Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Debil Miesiąca: reaktywacja ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ogólnie koleś ten to bardzo trudny i skomplikowany przypadek, raczej nie do wyprostowania, nie widziałem bardziej pojechanej osoby w sieci od niego.. banować każdy jego krok na forum.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

8

• IIL

6

• Tet

5

• IOOT_DZIKO

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Nie macie gdzie spamować cipole czy chcecie sie zalapać do następnej kwietniowej edycji? :thumb: Jeśli to pierwsze to wam powiem że wiele osób czeka na wyczesany w czaka palumba temat w dyskusjach :P

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Kolejny log z cyklu Parto Best of.. :D po dzisiejszym banie -

2807634 19:09:25

ej co ja takiego zrobilem?? prosze podaj mi choc 1 sensowny argument, prosze odbanouj mnie. przeciez napisalem normalnego posta. juz wiem ze WSZYSTKO jest ustawione, gogoplata tez!! PRZYSIEGAM!! CHCE KORZYSTAC NORMALNIE Z FORUM, KONIEC Z GLUPIMI POSTAMI!! OBIECUJE!! JAK napisze cos glupiego to od razu mnie banuj, ale przeciez temat Najlepsze Submissiony :) byl normalny. gdzie ja tu zlamalem zasady?? prosze odbanuj mnie

Dam mu chyba nr Willema, bo ode mnie sie nie odczepi, to już 4 nr gg, który blokuje :D

EDIT:

Patro znów się odzywa ;)

2807634 19:11:07

proszeeeee

2807634 19:11:09

juz nie bede

Ja 19:11:10

masz bana na forum

2807634 19:11:17

pisal tych glupich postow

2807634 19:11:24

ale za co??

Ja 19:11:33

piszesz caly czas bezsensowne posty

2807634 19:11:36

przeciez nic nie zrobilem

2807634 19:11:44

Najlepsze Submissiony

2807634 19:11:50

co w tym dziwnego??

2807634 19:12:04

to jak ja mam sie udzielac??

Ja 19:12:18

dostałes bana za poziom swoich postów który był żenujacy

Ja 19:12:21

bana nie da sie ominac

2807634 19:12:23

ktos kiedys dodal post Najlepsze Finishery

2807634 19:12:46

a ja dodalem najlepsze submissiony

2807634 19:12:56

ale od razu ban?????

2807634 19:12:58

za co??

Ja 19:13:03

ban dostałeś kiedyś

Ja 19:13:08

nie ma zakładania nowych kont

...

2807634 19:17:55

dzis ogldalem walke kane vs undertaker w smackdown, to przeciez to bylo widac ze to bylo ustawione!! kane i undertaker wstawali z maty w tej samej sekundzie hehe

2807634 19:18:07

a potem przyszli tamci edga edge i chavo

2807634 19:18:19

i ciekawe dlaczego zostali chavo i edge

2807634 19:18:23

hehe

2807634 19:18:31

wiadomo ze tak ustawili:)

Ja 19:18:53

k***a

2807634 19:18:55

i jeszcze undertaker zrobil tombstone na edgu a kane na chavo

2807634 19:18:55

hehe

Ja 19:18:56

zajebisty jestes;d

2807634 19:19:04

wiem;d

Koleś nagle mnie zaczyna przekonywać, że wrestling jest udawany =))

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gość jest nieugięty. Teraz atakuje na admin@bgzwrestling.pl :lol

mam pytanie. dlaczego zdanowalisci mnie ostatnio, tzn. moj nick Patro131.. Wiem ze wczesniejszy nickami naprawde pisalem glupie posty, ale teraz juz naprawde zrozumialem ze to wszystko jest udawane. przeciez moj ostatni post: Najlepsze Submissiony byl normalny!!! co w nim bylo zlego?? podajcie mi chociaz jeden argument.

a poza tym ten post jest przyklaem ze juz nie mam zamiaru pisac glupich postow, tylko chce normalnie udzielac sie na forum :) dlatego prosze odbanujcie mnie. bede wam za to bardzo wdzieczny. jezeli napisze jakies glupstwo to mozecie mnie zbanowac od razu :)

Moja odpowiedź:

Wielokrotnie Złamałeś punkt *4.6 Regulaminu BGZ Wrestling:

Zabrania się:

Obniżania poziomu merytorycznego i intelektualnego Forum poprzez pisanie postów o niskim poziomie intelektualnym.

Za co zostałeś ukarany banem.

Ponadto zakładając wciąz nowe konta po raz kolejny złamałeś *Regulamin:

"6.4. **Użytkownik ma prawo do jednego konta na Forum".

W związku z tym, zostałeś ukarany dożywotnim banem.

Powyższa decyzja jest niepodważalna.

Na realmadrid.pl mozna miec ile sie chce kont, a poza tym bany są dawane na jakis okres czasu, a nie tak jak tu dozywotnio :-/ tam jest takie cos ze np. za przeklinanie jest tydzien, za spamowanie 2 tygodnie, a za cos jeszcze innego 3 tygodnie. wowczas uzytkownik ma nauczke i jesli minie ten czas to zostaje odbanowany i wiecej nie "grzeszy". Tutaj tez tak powinno byc. Tamta strona jest w pelni profesjonanla, a jesli u was sie daje bany na dozywotnie i tworzenie nowych kont jest zabronie (:-/) to widac ze to jest nieprofesjonalne forum. a poza tym kazdy popelnia bledy, dlatego nie powinno byc takiego czegos jak dozywotni ban :-//// Aha i jeszcze jedno. Stworzylem sobie nowy nick Undertaker__ i nie rozumiem dlaczego zostalem zbanowany?? Owszem wiem, ze nie mozna zakladac kilku kont ale skad mieliscie pewnosc ze to wlasnie ja??? To wedlug was jak ktos napisze NORMALNY, powtarzam w pelni NORMALNY post o Submissionach o od razu to mam byc ja?????? :-/ a gdybym to nie byl ja?? to dlaczego wowaczas jakis nowy, biedny uzytkownik mialby byc zbanowany????????????

Gość nie potrafi zrozumieć co to znaczy wypierdalaj! :lol

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Stworzylem sobie nowy nick Undertaker__ i nie rozumiem dlaczego zostalem zbanowany?? Owszem wiem, ze nie mozna zakladac kilku kont ale skad mieliscie pewnosc ze to wlasnie ja??? To wedlug was jak ktos napisze NORMALNY, powtarzam w pelni NORMALNY post o Submissionach o od razu to mam byc ja?????? a gdybym to niebyl ja?? to dlaczego wowaczas jakis nowy, biedny uzytkownik mialby byc zbanowany????????????

mega LOL =))

16476371734edf391100c30.jpg

• 7 miesięcy temu...

Ja Was kompletnie nie rozumiem. Dlaczego Wy tak po nim jechaliście????? Po jego stylu wypowiedzi widać, że jest bardzo inteligenty, a to, że nie chciał uwierzyć, że gogoplata jest udawana, to nie widzę w tym nic dziwnego!! Widać, iż inetersuje się wrestlingiem od niedawna, więc czemu mu się tak dziwicie??? Jak tak spojrzeć to naprawdę wygląda bardzo realistycznie i powiem szczerze, że gdybym już długo nie oglądał wrestlingu to też bym się kłócił, że jest to prawdziwa akcja. Kiedy zobaczyłem to pierwszy raz, na twarzy Big Daddiego naprawdę dało się zauważyć grymas bólu. A poza tym wejdźcie sobie tutaj: http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic. ... any#p69822 i zobaczcie wypowiedzi innych użytkowników, między innymi post Tomero, który napisał, że dopiero po 3 latach zauważył, że to wszystko jest udawane, nie wspominając już o innych użytkownikach, którzy pisali, że dla nich to był szok, a Wy tak się uczepiliście tego Patro ehhh.. Albo wejdzcie sobie tutaj: http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic. ... ro#p112622 IOOT_DZIKO też tu napisał: -Mysle , że dałbym szanse patro ..on po prostu pieprznął głupote jak mark ..każdemu sie z nas to zdarzyło .. ma jeszcze szanse sie "dorobić"... No właśnie: Pieprznął głupotę, każdemu z nas to się zdarzyło, a Wy tak się na niego rzucilście, naprawdę nie rozumiem tego. Warto jeszcze wspomnieć o tym, że jego niektóre posty naprawdę były poprawne, przecież zabicie przez Khaliego nie było udawane. I jeszcze chciałbym zauważyć, że ten nijaki Patro pisał, że już wie, że to jest udawane, że już się poprawi, a Wy dalej go ignorowaliście ://// to już jest przesada, co on Wam takiego zrobiłym??? Był normalnym markiem, jak każdy na początku: Oglądał wrestling nie wiedząc, że jest to udawane, potem się dowiedział, że to wszystko jest udawane, nie mógł sie z tym pogodzić, był w szkou, potem zrozumiał i już z tym skończył, a zatem co tu jest dziwnego??????? I ostatnio co chciałbym napisać, to to, że ten kto wymyślił tą nazwę: debil miesiąca ma nie po kolei w głowie. ;/ Czlowieku, ty wiesz wogóle kto jest debil??? Jesłi nie, to wejdź zobacz sobie w słowniku, a potem dopiero tak kogoś nazywaj... Nie rozumiem jak kogoś można nazywać debilem, nie znając go osobiście i tylko za to, że pisał, że gogoplata jest prawdziwa, a jego styl wypowiedzi jest bardzo inteligentny...ehh.. Bez obrazy, to ja wybierając pomiędzy Patro, a autorem tej nazwy to na 100% debilem nazwałbym autora tej nazwy, choć oczywiście nie twierdzę, że nim jest, ponieważ nie znam go osobiście.

To tyle z mojej strony... pozdrawiam.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Patro , nie wiem czy to ty , czy nie ty...sprawdzać mi się nie chce.

Jesli nie ty ...to po pierwsze :

Wielokrotnie Złamałeś punkt *4.6 Regulaminu BGZ Wrestling:

Zabrania się:

Obniżania poziomu merytorycznego i intelektualnego Forum poprzez pisanie postów o niskim poziomie intelektualnym.

Za co zostałeś ukarany banem.

Ponadto zakładając wciąz nowe konta po raz kolejny złamałeś *Regulamin:

"6.4. **Użytkownik ma prawo do jednego konta na Forum".

W związku z tym, zostałeś ukarany dożywotnim banem.

Powyższa decyzja jest niepodważalna.

Po drugie Patro dłuuugi czas miała drugą szanse na forum jako Ryder. Zmarnował ją...i dostał bana. Jak sie nie szanuje drugiej szansy to się leci ..proste - pozdrawiam ...eot.

915802072594e34bce782c.jpg

Właśnie mi się przypomniało, że dawno nie robiliśmy konkursu na debila miesiąca, a wiadomo lud chce igrzysk, także wkrótce zaczynamy szukać nowego kandydata na tą zaszczytną rangę.

jak (czyli kolejne alter ego Patro) jest na prowadzeniu =))

• 4 tygodnie później...

Debil miesiąca powraca, gratulujemy wygranej :lol

eeede1.th.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...