Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Christian naprawdę nie miałbyś czego szukać w walce ze mną no ale pojawił się Rhino , wyrwałem Gore z zaskoczenia :x

No a Ty Cage zakwalifikowałeś się do walki o prawo udziału w pojedynku o pas WSF na najbliższym PPV ... gratuluję choć tyle mogę dla Ciebie zrobić , jedno jest pewne w normalnej walce czyt. uczciwej nie miałbyś żadnych , powtarzam żadnych szans przecież nie wiem jakim cudem wybijałeś się z pinu ale ten pojedynek miał się już nie długo zakończyć ale jednak Rhinooo pojawił się i sprzedał mi swojego finishera z zaskoczenia ale może dobrze się stało bo później wyeliminowałem Cię z walki o główny pas WSF , bo taki wrestler jak Ty nie zasługuję na niego !!!

Rhino ... już za tydzień Ty i Ja The Samoan Submission Machine Samoa Joe spotkamy się w kwadratowym pierścieniu i jedno jest pewne jeden Gore ... nie załatwi sprawy , a że drugiego nie bd więc miej oczy do o koła głowa w tej chwili stałeś się moi celem nr1 !!! Odpłacisz mi za tę porażkę i to bardzo srogo ... krew bd tryskała strumieniami !!!

Styles , Sting coś tu nie tak , coś tu nie tak zwycięzca jest przecież tylko jeden, Ciekawe co na to GM , mimo wszystko gratuluje wam oby , jak widać w WSF rządzą głównie byli wrestlerzy z TNA :thumb:

Cage ... ... jak jakimś cudem wygrywasz walkę eliminacyjną to pamiętaj że na PPV nie bd już tak łatwo a że za tydzień rozprawię się z Rhino ... to nikt nie przeszkodzi mi w osiągnięciu tego po co tu przyszedłem... pasa WSF !!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

26ex9.jpg

Hell Yeah!

Wczoraj odbyła się druga z kolei Gala WSF! Tak tak to było wydarzenie! Pokazałem tam nijakiemu Rekin Bojowi, że to on jest tu jedyną podróbą i nie należy mu się przydomek który ja noszę. W dupę dostał także Misteeeeeeeeer Keeeeeeenedy. Wreszcie chłopcze otrzymałeś ode mnie tak upragnionego Stunnera. Podczas walki dołączył się także Triple H! What?! Spodziewałem się tego człowieka tam, ale na boga! Człowieku nic nie pokazałeś! Doceniam to że się starałeś, ale każdy już ci to mówił! To nie WWE gdzie przekonasz szefa tanim prezentem na wigilii do pushu. Dostałeś krzesłem, przy okazji skopałem tyłek tamtej parce. HHH myślę że spodobało ci się to uderzeniem krzesłem, bo mi jak najbardziej. Następna środa :thinking: hmmm myślę że trochę dla ciebie znajdę czasu no NO DQ match, Couse STONE COLD said SO!!!

stone20cold20buena20ondqg9.jpg

• Styl:  Jasny

WOOOOOOOOOOOO

rantob3.jpg

Tak, już po kolejnej gali WSF, po kolejnej gali w której Sting dał z siebie wszystko, pokazał na co go stać, nie czułem tych swoich 49 lat na karku. Czułem się młody, pełen energi.

Chcę przede wszystkim podziękować moim przeciwnikom, to był dobry match :t_up: Styles to było dziwne zakończenie, ciekawe jak to rozwiążę GM. :thinking:

Poza tym nieźle się pokazałeś. :)

w WSF rządzą głównie byli wrestlerzy z TNA

That's right, rządzą byli wrestlerzy TNA bo mają największa umiejętności, dają z siebie wszystko. Nie chce nic mówić o WWE one już praktycznie umarło.

Austin, gratulacje :thumb:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Khali muszę Ci pogratulować. Zaskoczyłeś mnie na całej lini. Jesteś wspaniałym wojownikiem i niestety muszę uznać twoją wyższość. Dziękuję Ci za dwie wspaniałe walki. Muszę Ci jednak powiedzieć, że jak potrenuję to znowu wyzwę Cię na pojedynek i wtedy już tak łatwo Ci nie pójdzie. Do zobaczenia.

• Reputacja:   1

The Rock ma najpierw parę słów do Chris'a Jericho. Nie wiem co general manager kombinuje , nie wiem czemu nie pozwolił na naszą walkę na ostatniej gali ale Rock wie jedno. Na następnej gali Y2J Chris Jericho będzie mógł tylko popatrzeć na pas mistrzowski który Rock zamierza zgarnąć. Chris Jericho możesz się przyzwyczaić do tego że jesteś przegrany , że Rock zniszczy Cię i never and The Rock means neeeeeeeeeeeeeever nie pokonasz go w uczciwej walce. Więc o takim obrazku możesz tylko pomarzyć.

09cq7.jpg

The Rock teraz ma parę słów do tak zwanych zapaśników z TNA , nie wiem czy we żyjecie, WWE to przeszłość oczywiście. Ale The Rock wie jedno , WWE biło na głowę produkty TNA , na house show'y przychodziło więcej ludzi niż na PPV TNA to o czymś świadczy. No ale Samoański grubas i podstarzały tapeciarz chyba myślą co innego. Rock uważa że żyjecie przeszłością , tak jak na pierwszej gali Sting , Hall i Hogan rozpamiętywali WCW , oczywiście piękne czasy , ale skończone. Rock uważa że powinniście iść dalej , nie patrzeć w tył tylko do przodu. Nie ma WCW nie ma TNA nie ma WWE jest WSF.

IF YOU SMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL WHAT THE ROCK IS COOKING

wwe_edge_titantron.jpg

You think you know me....

Tak więc jak powiedziano zostało, po ciężkim meczu... jeden wojownik wychodzi zwycięsko z chwałą i dumą, a drugi zostaje całkowicie zmieciony... i tak właśnie się stało, kiedy pokonałem the Undertakera! Właściwie... co tutaj będziemy się czarować... ten mecz należał do mnie, całkowita dominacja z mojej strony, Undertaker nie mógł nawet się ruszyć... I tak kontynuowałem mój undefeated streak jeżeli chodzi o mecze z Undertakerem... pamiętaj Deadman... nigdy mnie nie pokonałeś i nigdy mnie nie pokonasz... Pogódź się z tym...

Ale dość już o tym... nie jesteś już więcej moim celem... osoba z którą teraz pragnę wymienić kilka zdań jest nikt inny jak the Instant Classic himself- Christian Cage. Tak więc Christian udowodniłeś na gali, że jesteś zdolny bez większego problemu pokonać Samoa Joe... a dla mnie to wiele znaczy. Zawsze stałeś w moim cieniu i nie mogłeś mnie pokonać. A skoro ty pokonałeś Joe, to ja to zrobię bez problemu... Christian... teraz, kiedy dostaniesz shot nie ma innej opcji, bym to ja był z tobą razem w no.1 contender matchu. Christian... nie ważne ilu innych gości będzie w tym spotkaniu... nie ważne ile osób będę musiał pokonać. Nie ważne, ile osób będzie cię ochrania... jedna rzecz jest pewna... I will win this no.1 contender match! Słyszałeś Christian? Mogę to powtórzyć... Wygram! Rozumiesz? Nie masz szans... do czasu, gdy ja będę na tym ringu ty tego nie wygrasz. W swoich ostatnich słowach do mnie powiedziałeś, dlaczego opuściłeś WWE, ale nie wspomniałeś nic o fakcie, że nigdy nie mogłeś sobie ze mną dać radę, a to już mówi samo za siebie Cage... a i jeszcze jedno Christian... if you didn't know... now you know, hahaha...

No i ostania osoba, do której kieruje swoje słowa... Samoa Joe... Joe tak jak mówiłem wcześniej... doceniam twój potencjał, ale faktem, że przegrałeś z Christianem nie wzmacnia twojej pozycji w moich oczach. Możesz coś mówić o jego nieczystych zagraniach, ale dla mnie liczy się tylko jedno, wynik końcowy... a wiesz jaki on był ? Christian won... Jeszcze wiele przed tobą, ale teraz tylko jedna osoba będzie dominowała w Wrestle Show Federaton... a jej imie to Edge... The Rated R Era is coming to Wrestle Show Federation...

...

...

...

Jeszcze jedno, prawie o tobie zapomniałem... Jericho... I'm sick and tired czekając na twoją odpowiedź... przyłączasz sie do mnie, czy wolisz stać się jednym z celów? Wybieraj... czekam na odpowiedź na następnej gali Chris...

jrthqr.jpg

Stone Cold....Cóż,masz rację-wygrałeś ze mną.A dlaczego?Dlatego,bo miałeś szczęście.Nie?To udowodnij to.Kiedy będzie najlepiej?Hm...Może w przyszłym tygodniu,huh?Jeśli GM pozwoli to z chęcią dołączyłbym się do no dq matchu z tobą i Triple H'em.Chyba,że się boisz Steve,bo rozumiem-korzonki już nie te,pewnie ledwo wstajesz z krzesła,co?A co do samego H'a.Do ciebie zawsze miałem szacunek,ale jeśli żeby wygrać ten pojedynek będę musiał zmierzyć się też z tobą to zrobię to.A wynik tak czy inaczej nietrudno przewidzieć.Bo kto wygra?Misteeeeer Kennedyyyyyy!

e916f7e946.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

ajwy4.png
AJ krwawi , jego twarz wygląda jak z thriller'a. Rhino podnosi go i whip na schody.

Krew spływa ciurkiem po mojej twarzy.. ledwie widzę na oczy.. odczuwam potworny ból..

Styles jest wściekły chce zaatakować wchodzącego na ring przeciwnika , lecz ten robi unik i sam atakuje Styles'a.

Ale w głowie wciąż jedna myśl.. cel.. którego realizacja graniczy z cudem..

Curry Man spogląa na nich i wchodzi na narożnik , raz jeszcze tauntuje powodując ekstaze u publiczności. I frog splash na dwóch przeciwników. Sędzia odlicza dwoma rękoma dla dwóch ciał.

Kolejny upadek, odpływam.. w głowie jednak wciąż buzuje jeden cel.. obrazy z przeszłości, stoję z pasem, ludzie chantują moje imię..

1...2...kick out'y. I Sting i Phenomenal One kick outują! Co za emocje!

Nie, to jeszcze nie koniec, nie ten moment, nie ta chwila! powrót świadomości, desperackie kroki, chęć wygranej..

Czyżby to koniec , Curry długo nie wytrzyma. Styles dopada do nich , lecz nie atakuje Sting'a tylko zakłada Crossface na Curry Man'ie. Curry tapuje (...) Sędzia podchodzi do Styles'a i Sting'a i podnosi ręke Sting'a i rękę Styles'a. Remis.

Stało się, upragnione zwycięstwo mam już w kieszeni, kolejny etap w drodze na szczyt znajduje się już za mną.. This is Phenomenal, this is A.J Styles!

Edge! You only think you know me! To już nie jest ten sam Christian, który kiedyś stał w twoim cieniu. Ten Christian Cage, którego widzisz w WSF, to całkiem inny Christian... ten którego widzisz to "The Instant Classic" Christian Cage, największa gwiazda w tej federacji... i nie wątpliwie w najbliższej przyszłości: THE CHAMP! Co do naszej walki w #1 contender matchu... dwie rzeczy są pewne.

Po pierwsze- ta walka będzie świetna, ze względu, że będzie w niej 2 świetnych wrestlerów. Widzisz Edge... zawsze uważałem Cię za świetnego wrestlera i na obecną nic się nie zmienia. Ale pamiętaj gdyby nie ja, byłbyś nikim. Gdyby nie nasz team nie byłbyś 12 times Tag Team championem w WWE, nie byłbyś tym, kim jesteś teraz.

Drugą sprawą jest to, że wygra najlepszy. Synonimem najlepszego jest... "The Instant Classic" Christian Cage!

Przy okazji chciałbym pogratulować AJ'owi i Stingowi wygranej. Dzięki temu znamy skład title matchu na Call of The Wild... "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs "The Icon" Sting vs "The Phenomenal" AJ Styles vs zwycięzca przyszłotygodniowego 4 way matchu "The Instant Classic" Christian Cage!

w WSF rządzą głównie byli wrestlerzy z TNA

And if ya don't know... now ya know.

Na koniec słówko do Joe. Mówiłeś o tym, że nie miałbym szans z tobą w czystym pojedynku... na Call of The Wild zapewne spotkamy się po raz 2 w Wrestle Show Federation... wtedy przekonamy się kto naprawdę jest najlepszy... kto zdobędzie WSF World Heavyweight title!

Stone Cold....Cóż,masz rację-wygrałeś ze mną.A dlaczego?Dlatego,bo miałeś szczęście.Nie?To udowodnij to.Kiedy będzie najlepiej?Hm...Może w przyszłym tygodniu
63yo2.jpg

What?! Ken co racja to racja! Z krzesła coraz trudniej się wstaje ale to tylko dlatego że na stojąco nie można słuchać takiego kretyna jakim jesteś ty! Jeśli za tydzień chcesz kolejnego triple threet matchu, nie ma sprawy! Udowodnię ci, tak jak udowodniłem HHH, że krzesło ma również zastosowanie poboczne! Z chęciom poprawię twoją wy żelowaną fryzurę, a Trejplowi wygładzimy przetłuszczające się włosy :twisted: Hell Yeah

67oo3.jpg

KANE!!!! Twoj atak od tylu jest po prostu ponizej pasa. Jak smiesz mnie wogole dotykac poza ringiem. Ta maska tobie przeslonila caly mozg. Jesli chcesz walki powiedz tylko gdzie i kiedy. A nie atakujesz od tylu jak tchorz.

Wczoraj Rhino zdominował walkę o no.1 contender... wszystko szło dobrze... lecz jedna osoba odebrała szansę za zwycięstwo Rhino... JOE! SAMOA JOE! Wbiegłeś na ring pozbawiając mnie szansy na zwycięstwo! BUT! Rhino wie dlaczego to zrobiłeś! Zrobiłeś to po to! aby nie walczyć ze mną na Call of The Wild! uznałeś mnie jako najtrudniejszego przeciwnika! Lecz THE WAR MACHINE tego tak nie zostawi! Pamiętasz JOE jak mówiłeś o tym że jeśli zdobędę no.1 contender... nie będziesz ze mną walczył na najbliższej gali... WIĘC JA! PONAWIAM moje wyzwanie! Rhino ma to w dupie czy je podejmiesz czy nie! Za tydzień! Rhino vs Samoa Joe - Parking lot brawl...!! Boisz się?! tchórzysz?! Rhino to nie interesuje! but... JOE! Wczoraj zabrałeś mi możliwość walki o coś... co TY POSIADASZ! Rhino się zastanawia czy byłbyś w stanie walczyć, wiedząc że na szali leży twój tytuł pretendenta do tytułu! Strach cię obleciał?! nie?! WIĘC WALCZ! Jeśli nie przyjmiesz wyzwania! Cała federacja przekona się że jesteś nic nie warty! Jeśli pojawisz się na ringu to uważaj!! patrz uważnie... OR YOUR ASS WILL BE GORED! GORED! GORED!

Rhino widzę że nie doszedłeś do siebie nadal po tym jak pozbawiłem Cię szansy walki o pas WSF na PPV ... Spójrz w górę , na samą górę i zobacz ! Dla Ciebie zrobię ten wyjątek i powtórzę me słowa za tydzień środa The Samoan Submission Machine Samoa Joe VS Rhino jeśli nie bd miał nic przeciwko to ta walka odbędzie w stypulacji Leader Match oczywiście no DQ , zwycięzca zdejmie walizkę czy też coś innego co wymyśli nasz GM . Drabiny, stoły nie są mi obce a więc Rhino ... nawet Ty wielka ajkona ECW nie stanie mi na drodze do pasa WSF na ostatnim tygodniowym programie przed decydującym PPV !!! Rhino wiem ... czujesz się w tej stypulacji jak ryba w wodzie ale pamiętaj mi nic nie jest obce , NIC !!!

Teraz jeden Gore nie załatwi sprawy, zresztą nie dopuszczę do takiej sytuacji !!!

Cage mamy jeszcze nie wyrównane rachunki , zobaczysz już niedługo srogo odpłacę Ci się a wtedy zapamiętasz mnie do końca swoich nędznych dni !!!

Zauważcie obaj że ja nigdy nie rzucam słów bez pokrycia, tylko popieram je bd w ringu i tak bd już za tydzień ... Rhiinno !!!

triplehme5.jpg

Pewnie wielu zastanawia sie czemu nie zobaczyliście mnie w żadnej walce tylko interweniującego.

Nie chciałem walkę w której Interweniowałem wygrał Stone Cold niestety nie udało sie,

Sam byłem zaskoczony że nie dostałem szansy walki o .. 2 pas '' w WSF,

Jeśli chodzi o Ciebie Stone COLD to jeszcze sie na pewno zobaczymy na ringu i nie tylko........

Pamiętaj że Hunter ma Cię na oku,i jeśli będzie jakaś okazja to ........... udowodnię że zasługuje na najwyższe TROFEA w WSF.

a Trejplowi wygładzimy przetłuszczające się włosy :twisted: Hell Yeah

Hahaha nie martw sie moimi włosami,martw sie o siebie...............

TIME PLAY THE GAME !!

pezetvi7.png

46ls8.jpg

When it comes crashing down, and it hurts inside...

"Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan..."

You know something, Hulkamaniacs, The Hulkster na ostatniej gali wygrał kolejną walkę. Zwyciężyłem po raz kolejny a tą wygraną dedykuje wszystkim zgromadzonym tu Hulkamaniacs.

"YEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH"

Pokonałem "The Big Red Machine" Kane'a. Dude ma parę w łapie, jednak The power of Hulkamania doprowadziła do tego, że sprawiedliwość była górą!!!

Po ostatniej walce "The Immortal" Hulk Hogan nabrał apetyt na jeszcze większy kąsek. Na kogoś wyższego niż niejeden zawodnik NBA... Na kogoś masywniejszego niż stara, rosyjska lodówka. Na kogoś kto jedną ręką potrafi "zabić"... Tak, Panie Wielki Gruboskórny, do Ciebie mówię! Tak... nie przesłyszałeś się! Hulkamania tym razem chce dopaść właśnie Ciebie, The Great Khali, brother!!!

"Go Hulk, Go Hulk, Go Hulk!"

The Hulkster musi przyznać, że w dość imponujący sposób rozłożyłeś na łopatki 5 times WCW Championa, jednak pomyśl sobie teraz o mnie... nie licząc 6-kortnego mistrzostwa WWE i WCW oraz innych tytułów, nie przez przypadek pokonywałem w swojej karierze takie gwiazdy jak King Kong Bundy, Big Show czy Andre the Giant! Tak, bracie, najchętniej wrócę do tego ostatniego.

29 marca 1987r. Hala Pontiac Silverdome w Detroit, Michigan. WRESTLEMANIA III. Fenomenalne walki i sama elita świata wrestlingu. Na trybunach ponad 90 tysięcy ludzi... 90 tysięcy HULKAMANIACS, brother! Main Event. World Wrestling Federation Championship Match. Mistrz wagi ciężkiej "Nieśmiertelny" Hulk Hogan kontra niepokonany od 15 lat, ponad dwumetrowy potwór, "Ósmy cud świata" Andre the Giant. Stojąc z nim oko w oko nie myślałem o przyjaciołach ani o wrogach, ani nawet o Hulkamaniacs. Moim jedynym celem był on. Pomimo, iż rzucał mną po ringu jak szmatą ja nie poddałem się i czując moc Hulkamanii, którą słyszałem gdzieś w tle ogłuszony, wstałem i wykonałem legendarny BODY SLAM na tym ogromnym cielsku, po czym dobiłem go Leg Drop'em nie dając mu wstać, brother!!!

hulkamania198lm5.jpg

"Hogan-slams-Khali! Hogan-slams-Khali!"

Słuchaj to! Słuchaj i bój się, man! Pamiętaj, że z mocą Hulkamanii oraz flagą Amerykańską w ręku, skopie Ci ten indyjski tyłek, bracie!!! Już niedługo komentatorzy poza slamem z '87 roku będą wspominać także słynne już niedługo powiedzenie "Hogan slams Khali!" So, what'cha gonna do, brother?! When Hulkamania Slams YOU?!

I am a real american, fight for the rights of everyman...

hulkamania21hl9.jpg

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...