Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hey yo , pierwsza gala za nami . Powrót dawnych lat , powrót WCW . Hogan , Sting , ciągniemy ten wózek nadal , prawda ? Morrison - gratulacje , naprawdę wielkie gratulacje . Prawde mówiąc przed rozpoczęciem walki nie miałem zbytniego pojęcia kim do licha jesteś , jednak widzę , że będą z Ciebie dzieciak ludzie , na 100 % .

Szkoda tylko że ten dziadek Hall, zamiast z podziwem oglądać zwycięstwo Legend Killera, zaatakował go wykałaczką...

Brzmi jak protokół . Brutalny atak wykałaczką powodujący obrażenie na okres powyżej 7 dni . Żałosne Randy . Spodziewałeś się wygranej ? Nie mogłem na to pozwolić . Twoje wybujałe ego nie pozwalało Ci w ogóle myśleć inaczej , a moim zadaniem było wskazanie Ci miejsce w szeregu .

Scott, wiem że to już ten czas kiedy zęby ze starości wypadają, a sztuczna szczęka beztrosko pływa w szklance, wiem również że nie masz już co robić z wykałaczkami bo nie ma co czyścić...ale żeby kogoś nią zaatakować...Widzę że dziwaczejesz na starość...

Ale tak na poważnie...przeszkodziłeś Legend Killerowi w drodze po tytuł i spodziewaj się zemsty...

O stan mojego uzębienia się nie martw . Wykałaczek używałem w czasach , gdy Ty nie miałeś pojęcia co to prawdziwy wrestling . Z wypiekami na twarzy czekałeś wówczas na WWF RAW by zza szklanego ekranu podziwiać swoich napakowanych ulubieńców . Spodziewać się zemsty ? Nie moge się doczekać .

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Scott ja takze mylilem sie w stosunku do ciebie. odwalilismy kawal dobrej roboty nasza walka skradla cale show. dzieki tobie dowiedzialem sie ze jednak nie wiek walczy tylko umiejetnosci i doswiadczenie. dostalem od ciebie nauczke ale kiedys sie jeszcze spotkamy i wtedy ja wygram. Kane tak jak myslalem dostales w d... od Rhino ja takze przegralem ale

pokazalem sie z swietnej strony co zauwazyl nawet moj przeciwnik. jak mozna kane oberwac dwa razy gore czy ty nie masz oczow. zazdroscisz mi pieknych kobiet i wspanialego wygladu brzydalu??

Stone Cold....Wiesz,nie zrozum mnie źle,ale w tym wieku to nadajesz się niestety tylko do czyszczenia kibli

What?! Ken zawszy miałem do ciebie respekt. Dawałeś dobry show w WWE, ale tu w WSF nikt nie zamierza pieścić twojej wychuchanej mordy! Przeciwnie, więcej takich debilnych uwag o mojej starości to tak cię wgniotę że nie będziesz już dosięgał do mikrofonu! Przysięgam że z moimi kościami wszystko dobrze, więc jeśli tak bardzo ci na tym zależy, z chęciom połamie twoje, YOU know why, why??? Couse Stone Cold Said so!!!

Wiesz co?Spóźniłeś się z reakcją,co może oznaczać tylko dwie rzeczy-albo masz amnezję,albo twoja uwaga o stanie twych kości nie była do końca szczera....Tak czy inaczej-ostatnio przegrałeś z Shark Boyem-pajacem w czerwonych kozakach,który myśli,że jest tobą...Niżej się już chyba stoczyć nie można,huh?Przegrać ze swoim własnym klonem?

Kiedyś,w WWF byłes może i uwielbiany przez publiczność,ale tutaj,w WSF,na tym ringu,nikt cię nie będzie ubóstwiał,jasne?Powiem szczerze-na początku sądziłem,że chairman oszalał sprowadzając cię tu,ale szybko wyprowadziłes mnie z błędu...Mięso armatnie przyda się na każdej wojnie....

e916f7e946.png

Wczorajszy wieczór był dla mnie bardzo wyjątkowy , solidnie oberwałem , część pojedynku pamiętam jakby przez mgłę ale to właśnie ja The Samoan Submission Machine Samoa Joe zdobyłem jako pierwszy title shota do osiągnięcia mego celu którym jest WSF Champion !

Pokazałem wczoraj się z jak najlepszej strony , wzniosłem się po same wyżyny ale potrafię jeszcze więcej i postaram się przygotować do walki o pas po przez kilka pojedynków do PPV ...

Rhino ...

Wczoraj byłem pod ogromnym wrażeniem Twoich możliwości i chciałbym spróbować swoich sił z Tobą ... PPV już nie daleko dlatego też powinienem przygotować się jak najlepiej do walki o pas , a najlepszym treningiem jest oczywiście walka ... A więc Rhino zniszczyłeś Kane'a ale ze mną nie bd tak łatwo ! Zasmucę Cię ale nie w grę nie wchodzi NO DQ , muszę być w pełni zdrów , a więc ???

Brawo Joe wygrałeś, zdobyłeś shota, pokonałeś Nas wszystkich niewierzących w Ciebie... zaraz co ja gadam, spinowałeś Ortona gdy Ja z Rockiem byliśmy na backu, a Hall rzucił mu wykałaczkę w oko... Więc nie wpadaj tutaj i nie wygłaszaj tych swoich kozackich tekstów w stylu "Joe's Gonna Kill You"...

a Ty nadal gadasz swoje Jericho ... Jericho...Jericho nie potrzebnie szukasz usprawiedliwienia , okazałem się lepszy i tyle ale nie zaprzeczę solidnie mi przy kopałeś ;/

Joe, Joe, Joe...popełniłem błąd niedoceniając cię..Wygrałeś Title Shota...Brawo..

a widzisz Randy ten pojedynek i tak przeszedł do historii jako pierwszy ME gali WSF a Ty też tam brałeś udział , trzeba mieć oczy szeroko otwarte i nie skupiać się tylko na tym co dzieje się na ringu ale też poza nim ... chyba bd już zawsze obserwował otoczenieee ringu :P

Hall thank you

Well let me tell you something AJ, brother! Sądzisz, że mam nie wdawać się w utarczki z Orton'em?... Wiesz, przekonałeś mnie, dude. Randy ma już na pieńku z Hall'em, więc GM zapewne będzie chciał rozstrzygnąć ich spór. The Hulkster zajmie się "Legend Killer'em" trochę później (no chyba, że Heyman powie co innego) ale będę musiał się chyba zająć Tobą, bracie. Przyznaję, jesteś dobrym wrestlerem, dude. Udowodniłeś mi dwie rzeczy... pierwsza, młodzi są potrzebni we wrestlingu. Nadają mu nowe oblicze. A druga... Hulkamania is still alive, brother!!!

"Ho-gan, Ho-gan, Ho-gan!"

Oczywiście "The Incredible" Hulk Hogan zmierzy się z Tobą jeszcze raz. To doskonały pomysł, walka jeden na jeden będzie kolejną okazją do przekonania się kto jest lepszy, brother. Młodość vs rutyna, szybkość vs doświadczenie, "The Phenomenal One" vs "The Immortal", jeszcze jeden raz! Ale co na tą kolejną konfrontacją między nami powiedzą Hulkamaniacs???

"One more match! One more match! One more match!"

Słyszysz to? Słyszy te miliony?! Hulkamaniacs zgadzają się na kolejne nasze spotkanie! Wiedzą, że następny mecz będzie jeszcze lepszy od poprzedniego, wiedzą, że znów mogą oglądać swojego bohatera w akcji!!!

"Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk, Hulk!..."

AJ Styles! Are you ready to feel the power of Hulkamania one more time?!

powrthulkahoganakl2.jpg

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Scott, zamiast siedzieć wygodnie w swoim fotelu, popijając piwo..albo lepiej mrożoną herbatę...to ty zadzierasz z kimś lepszym, silniejszym od siebie.Nie lepiej w spokoju zakończyć karierę niż potem na stare lata jeździć na wózku?

Jeśli już tak bardzo chcesz...to może na następnej środowej gali, spotkamy się jeden na jednego? GM chyba nie będzie miał nic przeciwko...

A żeby było jeszcze ciekawiej może jakiś No DQ Match? Taki amator wykałaczek jak ty nie może odmówić?

Hulk, chętnie spotkam się z tobą w ringu, jednak mam na oku jeszcze jedną legendę wrestlingu do zniszczenia, a wtedy droga do naszego ponownego starcia jest jak najbardziej otwarta..

Edytowane przez Gość

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Hang on... hang on... czy moglibyście mi powiedzieć jedną rzecz?! Tak, mówię do was wszystkich z was... dlaczego przychodzą tutaj, do Wrestle Show Federation, gdzie nowa siła, nowa potęga muszę odgrzebywać swoje stare, nużące mnie już sprawy... I osoba o której mówię jest nikt inny jak the Undertaker. Ej Deadman... I'm sick and tired of you! Ile można! Pytam się, bo ja już nie wiem czy ty to rozumiesz... Nigdy mnie nie pokonałeś i to nie nastąpi! Never! Rozumiesz ? Czy tak ciężko ci się z tym pogodzić, że Edge, nie Undertaker, nie Hulk Hogan, czy nawet mój stary znajomy Christian Cage ma największą pozycję w Wrestle Show Federation... Dzięki mnie Wrestle Show Federation jest nadawane na najlepszych stacjach TV. Występujemy w najlepszych miejscach Ameryki, Kanady i na całym świecie dzięki nikomu innemu, jak Rated R Superstar - Edge. Teraz pragnę zwrócić moje słowa do mojego znajomego- Chrisa Jericho... Y2J. Czekam i czekam na twoją odpowiedz... szczerze... I'm sick and tired of it! Chris... co powiesz... zgadzasz się i przyłączasz się... tworzymy Rated R2J i jesteśmy niezniszczalni, ale jeśli twoja odpowiedź będzie nie... staniesz się jednym z przeszkadzających mi tutaj. Myślę, że nie muszę ci mówić co się dzieje z ludźmi, którzy stoją mi na drodze Jericho... what you say...

Oh... I've almost forgot... General Managerze... zamiast dawać mnie do walk z kimś, kto po prostu nie potrafi mnie pokonać. Pomyślałbyś racjonalnie i mądrze. Wiesz, jakby tutaj skoczyły ratingi jakbym wreszcie wystąpił w no.1 contender matchu ? Zresztą... screw it! Należy mi się to! Po tym jak pokonam Undertakera ... I want my no.1 contender match... to tyle...

jrthqr.jpg

Scott, zamiast siedzieć wygodnie w swoim fotelu, popijając piwo..albo lepiej mrożoną herbatę...to ty zadzierasz z kimś lepszym, silniejszym od siebie.Nie lepiej w spokoju zakończyć karierę niż potem na stare lata jeździć na wózku?

Jeśli już tak bardzo chcesz...to może na następnej środowej gali, spotkamy się jeden na jednego? GM chyba nie będzie miał nic przeciwko...

A żeby było jeszcze ciekawiej może jakiś No DQ Match? Taki amator wykałaczek jak ty nie może odmówić?

Kolejny przytyk do alkoholu . Randy , monotoniczność Twoich wypowiedzi jest porażająca . Ciągle słyszę o piwie , o tym że jesteś lepszy . Czy zdołałeś to udowodnić ? Jak na razie nie . Mówię jak na razie , jednak nie wydaje mi się , byś kiedykolwiek był w stanie to udowodnić .

6beers.jpg

Lepszy , silniejszy , młodszy .. tymi słowami wystawiasz samego siebie na pośmiewisko , młodzik . Wszyscy dookoła doskonale wiedzą , że przez swoją butność i ignorancję nie masz zbyt wielkich szans na osiągnięcie czegokolwiek . Jeździć na wózku ? Orton , to Ty jeździsz na wózku .. na wózku swej wyobraźni , która kreuje Cię na kogoś lepszego niż w rzeczywistości jesteś . ' Amator wykałaczek ' nie odmawia . Przyjmuje on Twoje wyzwanie z satysfakcją . Ktoś musi nauczyć Cię pokory . NO DQ ? Proszę bardzo , bardzo chętnie wykończę Cię na Twoim własnym placu zabaw , chico .

• Styl:  Jasny

img5438no3.jpg

WOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Na wstępie chcę Ci podziekować Hulk, za dobrą walkę, za pierwszy match wygrany w WSF :) Zgranie i doświadczenie, doprowadziły nas do zwycięstwa. Jeszcze raz Dzięki, brother :t_up:

AJ & Cage i co teraz powiecie.? Dziadki Was pokonały, wstydzilibyście się =)) Nie ma co gadać, dużo mówiliście, a gówno zrobiliście :) Też Wam powiem Dzięki, choć za te dziadki itp. nie należy się. Myślę, że publika była zadowolona bo to był dobry match.

Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze staniemy w ringu razem, solo lub w teamie. :)

Paul, mam nadzieję, że dostanę title shota, bo staram się jak mogę. Nie ważne kiedy, nie ważne gdzie, po prostu daj mi szanse ;)

Tak na koniec, to chciałbym pogratulować innym wrestlerom którzy wygrali swoje matche :t_up: Cała gala wyszła super.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Hulk widze, że dwie największe legendy wrestlingu dalej nie mają walk na gali. Przecież to niedopuszczalne! Mam dwie propozycje, ale najpierw muszą się zgodzić Scott Hall i Randy Orton. A wiec moja pierwsza propozycja brzmi: spotkajmy się w ringu "The Incredible" Hulk Hogan vs '' The Master of the Spin-A-Roonie'' Booker T! Druga moja propozycja jest następująca: Tag Team match Randy Orton i Booker T vs Hulk Hogan i Scott Hall! Wybór należy do ciebie jeśli jednak chcesz walke TT to musimy najpierw poprosić Ortona i Halla czy będą naszymi partnerami.

SUCKAAAAA!

Hogan ? Tag Team ? Dlaczego nie , przyda się rozgrzewka przed matchem z Ortonem .

Where is a King of Doing CURRY MEN !!

Curry men gdzie jesteś !!Musimy sobie parę rzeczy wyjaśnić i to jak najszybciej.

To że na gali z tobą przegrałem,to nie oznacza że tak będzie i że możesz pisać że jesteś lepszy od King of KINGs Triple H.

Po prostu nie przystosowałem sie do nowego środowiska,bo od kiedy pamiętam byłem w WWF/WWE,a w WSF panują inne zasady i można powiedzieć klimaty.

W na następnej gali udowodnię że Triple H THE GAME jest godzien noszenia przydomku ,,KING OF KINGS''

pezetvi7.png

Druga moja propozycja jest następująca: Tag Team match Randy Orton i Booker T vs Hulk Hogan i Scott Hall! Wybór należy do ciebie jeśli jednak chcesz walke TT to musimy najpierw poprosić Ortona i Halla czy będą naszymi partnerami.

Hmmm..Hall i Hogan przeciwko nam...Czemu nie?

Mam nadzieję że nie będziesz miał żadnych sentymentów i pokonamy członków legendarnego nWo...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Mam nadzieję że nie będziesz miał żadnych sentymentów i pokonamy członków legendarnego nWo

Nie ma mowy o żadnych sentymentach.

Więc żeby doszło do walki Tag Team musi ją zaakceptować GM i Hogan! Sucka!

Hell Yeah!

Za nami pierwsza gala WSF! Gala stała na wysokim poziomie a każdy dał z siebie wszystko. Każdy, ale nie ja! Shark Boy w Środę przegrałem, powód tej sytuacji jest prosty! Nie doceniłem przeciwnika! Dlatego Shark Boy zwracam ci Honor, ale do cholery nie możesz mówić że to ty jesteś prawdziwym Stone Coldem. Dlatego już na następnej gali WSF wyzywam cię na pojedynek 1 on 1 NO DQ match. A kolejną rzeczą którą chce osiągnąć jest w WSF jest pas Inter Continental i nie obchodzi mnie to z kim będę musiał o niego walczyć! Zniszczę każdego kto stanie mi na drodze do złota, Couse Stone Cold said so!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...