Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rhino ... Ryzykuję bardzo dużo ale wiesz że nic nie powstrzyma mnie abym pokonał Cię i pokazał kto tak naprawdę zasługuję na no.1 contender do pasa WSF , przypomnę Ci że nie miałem zamiaru ingerować w Twoją walkę ale to właśnie Ty wszedłeś na ring podczas mojej walki z Cage'am i sprzedałeś mi w perfidny sposób Gore :x

Uwierz że już do tego nie dopuszczę , TAK Rhino zgadzam się nie mógłbym stchórzyć , każdy ale nie ja !!!

Szykuj się na porażkę bo dla walki o pas zrobię wszystko ... wszystko

Rhino ... Joe kill you !!! :evil:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Przytoczmy totalne głupoty, które powiedziałeś, Morrison!

". Udajesz ze jestes macho spojrz na mnie kobiety mnie kochaja i ja jestem wiekszym macho od ciebie. Ja John Morrison zniszcze cie >"

Ty??? Macho??? Kobiety??? Przecież Ty nie masz jaj! Pokazałeś to dostatecznie dobrze na ostatnim show WSF, atakujać z Hogan'em Kane'a!

"Rzucasz open Chellenge ja je przyjmuje i szykuj sie na kleske."

Klęska? To chyba znaczy, że znowu udowodnisz swój brak jaj. Z kim teraz będziesz walczył mając przewagę liczebną? Ilu was będzie? Z resztą, nie licz na moją klęskę, nie ważne ilu was będzie, stawie wam czoła i dam z siebie wszystko, nie licz, że znów pójdzie Ci gładko! OH YEEEAAAAH!

• Styl:  Jasny

SAMOA JOE PRZYJĄŁ WYZWANIE! Brawo Joe! Jesteś na tyle odważny oby podjąć moje wyzwanie! Rhino szanu.... WAIT! No! Rhino Cię nie szanuje! Chcesz szacunku Joe? Więc walcz o niego! Za dwa dni będziesz walczył o swój tytuł! i o szacunek! Nie byle jaki szacunek! MÓJ SZACUNEK! Więc czy jesteś gotowy na naszą walkę?! Czas by się zmierzyć z kimś mocniejszym niż Christian Cage! Czas na pojedynek z Rhino!

Mówi się o Tobie "The Samoan Submission Machine"... JA JESTEM THE WAR MACHINE! I'M RHINO! A za dwa dni! Zostane no.1 contender, JOE!!! Uważaj! Or your ass will be GORED! GORED! GORED!

Lovely Pain, sialalalala !

Where Is Booker ? Booker, gdzie jestes ? Gdzie cie odnajde ? Ha ? BUAHAHAHAH ! Nigdzei. Ciebie juz nie ma, robaku, zrozum ze mistrz, wladca ciemnosci jest za toba ! Uciekle, ucieklem ze swiatlosci, aby zobaczyc sie zo toba w ciemnosci, a ty co, a ty UCIEKASZ ?

chicken chicken chicken !

Vampiro...blod...w moim zylach plynie zlo, bo to ja je stworzylem. ze zlekpow dusz zlych ludzi utworzylem Nienawisc, a teraz ze zlekpow waszych marnych dusz stworze klucz i otworze bramy piekiel, Juggalo Amry zjawi sie w WSF, you will al dance with fire ! Wiec pamietajcie...

....10 dead WSF WRESTLERS !!! BUAHAHAHA !!!

wladca ciemnosci
ze zlekpow dusz zlych ludzi utworzylem Nienawisc

No nie zaczyna się. Zamknij Się ! ! ! ! Ja już tego nie mogę słuchać. Nienawiść, jakieś duszy zmarłych, śmierć. Żałosne :|

4 Maj, PPV Call of the Wild, na tej gali odbędzie sie coś nie zwykłego, odbędzie się mecz o najważniejszy pas w WSF. Pas na który zasługuje tylko ja.

Joe, AJ mam nadzieje, że będzie to dobry match, dajcie z siebie wszystko :t_up:

Chciałbym kiedyś być taką legendą jak Sting

Curry Man już jesteś :) W twoim kraju napewno ludzie mają do Ciebie szacunek i uważają Cię za legendę.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Lovely Pain, sialalalala !

Where Is Booker ? Booker, gdzie jestes ? Gdzie cie odnajde ? Ha ? BUAHAHAHAH ! Nigdzei. Ciebie juz nie ma, robaku, zrozum ze mistrz, wladca ciemnosci jest za toba ! Uciekle, ucieklem ze swiatlosci, aby zobaczyc sie zo toba w ciemnosci, a ty co, a ty UCIEKASZ ?

chicken chicken chicken !

Vampiro...blod...w moim zylach plynie zlo, bo to ja je stworzylem. ze zlekpow dusz zlych ludzi utworzylem Nienawisc, a teraz ze zlekpow waszych marnych dusz stworze klucz i otworze bramy piekiel, Juggalo Amry zjawi sie w WSF, you will al dance with fire ! Wiec pamietajcie...

....10 dead WSF WRESTLERS !!! BUAHAHAHA !!!

Vampiro a może panie drakula,może wkońcu panie zły.

Wiesz Drakulo czy jak Ci tam,pamiętam jak kiedyś z Stingiem byliście w Tag Team,

Byłeś wtedy ciekawym wrestlerem,ale twój czas już minął już dawno.

Wszyscy wiemy że nawet jeśli chciałbyś kogoś ugryźć to nie masz czym bo już Ci zęby wypadły.

Więc proszę przestań straszyć swoimi SUPER MOCAMI z federacji w której byłeś mistrzem,a dokładniej Wrestling X-Sosiadi czy jakoś tam.

pezetvi7.png

Więc proszę przestań straszyć swoimi SUPER MOCAMI z federacji w której byłeś mistrzem,a dokładniej Wrestling X-Sosiadi czy jakoś tam.
Edge,Edge,widzę że czas spędzony w WWF/WWE nie dał Ci nic do zrozumienia,

Przez cały ten czas w byłej federacji byłeś gnojkiem z bardzo wysokim mniemaniem o swojej osobie,

37gg4.jpg

A ja jedyne co widzę Hunter, to to że zawracasz dupę wrestlerom którzy i tak są już zajęci! Jeśli boisz się naszego spotkania w środę to po prostu to powiedz a sie nie skrywaj i nie wyzywaj wrestlerow którym i tak nie dasz rady. Ja nawet na takie ścierwo jak ty poświecę trochę czasu! A wiec chłoptasiu wyprzedzę twoja jakże przewidywalna odpowiedz i powiem ci ze jedyne trofeum na jakie zaslugujesz w WSF to puchar z napisem Stone Cold Kick my ASS

And thats is the bottom line Couse Stone Cold Said so!!

27rg0.jpg

aagv12216x20no323triplesc4.jpg

TIME TO PLAY THE GAME

Że niby co ??

Haha Steve mówisz że ja sie boje ??Mówisz że zaczepiam innych wrestlerów,i że zasługuje tylko na to żeby KISS you ASS,chyba sie troszkę pomyliłeś łysa pało.Ja jestem tu ciągle to ty sie ukrywasz,a nie ja,i jeśli GM sie zgodzi wyzywam Cie na pojedynek,ale nie taki zwykły pojedynek,nie będzie to też Street FIGHT,WYZYWAM CIĘ NA HEEL IN A CELL match!!!A zwycięzca tego pojedynku będzie miał prawo jako pierwszy do walki o 2 pas federacji WSF !!

I co teraz Steve ??Zgadzasz sie czy wolisz uciec do Mamusi,wziąć swoją buteleczkę pełną mleczka i pić czy stanąć do walki z King of Kings TRIPLE H??

pezetvi7.png

232L-018-001.jpg
i jeśli GM sie zgodzi wyzywam Cie na pojedynek,ale nie taki zwykły pojedynek,nie będzie to też Street FIGHT,WYZYWAM CIĘ NA HEEL IN A CELL match!!!

"What?!"*

Oczywiście się zgadzam! I nie obchodzi mnie czy to będzie Street Fight

"What?!"

Czy Casket Match!

"What?!"

First Blood Match

"What?!"

I Quit Match

"What?!"

Iron Man Match

"What?!"

Czy nawet Burried alive match!

Jedno jest pewne! The Rattlesnake nie będzie cię oszczędzał! W środę będę czekał na ciebie w ringu! I nie obchodzi mnie czy będę w jakiejś metalowej konstrukcji czy będę musiał sie z niej wydostać! I tak wszystko zakończy się tak jak zawsze! Stone Cold Stunnerem, Couse Stone Cold Said SO!

300px-stunner.jpg

.........................................................................................................................

*-Okrzyki fanów :thumb:

• Reputacja:   1

paul-heyman.jpg

Triple H i Stone Cold Steve Austin , nie będziecie walczyć w Hell in a Cell match'u. Nie na weekly's. Call of the Wild to jest dobre miejsce na taki typ walki. Na następnej gali zmierzycie się w ....teamie przeciwko drugiemu ciekawemu teamowi Lethal & Morrison. A jako że miły ze mnie gość to na PPV będziecie walczyć bezpośrednio między sobą. WHAT? He he , miłego dzionka.

JOE! To już jutro! Już jutro odbędzie się pojedynek Rhino vs Samoa Joe! Ladder Match! for no.1 contender! Boisz się? TAK! Nie pojawiasz się na backstage! Boisz się! Boisz się spadać! Boisz się wysokości! BOISZ SIĘ MNIE! Joe! Stałeś kiedyś na drabinie? Byłeś kiedyś tak wysoko nad ziemią? Spadałeś kiedyś z wysokości? ODPOWIEDŹ BRZMI: NIEEE!! Nie spadałeś nigdy z tak wysoka! Why? BAŁEŚ SIĘ TAK WYSOKO WEJŚĆ! Myślisz że Rhino też się boi? Zanim pojawiłem się w WSF, w TNA walczyłem dwa razy w ELEVATION X! Wysoko! Wysoko! Wysoko! Rhino się nie bał! Rhino wygrał oba te pojedynki! Strach Cię obleciał Joe?! A może trenujesz... może dlatego nie pojawiasz się na backstage! odpowiedz to: NIE! Siedzisz w domu i obżerasz się chipsami, pizzą, popcornem popijając to colą! ... ... ... ... Rhino słyszał kiedyś gdy komentator mówi o Tobie "potężny"! Miał rację! O mnie też tak mówią! Różnica jest jedna Joe! Ja jestem potężny i wygrywam walki! A tym jesteś gruby i przegrywasz walki! Pamiętasz jak Rhino pytał Cię czy spadałeś kiedyś z wysokości? Rhino spyta jeszcze jedno... CZY POSMAKOWAŁEŚ KIEDYŚ GORE!!!!!! GORE!!!!! GORE!!!!!?

Vampiro już jutro dostaniesz taki wpierd*l, że zwątpisz w istnienie twojego Boga. Przyznaj się, boisz się wyjść jutro na ring i zmierzyć się ze mną w walce? Myślisz, że Booker boi się ciebie? OCZYWIŚCIE, ŻE NIE! Walczyłem z takimi potworami jak Kane czy wielkim potwórem z Indii niepokonanym Khalim. Na widok tych potworów miałbyś kilka kilo w gaciach. Już jutro poczujesz na własnej głowie co oznacza scirsios kick! Do zobaczenia jutro na ringu i mam nadzieję, że przyjdziesz, a nie stchórzysz. CAN YOU DIG IT SUCKAAA!?

10000 Thumbtacks Death Match, ewentualnie Straitjacket no DQ match,

Pamietasz te slowa, Booker ? To ja je wypowiedzialem, gdy zaproponowales mi Last Man Standing. Widocznie tak sie bales ze nawet zapomniales o stypulacji...Mam Modlic sie do jakiego s Boga ? Co ty pieprzysz !? Vampiro jest dla siebie samego bogiem, bo Vampiro jest kaplanem zla, ja jestem bozkiem smierci, wladca krwi, ja JA BUAHAHAH !!!

Hell...Hell... Hell

Spotkamy sie w swiecie Vampiro, to ja, zlo, pieklo smierc, Vampiro, w moich zylach plynie zlo, o to ja, o to ja, Wladca czelusci piekielnych. Gdy wejdziesz na ring, spojrzysz mi w oczy, poczujesz to zlo, ten przejmujacy chlod, bedziesz chcial uciec, ale wtedy bedzie za pozno...

Be ready...Booker...

austinns7.jpg
Triple H i Stone Cold Steve Austin , nie będziecie walczyć w Hell in a Cell match'u.

What?!

Nie na weekly's.

What?!

Call of the Wild to jest dobre miejsce na taki typ walki.

What?!

Na następnej gali zmierzycie się w ....teamie przeciwko drugiemu ciekawemu teamowi Lethal & Morrison.

What?!

A jako że miły ze mnie gość to na PPV będziecie walczyć bezpośrednio między sobą.

Hell Yeah!

No to żeś Paul wymyślił! No niestety muszę iść na ten warunek i walczyć w teamie z tym, no, jak mu tam??? Wiesz o co mi chodzi! Jeśli chciałeś uzyskać jakąś świetną walkę tag teamową, no to ci nie wyszło! Bo ja i ten nakoksowanym cwel nigdy się nie zgadzaliśmy!

Co do naszych przeciwników tez mogłeś się bardziej postarać....

No i na koniec sam Trejpl. Na Call of Wild nie mam zamiaru z tobą tańczyć jak to robił Curry man! Hell in a Cell to nie przelewki i dobrze o tym wiesz! Ale 4 maja to ja wyjdę zwycięsko z klatki, Couse Stone Cold Said SO!

austin2.jpg

steveaustinandthegamehhxh3.jpg

A więc dziś znów będziemy w Tag Team,znów będziemy nie pokonani,ale pamiętaj Steve że Tag Team będziemy tylko dziś tylko na tej gali.Nie zmienia to faktu że JA HUNTER nie mogę sie już doczekać dnia PPV w którym pokaże Ci że to ja jestem KING OF KINGS.

A teraz skupmy sie aby wygrać ten pojedynek z jakimiś pseudo gwiazdkami które nie mają nawet własnego charakteru tylko biorą go od innych wrestlerów.

TIME TO PLAY THE GAME

pezetvi7.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
  • Dodaj nową pozycję...