Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jay zakopmy topor wojenny skopiemy kilka tylkow. Nasza przewaga jest mlodosc bedziemy walczyc przeciwko inwalidzie austinowi ktorego nawet shark boy pokonal. Pokazmy na co nas stac O YEAH!! Miedzy soba porach***jemy sie na PPV.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

"Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk!"

Hey brothers! Już dziś the power of 24-inch pythons zniszczy trzech wrestlerów. "The Immortal" Hulk Hogan nie ma łatwego zadania ale biorąc pod uwagę, że będą ze mną miliony Hulkamaniacs to nie będzie wcale takie trudne. Dzisiejsza walka to pierwszy ale za to jakże wielki krok do tego aby z godnością można było mówić "Hulkamania runs wild ONE MORE TIME!"

"YEEEEEEEEAAAAAHHHHHHH! The-Im-mortal-Ho-gan! The-Im-mortal-Ho-gan!"

Hulkamaniacs, nie będę Was już zanudzał moim przeciwnikami, bo wiecie z kim walcze. Wielkie monstrum Great Khali, laluś Christian Cage i... no właśnie... Edge.

Edge, let me tell ya something, brother. The Hulkster nie skreślił Cię zupełnie. Oczywiście zdobyliśmy pasy Tag Team a dziś wieczorem możemy stworzyć doskonały pojedynek. Jednak mam nadzieję, że nie będziesz wiecej podejmował głupich decyzji i robił nieprzemyślane rzeczy, bo w przeciwnym razie Hulkamania and the largest arms in the world runs wild on you!!! Tak więc see ya to the ring and what'cha gonna do?! When the power of this milions of Hulkamania runs wild on you?!

"YEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHH"

/I am real American.../

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

JOE! To już jutro! Już jutro odbędzie się pojedynek Rhino vs Samoa Joe!

Już dziś , Już dziś mośku !

Nie powiem gdzie możesz sobie wsadzić walki z ELEVATION X , ja Samoa Joe nigdy nie odstawiłbym takiego Shitu w takiej walce ... walcząc z AJ przed rokiem czy nie dawno ze Stormem , Ten drugi w szczególności jak mocny jest =)) To bałeś się stanąć na konstrukcji a Ty mówisz mi że ja mam lęk wysokości ... Tak właśnie nosorożcu , to ja wyje z tej walki jako zwycięzca a nie TY !!!

Rhino słyszał kiedyś gdy komentator mówi o Tobie "potężny"! Miał rację! O mnie też tak mówią! Różnica jest jedna Joe! Ja jestem potężny i wygrywam walki! A tym jesteś gruby i przegrywasz walki!

O Tobie również mówią że zawsze idziesz tam gdzie nie powinieneś , szukasz guza i go dostajesz tak też bd w tym przypadku , a gala jak wiesz ... ... już dziś !!!

Nawet mnie nie draśniesz bo i nie bd miał przecież kiedy a zasmakujesz mojego submissiona oj zasmakujesz tego Rhino już nie długo !!!

Hall, odgrażałeś się, że doświadczenie pokona "zasmarkanego" młokosa...

Jednak okazało się że "Legend Killer" Randy Orton pokonał Cię...

Kolejna ikona wrestlingu pokonana...

Mówisz że to nie koniec? Jeśli przegram mam latać po twój popcorn?

Call of the Wild...Pokonanie Ciebie na pierwszym PPV będzie rozgrzewką przed drogą do mistrzowskiego tytułu...

Kiedy już z tobą skończę, napisz mi od której są można odwiedzać pacjentów w szpitalu, chyba że zrezygnujesz i będzie to tylko miła pogawędka w domu starców...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Tak, Morrison, zgadzam się, aby walczyć w zgodzie... ALE TYLKO NA TĄ JEDNĄ NOC! Nieważne co się stanie, i tak dam z siebie wszystko na PPV!

Stone Cold, Triple H... Nie obchodzi mnie ile pasów zdobyliście w WWE, ile walk tam wygraliście, jak wyglądały wasze feudy. Interesuje mnie tylko jedno! Czy banda podstarzałych dziadków da radę wygrać z nami? Stone Cold, Ty lepiej dołącz do swojego koleżki The Boczka, czy jak mu tam i róbcie razem "wspaniałe" filmy, tak jak dotychczas, a Ty Triple H, wracaj do domu dymać Steph. Dla was tu nie ma miejsca. Was czas się skończył, co pokażemy w walce! OH YEEEEAAAAH!

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Przepraszam po raz kolejny. Lecz gala została w 75% napisana a ja dzisiaj już nie mam siły. Jutro zostanie wstawiona na 100 %. Jest to ostatnie opóźnienie w historii WSF. Obiecuje i przepraszam.

Dylan_wrestling_belt1.jpg

a Ty Triple H, wracaj do domu dymać Steph. Dla was tu nie ma miejsca. Was czas się skończył, co pokażemy w walce! OH YEEEEAAAAH!

Widać że jesteś młodym gówniarzem,nie dość że głupi to jeszcze kradnie gimick legendzie WWF\WWE.

Ja przynajmniej coś zdobyłem w tym WWE ciebie tam nigdy nawet nie chcieli,

Jesteś jeszcze szczeniakiem i nie masz prawa wtrącać sie po miedzy nas ze Stev'em,

Dziś pokażemy że ,,DZIADKI'' są lepsze od ..MŁOKOSÓW SZCZENIAKÓW''

TIME TO PLAY THE GAME

pezetvi7.png

Jesteś jeszcze szczeniakiem i nie masz prawa wtrącać sie po miedzy nas ze Stev'em,

Wiek o niczym nie decyduje! A patrząc na Ciebie, z wiekiem przychodzi u niektórych głupota...

Ja przynajmniej coś zdobyłem w tym WWE ciebie tam nigdy nawet nie chcieli,

Oni nie chcieli mnie!? I tak bym tam nie odszedł. Po co mi jakaś federacja, która bardziej przypomina jakąś telenowelę, niż sport... A poza tym, czas WWE i tych waszych wszystkich streaków, i wygranych się skończył. TO PRZESZŁOŚĆ! Widzę, że macie problemy ze zrozumieniem tego. Nowe, lepsze, wyprze stare, tak jak we wszystkim!

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hall, odgrażałeś się, że doświadczenie pokona "zasmarkanego" młokosa...

Hall nie przegrał z zasmarkanym młokosem , a z low blowem . Randy , jeśli myślisz że to zwycięstwo przyniesie Ci chwalę , to jesteś w błędzie większym niż obwód bicepsa Scotta Steinera .

Mówisz że to nie koniec? Jeśli przegram mam latać po twój popcorn?

Call of the Wild...Pokonanie Ciebie na pierwszym PPV będzie rozgrzewką przed drogą do mistrzowskiego tytułu...

Nie tylko latać , ale też prażyć mi go . Rozgrzewka ? Rozgrzewka przed truchtem do kiosku , chciałeś powiedzieć . Nie dam drugi raz wyrolować się . Tanie numerki to tylko w Tak-Taku , Randy . Masz ode mnie gwarancję poxipolu , że na Call od the Wild the Bad Guy będzie tryumfującą stroną .

25rm4.jpg

Well well, Hunter, który to raz z rzędu dostałeś ode mnie w dupę?? Racja! Kto by to zliczył! Wiesz co, jakoś nie podkręciłeś nam atmosfery przed Call of the Wild! Gala jednakże pryejdzie do historii jako ta w której Triple H w końcu spotulnieje i usiądzie swoim obolałym tyłkiem na krześle. Tak Hunter to jest mój priorytet. Skopanie doszczętnie twojej nakoksowanej dupy.

And thats is the bottom line couse Stone Cold said SO!

61jj2.jpg

Morrison! To przez Ciebie przegraliśmy! Wiedziałem, że Paul nie powinien dawać do teamu ze mną takiej cioty! Nie potrafisz walczyć, a ja z chęcią zakończyłbym bym Twoją nędzną karierę! Co Ty na stypulacje Loser Leaves Town!? Z dodatkową stypulacją ChairShots Fiesta, polegająca na tym, że wygranym jest ten, który uderzy przeciwnika krzesłem 10 razy, bez pinów, bez poddań! Paul, jeśli ten tchórz Morrison zgodzi się, to czy Ty też zgadzasz się? Możesz także dodać coś od siebie! OH YEEEEAAAH!

Stone Cold, gratulacje za wygraną! Przepraszam za te słowa wcześniej, że nie nadajesz się do walki. Sądzę, że pokazałeś to, że do walki nadajesz się nadal, mimo to, że ostatecznie pojedynek zakończyłeś na takim błaźnie, jakim jest Morrison. Zgoda?

Upokorzenie.....tak to słowo które opisuje to co zdarzyło się na ostatniej gali. BoD powróciło , wraz z bratem byśmy pokonali ich....ROCK, JERICHO. To jeszcze nie koniec, nie wiem co się stało z moim bratem ale wy....Wy pogrążycie się w bólu , nie potrzebuje Taker'a by się z wami policzyć , nie potrzebuje go by odebrać wam te marne pasy przy waszych biodrach. Ból , cierpienie , strach , emocje te was ogarniają , wiem to. A wiecie skąd? Bo wiecie że nawet jak nie na ringu to poza ringiem, ja was zniszczę, zgładzę. Zapraszam was do piekła. Już na następnej gali radzę chodzić parami bo was znajdę. <śmiech> Znajdę. <śmiech>

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

samoajoe.jpg

Rhino ... Jaki widać okazałeś się słabszy , gorszy i przede wszystkim przegrałeś .

Udowodniłem Ci że wysokość nie stanowi dla mnie najmniejszego trudu , poradzę sobie w każdej stypulacji bo jestem The Samoan Submission Machine Samoa JOE !!!

Stawka walki była ogromna ryzykowałem prawie że cały mój dorobek w WSF ale pokazałem co to znaczy wyzwać na pojedynek mnie , największą przyszłość tego biznesu . TAK , TAK to właśnie ... Ja już nie długo , niespełna za dwa tygodnie stanę oko w oko na przeciwko najlepszym i zwyciężę !

Rhino ... Nie bałeś się mnie w ogóle , wręcz lekceważyłeś, twe wypowiedzi koncentrowały się na wiele lat wstecz . Jak widzisz nic Ci to nie dało ECW , ECW co róż było słychać z Twoich ust ale przypomnę Ci mam nadzieję iż ostatni raz jesteśmy my wszyscy , JA i TY w WSF , WSF , WSF i tylko to się liczy a nie przeszłość . Mam nadzieję że nie będziesz patrzył już w przeszłość tylko skoncentrujesz się na przyszłość , najbliższej przyszłości .

Posmakowałem Twojego Gore ... ... bolało ...

... Bolało ale to jednak ja wyszedłem z walizką , Styles ... dziękuję Ci ale mimo wszystko dałbym radę sobie sam . Zapamiętam Twoją pomoc i kiedyś odwdzięczę Ci się ale nie licz na to na najbliższym PPV gdy to staniemy naprzeciw siebie !!!

Stone Cold, gratulacje za wygraną! Przepraszam za te słowa wcześniej, że nie nadajesz się do walki. Sądzę, że pokazałeś to, że do walki nadajesz się nadal, mimo to, że ostatecznie pojedynek zakończyłeś na takim błaźnie, jakim jest Morrison. Zgoda?

What?! To że do walki się ciągle nadaje pokazuje w każdej mojej walce! A ty, tak ty Jay! Do ciebie mam tylko kilka słów. Te słowa utkwią ci w pamięci do końca twoich dni, będziesz je wspominał za każdym razem gdy spojrzysz w lustro kobieciarzu. A mianowicie : całowanie nagiej kobiety w rękę to strata czasu. Taka mała dygresja!

A teraz tak na poważnie! Chcesz zasłużyć u mnie na szacunek?? Jedyne miejsce gdzie możesz to zrobić, jest to ring! Może kiedyś się jeszcze spotkamy.

Przy okazji Paul. Na wczorajszej gali nie zostało rozstrzygnięte kto otrzyma pas IC. Po dłuższym namyśle stwierdzam że pierwszą osobą która powinna otrzymać ten pas jestem ja. Genialne!!! Już wcześniej przymierzałem się do walki o ten pas ale najwyraźniej zapomniałeś. Skleroza to nic złego. Na następnej gali WSF, mam zamiar zabrać ten pas! I nie ważne czy będę musiał walczyć o niego z HHH, Takerem, Kanem czy innym monstrum. Chce dostać walki o pas, Hell Yeah!

stone20cold20buena20ondqg9.jpg

77.jpg

1...2...3!

Stoję tutaj przed wami... jako ostatni wyłoniony no.1 contender do pasa World Heavyweight Championship. Będąc zwycięzcą robię what I want, when I want... The Rated R Era dopiero się rozpoczyna. Na początku pragnąłbym podziękować tak wielu ludziom... zacznę może od... siebie! Hahaha... bo bez kogo udałby się mój doskonały plan zdobycia no.1 contendera jak ja sam. Doskonale sprawowałem się w ringu. Sam, przeciwko trzem wrestlerom... Świetnemu kanadyjskiemu wrestlerowi, mojemu staremu znajomemu, prawdziwej legendzie tego sportu, oraz gigantowi. Żaden z was nie mógł mi zagrozić, bo to właśnie ja Edge zostałem zwycięzcą... Czekałem na ten dzień całe wieki... dzień, w którym małe dzieci będą czekały na triumfalne taunty swojego fana- Hulka Hogana, ale to ja jestem zwycięzcą... wszyscy z was się myliliście. Nie docenialiście mnie. Ale jeśli już tak mówię, to może po kolei. Najpierw "The Instant Classic", "Captain Charisma" himself- Christian... Cage! Christian... bardzo się cieszę, że przejrzałeś na oczy i przyłączyłeś się do najlepszego tutaj. Teraz gdy my, najlepsi wrestlerzy kanadyjscy w historii, a Kanada wielu ich miała, pojednaliśmy się, możemy wszystko... No co tutaj będziemy się czaić... We own the bussiness. Christian... przyłączając się do mnie jesteś jeden krok za mną, ale ten jeden krok nie wyklucza cię ze światła spotlight, które będzie także na ciebie padało. Jak ci już obiecałem, gdy już zdobędę tytuł, dostaniesz zasłużony jakże title shot. Bo na to zasługujesz drogi przyjacielu. Możesz być pewien, że przyłączanie się do mnie nie było błędem. I nie słuchaj tych idiotów, którzy mówić ci będą, że źle postąpiłeś jednocząc się ze mną, bo zżera ich po prostu zazdrość... Good job, Christian.

01.jpg

Samoa Joe, just like i said... spotkamy się na Call of the Wild zmierzymy się ze sobą. Chce tylko, żebyś wiedział, że szanuję cię. Jesteś bardzo wszechstronnym wrestlerem. Wielu ludzi mówi, że najbardziej wszechstronnym. Powinieneś również wiedzieć, że o mnie też tak mówią. Niestety zmartwię cię, bo to ja jestem najbardziej wszechstronnym, haha jestem najlepszym wrestlerem in the world today! Możesz sobie mówić co chcesz, ale taka jest prawda... jeszcze nie przegrałem w WSF i za szybko to nie nastąpi. Jestem najlepszy... jestem najlepszy... i będę to powtarzał, bo taka jest prawda. Nikt nie ma takiej charyzmy, zdolności dyplomatycznej, oraz umiejętności jak ja... The Rated R Superstar... the Champ... Edge.

Sting, A.J Styles... za bardzo nic o was nie wiem... A.J Styles... o tobie słyszałem co nieco od Christiana. Mówił on, że byłeś jego bit**. Jeśli tak było, to możesz się do nas przyłączyć. Podłożysz się, a ja ci w nagrodę pozwolę przyłączyć się do najlepszego z najlepszych hahaha... Sting. O tobie słyszałem co nieco z WCW, ale ono już umarło. A wraz z nim umarłeś ty... powinieneś o tym wiedzieć. Nie wiem co chcesz tutaj jeszcze osiągnąć. Ludzie tacy jak ty, jak Hogan, jak Flair żyjący przeszłością, nie zasługują na szacunek. Chcecie ukraść nam, młodym spotlight. Nie dasz mi rady Sting. Bo the Rated R Era is not a catchphrase, it's a fact...

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...