Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE wrestler PPV WrestleMania 24

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Royal Rumble 2008 - Jeff Hardy 60%

No Way Out 2008 - Undertaker 46%

200px-WrestleMania24logoNEW.JPG

1) Kane - wygrał 24-man Interpromotional Battle Royal i co ważniejsze został mistrzem ECW po kilkusekundowej walce! Brawo :applause: hyhy :)

2) CM Punk - zaprezentował się całkiem dobrze w MITB, zgarnął do tego walizkę z title shotem.

3) Ric Flair - mimo, że HBK również wypadł dobrze w tej walce to jednak Flair wspiął się na wyżyny swoich możliwości i po raz ostatni dał niezły show dla publiczności.

4) Randy Orton - totalne zaskoczenie, Orton broni pas i do tego wylicza CENE!

5) The Undertaker - 16-0

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• kieska

1

• skaramanga

1

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Randy Orton - jak pokazano przed walką ludzie w sondzie dali mu na wygraną tylko 8% a Jasiek i HHH mieli ponad 40% więc prawie że nikt nie wierzył w jego tryumf w walce z takimi "nietykalnymi" kolesiami ale stało się inaczej i bardzo dobrze , zresztą jestem jego cichym fanem :t_up:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

WOOOOOOOOOOOOOOOOO fantastyczny koniec fantastycznego wrestlera. Piękna walka , Flair cały czas prowadził ją. Były emocję , łzy i oklaski. Ric Flair zasługuje na szacunek jak nigdy dotąd. Woooooooooo

Ja postawie na Rick'a. To była jego gala :) Wraz z HBK zrobili świetny mecz, dał z siebie wszystko, a zawsze mówiłem, że jego walki są do dupy i ciągle na nich śpię. Ta walka nie była nudna, zobaczyliśmy innego Nature Boy'a :t_up: I wspaniały moment z Shawn'em, kiedy ma dobić Rick'a i mówi: I'm sorry I love you , i po walce płacz Ricka.. ahh tego momentu nie zapomnę. ;)

Wooooooooo :P

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Po co w ogóle ta ankieta ? The Nature Boy , Ric Flair ! Piękna ostatnia walka , piękna aura wokół niej .. zresztą , tego nie trzeba argumentować !

Głos na Flaira wiadomo za co. ;)

• Reputacja:   6

Ja głosuje na Ortona. Zabłysnął chłopak i w końcu utarł nosa cenomaniakom :P

16476371734edf391100c30.jpg

Fair swoją ostatnią walką udowodnił, że jest tym, który najwięcej osiągną! Głos na niego!

jrthqr.jpg

Głosik idzie na Ric'a... wielki wrestler, dobra ostatnia walka z HBK... więcej nic nie trzeba pisać ;)

Postawię na Punka. Zafundował mi chłopak ogromną i bardzo miłą niespodziankę zgarniając walizkę, dawno w tak 'mocny' sposób nie zareagowałem na coś w wrs; do tego zaliczył bardzo przyzwoity występ.

• Urządzenie:  Windows

Głos na Nejczura. Zdecydowanie zawodnik tego PPV, genialne zakończenie kariery, podczas walki wydawał się młodszy o dobrych kilka wiosen :t_up:

Ja nie mam innego wyboru jak oddać głos na Ricka. Może nie walczył najefektowniej, ale naprawdę pokazał się z dobrej strony, widać że włożył w tą walkę całe swoje serce. I do tego te emocje. O tej walce będzie się mówić przez długie lata.

Zdecydowanie Flair dał z siebie wszystko w walce o kariere. Piękny koniec tak wspaniałej i długotrwałej kariery. Jeszcze raz WOOOOOOOOOOOOOOOO :), szkoda że to już koniec. :(

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Głos na Rica.Fantastyczny koniec jego bogatej kariery.Dał z siebie dużo w ostatniej walce, która napewno zostanie w pamięci do końca życia. :t_up:

PS.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   2

Wooooooo a ja dam na Ortona :) . Nejczur nejczurem ale swoją walke przegrał a Randy w którego wierzył w Polsce pewnie tylko pewnien Kamil z Rudy pogonił Jasio Cene i Trajpla Ha a to chyba zapamiętam na długo :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Aleister Black i Zelina Vega znaleźli się wśród Superstarów WWE zwolnionych z firmy w tym, co dziś określa się jako kolejny „Black Friday”. Wielu fanów widzi w nich przyszłe gwiazdy TNA, a niektórzy liczą na powrót Blacka do AEW, ale ja wolałbym zobaczyć Blacka/Tommy'ego Enda i Zelinę Vegę w Japonii. Byłem wielkim fanem Tommy'ego Enda, kiedy regularnie boksował na scenie brytyjskiej i europejskiej, zwłaszcza w PROGRESS i wXw. Tam Black mógł skupić się na walce w ringu zamiast ciąć promo pod te
    • Grok
      Rusev zmierzy się z PENTĄ o WWE Intercontinental Championship dziś wieczorem na WWE RAW. Przed starciem wrzucił promo na social media, solidnie podgrzewając atmosferę. Dzięki WrestleTalk za transkrypcję. Rusev vs PENTA na WWE RAW dziś wieczorem Jak wspomniano, Rusev vs PENTA odbędzie się dziś wieczorem na RAW. Pełny skład gali znajdziesz tutaj, w tym: Joe Hendry zadebiutuje oficjalnie na Raw. Roman Reigns skonfrontuje się z Jacobem Fatem po wyzwaniu o World Heavyweight Championship
    • Grok
      WWE RAW odbędzie się dzisiejszego wieczoru w Sames Auto Arena w Laredo, TX. Na razie show nie jest jeszcze wyprzedane – Według najnowszego raportu WrestleTix pozostało około 907 biletów. Pojemność hali na to show wynosi 7828 miejsc, z czego sprzedano 6921 biletów. Raport pochodzi z wczoraj, więc jest duża szansa, że gala dojdzie niemal do sold outu przed startem. Ostatni raz WWE gościło w tej hali 27 stycznia 2023 roku na SmackDown, gdzie sprzedano 7555 biletów. Już teraz pobili ten wynik, c
    • Grok
      Jordynne Grace zdradziła, że „aktywnie naciska”, by zostać pierwszą w historii Paul Heyman Girl. To element historii w trybie MyRise w grze WWE 2K26, ale widać, że bardzo chce, żeby to wyszło na TV. W rozmowie z Aussie Heat PW była TNA Knockouts Champion opowiedziała, jak mocno zabiega o to, by Paul Heyman został jej mouthpiece: Jordynne Grace jako Paul Heyman Girl Grace jest teraz w rosterze SmackDown po oficjalnym dołączeniu do firmy w styczniu 2025 roku. Już wcześniej było jasne, jak
    • mu
      hahah , good old times
  • Dodaj nową pozycję...