Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3wp6.png

*Dark Match*

Kaz pokonał Some Clown.

8 Man Tag Team Match

The Latin American Xchange & The Motor City Machineguns pokonali The Rock 'n Rave Infection & Blak Reign & Rellik

"Prince of Phenomenal" AJ Styles & Tomko vs. "Instant Classic" Christian Cage & "War Machine" Rhino - bez rezultatu.

Xcape The Cage Qualifications

Shark Boy pokonał "Primetime" Elix Skipper'a.

Traci Brooks pokonała Payton Banks.

Scott Steiner przerywa promo Kurt'a Angle, mówi o tym, że upomni się o pas wagi ciężkiej (na podstawie walizki zdobytej w Feast or Fired) po LockDown.

Main Event

Special Guest Refferee: Matt Morgan

"The Icon" Sting pokonał "Cowboy" James Storm'a, po walce Matt Morgan dołączył do drużyny Cage'a.
xplosionbv7.jpg

Robert Roode pokonał "Black Machismo" Jay Lethal'a.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• dch99

1

• DonCarlos

1

• Stingerr

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przyzwoity Impakt...

Na początku okazuje się że Teamy na LD będą pięcioosobowe, tak jak się spodziewałem. I Cage musi znaleźć sobie kolejnego sprzymierzeńca. Scooti zapowiada wykorzystanie walizki... no cóż zobaczymy. Pierwsza walka 8 man TT, jak zwykle najlepsi byli Latynosi którzy z gali na galę robią lepsze show, tylko czekać aż wreszcie skorzystają ze swojego tilte shota. Po walce wpada SuperEric i rozwala potworki... na pewno znajdzie to ujście na LD. Walka Tomko & AJ vs. Cage & Rhino dobra, kapitalnie zabookowali ślepego sędziego który dwukrotnie nie widział zmiany, Rhino się wkurzył i piękny gore trafiający w sędziego, jak zwykle po walce lekki brawlik teamów. Mecz kwalifikacyjny do X-Scape... :censored: co Oni odwalają... Shark Boy w tym meczu... porażka, Skipper pasuje tam znacznie bardziej, odwaliło tym bookerom na punkcie tego dorsza i to porządnie... Traci pokonała Payton, chwilę po walce wpadły Velvet & Angelina, ten hell turn mogli sobie odpuścić, ale ważne że wciąż są zajebiste, Sharmell z pasem... żenua... Kurt coś tam sepleni o LD, wpada Steiner i zapowiada walkę o pas na Sacrifice. ME dobry, spodziewałem się troszkę innego sędziowania w wykonaniu Matta po tym co działo się wcześniej na gali, a tu zaskoczka, rzuca baseballa Stingowi, odwraca się i podziwia horyzont. Proszę jaki ten Matt sprytny, szybko i bezboleśnie zapewnił sobie udział w LLD Matchu :D

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Impakt dobry, miło sie oglądało :t_up:

Ładnie się zaczyna wchodzi drużyna Tomko i przemowa, następnie wbija drużyna Cage'a no i wymiana słów itp. Dalej JB spotyka Kurta rozmawia z nim Bla Bla.. potem Eric.. Bla Bla i następnie TNA funduje nam zajebisty segment z potworami i tymi co myślą, że umie grać rock'a to było genialne =))=))

Pora na 8 Man TT match, który wyszedł oczywiście wspaniale. MMG jak i LAX zaprezentowali się dobrze, z resztą jak zawsze, idealne zakończenie po Border Tossie :twisted: Potem wbija Kaz malutka rozróba... i w końcu Super Eric, powala wszystkich i taunt dla publiki :t_up: Wywiad z Kong'iem.. nuda.. :t_down:, promo Creed'a nawet fajne się zapowiada :thumb: I kolejny mecz TT, tylko, że ten wyszedł gorzej, ucieszyły mnie dwa Gorki :D wbija Jimbo i ogłasza, że team faceów przegrywa :t_down: Dalej znów super segment, tylko, że tym razem z Val i Jay'em, hahaha mają sie pocałować, a tu z pod wody wypływa Guru =))=)) Następnie meczyk Shark'a i Elix'a, krótki ale da sie obejrzeć. Szkoda, że wygrał Shark, bo z czym nam może sie kojarzyć Primetime.? oczywiście z LockDown :D Po meczu rozmowa z Traci, a po chwili z Shark'iem :D podczas którego, on mówi, a nagle theme Curry Man'a i wbija i zaczyna tańczeć z Crystal =)) i po chwili What.? :P Dalej, mecz babek, z dobrej strony pokazała sie Traci :t_up: i wygrała zasłużenie potem wchodzą kolejne panie i brawl, taki sobie. I wkracza Sharmell z pasiorem i zaczyna nim bić. Potem Kurt włazi Ble.. Ble, następnie wbija Scott, mówi o tej walizce, że chce walkę o pas i oby jej nie dostał =)) I ME, fajnie, że akcja przeniosła sie wśród publike wreszcie, ciekawe zakończenie, myślałem, że Morgan trzyma z Tomko i innymi a tu niespodzianka :) I jest piątym w Team Cage.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

Jeden z lepszych iMPACT!'ow w ostatnich tygodniach. Bardzo dobry tag team match: AJ & Tomko vs. Cage & Rhino, powiekszenie skladow do 5 zawodnikow moze troche dodac, ale nie musi. Na pewno Storm sprawdzi sie w tej walce, a co do Morgan'a to mam duze watpliwosci. Fajnie, ze pojawil sie Elix Skipper, mam nadzieje, ze na dluzej zagosci w TV i nie bedzie pelnil roli jobber'a. Shark Boy w roli Austin'a juz sie powoli konczy, z kazdym kolejnym razem jest coraz gorzej i ten jego pozbawiony poweru finisher :roll: . Divy mnie wogole nie interesuja, nie wiem tylko po co ciagnac szopke z Sharmell ktora tym pasem operuje... (widac ze dzieci nigdy po dupie nie lala :P ). Jescze glupie filmy z So Cal Val i Lethal'em, najbardziej zal mi Dutt'a, ktory jest zajebistym zawodnikiem, a musi sie babrac sie w takim gownie... oby tylko zdobyl pas na Lockdown (w sam nie wierze :P ). Ciekawe co pokaze przyszly iMPACT! miejmy nadzieje, ze tak jak ten przyniesie kilka dluzszych walk :) .

• Reputacja:   1

Bardzo dobry imapct, dobrych parę tygodni takiego nie było. co prawda żadna z walk nie trwała nawet 10 minut, ale i tak wszystkie trzymały poziom. Niemal cały program skupił się na budowaniu lethal lockdown- i dobrze. Pierwsza konfrontacja tych teamów wypadła dość słabo- Tomko strasznie cienko nawijał, Bubba niewiele lepiej (co u niego jest niezmierną żadkością); gdyby nie wparował Cage z ekipą zaczęłaby się konkretna zamułka...

Dalej było juz tylko lepiej- opener z poprzedzającym go bardzo fajnym segmentem wypadł mimo krótkiego czasu trwania konkretnie. Jak zwykle Gunsi i LAX czarowali (głównie Hernandez). Brawlik po openerze równiez niczego sobie. Na uwage na pewno zasługuje też chokeslam Hoyta- swietny power miał, jakby wgniótł podnoszonego delikwenta (Kaza) w ring ;) Po tym mocnym rozpoczęciu nastałą kolej na zbitkę promosów i wywiadów- może nie nuda, ale też nic specjalnie ciekawego.. Te ścinki z 'randek' Lethala i Val są jakby nie patrzeć takie... srednio smieszne, a w tym tygodniu to było już w ogóle nie smieszne. Pewnie czeka nas już tylko jeden odcinek przed Lockdown- i chwała Bogu...

TT Champions vs Cage i Rhino- ten match wypadł bardzo fajnie. Przychylę się do jednego z poprzedników- swietnie zabookowali ten motym, kiedy nosorożec sprzedaje Gore sędziemu, kiedy ten nie wychwycił 2 tagów. Te 2 gore na AJ'u też fajne.

Xcape The Cage Qualifing match

W końcu pokazał sie Skipper iii... jakby wróciła razem z nim jego forma. Zaprezentował się bardzo dobrze, lepiej niż we wszystkich bądź większości walk od czasu powrotu. Szkoda, że to nie on wystąpi w X-Division Championhip matchu na LD, tylko Shark Boy (swoją droga to co on tam wogle robi? Jak widać mi, jak i reszcie fanów już się nudzi czyli chyba pora na zakończenie jego runu jako SCSA. Na pewno Sharky nie uatrakcyjni tej stypulacji tak samo, jak mógłby to zrobić Skipper :t_down: ).

Po walce eliminacyjnej Curry Man roz*ebał mnie kompletnie =)) jak zwykle z resztą... Co by nie zrobił: gadał, tańczył- ma mnie :t_up:

Walka kobiet taka sobie tak samo jak i brawlik po niej. Pomysł z Queen of the cage średni. Z reguły w TNA walki, w których uczestnicy muszą się dostac przed walką na ring wypadaja strasznie sztucznie i słabo. Z kobietami może być jeszcze gorzej. Niemniej jednak obsada bardzo fajna :D Będzie na co popatrzeć :t_up:

No i o dziwo nawet całkiem wyczekiwany przeze mine ME. Wypadł tak jak się spodziewałem czyli nawet, nawet. Sting zdecydowanie nic nie stracił na tej kilkumiesięcznej przerwie i prezentuje sie tak samo dobrze, jak wcześniej. Co do obecności Morgana w teamie Cage to nie wiem, co mam o tym mysleć. Nie widziałem żadnej jego walki w WWE, a w TNA z tego co pamiętem to był tylko raz special enforceram, a jako takiego oficjalnego matchu jeszcze nie miał. Zobaczymy jak to będzie.

Aha, zapomniałbym. ME Sacrifice już ssie... Miałem nadzieję, ze Scotty straci walizeczkę, albo zrealizuje wygraną na któryms iMPACt'cie, a tu psikus... nikt się chyba nie łudzi, ze wygra pas, ale sama jego obecność zaowocuje najpewniej słabą walką (ta poprzednia z Joe moim zdaniem taka właśnie była...).

Moja ocena to 8+/10

Dobry iMPACT.

8 Man Tag Team bardzo fajny.Jak zwykle wyróżniał się Hernandez.Borden Toss na Jimmym i wygrana face'ów.Brawlik po walce też dobry.Na koniec super wchodzi Super Eric i rozprawia się ze wszystkimi :P

Promo Creada, ciekawe jak TNA zamierza go wykorzystać...

Walka Tomko & Styles vs. Cage & Rhyno była conajmniej dobra.Wyczesane gore na AJ'u i ta podnieta komentatorów.

Wchodzą świniaki i zaczyna się brawl.Po chwili pojawia się też Nash.

Segment w jacuzzi i wypływający z pod wody Dutt niezły... :P

Czas na walkę Shark Boya ze Skiperem.Wygrana rekinka była do przewidzenia.I w Xscape Match zobaczymy dwa cudaki... :P

Chociaż wolałbym zobaczyć w tej walce Elixa, który zaprezentował się nieźle w walce z rekinkiem.

Walka babek i wygrana Traci, która zaprezentowała się nadzwyczaj dobrze...

Czas na Main Event, który okazał się dobry jak cały iMPACT.

Wygrana Stinga po tym jak Morgan podał mu jego kij ( :roll: )

Lekko się zdziwiłem, ale i ucieszyłem że zobaczymy Matta jako 5 członka ekipy Cage'a.

PS. 500 post :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Miło zaskoczyłem się tym iMPACT!'em, był o wiele lepszy od ostatniego. Podobał mi się motyw przewodni całej gali, mianowicie sprzeczki miedzy Team Tomko i Team Cage, chyba trzy razy okładali się na ringu, drużynowe walki stały na wysokim poziomie, opener mimo takich perełek jak Reign i Rellik wyszedł niesamowicie i było widać w nim total nonstop akcje :P druga walka tagów również przyzwoita, AJ sprzedał świetnego pelle kick'a, ostatnią walką wartą uwagi był Xcape The Cage Qualifications Match w którym wyraźnie błyszczał Skipper, szkoda, że nie awansował do walki na LockDown, ponieważ mógłby powtórzyć swój dawny spot ;) do Sharka nic nie mam, ale oprócz dobrych segmentów walk za ciekawych nie potrafi zrobić.. apropo segmentów, TNA znów dało popis i odwaliło dosyć humorystyczny segment z Sharkim i Curry Man'em, do którego coraz bardziej się przekonuję. W walce kobiet nie było nic ciekawego, moim zdaniem Tracy i Banks to najgorsze knockouts.. Scott Steiner słusznie upomniał się o shota, czyli znamy main event Sacrifice - Angle vs. Steiner or Joe vs. Steiner - raczej to drugie.. Scotty jest w dobrej formie, więc może wyjdzie coś lepszego niż poprzednie jego starcia z Joe/Angle'm.. Main Event słabiutki, po Stingu i Storm'ie spodziewałem się znacznie więcej. Gali brakowało czegoś, co zachęciłoby do oglądania za tydzień.

Ocena: 8/10

• Reputacja:   6

Tym razem jakoś mi się iMPACT zbytnio nie podobał. Ogólnie nie było źle a nawet ciekawie, jeśli chodzi o feud team tomko - team cage. Matt Morgan zaskoczył mnie pod koniec tym transferem do teamu Cage'a. No proszę, tego się nie spodziewałem. Do końca liczyłem na dodanie Kaza.. Fak, wygląda na to że zmarnują chłopaka jak Chrisa Harrisa :t_down:

Na Sacrifice Joe - Steiner? Może być nawet. Joe zaliczy sobie obronę pasa :lol

16476371734edf391100c30.jpg