Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

YES... Rhino pojawił się w WSF! Trzeba dać tej federacji porządnego kopa! NOW! 100% Hardcore'u!! Myślicie... Zastanawiacie się po co Rhino się tu pojawił... I'm here to kick some fuckin' ass!!! Tak... Dokładnie tak! W federacji są gwiazdeczki... dużo gwiazdeczek... Nastolatek AJ Styles... Człowiek w masce Shark Boy... "Aktor" The Rock... NIE! Trzeba pokazać... KTO! BĘDZIE! NAJLEPSZY!... Ale co to? STING? HULK HOGAN? Ikony wrestlingu! Pomimo tego że Rhino nie ma zamiaru nikomu się lizać dupy... Muszę stwierdzić że te dwie osoby... ZARAZ PO MNIE!!... Będą rządzić! STING! I HOPE! Że pamiętasz TNA... Jeśli tak... to dobrze... Pokażemy chłopką z WWE... CO TO ZNACZY! WRESTLING!!

BUT THIS IS NO TNA... THIS IS ... W! S! F!

Who's the man? Who's the fuckin' man? Kto stawi czoła RHINO! NIKT?

...

...

...

Pokonajcie Rhino... Jeśli nie pokonacie... Usłyszycie...

....

....

....

GORE! GORE! GORE!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Nie musicie się martwić kto zostanie pierwszym champem... bo wszyscy wiedzą, że champ jest tylko jeden i właśnie przybył do WSF! Tak zgadza się, 'The Instant Classic' Christian Cage zasilił szeregi Wrestle Show Federation.

Na początek popatrzmy kogo my tu mamy:

The Rock... The Great One to ty jeszcze walczysz? Już nie kręcisz swoich fatalnych filmików w Hollywood? Ale tobą nikt nie musi się przejmować, bo jesteś tak samo kiepski w ringu!

Sting... ten sam, stary, 49 letni Sting... mile wspominam Hard Justice ;) Gitara Jarretta, Sting na narożniku... a za chwilę 1,2,3 i słyszymy Here is your winner and still NWA World Heavyweight Champion Jeff Jarrett, piękne wspomnienia dinozaurku... nie sądzisz że jesteś za stary by walczyć? Nie lepiej ustąpić miejsca młodszym? Przyznajmy sobie szczerze, dałbym radę pokonać cię w każdym miejscu i o każdej porze... tak więc dobra rada od Christiana... daj sobie spokój.

Ale co to... to nie koniec? Steve Austin i Hulk Hogan... kolejni dziadkowie :roll: WSF to miała być federacja, która skupia najlepszych wrestlerów... do tej pory ich nie zauważyłem :roll:

AJ... AJ znów się spotykamy. Ale jeśli ty nie będziesz zachodził mi drogi, ja zrobię to samo. Ale pamiętaj! Jeśli jednak zdecydujesz się zadrzeć ze mną, nie będzie to łatwa przeprawa. Postanowiłem zapomnieć o problemach pomiędzy naszą dwójką. Tak więc AJ, nasza przeszłość została wymazana, jak to się dalej potoczy zależy tylko od Ciebie.

Jak widać droga do tytułu będzie łatwiejsza niż się spodziewałem... And if you don't know... now you know!

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Kolejny wypuszczony z psychiatryka napaleniec myślący, że ma czego szukać w WSF .. ciekawe jest to, że wszyscy wyzywacie mnie od nastolatków - ale rozumie to, każdy chciałby mieć tyle lat co ja ;) radzę Ci "Łajno" przystopuj, bo się przeliczysz, tutaj nikt nie będzie szukał Cię po barach, a jeżeli chcesz dostać baty, to mogę być pierwszym, który Ci je spuści ..

Christian Cage jesteś mi obojętny, nie zrobię CI krzywdy, jeżeli nie staniesz na mojej drodze, której celem jest WSF title .. that's simply.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ledwo człowiek na chwilę odejdzie, to już się burdel robi...

AJ mówisz że ta federacja kręci się wokół Ciebie... hehe... a co to karuzela że ma się kręcić. Nie uważasz że masz trochę za duże ego, weź spuść trochę z tonu. Tyle opowiadasz jaki to świetny jesteś, a raczej byłeś bo Twoich osiągnięć z przed kilku lat negować nie będę, ale ostatnimi czasy coś Ci przestało wszystko wychodzić, więc najpierw pokaż na co Cię stać, a dopiero potem zacznij się przechwalać.

Stone Cold myślisz że jak walniesz kilka piw i nie ogolisz się pod pachami to jesteś Supersamcem... nie, to tak nie działa mój drogi. Z resztą co tu dużo mówić jesteś już emerytem, raz na rok wpadniesz na galę, walniesz sobie piwko, pokażesz fucka, zapodasz stunnera jakiemuś staruszkowi z zarządu i myślisz że jesteś fajny... to też tak nie działa.

Kogo my tu jeszcze mamy...

Hulkster - czyli #1 Contender to Emerit Championship... Słuchaj Brother ja rozumiem że chciałbyś wciąż walczyć, ale spójrz na siebie niedługo stuknie Ci 55 lat, masz części zapasowe biodra, kolana i niewiadomo czego jeszcze, nie traktuj tego jako obrazę bo mój szacunek do Ciebie jest tak duży jak ilośc koksu wpierdzielanego przez Batiste przy śniadaniu, ale z dobrego serca radzę, zejdź z ringu jako żywa legenda, dosłownie.

Shark Boy... :lol Miło Cie poznać rybko :lol

Rhino... wow, ale się przestraszyłem... Gore, Gore, Gore <--- co to za okrzyki bojowe, brzmi jakbyś miał zatwardzenie, więc weź jakiś laksigen i daj Nam spokój z tym wrzaskie ;)

Witaj Christian, miło widzieć że mój dawny partner TT Instant Classic zasilił szeregi WSF.

estem trzykrotnym TNA Triple Crown champ'em

Aktualnie gówno mnie obchodzi twoje zasrane Ti En Ej, a te twoje jakże śmiało nazwane akcje możesz wsadzić w swoja kozacką młodocianą dupe, a jeśli wrestlingiem nazywasz padanie na ring po nieumiejetnie wykonanym plaskaczu w ryj od dziadków starszych od staruszka McMahona to gratuluje. A może sam byś po prostu odszedł od chatów z przedszkolankami i pokazał mi jaki to nie jestes wielki, zamiast nasyłac na mnie swoje psy :!:

Złamię zasady tego fedu (j**** limity postów!), może chairman się nie obrazi i mi wybaczy.. mister RattleBitch, a wg ciebie co jest prawdziwym wrestlingiem ? sprzedawanie raz na rok swoich kulawych stunnerów innym spróchniałym dziadom ? tak jak mówiłem wcześniej, Twoja era już minęła, teraz nastało moje pięć minut .. więc nie nazywaj wrestlingiem tego, co robiłeś na ringu dziesięć lat temu, bo wiele się zmieniło.

Let me tell ya something AJ Styles, dude! Ty chyba nie wiesz młodzieńcze za kogo się uważasz! The Hulkster zgodzi się z Tobą, w tym akurat przypadku, że federacja wrestlingowa potrzebuję młodych zawodników. Jednak spójrz realnie, brother. Kim byłby dziś "The Phenomenal One" AJ Styles gdyby nie takie gwiazdy jak Stone Cold, Sting czy "The Immortal" Hulk Hogan, dude? To my przyczyniliśmy się do spopularyzowania pro zapasów. Gdyby nie słynne "Hulkamania is born" czy też "Hogan slams Andre" byłbyś dzisiaj nikim, bracie. Wrestling nie byłby modny a to Twoje TNA prawdopodobnie by nie powstało. Jak wcześniej wspomniałem, młodzi wrestlerzy są potrzebni ale to oglądanie prawdziwych legend tego sportu jest największą przyjemnością dla fanów. Narazie radzę Ci wyluzować się z tym kozaczeniem w WSF. Trenuj, módl się i jedz witaminy a może kiedyś dojdziesz do tego co ja, brother.

Y2J... What you gonna do, brother?! Uważasz, że ja jestem za stary?! The Hulkster za stary?! Sądzisz, że The Greatest Wrestler of all time nie nadaje się już do wrestlingu?! Zdziwisz się, bracie. Nawet kiedy będę miał 100 lat, technologia pójdzie ostro do góry, powstaną latające samochody, światem będą rządzić małe zielone ludziki z kosmosu a na ringach zapaśniczych walczyć będą genetycznie zmodyfikowane mutanty, to i tak Hulkamania nie zginie a The Hulkster wciąż będzie najlepszym z najlepszych, brother. Zobaczysz, któregoś dnia pokażę Ci the power of 24-inch chest. This is where the power lies, brother!

Sting, Ciebie również witam. Sądzę, że czas pokazać kilku wrestlerom, że nie liczy się wiek ale charyzma, doświadczenie i siła.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

AJ kiedy z toba skończe będziesz miał tylko 2 min na dowóz do szpitala. A jeśli cos ci nie pasi w erze Attiude to z chęciom sobie przypomne czasy kiedy to rozdawałem 3 stunnery na gale i z chęciom zrobię to na twojej mordzie. Wiele się zmieniło co?? No i jeszcze trochę sie pozmienia jeśli nadal bedziesz sie prosił o skopanie ci dupy!!!

Gimme a hell yeah! Couse Stone Cold say so!!!

triplehvd8.th.jpg

Time to Play THE GAME

Triple H King of Kings przybywa do WSF aby zdobyć najwyższe cele.

Widzę że jest tu bardzo dużo pewnych siebie osób,ale tylko HHH THE GAME jest wart najwyższego ..szczytu'' tej federacji,

pezetvi7.png

Kim byłby dziś "The Phenomenal One" AJ Styles gdyby nie takie gwiazdy jak Stone Cold, Sting czy "The Immortal" Hulk Hogan, dude?

Co ma piernik do wiatraka ? moja osobowość i umiejętności nie mają nic wspólnego z tym, co Ty i reszta robiła kilka lat temu, a jeżeli nie Ty podjąłbyś się popularyzacji wrestlingu dokonałby tego kto inny.

Jak wcześniej wspomniałem, młodzi wrestlerzy są potrzebni ale to oglądanie prawdziwych legend tego sportu jest największą przyjemnością dla fanów. Narazie radzę Ci wyluzować się z tym kozaczeniem w WSF. Trenuj, módl się i jedz witaminy a może kiedyś dojdziesz do tego co ja, brother.

I mówi mi to osoba, która podkładała się i promowała innych młodych wrestlerów w swojej karierze ? pfff podkładałeś sobie kogo chciałeś, patrzałeś tylko na swój zacny tyłek, nie myśląc o promocji innych .. Ciebie już nie ma koleś, myśl o tych, którzy będą stąpać po ringach po Twoim odejściu, a nie będziesz straszył ludzi w domach wychodząc o kulach na ring .. brother

Stone Cold widać do takiego pustego i łysego łba jak Twojego nie idzie normalnie nic wytłumaczyć, chętnie zrobię to ręcznie na ringu .. wyzywam Ciebie i dziadka Hogana na tag team match, moim partnerem mógłby zostać zakulisowy przyjaciel "Stone Cold" Shark Boy, Shell Yeah! :twisted:

Widzę że nawiązują się już pierwsze feudy. Chciałem tylko powitać wszystkich nowych wrestlerów tradycyjnym japońskim przywitaniem: Konichua! Pozwolę sobie skomentować kilku wrestlerów. AJ, znam Cię z TNA ale co ty sobie myślisz. Przychodzisz i od razu zaczynasz do każdego. Troche szacunku do legend tego sportu jak np. Hulk Hogan. Sam bardzo ich szanuje. Mój największy szacunek ma... Sting. Tak bracie, Ciebie szanuję najbardziej. Znam Cię z TNA i to co zrobiłeś dla tego sportu jest świetne. Pragnę przypomnieć wam wszystkim że to ja jestem King Of Spicy. Widzę tu wielu godnych przeciwników z którymi będę mógł walczyć o pas. Bardzo dobrze bo Curry Man lubi rywalizację. Nie zdzwicie się gdy nie długo usłyszycie słowa: He's Hot...He's Spicy... He Tastes Great, WSF Champion... Curry Man! Teraz idę trochę potańczyć, ale niedługo tu wróce.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

moim partnerem mógłby zostać zakulisowy przyjaciel "Stone Cold" Shark Boy, Shell Yeah! :twisted:

Mówisz o tym mutancie wyprodukowanym z kretyńskiej mieszanki owoców morza i dawnych gal ppv gdzie miałem Main Eventy! No to dziewico, jeśli tak trudno jest ci wytłumaczyć geniusz gwiazd złotej ery, to z chęciom dostaniesz ostatnią lekcje którą gwarantuje ci ZAPAMIĘTASZ! Szczerze mówiąc nie widze w tym matchu nic ciekawego, nawet sam Hulkster mógłby postarzeć was obu o jakieś 40 lat. AJ szykuj sobie jakiś kij do podpory bo jak z tobą skończę, będziesz musiał zmienić gimnick na ten od Finlay`a

Dlaczego masz ciągle na języku określenia: "dziewica", "prawiczek", czyżby coś było na rzeczy ? =)) nie strasz mnie tym strachem na wróble (czyt. Hogan'em), bo jego co najwyżej mogą się wrony przestraszyć.. staraj się lepiej o wózek, bo ja potem nie będę opłacał dziada na zasiłku.. brother =))

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Wyobraźcie sobie że jestem Ron Simmons... DAMN!

Hulk, tak uważam że jesteś za stary. Oczywiście mógłbyś działać jako GM, jako czyiś menager, ale na ring... nie to już nie te lata, i to nie wynika z jakiejś zazdrości o Hulkomanie czy coś w tym stylu, po prostu bardzo Cię szanuję i nie chciałbym oglądać jak jakiś młodziak znęca się nad Tobą, a potem lekarze znoszą Cię półżywego z ringu i podłączają Ci kroplówkę, ale skoro Ty uważasz że dasz radę to ok.

Stone Cold, Ty nie potrafisz napisać zdania w którym nie obrazisz połowy rodziny słuchacza? I co tyle gadasz o prawiczkach i dziewicach, czyżby jakiś kompleks? :twisted:

Triple H... to się rozpisałeś, na prawdę nie stać Cię na nic więcej Helmsey?

Chwileczkę, chwileczkę... powstrzymaj emocje i burzę hormonów dziecko i zaczekaj z ustawianiem meczy. Well, ya know something, Styles, nie wiem czy wiesz ale The Hulkster nie przyszedł tu żeby bawić się w jakieś Tag Teamy, brother. Oczywiście, szanuję Texas Rattle Snake'a jednak jeśli nie podoba Ci się coś w zachowaniu Hulkster'a to załatwmy to na ringu sami, tak samo dotyczy Austin'a i Shark Boy'a, brother. Chcę walczyć o najważniejszy tytuł mistrzowski WSF i w pierwszej walce mam zamiar dołożyć komuś sam, dude. Jeśli chcesz to być Ty to zapraszam na ring, bracie. Wiedz jednak, że Twoja młodość jest niczym w porównaniu do tego co niesie za sobą moc Hulkamanii! Głosy milionów Hulkamaniacs, krzyczących "Hogan, Hogan" uświadomią Ci, że nie trzeba było przychodzić na ring. God created the Heavens, he created the earth! He created all the Hulkamaniacs! Then, he created a set of 24-inch pythons, brother! Narazie to tyle z mojej strony. Jeśli dojdzie do konfrontacji między nami, to pamiętaj jedynie, że Cię ostrzegałem, bo Hulkamania still runs wild, brother.

hulk03cc7.jpg

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...