Chcecie wiedzieć czemu tak się stanie ? Czemu ja wygram ten mecz... czemu nikt nie będzie mógł mnie powstrzymać. Widzę, że wam trzeba wszystko tłumaczyć... Spójrzmy na moich rywali najpierw... zacznę od młodego "The Phenomenal" A.J Styles... tutaj widać potencjał, klasę, styl... wszystko przed tobą dzieciaku... ale to jeszcze dla ciebie za szybko... brakuje ci doświadczenia w Main Eventach i meczach o tak wielką stawkę. Słyszałem, że kiedyś podobno posiadałeś NWA World Title dwa razy... lecz spójrzmy jaki szmat czasu temu to było. On the other hand... mamy Stinga, który właśnie doświadczeniem może się wykazać. Main Eventy nie są ci obce Stinger? Wiele razy widzieliśmy ciebie w main eventach o najważniejsze tytuły w świecie wrestlingu. WWE wiele straciło, gdy odmówiłeś z nimi współpracy... jednak jakby to powiedziała dobrze znana mi "inna" osoba... your time is out... my time is now. Sting... spójrz na siebie... wiemy, że tam głęboko znajduje się ten sam zawodnik co 10 lat temu, ale na wierzchu już rozsypujesz się... nie dajesz rady... ten świat się zmienia... i ty razem z nim. Stajesz się coraz starszy... i to wiemy ty i ja Stinger, że niedługo w ogóle nie będziesz zdolny występować w ringu. Tak więc Sting... dajmy temu spokój... nie ważne jak będziesz próbował... you are not on the same level like 10 years ago... Nic nie możesz z tym zrobić... pogódź się z tym faktem.

No i na koniec zostawiłem sobie najgroźniejszego w moich oczach rywala... "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe. Joe... co ty wyprawiasz... ustawiasz mecz z A.J Stylesem? Tego bym się po tobie nie spodziewał... bo tylu rozmowach, które odbyliśmy... myślałem, że czujesz chociaż do mnie lekki szacunek, bo ja owszem czuje go wobec ciebie... ale czy po tym jesteś tego wart? Jesteś młody, podobnie jak A.J... jednak według mnie tobie doświadczenia w bataliach nie brak i stoisz na poziomie. Wyróżniasz się spoza tych dwóch tym, że masz jedno i drugie. Doświadczenie oraz młodość... tak jak ja... Jednak brakuje ci czegoś, by wygrać ten mecz. Brakuje ci tego, czego ja "The Rated R Superstar" posiadam. Jest to rzecz, której nie da się opisać... spróbuję zatem ją zilustrować. Jest to rzecz, która zrobiła ze mnie former 4 times World Heavyweight Championa... rzecz, która zrobiła ze mnie 12 times Tag Team Championa... rzecz, która zrobiła ze mnie former 5 time Intercontinental Championa... i w końcu, rzecz, która zrobiła ze mnie "Rated R Superstar"... It's like this...

No i na koniec mój stary dobry przyjaciel... panie i panowie... "The Instant Classic" himself- Christian Cage! Chiristian... nadchodzące Pay-Per-View... jest bardzo dla nas obu ważne... ty, jak na razie walczysz o Intercontinental Championship... wiem, że to dla ciebie nie za wiele, ale puki co musisz się z tym pogodzić. Chce, abyś wiedział, że zawsze możesz na mnie liczyć. Nie ważne co cię gnębi, możesz na mnie liczyć. Mam równocześnie nadzieje, że będzie to działać w dwie strony. Wiesz... mój mecz będzie bardzo ciężki. Liczę... liczę na to, że będę mógł na ciebie liczyć Christian... Jeśli wygram World Title... będziesz mógł swój title shot wykorzystać any time, any place... widzisz to, prawda Christian? To dobrze... Bo ty zdobędziesz Intercontinental Championship, ja World Title... we own the bussiness... nikt nie będzie mógł nas powstrzymać. Totalnie zdominujemy Wrestle Show Federation...

To tyle z mojej strony...

jrthqr.jpg

Time To PLAY THE GAME

Gdzie jesteś Steve ??Co zbrzydł Ci już nasz fedu czy po prostu się boisz ??

Nie dziwię sie że sie boisz HUNTER jest w doskonałej formie i w tej chwili po prostu nie masz ze mną szans,

Co do naszego meczu na CofW już sie nie mogę doczekać,..........................

Szykuj sie STEVI bo Hunter już jest gotowy na twoją klęskę.........

pezetvi7.png

Vampiro gdzieś się podział? Boisz się, czy nasza rywalizacja Cię nudzi? Nie zdziwiłbym się gdybyś się bał w końcu walczysz z Five time WCW champem. Szykuj się Vampiro! Czekam na ciebie. Sucka!

Shark Boy,coś się ostatnio nie wysiliasz....Uprzedzę twoją ripostę-wiem,wiem,mnie też tu długo nie było,ale zrozum-oblewałem swoje zwycięstwo.Jutro chciałym się z tobą zmierzyć po raz....ostatni.Nie mam na tyle dużo czasu,by tracić go na walki z rybami,ale chcę ci ostatecznie pokazać gdzie jest twoje miejsce,i spuścić cię z powrotem do oceanu...razem z wodą w kiblu.

e916f7e946.png

Styles ... patrzyłeś na mnie jak na sojusznika , przyznam wiązałem z Tobą plany ale poczułem wczoraj coś ... kazało mi to wyjść , zaatakować Ciebie ! Pamiętaj AJ w tym biznesie nie ma przyjaciół są tylko sami wrogowie !!! A jak umiesz liczyć to licz na siebie :lol ! Nie widzę szans nawet najmniejszego sojuszu , przecież walczymy już w niedzielę o główny pas WSF i nie wyobrażam sobie abym odpuścił sobie Twoją osobę i skoncentrował się na innych . Uwierz , jeśli tylko bd miał szansę to zostaniesz właśnie Ty odliczony ! Tak Styles ... pokonam Cię i zdobędę to , po co przyszedłem do WSF !!!

Pas WHC bd należał do mnie ... The Samoan Submission Machine Samoa Joe !!!!!

Edge ... o co Ci chodzi człowieku , ja nie ma z nikim sojuszu ani nie przewiduję tym bardziej będąc w najważniejszej walce pierwszego PPV które dzięki moim umiejętnością wybije się ponad wszystkie inne takich organizacji jak WCW , WWE czy TNA !!! Dam z siebie wszystko a że potencjał mam ogromny to uwierz mi , walka ta nie bd należała dla każdego z nas do najłatwiejszych !

Edge... doceniasz mnie a ja Ciebie jesteś świetnym wrestlerem i nie ważne co się stanie ale walka ... bd świetna! Masz rację , ja nie mówię tylko robię ! Szacunek należy się Tobie za dawne osiągnięcia ale zauważ że jesteśmy w najpotężniejszej organizacji zrzeszającej najlepszych wrestlerów i któryś z nas : Sting ... Edge ... Styles ... Joe okaże się pierwszym championem i zapiszę się do historii WSF !!!

Sting ... ostatnio jesteś bardzo niemrawy , chyba nadal czujesz ból po wczorajszej walce a zauważ że ja czuję się świetnie ! Jesteś jednym z najlepszych ale zauważ nie pociągniesz już długo , rok ... góra dwa a co dalej ?! No nic , ja zostanę w tym biznesie i bd stanowił o jego sile jak i jakości. Twoja gwiazda już blaknie ... przekonasz się o tym już na PPV !!!

Jeszcze kilka słów odnośnie ... Rhino :

Zrobiłem co do mnie należało , to nie było nic więcej . Mam już dość aby mi przeszkadzano w walkach !!! Miałem przewagę , byłem bliski zwycięstwa ale wpadł Khalas ... musiałem to zrobić po prostu .

Rhino ... powodzenia na PPV !!!

Hall, jak tam po wczorajszym RKO?

Pogodzony już z myślą o zakończeniu kariery?

Scott..Są same plusy tego..Będziesz mógł opalać się na plaży w Miami czy wypić piwko z kolegami przed telewizorem, oglądając moje zwycięstwa...4 DNI!Tyle ci zostało.Naciesz się swoją szatnią..

Wpadłem na świetny pomysł...

LIST POŻEGNALNY!

Wzruszające chwile, wszyscy zalani łzami, a ja Legend Killer, roześmiany pozdrowi Cię białą trójwarstwową chusteczką.

Edge, Rated RKO, wróciło na jedną noc.Byłem bardziej zainteresowany Hallem, ale może w niedalekiej przyszłości znów zawalczymy w jednym drużynie.Choć gdyby przyszło nam walczyć o pas, sentymenty i wspomnienia poszły by w niepamięć.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Gdzie jesteś Steve ??Co zbrzydł Ci już nasz fedu czy po prostu się boisz ??

What?! Hunter ja w przeciwieństwie do ciebie nie muszę przesiadywać na Backu by udowodnić że się nie boje. Wczoraj na WSF kolejny raz oberwałeś Stunnera. Nie przyzwyczajaj się za bardzo bo na Call of Wild cała zabawa ze stunnerami sie skończy, tak samo jak nasze pogawędki. Wtedy dopiero po udowodnieniu ci kilku rzeczy, przejdę do o wiele ważniejszych spraw. Pamiętaj, w Hell in a Cell panują dwie moje zasady:

1. Fuck Fear

2. Drink Beer after bit your ass!

And thats the bottom line!!!

Przynajmniej miałem to Mario Bros

No z tak nadzianym teściem to ja sie nie dziwie :roll:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Curry Man... wiesz co? Jak usłyszałem po raz że na COTW będziesz partnerem Kane'a w walce przeciwko Mnie i Rockowi, pomyślałem sobie Trafił mi się młodziak za przeciwnika, jakiś skośnooki przyjemniaczek który wszystkich darzy wielkim szacunkiem... Nie będę się nad Nim pastwił i zajmę się psycholem... Ale wczoraj Mój drogi załatwiłeś sobie spełnienie swojego najgorszego koszmaru już w tą niedzielę... Ten Twoje gadki o szacunku i chęci nauki od Nas, lepszych, bardziej obeznanych w tym biznesie... Dostaniesz lekcję i to bardzo, ale to bardzo wyczerpującą... Może jeszcze do Twojej skośnookiej głowy jeszcze nie dotarło jak wielki błąd popełniłeś... a skoro już o głowie mowa, jak tam po wczorajszym codebreakerze boli jeszcze mocno? Na pewno, ale to nic w porównaniu z tym co czeka Cię w niedzielę...

Kane... wczorajszy mecz udało Ci się wygrać tylko i wyłącznie przy pomocy Twojego japońskiego frienda, będziesz go miał też w niedzielę, ale pamiętaj wtedy nie będzie już zaskoczenia będziemy na wszystko przygotowani...

Widzimy się w niedzielę Jakcass...

You think you know me...

86.jpg

Widzicie... ludzie dzielą się na dwa typy... zwycięzców i przegranych... I możecie być damn sure, że na gali to nie ja i Randy byliśmy przegranymi. Sting i A.J Styles, to co wydarzyło się na WSF Wednesday Arena było tylko przedsmakiem tego, co czeka was na Call of the Wild. Powtarzam to over, over and over again... rzeczy tutaj nie będą sie miały tak jak w starym, umarłym już WCW... zapomnij o tym Stinger... I możecie być pewni, że nie będzie tutaj wam tak dobrze jak w TNA. Tutaj, w Wrestle Show Federation zebrani zostali haha... najlepsi z wrestlerów z całego świata... Ale nawet najlepsi mają swojego dominatora, kogoś, komu nikt nie może się przeciwstawić. Kogoś, o kim aż strach wspomnieć. Kogoś, kogo strach spotkać na ringu. A osoba to, to nikt inny jak Rated R Superstar... former World Heavyweight Champion, King of the Ring, Mister Money in the Bank... Edge. Totalna dominacja- tak można nazwać zdarzenia podczas naszego pojedynku. Ja i mój partner Randy totalnie zdominowaliśmy ten pojedynek. To kolejny dowód na to, że jestem numerem jeden w tej federacji. Oprócz siły własnej posiadam także dar łączenia się w drużynie. A wówczas ja i mój partner walczymy jak jeden mąż by odnieść totalne zwycięstwo. Nie bez powodu w końcu stałem się 12-times tag team championem. Jestem z tego bardzo dumny. Bo widzicie... prawdziwy mistrz to skarb dla całej federacji. Mistrz powinien godnie reprezentować organizację. Jednak tego nie możemy się spodziewać po osobach takich jak Sting. Bo na pierwszy rzut oka widać, że dziadek dominuje federację. Taki układ by nie przeszedł. Sting... mówiłem to tyle razy, i powiem jeszcze raz. Masz umiejętności, występuj, ale trzymaj się z daleka od Main Eventów i głównego pasa federacji. Starość nie radość Stinger... Godnie reprezentować nas także nie może byle chłystek, któremu kiedyś udało się zdobyć dwa razy pas NWA. Tutaj jest mowa o tobie AJ... Twój czas jeszcze nie nadszedł kiddo... nie zostaje ci na razie nic innego jak patrzeć i uczyć się od lepszych od siebie. Miałeś taką szansę w TNA podążając za moim partnerem Christianem, jednak byłeś tak głupi, że zdradziłeś go. Zawsze byłeś jego pachołkiem i dobrze o tym wiesz. W pojedynkę niczego nie osiągniesz, bo brak ci tego "czegoś". By stać się prawdziwym mistrzem trzeba mieć odrobinę skur#$%^$%6a we krwi, a ty ledwo się z matczynych skrzydeł wyrwałeś i myślisz, że daleko polecisz? Oj nie, to się na pewno nie wydarzy. Musisz się jeszcze wiele nauczyć AJ, a potem starać się o to, co najważniejsze w federacji. Jesteś za miękki AJ.

I na koniec oczywiście mój największy rywal na Call of the Wild- Samoa Joe. Mógłbym cię podobnie podsumować jak A.J Stylesa, ale wtedy bym skłamał... bo tobie tego skur@$6wa w krwi nie brak. Sięgając głębiej w nas jesteśmy do siebie bardzo podobni... silni, zdecydowani, potrafimy o siebie zadbać... po prostu prawdziwe gwiazdy tej federacji. Jednak o tobie Joe było dużo ciszej niż o mnie. Brak ci tego doświadczenia w Main Eventach. Brak ci tego wszystkiego. Jeszcze nie nadeszła twoja chwila. Będziesz miał sporo łatwiej niż ja, ponieważ już spotykałeś w ringu AJ Stylesa oraz Stinga. Nie myśl jednak, że dzięki temu wygrasz. Ja mogę pierwszy raz na oczy widzieć swojego przeciwnika, a i tak z nim wygram? Wiesz dlaczego? Bo jestem that damn good. Jesteśmy do siebie podobni, ale tobie brakuje tego, co ja posiadam... styl, charyzma, strategia. Te wszystkie rzeczy uczyniły ze mnie mistrza. Joe... posłuchaj mnie jeszcze raz... nie teraz... za szybko... teraz jest mój czas i nie pozwolę ci go zepsuć.

Moje ostatnie słowa kieruję do mojego przyjaciela- Instant Classic himself- Christian Cage. Christian... na Call of the Wild wygrasz... daj z siebie wszystko. Niech nie przestraszą cię twoi rywale. Zresztą, czego ty się masz bać? Rhino? Wiele z nami przeszedł, ale to właśnie ty w TNA pokonywałeś go over, over and over again... Pokonywałeś go tyle razy, że nie będzie dla ciebie problemu pokonać go jeszcze raz. Niech nie przestraszą cię rozmiary Great Khaliego. Pokonaliśmy go już raz, i teraz pokonasz go znowu. Gdyby coś nie szło po twojej myśli Christian... I've got your back... Liczę na to, że w walce o World Title ty też będziesz za mną. Pamiętaj, jeżeli wygram World Title, będziesz mógł dokonać title shota kiedykolwiek będziesz chciał przyjacielu. Staliśmy się tyle razy mistrzami Tag Team. Mieliśmy kilka starć, ale ciągle jesteśmy najlepsi z najlepszych. Ty wygrywasz, ja wygrywam i We own the bussiness. Do your best Christian...

jrthqr.jpg

Konichua!

Ale wczoraj Mój drogi załatwiłeś sobie spełnienie swojego najgorszego koszmaru już w tą niedzielę

Chris Jericho! Wczoraj pomogłem mojemu partnerowi, Kane'owi. Ta walka była niesprawiedliwa! Was było dwóch a on sam. A ty Chris, za bardzo się denerwujesz! Widać że wrestling jest dla ciebie całym życiem. Ale nie zapominaj też o innych sprawach! Przede wszystkim bądź honorowy! Wrestling jest ważną częścią naszego życia. Można by rzec że jest nieodłączną częścią naszego życia, ale są ważniejsze sprawy. Widać jak bardzo zależy Ci na twoim pasie. Jednak ja i Kane mamy zamiar zabrać wam go! Każdy w tej federacji pracuje żeby coś osiągnąć. Każdy chce być mistrzem. Każdy chce osiągnąć sukces! Ale nie każdemu się to udaje. Trzeba mieć do tego odpowiednie cechy! Sam nie wiem czy takie posiadam. Nie mi to oceniać. Ja staram się być po prostu najlepszy. Daje z siebie wszystko. Na ringu pokazuje wszystko co umiem! Wkładam w to całe moje serce! Chcę udowodnić że ja też potrafię walczyć. Ten pas jest dla mnie bardzo ważny. Ten pas to dla mnie szansa. W niedzielę spotkamy się na ringu. Mam tylko jedną proźbę do Ciebie i do Rocka. Proszę was, dajcie z siebie wszystko! Nie chcę zdobyć pasa tylko dlatego że nas zlekceważyliście. Nie chce tego pasa tylko dlatego że nie skupiliście się na walce.

Ten Twoje gadki o szacunku i chęci nauki od Nas, lepszych, bardziej obeznanych w tym biznesie... Dostaniesz lekcję i to bardzo, ale to bardzo wyczerpującą...

Tak jak wspominałem, jestem tu po to żeby się czegoś od was nauczyć i zyskać wasz szacunek. Wasz jak i nie tylko. Zależy mi również na szacunku fanów. Oni są bardzo pomocni! Ich wsparcie często pomaga w zwycięstwie. Gdy tylko słyszę że publika skanduje moje imię...od razu dostaję niesamowitej mocy...od razu czuję że jestem w stanie pokonać każdego. Nawet gdy leżę. Jestem blisko porażki. Choćby mała garstka fanów skandowała moje imię...nie poddam się! Przecież jesteśmy tu po to żeby robić show. Te show robimy dla fanów którzy uwielbiają wrestling. Wielu z nich marzy żeby zostać wrestlerem. Ale to nie łatwa droga. Każdy z nas się o tym przekonał. Uczymy się całe życie. Mimo iż jestem już profesjonalnym wrestlerem ciągle się od was uczę. Uczę się jak osiągać sukcesy. Więcej można nauczyć się tu niż we wszelkich szkołach wrestlingu. Tu toczy się prawdziwa walka. Walczymy o pasy i inne rzeczy. Każdy ma inny cel. Owszem pasy są ważne dla każdego, tak samo dla mnie. Ale dla mnie ważniejszy jest szacunek ludzi. Daję z siebie wszystko tylko po to żeby ludzie mnie szanowali!

skoro już o głowie mowa, jak tam po wczorajszym codebreakerze boli jeszcze mocno?

Nie Chris, nic mnie nie boli. Właściwie czuje się świetnie. Bolało tylko na początku, no ale to jest normalne. Takie samo pytanie mogę zadać Ci ja. Jak tam po wczorajszym Spice Drop? Lub po 2 Chokeslamach od Kane'a? Dostałem od Ciebie tylko jeden Codebreaker. Jeśli mam być szczery...widziałem lepsze finishery. Walczyłem z wieloma świetnymi wrestlerami, przede wszystkim w Japonii. Mieli oni dużo lepsze, bolesne finishery. Po ich ciosach nie mogłem dojść do siebie przez kilka dni. A wiesz dlaczego? Bo oni wkładają w to całe swoje serce, tak jak ja. Tobie zależy tylko na pasach. Nie dajesz z siebie wszystkiego. Myślisz że skoro jesteś już taki doświadczony to znaczy że nie musisz dawać z siebie wszystkiego? Mam mniejsze doświadczenie niż ty, ale wiem jedno. Żeby coś osiągnąć musisz włożyć w to cała swoją energię. Najlepiej skupić się na jednym celu i w końcu go osiągnąć. Potem ciągle podwyższać sobie poprzeczkę i tak do końca. Tak jak wcześniej wspomniałem, wiem że w walce z takim przeciwnikiem jak ja nie musisz się za bardzo wysilać. Ale proszę Ciebie i Rocka żebyście dali z siebie wszystko w niedziele! Ja uczynie to samo. Dajcie z siebie wszystko a zrobimy świetne show...publika będzie zachwycona...a w końcu to dla nich walczymy...

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

W Wrestle Show Federations pojawiła się największa gwiazda wreslingu a jest nią BILL GOLBERG .

Ja jako najlepszy wresler tej planety będę obserwował wasze zmagania na niedzielnej gali PPV która nosi nazwę CALL OF

THE WILD i powiem wam że pojawię się w ringu żeby skopać tyłki takim osobą jak wy i zobaczycie niszczycielską siłę BILLA Golberga . Czuje wasz lęk przedemną i powiadam wam że będzie się działo na PPV . Wpadnę i skopie wam tyłki i nawet nie będziecie wiedzieli kiedy to się stanie i za co . Moim celem jest zdobycie wielu trofeum w tej oto najlepszej federacji wreslingu w której są największe gwiazdy ze mną na czele . Wszystkie gwiazdy które będą walczyły na pierwszej gali PPV uprzedzam że obserwuje was od pewnego czasu i mam upatrzoną swoją pierwszą ofiarę i ona przekona się o tym dopiero w Niedziele . . .

kto mnie nie szanuje niech liczy sie z tym ze ja nie będę mu dłużny i prędzej czy później spotka go ten sam los co innych moich przeciwników . . .

w1puet.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...