Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Tutaj możecie feudować , nawiązywać sojusze , rozmawiać , komentować newsy czy gale.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

therockxt9.jpg

Finally......WSF is come back. And The Rock is come back to Wrestle Show Federation.

The Rock siedział sobie wygodnie w domu aż naszła go ochota na oglądanie telewizji. Włączył i co tam ujrzał? Reklame WSF. Pierwsze co zrobiłem to chwyciłem telefon i zadzwoniłem do GM by powiadomić że People's Champ wraca do świata wrestlingu do WSF. Oczywiście zamierzam zdobyć główny pas federacji bo nie ma lepszych od Great One.

If You Smeeeeeeeeeeellllellelelelelllllll what The Rock is cooking...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A więc stało się, do gry ponownie wraca najlepszy fed w historii - WSF.

Ja "The Legend Killer" Randy Orton jestem gotowy by dalej niszczyć największe wrestlingowe szychy.

Już widzę kilka przekąsek przed daniem głównym jakim jest pas WSF Championship.

The Rock, Hogan, Austin, HBK i inni, dowiecie się skąd wzięło się "The Legend Killer" przed imieniem i nazwiskiem, które niedługo w bólach będziecie musieli powtarzać...

Randy-Orton-Photograph-C12348916.jpeg

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Konichua! Witam was ja jedyny w swoim rodzaju Curry Man! Jeszcze nigdy nie występowałem w tej federacji i mam nadzieję na świetny debiut. Dzięki tej federacji osiągnę status legendy w Japonii niczym The Great Muta. Mam nadzieję że oglądacie NOAH i widzieliście jak długo pas GHC trzymał Mitsuharu Misawa. Mam zamiar zrobić to samo w tej federacji. Mój cel to mistrzostwo WSF. Gdy je zdobędę cała Japonia będzie szalała i tańczyła razem ze mną. Już niedługo, za kilka dni. Tym razem na gali usłyszycie słowa: Konichua! D...ddd...dance! Wtedy cała publiczność na sali a zarazem cała Japonia będzie tańczyła razem ze mną.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

27460675le2pd9.jpg

WOOOOOOOOOO

That's Right, The Icon powraca do WSF. Przybywa tu bo jego głównym celem jest pas WSF Championship i nikt go nie powstrzyma.

Jestem gotowy, jeszcze silniejszy, jeszcze szybszy, wiek tu nie gra roli. Ten kto mi stanie na drodze, gorzko pożałuje. The Rock, Stone Cold, HBK.? są oni tylko gwiazdeczkami, które dużo mówią, a mało robią. Nie boję się was ! !

Już czuje smak mojego wieloletniego wysiłku, czyli WSF Tittle.. ahh... tak bardzo go chce mieć, chce poczuć go na swoim barku i nikt mi go nie odbierze.

Mam nadzieję, że stanę się " ikoną " tej federacji, będę ciężko trenował,aby zostać najlepszym.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

"Chorus

You are, You Are

I am I am!

You are, You Are

I am I am!"

Poznajecie ten tekst ? poznajecie tą postać ? Tak! The Phenomenal One zawitał w jak na razie skromne progi WSF, ale dzięki niemu ta federacja wybije się nad inne, a na szczycie jej zasiądę ja, Mr. WSF!

Mam nadzieję że oglądacie NOAH i widzieliście jak długo pas GHC trzymał Mitsuharu Misawa. Mam zamiar zrobić to samo w tej federacji. Mój cel to mistrzostwo WSF.

Co my tu mamy.. he's hot, he's spacy.. Curry Man .. za wysokie progi na Twoje nogi, idź lepiej porzucaj się rybami z Shark Boy'em, a nie marzysz o moim pasie.. :waving:

Finally......WSF is come back. And The Rock is come back to Wrestle Show Federation.

Kolejny, który uważa się za kogoś wilekiego, The Great One.. pfff ja jestem The PHENOMENAL ONE! więc wypierdalaj do hollywood kręcić swoje żałosne filmy dla nastolatek .. :waving:

No i Randy Orton, widać będę mieć tutaj po kim sprzątać, bo koleś chce tutaj wszystkich pozabijać =)) Miss Pseudo Killah jeżeli sądzisz, że każdy będzie Ci się tutaj podkładał jak w tym badziewnym WWE, to się mylisz, tutaj jestem ja i dzięki mnie ten fed rządzi się innymi prawami, więc o pasie WSF możesz zapomnieć! Ty, jak i cała reszta osób, proste..

marzysz o moim pasie..

Chwila, Mr. WSF =))=)) Przepraszam, młodzieńcze, ale to nie jest przedszkole, jeżeli aż tak marzysz o tym pasie to albo do sklepu albo na allegro proszę sobie kupić. ! ! Za dużo sobie pozwalasz, przychodzisz tu i od razu mówisz, że pas WSF jest od razu twój. Więc zmartwię Cię chłopcze, tu nie koncert życzeń, na ten pas trzeba zapracować. Trzeba udowodnić, że jest go się wart. Stan ze mną oko w oko, a nie gadaj tyle, bo Ci ten jęzor odpadnie.

więc wypierdalaj do hollywood kręcić swoje żałosne filmy dla nastolatek ..

AJ, zazdrościsz Rock'owi popularności :D i dlatego tak napisałeś. Piszesz dla nastolatek. :thinking: a sam jesteś nastolatkiem =))

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Wiesz Sting, zawsze miałem do Ciebie szacunek, ale cóż sam wchodzisz mi w drogę.. otóż federację należy budować na młodych, solidnych gwiazdach, które potrafią się ruszać w ringu, a nie ograniczają swój moveset do kilku ciosów, więc o wszechmocny Stingerze, lepiej zacznij bawić swoje wnuki, bo na ring to się już pan nie nadajesz :t_up: jeżeli chcesz wyzwać mnie na pojedynek, to proszę bardzo, ale nie będzie żadnej ulgi dla osób kilka razy starszych ode mnie starczę.. :8

• Reputacja:   2

Shell yeah!

Widzicie tą postać, na widok której mózg wysłał do tyłka wiadomość, że spotkanie jest w spodniach? Tak, to prawda - Shark Boy is coming. Wiecie, po co wstąpiłem do WSF? Chcę pokazać, że to ja jestem prawdziwym Stone Coldem, a nie ten nakoksowany pijaczyna, który potrafi tylko pokazywać środkowy palec. Twój ograniczony umysł nie zmylił cię Austin - mówię do ciebie. Nie wiem jakim cudem przyjęli cię do tej federacji. Pewnie wszystkim z zarządu wypatroszyłeś śledzia. To jednak nie ma znaczenia. Już na najbliższej gali pokaże ci, co to znaczy wrestling. And that's the fishin line cause Shark Boy said do!

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Welcome to WSF IS JERICHO :)

Witam Was serdecznie moi drodzy, na wstępie powiem Wam że możecie płakać, możecie się smucić, ale wszystkie Wasze wysiłki spełzną na niczym. Dlaczego? Ponieważ do WSF zawitała największa gwiazda wrestlingu w historii, i nie mówię tu o Hulku Hoganie tylko o Sexy Beast - Y2J Chris Jericho.

Rock, ale Ja Cię długo nie widziałem, chowasz tam jakąś piłkę, czy Ci tak brzuszek urósł.

AJ Styles? To ten facet który przebierał się za kurczak w TNA, miło Cię poznać. Mówisz coś o Twoim pasie... nie wiedziałem że w WSF figuruje pas Chicken Champions, ale skoro tak, to go sobie weź.

Mr. O, wszyscy wiemy że jesteś Emeryt... znaczy się Legend Killer, więc nie musisz Nam tego przypominać co chwila.

Curry Man... Cieibe to akurat nie kojarzę, jakiego klubu jesteś maskotką i co robisz w WSF?

Sting... akurat Ciebie szanuję, więc powiem po prostu - Witam.

No tyle słowami wstępu, żegnam ozięble moi drodzy ;)

I pamiętajcie po moim przyjściu WSF will never...e-e-e-ever...be the same again!

• Styl:  Klasyczny

Hey! Yo! Brothers! The biggest legend of all time The Hulkster podpisał kontrakt z najlepszą federacją pro zapasów na świecie, brothers. Wrestle Show Fedeartion będzie kolejną z wielu organizacji, którą opanuje potęga Hulkamanii. You know something dudes "Nieśmiertelny" Hulk Hogan przybył do WSF z dwóch powodów. Przede wszystkim zrobiłem to dla Hulkamaniacs, żeby największa mania w całej historii pro wrestlingu mogła rosnąć w siłę jeszcze bardziej i bardziej, brothers. Po drugie chcę udowodnić tym, ktorzy nie wierzeli, że "The Incredible" może jeszcze wrócić na ring i walczyć o najważniejsze pasy w federacji. Tak ja w latach 80. w WWF i latach 90. w WCW, tak i tu będę starał się uzyskać tytuł mistrza dla wszystkich Hulkamaniacs in the wild world, brothers. Nie przesłyszeliście się! Dla Hulk'a Hogan'a nie ma rzeczy niemożliwych, dudes. To ja wykonałem Body Slam na ogromnym Andre the Giant'cie na Wrestlemanii III! To ja ocaliłem honor Stanów Zjednoczonych pokonując panoszącego się Irakijczyka Seregant'a Slaughter'a! To ja byłem legendą, która powstrzymała "Legend Killer'a" Randy'ego Orton'a! Jestem "Prawdziwym Amerykaninem walczącym o prawa kazdego człowieka" i mam zamiar zniszczyć wszystkie niecne plany nieuczciwych zapaśników. Uda mi się to, bo Hulkamania still runs wild. Więc What'cha gonna do, brother?! When the power of Hulkamania runs wild on you!!!

hulksteres3.jpg

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Tak, AJ i ten starzec pokaże Ci co to porządny wrestling. :) Przyznam Ci w jednym rację, federację należy budować na młodych, utalentowanych wrestlerach, tu się z Tobą zgodzę :t_up: Ale czym jest dobra federacja bez wielkiej gwiazdy, takiej jak ja na przykład. Mówisz, że na ring już sie nie nadaję, hmm... zobaczymy co powiesz po naszym starciu, wtedy nie będziesz już taki pewny siebie. Jesteś jeszcze bardzo młody, rozpiera Cię energia zapewne i wchodzisz w nie potrzebne konflikty.

Aaa.. zapomniałbym powiedzieć, jeden z moich wnuków, powiedział: Dziadku, skop dupsko temu gówniarzowi bo nie lubię go . I to mam zamiar zrobić :twisted:

Pozdrawiam nowych wrestlerów WSF :t_up: życzę Wam powodzenia. Szczególnie witam Ciebie Hulk, stary dobry kumplu :t_up: mam nadzieję, że nie będziemy wchodzić sobie w drogę, tylko oczyścimy tą federacje z nie potrzebnych ogniw :P

Witaj Y2J :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Don Carlos, ta federacja obraca się wokół mojej postaci, więc nie próbuj na siłę tego zmieniać, bo i Ty posmakujesz moich pięści.. WSF belt jest mój i żaden łaj tu dżej dla ubogich nie będzie mi wypominał błędów bookerów z przeszłości, więc miej się na baczności, bo mam Cię na oku..

tylko oczyścimy tą federacje z nie potrzebnych ogniw

To właśnie takich jak Wy powinno się wyplenić z tej federacji, staram się zrozumieć, że jesteście legendami i takie osoby jak Wy są potrzebne federacji, ale nie bierzcie się jeszcze za wrestling, bo aż ŻAL patrzeć na te 15 minutowe małpowanie-tauntowanie i "pseudo-niszczycielskie" leg dropy, to było dobre 30 lat temu, nie teraz ..

steve_austin12.jpg

No i w końcu The Rattlesnake po raz kolejny wpada by móc skopać dupę kilku laluniom co im sie wydaje że są niewiadomo kto!!!

Oczywiście zamierzam zdobyć główny pas federacji bo nie ma lepszych od Great One.

Pitu pitu, The Rock w końcu zmęczył się oglądaniem programów randkowych MTV i postanowił ruszyć swoje sflaczałe cielsko i w koncu wrócić do kwadratowego pierścienie.

Posłuchaj, bo nie mam zamiaru sie powtarzać! Nie wchodź mi w parade gdy będe kolejno kasować reszte tych wszystkich playboyów, bo to skończy się także dekonstrukcjom twojej wymalowanej twarzy.

Ja "The Legend Killer" Randy Orton jestem gotowy by dalej niszczyć największe wrestlingowe szychy.

Z tego co pamiętam mnie jeszcze twoja "rażąca" siła jeszcze nie dopadła??? Hmmm może nie jestem tą jak to nazwałeś "największą wrestlingową szychą", lub po prostu nie miałeś ochoty??? Może to i lepiej?? Nie musiał bym szukać twojej zasranej szatni żeby tam skopać twoje napakowane dupsko!!! Mówisz że widzisz mnie jako jedna z przekąsek przed pasem??? Mam dla ciebie przykra wiadomość! Dasz mi jeszcze jakiś pretekst do skopania ci tej wydziewiczonej mordy a do pasa WSF nie będziesz miał z czym przyjść!!!

No i nijaki AJ. Mam nadzieje że wiesz gdzie jesteś bo, jak dalej tak będziesz się wychwalać to któregoś środowego wieczoru możesz obudzić się z mordą w nocniku i nic na to chłopczyku nie poradzisz.

A teraz przyszedł czas napić się piwa prawiczku!

And thats the bottom line couse Stone Cold say so!

RattleSuka przybyła do WSF, super .. :roll: widać legendy MakMahona nie wystawiały nigdy nosa za jego dupę i nie wiedzą co sie wokół nich dzieje, bo ja dziadziu Austinie jestem trzykrotnym TNA Triple Crown champ'em i wykonuję akcje, których Twój Guru Vince na swoich zaszczanych ringach jeszcze nie widział, więc nie wchodź mi w drogę, bo wrestling to już nie to samo co dziesięć lat temu..

Shark Boy bierz go, ja nie będę sobie zawracał dupy takimi dziadkami na zasiłku :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Gabe Kidd, Clark Connors i David Finlay są w AEW... Tak się zastanawiam, czy poza odchodzącym wkrótce na emeryturę Tiger Mask IV ktoś tam jeszcze w NJPW pozostał?  
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #335 Data: 04.03.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: Don Haskins Center Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dysk
    • MattDevitto
      Dałem im szansę i rzuciłem okiem na pierwszy dzień New Japan Cup, ale znowu się zawiodłem. Strasznie przeciętne show z dwoma walkami turniejowymi, gdzie jedna z nich była po prostu katastrofą. Don Fale vs. Wolf nie powinni być nawet brani pod uwagę jako zestawienie na tym etapie, a jak dodamy do tego fatalny booking HoT to wyszła mizeria. Na cagematch z tego co widzę pojedynek walczy o świetną ocenę 1.40/1.50 i nie ma co się dziwić - ten sam szajs co zawsze. W karcie całego show było chyba 8 wal
    • Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling prezentuje drugi wieczór turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Wcześniej zapowiedziano tylko dwa pojedynki. W półgłównej walce Taichi zmierzy się z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na starcie z Satoshi Kojimą 12 marca. W walce wieczoru Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do drugiej rundy na pojedynek z HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w ten mecz po zdobyciu NJPW Strong Openweight Championship,
  • Dodaj nową pozycję...