Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

widać, że z pamięcią u Ciebie nie najlepiej

Zaskoczę Cię, Triple C ( =))=)) ) z pamięcią u mnie wszystko w porządku.

nie trzeba chyba mówić kto wygra!

Tak i tu sie z Tobą zgodzę. Nie trzeba mówić kto wygra, jak się popatrzało na sam skład naszego matchu to widać kto wygra i kto jest lepszy. :twisted: \

starego Stinga

To samo mówiło wiele osób na BFG 06 i 07 gdy walczyłem o najważniejszy pas w TNA, a się zdziwili, zobaczyli takiego Stinga jakiego jeszcze nie widizeli, czyli prawdziwego Icon'a tego sportu, który był w najwyższej formie :) I który w tym momencie jest w najwyższej formie, przekonacie się o tym jutro ! !

za prawdziwy wrestling uważasz Leg dropy

W pewnym sensie tak, Leg Dropy się do tego zaliczają. Dobrze wykonane, wychodzą skutecznie. Wiesz taki Leg Drop to stał się historią wrestlingu maluchu :D Słynny Leg Drop Hulk'a na Andre jest pamiętany do dziś, jakbyś nie wiedział..

Życzę miłej porażki

Hmm.. Dziękujemy.. za to my życzymy miłej wygranej =))=))

Żeby wygrać nie musimy używać brudnych sztuczek

Curry Man i za to lubię wasz wrestling :t_up:

13164786fl0et6.jpg

Styles & Cage, Czekamy na Was ! ! :twisted:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Hold on a second, hold on a second. Hey! The Champ is over here... nie będę teraz wymieniał was po imieniu, ale jak patrze jaki burdel tutaj robicie to po prostu robi mi się was szkoda. Po co tyle krzyku? Chcecie ustalić kto ma tutaj, w Wrestler Show Federation najbardziej dominująca pozycję? Jeżeli o to chodzi to możemy spokojnie to omówić... nie potrzeba wzywać chińczyka pomalowanego na żółto na twarzy w żałosnej czapce... nie potrzeba także tutaj rozwiązywać takich spraw kijem bejsbolowym Stinger... Może ty Stinger, Hulk i nawet ty "straszny" Undertakerze zapomnieliście, że nie żaden z was, ale Rated R Superstar ma tutaj największą pozycję... I nie ma znaczenia co wy o tym sądzicie... właściwie, mnie to nie obchodzi... dla pocieszenia mogę wam powiedzieć, że gdy Rated R Era zaistnieje w Wrestle Show Federation, to ja Edge zaprowadzę tutaj hierarchię i ład. Puki co skupiam się głównie na tobie Chris. Wiedziałem Jericho, że nie zaufasz mi tak od po prostu. Rozumiem cię jednak i nie dziwie się twoim reakcjom. Cieszę się, że nie odrzucasz mojej propozycji, bo to byłby największy błąd w twoim życiu. Puki co życzę ci powodzenia w twoim meczu i chce żebyś wiedział: I've got your back Chris. Pamięta... przyłączasz się do mnie... jesteś jeden krok za mną, ale jesteś na szczycie! Jesteś wśród najlepszych. Ale ja już nie będę ci truł do głowy Jericho. Becouse you know what you are going to do big man, don't ya? Jericho... wierze, że dokonasz dobrego wyboru. A teraz wiadomość tyczy się entire roster of Wrestle Show Federation. Chce, żebyście wiedzieli, że w Środę na WSF Wednesday Arena będę tam. Więc jeżeli już panujecie jakieś "wielkie podboje", to po prostu zapomnijcie o tym... nie dbam kto będzie chciał stawić mi czoła. Może to być każdy, od Ketchup-Mana, czy jak ci tam chiński wojowniku, po wielkiego Undertakera. Rated R Era zmierza wielkimi krokami do Wrestle Show Federation i to od was zależy, czy będziecie jej przeciwnikami, czy dacie się jej porwać. Może i w mówieniu prawdy nie jestem najlepszy, ale jedno mogę wam zagwarantować. Prędzej czy później... w Wrestle Show Federation najważniejszy pas tej organizacji trafi na moje ramię i będzie na nim pięknie napisane: Edge. Nobody is better than me!

jrthqr.jpg

Stone Cold....Wiesz,nie zrozum mnie źle,ale w tym wieku to nadajesz się niestety tylko do czyszczenia kibli

What?! Ken zawszy miałem do ciebie respekt. Dawałeś dobry show w WWE, ale tu w WSF nikt nie zamierza pieścić twojej wychuchanej mordy! Przeciwnie, więcej takich debilnych uwag o mojej starości to tak cię wgniotę że nie będziesz już dosięgał do mikrofonu! Przysięgam że z moimi kościami wszystko dobrze, więc jeśli tak bardzo ci na tym zależy, z chęciom połamie twoje, YOU know why, why??? Couse Stone Cold Said so!!!

428px-Austinentrance.jpg

Spójrz ile świetnych wrestlerów pochodzi z Japoni. Great Muta, Keiji Mutoh, Great Sasuke, Hayabusa, Masachiro Chono czy Mitsuharu Misawa

Mi te nazwiska nic nie mówią może oni są sławni tam u was u żółtków ale nie tutaj,

gdzie wszyscy wiedzą kto to Hulk Hogan,HBK,Rick Flair,The Rock,Steve Austin,Bret Hard,ja

Wiesz mogę tak wymieniać w nieskończoność.

Czy możesz porównywać Te japońskie ,,gwiazdki''do takich legend wrestlingu ??

No chyba nie.

Przecież to TU W AMERYCE wszystko sie zaczęło.

Ale zamiast marnować czas na siłowni tak jak ty wolę iść potańczyć.

Dobrze że sie przyznałeś że wolisz potańczyć,to mówi dlaczego jeszcze nic nie osiągnąłeś i nie osiągniesz póki nie weźmiesz sie do ciężkiej pracy.

Jeśli chcesz sobie tańczyć to idz do ,,You Can Dance'' tam napewno Cię będą kochać gdyż nie można podważyć tego iż

najlepiej tańczysz w całym WSF

Ale popatrz na to :

http://img150.imageshack.us/img150/5989 ... plejr9.jpg

Na te mięśnie,na to ciało,widzisz co dają długie treningi,TY O TAKIM MOŻESZ MARZYĆ!!

Do zobaczenia w Ringu !!

Time to PLAY THE GAME

pezetvi7.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

chrisjericho_682_394004a.jpg

Orton, Joe & Rock... To już dziś, pierwsza gala WSF, pierwsza walka o #1Contender - Fatal Four w którym rozstrzygnie się który z Nas zdobędzie shota... zarzucacie mi że mówię dużo i się przechwalam... ja bym tego przechwałkami nie nazwał, po prostu jestem świadom swoich umiejętności, wiem że mogę pokonać każdego z Was. Dziś na gali po raz pierwszy odczujecie potęgę Jerichoholics którzy zagłuszą gadki Rocka, smarki Ortona i nawet sapanie Joe. Szczerze Wam powiem że nic do Was nie mam, to tylko biznes, z resztą po co mam się zajmować Wami skoro jako pretendent do tytułu będę miał większe zmartwienia od Waszej trójki, tak więc do zobaczenia na ringu Lejdis ;)

Tak to juz dzis John Morrison rozpocznie swoj nieprzerwany winning streak. Hall cos ciebie nie widze wiec jednak "spozniles" sie na samolot. Po pokonaniu ciebie przerzuce sie na walke o intercontinental chamiponship. moje typy na gale to pewne zwyciestwo AJ i Christiana z Plasticiem Hoganem i staruchem Stingiem, Khali wbije w ziemie Bookera, Kane poczuje moc Gore w wykonaniu Rhino i wspolczuje mu walki w Extreme Rules Matchu, Sharky pokona alkoholika Austina, Trypel przegra z Curry Manem poniewaz Japonczyk jest dla niego za szybki i za ostry. a w main evencie licze ze wygra Randy gdyz trzeba przewac hegemonie staruchow

a w main evencie licze ze wygra Randy gdyz trzeba przewac hegemonie staruchow

Chłopcze zapomniałeś chyba o mnie Samoa Joe , jak ja The Submission Machine jestem staruchem to Ty "gnojku" zjadłeś zęby na wrestlingu a o tym oczywiście mowy nie ma ! Bez urazy ale czy Ty stoczysz 100 walk i wygrasz je wszystkie to i tak nie staniesz sie lepszy to Ty jesteś tylko John Morrison a wiesz pokonując joberrków to nie sztuka , mam nadzieję że kiedyś skopię Ci ostro tyłek a Ty zapamiętasz to raz na zawsze i nie nazwiesz mnie już nigdy staruchem !!!

Widać że jesteś słaby w przewidywaniu pojedynków gdyż Twoje typy są mało realne a najbardziej walka wieczoru więc przemyśl najpierw dwa albo i nawet cztery razy zanim coś powiesz !

Dziś na gali po raz pierwszy odczujecie potęgę Jerichoholics którzy zagłuszą gadki Rocka, smarki Ortona i nawet sapanie Joe.

nazywaj sobie to jak chcesz , nie muszę być mocny w gadce aby pokazać że to Samoa Joe jest jednym z najlepszych na świecie !!! Dziś me słowa w przeciwieństwie do Twoich zamienię w czyn ! Jeśli nawet nie zdołam wygrać to nie dopuszczę abyś to właśnie Ty zszedł z ringu jako zwycięzca !!!

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

AJ Styles robi punch ale na Hulku to nie robi wrażenia. Jeszcze raz i znowu. YOU! Hulk robi 3 punche i irish whip. Big Boot! Teraz tauntuje do publiki i...Atomic Leg Drop!

Końcówka w stylu Hulkstera, dziadek nie wiem co bierzesz, ale ja też to chce :lol nie rajcuj się za bardzo, bo widziałeś co potrafię, jakie ewolucję wykonuję i co robiłem z Tobą, to był tylko mały build up, to jeszcze nie koniec i jeżeli dobrze pójdzie spotkamy się jeszcze na ringu, może na ppv, może w walce o pas.. Na następnym weekly show chcę wywalczyć sobie WSF title shota!

Christian Cage dzięki za współpracę, wszakże nie odnieśliśmy zwycięstwa, ale odwaliłeś kawał dobrej roboty, możesz na mnie liczyć, bro :t_up:

• Reputacja:   1

Brawo Joe wygrałeś, zdobyłeś shota, pokonałeś Nas wszystkich niewierzących w Ciebie... zaraz co ja gadam, spinowałeś Ortona gdy Ja z Rockiem byliśmy na backu, a Hall rzucił mu wykałaczkę w oko... Więc nie wpadaj tutaj i nie wygłaszaj tych swoich kozackich tekstów w stylu "Joe's Gonna Kill You"...

A teraz kilka słów do Ciebie Rocky, dzięki Tobie nie wygrałem tej walki, i wiesz co, nie wiem co na to Nasz kochany GM, ale na następnej gali chcę Cię 1 on 1 w Submission Match... The People's Champion vs. The Sexy Beast... The Great One vs. The Ayatollah of Rock 'n' Rolla... nie czekaj przecież cały czas mówię o sobie... The Piece Of Shit vs. Me... tak jest dobrze :twisted:

Joe, Joe, Joe...popełniłem błąd niedoceniając cię..Wygrałeś Title Shota...Brawo..

Szkoda tylko że ten dziadek Hall, zamiast z podziwem oglądać zwycięstwo Legend Killera, zaatakował go wykałaczką...

Scott, wiem że to już ten czas kiedy zęby ze starości wypadają, a sztuczna szczęka beztrosko pływa w szklance, wiem również że nie masz już co robić z wykałaczkami bo nie ma co czyścić...ale żeby kogoś nią zaatakować...Widzę że dziwaczejesz na starość...

Ale tak na poważnie...przeszkodziłeś Legend Killerowi w drodze po tytuł i spodziewaj się zemsty...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Khali... muszę przyznać, że masz pare w łapach... zwykłym ściskaniem głowy... wyeliminować mnie? To niedopuszczalne! Będe hojny i dam Ci wybór... ała... albo walczysz ze mną na następnej gali, albo poddajesz się i uznajesz moją wyszość nad tobą. Tym razem szanse będą równe bo będe prosił GM aby dał mi Ciebie w meczu NO DQ for BOOKER T only! SUCKAAAAAA!

Rhyno...pokonałes mnie w walce lecz to ja schodziłem z ringu a ty zostałeś zniesiony. Wstałem po twoich dwóch spearkach. Wiesz tylko jedno , wiesz jaki ból potrafi zadać Big Red Monster , jaki ból zadaje Kane. Lecz nie na Tobie mój gniew jest skierowany, tylko na pseudo zapaśniku....Morrison. Cierpienie , ból , strach , wszystko to dopadnie Cie....nie cierpię zapaśników którzy uważają się za lepszych bo mają kobiety i wygląd....

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Randy, nie wiem czy zauważyłeś ale "The Immortal" Hulk Hogan pokazał już w pierwszej walce, że potrafi pokonać przeciwników o wiele młodszych od siebie, dude. Ostatnio Ty i ja mieliśmy lekkie spięcie za kulisami, brother i chcieliśmy to sobie wyjaśnić... Wiem, że nie tylko ja jestem legendą, której chcesz dowalić, bo na pięńku masz i z Hall'em. Jednak wybieraj co wolisz, Randy Orton vs "The Incredible" Hulk Hogan? Czy Scott Hall? Nie wiem na co się zdecydujesz, dude, jednak zarówno z jednej jak i drugiej strony jesteś skazany na porażkę.

"The Im-mortal HO-GAN! The Im-mortal HO-GAN!"*

The Hulkster i miliony Hulkamaniacs są gotowi na powtórkę z SummerSlam, bracie. Czekają na "Nieśmiertelny" Leg Drop, który miałby Cię rozłożyć na łopatki jeszcze jeden raz!... One... more... time!

"One more time! One more time! One more time!"*

Hulkamania still runs wild, brother! To byłby kolejny wielki mecz, "The Legend Killer" Randy Orton przeciwko "The Biggest Legend of all time" Hulk Hogan. You know something, w swojej karierze pokonałeś naprawdę wiele legend, bracie. Widziałem jak po Twoim RKO padają Jerry Lawler, Dusty Rhodes a nawet The Undertaker. Jednak nie wiem czy wiesz, że teraz walczyłbyś tym, który pokonał Cię dwa lata temu!... "The Immortal"... "The Incredible"... "The man with the largest arm in the world"... "The greatest wrestler of all time"... HULK HOGAN!

"YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAHHHHHHHH"*

So, What'cha gonna do, brother?! When Hulkamania runs wild on you?!

40wj2.jpg

Sting, dzięki za dobrą walkę, bracie. WCW Rules!

--------------------

Tak dla wytłumaczenia, te zdania w cudzysłowiach, przy których stoi gwiazdka to okrzyki Hulkamaniacs.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Hulk Hogan nie zawiązuj się w nowe feudy, bo ja nie dam Ci spokoju tak szybko.. ;) chcę rewanżu, na prostych i sprawiedliwych zasadach, to będzie dla mnie duża walka, ponieważ nie toczyłem jeszcze pojedynku 1 on 1 z tak dużymi legendami jak Ty.. nie doceniłem Cię wcześniej i widzę, że w domu wcinasz jakieś jogurciki, że potrafisz coś jeszcze w ringu wykonać.. sam też sprawdziłeś mnie i widzisz jak wielki dystans jest między nami, więc staraj się doceniać młodszych i dawać im też szanse, bo wiecznie nie będziesz rządził ;)

Wczoraj! odbyła się pierwsza gala! wszyscy coś pokazali! Lecz tylko Rhino pokazał ja się na prawdę walczy! Pokonałem "wielkiego", "strasznego" Kane! Nie było łatwo... ALE WYGRAŁEM!

lecz na gali! Zainteresowała mnie inna rzecz... JEDNA OSOBA! Samoa JOE! ... Nie pojawiłem się na backstage żeby cieszyć się ze zwycięstwa! nie pojawiłem się tutaj żeby mówić że jestem najlepszy! I'm Here to KICK SOME ASS!!! Jestem tutaj także po to, Joe! Żeby powiedzieć Ci... że nie boje się Ciebie! Jestem gotowy walczyć z Tobą! Jestem gotowy żeby pokazać Ci jak walczy Rhino! Jestem gotowy... na 100% Hardcore'u!! Za tydzień Joe... możliwe że poczujesz ból... nie będzie to nic innego jak... GORE! GORE! GORE!! ... ... ... Możemy walczyć w różnych walkach... Mam dużo do zaproponowania... Inferno match? TLC match? Hell in a Cell? WSZYSTKO JOE! but... za tydzień! War Machine Rhino!! Wyzywa cię na pojedynek!! One on One... Żadnej publiki... żadnego ringu... PARKING!! LOT!! BRAWL!!! TYLKO MY! i parking... Chyba się nie boisz Joe... Watch out, or your ass will be GORED!!! GORED!!! GORED!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #335 Data: 04.03.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: Don Haskins Center Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dysk
    • MattDevitto
      Dałem im szansę i rzuciłem okiem na pierwszy dzień New Japan Cup, ale znowu się zawiodłem. Strasznie przeciętne show z dwoma walkami turniejowymi, gdzie jedna z nich była po prostu katastrofą. Don Fale vs. Wolf nie powinni być nawet brani pod uwagę jako zestawienie na tym etapie, a jak dodamy do tego fatalny booking HoT to wyszła mizeria. Na cagematch z tego co widzę pojedynek walczy o świetną ocenę 1.40/1.50 i nie ma co się dziwić - ten sam szajs co zawsze. W karcie całego show było chyba 8 wal
    • Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling prezentuje drugi wieczór turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Wcześniej zapowiedziano tylko dwa pojedynki. W półgłównej walce Taichi zmierzy się z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na starcie z Satoshi Kojimą 12 marca. W walce wieczoru Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na pojedynek z HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w ten mecz po zdobyciu NJPW Strong Openweight Championship,
  • Dodaj nową pozycję...