Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

rock01es7.jpg
The Rock, Stone Cold, HBK.? są oni tylko gwiazdeczkami, które dużo mówią, a mało robią. Nie boję się was ! !

Sting , nie boisz się nas , może i nie boisz się ale Rock ma Ci coś do powiedzenia. Know Your Rule....AND SHUT YOUR MOUTH!!

Kolejny, który uważa się za kogoś wilekiego, The Great One.. pfff ja jestem The PHENOMENAL ONE!

Jesteś phenomenal One ? Na prawdę uważasz się za takiego? It doesn't matter że uważasz się za takiego , bo tylko się za takiego uważasz , Nigdy and The Rock means NEEEEEEEEEEEEVER nie dorównasz People's Championowi.

Pitu pitu, The Rock w końcu zmęczył się oglądaniem programów randkowych MTV i postanowił ruszyć swoje sflaczałe cielsko i w koncu wrócić do kwadratowego pierścienie.

Posłuchaj, bo nie mam zamiaru sie powtarzać! Nie wchodź mi w parade gdy będe kolejno kasować reszte tych wszystkich playboyów, bo to skończy się także dekonstrukcjom twojej wymalowanej twarzy.

The Rock widzi że WSF sprowadziło też trochę alkoholików. Stone Cold Steve Austin , jesteś tutaj chyba bo zarządowi zrobiło się żal. "Będę kasować" Shut Up You Sick Freak.

The Rock... The Great One to ty jeszcze walczysz? Już nie kręcisz swoich fatalnych filmików w Hollywood? Ale tobą nikt nie musi się przejmować, bo jesteś tak samo kiepski w ringu!

Kiepski w ringu , Christian Cage nie muszę Tobie przypominać kto swojego czasu przychodził po autograf od Great One. Tak przychodził do mnie mały zasmarkany Christian siedzący teraz w domu i zmawiający modlitwę "Dobry Boże , na imię mi Christian , mam jeden problem , wszyscy uważają , Then I absolutly SUCK"

Na koniec został jeszcze Kukiełka...Curry Man wraz z Shark Boyem who in the blue hell You Are? Nie...nie mówcie Rock wie dokładnie kim jesteście, nowe maskotki WSF? Nie za brzydkie a wiem.....Jeden z was to maskotka Worst Wrestling Ever a druga Total Noobish Action.

If You Smeeeeeeeeeellllellelelelelelellll.....WHAT THE ROCK IS COOKING

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

91419327mz2uz9.jpg

No proszę nie było mnie chwile, a tu Pan Nastolatek, znów kozaczy i mówi, że jest najlepszy..pff.. nudy

Ale zaraz do WSF przybył Kapitan Charyzma i mówi coś o Hard Justice. Człowieku te czasy już minęły co Jarrett do każdej swojej walki musiał używać gitary, bo w normalny sposób by nie wygrał.. =))

Ale zaczynając po kolei:

bo aż ŻAL patrzeć na te 15 minutowe małpowanie-tauntowanie i "pseudo-niszczycielskie" leg dropy, to było dobre 30 lat temu, nie teraz

Wiesz co Ci powiem mistrzu, wole obejrzeć 15 minutową walkę Hulka, Austina albo Y2J'a, bo to jest prawdziwy wrestling i taki wrestling publiczność chce oglądać. A nie latanie na lewo i prawo, pod i nad ringiem. I wolę obejrzeć Leg Drop'a Hulk'a niż 100 razy twój finisher..yy.. sory ale jak on się nazywał bo nie zapamiętałem tego gówna. =))=))

Teraz pora na naszego ulubieńca Cage'a. Następny wrestler, z seri, dużo gada, gówno robi. Cóż można o Tobie powiedzieć, szczerze powiedziawszy to nic, bo raz coś powiedziałeś w dodatku sepleniłeś i nikt nie usłyszał.. możesz powtórzyć.? :t_down:

czas pokazać kilku wrestlerom, że nie liczy się wiek ale charyzma, doświadczenie i siła.

Oj.. czas.. czas, zacząłbym od kurczaka AJ'a. Mam nadzieję, że szaf da mi albo Tobie walkę z nim, którą oczywiście przegrałby. No ale liczą się chęci. Chce sie chłopak popisać, może dajmy mu troszkę fory i niech pokaże co u mnie.. właśnie co o może umieć. :thinking:

Ciebie szanuję najbardziej. Znam Cię z TNA i to co zrobiłeś dla tego sportu jest świetne.

Dzięki Curry Man, ale są też inni ludzie co dużo zrobili dla tego sportu. Nawet ty swoim humorem i umiejętnościami, dużo wniosłeś do niego :t_up:

Austin, nie słuchaj co mówi kurczak, zaczyna sobie z każdym, a potem pewnie będzie przepraszał na kolanach, żebyśmy mu nie skopali dupska. :)

OO... kogo ja tu widzę.. The Game.. Triple H ! ! i Witaj Hunter, coś jesteś mało mówny, stres.? :P

WOOOOOOOOOOOOOO

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

...Ból....cierpienie....strach....nienawiść....karmię się tymi zachowaniami , tymi uczuciami. Gdy wchodzę na ring widzę w oczach przeciwnika strach , w czasie walki mój przeciwnik poznaje co to cierpienie. Po walce czuje od niego nienawiść , bo ból jaki mu sprawiłem był nieziemski. Nie dbam o żadnego z was, nie mam z wami żadnych kontaktów, nie obchodza mnie wasze zdania. Wchodząc ze mną na ring.......wchodzicie do piekła....

281x211iy5.jpg

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Know Your Rule....AND SHUT YOUR MOUTH!!

Tak.. tak.. tak, know your rule, and BLE BLE BLE ! ! ! Każdy to już słyszał milion razy, i za każdym razem każdy rzygał. :t_down: Rock proszę, skończ z tymi swoimi beznadziejnymi tekstami. One już umarły.

Hulk, taka mała rada, nie wal tak tym angielskim, bo Styles sie przemęcza i pewnie jedzie na słowniku. Nie uczyli go w szkole języków. Z resztą on i tak pewnie nie skończył szkoły.. =))=))

39457274mv3rm6.jpg

Christian, pamiętasz ten moment.? Szykuj się bo znów Cię to czeka ! !

Witaj Kane :t_up: Powodzenia

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Triple H King of Kings przybywa do WSF aby zdobyć najwyższe cele.

Widzę że jest tu bardzo dużo pewnych siebie osób,ale tylko HHH THE GAME jest wart najwyższego ..szczytu'' tej federacji,

Najwyższego ale od końca , na nic innego nie zasługuje taki nędzny zawodnik który nie dorasta do pięt Samoa Joe! TAK właśnie do WSF zawitał prosto z konkurencji Samoa Joe!!! Pierwszym celem bd pozbawienie złudzeń durnego i krnąbrnego zięcia Vince'a , myśli że jak jest w rodzinie u Chairmana to mu wszystko a jednak nie . Mam zamiar pozbawić cię trajpelu wszystkich złudzeń jak nikt inny dotąd !!!

Ludzie... koniec... koniec tego gadania... Rhino ma już dosyć tych waszych wszystkich: "if you smeeeel" i tym podobnych! Mówiłem już! że nie jestem tutaj "tak sobie"! I'm here to kick some fuckin' ass!! więc jeśli nadal myślicie... że macie jakieś większe szanse... to się mylicie! Lecz teraz... Koniec gadania! RHINO! JA! CHCE! WALKI! Nie wiem co GM planuje! battle royal... lub coś innego! JA! CHCE WALKI! nie ważne z kim! WALKI! JEŚLI SĄDZICIE! ŻE MOŻECIE POKONAĆ RHINO!! Pokażcie to na najbliższej gali! ZWYKŁA WALKA?? HELL NO!! ECW EXTREME RULES MATCH!!! Każdy człon tej nazwy pasuje do mnie! ECW - Hardcore! A Rhino to 100% Hardcore'u!! EXTREMES - Rhino jest extremalny! Nie wątpliwiej!! RULES - Rhino... to równierz zasady... Dla wszystkich ludzi pokroju AJ Styles czy Stone Cold tych zasad nie mam... Ale dla takich jak Hulk Hogan czy Sting! ZAWSZE! i w końcu MATCH - Walka! Walka! Walka! TAK! Tak więc pragnę ECW EXTREME RULES MATCH... A Wtedy...

...

...

...

GORE! GORE! GORE!

GORE! GORE! GORE!

Rhino uważaj bo gdy ty robisz gore to ja przechodzę go w Samoan Cluch i po tobie będzie wtedy , a podasz się szybciej niż biegniesz do ringu z rampy :P

Hardcore nie jest mi straszny szukasz przeciwnika JUŻ GO MASZ !

A może jednak stypulacja Elevation X hmmm dobrze się w niej przecież czujesz =))

Mam na oku samego trajpela ale odsunę go na bok aby pokazać ci że nie słowa jak w tym przypadku nosorożcu :P się liczą lecz czyny !!!!!!

Ooo.. Witaj Joe :) dawno sie nie widzieliśmy, chętnie zobaczę Cię w akcji, pamiętam co wyprawiałeś w Dywizji X... Damn to były dobre czasy dla TNA, ale zapomnijmy o TNA, teraz to WSF rządzi nad innymi federacjami.. :t_up:

Rhino aleś ty narwany :D , jakby Cię wypuścili z jakieś klatki. Chcesz walki.. walki i jeszcze raz walki :P To dobrze, masz siłę i pełno energi. Życzę Ci powodzenia :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1

paulheyman2dv9.jpg

No więc poznajcie waszego General Managaera. Ci co mnie nie znają niech poznają, nazywam się Paul Heyman i pamiętajcie że ja tutaj jestem szefem a nie odwrotnie. Jako że już się rozgadaliście to uważam ze w środę najbliższa odbędzie się już pierwsza gala WSF. A karta .... niech pomyślę... Na rozgrzewkę Stone Cold Steve Austin VS Stone Cold Shark Boy.... , dalej może coś śmieszniejszego... WCW VS TNA...Sting & Hogan VS Cage & Styles Jeżeli dotrwaliście do tego co mówię tutaj to dam walkę którą lubię najbardziej....Extreme Rules Match Rhyno VS Kane. Podoba się? Jak nie to trudno mam to gdzieś. Ja tu ustalam zasady. Kto tam jeszcze został hmm.... Wiem Fatal Four Way Match , kto wygra będzie pierwszym który zapewni sobie title shot na PPV The Rock VS Randy Orton VS Chris Jericho VS Samoa Joe. Na koniec walka którą rozpoczniemy galę czyli Triple H VS Curry Man. Nie przyjmuje zażaleń bo ja tutaj ustalam reguły.

Sting mam nadzieje że będziesz moim pierwszym sprzymierzeńcem w WSF a zarazem ostatnim!

Nasza pamiętna walka w teamie przeciwko Jarrettowi i Steinerowi to było coś , pokazałem że stać mnie na bardzo dużo i jeżeli chciałbyś abym był kiedyś Twoim tag team partnerem to bd dla mnie zaszczyt występu w ringu z taką legendą.

Menagerku hola hola spokojnie od razu rzucasz title shotami , hmmm interesujące a zarazem przybliżające mnie to jedynego celu dla którego znalazłem się w tej organizacji !

Jerichooo !!! Ortooon !!! The Rooock !!! Niech zwycięży lepszy czyli JA :thumb:

Sting & Hogan VS Cage & Styles

WOOOOOOOOO , na to czekałem. Skopanie dupy Cage'owi i kurczakowi, dwa w jednym =)) Lata doświadczenia, siła i charyzma pomogą nam Hulk, zwyciężyć tą walkę. Tylko ja chcę zobaczeć krew u młodziaków :twisted: Paul może jakaś specjalna stypulacja.? :thinking:

Od zaraz zacznę się przygotowywać do naszej walki, pójdę na siłownię, trochę pobiegam, pooglądam kasety video z naszym udziałem w WCW, trzeba powspominać stare dobre lata :t_up: Hulkster nie zróbmy im za dużej krzywdy. :)

jeżeli chciałbyś abym był kiedyś Twoim tag team partnerem to bd dla mnie zaszczyt występu w ringu z taką legendą.

No może aż tak z tą legendą nie przesadzajmy, ja jeszcze nie umarłem ;) jeżeli chodzi o TT to bardzo chętnie. Raz już byliśmy w drużynie i wyszło to na dobre :t_up: Więc jeżeli przyjdzie potrzeba to można spróbować. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Extreme...rules....match....RHYNO.....Walka w której nie ma zasad , w której wszystko jest dozwolone....WSZYSTKO. Rhyno doznasz cierpienia , bólu jak nigdy dotąd...zapomnij o ECW , zapomnij o WWE zapomnij o TNA , zapomnij o wszystkich , zapomnij o tym że ktoś Ci pomoże. Będziesz zdatny na siebie w walce z Big Red Monster . Po walce będziesz błagał , będziesz błagał o litość <śmiech>

79zw2.jpg

I wątpie czy by to Twoje Gore.....Gore......Gore coś dało....bo ze mną w ringu to jak w piekle...Witaj w Piekle Rhyno.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

W Środę! Odbędzie się nasza walka!... ... ... Możesz mnie straszyć! Możesz mówić jak to będę cierpiał! Możesz wszystko mówić! Ale to tylko gadanie! Dlatego ja równierz nie będę NIC! MÓWIŁ!... WSZYSTKO CO MAM POWIEDZIEĆ TERAZ! Zrobię na ringu! A teraz chcę Ci przypomnieć! Z kim masz! do czynienia! Former ECW World Heavyweight!! Starczy? Nie? Former Television champion! Starczy? Pokonałem takich jak Tommy Dreamer! Raven! Sandman! Mówią Ci coś te nazwiska?!! Abyss! Sabu! The War Machine Rhino NIE MA ZAMIARU dalej wymieniać! Te kilka nazwisk powinny Ci uświadomić... Z KIM ZACZYNASZ!!! Dla przypomnienia... Pamiętaj... Że to JA! JA! Ja wybrałem stypulacjię naszej walki! Ty się tylko do tego dostosowujesz!! Tak więc Kane... GORE! GORE! GORE!

'trzeba powspominać stare dobre lata'... Sting tu się z tobą zgodzę, twoje stare lata były dobre, ale to już minęło, teraz ty z Hoganem to już przeszłość, teraz jesteście przeżytkami, a ja i AJ? My jesteśmy teraźniejszością i przyszłością tego biznesu! Lata doświadczenia, siła i charyzma, myślicie, że to da wam zwycięstwo? Nie sądzę...

AJ... jako, że Paul zdecydował, żeby połączyć nas jako team, musimy dobrze współpracować. Pierwszy cel, to wysłanie dziadków do domu starców :twisted:

Uuuuuu Yeah! Stare, dobre czasy WCW powracają, brothers. Pomimo, iż z początku nie byłem za debiutanckim Tag Team Match'em to kiedy przypomniałem sobie co działo się podczas takich walk w latach 90, zmieniłem zdanie. To był prawdziwy wrestling. Tam zmagali się najwięksi atleci na świecie a nie latające po ringu pchełki.

Sting, The Hulkster cieszy się, że po raz kolejny będziemy mogli wystąpić jako team, brother. Pokażemy temu dzieciakowi (czyt. AJ) i zarozumiałemu lalusiowi (czyt. Cage) czego nauczyły nas dziesiątki lat w ringu, dude. Miliony Hulkamaniacs będą mogli obejrzeć wymarzony powrót Hulkster'a na ring WSF. "The Immortal" Hulk Hogan i "The Icon" Sting łączą siły na pierwszej gali reaktywowanej federacji.

Styles, Cage, już w środę zobaczycie, że nie trzeba było zadzierać z takimi legendami pro wrestlingu jak my, brothers. Może i Wy tak nie myślicie ale Hulkamania is still alive, dudes! Może i w ringu jesteście szybcy i zwinni ale nie wiem czy zdołacie przetrzymać Scorpion Death Lock czy Atomic Leg Drop. O, tak! "Nieśmiertelny" finisher Hulkster'a potrafił zakońćzyć walki z takimi zawodnikami Iron Sheik, King Kong Bundy, Ric Flair czy Shawn Michaels. Pamiętajcie! Wrestling to sport dla Prawdziwych Amerykanów i udowodni Wam to "The Man with the largest arm in the world" Hulk Hogan. So, what'cha gonna do, brothers?! When Hulkster and Sting destroyed you!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #335 Data: 04.03.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: Don Haskins Center Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dysk
    • MattDevitto
      Dałem im szansę i rzuciłem okiem na pierwszy dzień New Japan Cup, ale znowu się zawiodłem. Strasznie przeciętne show z dwoma walkami turniejowymi, gdzie jedna z nich była po prostu katastrofą. Don Fale vs. Wolf nie powinni być nawet brani pod uwagę jako zestawienie na tym etapie, a jak dodamy do tego fatalny booking HoT to wyszła mizeria. Na cagematch z tego co widzę pojedynek walczy o świetną ocenę 1.40/1.50 i nie ma co się dziwić - ten sam szajs co zawsze. W karcie całego show było chyba 8 wal
    • Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling prezentuje drugi wieczór turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Wcześniej zapowiedziano tylko dwa pojedynki. W półgłównej walce Taichi zmierzy się z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na starcie z Satoshi Kojimą 12 marca. W walce wieczoru Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na pojedynek z HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w ten mecz po zdobyciu NJPW Strong Openweight Championship,
  • Dodaj nową pozycję...